Bio HCG Kuur Review en Ervaringen

Welke kuren zijn er en wat is het verschil? Lees de ervaringen en deel jouw ervaring met het Bio HCG Kuur dieet. Meer dan 15.000+ echte ervaringen (hier kun je ze lezen) en nuttige tips. Bio HCG wordt al jaren aangeprezen als een van de meest revolutionaire producten op het gebied van gewichtsverlies. Bio HCG is een vervanger van een zwangerschapshormoon dat de eetlust onderdrukt. Door de verminderde eetlust te koppelen aan een streng dieet, zou je snel af moeten kunnen vallen. In dit artikel lees je alles over de Bio HCG werking en over de oorsprong van dit bijzondere dieet.

calorietje bio hcg

De Basis van Het Bio HCG Dieet

Bio HCG is een effectief en eenvoudig dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? Dan kun je 2 kuren direct achter elkaarvolgen. (bron)

Er staan meer dan 15.000 echte ervaringen met Bio HCG op vetvrij.com. Deel jouw ervaring of stel een vraag aan de experts.

Bio HCG Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Bio HCG Calorietje zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Bio HCG Calorietje graag wil testen;
 2. We sturen een Calorietje proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ervaringen met Bio HCGcalorietje bio hcg druppels

Heb je vragen of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Wat is Bio HCG?

Het Bio HCG dieet is een dieet waarbij je een stof inneemt die de eetlust remt. Je combineert de inname van deze stof met een streng dieet dat laag is in calorieën. Doordat je eetlust verminderd is, kun je dit dieet goed volhouden. Na een periode van ongeveer drie weken stop je met het dieet. Eventueel begin je na een rustperiode opnieuw. Omdat het Bio HCG dieet laag is in calorieën is het mogelijk om meerdere kilo’s per week te verliezen. (bron)

HCG, of voluit Humaan Chorion Gonadatrofine is een hormoon dat van nature voorkomt bij zwangere vrouwen. Dit hormoon is te vinden in de urine van zwangere vrouwen en wordt hier dan ook uit gewonnen. HCG kan helpen om ervoor te zorgen dat vrouwen die niet zwanger kunnen raken toch zwanger worden

bio hcg product
bio hcg product

HCG speelt een belangrijke rol tijdens de zwangerschap van vrouwen, maar heeft een aantal gunstige bijeffecten op diëten. Zwangere vrouwen verliezen dankzij HCG vet, maar uit onderzoek is gebleken is dat dit ook gebeurt bij mannen en vrouwen die niet zwanger zijn. Ook remt het hormoon de eetlust, waardoor je eenvoudig een caloriearm dieet kunt volgen.

Pure HCG

In Nederland is pure HCG, voornamelijk vanwege de schaarste, alleen verkrijgbaar op doktersrecept. Vanwege de functie die het heeft, het helpen van vrouwen die niet zwanger kunnen worden, is dit natuurlijk begrijpelijk.

Toch betekent dit niet dat we geen gebruik kunnen maken van HCG. Er zijn namelijk varianten ontwikkeld van HCG die de werking van het hormoon na kunnen bootsen. Deze stoffen heten Bio HCG. In zekere zin is de Bio HCG werking zelfs beter dan pure HCG, omdat het geen invloed heeft op de hormoonbalans in het lichaam.

De geschiedenis van afvallen met Bio HCG

De geschiedenis van het gebruik van Bio HCG gaat terug tot de jaren 50. De werking van HCG is ontdekt door Dr. Simeons, een Britse endocrinoloog (bron). Hij was bezig met het ontwikkelen van een kuur voor jongens in de puberteit met een lage testosteronwaarden. Hij schreef HCG voor en hij zag niet alleen dat de testosteronwaarden na verloop van tijd stegen (bron), de jongens werden ook slanker en verloren veel buikvet.

Grondig onderzoek

bio hcg ervaringen
bio hcg ervaringen

Na het doen van deze ontdekking heeft hij tien jaar lang geëxperimenteerd met combinaties van voeding en HCG-waarden. Alleen zo kon hij een goed werkend protocol opstellen voor het gebruik van HCG. Dit protocol werd in 1967 gepubliceerd in het boek ‘Pounds & Inches, a New Approach to Obesity’. Door het protocol uit het boek te volgen verloren deelnemers niet alleen veel gewicht, ze hadden ook zo min mogelijk last van de effecten van de HCG op de hormoonbalans. (bron)

In onbruik geraakt

Drie jaar na het publiceren van het boek overleed Dr. Simeons. In de jaren zeventig gingen verschillende mensen met het dieet aan de haal, maar de meeste mensen volgden niet de principes uit het boek van Simeons. Hierdoor bleven resultaten vaak uit of kregen mensen toch last van de invloed van de HCG op de hormoonbalans. Het dieet raakte hierdoor in de vergetelheid.

Pas in de laatste jaren maakt HCG weer een opmars. Dit heeft te maken met de opkomst van Bio HCG. Dit zijn soorten HCG van dierlijke of synthetische oorsprong. Bio HCG werking is gelijk aan die van HCG, maar Bio HCG heeft geen invloed op de hormoonbalans. Daarnaast heeft onderzoek duidelijk gemaakt dat er verschillende vormen van HCG zijn, ieder met een eigen werking.

De Bio HCG werking

Bio HCG is een vrij complexe stof. Het is een van de meest complexe moleculen in ons lichaam en bestaat uit honderden verschillende bouwstenen. Er zijn receptoren gevonden voor HCG in kritieke onderdelen van de hersenen, zoals de hypothalamus, de hippocampus en de hersenstam. De precieze werking is onduidelijk, maar het ligt voor de hand dat HCG en Bio HCG varianten de eetlust controleren langs deze weg.

bio hcg calorietje korting

Bij zwangere vrouwen verandert de stofwisseling. Het lichaam gaat minder eiwitten gebruiken en teert meer in op de vetreserves (bron). De precieze werking hiervan is onduidelijk, maar waarschijnlijk wordt deze verandering veroorzaakt door HCG.

De Eigenschappen Van BIO HCG

De verschillende eigenschappen van Bio HCG zorgen ervoor dat je veel gewicht kunt

bio hcg ampullen
bio hcg ampullen

verliezen in korte tijd. Bio HCG heeft voor zover bekend geen invloed op de hormoonhuishouding, maar zorgt er wel voor dat je eetlust vermindert. Op deze manier kun je het strenge eetpatroon dat bij het Bio HCG dieet hoort volhouden. Als bonus zou het dus nog zo kunnen zijn dat de vetverbranding nog extra gestimuleerd wordt.

Uiteindelijk blijft het Bio HCG dieet een zeer streng dieet en je kunt het dieet daarom niet te lang volhouden. Gelukkig zijn er ook Bio HCG diëten op de markt waarbij je de nodige vitamines en mineralen aangeleverd krijgt via een aparte capsule. Op deze manier kun je het strenge dieet zonder al teveel negatieve effecten volgen. (bron)

Dr. Albert Theodore William Simeons

Het Bio HCG Dieet is gebaseerd op de kuur van de Endocrinoloog Albert Theodore William Simeons. Hij bedacht de originele HCG kuur in 1954. Simeons ontwikkelde dit dieet na het observeren van jongens die het syndroom van Fröhlich hadden. Kenmerkend van het syndroom van Fröhlich is de extreme overgewicht.

In de originele HCG kuur zat Humaan choriongonadotrofine. Dit is een hormoon dat normaal tijdens een zwangerschap door het lichaam wordt aangemaakt

Met de kuur van Simeons verloren deze jongens hun extreme eetlust waardoor zij makkelijk een een strak dieet op na konden houden. Zo verloren zij ongeveer 0,5 kilogram per week. Enthousiast over deze resultaten publiceerde Simeons zijn boek ‘Pounds & Inches – A New Approach To Obesity’ kort na zijn onderzoek.

Kenmerken van het HCG dieet van Simeons:

 • Het dieet duurt 23 a 24 dagen
 • Het HCG hormoon wordt dagelijks ingespoten
 • Maximale inname van 500 calorieën per dag
 • 3 kilo per week afvallen

Verschil HCG en Bio HCG

Sinds haar oorsprong zijn er meerdere varianten van het HCG kuur op de markt gebracht. Dit omdat het oorspronkelijk dieet van Simeons enkele gevaren met zich meebracht.

Het inspuiten van het hormoon was zeer gevaarlijk en dit moest regelmatig gebeuren. Tevens bracht het de hormoonhuishouding in de war. Over de mogelijke lichamelijke gevolgen is er weinig geschreven, maar de kans op bijwerkingen vond men genoeg om hiervan af te stappen.

Het HCG hormoon is immers bestemd voor de zwangerschap. Het wegnemen van je hongergevoel is eigenlijk maar een bijwerking. Het gebruik van het HCG hormoon is daarom illegaal verklaard in Nederland. (bron)

Nu mogen uitsluitend hormoonvrije kuren worden verkocht. De hormoonvrije kuren zijn in staat de belangrijkste werking van HCG na te bootsen: het onderdrukken van je hongergevoel. Tevens zijn ze makkelijker te gebruiken. Er worden geen injecties meer toegediend, in de plaats krijgt men nu pillen, capsules, druppels of sprays toegediend. Deze zijn veiliger en ook aangenamer voor de gebruiker.

De juiste aanpak voor overtollige vet

Door Bio-HCG is het mogelijk om overtollig vet te behandelen op dijen, bovenbenen en buik. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.

Hoe ziet het dat Bio HCG Dieet eruit?

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd. (bron)

De kuur duurt ongeveer 23 tot 24 opeenvolgende dagen. Je krijgt dan dagelijks Bio HCG toegediend. De kuur zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt en het geeft je, in tegenstelling tot het gewone lijnen, een goed gevoel. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Verschillende Bio HCG Kuren

Als je wil afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende kuren. Ondanks dat het alle kuren op basis van Bio HCG zijn samengesteld zijn er een aantal duidelijke verschillen. Om helder te krijgen wat de verschillen zijn om op die basis een goede keuze te kunnen maken worden op vetvrij.com alle kuren uitgebreid besproken.

Bio HCG van Calorietje

De BIO HCG Druppels van Calorietje zijn inmiddels meer dan 10 jaar een begrip. Het is is zonder twijfel de meest effectieve afslankformule van dit moment. De werking van Calorietje Druppels is wetenschappelijk bewezen. De druppels van calorietje hebben bewezen dat het een zeer succesvolle en effectieve manier is om af te vallen. De druppels van Calorietje zijn een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

In tegenstelling tot veel andere druppels zijn Calorietje Bio-HCG druppels volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

calorietje bio hcg
calorietje bio hcg

Calorietje is een zeer eenvoudig product. Je krijgt gratis een duidelijk voedingsschema dat je gedurende 23 dagen kunt volgen voor een nog beter resultaat. Het gebruik van de druppels is eveneens eenvoudig. Iedere ochtend breng je met het bijgeleverde pipetje de druppels onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken.

Gebruik de kortingscode EXTRASLANK6 en profiteer van extra korting op Calorietje

Mardanti

Bio HCG mardanti
Bio HCG mardanti

De Mardanti kuur bestaat uit 3 fases, namelijk:

 1. De afslank en detoxfase. Deze duurt 27 dagen.
 2. De bewegingsfase waarin je extra beweegt en gezonde voedingskeuzes maakt.
 3. Conditie en Continuïteit. Hier gaat het om het behouden van de behaalde resultaten.

Volg je de kuur van Mardanti dan zul je gedurende 12, 24 of 36 dagen dagelijks de Bio HCG druppels innemen en het bijgeleverde dieet volgen. Probeer dit dieet niet zonder de druppels vol te houden. Het is een zwaar dieet die je niet zonder de druppels op na zal kunnen houden.

Aan de Mardanti afslankkuur worden extra frequenties van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden. Bijgevoegde hoogwaardige multivitaminen vullen eventuele tekorten aan. Ook bevat de basisvloeistof extra mineralen, sporenelementen en aminozuren; waaronder chroom, vitamine B6, Garcinia Cambogia en L-CARNITINE. Je zult dus geen tekort aan nutriënten ervaren.

bio hcg review ervaringen

Bestel Mardanti BIO HCG met korting

Bio HCG Momentum

Een andere Bio HCG kuur heet Momentum. Hij duurt 27 dagen en men verliest best wat gewicht met dit dieet. Met Momentum is het mogelijk om tijdens de eerste fase van 24 dagen gemiddeld 8-12% procent aan lichaamsgewicht te verliezen. De kuur wordt zelfs wel eens de ’10 kilo in 24 dagen kuur’ genoemd. Uiteraard verschilt het resultaat per persoon.

Ook dit dieet bestaat uit meerdere fases, namelijk:

 • de Dieetfase
 • de Stabilisatiefase

In de stabilisatiefase wordt gedurende een periode van 21 dagen het dieet langzaam aangevuld. Tijdelijk kost Momentum geen €195.- maar slechts €169.-

Bestel BIO HCG Momentum met korting

Bio HCG Sense

Deze (Sense) afslankkuur zorgt ervoor dat je op je vet afvalt en niet op je spiermassa. Daardoor blijf je in rust ook meer verbranden! Omdat je ook nog eens ontgift, zal je de blokkades die ervoor zorgen dat je minder goed afvalt, opheffen. Je krijgt daarbij ook nog eens meer energie.

Bestel BIO HCG Sense met korting

Bio HCG Expert Dianne
Bio HCG Expert Dianne

Bio HCG Original

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingsstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Door het dagelijks nemen van een Biohcg Original ampul worden deze overlevingsreacties tegengegaan. Je hebt door de ampul geen hongergevoel en vetten worden makkelijker losgelaten. De Biohcg Original kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Bestel BIO HCG Original met korting

Bio HCG Plus

Bio HCG+ is geschikt voor mannen en vrouwen die op een snelle en verantwoorde manier willen afvallen en na de afslankkuur op gewicht willen blijven. Het is een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

Bestel Bio HCG+ met korting

Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje zijn eenvoudig te gebruiken en enorm effectief. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken. Druppels van calorietje zijn dus volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Bestel de Druppels van Calorietje met korting

HCG Tablets van Ecommedics

Ecommedics heeft verschillende BIO HCG varianten een de eerste is HCG Tablets. Dit is een HCG kuur in tabletvorm en helpt om op een effectieve en natuurlijke manier af te slanken, de gezondheid te verbeteren en, dankzij de samenstelling van de tabletten, het lichaam te reinigen.

Bestel HCG tablets met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Spray+ van Ecommedics

bio hcg spray
bio hcg spray

Het HCG Spray+ dieet is de nieuwste variant van de HCG Afslankkuur en is gelijk aan die van de klassieke HCG Oral kuur maar nu in een spray in plaats van in 23 losse ampullen. De Spray eenvoudig worden meegenomen.

Bestel BIO HCG Spray met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Oral van Ecommedics

De HCG Oral afslankkuur neemt het hongergevoel weg en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast.

Bestel BIO HCG Oral met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Elegance Oral 30 van Ecommedics

Deze verlengde versie van de klassieke HCG Oral kuur aan voor mensen die meer dan 10% van hun huidige gewicht willen verliezen. De Elegance Oral 30 kuur werkt hetzelfde als het HCG Oral dieet maar duurt 30 dagen in plaats van 23 dagen.

Bestel BIO HCG Oral 30 met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Na de Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd.

Dit dieet na de dieet heeft ook een tweede rol, het helpt je lichaam weer wennen aan een normaal voedingspatroon. Het dieet dat gekoppeld wordt aan Bio HCG is heel streng. Op het dieet van Simeons eet je slechts 500 kcal per dag. Dit is drastisch minder dan wat normaal wordt aanbevolen aan een volwassen persoon. Een volwassen persoon heeft tussen de 2000 en 2500 kcal per dag nodig om het lichaam van voldoende energie te voorzien.

De kans op het krijgen van het jojo-effect, het gewicht terugkrijgen na de dieet, is dus heel groot. Om dit te voorkomen zul je gezondere leefgewoonten moeten aannemen, zoals gezonder eten en meer bewegen. Alleen zo zul je een gezond gewicht op na kunnen houden, enkele tips hieronder.

Drink meer water

Een eenvoudige manier om af te slanken is door meer water te drinken. Dit vergroot het aantal kcal dat je lichaam verbrand aanzienlijk. Drink daarom dagelijks 2 liter per dag om 96 kcal extra kcal te verbranden.

Het tijdstip speelt ook rol. Water drinken vlak voor een maaltijd zal ervoor zorgen dat je minder snel honger hebt. Zo eet je automatisch minder kcal. (bron)

Beweeg regelmatig

Bio HCG Lever Zuivering
Bio HCG Lever Zuivering

Te lang minder kcal eten is slecht voor het lichaam. Een Bio HCG kuur daarom slechts 1 maand, hierna is het de bedoeling dat je voldoende kcal per dag consumeert. Een kcal-arm dieet is dus niet iets dat je op lang termijn op na mag houden. Op gegeven moment zal zo een dieet er juist voor zorgen dat je verbranding trager wordt en dat je spierweefsel verliest. Hoe kun je dit voorkomen? Beweeg vaker en regelmatig. (bron)

Je hebt geen gewichten hiervoor nodig, maar die zijn een goede manier om spierweefsel op te bouwen. Met meer spierweefsel voer je de verbranding van vetten juist op.

Eet minder ongezonde koolhydraten

Wanneer men minder koolhydraten naar binnen werkt, eet men doorgaans automatisch minder kcal. Eet tot je je verzadigt voelt, maar dan minder koolhydraten om je gewicht op een gezond niveau te houden. Naast voordelen voor je gewicht is zo een voedingsplan ook goed om Diabete type 2 aan te pakken.

Je hoeft de koolhydraten die je eet niet zwaar te beperken, het is de bedoeling dat je gezonde koolhydraten eet. Denk aan de voedingsvezels die je haalt uit verse groenten en fruit. (bron) Die zijn een betere bron van koolhydraten van bewerkt voedsel met veel onnatuurlijke suikers. Het is daarom raadzaam om dranken die vol suikers zitten te vermijden. Denk aan de limonades en fruitsappen die je in de winkel haalt. Die zijn eigenlijk gevaarlijker dan vetrijke voeding, omdat dranken niet op dezelfde manier worden geregistreerd door de hersenen. Het gevoel van verzadiging krijg je minder snel met dranken.

Eet meer eiwitten

Eiwitten zijn heel belangrijk voor het lichaam. Meer eiwitten consumeren is de eenvoudigste en ook effectiefste manier om je gewicht te reduceren. Daarom zijn eiwit-diëten zo populair. Eiwitten verhogen de verbranding en zorgen ervoor dat je langer verzadigt bent. Personen die veel eiwitten consumeren eten uiteindelijk minder kcal. (bron)

Bio HCG Dagboek

Wil je starten met een Bio HCG Kuur? Dan adviseren we je om een Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG Dagboekje.

Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees Het verhaal van dr. Simeons.

Bio HCG Bestellen en Aanbiedingen

Wil je graag starten met een Bio HCG Kuur? Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode actief. Je kunt deze code verzilveren op de bestelpagina.

Groeten,

10481 Reacties

 1. Als je zeg maar op de pagina staat waar de teksten moeten staan en t niet kan zien dan 1 keer op f5 klikken en je kan t wel lezen!

  • Het probleem met het ‘niet zichtbaar zijn van de nieuwe reacties’ is opgelost, mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie altijd mailen naar de redactie (gebruik de contact knop bovenaan de pagina)

   vetvrij is er voor en door jullie, we lezen af en toe de resultaten en reacties en zijn hartstikke trots op jullie!

   Sanne

 2. Hallo dames, hier ben ik dan…..ik kan ook alle postings niet lezen Maggie, heb niet kunnen lezen hoe hcgtje het heeft gehad.
  Gisteravond bij mijn zus op visite geweest, had haar al ingelicht dat ik aan het lijnen ben dus geen lekkers, ik heb geen gebak op, veel water gedronken en 2 kleine blokjes kaas op, dat kon ik niet weerstaan.
  Vanmorgen toch 7 ons lichter, ik zit nu onder de 72!!!!
  Van 77,3 naar 71,9 in 19 dagen, ik had het echt niet durven hopen dat ik af zou vallen.
  Nog een probleem, mijn flesje met druppels in nog lang niet leeg, en eigenlijk is morgen mijn laatste dag, heb besloten om nog even door te gaan.
  Maar o, ik heb zo`n zin in een croissantje en een lekkere volkoren boterham, kennen jullie dat ook?
  Het gaat verder met jullie ook goed, Noa, gefeliciteerd joh!!!!
  Ja, koud heb ik het ook, het meest koude voeten en benen en mijn handen zijn koud.
  Een vraagje, hebben jullie ook last van zwarte aanslag op de tanden?
  Op mijn plaatje (gedeeltelijk kunstgebit) zit ook zwarte aanslag, en als ik een grote boodschap in het toilet deponeer (zeg ik dat even netjes) is dat ook zwart.
  Ben benieuwd of jullie dat ook hebben……
  Allemaal de groetjes en tot morgen maar weer en voor straks, slaap lekker.

 3. Maggie: Nou idd wel fijn als de kou dr weer wat uit zou gaan.
  Als ik ooit een kuur weer volg doe ik dat wel bij warm weer ( bij hittegolf hihi ben ik de enige die t behaagelijk vind )
  Je hebt heerlijk genoten zo te lezen,
  ik heb zelf kipshoarma een keer op van de week gewoon van winkel zonder broodje en de rest gewone shoarma met broodje.
  Ik met bak sla dr bij en groente pakket door de shoarma heen gewokt.
  Misschien suggestie voor van de week als je shoarma zo lekker vindt.
  Ik ga van de week gewoon lekker tomatensoep maken zoals ik ben gewend,. tomaten paprika en uit laten koken.. staafmixer erdoor.. door zeef om ergste stukken eruit te halen en dan dit keer maar met leekselderij erdoor.. wat rundergehakt erdoor en klaar.
  Erg lekker en gelijk veel groente binnen
  T liefste eet ik dit elke dag maar deze 3 weken nog niet gegeten.

 4. @hcgtje

  ik loop ook al met mijn uggs weer aan hahahahahah lekker warmmmmm.
  ben ook wel blij dat de vorst van de week wer over is dat scheelt dan in elk geval maar weer. het zal wel koud blijven maar alle beetjs helpen. toch?

 5. hey wat gek ik kan idd nu ook niet meer bij de laatste reacties komen. mmmm apart.
  maar in elk geval vanmorgen 2 ons minder. wel na een half uur op de wii flink aan het steppen geweest te zijn maar goed het is er maar weer af.
  maar ben me vandaag even schandalig te buiten gegaan en heb er heeeeeeeeeeeeeeerlijk van genoten.
  ik heb mij namelijk een shoarma + kebab(gekruid gegrild rundergehakt) gegunt. en echt dames het was over over over over over heerlijk. 1 probleempje…. ik kwam nog niet halverwege de schotel hahahahahahaha normaal eet ik het met gemak op, op een heeeel klein beetje shoarma na dan maar goed hier kan nog wel een persoon van eten. ik had zelfs al minder grote portie gevraagd zo van doe er maar wat minder op want denk dt ht me te veel is.
  nou zie hier het resultaat hahahaha.alleen DAT vind ik al super dat je gewoonweg niet meer zoveel weg kan eten.
  ik ben wel benieuwd hoeveel ik hier van aankom dat dan weer wel. maar wie weet is mijn lijf nu wel weer even geschrokken en is het morgen toch nog weer wat minder.
  had het mezelf min of meer gegunt na de 1e kuur maar dat was midden in de week dus ik dacht het weekend als mijn kindertjes bij hun vader zijn… dan ik lekker op de bank met een kebab, shoarma schotel, mmmmmmmmmmmm
  nou en ik heb GEEN spijt ik heb heerlijk zitten genieten en weet dat ik er nu wel weer even tegen aan kan.
  dus morgen weer vol frisse moed aan de slag, terugdenkend aan mijn heerlijke maaltijd die ik mezelf gegunt heb na een kuur en dat ik dan dus over een week of 3 weer een keer zoiets overheerlijks mag!!

  @noa:
  super hoor onder de 90 kg!! van harte dat voelt vast superrrr.
  ik doe het zelf ook hoor maar dan per kilo hahaha zo van benieuwd of ik ook weer een nieuw cijfer in beeld heb.
  nou nog 2 onsjes en dan zit ik ook weer op een nieuw getal.

  groetjes allemaal

 6. Hello!

  Noa: Feli! Welkom bij de club van tachtigers! Mooi moment he!
  Voelt zoooo goed!

  Ester: hoe is t???? Vertel!
  calorietje: ook jij vertel..hoe gaat t????
  Lukt t nog bij beide?

  Maggie: hihi ikke boos? Haha.. maar t heeft wel geholpen he haha. denk ik laat dr even goed schrikken dan laat ze die mars wel uit dr koppie ;)
  Echt super knap dat je t niet gedaan hebt!

  Eva
  T gaat goed hier maar heb t idee dat de ampullen meer vergen van mn lijf dan de injecties.
  Man man man wat heb ik t koud!!!!!!!!!!!!!!!!
  Niet gezond als je t mij vraagt!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Vanmorgen was ik ergens en oo ik bevroor bijna en moest dus echt weg ivm tzo koud hebben ondanks de koppen thee.
  Verder stond er van alles daar op tafel, heb niks genomen geen gebak geen 1 chipje niet 1 nootje enz.. wel een stukje kipgrilworst en een augurk.
  Dat was t enige wat redelijk in de buurt kwam van wat we mogen.
  Uggs maar weer aan een trui en vest en een plaid over me heen.
  Heb echt t idee dat de ampullen sterker zijn.
  ivm de cyclus hou ik nu meer vocht vast.
  Verwacht voorlopig geen verlaging op weegschaal. vanmorgen t zelfde als gisteren’
  Ik denk dat over een dag of 5 hij pas weer gaat zakken maar dan hard, vind dit al bijzonder dat t toch minder nog is geworden en nu gelijk nog is.

 7. NOA: GEWELDIG!!!!!!!! Goed joh en wat gaaf hè om dat op de weegschaal te zien!! Ook direct een heel pond eronder dus dat moet wel het einde van de 90-ers in jouw gewicht zijn! Volgens mij zit je weer helemaal in de mood nu dus ik hoop dat je lekker door blijft gaan.

  Hoe is het met de rest hier? hcgtje hoe gaat het nu na de overstap van injecties naar ampullen? Geeft de weegschaal al wat leuks aan?

  Maggie, heeft de weegschaal je beloond voor het niet nemen van het Marsje?

  Esther hoe gaat het met jou? Was je nou gestopt of toch doorgegaan?

  Ik heb vandaag genoten van een zelf gemaakt tomatensoepje. Dikke vleestomaten ontveld en met heel klein laagje water gekookt en gepureerd. Dan krijg je een lekkere dikke soep. Bouillonblokjes (natriumarm) en diverse kruiden erbij en rundergehaktballetjes. Heb 2 grote kommen op en het was echt heerlijk!

  En ik ben zo blij dat ik me weer gewoon met bodylotion kan insmeren. Dat was ook wel hard nodig na 3,5 week droogstaan. Smeren jullie wel gewoon door?

 8. OOOOOH YES!!!!!! TRIOMF!!!!VREUGEDEDANS!!!!!!

  Vanmorgen stond de weegschaal op: jawel: 89,5 kg!!! Ik zit eindelijk onder de 90!!!!!! Ben zooooo blij, en dat nog wel terwijl ik deze week een paar keer de fout ben in gegaan. Het is vast die soep, sinds ik die gisteren weer klaar had en gegeten heb voel ik me stukken beter!!

  Zo, dat moest ik even delen met jullie hoor.

  Verder alles goed met jullie allemaal?
  Fijne zondag!!

 9. whahahahahahahaha
  wist niet dat je boos werd hahahahahaha
  maar heb het ook NIET gedaan hoor.
  wel bijna een thermoskan thee opgezopen.(en het nog steeds KOUD, bah)
  met een zoetje dat dan weer wel anders komt het me de hele tijd omhoog en daar zit ik NIET op te wachten.
  benbenieuwd wat ik morgen kwijt ben, OF ik weer wat kwijt ben.
  anders had ik net zo goed die mars WEL kunnen nemen.
  hahahahaha.

 10. BLIJF VAN DIE MARS AF111

  Zo jij durft die niet meer te pakken zo haha;)
  Dit was even voor de zekerheid.
  Denk toch nog even kijken voor ik mn bed in duik.. wat is t toch kkooudd maar inwendig warm ..zo gek.. had ik in t begin ook zo erg bij die injecties en nu dus nog meer met oral.
  Maggie we lopen denk ik gelijk zo ongeveer.. hou jij van te voren ook zoveel vocht vast?
  Zit echt te wachten op een hele kilo meer zoals jij net achter de rug hebt gehad.

 11. Maggie, dit is heeeeeeel knap!!! Zelfs geen speculaasje dus, ik had het je niet nagedaan. Je mag trots zijn! genietze van je dekentje.

 12. hallo allemaal

  wat die kou betreft kan ik jullie de hand schudden hoor ik sterf het af man, BAH.
  doe mij maar een WARME CHOCOLADEMELK met slagroom hahaha
  nee nee kalm aan allemaal, heb er best trek in maaaaaaaaaaaaaaaaar heb me maar een thermoskan met afslankthee gemaakt HAHAAAAAAAA jaja ik ben terug hoor!
  wou ook erg graag een chocolaatje daar eb ik namelijk wel erg veel trek in. denk dat ik met een week ook weer mijn maandelijkse traditie heb dus dat de trek van chocola daar vandaan komt. stond in dubio een half marsje dan voor de smaak???
  maar zelfs DAT heb ik niet gedaan. zit nu op de bank met een beste kan thee om op te warmen van binnen want bbrrrrrrr, dekentje al even aangezet in bed anders kom ik NIET in slaap zo koud. en heb maar een rijstewafel gepakt ipv een half marsje.
  IS DAT KNAP OF IS DAT KNAP.
  zittend op de bank genietend van mijn afslankthee en mijn rijstewafel wens ik ieder een goede avond en een fijne nacht (hihihi)

 13. Goed van je om te kijken wat t beste is voor je bij de winkel.
  Helemaal speciaal laten maken .. gek eigenlijk dat er eigenlijk veel “zooi”verkocht wordt aan eten wat eigenlijk helemaal niet goed is voor een mens.
  Ikhad die pakking nog nooit gehad.. vannacht dacht ik wel even is dit nou wel gezond? zo druk had mn lijf t.. enormmm warm maar toch ook erg koud. ( werkaan de winkel denk ik)
  Nu ook zit ik met een kleed over me heen en een ( dunne) trui en nog een vest aan.. ik voel warmer aan sinds ik de ampullen gebruik maar heb t daardoor kouder.
  Fijn te weten dat ik t over 2 weken weer minder koud zal hebben ;)

 14. Was nog niet klaar en drukte op verkeerd knopje hihihi. Ik wou zeggen: verder met mn dochter in de stad broodje gegeten bij v&d. Hadden ze van alles met sausjes enzo, maar ik heb speciaal een meergranenbroodje met sla en rosbief laten maken. En vanavond stampotje zonder aardappels(koolraap, knolselderij, wortel) gemaakt met klein stukje magere rookworst. Ik zoek dus eigenlijk mn eigen weg en dat is best leuk. Dwingt me om verstandig om te gaan met verleidingen en valkuilen. Zou het verstand dan eindelijk komen?

  Maar goed, ik wil jullie niet teveel lastigvallen met alles wat ik eet en jullie nog niet mogen.

  Hcgtje die pakking van jou klonk geweldig zeg! Doe je dat vaker? En had jij het nou zo koud? Sinds ik met de ampullen gestopt ben, heb ik het direct minder koud, met name in bed. Dus ik denk zeker dat het van de kuur komt.

  Zet hem op allemaal he!

 15. @eva:
  Fijn om te lezen dat t ook bij jou goed gaat!
  Ik was 3 ons kwijt vanmorgen.
  Er is erg veel lowcarb aan produkten ik vind zelf de pasta’s ideaal.
  ( eet nooit gewone pasta ivm hoge kh)
  Succes verder met stabiliseren!

 16. Zo meiden, jullie zijn allemaal lekker op dreef zeg: met mailen hier, met onsjes kwijtraken, soepjes brouwen enz.

  Noa en Maggie jullie hebben nu toch wel weer de juiste slag te pakken? Goed zo! Ik kan me heel goed indenken dat het moeilijk is.
  En hcgtje en calorietje ook weer beetje lichter?

  Ik was na mijn snoeperijen van gisteren zowaar een ons lichter vanochtend. Maar ik ben wel wakker geschud. Wat je het ene moment teveel eet, moet je gewoon compenseren.

  Ik kan jullie vertellen dat het stabiliseren toch ook wel leuk is. Ik heb vandaag in de supermarkt uitgebreid verpakkingen bestudeerd en goede keuzes gemaakt. Ontdekte rijstewafels met chocolade met niet teveel vet en koolhydraten en suikervrije stroopwafels. Nog niet gekocht, maar goed om te weten dat het er is. Verder

 17. Graag gedaan enne is ook in ons eigen belang he..
  Beetje Maggie geeft toch iets meer sjuu ;)
  Enne mocht je vriend niet ape trots op je zijn.. nou dat zijn wij wel hoor!!!!

  Vind t eigenlijk nog maar kort 2 weken..maar ja is misschien wel goed om te stabiliseren.
  Ik miste een paar ampullen in de verpakking dus vandaar dat t iets sneller afgelopen is voor mij.
  ( dus wie dr nog 3 heeft liggen die niet gebruikt gaan worden..oral hcg+)
  Zowiezo blijf ik fan van hcg+ want tis echt een wonder dat ik afval.
  Eindelijk na zoveel tijd ( mn hele leven) mn best doen en dan zo makkelijk!
  Stel als t er weer wat aan zou komen zou je gewoon elk jaar 1 kuur kunnen doen.Beginnen jullie ook allemaal weer in januari volgend jaar als t nodig is? hihi
  Ik blijf t een leuke uitdaging vinden waarschijnlijk omdat ik er lacherig mee begon en ook dacht dat t nep zou zijn.

 18. @hcgtje

  dank je dat was wel even een peptalk op de juiste plaats haha.
  maar ik heb het roer alweer om hoor!
  zit al weer keurig aan mijn EIGEN soepie en smaakt me superrrrr.
  heb er dit keer een macaroni pakket ingedaan. wel even een klusje om de wortelsliertjes er zoveel mogelijk uit te halen. maar goed dan heb je wel eer van je werk hahaha.
  eens wat anders dan enkel maar prei en af en toe een bloemkoolstukje.
  nu heb ik prei witte kool paprika ui en spitskool erin zitten dus een mooi vullend soepie.
  heb er een beste bak rauwkost bij en een glas sinaasappelsap. heb nog geen fruit gehad vandaag dus dit gun ik mezelf!! heeeeeeerlijk hoor.
  en idd ik zou het wel even heeeeeel gaaf vinden wanneer mijn vriend over 3 weken thuis komt(EINDELIJK want is al 3 weg maar vis(is niet visje/patje hoor) werkt niet mee) en dan idd zijn kin op zijn tenen heeft hangen van verbazing hahaha
  maar hij is meestal niet zo scheutig met complimentjes dus moet ik wel doorzetten nu dan MOET hij wel hahahaha.
  en wat je zegt hoor een forum zonder maggie is niet goed hahahaha smaakloze bedoeling dan hahahaha

  nogmaals bedankt

 19. @Visje
  Leuk dat je (weer) meedoet!
  Gezellie!
  Ik ben met 1 kuur 4,3 kilo afgevallen.
  Wat ben jij enorm veel afgevallen zeg met 1 kuur! Wow!

  Wat een berichtjes zijn er ondertussen weer geplaatst zeg!

  @Ehh maggie.. denk erom hoor gewoon doorgaan!
  Zitten we straks zonder maggie en smaken de berichtjes niet meer!
  Dat kan echt niet!
  Ik zat te kijken want ik heb een kuur van iemand over genomen en heb nog precies voor 14 dagen.
  Klinkt opeens zo snel al dat t voorbij is.
  Dat je een keer een kilo aankomt kan makkelijk.. ik zit er zelf op te wachten zo’n krappe week voor ongesteld worden is t bij mij echt foute boel en zwel ik zo’n 2 kilo makkelijk aan.
  Maar laat me dus deze week niet gek maken.
  ( misschien elke maand in die week naar die algenpakking hihi)
  Dusse je hebt geen keuze je gaat gewoon door met je speculaasje en als je vriend weer thuis komt denk je.. jaaaa daar deed ik t ( oa) voor!
  Dat zn mond op zn tenen hangt van verbazing ( hihi)

  @Noa de soep met klikkoman ( heb ik ook altijd in de kast staan ipv ketjap) zal zeker daardoor anders smaken dus gelukkig heb ik nog een voorraadje in diepvries dus ga dat van de week zeker eens proberen als ik merk dat ik veel vocht vast hou.
  Ik moest er nog bleekselderij doorheen doen.

  @calorietje: woww ja in ponden is t helemaal een boel he.. SUPER! ik hou t maar op kilo’s en ben stom verbaasd dat t zo goed gaat.

  @marian: lukt t nog???? zo’n eerste echte hcgdag is effies wennen he weer.

  Weten jullie wat ik wel denk he.. ik heb nu injecties gedaan en oral hcg+ ik heb t idee dan oral sterker is.. veel minder trek en snachts brand mn kacheltje overuren.
  T is gek ik heb t koud.. maar toch ook warm.. denk dat ik warmer ben en dus de omgeving kouder aanvoelt herkennen jullie dat?

 20. hey Maggie,

  inderdaad die 10.3kg was met 1 kuur. ik zou nu ook graag 2 kuren achtereen doen maar als ik zo lees is dat precies nogal moeilijk??? effin ik zie wel hoever de eerste me al brengt en heb ik dan nog de moed om door te gaan plak ik er gelijk een 2de achter.
  8.3kg is toch ook niet slecht he je bent ze kwijt he, hoeven we al niet meer mee te zeulen. dat speculaasje kan je dat niet vervangen door een naturel melba toastje??? dat vind ik nl heerlijk droog en toch mag het hihi. En soep hmmmm heerlijk heb ik ook geen moeite mee. ik heb nu al zin om te starten. Maar men afspraak staat op dinsdag om 11.15u dus moet ik nog even geduld hebben.
  en inderdaad samen kunnen we het.
  grtjes en tot gauw

 21. welkom (terug) visje!
  leuk even weer een nieuw “gezicht” erbij altijd gezellig.
  hoe meer zielen hoe meer vreugd zeg ik maar en wat ontzettend knap zeg 10.3 kg! was dat met 1 kuur?
  ik ben zelf nu aan de 2e begonnen. heb net de eerste gedaan(afgelopen woensdag -8.3kg en heb zelfs af en toe wat gesmokkeld omdat ik het gewoonweg niet meer hield maar dan wel heel bescheiden met(komt ie weer dames) 1 speculaasje hihihi)
  dus wie weet had er nog wel meer afgekunt in de 3 weken maar dit vond ik al wel een heeeeeeeeeel best getal. bijna 17 pond man!(klinkt idd NOG beter dan 8.3 kg)
  maar heb het nu wel een beetje moeilijk met de 2e kuur eraan vast gelijk. maar vandaag weer 3 ons eraf dus heb mezelf even flink toegesproken en ga er weer voor.
  nu ff snel naar de winkel nog voor ingredienten soepie (EN NEEEEEE NIET DE BERUCHTE haha maar mijn eigen overheerlijke soep hahaha)
  tot snel visje en zet hem op he!
  we kunnen het!

 22. Hallo iedereen,

  visje is ook weer terug.
  had in oktober november een kuur gevolgd en heb ook hier mijn bevindingen toen achtergelaten. ik was 10.3 kg kwijt
  en kmoet zeggen, na feesten skivakantie en einde jaarsperiode,ben ik gelukkig niet of nauwelijks bijgekomen ( het schommelt zowat 1kg eraf 1kg erbij pfff) en ja joepie dinsdag begin ik terug met de bio hcg kuur van momentum (even bijvermeld voor de zekerheid).Ik kijk er zo naar uit ik wil echt nog wat kilo’s kwijt.
  hopelijk lukt het me nu ook zoals de eerste kuur.
  Ik wens jullie allen héél véél sucses en jullie horen ook nog van me.
  Groetjes Patje

 23. En toch is ie weer lekker geworden!! Nu ben ik wel een soepfreak hoor, ensowieso al gewend om nauwelijks zout te gebruiken, dat helpt misschien.

  Vandaag heb ik de halve hoeveelheid gemaakt, anders is het zo veel en ik heb niet veel plaats in de vriezer.

  Dus: ruim 1/2 liter water, ca. halve witte kool, 2 kleine tomaten, 1 paprika, 3 uien, 1/2 bos selderij.
  Op smaak gebracht met peper, peterselie, rozemarijn, oregano, italiaanse keukenkruiden, ca. 3 eetlepels kikoman sojasaus (die mag wel), ca 3 eetlepels basalmico azijn (de azijn dus, die mag ook) en een heel klein beetje van de bouillonpoeder waar we het al eerder over hadden. Echt een klein beetje hoor, eigenlijk zoveel als je normaal voor 1 kopje bouillon gebruikt.

  Net de kinderen getrekteerd op wat chipjes, en ik een appeltje. Nee, ik heb niet gesmokkeld en voel me nu sterker als de hele afgelopen week!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Eline Blom
Mijn naam is Eline en ik heb voeding en diëtetiek gestudeerd en ben altijd een gedreven student geweest. Ik wil alles weten, alles weten van een ander en vooral al mijn kennis delen! Vooral de psychologie van het eetgedrag vind ik erg boeiend, want we kunnen nog zoveel weten over eten... dat wil nog niet betekenen dat we de juiste keuzes maken. Ook ik heb daarin mijn weg moeten zoeken. Het zou een schande zijn als ik het niet ook leuk zou vinden om in de keuken te staan, nieuwe producten te leren kennen en te weten wat die producten met mijn gezondheid doen. Tot slot houd ik héél erg van het opzoeken van mijn sportieve grenzen, iets waardoor ik lekker in mijn vel ga zitten.