Bio HCG Kuur Review en Ervaringen

Welke kuren zijn er en wat is het verschil? Lees de ervaringen en deel jouw ervaring met het Bio HCG Kuur dieet. Meer dan 15.000+ echte ervaringen (hier kun je ze lezen) en nuttige tips. Bio HCG wordt al jaren aangeprezen als een van de meest revolutionaire producten op het gebied van gewichtsverlies. Bio HCG is een vervanger van een zwangerschapshormoon dat de eetlust onderdrukt. Door de verminderde eetlust te koppelen aan een streng dieet, zou je snel af moeten kunnen vallen. In dit artikel lees je alles over de Bio HCG werking en over de oorsprong van dit bijzondere dieet.

calorietje bio hcg

De Basis van Het Bio HCG Dieet

Bio HCG is een effectief en eenvoudig dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? Dan kun je 2 kuren direct achter elkaarvolgen. (bron)

Er staan meer dan 15.000 echte ervaringen met Bio HCG op vetvrij.com. Deel jouw ervaring of stel een vraag aan de experts.

Bio HCG Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Bio HCG Calorietje zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Bio HCG Calorietje graag wil testen;
 2. We sturen een Calorietje proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ervaringen met Bio HCGcalorietje bio hcg druppels

Heb je vragen of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Wat is Bio HCG?

Het Bio HCG dieet is een dieet waarbij je een stof inneemt die de eetlust remt. Je combineert de inname van deze stof met een streng dieet dat laag is in calorieën. Doordat je eetlust verminderd is, kun je dit dieet goed volhouden. Na een periode van ongeveer drie weken stop je met het dieet. Eventueel begin je na een rustperiode opnieuw. Omdat het Bio HCG dieet laag is in calorieën is het mogelijk om meerdere kilo’s per week te verliezen. (bron)

HCG, of voluit Humaan Chorion Gonadatrofine is een hormoon dat van nature voorkomt bij zwangere vrouwen. Dit hormoon is te vinden in de urine van zwangere vrouwen en wordt hier dan ook uit gewonnen. HCG kan helpen om ervoor te zorgen dat vrouwen die niet zwanger kunnen raken toch zwanger worden

bio hcg product
bio hcg product

HCG speelt een belangrijke rol tijdens de zwangerschap van vrouwen, maar heeft een aantal gunstige bijeffecten op diëten. Zwangere vrouwen verliezen dankzij HCG vet, maar uit onderzoek is gebleken is dat dit ook gebeurt bij mannen en vrouwen die niet zwanger zijn. Ook remt het hormoon de eetlust, waardoor je eenvoudig een caloriearm dieet kunt volgen.

Pure HCG

In Nederland is pure HCG, voornamelijk vanwege de schaarste, alleen verkrijgbaar op doktersrecept. Vanwege de functie die het heeft, het helpen van vrouwen die niet zwanger kunnen worden, is dit natuurlijk begrijpelijk.

Toch betekent dit niet dat we geen gebruik kunnen maken van HCG. Er zijn namelijk varianten ontwikkeld van HCG die de werking van het hormoon na kunnen bootsen. Deze stoffen heten Bio HCG. In zekere zin is de Bio HCG werking zelfs beter dan pure HCG, omdat het geen invloed heeft op de hormoonbalans in het lichaam.

De geschiedenis van afvallen met Bio HCG

De geschiedenis van het gebruik van Bio HCG gaat terug tot de jaren 50. De werking van HCG is ontdekt door Dr. Simeons, een Britse endocrinoloog (bron). Hij was bezig met het ontwikkelen van een kuur voor jongens in de puberteit met een lage testosteronwaarden. Hij schreef HCG voor en hij zag niet alleen dat de testosteronwaarden na verloop van tijd stegen (bron), de jongens werden ook slanker en verloren veel buikvet.

Grondig onderzoek

bio hcg ervaringen
bio hcg ervaringen

Na het doen van deze ontdekking heeft hij tien jaar lang geëxperimenteerd met combinaties van voeding en HCG-waarden. Alleen zo kon hij een goed werkend protocol opstellen voor het gebruik van HCG. Dit protocol werd in 1967 gepubliceerd in het boek ‘Pounds & Inches, a New Approach to Obesity’. Door het protocol uit het boek te volgen verloren deelnemers niet alleen veel gewicht, ze hadden ook zo min mogelijk last van de effecten van de HCG op de hormoonbalans. (bron)

In onbruik geraakt

Drie jaar na het publiceren van het boek overleed Dr. Simeons. In de jaren zeventig gingen verschillende mensen met het dieet aan de haal, maar de meeste mensen volgden niet de principes uit het boek van Simeons. Hierdoor bleven resultaten vaak uit of kregen mensen toch last van de invloed van de HCG op de hormoonbalans. Het dieet raakte hierdoor in de vergetelheid.

Pas in de laatste jaren maakt HCG weer een opmars. Dit heeft te maken met de opkomst van Bio HCG. Dit zijn soorten HCG van dierlijke of synthetische oorsprong. Bio HCG werking is gelijk aan die van HCG, maar Bio HCG heeft geen invloed op de hormoonbalans. Daarnaast heeft onderzoek duidelijk gemaakt dat er verschillende vormen van HCG zijn, ieder met een eigen werking.

De Bio HCG werking

Bio HCG is een vrij complexe stof. Het is een van de meest complexe moleculen in ons lichaam en bestaat uit honderden verschillende bouwstenen. Er zijn receptoren gevonden voor HCG in kritieke onderdelen van de hersenen, zoals de hypothalamus, de hippocampus en de hersenstam. De precieze werking is onduidelijk, maar het ligt voor de hand dat HCG en Bio HCG varianten de eetlust controleren langs deze weg.

bio hcg calorietje korting

Bij zwangere vrouwen verandert de stofwisseling. Het lichaam gaat minder eiwitten gebruiken en teert meer in op de vetreserves (bron). De precieze werking hiervan is onduidelijk, maar waarschijnlijk wordt deze verandering veroorzaakt door HCG.

De Eigenschappen Van BIO HCG

De verschillende eigenschappen van Bio HCG zorgen ervoor dat je veel gewicht kunt

bio hcg ampullen
bio hcg ampullen

verliezen in korte tijd. Bio HCG heeft voor zover bekend geen invloed op de hormoonhuishouding, maar zorgt er wel voor dat je eetlust vermindert. Op deze manier kun je het strenge eetpatroon dat bij het Bio HCG dieet hoort volhouden. Als bonus zou het dus nog zo kunnen zijn dat de vetverbranding nog extra gestimuleerd wordt.

Uiteindelijk blijft het Bio HCG dieet een zeer streng dieet en je kunt het dieet daarom niet te lang volhouden. Gelukkig zijn er ook Bio HCG diëten op de markt waarbij je de nodige vitamines en mineralen aangeleverd krijgt via een aparte capsule. Op deze manier kun je het strenge dieet zonder al teveel negatieve effecten volgen. (bron)

Dr. Albert Theodore William Simeons

Het Bio HCG Dieet is gebaseerd op de kuur van de Endocrinoloog Albert Theodore William Simeons. Hij bedacht de originele HCG kuur in 1954. Simeons ontwikkelde dit dieet na het observeren van jongens die het syndroom van Fröhlich hadden. Kenmerkend van het syndroom van Fröhlich is de extreme overgewicht.

In de originele HCG kuur zat Humaan choriongonadotrofine. Dit is een hormoon dat normaal tijdens een zwangerschap door het lichaam wordt aangemaakt

Met de kuur van Simeons verloren deze jongens hun extreme eetlust waardoor zij makkelijk een een strak dieet op na konden houden. Zo verloren zij ongeveer 0,5 kilogram per week. Enthousiast over deze resultaten publiceerde Simeons zijn boek ‘Pounds & Inches – A New Approach To Obesity’ kort na zijn onderzoek.

Kenmerken van het HCG dieet van Simeons:

 • Het dieet duurt 23 a 24 dagen
 • Het HCG hormoon wordt dagelijks ingespoten
 • Maximale inname van 500 calorieën per dag
 • 3 kilo per week afvallen

Verschil HCG en Bio HCG

Sinds haar oorsprong zijn er meerdere varianten van het HCG kuur op de markt gebracht. Dit omdat het oorspronkelijk dieet van Simeons enkele gevaren met zich meebracht.

Het inspuiten van het hormoon was zeer gevaarlijk en dit moest regelmatig gebeuren. Tevens bracht het de hormoonhuishouding in de war. Over de mogelijke lichamelijke gevolgen is er weinig geschreven, maar de kans op bijwerkingen vond men genoeg om hiervan af te stappen.

Het HCG hormoon is immers bestemd voor de zwangerschap. Het wegnemen van je hongergevoel is eigenlijk maar een bijwerking. Het gebruik van het HCG hormoon is daarom illegaal verklaard in Nederland. (bron)

Nu mogen uitsluitend hormoonvrije kuren worden verkocht. De hormoonvrije kuren zijn in staat de belangrijkste werking van HCG na te bootsen: het onderdrukken van je hongergevoel. Tevens zijn ze makkelijker te gebruiken. Er worden geen injecties meer toegediend, in de plaats krijgt men nu pillen, capsules, druppels of sprays toegediend. Deze zijn veiliger en ook aangenamer voor de gebruiker.

De juiste aanpak voor overtollige vet

Door Bio-HCG is het mogelijk om overtollig vet te behandelen op dijen, bovenbenen en buik. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.

Hoe ziet het dat Bio HCG Dieet eruit?

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd. (bron)

De kuur duurt ongeveer 23 tot 24 opeenvolgende dagen. Je krijgt dan dagelijks Bio HCG toegediend. De kuur zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt en het geeft je, in tegenstelling tot het gewone lijnen, een goed gevoel. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Verschillende Bio HCG Kuren

Als je wil afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende kuren. Ondanks dat het alle kuren op basis van Bio HCG zijn samengesteld zijn er een aantal duidelijke verschillen. Om helder te krijgen wat de verschillen zijn om op die basis een goede keuze te kunnen maken worden op vetvrij.com alle kuren uitgebreid besproken.

Bio HCG van Calorietje

De BIO HCG Druppels van Calorietje zijn inmiddels meer dan 10 jaar een begrip. Het is is zonder twijfel de meest effectieve afslankformule van dit moment. De werking van Calorietje Druppels is wetenschappelijk bewezen. De druppels van calorietje hebben bewezen dat het een zeer succesvolle en effectieve manier is om af te vallen. De druppels van Calorietje zijn een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

In tegenstelling tot veel andere druppels zijn Calorietje Bio-HCG druppels volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

calorietje bio hcg
calorietje bio hcg

Calorietje is een zeer eenvoudig product. Je krijgt gratis een duidelijk voedingsschema dat je gedurende 23 dagen kunt volgen voor een nog beter resultaat. Het gebruik van de druppels is eveneens eenvoudig. Iedere ochtend breng je met het bijgeleverde pipetje de druppels onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken.

Gebruik de kortingscode EXTRASLANK6 en profiteer van extra korting op Calorietje

Mardanti

Bio HCG mardanti
Bio HCG mardanti

De Mardanti kuur bestaat uit 3 fases, namelijk:

 1. De afslank en detoxfase. Deze duurt 27 dagen.
 2. De bewegingsfase waarin je extra beweegt en gezonde voedingskeuzes maakt.
 3. Conditie en Continuïteit. Hier gaat het om het behouden van de behaalde resultaten.

Volg je de kuur van Mardanti dan zul je gedurende 12, 24 of 36 dagen dagelijks de Bio HCG druppels innemen en het bijgeleverde dieet volgen. Probeer dit dieet niet zonder de druppels vol te houden. Het is een zwaar dieet die je niet zonder de druppels op na zal kunnen houden.

Aan de Mardanti afslankkuur worden extra frequenties van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden. Bijgevoegde hoogwaardige multivitaminen vullen eventuele tekorten aan. Ook bevat de basisvloeistof extra mineralen, sporenelementen en aminozuren; waaronder chroom, vitamine B6, Garcinia Cambogia en L-CARNITINE. Je zult dus geen tekort aan nutriënten ervaren.

bio hcg review ervaringen

Bestel Mardanti BIO HCG met korting

Bio HCG Momentum

Een andere Bio HCG kuur heet Momentum. Hij duurt 27 dagen en men verliest best wat gewicht met dit dieet. Met Momentum is het mogelijk om tijdens de eerste fase van 24 dagen gemiddeld 8-12% procent aan lichaamsgewicht te verliezen. De kuur wordt zelfs wel eens de ’10 kilo in 24 dagen kuur’ genoemd. Uiteraard verschilt het resultaat per persoon.

Ook dit dieet bestaat uit meerdere fases, namelijk:

 • de Dieetfase
 • de Stabilisatiefase

In de stabilisatiefase wordt gedurende een periode van 21 dagen het dieet langzaam aangevuld. Tijdelijk kost Momentum geen €195.- maar slechts €169.-

Bestel BIO HCG Momentum met korting

Bio HCG Sense

Deze (Sense) afslankkuur zorgt ervoor dat je op je vet afvalt en niet op je spiermassa. Daardoor blijf je in rust ook meer verbranden! Omdat je ook nog eens ontgift, zal je de blokkades die ervoor zorgen dat je minder goed afvalt, opheffen. Je krijgt daarbij ook nog eens meer energie.

Bestel BIO HCG Sense met korting

Bio HCG Expert Dianne
Bio HCG Expert Dianne

Bio HCG Original

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingsstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Door het dagelijks nemen van een Biohcg Original ampul worden deze overlevingsreacties tegengegaan. Je hebt door de ampul geen hongergevoel en vetten worden makkelijker losgelaten. De Biohcg Original kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Bestel BIO HCG Original met korting

Bio HCG Plus

Bio HCG+ is geschikt voor mannen en vrouwen die op een snelle en verantwoorde manier willen afvallen en na de afslankkuur op gewicht willen blijven. Het is een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

Bestel Bio HCG+ met korting

Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje zijn eenvoudig te gebruiken en enorm effectief. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken. Druppels van calorietje zijn dus volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Bestel de Druppels van Calorietje met korting

HCG Tablets van Ecommedics

Ecommedics heeft verschillende BIO HCG varianten een de eerste is HCG Tablets. Dit is een HCG kuur in tabletvorm en helpt om op een effectieve en natuurlijke manier af te slanken, de gezondheid te verbeteren en, dankzij de samenstelling van de tabletten, het lichaam te reinigen.

Bestel HCG tablets met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Spray+ van Ecommedics

bio hcg spray
bio hcg spray

Het HCG Spray+ dieet is de nieuwste variant van de HCG Afslankkuur en is gelijk aan die van de klassieke HCG Oral kuur maar nu in een spray in plaats van in 23 losse ampullen. De Spray eenvoudig worden meegenomen.

Bestel BIO HCG Spray met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Oral van Ecommedics

De HCG Oral afslankkuur neemt het hongergevoel weg en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast.

Bestel BIO HCG Oral met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Elegance Oral 30 van Ecommedics

Deze verlengde versie van de klassieke HCG Oral kuur aan voor mensen die meer dan 10% van hun huidige gewicht willen verliezen. De Elegance Oral 30 kuur werkt hetzelfde als het HCG Oral dieet maar duurt 30 dagen in plaats van 23 dagen.

Bestel BIO HCG Oral 30 met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Na de Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd.

Dit dieet na de dieet heeft ook een tweede rol, het helpt je lichaam weer wennen aan een normaal voedingspatroon. Het dieet dat gekoppeld wordt aan Bio HCG is heel streng. Op het dieet van Simeons eet je slechts 500 kcal per dag. Dit is drastisch minder dan wat normaal wordt aanbevolen aan een volwassen persoon. Een volwassen persoon heeft tussen de 2000 en 2500 kcal per dag nodig om het lichaam van voldoende energie te voorzien.

De kans op het krijgen van het jojo-effect, het gewicht terugkrijgen na de dieet, is dus heel groot. Om dit te voorkomen zul je gezondere leefgewoonten moeten aannemen, zoals gezonder eten en meer bewegen. Alleen zo zul je een gezond gewicht op na kunnen houden, enkele tips hieronder.

Drink meer water

Een eenvoudige manier om af te slanken is door meer water te drinken. Dit vergroot het aantal kcal dat je lichaam verbrand aanzienlijk. Drink daarom dagelijks 2 liter per dag om 96 kcal extra kcal te verbranden.

Het tijdstip speelt ook rol. Water drinken vlak voor een maaltijd zal ervoor zorgen dat je minder snel honger hebt. Zo eet je automatisch minder kcal. (bron)

Beweeg regelmatig

Bio HCG Lever Zuivering
Bio HCG Lever Zuivering

Te lang minder kcal eten is slecht voor het lichaam. Een Bio HCG kuur daarom slechts 1 maand, hierna is het de bedoeling dat je voldoende kcal per dag consumeert. Een kcal-arm dieet is dus niet iets dat je op lang termijn op na mag houden. Op gegeven moment zal zo een dieet er juist voor zorgen dat je verbranding trager wordt en dat je spierweefsel verliest. Hoe kun je dit voorkomen? Beweeg vaker en regelmatig. (bron)

Je hebt geen gewichten hiervoor nodig, maar die zijn een goede manier om spierweefsel op te bouwen. Met meer spierweefsel voer je de verbranding van vetten juist op.

Eet minder ongezonde koolhydraten

Wanneer men minder koolhydraten naar binnen werkt, eet men doorgaans automatisch minder kcal. Eet tot je je verzadigt voelt, maar dan minder koolhydraten om je gewicht op een gezond niveau te houden. Naast voordelen voor je gewicht is zo een voedingsplan ook goed om Diabete type 2 aan te pakken.

Je hoeft de koolhydraten die je eet niet zwaar te beperken, het is de bedoeling dat je gezonde koolhydraten eet. Denk aan de voedingsvezels die je haalt uit verse groenten en fruit. (bron) Die zijn een betere bron van koolhydraten van bewerkt voedsel met veel onnatuurlijke suikers. Het is daarom raadzaam om dranken die vol suikers zitten te vermijden. Denk aan de limonades en fruitsappen die je in de winkel haalt. Die zijn eigenlijk gevaarlijker dan vetrijke voeding, omdat dranken niet op dezelfde manier worden geregistreerd door de hersenen. Het gevoel van verzadiging krijg je minder snel met dranken.

Eet meer eiwitten

Eiwitten zijn heel belangrijk voor het lichaam. Meer eiwitten consumeren is de eenvoudigste en ook effectiefste manier om je gewicht te reduceren. Daarom zijn eiwit-diëten zo populair. Eiwitten verhogen de verbranding en zorgen ervoor dat je langer verzadigt bent. Personen die veel eiwitten consumeren eten uiteindelijk minder kcal. (bron)

Bio HCG Dagboek

Wil je starten met een Bio HCG Kuur? Dan adviseren we je om een Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG Dagboekje.

Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees Het verhaal van dr. Simeons.

Bio HCG Bestellen en Aanbiedingen

Wil je graag starten met een Bio HCG Kuur? Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode actief. Je kunt deze code verzilveren op de bestelpagina.

Groeten,

10488 Reacties

 1. 8 dagen bezig en 4 kilo kwijt, hele dag trek en ik kan me haast niet inhouden. Heb gister als ontbijt 2 atkins crackers gegeten. 1 met pindakaas (mijn verslaving) en 1 met kaas…. hele dag gebaald. Bij het avond eten een papje gemaak met avodaco en tomaat en uien, avocado mag volgens mij ook niet????????????? Van morgen weer wakker met t gevoel dat ik na opstaan “toch niets eten mag” dus maar ei gebakken, is in ieder geval geen 1 koolhydraat, maar toch…. Zit in een dip meiden ( en Tim ;-) ) wie heeft een tip?! Of komt dit gewoon door ontwenning, t ging zo goed :-(

 2. Wat leuk al deze reacties zeg, bedankt allemaal!

  Inderdaad ik ben een 26 jarige man en momenteel staat de kuur over 2 weken in de planning. Wat ik erg leuk vind is dat ik erg enthousiast wordt bij het lezen van jullie reacties allemaal en ik ben nou wel benieuwd of er meer mensen zijn die kunnen delen hoe de uiteindelijke resultaten waren, dus het liefst na een jaar of langer?

  Zodra ik ga starten zal ik uiteraard mijn progressie en ervaringen delen hier!

  Allemaal erg veel succes met de kuur en stabilisatie……

 3. NOa: Super joh!!!
  Wow wat een verschil he t is bijna niet te geloven in zo’n korte tijd wat er mogelijk is door hcg.

  Gisteren een jas van een merk gekocht ( in t begin heb ik t hier nog gezegd dat ik die zooo graag wilde.. maar italiaans merk dus vallen klein en gingen niet verder dan 46 ( en dat is niet de 46 die we gewend zijn)
  We kwamen in zo’n winkel en ik zei .. even passen hoor ik wil weten hoeveel er nog vanaf moet om zo’n jas aan te kunnen gewoon even testen en kijken hoeveel cm omtrek ik nog kwijt moet.
  Afijn maat 46 kort model stond erg goed maar zat niet naar mn zin… een ander lang model kon dicht!!! maar niet wat ik zocht.. toen hing er een 44.. een droommmmm van een jas..direct verliefd.. maar ja maat 44…( dat is dus geen normale 44 hoewel hij wel iets ruimer viel dan andere 2modellen)
  Ik aan doen..en wat denk je?
  2 knopen van de 10 knopen om moeten zetten en zit als gegoten ( nee niet bij buik… maar bij borstpartij haha,. bij mn buik was die direct losjes!

  Over druppels via marktplaats…
  eerst een keer gekocht van iemand die begonnen was en na 5 dagen erachter kwam dat ze t niet kon.
  Een voorverpakte kuur van ampullen dus kon weinig fout aan zijn.
  Aangezien ik maar 1 week extra kan doen was de verleiding erg groot om de amerikaanse te gaan testen.
  T was toch maar voor paar dagen en was reuze nieuwsgierig.
  Deze druppels zijn ook bij consulentes te koop.. je kan dan voor nederlandse of amerikaanse kiezen..tja hun gaan toch niet iets verkopen wat niet goed is?
  Beetje letten op de tekst wat ze schrijven op marktplaats en hoelang ze al op marktplaats zijn.
  Mij bevalt t echt prima.
  Er was niets af ..1 ons bij maar klopt helemaal gisteren veelste veel gedaan en oververmoeid nu nog steeds.. dat vind t lichaam niet fijn alles doet zeer…maar dan denk ik maar aan die bijzondere jas en bendan toch erg blij.. pas morgen ben ik weer fit maar had t er graag voor over.
  Allemaal fijne dag en voor degene die starten of bezig ook zijn:
  Succes!
  Voor de stabiliserende groep: Knap staaltje disicipline!!
  En voor degene die t op andere manier doet : Succes.. en die gestopt zijn.. soms kan de boog niet constant gebogen zijn.. dr is al heel wat af dan moet je denken.

 4. Wat super Noa!!!!!
  Heb je net niet voor niets gedaan, nu zo blijven hoor!
  Missy, de goedkoopste die ik kan vinden is 50,- die heb ik ook gedaan.
  15,- kan ik me niet voorstellen…..

 5. Ik zou echt nooit druppels/ampullen of zo op marktplaats kopen. Ik bedoel, je moet het wel innemen. Dan wil ik wel heel graag heel zeker weten dat ze van een betrouwbaar adres komen.

 6. Noa dat is echt super… Dat motiveert mij ook weer. Lijkt me heerlijk ooit ook weer zo te gaan shoppen.. Echt toppie!!!!!!!!! Super gedaan

 7. Vandaag gewinkeld met een vriendin en wat denk je???Maat 44!!!! ik ben gewoon van 48/50 naar 44 gegaan!!! Zooooo blij, wat leuk was dat. Ik kan gewoon in allerlei winkels kleding passen waar ik eerder niet eens naar binnen ging. Ik heb werkelijk genoten!!! En had ik al gezegd dat ik blij ben?????

 8. Calorietje: Ja ze zijn heftig die druppels!
  Ik tel dr nu echt 10 uit.. op de beschrijving stond 1/2 pipet zo dan flip je snachts! dat was denk ik 30 druppels ipv 10 haha.
  Heb nu op pipet bij 10 druppels een streepje gezet dus hoef niet meer steeds te tellen zo.
  ( 10 druppels op eetlepel gedruppeld en dat weer terug in pipet gedaan)

  Visje:
  Die tip over niks zeggen tegen anderen kwam van mij:
  Weinig mensen waar je echt wat aan hebt helaas.. zou t jaloezie zijn? Dat ze t niet leuk vinden als je lichter word?
  Geen idee.

 9. hey iedereen,
  hier ben ik terug heb een hele zware week achter de rug met veel uitschuivers erbij pfff ja als ik pijn heb heb is er maar één iets dat mij precies kan troosten en dat is eten. Heb de hele week in bed doorgebracht (fybro-cvs). en iedere keer als ik beneden kwam snakte ik naar iets om tussen de kiezen te steken met gevolg +500 dan weer -200 gisteren was het dan ineens weer -700 en nu vanmorgen was het weer+200 pff nu ik me weer beter voel hoop ik de laatste week van mijn kuur er nog eens flink tegen aan te gaan.

  Wat een goede tips staan hier zeg voor die stabilisatie fase, ik ga ze zeker meenemen volgende week als ik ga stabilizeren.

  Oja ik las hier ook nog iets van “niet teveel verkondigen dat je aan het dieeten bent” Nou dat heb ik hier deze week wel ondervonden amai
  iedereen wist het beter pff je moet nog wat meer dieeten je moet daar mee stoppen zie je wel dat is niet goed voor jou” pff pff pff Maar ben je te dik hebben ze ook komentaar dan weten ze het ook beter “je zou beter wat vermageren dat zou veel beter zijn voor je gewrichten ” ik vraag me eigenlijk af zouden die niet beter studeren voor dokter, ze weten het toch allemaal zo goed.haha.

  Ook welkom aan de nieuwe hier Patteke Tim en ben ik er nog vergeten?? Veel sucses zou ik zeggen.

  Zo dames en heer??? mij zie je hopelijk ook weer terug iedere dag.
  Veel sucses.
  Groetjes Patje (Patricia)

  • De beste stuurlui staan aan wal…….
   Die lui weten zeker niet wat het is voor jou om te zwaar te zijn.

 10. maggie, jammer voor al je inspannig, ik had het je zo gegund dat het zou lukken de tweede kuur.
  Misschien over 6 weken weer proberen?
  hcgtje, super hè, die amerikaanse druppels!!!!
  Ik heb andere dan jij maar vanmorgen weer 8 ons kwijt!
  69,3 gaf de weegschaal aan!!!!!super!!!!
  Ik heb nog voor ruim 1 week druppels in mijn flesje, ga toch nog even stug door (al heb ik vanmorgen een heerlijk croissantje op want mijn dochter kwam gisteravond met een zak vol.)
  Gisteren was ik dus niets kwijt maar donderdag ging het helemaal niet lekker, ik had maar zin in iets terwijl ik geen honger had.
  Als ik trek ga krijgen neem ik nog 5 druppels en een flesje water en weg is de trek, maar gisteren heb ik rijstwafels, 20+ kaas en gegrilde kipfilet gekocht en 2 rijstwafels met 20* kaas als tussendoortje genomen, voelde me veel beter!
  Ook heb ik gelezen op het net (amerika) dat je als je een 42 dagen kuur doet 2 tot 3 keer op plateau staat, dat je dan dus stil staat en dat je daarna gewoon weer afvalt, nou, ik heb het ondervonden, in 4 dagen 1,8 kg en in de tweede kuur.
  Patteke, ik hoop dat je er wat aan hebt en niet de moed laat zakken!
  Allemaal een heel fijn weekend en tot de volgende keer!!!
  Groetjes van calorietje (denk dat ik mijn nickname ga veranderen hahaha)

  • Hallo mag ik vragen waar jullie die amerikaanse druppels bestellen??
   Alvast Bedankt
   Groetjes, marij

 11. suas = dus saus he.. t is nog vroeg in de ochtend ;)

  1 ons eraf.. ik was zo dom om gisteren na t avond eten niets meer te drinken.. t kwam er niet van ..hou gelijk vocht vast maartoch weer 1 ons.. nog 3 ons te gaan.. zou t lukken in de laatste dagen?

  Iedereen fijn weekend!!!
  Uhm is Tim een man? Misschien nickname… ook als je geen man bent: van harte welkom!!!!

 12. Maggie:
  Ik heb maar 1 verslaving en dat is cola light!
  Echt ik snak dr naar misschien omdat ik geen koffie drink.
  Ik pak dan ook diverse glazen op een dag.
  Verder veel water en thee.
  Wat je savonds kan doen is als je een sinaasappel zat bent gewoon wat een plakje of 4 kipfilet om augurken prikken ( zure niet zoet zuur) en vlaggetjes prikker erin en t feest kan beginnen.

  Ziet er gezellig uit en je hebt flink wat te eten.
  Ik doe dit wel 2 keer in de week en smiddags hou ik die plakjes alvast er af van die 100 gram dus heb ze dan over..MAAR er staat dat als je savonds trek hebt je kan kiezen van appel of vleeswaren ( eiwit)
  Dus volgens mij is er niks mis mee als je 100 gram smidags eet en dan savonds die 4.
  Lekker en niet verkeerd.
  Verder heb ik als tip ( oma weet raad voel ik me nu haha)

  Je hebt vlees gegrild en je denkt ik raak nu wel die smaak zat ik wil er een sausje bij:

  neem een suasbakje (formaat)
  doe daar wat uit een pak gezeefde tomaten door..( soort tomatensaus maar dunner dan de puree)
  Beetje sambal erdoor dat maakt t lekker pittig.
  Kikkoman ( kh arme ketjap)
  en klein beetje zoetstof
  Roeren maar en je hebt een heerlijk sausje wat gewoon mag!

 13. ja patteke dat kan ik ook toegeven.
  ik dronk altijd cola light (verslaafd!! denk ik) en tijdens de kuur nam ik dan ’s avonds 2 flesjes water mee op de bank en 1 glas crystal clear voor wat smaak. nou daar moest ik tegen drinken om hem leeg te krijgen dan. en dan te bedenken dat er zo een liter cola light in ging op een avond.
  ik heb nu ’s avonds nog steeds mijn halve literflesjes water staan en neem nu een gals cola light af en toe maar smaakt me lang niet zo goed als dat ik me kan heugen hahaha maar dat heb ik wel met veel meer dingen.
  drink ook best veel thee op een dag nu en dat deed ik helemaal nooit eigenlijk. als ik al een glas thee in de week nam heb ik het ruim geschat, dat spul kwam me hele dag weer omhoog en vond ik niet zo fijn. merk nu dat ik dat met cola light heb en krijg er min of meer het zuur van ofzo heel apart.
  maar mis toch wel af en toe wat te knagen in de avond moet ik zeggen. kan me er af en toe ook niet toe zetten om het NIET te doen maar goed dan geef ik er ook wel aan toe. en dagelijks op de weegschaal en die blijft mooi staan zoals ie nu al weken staat dus mij wel best zo en dan blijft het af en toe ook nog even genieten, want ook dat moet kunnen, toch?

 14. Oja een tip:
  Neem 2 glazen cristal clear als je onbedwingbare trek hebt.. op 1 of andere manier helpt dat tegen de lekkere trek.. doet toch iets met je suikerspiegel ofzo.
  1 keer toen ik stopte 2 dagen omdat kuur voorbij was en andere nog niet binnen was kreeg ik echt trek en heb dat uitgeprobeerd en t werkt!!!

 15. Patteke:
  Ik heb niet echt trek gehad met de kuur omdat ik al heel lang op 1000/1200 calorien leef.

  Terwijl ik wel alles lekker vind en vond hoor alleen nu met die kuren helemaal niet meer behoefte aan zoetigheid ofiets.. heb ik natuurlijk al een kweeniehoelang niet op en kan nu zelfs genieten van een grapefruit ofzo.

  Voor t eerst hoorde ik mn maag vanmiddag .. ik lag bij schoonheidsspecialiste in de stoel..ik denk joh doe niet zo gek! Je hebt net rosbief en sla/ui/tomaat enz gehad..( was half uur geleden)
  Vond t best raar.. had ook geen trek hoor alleen een rommelende maag.

 16. patteke

  ik heb inmiddels 2 kuren na elkaar gedaan en ben met de 1e flink afgevallen de 2e heb ik erg lang stil gestaan en ben nu aan het stabileseren.
  maar wat dat hongergevoel betreft dat heb ik ook de hele kuur wel gehad. in de 1e kuur althans heel erg. maar toen kon ik het eigenlijk best goed aan. heb me er niet erg aan gestoord en maagje mooi laten knorren. bij 2e kuur er gelijk achteraan ging het allemaal wat anders. na 2 weken gewoonweg stil gestaan te hebben was ik de sla en groenten wel ZOOOOOOOOO zat dat ik besloten heb er mee te stoppen. kon me er ook NIET meer toe zetten.
  en nu eet ik eigenlijk redelijk gewoon. smorgens een bakje yoghurt met appeltje erdoor en schepje lijnzaad. smiddags 2 plak zuurdesembrood met kaas en 1 met jam en s avonds groenten met vlees. vanavond voor het eerst weer 1 klein aardappeltje gehad bij mijn andijvie, hhhmmmmmmmmmmmm heerlijk maar het was maar een heel klein bordje eten eigenlijk en ik zat wel gewoon goed vol en heeft me heerlijk gesmaakt.
  maak ook vaak nog soep want ben wel een soepmens. en GEK OP MAGGI hahahaha jep that’s me. eenbeetje van mezelf en een beetje van…. juist ja MIJ!!
  maar goed om een lang verhaal kort te maken (wat al niet meer gaat lukken whahahaha)
  ik heb hele kuur honger gehad dus, maar omdat ik de knop zo goed om had kan ik eigenlijk wel zeggen dat ik GEEN trek had(maar HONGER haha) maar had geen zin in eten omdat dat zonde was en dus pakte ik op zulke momenten mijn flesje water en dan na een half litertje was het ergste eerst ook wel weer voorbij.
  maar het is en blijft een moeilijk iets hoor dat afvallen met al dat lekkers om ons heen.
  in elk geval heel erg veel succes en zet hem op hoor!! je kan het!
  fijn weekend allemaal

  • Dank je Maggie.. Fijn dat dit forum er is want zo haal ik mijn steun er wel uit…

   Ook een fijn weekend

 17. Hoi Noa,

  Bedankt voor je snelle reactie..

  Nee daar zal ik verder niet depressief van worden hoor hihi.. Maar dan weet ik een beetje wat me te wachten staat. Dat krimpen van de maag is eigenlijk ook wel heel logisch. Ik heb multivitamine gekocht bij de consulent. Ga er maar van uit dat dit dan ook voldoende is.

  Groetjes….

 18. Hoi Patteke,

  Niet dat ik je een depressie wil aanpraten hoor, maar ik heb echt de hele volledige kuur een hongergevoel gehad. Het schijnt te maken te hebben met het krimpen van je maag. Als je maag knort is dat eigenlijk niet echt honger, het echte hongergevoel doet een beetje pijn, alsof je maag samenknijpt. Dat heb ik maar 1 of 2 keer gehad. Wel is het zo dat als ik dat knorrende maag gevoel heb, ik meestal ook wel afval. Daar houd ik me dus steeds maar aan vast.
  Maandelijkse periodes helpen niet echt bij het afvallen…..je houdt een berg vocht vast en zal niet echt veel of helemaal niet afvallen. Maar één troost: na je menstruatie gaat het weer lekker hard met afvallen.
  Succes en volhouden hoor!!! Neem in ieder geval een goede multivitamine erbij, zeker nu je zo weinig eet kom je wel iets te kort en dat moet je aanvullen om niet ziek te worden!!

 19. Hoi hoi het is idd leuk om ook eens de verhalen van een man te lezen. Tim, ik hoop dat je blijft schrijven als je begonnen bent. Bijna mijn 2e dieetdag er op zitten.. Zo nog ff genieten van mijn appel met kaneel.. Dus het 2e kruisje staat op de kalender.. Vond dit ook weer een zeer lastige dag, maar daar komt wel bij dat ik grieperig begin te worden en de maandelijkse cyclus komt er weer aan. Dus voel me ook niet happy de pappy zeg maar..
  Hoe lang heeft het bij jullie geduurd dat het honger gevoel minder werd???
  Allen een fijne avond

  Groetjes

 20. Missy M:

  Hou je vooral niet in voor mij hoor!
  Ik weet dat ik niet door te veel of te lekker eten ben aan gekomen maar door andere omstandigheden van oa weinig bewegen en mn hele binnenkant werkt slechter dan hoort.
  Moet even gereset worden en komt goed :)
  Voor mij is er ook geen einde aan t lijnen want wat voor jullie stabiliteitsfase is is voor mij al gewoon eten.
  Ehmm gewoon via marktplaats lean 2000 HCG.

 21. hcg’tje, gaarne het adres waar je de usa druppels krijgen kan! :-) Ik voel me nog steeds fine,fine,fine ;-) vandaag tijdens avond maaltijd dunne plak kaas over mijn smakeloze tartaat en avocado door mijn salade, ik heb dr lak an hahahaha is in elk geval beide, volledig, koolhydraadvrij, dus heeft (hopelijk) geen effect op weegschaal. Ik voel me sinds gister ondanks mijn ongelooflijke gewicht verlies (hcg’tje is zal maar niet zeggen wat er nu inmiddels af is ;-) ) toch best down. Ben tot de ontdekking gekomen dat dat komt omdat lekker eten gewoon ook mijn vriendje is, en ik mis hem!!!!!! Maaja, niet klagen maar dragen, succes allen!!

 22. Miranda APPLAUS voor jou!
  Super joh!
  En ik ben id tevreden met 2 ons minder.. gisteren 4 ons minder en dus sinds ik op amerikaanse hcgdruppels zit krijg ik echt t idee dat idee krachtiger zijn.
  T gekke was toen ik zwanger was had ik ook erg veel energie nooit voelde ik me zo goed als toen.. en nu met die hcg druppels voel ik me weer als toen * zonder zwanger te zijn ;)

 23. Hallo ALlemaal

  Welkom Tim leuk hoor een man erbij.
  Gisteren gewogen en 7.1 kilo eraf en eigenlijk is vandaag mijn laatste spuit maar ik heb tussen door 2 dagen niet gespoten en een paar dagen wat minder dus kan nog 4 dagen door.
  Ze vond het niet verstandig om nog een kuur te doen maar ze gaf me wel voor 7 dagen i.p.v 2 dagem mee dus dat betekent dat ik toch nog 9 dagen langer door kan gaan en dan ga ik dus stabiliseren als ze dit allemaal aanraden lijkt het me wel verstandig.
  Ben benieuwd Hcgtje of dat verschil maakt met een knackbrod maar als dat ook werkt lijkt me dat een goede afwisseling en netjes toch 2 ons eraf alle beetjes helpen.
  Ik val natuurlijk best genoeg af maar kom ook wel van de 100.3 af dus dan gaat het meestal wel iets sneller hoe minder je eraf hoef hoe langzamer het gaat zegt men

  Veel succes allemaal groetjes Miranda

 24. calorietje: als ik de lijst bekijk van mn nieuwste hcgdruppels dan mag je sochtends gewoon 1 knackbrod met bv smeerkaas erop en glas karnemelk.. heb ik vanmorgen 1 keer gedaan kijken of t uit maakt.

  Aangezien ik deze dagen door wil komen met druppels omdat ik vanaf donderdag begeleiding heb wil ik natuurlijk nog wel iets kwijt maar vind t ook een goede kans om uit te proberen in die laatste extra dagen die volgens deze nieuwe kuur als standaard menu gezien wordt maar voor ons echt heel anders is.
  Vanmorgen 2 ons eraf.

 25. Welkom Tim!!!!

  Ja, het is een vrouwenwereld hier hoor…..moet je maar aan wennen.
  Je kent dus de klappen van de zweep, kun je ons nog wat leren, bedankt voor de info.
  Ik ben nu 5 weken bezig en begin het toch zat te worden……heb vanmorgen maar eens rijstwafels gehaald kan ik eens iets anders nemen ipv de soepstengel.
  Vanmorgen niets afgevallen maar in 2 dagen 2 pond hiervoor is ook een mooi resultaat.
  Misschien haal ik morgen de 70 offff eronder, jullie horen het wel.
  Nu nog 70,1.

 26. Tim: Welkom!!!!

  Gezellig weer iemand erbij!
  Blijf je gezellig meeschrijven als je begint?
  ZOu erg leuk zijn en leerzaam!
  Elke keer denken we alles te weten en komen er toch weer nieuwe dingen boven tafel.
  We hebben konijnen hier en rollades enz enz ( gekkigheid allom) dus gezellig is t zeker hier en als je een dipje hebt proberen we elkaar te helpen.

  Over t 100% aan een dieet houden.
  Ik hou me er ook 100% aan maar de resultaten zijn vergeleken jullie laag.
  MAARRR ik val met 1000/1200 calorien wat ik normaal eet al praktisch niks af dus schrikt mn lijf ook minder hard ( accupunctuur gaat volgende week kijken of er iets te doen is aan schildklier)
  Ik ben er erg blij mee dat ik nu 7,6 kilo kwijt ben met hcg en 2 kilo in de 4 (!) maanden ervoor met weightcare.
  Die stabilisatieweken is voor mij normaal eten.. meer en anders eet ik zowiezo nooit.

  Nogmaals heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel succes en gezellig als je terugkomt schrijven!

 27. Wauw Tim, bedankt voor je openhartige verhaal!!
  Ik ben net klaar met de kuur en dus net begonnen met stabiliseren. Mij is zelfs aangeraden om dit in 6 weken te doen ipv 3. Dus 2 maal week 1, dan 2 maal week 2 en dan 2 maal week 3. En dat ga ik zeker doen!!

  Bij mijn eerste anderhalve kuur viel ik ruim 11 kilo af en nu na deze tweede kuur nog eens 5. Inderdaad heb ik de tweede kuur iets minder streng gedaan, ik heb toch een aantal keren wel een tussendoortje genomen wat niet mocht. Maar met die 16 kilo ben ik supertevreden en ik hoop de komende 6 weken nog wat verder af te vallen.

  Daarna ga ik eerst eens kijken hoe het dan met me is en wie weet doe ik voor de zomervakantie nog een kuur. Maar zover is het nog niet.

  Tim, heel veel succes en leuk dat je op het forum bent gekomen met je verhaal!!!

 28. Hallo allemaal,

  Super om al die reacties te lezen hier…… zeker omdat een aantal jaar geleden bij mijn eerste keer vrij weinig bekend was en zelfs de dieetiste nog onbekend was met de resultaten. Kortom lekker wezen pionieren. Momenteel heb ik de bio hcg + twee maal gedaan en met werkelijk vebluffende resultaten.

  De eerste keer ben ik er 100% voor gegaan en ben ik met mijn 95 kilo zo’n 9,5 kilo kwijt geraakt, hier heb ik dus alles voor gelaten en geen cracker meer genomen dan toegestaan was.

  De tweede keer 2 jaar later, ben ik iets minder streng gaan meedoen en af en toe toch een beetje meer vlees 125gr en wat oliedressing over de salades en cup a soup ipv de boulion. Maar tijdens deze keer ben ik fanatiek gaan sporten. Ongeveer 3 a 4 keer in de week, maar het resultaat bleef uit 4 kilo echt niet te vergelijken en dus zelf veroorzaakt door toch de bovenstaande uitbreidingen toe te passen.

  Kortom graag zou ik het volgende meegeven:
  Indien je voor dit dieet kiest ga er dan ook 100 procent voor en laat je geen dag verleiden echt dood zonde namelijk.

  Uit ervaring kan ik jullie ook meedelen dat het van cruciaal belang is om de weken erna de beschrijving uit het boekje te volgen. Ook dit heb ik voor lief genomen en ben in een zeer korte tijd gewoon weer tot het gewicht ervoor en misschien er wel overheen. En dit is totaal onnodig want als je de weken erna ook af maakt gaat dit je zeker veel meer moeite kosten, dit weet ik van een vriendin die nu 3 jaar na dato nog even slank is. Natuurlijk wel een nieuwe lifestyle en beweging, wat dus uiteindelijk ook voor iedereen met obesitas van essentieel balang is.

  De grap is dat ook de 2 onafhankelijke dieetistes mij hebben verteld dat alle clienten die direct na de 3 weken stoppen weer binnen een jaar terug zijn op het oude gewicht of zelfs erger en dat er maar een klein percentage ook daadwerkelijk blijft doorgaan met de 3 weken erna en dan zijn lifestyle anders weet in te richten. Dit is exact waarom ik hier schrijf, want het zal voor de meeste forum bezoekers te genant zijn om te schrijven hoe ze er na een half jaar of jaar voor staan. Ik weet namelijk zeker dat dit niet al te florisant is.

  Nu er weer de nodige kilo’s aan zijn en mijn gewicht weer op 96kg (die overigens al jaren stabiel is) is beland ga ik volgende week toch nog een keer de kuur doen en dus ook ECHT AFMAKEN tot op de laatste snik.

 29. Missy: Ik stotter haast.. 3 1/2 kilo in 5 dagen??
  Wowwww!
  Ik 4,3 in 3 weken. Super zeg!

  Maggie: Ook ik ben op mn nek gevallen 7 jaar geleden.. in april was de conclusie van arts :niemand kan meer wat voor je doen.. leer leven met je medicijnen en altijd pijn hebben en ik lag minimaal 4 uur per dag op bed en ik zou binnen paar jaar in rolstoel komen.

  Nu eindelijk mn 8ste therapeut t snapt ben ik sinds een paar maanden /weken van de ergste pijn af en komen er steeds meer dagen waarop ik zonder pijn opsta.. nooit meer op durven hopen.
  Sinds mijn val heb ik nog geprobeerd om alternatief werk tedoen ondanks pijn.. maar kon op gegeven moment niet meer van ene plek naar andere lopen en toen gestopt.. Zeker 2 jaar geen evenwicht gehad. vergelijkbaar verhaal dus.

 30. hcgtje

  ja ik ben al jaren bij een manueel therapeut vanwege knieen die op slot zaten enzo en een hele zere rug altijd. vroeger nog een beste smak van een paard gemaakt dat mijn moeder zelfs dacht dat wordt een rolstoeltje…. gelukkig niets hoormaar een beste klap in de nek en rug dus het is er niet beter op geworden!
  maar u met deze therapie erbij moet ik zeggen dat ik sinds jaren amper meer pijn heb en dat is wel een hele vreemde gewaarwording.
  ik had alle dagen hoofdpijn en nu had ik laatst van die zeurende hoofdpijn en dacht hmm das best een poos terug zeg.
  sinds ik gestopt ben met werken(36 uur per week) gaat het ook de betere kant op met mij, eindelijk!!
  en na de behandeling ben ik ook altijd goed van slag en erg moe! maar dan na een paar dagen merk ik toch wel degelijk groot verschil.
  heb jaren op de zijkant van mijn voeten gelopen en 30 december had ik de 1e dry needling behandeling en daarna voelde ik mijn hakken en tenen op de grond staan. zooooooooooo merkwaardig dat ik de tranen in mijn ogen had staan hahahaa. en moet zeggen dat mijn hele lijf gewoon veel beter functioneerd momenteel. wandelen heb ik een pesthekel aan maar omdat het nu allemaal niet zoveel pijn meer doet ga ik het BIJNA (ik zeg bijna!!!) leuk vinden. volgende week gaan we het sporten zwaarder maken en ben dus erg benieuwd hoe dat zal gaan. ga denk ik vragen of ik dan ook 2 keer per week mag komen trainen. denk dat dat ook wel mag en kan. ik red mezelf alleen al wel inmiddels dus heb niet echt een persoon nodig die de hele tijd bij me blijft.
  heb wel altijd gesport van kleins af aan maar ja werken overver en 2 kids dan blijft dat sporten erbij helaas.
  maar nu… ben ik goed bezig en ga ik het ook proberen vol te houden. en dan zullen de kilootjes ook wel gaan zakken neem ik aan. HOOP IK.

 31. hey meiden, dag 5 is voorbij, goed van je patteke, 1 voorbij nog 3 redelijk zware te gaan. Ikzelf ben vanavond bij de v&d wezen eten. Ik d8 daar hebben ze lekkere rauwkost enz, NIET DUS. Mijn dochter een een vriendin van me aten frites met saté en ik? Ik had een miniscuul stukje witvis en het saaie en vieste bakje rauwkost ooit. Daarna namen ze ook nog ijs, maar weet je, ik heb er geen hap van genomen, ook niet getwijfeld om het te doen. Morgenochtend toch maar weer even op de weegschaal, hahaha kijken of mijn inspanningen wel beloond worden. Trouwens de reden dat ik zo veel afval zosnel komt omdat ik nu naar mijn werk loop iedere dag, vandaag heb ik de stappen geteld, 2070 stappen!!!! hahaha ik d8 als ik nu iemand zie die ik ken, denken ze vast dat ik gek ben, met dat tellen. s6 morgen girls, als ik t kan,dan jullie zeker!

 32. Patteke: Ik kan even geen naam noemen maar dr komen zat mensen weer nieuw bij die net beginnen of net zijn begonnen :)
  T gekke is dat je na 3 of max 6 weken eigenlijk weer klaar ben ermee.. en dat gaat zoo snel joh!

  Ik weet noggoed dat ik begon ermee.. enthousiast van verhalen maar dacht echt.. joh dat werkt bij mij ook niet ( omdat niets werkt)
  Nu 6 weken verder en met laatste dagen bezig en 7,4 kilo kwijt.. dit is weinig voor hcg maar voor mij zo extreem veel.

  HOuvol en geniet van de weegschaal!
  Als je een paar dagen stil staat niet jammeren ( deden de meesten .. ik ook) maar doe 1 dag een appel/sinaasappeldag met ontwateringssoep en je bent de dag erna weer blij!
  T leuke is dat we van elkaar leren of je er nu net bij komt en begint of moet gaan stabiliseren.
  Enn t is gewoon gezellie!

  @Maggie: He he.. gelukkig ze heeft dr tandjes nog haha.
  Ik zit te wachten op goedkeuring van mn verzekering.. dan kan ik ook fysiofitnessen en erna ook manuele behandeling krijgen ( is nodig anders ben ik 2 uur later erg ziek ervan)
  Maar als ik goedkeuring krijg moet ik geloof ik 3 keer in de week!!!

 33. Maar zijn er hier nog meer mensen die nog in het beginstadium zitten?? Nou deze dame gaat zo haar bedje opzoeken.. Op naar dag 2… fijne avond allemaal en tot morgen…

  Groetjes

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Eline Blom
Mijn naam is Eline en ik heb voeding en diëtetiek gestudeerd en ben altijd een gedreven student geweest. Ik wil alles weten, alles weten van een ander en vooral al mijn kennis delen! Vooral de psychologie van het eetgedrag vind ik erg boeiend, want we kunnen nog zoveel weten over eten... dat wil nog niet betekenen dat we de juiste keuzes maken. Ook ik heb daarin mijn weg moeten zoeken. Het zou een schande zijn als ik het niet ook leuk zou vinden om in de keuken te staan, nieuwe producten te leren kennen en te weten wat die producten met mijn gezondheid doen. Tot slot houd ik héél erg van het opzoeken van mijn sportieve grenzen, iets waardoor ik lekker in mijn vel ga zitten.