Bio HCG Original Review

Banner_biohcg-original_468x60

Afvallen in 2021

Wil je afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een populaire kuur de Biohcg Original kuur uit Ootmarsum. Op deze pagina kun je een review lezen over deze afslankkuur.

Biohcg Original is een Bio HCG afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Door het dagelijks nemen van een Biohcg Original ampul worden deze overlevingsreacties tegen gegaan. Je hebt door de ampul geen hongergevoel en vetten worden makkelijker losgelaten. De Biohcg Original kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Het bijbehorende dieet is zo ingericht dat vetten en koolhydraten worden vermeden. Er zijn zelfs producten die je onbeperkt mag eten. Tijdens een Bio HCG afslankkuur eet je voornamelijk vis, vlees en kip. Daarnaast eet je veel verse groentes zoals bladgroenten, koolsoorten, spruitjes, tomaat en nog veel meer. Het is belangrijk om verse groente te eten en niet de groente uit pot of blik.

BioHCG_Original

Hoe Gebruik je de Bio HCG ampul?

Elke dag neem je op een vast tijdstip een ampul met Biohcg vloeistof. De ampul is gemakkelijk los te breken. Je ontvangt ook altijd pipetten. Deze pipetten kun je gebruiken om de vloeistof uit de ampul te krijgen. Hou vervolgens de pipet onder de tong en druk deze leeg. Het is belangrijk om de vloeistof ongeveer 1 minuut onder de tong te houden. Hierdoor kunnen de slijmvliezen de vloeistof goed opnemen. Voor een optimale werking is het van belang om een half uur voor en na niet te eten of te drinken.

Begeleidend Boekwerk ‘Beter in Balans’

Bij elke kuur zit het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. In dit boekwerk staat alles duidelijk in uitgelegd. Elke dieetdag is volledig uitgeschreven zodat je precies weet wat en wanneer je mag eten.

In het boekwerk staan 24 verschillende recepten. De eerste twee dagen mag je nog alles eten en drinken. Op de derde dag start het dieet. Het dieet heeft volop variatie en voor elke dag een nieuw recept. Recepten die je erg lekker vindt kun je natuurlijk vaker gebruiken. Wij horen vaak van de gebruikers dat ze de recepten ook na de kuur nog regelmatig gebruiken.

Maximale Kracht Bio HCG Original

De Biohcg Original bestaat uit een basisvloeistof en wordt geënergestiseerd. Energetiseren is het toedienen van de werkzame stoffen middels frequenties. Doordat de Orthokliniek dit zelf en handmatig doet kan er altijd een maximale kracht gegarandeerd worden. De basisvloeistof bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. Citroenzuur en L-Carnitine spelen een belangrijke rol bij de vetverbranding.

L-Carnitine is een stof die de vetten in de cel, ook wel mitochondriën genoemd, kan loodsen waar ze verbrand worden. Hierdoor zullen de overtollige vetvoorraden worden verbrand. Deze bevinden zich voornamelijk rond de dijen, billen en buik

In de Biohcg Original zit ook leptine. Leptine beïnvloedt de eetlust en de vetverbranding. Uit onderzoek van Dr. H. Pijl is gebleken dat bij lijnen, de leptine in het lichaam daalde en het hongergevoel toenam. Na toevoeging van Leptine werd het hongergevoel beduidend minder.

Bio HCG Original 500x500

Online Begeleiding

Hoewel alles duidelijk staat beschreven in het begeleidend boekwerk kan het natuurlijk voorkomen dat je bepaalde dingen niet helemaal zeker weet of juist extra advies nodig hebt. Onze therapeuten staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast ben je van harte welkom in één van onze vestigingen.

Bio HCG Vervolgkuur

Een eerste Biohcg Original kuur duurt 24 dagen. In deze periode heb je w