Bio HCG Original Review

Banner_biohcg-original_468x60

Start met KetoX

Wil je afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een populaire kuur de Biohcg Original kuur uit Ootmarsum. Op deze pagina kun je een review lezen over deze afslankkuur.

Biohcg Original is een Bio HCG afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Door het dagelijks nemen van een Biohcg Original ampul worden deze overlevingsreacties tegen gegaan. Je hebt door de ampul geen hongergevoel en vetten worden makkelijker losgelaten. De Biohcg Original kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Het bijbehorende dieet is zo ingericht dat vetten en koolhydraten worden vermeden. Er zijn zelfs producten die je onbeperkt mag eten. Tijdens een Bio HCG afslankkuur eet je voornamelijk vis, vlees en kip. Daarnaast eet je veel verse groentes zoals bladgroenten, koolsoorten, spruitjes, tomaat en nog veel meer. Het is belangrijk om verse groente te eten en niet de groente uit pot of blik.

BioHCG_Original

Hoe Gebruik je de Bio HCG ampul?

Elke dag neem je op een vast tijdstip een ampul met Biohcg vloeistof. De ampul is gemakkelijk los te breken. Je ontvangt ook altijd pipetten. Deze pipetten kun je gebruiken om de vloeistof uit de ampul te krijgen. Hou vervolgens de pipet onder de tong en druk deze leeg. Het is belangrijk om de vloeistof ongeveer 1 minuut onder de tong te houden. Hierdoor kunnen de slijmvliezen de vloeistof goed opnemen. Voor een optimale werking is het van belang om een half uur voor en na niet te eten of te drinken.

Begeleidend Boekwerk ‘Beter in Balans’

Bij elke kuur zit het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. In dit boekwerk staat alles duidelijk in uitgelegd. Elke dieetdag is volledig uitgeschreven zodat je precies weet wat en wanneer je mag eten.

In het boekwerk staan 24 verschillende recepten. De eerste twee dagen mag je nog alles eten en drinken. Op de derde dag start het dieet. Het dieet heeft volop variatie en voor elke dag een nieuw recept. Recepten die je erg lekker vindt kun je natuurlijk vaker gebruiken. Wij horen vaak van de gebruikers dat ze de recepten ook na de kuur nog regelmatig gebruiken.

Maximale Kracht Bio HCG Original

De Biohcg Original bestaat uit een basisvloeistof en wordt geënergestiseerd. Energetiseren is het toedienen van de werkzame stoffen middels frequenties. Doordat de Orthokliniek dit zel