Bio-T CLA Arkocaps Groene Thee Extract

Afvallen in 2021

Met Groene thee extract capsules kun je in een half jaar tijd 18 kilo afvallen. Daarnaast heeft het groene thee extract

een gunstige uitwerking op het maag en darmkanaal. De CLA Groene thee extract capsules zijn 250 mg en bevatten een hoge concentratie stoffen waarvan bekend is dat ze een bijdrage kunnen leveren aan de goede conditie van de bloedvaten en lever. Ook bevat het zeer sterke anti-oxidanten.

Bio-T Groene Thee Extract

Een van de meest bekende CLA Groene Thee Extract capsules is zonder twijfel Bio-T. Net zoals andere CLA capsules is BIO-T rijk aan geconjugeerd linolzuur (C.L.A). Dankzij C.L.A. worden de opgenomen vetten bij voorkeur verbruikt en wordt de spieropbouw ondersteunt.

Bio-T (Bio-C.L.A. Plus) bevat naast C.L.A. ook een extract van groene thee. Dit extract heeft een antioxiderende werking en ondersteunt het dagelijks energieverbruik. Dit is vooral merkbaar door de werking op de eetlust, de vetverbranding en de warmteproductie.

Viamine K

Op die manier zorgt CLA voor behoud van gezonde cellen en weefsels; ter bevordering van de doorbloeding;. Daarnaast helpt het bij verlaging van het cholesterolgehalte en verhoogd het de vetverbranding. Ook is het aan te raden bij tabaksgebruik om de vrije radicalen weg te vangen. De capsules bevatten extract van de theeplant Camellia sinensis en zijn een goede bron van vitamine K.

Waarom wordt ik Slank in 3 stappen met Bio -T Slank?

– vermindert het hongergevoel
– verhoogt de vetverbranding
– helpt het jojo-effect te voorkomen

3 capsules bevatten

Groene thee extract (40% epigallocatechinegallaat) 375mg
Geconjugeerd linolzuur (CLA) 900mg

Dosering

3-6 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd.
Houdt u aan de aanbevolen dosering.
Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in zijn geheel innemen.
Zwangere vrouwen en kinderen onder 2 jaar alleen gebruiken in overleg met uw arts.

11 Reacties