Bio HCG Kuur Review en Ervaringen

Welke kuren zijn er en wat is het verschil? Lees de ervaringen en deel jouw ervaring met het Bio HCG Kuur dieet. Meer dan 15.000+ echte ervaringen (hier kun je ze lezen) en nuttige tips. Bio HCG wordt al jaren aangeprezen als een van de meest revolutionaire producten op het gebied van gewichtsverlies. Bio HCG is een vervanger van een zwangerschapshormoon dat de eetlust onderdrukt. Door de verminderde eetlust te koppelen aan een streng dieet, zou je snel af moeten kunnen vallen. In dit artikel lees je alles over de Bio HCG werking en over de oorsprong van dit bijzondere dieet.

calorietje bio hcg

De Basis van Het Bio HCG Dieet

Bio HCG is een effectief en eenvoudig dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? Dan kun je 2 kuren direct achter elkaarvolgen. (bron)

Er staan meer dan 15.000 echte ervaringen met Bio HCG op vetvrij.com. Deel jouw ervaring of stel een vraag aan de experts.

Bio HCG Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Bio HCG Calorietje zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Bio HCG Calorietje graag wil testen;
 2. We sturen een Calorietje proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ervaringen met Bio HCGcalorietje bio hcg druppels

Heb je vragen of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Wat is Bio HCG?

Het Bio HCG dieet is een dieet waarbij je een stof inneemt die de eetlust remt. Je combineert de inname van deze stof met een streng dieet dat laag is in calorieën. Doordat je eetlust verminderd is, kun je dit dieet goed volhouden. Na een periode van ongeveer drie weken stop je met het dieet. Eventueel begin je na een rustperiode opnieuw. Omdat het Bio HCG dieet laag is in calorieën is het mogelijk om meerdere kilo’s per week te verliezen. (bron)

HCG, of voluit Humaan Chorion Gonadatrofine is een hormoon dat van nature voorkomt bij zwangere vrouwen. Dit hormoon is te vinden in de urine van zwangere vrouwen en wordt hier dan ook uit gewonnen. HCG kan helpen om ervoor te zorgen dat vrouwen die niet zwanger kunnen raken toch zwanger worden

bio hcg product
bio hcg product

HCG speelt een belangrijke rol tijdens de zwangerschap van vrouwen, maar heeft een aantal gunstige bijeffecten op diëten. Zwangere vrouwen verliezen dankzij HCG vet, maar uit onderzoek is gebleken is dat dit ook gebeurt bij mannen en vrouwen die niet zwanger zijn. Ook remt het hormoon de eetlust, waardoor je eenvoudig een caloriearm dieet kunt volgen.

Pure HCG

In Nederland is pure HCG, voornamelijk vanwege de schaarste, alleen verkrijgbaar op doktersrecept. Vanwege de functie die het heeft, het helpen van vrouwen die niet zwanger kunnen worden, is dit natuurlijk begrijpelijk.

Toch betekent dit niet dat we geen gebruik kunnen maken van HCG. Er zijn namelijk varianten ontwikkeld van HCG die de werking van het hormoon na kunnen bootsen. Deze stoffen heten Bio HCG. In zekere zin is de Bio HCG werking zelfs beter dan pure HCG, omdat het geen invloed heeft op de hormoonbalans in het lichaam.

De geschiedenis van afvallen met Bio HCG

De geschiedenis van het gebruik van Bio HCG gaat terug tot de jaren 50. De werking van HCG is ontdekt door Dr. Simeons, een Britse endocrinoloog (bron). Hij was bezig met het ontwikkelen van een kuur voor jongens in de puberteit met een lage testosteronwaarden. Hij schreef HCG voor en hij zag niet alleen dat de testosteronwaarden na verloop van tijd stegen (bron), de jongens werden ook slanker en verloren veel buikvet.

Grondig onderzoek

bio hcg ervaringen
bio hcg ervaringen

Na het doen van deze ontdekking heeft hij tien jaar lang geëxperimenteerd met combinaties van voeding en HCG-waarden. Alleen zo kon hij een goed werkend protocol opstellen voor het gebruik van HCG. Dit protocol werd in 1967 gepubliceerd in het boek ‘Pounds & Inches, a New Approach to Obesity’. Door het protocol uit het boek te volgen verloren deelnemers niet alleen veel gewicht, ze hadden ook zo min mogelijk last van de effecten van de HCG op de hormoonbalans. (bron)

In onbruik geraakt

Drie jaar na het publiceren van het boek overleed Dr. Simeons. In de jaren zeventig gingen verschillende mensen met het dieet aan de haal, maar de meeste mensen volgden niet de principes uit het boek van Simeons. Hierdoor bleven resultaten vaak uit of kregen mensen toch last van de invloed van de HCG op de hormoonbalans. Het dieet raakte hierdoor in de vergetelheid.

Pas in de laatste jaren maakt HCG weer een opmars. Dit heeft te maken met de opkomst van Bio HCG. Dit zijn soorten HCG van dierlijke of synthetische oorsprong. Bio HCG werking is gelijk aan die van HCG, maar Bio HCG heeft geen invloed op de hormoonbalans. Daarnaast heeft onderzoek duidelijk gemaakt dat er verschillende vormen van HCG zijn, ieder met een eigen werking.

De Bio HCG werking

Bio HCG is een vrij complexe stof. Het is een van de meest complexe moleculen in ons lichaam en bestaat uit honderden verschillende bouwstenen. Er zijn receptoren gevonden voor HCG in kritieke onderdelen van de hersenen, zoals de hypothalamus, de hippocampus en de hersenstam. De precieze werking is onduidelijk, maar het ligt voor de hand dat HCG en Bio HCG varianten de eetlust controleren langs deze weg.

bio hcg calorietje korting

Bij zwangere vrouwen verandert de stofwisseling. Het lichaam gaat minder eiwitten gebruiken en teert meer in op de vetreserves (bron). De precieze werking hiervan is onduidelijk, maar waarschijnlijk wordt deze verandering veroorzaakt door HCG.

De Eigenschappen Van BIO HCG

De verschillende eigenschappen van Bio HCG zorgen ervoor dat je veel gewicht kunt

bio hcg ampullen
bio hcg ampullen

verliezen in korte tijd. Bio HCG heeft voor zover bekend geen invloed op de hormoonhuishouding, maar zorgt er wel voor dat je eetlust vermindert. Op deze manier kun je het strenge eetpatroon dat bij het Bio HCG dieet hoort volhouden. Als bonus zou het dus nog zo kunnen zijn dat de vetverbranding nog extra gestimuleerd wordt.

Uiteindelijk blijft het Bio HCG dieet een zeer streng dieet en je kunt het dieet daarom niet te lang volhouden. Gelukkig zijn er ook Bio HCG diëten op de markt waarbij je de nodige vitamines en mineralen aangeleverd krijgt via een aparte capsule. Op deze manier kun je het strenge dieet zonder al teveel negatieve effecten volgen. (bron)

Dr. Albert Theodore William Simeons

Het Bio HCG Dieet is gebaseerd op de kuur van de Endocrinoloog Albert Theodore William Simeons. Hij bedacht de originele HCG kuur in 1954. Simeons ontwikkelde dit dieet na het observeren van jongens die het syndroom van Fröhlich hadden. Kenmerkend van het syndroom van Fröhlich is de extreme overgewicht.

In de originele HCG kuur zat Humaan choriongonadotrofine. Dit is een hormoon dat normaal tijdens een zwangerschap door het lichaam wordt aangemaakt

Met de kuur van Simeons verloren deze jongens hun extreme eetlust waardoor zij makkelijk een een strak dieet op na konden houden. Zo verloren zij ongeveer 0,5 kilogram per week. Enthousiast over deze resultaten publiceerde Simeons zijn boek ‘Pounds & Inches – A New Approach To Obesity’ kort na zijn onderzoek.

Kenmerken van het HCG dieet van Simeons:

 • Het dieet duurt 23 a 24 dagen
 • Het HCG hormoon wordt dagelijks ingespoten
 • Maximale inname van 500 calorieën per dag
 • 3 kilo per week afvallen

Verschil HCG en Bio HCG

Sinds haar oorsprong zijn er meerdere varianten van het HCG kuur op de markt gebracht. Dit omdat het oorspronkelijk dieet van Simeons enkele gevaren met zich meebracht.

Het inspuiten van het hormoon was zeer gevaarlijk en dit moest regelmatig gebeuren. Tevens bracht het de hormoonhuishouding in de war. Over de mogelijke lichamelijke gevolgen is er weinig geschreven, maar de kans op bijwerkingen vond men genoeg om hiervan af te stappen.

Het HCG hormoon is immers bestemd voor de zwangerschap. Het wegnemen van je hongergevoel is eigenlijk maar een bijwerking. Het gebruik van het HCG hormoon is daarom illegaal verklaard in Nederland. (bron)

Nu mogen uitsluitend hormoonvrije kuren worden verkocht. De hormoonvrije kuren zijn in staat de belangrijkste werking van HCG na te bootsen: het onderdrukken van je hongergevoel. Tevens zijn ze makkelijker te gebruiken. Er worden geen injecties meer toegediend, in de plaats krijgt men nu pillen, capsules, druppels of sprays toegediend. Deze zijn veiliger en ook aangenamer voor de gebruiker.

De juiste aanpak voor overtollige vet

Door Bio-HCG is het mogelijk om overtollig vet te behandelen op dijen, bovenbenen en buik. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.

Hoe ziet het dat Bio HCG Dieet eruit?

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd. (bron)

De kuur duurt ongeveer 23 tot 24 opeenvolgende dagen. Je krijgt dan dagelijks Bio HCG toegediend. De kuur zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt en het geeft je, in tegenstelling tot het gewone lijnen, een goed gevoel. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Verschillende Bio HCG Kuren

Als je wil afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende kuren. Ondanks dat het alle kuren op basis van Bio HCG zijn samengesteld zijn er een aantal duidelijke verschillen. Om helder te krijgen wat de verschillen zijn om op die basis een goede keuze te kunnen maken worden op vetvrij.com alle kuren uitgebreid besproken.

Bio HCG van Calorietje

De BIO HCG Druppels van Calorietje zijn inmiddels meer dan 10 jaar een begrip. Het is is zonder twijfel de meest effectieve afslankformule van dit moment. De werking van Calorietje Druppels is wetenschappelijk bewezen. De druppels van calorietje hebben bewezen dat het een zeer succesvolle en effectieve manier is om af te vallen. De druppels van Calorietje zijn een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

In tegenstelling tot veel andere druppels zijn Calorietje Bio-HCG druppels volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

calorietje bio hcg
calorietje bio hcg

Calorietje is een zeer eenvoudig product. Je krijgt gratis een duidelijk voedingsschema dat je gedurende 23 dagen kunt volgen voor een nog beter resultaat. Het gebruik van de druppels is eveneens eenvoudig. Iedere ochtend breng je met het bijgeleverde pipetje de druppels onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken.

Gebruik de kortingscode EXTRASLANK6 en profiteer van extra korting op Calorietje

Mardanti

Bio HCG mardanti
Bio HCG mardanti

De Mardanti kuur bestaat uit 3 fases, namelijk:

 1. De afslank en detoxfase. Deze duurt 27 dagen.
 2. De bewegingsfase waarin je extra beweegt en gezonde voedingskeuzes maakt.
 3. Conditie en Continuïteit. Hier gaat het om het behouden van de behaalde resultaten.

Volg je de kuur van Mardanti dan zul je gedurende 12, 24 of 36 dagen dagelijks de Bio HCG druppels innemen en het bijgeleverde dieet volgen. Probeer dit dieet niet zonder de druppels vol te houden. Het is een zwaar dieet die je niet zonder de druppels op na zal kunnen houden.

Aan de Mardanti afslankkuur worden extra frequenties van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden. Bijgevoegde hoogwaardige multivitaminen vullen eventuele tekorten aan. Ook bevat de basisvloeistof extra mineralen, sporenelementen en aminozuren; waaronder chroom, vitamine B6, Garcinia Cambogia en L-CARNITINE. Je zult dus geen tekort aan nutriënten ervaren.

bio hcg review ervaringen

Bestel Mardanti BIO HCG met korting

Bio HCG Momentum

Een andere Bio HCG kuur heet Momentum. Hij duurt 27 dagen en men verliest best wat gewicht met dit dieet. Met Momentum is het mogelijk om tijdens de eerste fase van 24 dagen gemiddeld 8-12% procent aan lichaamsgewicht te verliezen. De kuur wordt zelfs wel eens de ’10 kilo in 24 dagen kuur’ genoemd. Uiteraard verschilt het resultaat per persoon.

Ook dit dieet bestaat uit meerdere fases, namelijk:

 • de Dieetfase
 • de Stabilisatiefase

In de stabilisatiefase wordt gedurende een periode van 21 dagen het dieet langzaam aangevuld. Tijdelijk kost Momentum geen €195.- maar slechts €169.-

Bestel BIO HCG Momentum met korting

Bio HCG Sense

Deze (Sense) afslankkuur zorgt ervoor dat je op je vet afvalt en niet op je spiermassa. Daardoor blijf je in rust ook meer verbranden! Omdat je ook nog eens ontgift, zal je de blokkades die ervoor zorgen dat je minder goed afvalt, opheffen. Je krijgt daarbij ook nog eens meer energie.

Bestel BIO HCG Sense met korting

Bio HCG Expert Dianne
Bio HCG Expert Dianne

Bio HCG Original

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingsstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Door het dagelijks nemen van een Biohcg Original ampul worden deze overlevingsreacties tegengegaan. Je hebt door de ampul geen hongergevoel en vetten worden makkelijker losgelaten. De Biohcg Original kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Bestel BIO HCG Original met korting

Bio HCG Plus

Bio HCG+ is geschikt voor mannen en vrouwen die op een snelle en verantwoorde manier willen afvallen en na de afslankkuur op gewicht willen blijven. Het is een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

Bestel Bio HCG+ met korting

Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje zijn eenvoudig te gebruiken en enorm effectief. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken. Druppels van calorietje zijn dus volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Bestel de Druppels van Calorietje met korting

HCG Tablets van Ecommedics

Ecommedics heeft verschillende BIO HCG varianten een de eerste is HCG Tablets. Dit is een HCG kuur in tabletvorm en helpt om op een effectieve en natuurlijke manier af te slanken, de gezondheid te verbeteren en, dankzij de samenstelling van de tabletten, het lichaam te reinigen.

Bestel HCG tablets met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Spray+ van Ecommedics

bio hcg spray
bio hcg spray

Het HCG Spray+ dieet is de nieuwste variant van de HCG Afslankkuur en is gelijk aan die van de klassieke HCG Oral kuur maar nu in een spray in plaats van in 23 losse ampullen. De Spray eenvoudig worden meegenomen.

Bestel BIO HCG Spray met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Oral van Ecommedics

De HCG Oral afslankkuur neemt het hongergevoel weg en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast.

Bestel BIO HCG Oral met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Elegance Oral 30 van Ecommedics

Deze verlengde versie van de klassieke HCG Oral kuur aan voor mensen die meer dan 10% van hun huidige gewicht willen verliezen. De Elegance Oral 30 kuur werkt hetzelfde als het HCG Oral dieet maar duurt 30 dagen in plaats van 23 dagen.

Bestel BIO HCG Oral 30 met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Na de Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd.

Dit dieet na de dieet heeft ook een tweede rol, het helpt je lichaam weer wennen aan een normaal voedingspatroon. Het dieet dat gekoppeld wordt aan Bio HCG is heel streng. Op het dieet van Simeons eet je slechts 500 kcal per dag. Dit is drastisch minder dan wat normaal wordt aanbevolen aan een volwassen persoon. Een volwassen persoon heeft tussen de 2000 en 2500 kcal per dag nodig om het lichaam van voldoende energie te voorzien.

De kans op het krijgen van het jojo-effect, het gewicht terugkrijgen na de dieet, is dus heel groot. Om dit te voorkomen zul je gezondere leefgewoonten moeten aannemen, zoals gezonder eten en meer bewegen. Alleen zo zul je een gezond gewicht op na kunnen houden, enkele tips hieronder.

Drink meer water

Een eenvoudige manier om af te slanken is door meer water te drinken. Dit vergroot het aantal kcal dat je lichaam verbrand aanzienlijk. Drink daarom dagelijks 2 liter per dag om 96 kcal extra kcal te verbranden.

Het tijdstip speelt ook rol. Water drinken vlak voor een maaltijd zal ervoor zorgen dat je minder snel honger hebt. Zo eet je automatisch minder kcal. (bron)

Beweeg regelmatig

Bio HCG Lever Zuivering
Bio HCG Lever Zuivering

Te lang minder kcal eten is slecht voor het lichaam. Een Bio HCG kuur daarom slechts 1 maand, hierna is het de bedoeling dat je voldoende kcal per dag consumeert. Een kcal-arm dieet is dus niet iets dat je op lang termijn op na mag houden. Op gegeven moment zal zo een dieet er juist voor zorgen dat je verbranding trager wordt en dat je spierweefsel verliest. Hoe kun je dit voorkomen? Beweeg vaker en regelmatig. (bron)

Je hebt geen gewichten hiervoor nodig, maar die zijn een goede manier om spierweefsel op te bouwen. Met meer spierweefsel voer je de verbranding van vetten juist op.

Eet minder ongezonde koolhydraten

Wanneer men minder koolhydraten naar binnen werkt, eet men doorgaans automatisch minder kcal. Eet tot je je verzadigt voelt, maar dan minder koolhydraten om je gewicht op een gezond niveau te houden. Naast voordelen voor je gewicht is zo een voedingsplan ook goed om Diabete type 2 aan te pakken.

Je hoeft de koolhydraten die je eet niet zwaar te beperken, het is de bedoeling dat je gezonde koolhydraten eet. Denk aan de voedingsvezels die je haalt uit verse groenten en fruit. (bron) Die zijn een betere bron van koolhydraten van bewerkt voedsel met veel onnatuurlijke suikers. Het is daarom raadzaam om dranken die vol suikers zitten te vermijden. Denk aan de limonades en fruitsappen die je in de winkel haalt. Die zijn eigenlijk gevaarlijker dan vetrijke voeding, omdat dranken niet op dezelfde manier worden geregistreerd door de hersenen. Het gevoel van verzadiging krijg je minder snel met dranken.

Eet meer eiwitten

Eiwitten zijn heel belangrijk voor het lichaam. Meer eiwitten consumeren is de eenvoudigste en ook effectiefste manier om je gewicht te reduceren. Daarom zijn eiwit-diëten zo populair. Eiwitten verhogen de verbranding en zorgen ervoor dat je langer verzadigt bent. Personen die veel eiwitten consumeren eten uiteindelijk minder kcal. (bron)

Bio HCG Dagboek

Wil je starten met een Bio HCG Kuur? Dan adviseren we je om een Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG Dagboekje.

Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees Het verhaal van dr. Simeons.

Bio HCG Bestellen en Aanbiedingen

Wil je graag starten met een Bio HCG Kuur? Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode actief. Je kunt deze code verzilveren op de bestelpagina.

Groeten,

10487 Reacties

 1. Calorietje.
  Ik wilde afsluiten maar denk post nog even snel over t zwart:
  bij injecties niet en ook niet bij de ampullen gehad.

  1 ons eraan.. gek is dat he maar ja 1 keer naar de wc moeten of net wat vocht vasthouden en t veranderd.
  WIj zijn ongeveer t zelfde afgevallen in zelfde tijd.
  Ook ik moet alles doen om af te vallen, gaat beslist lastig en vind dit een onwijs goede prestatie van ons beide :)
  Nu gauw afsluiten ik zal morgen even sanne mailen met de vraag ofze account voor je aanmaakt.
  Denk dat ze t niet gezien heeft.

 2. Hallo Allemaal,
  Hier ben ik even, vanmorgen gewogen en 1 ons erbij……..
  Ik ben nu 3 weken bezig met het dieet en in totaal 5,3 kg afgevallen wat voor mij al heel wat is.
  Maar ik wil graag onder de 70 komen nu ben ik 72, mijn flesje met druppels is nog niet op dus ik ga nog even door.
  Vanmorgen heb ik een mini meergranenbolletje met kaas op, heeeeeeeerlijk, ik moest gewoon iets anders hebben.
  Moest plotseling met mijn zoon naar het ziekenhuis, gisteren met zaalvoetbal is er een man van meer dan 100 kg op zijn hand gesprongen (mijn zoon is keeper) en is zijn vinger bij de knokkel gebroken, foto`s, gips enz…..dus voor we naar het ziekenhuis gingen even in de fout gegaan.
  Verder eet ik al dagen 1 keer vlees met groente en `s middags neem ik een appel en een grapefruit.
  Die maandelijkse problemen die jullie hebben ben ik vanaf gelukkig, mijn probleem is wel dat de hormonen anders werken dan bij jullie en het afvallen als je 55 jaar bent moeilijker gaat.
  Het is wel fijn dat we op deze manier elkaar kunnen stimuleren vind ik en ook begrepen worden.
  hcgtje, ik kan nog niet inloggen dus schreeuw nog wat harder…..
  Weet je, ik heb het al een keer hierneer gezet maar niets over gehoord ik heb zulke zwarte ontlasting, is dit herkenbaar?
  Visje, gaan we jou nu weer vaker zien hier?
  Je hebt wel wat gemist hoor, we hebben een lol gehad met maggie en hcgtje over de soep……..soep met maggie ha ha ha.
  Ik hoop dat ik morgen weer wat kwijt ben en Miranda, we horen wel hoe je weegmoment was?
  Groetjes van calorietje

 3. Noa:
  Zo he dat is fijn om te zien zeg dat vetpercentage gekelderd is.
  En tja dan ist “maar”9 ons…je ziet resultaat!
  Ik zie t resultaat niet zoals jij bij de consulente maar ja ik weet wel dat ook bij mij de motor gewoon brand en dat t goed gaat al laat de weegschaal nu nog 5 ons meer zien dan een paar dagen geleden.
  Nog even doorzetten en dan hup 1 nacht dan blijf ik naar de wc lopen en dan denk ik waar komt t allemaal vandaan??? EN dan wordt t weer feest op de weegschaal.
  Nu vreselijke hoofdpijn ( altijd elke maand zelfde dagen migraine)
  Eva:
  De gevulde paprika was lekker.
  Filetlapje in blokjes met 1 tomaat 3 champignons handje taugé en halve ui erdoor met wat kikkoman.

  Ik heb 2 keer vanavond voor patat moeten zorgen en nee geen 1 patatje heb ik op.

  Dus jij bent je appeldag ook supergoed doorgekomen???

  Visje:
  Knap zeg!
  Na feest en vakantie enzz..
  Gek is dat he als je eenmaal ampullen binnen hebt kan je bijna niet wachten tot je mag beginnen he! Succes!

  Calorietje: Gaat t de goede kant op???

  Maggie: Heb je m op ? Was die lekker.. hoe smaakte die???
  Als je hem op hebt… hebbie dr van genoten????
  Want dat is dan wel belangrijk he!!
  Genieten dan!

  Ehmm wie was ookal weer de nuts eter??
  Eshter dacht ik he!
  Heb je hem op of kon je hem weerstaan?
  Als je hem op hebt hoop ik dat je er met volle teugen van hebt genoten.

  Ik ken t zelf niet onbedwingbare trek naar iets maar dat komt omdat ik t mezelf nooit gun.. 1 keer proeven en ik ben denk ik verkocht.
  En dan is t maar wat moeilijk om ervan af te blijven en is t gewoon weg superknap dat jullie veel dagen doorkomen zonder mars enz.
  En kan ik me voorstellen dat soms die mars toch wint.
  Allemaal weltrusten en op naar de volgende dag!

 4. Hey hallo iedereen,

  Zoals eerder gezegd had ik dus vandaag een afspraak met mijn consulente.
  Een top meid die je echt stimuleert en bijstaat met raad en daad.
  Me gewogen ennnnn ze was héél trots op me dat ik niet echt veel bij was gekomen na het laatste weegmoment op 14 december.
  intussen tijd nog even bijvermelden 25jarig huwelijks jubileum gevierd
  10 dagen ski vakantie gehad en daana de jaarwisseling dus reden genoeg om je effe goed te laten gaan en extra bij te komen. NEE hoor gelukkig van de 10.3kg die eraf waren (na de eerste kuur) zijn er nu gelukkig maar 2 kg terug bij joepie !!!!
  Morgenvroeg ga ik me nu hier thuis op de weegschaal zetten zodat ik per dag ook kan zien wat ik kwijt ben en dan huppekee men eerste ampul innemen.
  OOOOOOOO wat kijk ik er naar uit om, hopelijk, volgende maand weer 10kg minder te wegen.
  Morgenvroeg het eerste wat ik onderneem zijn verse groenten op te slaan, want ja de groententuin ligt er maar triestig bij. En dan kan het gezond kokkerellen weer beginnen. Alhoewel ik de laatste maand toch ook redelijk gezond heb gekookt!
  Hopelijk speelt ook bij mij men vocht weer geen parten want na een operatie heb ik regelmatig last van vocht ophoping moet per dag 2 plas tabletten nemen. En dit al meer dan een jaar pff.
  Maar dit kan mijn plannen om te vermageren echt niet dwarsbomen hoor ik ga er voor zeker weten.
  Voor jullie allemaal veel sucses
  liefs Patje

 5. Hallo allemaal,

  Gisteren mijn weegmoment bij de consulente gehad. Het was wel grappig. Ze zei direct: oh, jij moet zeker ongesteld worden. Nou, dat klopt inderdaad want ik zou ongeveer nu op dit moment ongesteld moeten worden. Wat was nu het geval? Ik was 2 kg aan puur vet afgevallen ten opzichte van de vorige keer maar totaal maar 9 ons. Ik houd dus vocht vast…..en dat past wel in het plaatje zeg maar.
  Maar goed, de vetverbrandingsoven doet het uitstekend en als die ongesteldheid maar weer achter de rug is gaat het met de kilo’s ook wel weer beter.
  Al met al best tevreden dus en we gaan gewoon door!!

 6. Nutsen, Marsen, wat is dat hier zeg!!!! Foei toch allemaal, snoep verstandig eet een appel (of beruchte soep) hahahaha.

  Ik heb vandaag op t werk ook de hele dag tegen een pot met minmarsen en twixen aan zitten kijken. En ze bleven maar lachen naar me, ik heb teruggelachen en kon er gelukkig vanaf blijven. Hopelijk zijn ze snel op!

  hcgtje: toch 1 ons eraf joh en dat in je ‘slechte’ week! En hopelijk heb je genoten van je gevulde paprika!!

  Ik was vandaag nog heel vol van gisteren, toch wel effect van de kuur dus. Tot het avondeten maar 2 appels op en pas rond 6 uur vanavond kreeg ik trek. Heb als avondeten 2 appels met kaneel op en neem straks nog een grapefruit want mijn maag geeft aan weer ruimte te hebben. Nu hopen dat de weegschaal me morgen weer wat liever aankijkt!

  Esther, Maggie, Calorietje, Miranda, Noa, hoe gaat het bij jullie met de weegschaal? Zit er nog wat schot in?

 7. Lol.. en ik hier zit patat te maken en kaassoufle’s en zelf heb ik een mislukte gevulde paprika haha, zitten ze marsen en snickers te eten…grapjassen.

 8. @ maggie, eet maar lekker op!!! Wat je zegt een leven zonder iets lekkers is ook niet wat!!! En soms kun je het nodig hebben, dus geniet er maar lekker van! Ik gun het je…….weet je wat ik neem zelf ook iets lekkers, een Nuts!!

 9. @miranda

  hoi hoi je had het al wel begrepen denk ik maar je bent als het ware je lichaam aan het ontgiften dus ja dan kan het best zijn dat je binnenkant denkt van nou dan dat ook gelijk maar even schoonspoelen.
  ik heb ook een mirena(spiraal) en was al zeker een half jaar niet meer ongesteld en nu ineens wel weer dus dat was wel even schrikken idd.
  maar het is echt niets ernstigs hoor. verandering in lichaam en die is erg hard aan het werk en is soms dan even van slag tja… dat hebben wij zelf ook vast wel eens toch? ik wel in elk geval hahaha
  dan sta ik ineens met een mars in mijn hand en denk hhmmmmmm en nu? hahahahahahaha
  gaat niet echt lekker nog hier maar zet wel door.

  @eva

  inderdaad het is allemaal wel heel erg lekker nog. mara ik heb toch wel echt dat ik minder op kan hoor hoewel ik best wel meer zou willen eten ahahahaha.
  ach en wat kan het schelen het moet wel een keertje kunnen toch?
  je hele leven zonder wat lekkers lijkt mij geen leven!

  succes allemaal weer.

 10. Goeiemiddag hier!

  Miranda:
  Ik heb nu de hcg+ oral ( bio) maar had idd de injecties eerst.
  Geen last van gehad maar ken t wel hoor wat je zegt.
  Niks om je zorgen over te maken… bij elk dieet wat je serieus doet kan dit gebeuren!
  Of je nou low carb doet of nu hcg.
  Gewoon doorgaan komt goed!

  Eva: Ooo je hebt echt genoten lees ik!
  Denk dat dat de truuk is he.. ene dag je te buiten gaan betekent de dag erna appeldag.

  Over mijn gewicht ,..gek genoeg is er 1 ons af dus 5 ons zwaarder dan paar dagen geleden. Toch wel bijzonder dat er nog zo weinig aanzit zo net voor ongesteld worden.
  Dat beloofd in iedergeval erg veel goeds voor over een paar dagen.
  Heb zowel vandaag en gisteren 1 kop ontwateringssoep genomen.

  Ik neem dan sochtends een appel en met middageten een soepje.. door de zeef gehaald en met wat extra tomaten en kikkoman( goeie tip) is t prima te doen…en nog gezond ook!
  Fan word ik er niet van maar als t zn werk maar doet he

  Dus de helft van de dag is t appel/soep dag .. gewoon omdat ik weet dat ik erg veel vocht vast hou in deze periode.. serieus 2 kilo is echt normaal.
  Hoe ist met de rest???????????

 11. Hoi Miranda,

  Alleen hcgtje heeft ook de injecties gedaan hier, de rest doet de bio-hcg.

  Overigens ben ik met de bio-hcg de eerste week ook ongesteld geworden en had beduidend meer bloedverlies dan anders (ik heb een mirena en word bijna nooit ongesteld). Vriendin van mij die de kuur ook doet, werd ook onverwacht de eerste week ongesteld. Dus je zou haast denken dat er misschien wel een verband is met de kuur. Maar ja, ik ben geen wetenschapper.

  • Hallo
   Bedankt voor je reactie
   En ben blij te horen dat er meer zijn met dit probleem is het na die week ook weer over gegaan??
   Ik heb donderdag mijn eerste weeg moment dus ben benieuwd wat er af is.
   Groetjes Miranda

 12. Ha hcgtje (en de rest),

  Hoe is het bij jou/jullie? Was je inderdaad een kg zwaarder?

  Gisteren borrel en etentje gehad en laat thuis dus niet meer hier op de site geweest. Ik heb alles gegeten wat voorbij kwam en het was allemaal zo lekker. Zo waanzinnig veel naar binnen gewerkt. Wat jullie zeggen dat je eerder vol zit, nou ik niet hoor. Ik heb geen alcohol gedronken en vanochtend wel de moed gehad op de weegschaal te gaan staan: + 2 kg….. Ik denk wel een pond vet en de rest moet er nog uitkomen;-) Vandaag een appeldag om direct weer orde op zaken te stellen. En ik heb een eetschema voor morgen en overmorgen gemaakt. Ik denk dat dat me beter op het rechte pad houdt.

  • Hallo

   Alles goed ik ben nu voor de vierde dag met het dieet bezig en mpoet zeggen dat het me tot nu toe meevalt
   Alleen ben ik zomaar ongesteld geworden!!
   Herkend iemand dit??
   Ik ben bang dat het door de spuiten kom
   Zou jammer zijn want verder gaat het heel erg goed

   Groetjes miranda

 13. Calorietje:

  Hierbij een GIL voor de vrijwilligers van deze site!
  Willen jullie Calorietje aanmelden voor t forum????
  Alsvast bedankt!

  T is ons ook niet gelukt hoor Calorietje maar zij kunnen t wel voor ons doen, komt dus vast goed!

  Groetjes van een steeds meer opzwellende Hcgtje,.. pfff ik hou vocht vast.. zoals normaal in deze periode.. denk dat ik morgen echt meer dan een kilo zwaarder ben dan gisteren!

 14. Ik probeer steeds om me te registreren, het lukt niet.
  Ik moet een geldig e-mailadres invoeren en dat doe ik al, weet iemand wat ik moet doen?

 15. ja dank je trouwens, zal het nodig hebben.
  net al bijna in slaap gevallen terwij l ik om 11.15 uur ergens moet zijn dus even weer in de beentjes nu.

 16. ik kan me ook inloggen op het dieetfroum, maar krijg dan zoveel in beeld dat ik er niet erg veel meer van begrijp hahahahaha mar ik heb WEL een account dus.

 17. Soesila: ik heb je een berichtje net weer gestuurd.. even als test.
  ZIjn er nog meer die kunnen inloggen op t dieetforum?
  ( scrollen naar boven en daar staat t woordje dieetforum)

  Maggie: sterkte vandaag! En beterschap voor je kindje!

 18. goedemorgen dames

  nou hier gaat het lekker, brak van een gebroken nacht door een hoestend en spugend kind. arm schaap. een zeehond was er niets bij, wat een geluid zeg jongejonge. 3 x eruit geweest en slapen doe je danniet echt want je ligt er gewoon weg op.
  de shoarma/kebab heeft geen schade aangericht, zelfde als gisteren.
  maar ik denk dat ik zelf ook wat vocht vast hou omdat ik maandelijks ook klachten krijg in mijn lijf en zwaarder ben dan.
  vanmorgen een beste koortslip ontdekt op de bovenlip, fijn fijn fijn.
  dus ga er nu even lekker bij liggen op de bank onder dekentje en hou een heeeeeeeeel kalm dagje voor zover dat gaat lukken met een vrij volle agenda, ZUCHT ppfffff.
  vanavond lekker op tijd op bed!! nu al zin in hahahah.

 19. Helemaal onderaan even scrollen dan zie je dieetpillen poeders en druppels staan.. daar op klikken en dan zie je AFVALLEN MET HCG+ staan.

  of klik op deze link

  Ik ben blij dat ik even in rustigere periode zit.
  Van arts moest ik t rustiger aan doen en merk dat t inderdaad nu rustiger gaat worden met mn bezigheden.. pas donderdag weer t echte moeten.. ( wat ik overigens met veel plezier doe )

 20. Moggeh allemaal!
  Plus 6 ons ja hoor.. welkom vocht haha!
  Ik wist dat t zou gebeuren.. ach met paar dagen dan ben ik alles weer kwijt en gaat t afvallen vanaf dat moment als een speer.
  Elke maand t zelfde over een paar dagen dan blijf ik snachts naar de wc lopen en ben ik al t vocht kwijt.
  Gelukkig heb ik nog wat ontwateringssoep dus die neem ik ( geen hele appeldag!..misschien morgen of gewoon even wachten want t gaat vanzelf weer weg)

  Soesila ik zal straks eens kijken dan wat er mis is gegaan.

  @ calorietje denk dat t met produkt te maken heeft?
  Zowel bij injecties als bij oral niks zwarts.

 21. Goedemorgen allemaal,
  ik hoop dat jullie allemaal een goed weekend hebben gehad. Hcgtje fijn om te horen dat je een leuke dag heb gehad vrijdag. Zo’n dagje doet altijd goed. Hcgtje, ik heb geen persoonlijke mailtje van je gekregen blijkbaar is er iets mis gegaan.

 22. @calorietje

  hier ook niets zwarts hoor.
  en ja ik heb ook dat gevoel van hmmmm lekker broodje met kaas ofzo?
  maar niet elke dag dus het zit kennelijk wel tussen de oren ofzo.
  daarom heb ik mezelf vandaag ook maar een lekkere shoarma/kebab schotel gegunt. heerlijk van genoten en weer nu dus dat ik morgen en de rest van de week er weer goed tegen aan kan.

 23. Hé calorietje, gefeliciteerd joh, je gaat super!!!! Lekker doorgaan, maar wat raar dat je nog over hebt. Ik had ampullen dus dan is het precies pas. Overigens had ik geen zwart op tanden of in ontlasting. Alles was normaal van kleur hier;-)

  En mijn zin in andere dingen wisselde per dag, nu nog trouwens. Van brood naar pasta, naar gevulde koeken, naar chocola, naar blokje kaas enz.

  Ik he nu voor het stabiliseren 1 zakje suikervrije dropjes en 1 zakje suikervrije toffees gekocht. Zit weinig slechts in en is zo fijn om even die smaken te proeven!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Eline Blom
Mijn naam is Eline en ik heb voeding en diëtetiek gestudeerd en ben altijd een gedreven student geweest. Ik wil alles weten, alles weten van een ander en vooral al mijn kennis delen! Vooral de psychologie van het eetgedrag vind ik erg boeiend, want we kunnen nog zoveel weten over eten... dat wil nog niet betekenen dat we de juiste keuzes maken. Ook ik heb daarin mijn weg moeten zoeken. Het zou een schande zijn als ik het niet ook leuk zou vinden om in de keuken te staan, nieuwe producten te leren kennen en te weten wat die producten met mijn gezondheid doen. Tot slot houd ik héél erg van het opzoeken van mijn sportieve grenzen, iets waardoor ik lekker in mijn vel ga zitten.