Bio HCG Kuur Review en Ervaringen

Welke kuren zijn er en wat is het verschil? Lees de ervaringen en deel jouw ervaring met het Bio HCG Kuur dieet. Meer dan 15.000+ echte ervaringen (hier kun je ze lezen) en nuttige tips. Bio HCG wordt al jaren aangeprezen als een van de meest revolutionaire producten op het gebied van gewichtsverlies. Bio HCG is een vervanger van een zwangerschapshormoon dat de eetlust onderdrukt. Door de verminderde eetlust te koppelen aan een streng dieet, zou je snel af moeten kunnen vallen. In dit artikel lees je alles over de Bio HCG werking en over de oorsprong van dit bijzondere dieet.

calorietje bio hcg

De Basis van Het Bio HCG Dieet

Bio HCG is een effectief en eenvoudig dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? Dan kun je 2 kuren direct achter elkaarvolgen. (bron)

Er staan meer dan 15.000 echte ervaringen met Bio HCG op vetvrij.com. Deel jouw ervaring of stel een vraag aan de experts.

Bio HCG Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Bio HCG Calorietje zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Bio HCG Calorietje graag wil testen;
 2. We sturen een Calorietje proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ervaringen met Bio HCGcalorietje bio hcg druppels

Heb je vragen of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Wat is Bio HCG?

Het Bio HCG dieet is een dieet waarbij je een stof inneemt die de eetlust remt. Je combineert de inname van deze stof met een streng dieet dat laag is in calorieën. Doordat je eetlust verminderd is, kun je dit dieet goed volhouden. Na een periode van ongeveer drie weken stop je met het dieet. Eventueel begin je na een rustperiode opnieuw. Omdat het Bio HCG dieet laag is in calorieën is het mogelijk om meerdere kilo’s per week te verliezen. (bron)

HCG, of voluit Humaan Chorion Gonadatrofine is een hormoon dat van nature voorkomt bij zwangere vrouwen. Dit hormoon is te vinden in de urine van zwangere vrouwen en wordt hier dan ook uit gewonnen. HCG kan helpen om ervoor te zorgen dat vrouwen die niet zwanger kunnen raken toch zwanger worden

bio hcg product
bio hcg product

HCG speelt een belangrijke rol tijdens de zwangerschap van vrouwen, maar heeft een aantal gunstige bijeffecten op diëten. Zwangere vrouwen verliezen dankzij HCG vet, maar uit onderzoek is gebleken is dat dit ook gebeurt bij mannen en vrouwen die niet zwanger zijn. Ook remt het hormoon de eetlust, waardoor je eenvoudig een caloriearm dieet kunt volgen.

Pure HCG

In Nederland is pure HCG, voornamelijk vanwege de schaarste, alleen verkrijgbaar op doktersrecept. Vanwege de functie die het heeft, het helpen van vrouwen die niet zwanger kunnen worden, is dit natuurlijk begrijpelijk.

Toch betekent dit niet dat we geen gebruik kunnen maken van HCG. Er zijn namelijk varianten ontwikkeld van HCG die de werking van het hormoon na kunnen bootsen. Deze stoffen heten Bio HCG. In zekere zin is de Bio HCG werking zelfs beter dan pure HCG, omdat het geen invloed heeft op de hormoonbalans in het lichaam.

De geschiedenis van afvallen met Bio HCG

De geschiedenis van het gebruik van Bio HCG gaat terug tot de jaren 50. De werking van HCG is ontdekt door Dr. Simeons, een Britse endocrinoloog (bron). Hij was bezig met het ontwikkelen van een kuur voor jongens in de puberteit met een lage testosteronwaarden. Hij schreef HCG voor en hij zag niet alleen dat de testosteronwaarden na verloop van tijd stegen (bron), de jongens werden ook slanker en verloren veel buikvet.

Grondig onderzoek

bio hcg ervaringen
bio hcg ervaringen

Na het doen van deze ontdekking heeft hij tien jaar lang geëxperimenteerd met combinaties van voeding en HCG-waarden. Alleen zo kon hij een goed werkend protocol opstellen voor het gebruik van HCG. Dit protocol werd in 1967 gepubliceerd in het boek ‘Pounds & Inches, a New Approach to Obesity’. Door het protocol uit het boek te volgen verloren deelnemers niet alleen veel gewicht, ze hadden ook zo min mogelijk last van de effecten van de HCG op de hormoonbalans. (bron)

In onbruik geraakt

Drie jaar na het publiceren van het boek overleed Dr. Simeons. In de jaren zeventig gingen verschillende mensen met het dieet aan de haal, maar de meeste mensen volgden niet de principes uit het boek van Simeons. Hierdoor bleven resultaten vaak uit of kregen mensen toch last van de invloed van de HCG op de hormoonbalans. Het dieet raakte hierdoor in de vergetelheid.

Pas in de laatste jaren maakt HCG weer een opmars. Dit heeft te maken met de opkomst van Bio HCG. Dit zijn soorten HCG van dierlijke of synthetische oorsprong. Bio HCG werking is gelijk aan die van HCG, maar Bio HCG heeft geen invloed op de hormoonbalans. Daarnaast heeft onderzoek duidelijk gemaakt dat er verschillende vormen van HCG zijn, ieder met een eigen werking.

De Bio HCG werking

Bio HCG is een vrij complexe stof. Het is een van de meest complexe moleculen in ons lichaam en bestaat uit honderden verschillende bouwstenen. Er zijn receptoren gevonden voor HCG in kritieke onderdelen van de hersenen, zoals de hypothalamus, de hippocampus en de hersenstam. De precieze werking is onduidelijk, maar het ligt voor de hand dat HCG en Bio HCG varianten de eetlust controleren langs deze weg.

bio hcg calorietje korting

Bij zwangere vrouwen verandert de stofwisseling. Het lichaam gaat minder eiwitten gebruiken en teert meer in op de vetreserves (bron). De precieze werking hiervan is onduidelijk, maar waarschijnlijk wordt deze verandering veroorzaakt door HCG.

De Eigenschappen Van BIO HCG

De verschillende eigenschappen van Bio HCG zorgen ervoor dat je veel gewicht kunt

bio hcg ampullen
bio hcg ampullen

verliezen in korte tijd. Bio HCG heeft voor zover bekend geen invloed op de hormoonhuishouding, maar zorgt er wel voor dat je eetlust vermindert. Op deze manier kun je het strenge eetpatroon dat bij het Bio HCG dieet hoort volhouden. Als bonus zou het dus nog zo kunnen zijn dat de vetverbranding nog extra gestimuleerd wordt.

Uiteindelijk blijft het Bio HCG dieet een zeer streng dieet en je kunt het dieet daarom niet te lang volhouden. Gelukkig zijn er ook Bio HCG diëten op de markt waarbij je de nodige vitamines en mineralen aangeleverd krijgt via een aparte capsule. Op deze manier kun je het strenge dieet zonder al teveel negatieve effecten volgen. (bron)

Dr. Albert Theodore William Simeons

Het Bio HCG Dieet is gebaseerd op de kuur van de Endocrinoloog Albert Theodore William Simeons. Hij bedacht de originele HCG kuur in 1954. Simeons ontwikkelde dit dieet na het observeren van jongens die het syndroom van Fröhlich hadden. Kenmerkend van het syndroom van Fröhlich is de extreme overgewicht.

In de originele HCG kuur zat Humaan choriongonadotrofine. Dit is een hormoon dat normaal tijdens een zwangerschap door het lichaam wordt aangemaakt

Met de kuur van Simeons verloren deze jongens hun extreme eetlust waardoor zij makkelijk een een strak dieet op na konden houden. Zo verloren zij ongeveer 0,5 kilogram per week. Enthousiast over deze resultaten publiceerde Simeons zijn boek ‘Pounds & Inches – A New Approach To Obesity’ kort na zijn onderzoek.

Kenmerken van het HCG dieet van Simeons:

 • Het dieet duurt 23 a 24 dagen
 • Het HCG hormoon wordt dagelijks ingespoten
 • Maximale inname van 500 calorieën per dag
 • 3 kilo per week afvallen

Verschil HCG en Bio HCG

Sinds haar oorsprong zijn er meerdere varianten van het HCG kuur op de markt gebracht. Dit omdat het oorspronkelijk dieet van Simeons enkele gevaren met zich meebracht.

Het inspuiten van het hormoon was zeer gevaarlijk en dit moest regelmatig gebeuren. Tevens bracht het de hormoonhuishouding in de war. Over de mogelijke lichamelijke gevolgen is er weinig geschreven, maar de kans op bijwerkingen vond men genoeg om hiervan af te stappen.

Het HCG hormoon is immers bestemd voor de zwangerschap. Het wegnemen van je hongergevoel is eigenlijk maar een bijwerking. Het gebruik van het HCG hormoon is daarom illegaal verklaard in Nederland. (bron)

Nu mogen uitsluitend hormoonvrije kuren worden verkocht. De hormoonvrije kuren zijn in staat de belangrijkste werking van HCG na te bootsen: het onderdrukken van je hongergevoel. Tevens zijn ze makkelijker te gebruiken. Er worden geen injecties meer toegediend, in de plaats krijgt men nu pillen, capsules, druppels of sprays toegediend. Deze zijn veiliger en ook aangenamer voor de gebruiker.

De juiste aanpak voor overtollige vet

Door Bio-HCG is het mogelijk om overtollig vet te behandelen op dijen, bovenbenen en buik. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.

Hoe ziet het dat Bio HCG Dieet eruit?

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd. (bron)

De kuur duurt ongeveer 23 tot 24 opeenvolgende dagen. Je krijgt dan dagelijks Bio HCG toegediend. De kuur zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt en het geeft je, in tegenstelling tot het gewone lijnen, een goed gevoel. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Verschillende Bio HCG Kuren

Als je wil afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende kuren. Ondanks dat het alle kuren op basis van Bio HCG zijn samengesteld zijn er een aantal duidelijke verschillen. Om helder te krijgen wat de verschillen zijn om op die basis een goede keuze te kunnen maken worden op vetvrij.com alle kuren uitgebreid besproken.

Bio HCG van Calorietje

De BIO HCG Druppels van Calorietje zijn inmiddels meer dan 10 jaar een begrip. Het is is zonder twijfel de meest effectieve afslankformule van dit moment. De werking van Calorietje Druppels is wetenschappelijk bewezen. De druppels van calorietje hebben bewezen dat het een zeer succesvolle en effectieve manier is om af te vallen. De druppels van Calorietje zijn een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

In tegenstelling tot veel andere druppels zijn Calorietje Bio-HCG druppels volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

calorietje bio hcg
calorietje bio hcg

Calorietje is een zeer eenvoudig product. Je krijgt gratis een duidelijk voedingsschema dat je gedurende 23 dagen kunt volgen voor een nog beter resultaat. Het gebruik van de druppels is eveneens eenvoudig. Iedere ochtend breng je met het bijgeleverde pipetje de druppels onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken.

Gebruik de kortingscode EXTRASLANK6 en profiteer van extra korting op Calorietje

Mardanti

Bio HCG mardanti
Bio HCG mardanti

De Mardanti kuur bestaat uit 3 fases, namelijk:

 1. De afslank en detoxfase. Deze duurt 27 dagen.
 2. De bewegingsfase waarin je extra beweegt en gezonde voedingskeuzes maakt.
 3. Conditie en Continuïteit. Hier gaat het om het behouden van de behaalde resultaten.

Volg je de kuur van Mardanti dan zul je gedurende 12, 24 of 36 dagen dagelijks de Bio HCG druppels innemen en het bijgeleverde dieet volgen. Probeer dit dieet niet zonder de druppels vol te houden. Het is een zwaar dieet die je niet zonder de druppels op na zal kunnen houden.

Aan de Mardanti afslankkuur worden extra frequenties van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden. Bijgevoegde hoogwaardige multivitaminen vullen eventuele tekorten aan. Ook bevat de basisvloeistof extra mineralen, sporenelementen en aminozuren; waaronder chroom, vitamine B6, Garcinia Cambogia en L-CARNITINE. Je zult dus geen tekort aan nutriënten ervaren.

bio hcg review ervaringen

Bestel Mardanti BIO HCG met korting

Bio HCG Momentum

Een andere Bio HCG kuur heet Momentum. Hij duurt 27 dagen en men verliest best wat gewicht met dit dieet. Met Momentum is het mogelijk om tijdens de eerste fase van 24 dagen gemiddeld 8-12% procent aan lichaamsgewicht te verliezen. De kuur wordt zelfs wel eens de ’10 kilo in 24 dagen kuur’ genoemd. Uiteraard verschilt het resultaat per persoon.

Ook dit dieet bestaat uit meerdere fases, namelijk:

 • de Dieetfase
 • de Stabilisatiefase

In de stabilisatiefase wordt gedurende een periode van 21 dagen het dieet langzaam aangevuld. Tijdelijk kost Momentum geen €195.- maar slechts €169.-

Bestel BIO HCG Momentum met korting

Bio HCG Sense

Deze (Sense) afslankkuur zorgt ervoor dat je op je vet afvalt en niet op je spiermassa. Daardoor blijf je in rust ook meer verbranden! Omdat je ook nog eens ontgift, zal je de blokkades die ervoor zorgen dat je minder goed afvalt, opheffen. Je krijgt daarbij ook nog eens meer energie.

Bestel BIO HCG Sense met korting

Bio HCG Expert Dianne
Bio HCG Expert Dianne

Bio HCG Original

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingsstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Door het dagelijks nemen van een Biohcg Original ampul worden deze overlevingsreacties tegengegaan. Je hebt door de ampul geen hongergevoel en vetten worden makkelijker losgelaten. De Biohcg Original kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Bestel BIO HCG Original met korting

Bio HCG Plus

Bio HCG+ is geschikt voor mannen en vrouwen die op een snelle en verantwoorde manier willen afvallen en na de afslankkuur op gewicht willen blijven. Het is een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

Bestel Bio HCG+ met korting

Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje zijn eenvoudig te gebruiken en enorm effectief. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken. Druppels van calorietje zijn dus volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Bestel de Druppels van Calorietje met korting

HCG Tablets van Ecommedics

Ecommedics heeft verschillende BIO HCG varianten een de eerste is HCG Tablets. Dit is een HCG kuur in tabletvorm en helpt om op een effectieve en natuurlijke manier af te slanken, de gezondheid te verbeteren en, dankzij de samenstelling van de tabletten, het lichaam te reinigen.

Bestel HCG tablets met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Spray+ van Ecommedics

bio hcg spray
bio hcg spray

Het HCG Spray+ dieet is de nieuwste variant van de HCG Afslankkuur en is gelijk aan die van de klassieke HCG Oral kuur maar nu in een spray in plaats van in 23 losse ampullen. De Spray eenvoudig worden meegenomen.

Bestel BIO HCG Spray met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Oral van Ecommedics

De HCG Oral afslankkuur neemt het hongergevoel weg en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast.

Bestel BIO HCG Oral met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Elegance Oral 30 van Ecommedics

Deze verlengde versie van de klassieke HCG Oral kuur aan voor mensen die meer dan 10% van hun huidige gewicht willen verliezen. De Elegance Oral 30 kuur werkt hetzelfde als het HCG Oral dieet maar duurt 30 dagen in plaats van 23 dagen.

Bestel BIO HCG Oral 30 met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Na de Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd.

Dit dieet na de dieet heeft ook een tweede rol, het helpt je lichaam weer wennen aan een normaal voedingspatroon. Het dieet dat gekoppeld wordt aan Bio HCG is heel streng. Op het dieet van Simeons eet je slechts 500 kcal per dag. Dit is drastisch minder dan wat normaal wordt aanbevolen aan een volwassen persoon. Een volwassen persoon heeft tussen de 2000 en 2500 kcal per dag nodig om het lichaam van voldoende energie te voorzien.

De kans op het krijgen van het jojo-effect, het gewicht terugkrijgen na de dieet, is dus heel groot. Om dit te voorkomen zul je gezondere leefgewoonten moeten aannemen, zoals gezonder eten en meer bewegen. Alleen zo zul je een gezond gewicht op na kunnen houden, enkele tips hieronder.

Drink meer water

Een eenvoudige manier om af te slanken is door meer water te drinken. Dit vergroot het aantal kcal dat je lichaam verbrand aanzienlijk. Drink daarom dagelijks 2 liter per dag om 96 kcal extra kcal te verbranden.

Het tijdstip speelt ook rol. Water drinken vlak voor een maaltijd zal ervoor zorgen dat je minder snel honger hebt. Zo eet je automatisch minder kcal. (bron)

Beweeg regelmatig

Bio HCG Lever Zuivering
Bio HCG Lever Zuivering

Te lang minder kcal eten is slecht voor het lichaam. Een Bio HCG kuur daarom slechts 1 maand, hierna is het de bedoeling dat je voldoende kcal per dag consumeert. Een kcal-arm dieet is dus niet iets dat je op lang termijn op na mag houden. Op gegeven moment zal zo een dieet er juist voor zorgen dat je verbranding trager wordt en dat je spierweefsel verliest. Hoe kun je dit voorkomen? Beweeg vaker en regelmatig. (bron)

Je hebt geen gewichten hiervoor nodig, maar die zijn een goede manier om spierweefsel op te bouwen. Met meer spierweefsel voer je de verbranding van vetten juist op.

Eet minder ongezonde koolhydraten

Wanneer men minder koolhydraten naar binnen werkt, eet men doorgaans automatisch minder kcal. Eet tot je je verzadigt voelt, maar dan minder koolhydraten om je gewicht op een gezond niveau te houden. Naast voordelen voor je gewicht is zo een voedingsplan ook goed om Diabete type 2 aan te pakken.

Je hoeft de koolhydraten die je eet niet zwaar te beperken, het is de bedoeling dat je gezonde koolhydraten eet. Denk aan de voedingsvezels die je haalt uit verse groenten en fruit. (bron) Die zijn een betere bron van koolhydraten van bewerkt voedsel met veel onnatuurlijke suikers. Het is daarom raadzaam om dranken die vol suikers zitten te vermijden. Denk aan de limonades en fruitsappen die je in de winkel haalt. Die zijn eigenlijk gevaarlijker dan vetrijke voeding, omdat dranken niet op dezelfde manier worden geregistreerd door de hersenen. Het gevoel van verzadiging krijg je minder snel met dranken.

Eet meer eiwitten

Eiwitten zijn heel belangrijk voor het lichaam. Meer eiwitten consumeren is de eenvoudigste en ook effectiefste manier om je gewicht te reduceren. Daarom zijn eiwit-diëten zo populair. Eiwitten verhogen de verbranding en zorgen ervoor dat je langer verzadigt bent. Personen die veel eiwitten consumeren eten uiteindelijk minder kcal. (bron)

Bio HCG Dagboek

Wil je starten met een Bio HCG Kuur? Dan adviseren we je om een Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG Dagboekje.

Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees Het verhaal van dr. Simeons.

Bio HCG Bestellen en Aanbiedingen

Wil je graag starten met een Bio HCG Kuur? Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode actief. Je kunt deze code verzilveren op de bestelpagina.

Groeten,

10484 Reacties

 1. @noa

  hahahaha ja dat hadden we denk allemaal al wel begrepen hoor dat het over DE soep ging. hihihi
  bedoel zet het woord berucht neer en dan weten wij al wel genoeg lijkt me, toch dames?

 2. @calorietje

  kijk eens aan wat super zeg!!
  10 pond ja dat klinkt inderdaad wel veel lekkerder dan 5 kilo.

  het gaat bij jullie dus ook allemaal met onsjes per dag begrijp ik?
  een ons of 2 à 3 per dag ongeveer.
  dan hou ik dat ook gewoon aan hoewel ik wel veeeeeeel zwaarder ben dan menig persoon op dit forum.
  dan zouje zeggen dat het bij mij mss wel iets meer zou moeten kunnen dan 2 à 3 ons per dag.
  maar goed hopelijk kom ik ook nog eens OOIT bij de 85 kg in de buurt hihihi daar kan ik alleen nog maar over dromen momenteel, helaas.

 3. goedemiddag allemaal

  ook ik heb net als esther een 2e kuur er gelijk achter aan genomen.
  ben afgelopen woensdag ermee gestart na gewogen te zijn en was 8.3 kg kwijt in die 3 weken. een super resultaat dus.
  maar ik kan me er heeeeeeeel slecht toe zetten nu op de 1 of andere manier en ook ik had zoiets van zal ik eerst eens gaan stabiliseren? dan kan ik in elk geval mijn broodje eten in de middag want dat mis ik vreselijk momenteel.
  ik ging ook op de weegschaal staan en zag dat ik ineens een kilo ERBIJ had. NOU JAAAAAA…!!!! dat is helemaal GEEN stimulans om door te gaan.
  gister besloten om dan vandaag maar geen ampul meer te nemen omdat er nog maar 3 uit waren.
  en wat denk je ik ga op de weegschaal(van de wii) staan en ben 3 ons kwijt sinds afgelopen woensdag. dat was ook de laatste keer dat ik me gewogen had op de wii.
  dus nu heb ik wel weer zoiets van ..hhmmmm toch maar mezelf even weer tot de orde roepen, een schop onder mijn kont(en die kan nog niet echt missen hoor hahahaha) en er weer tegen aan.
  wat niet wegneemt dat ik mijn brood nog steeds enorm mis.
  maar nu ik zie dat het toch nog weer wat zakt is het me toch wel weer waard idd. het zou zonde zijn om de kuur te verprutsen omdat je gewoonweg niet lekker in je vel zit zoals esther ook al zei. en dan kan je mss beter even kalm aan doen totdat je jezelf er weer volledig voo kan inzetten, toch?
  @hcgtje
  nou dus je hebt lekker liggen zweten afgelopen nacht?
  mss dat ik dat ook nog wel eens keer ga doen dan idd. lijkt me ook wel een hele aangename afwisseling van mijn wekelijks sauna en jaccuzzi enzo hahaha

 4. ik snap er niets van, kan niet alles meer lezen…..als ik terug ga van posting 571 kom ik bij 561 uit.
  O, ik ben weer 3 ons kwijt, nog 3 ons en ik ben in totaal 10 pond kwijt.
  Klinkt anders dat 5 kg…

 5. Zo, na de enorme dip van gisteren vandaag een appeldag. En die verloopt prima!! Ook heb ik eindelijk tijd gehad om de beruchte weer te maken. Ik vind ‘m weer heerlijk geworden (heb natuurlijk wel geproefd om de smaak goed te krijgen). Hopenlijk helpt dit alles om de weegschaal weer de goede kant op te laten gaan, dus om laag ipv stilstaan!!

  Fijn weekend allemaal!!!

 6. Ow ik las dat je donderdag was begonnen Miranda..
  Dus geen patat hoor hihi!

  Maar melbatoast is wel erg lekker hoor bij een opkikker, nu moet ik zeggen dat ik nooit toastjes at ( ivm low carb) dus nu ik ze mag vind ik ze erg smaakvol.
  Hou vol!
  Drink genoeg water en eet desnoods een komkommer op en hou in iedergeval vol!

  T wordt steeds makkelijker!
  Jij doet hcg injecties dus mag je ook een banaan(!) extra pakken nou dat vult heerlijk!
  Ik heb gebeld toen ik de injectiekuur deed en at 3 stuks fruit sochtends en mocht er smiddags nog 1.. ze zei zelfs dat een appel of banaan dan t beste was.
  Ik denk ook dat je beter een banaan kan nemen dan de mist in te gaan.

  SUCCES

 7. De eerste 2 dagen mag ( moet) je nog normaal eten he.. pas na 2 dagen onderdrukt het de honger.
  Als je dus echt de eerste dag bent begonnen neem maar lekker bakkie patat ;)
  Hoe vetter je nu eet hoe harder t straks zal gaan.. ik ben ook de eerste dag begonnen ipv 3de.. maar beter is de derde dag streng pas te zijn.
  Als t je tegenvalt en t is de 3de dag..ren nog even naar de winkel en koop wat soepvlees en rundergehakt en kook daar een lekkere bouillon van..of pak lekkere opkikker met een melbatoast.
  Bij hcg kuur mocht ik er 10 op een dag ( dat is 1 pakje ) en dat doe ik nu nog steeds..of pak nog een appel of sinaasappel.

  SUCCES!!!!
  Hopelijk heb je er iets aan!

 8. Goeiemorgen allemaal!

  @Ester: ik heb 10 dagen stil gestaan.. geen beweging in te krijgen in die weegschaal.. op mn kop.. op mn tenen leunend naar achter ( ja ja jullie kennen dat wel he..nou ja behalve op mn kop haha dat was om je te laten lachen ;) ) NIKS hielp er.
  Toen ging ik die Appeldag doen en erna hoe gek ook schiet de weegschaal met regelmaat wat verder naar beneden,

  kortgezegd in 12 dagen 3,2 afgevallen toen in 10 dagen niks!
  En nu zit ik vanaf eh was t dinsdag?? nu is t precies 5,5 kilo!
  dus 2 kilo in een dag of 5.
  Dit alles door die gekke vreselijke appel soep dag.
  Misschien tip voor jou.
  Steeds als ik er niet in geloof dan gebeurd er wat op weegchaal. als ik denk dat t prima gaat staat die stil.
  Vanmorgen – 3 ons maar kon ook bijna niet anders.
  Ik had een pakking gehad gisteren en wowww mn lichaam had t zwaar vannacht!
  Pfoeee.. dat zou je ook nog kunnen doen een 3 algenpakking.
  Ik dacht is dit nou alles na die pakking ( qua werking) maar tjonge jonge ..ze hadden mn voeten niet mee gedaan maar voelde precies descheidingslijn.. mn lijf had t warm en was aan t werk.. niet normaal!
  In totaal dus nu 7,5 kilo kwijt ( plus die 2 kilo van te voren dan he )

  @eva
  Joh je hebt je lichaam lekker laten schrikken en beter 1 keer eraan toe geven dan alle dagen net iets te veel nemen.
  En ernaar blijven hunkeren.
  Gisteren zaten ze naast me een brownie te eten met dot slagroom en jam t enige wat ik dacht was: hoe krijg je zooo veel weg?
  Maar als je denkt woowww hier heb ik trek in wordt t een stuk moeilijker.
  Hopelijk heb je er met volle teugen van genoten !

  @noa: ik vond wat Maggie deed wel een goeie, heb dit nu ook een keer gedaan toen ik smiddags vreselijke trek had.
  Je mag 1 pakje melba toast, neem dan de magere variant op filet american en geniet daarvan!
  Beter dat dan de fout in gaan met andere dingen en t is echt lekker!
  Net een feestje op je bord :)

  Iedereen een fijn weekend ennne we gaan dr voor ook esther he!!!
  Geniet gewoon even van een heerlijksoepdaagje..en schrijf lekker veel die dag hier.
  Misschien kan je wat doen aan je eetgewoontes.. menu’s dus!
  Heb je die al op van rosbief en dan geschrapte/geschaafde halve komkommer..uitlaten lekken en dan betje citroensap erover heen en een beetje sambal en peper?
  Om je vingers van af te likken en staat in t hcg oral boekje,.. jammie!

 9. Noa is er nog hoor!!

  Het gaat tot nu toe helemaal niet zoals ik het gewild en gehoopt had, en dat ligt puur en alleen aan mijzelf. Gelukkig ben ik niet aangekomen, maar echt spectaculair afvallen doe ik ook niet, hooguit een kilootje tot nu toe. Het begint elke dag prima, en het gaat goed tot midden op de middag. Het lukt me gewoon niet om van iets lekkers af te blijven en ik heb dus al vanalles gedaan wat bepaald niet bij dit dieet hoort. Elke keer trap ik weer in die valkuil, ik ken hem, maar het steeds mis. Bij de vorige kuur was ik zo sterk en nu helemaal niet, BAH BAH BAH!!!
  Zo, dat moest ik even kwijt. Nog ongeveer een kilo en dan kom ik eindelijk onder de 90, ik kan niet wachten!!! En dan als het kan zo snel mogelijk richting 85. Ik ga de komende 2 weken dan ook alles op alles zetten om toch nog een kilo of 5 af te vallen. Dat moet toch kunnen? Ik ging zo goed….waar is de Noa van de vorige kuur toch gebleven:))

  @Esther, kop op joh, je hebt al zoveel gedaan en al zoveel bereikt!!! Mischien is het goed, even een pauze nemen. En daarna weer verder. Veel mensen vallen bij het stabiliseren ook af hoor, maar minder snel.
  Succes, en doe vooral waar jij je het best bij voelt!!

 10. Zit met vreselijk dilemma……Heb de tweede kuur in huis al 2 ampullen van gehad…maar ik kan me er niet meer toe verzetten om nog verder te gaan met dieet, sta nu al weer een paar dagen stil voel me vreselijk, zit niet lekker in mij vel!
  Heb net tegen mijn man gezegd hij volgt nu ook de tweede kuur, dat ik er mee stop en dan ongeveer twee weekjes ga stabiliseren en dan er weer mee ga beginnen.
  Heb zelf het idee/gevoel dat ik iets mis wat een idee maar goed.
  Ik wou mij wel aan het stabilisatie progamma houden en dan weer beginnen om mijn lichaam als het ware een beetje voor de gek te houden om na die twee weken weer volop aan het dieeet te beginnen…

  Heb gewoon het gevoel dat dat de juiste manier is op dit moment…..

 11. Hcgtje, klinkt als een topverwendag, en nog gepast eten ook!

  Ik had vanochtend een gelijke stand waarmee ik officieel 8,4 kg ben afgevallen tijdens de kuur. Maar vandaag slechte start gehad met stabiliseren. Iemand had stuk oranjekoek op mn bureau gezet en dat heb ik mezelf gegund. Maar heb mezelf vanavond ook nog eens een dikke chocolade muffin gegund op een open dag. En dat was beetje belachelijk. Dus ik baal, had het gevoel dat ik eindelijk weer wat mocht…. ik wilde gewoon met crackers enzo beginnen. Ik ben blij met jullie hier want dat helpt me om morgen er weer het beste er van te maken!

 12. nou ja, ik zet mijn posting hier neer en gelijk zie ik allemaal postings van jullie, wel vreemd, ze kwamen ineens tevoorschijn, dus ik blijf nog even…..

 13. waar is iedereen toch?
  het is vrijdagavond hoor, en het cafe is open tot 2 uur vannacht, ha ha ha
  maggie, hcgtje, eva, noa, anita, wat zijn jullie scores?
  ik heb vanmorgen niet op de weegschaal gestaan, mijn dochter kwam de kinderen brengen waar ik altijd maandag en vrijdag op pas, en het bed was zo lekker warm dus ze stond onderaan de trap te fluiten, seintje van haar dat ik eruit moet…..
  morgenochtend weeg ik me weer, ben benieuwd of er wat af is.
  nou, ik ga maar naar huis, het is zo stil hier, tot de volgende keer.

 14. Maggie: mmm klinkt prima!

  Over afvallen ik verwacht dat ik 1 dezer dagen wel iets aan zal komen.. vocht.. een paar dagen erna dan schiet t opeens wel weer naar beneden.
  Meestal gaat t 2 weken keihard en 2 weken bijna niet tot op t laatst wat zwaarder zelfs.. maar dat is vooral vocht.
  Fijne avond allemaal !

 15. hcgtje

  ik lees dat je een geweldig dagje gehad hebt dus. top hoor.
  en ik neem ook wel eens een glas verse jus hoor en val ook nog steeds af dus dat zal geen grote fout zijn denk ik.
  en ja een strak plan om het te vragen wie weet kan het hahaha
  ze hebben bij mij daar in het gebouw beneden een complete afdeling met 2 jaccuzi’s en 3 sauna’s een bodywash(soort van wasstraat maar dan voor mensen hahaha) en dar vermaak ik me wekelijks prima!
  fijn weekend allemaal en zet hem op.

 16. Goeie avond allemaal!

  Soesila ik heb je een persoonlijk bericht terug gestuurd naar je.
  Heb je die nog niet gezien???

  Voor de rest..ja ja t was afzien hoor vandaag!
  T middag eten was perfect voor mij.. manlief was de niet gelukkig mee maar ik wel!
  We kregen een bord voor onze neus met daarop t eten dus GEEN keuze.
  Bouillonsoep: prei/ham smaak met kleine stukjes ervan erin.

  2 boterhammen plak ham plak kaas en een zeer zacht spiegel ei.
  Heel veel sla en rauwkost tomaat en komkommer.
  Even de grote ruil truuk gedaan dus de boterhammen waren zo van mn bord verdwenen en had ik een voor 95% goede maaltijd!

  T viel me reuze mee..ik had echt geluk!
  De andere mensen die t zelfde arrangement hadden baalden geloof ik wel een beetje..t was super eenvoudig maar ik was dr lij mee. ook geen sausje of iets over de sla en rauwkost.. nee ideaal!

  T enige wat misschien fout kon zijn was de plek kaas geen idee hoe of wat maar zonder was t echt te weinig geweest voor me.

  De echte grote fout(?) van de dag was een glas vers geperste sinaasappelsap.
  Maar inprincipe mag je 2 keer fruit nog erbij na “de ochtend appel” dus tja dat waren dus nu 2 in sinaasappelsapvorm.

 17. hallo dames

  het zal nog wel even duren denkl ik voordat hcgtje online is hahahaha die is helemaal suf en duf en zoooooooo ontspannen van alles OLIE hihihi dat ze half van de wereld is. hahahahah
  @hcgtje: hoop dat je heeeeeeeeerlijk hebt genoten vandaag . het is je gegunt.
  ik ben niet echt jaloers hoor(grijns grijns) want ik ga zelf al 1 a 2 keer per week heerlijk in de sauna en jaccuzzi en eventueel een bodywash als ik zin heb, dus tja … hahahaha en allemaal bij mijn fysio inbegrepen, heeeeeeeeeeel vervelend toch? haha
  wast voor lekkers heb je vandaag gegeten dan daar ben ik wel benieuwd naar want ze hebben toch meestal wel gezonde voeding bij zulke arrangementen?
  we horen het graag en zijn allemaal erg nieuwsgierig volgens mij.

 18. Goedemorgen hcgtje,
  Het is om jaloers te worden. Maar het is je gegunt. Even over de forum. Als ik op jouw mail nu reageer kom ik toch ook gewoon op de forum terecht? Sanne heeft een account aangemaakt, dus kan nu inloggen op de forum. Als ik op forum inlog zie ik jouw naam nergens, vandaar mijn vraag. Heel veel plezier vanmiddag. Laat wel weten hoe het is afgelopen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Eline Blom
Mijn naam is Eline en ik heb voeding en diëtetiek gestudeerd en ben altijd een gedreven student geweest. Ik wil alles weten, alles weten van een ander en vooral al mijn kennis delen! Vooral de psychologie van het eetgedrag vind ik erg boeiend, want we kunnen nog zoveel weten over eten... dat wil nog niet betekenen dat we de juiste keuzes maken. Ook ik heb daarin mijn weg moeten zoeken. Het zou een schande zijn als ik het niet ook leuk zou vinden om in de keuken te staan, nieuwe producten te leren kennen en te weten wat die producten met mijn gezondheid doen. Tot slot houd ik héél erg van het opzoeken van mijn sportieve grenzen, iets waardoor ik lekker in mijn vel ga zitten.