BIO HCG Spray en Tabletten Review

Afvallen in 2021

Review Bio HCG producten van EcomMedics

Het Nederlandse bedrijf EcomMedics is vooral bekend van het succesvolle HCG Oral dieet. Inmiddels bieden zij vier krachtige afslankkuren gebaseerd op het beroemde Bio HCG dieet van Dr. Simeons. Daarnaast is EcomMedics recent gestart met de ontwikkeling van exclusieve anti-aging producten. Alle producten van EcomMedics zijn te verkrijgen bij de betere klinieken in heel Europa en diverse landen daarbuiten.

Gebruik de kortingscode VETVRIJ-5E voor 5 euro korting Calorietje Bio HCG producten.

De HCG afslankkuren zijn ontwikkeld voor iedereen die snel maar wel op een verantwoorde manier wil afslanken. EcomMedics richt zich met haar dieet op mensen die moeite hebben om hun ideale gewicht te bereiken en te behouden. Door de opzet van de kuren en de goede uitleg bij elke kuur is het dieet goed te volgen en vol te houden.

HCG Tablets

HCG Tablets is een voedingssupplement dat de honger onderdrukt, de vetverbranding verhoogt en tegelijkertijd het lichaam reinigt. In combinatie met het bijgeleverde vetvrije en koolhydraatarme HCG dieetvan Dr. Simeons zorgt deze 23 daagse kuur voor zeer sterke afslankresultaten. HCG Tablets helpt om op een effectieve en natuurlijke manier af te slanken, de gezondheid te verbeteren en, dankzij de samenstelling van de tabletten, het lichaam te reinigen. In slechts 23 dagen worden er afslank resultaten behaald van ca. 10% van het startgewicht. Meer informatie en Bio HCG bestellen.

HCG Oral

De HCG Oral afslankkuur is de bekendste kuur van EcomMedics die zij al jaren wereldwijd aanbieden. HCG Oral neemt het hongergevoel weg en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is hcgoral_small Resizedrond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast.

Het overtollige vet kan op deze manier sneller verdwijnen en de voor veel mensen typische probleemgebieden worden efficiënter aangepakt

Ook dit is een 23 daagse kuur die gevolgd wordt in combinatie met Dr. Simeons dieet.  De HCG Oral oplossing zorgt ervoor dat het dieet eenvoudig vol te houden is en de afslank resultaten optimaal zijn.

Elegance Oral 30

EcomMedics raadt deze verlengde versie van de klassieke HCG Oral kuur aan voor mensen die meer dan 10% van hun huidige gewicht willen verliezen. De Elegance Oral 30 kuur werkt hetzelfde als het HCG Oral dieet maar duurt 30 dagen in plaats van 23 dagen waardoor het gewichtsverlies nog sterker zal zijn.

HCG Spray+

Het HCG Spray+ dieet is de nieuwste variant van de HCG Afslankkuur. EcomMedics geeft aan dat er een grote vraag was naar een compactere versie van het populaire dieet die zo beter past in een druk leven: de HCG hcgsprayplus_small Resized Resizedoplossing is gelijk aan die van de klassieke HCG Oral kuur maar nu in een spray in plaats van in 23 losse ampullen. De Spray kan meegenomen worden naar werk, op reis, etc.

Alle HCG diëten van EcomMedics worden geleverd met een zogenaamde ‘stabilisatieperiode’ voor na de kuur. Dit helpt om na het dieet een gezond eetpatroon te creëren en zo uw nieuwe gewicht te behouden. Op deze manier kan het bekende jojo-effect worden voorkomen. Meer informatie en Bio HCG bestellen.

Elegance Açai

Elegance Açai met groene thee extract wordt door EcomMedics aanbevolen voor iedereen die wel wat extra energie kan gebruiken en voor mensen die het lastig vinden om op gewicht te blijven. De Açaí-bes is rijk aan vitamine B1, B2, B3, vitamine C, fosfor en ijzer. Deze stoffen, die belangrijk zijn voor een goede hersenfunctie, vormen een uitstekende natuurlijke bron van energie. Açaí bevat verder calcium en een substantiële hoeveelheid voedingsvezels. De Açaí-bes heeft een beschermend effect op de gewrichten en helpt hart en bloedvaten gezond te houden. Elegance Açaí vormt een ideaal dagelijks voedingssupplement om gezond en energiek te blijven. Dankzij de combinatie van hoog gedoseerde Açaí (hoger dan in veel andere Açaí supplementen) met groene thee extract vormt het ook een goed supplement om het afslanken te vergemakkelijken en een gezond gewicht te behouden.  EcomMedics raadt Elegance Açai daarom ook aan als ondersteuning tijdens en na de HCG Afslankkuren.

Elegance Açai tabletten:

  • Ondersteunen de spijsvertering
  • Dragen bij aan een snellere vetverbranding
  • Verminderen vetopslag
  • Hebben een reinigende werking
  • Helpen het hongergevoel te verminderen
  • Helpen bijdragen aan een gezond cholesterolgehalte
  • Zijn goed voor hart en bloedvaten
  • Ondersteunen bij lichamelijke en mentale vermoeidheid
  • Zijn goed voor de huid en het haar

Elegance Nextgen anti-aging tabletten

Elegance Nextgen is een zeer uniek product in Nederland: een voedingssupplement dat veroudering van zowel de huid als het lichaam helpt te vertragen. Gebaseerd op het principe dat veroudering het beste tegengegaan wordt van binnenuit bestaat Elegance Nextgen uit een combinatie van belangrijke vitamines en andere anti-aging ingrediënten zoals Co-enzym Q10 om de veroudering van het lichaam tegen te gaan.

Elegance Nextgen helpt in de strijd tegen rimpels, het gaat botontkalking tegen, helpt het immuunsysteem te versterk