Bio HCG Kuur Review en Ervaringen

Welke kuren zijn er en wat is het verschil? Lees de ervaringen en deel jouw ervaring met het Bio HCG Kuur dieet. Meer dan 15.000+ echte ervaringen (hier kun je ze lezen) en nuttige tips. Bio HCG wordt al jaren aangeprezen als een van de meest revolutionaire producten op het gebied van gewichtsverlies. Bio HCG is een vervanger van een zwangerschapshormoon dat de eetlust onderdrukt. Door de verminderde eetlust te koppelen aan een streng dieet, zou je snel af moeten kunnen vallen. In dit artikel lees je alles over de Bio HCG werking en over de oorsprong van dit bijzondere dieet.

calorietje bio hcg

De Basis van Het Bio HCG Dieet

Bio HCG is een effectief en eenvoudig dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? Dan kun je 2 kuren direct achter elkaarvolgen. (bron)

Er staan meer dan 15.000 echte ervaringen met Bio HCG op vetvrij.com. Deel jouw ervaring of stel een vraag aan de experts.

Bio HCG Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Bio HCG Calorietje zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Bio HCG Calorietje graag wil testen;
 2. We sturen een Calorietje proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ervaringen met Bio HCGcalorietje bio hcg druppels

Heb je vragen of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Wat is Bio HCG?

Het Bio HCG dieet is een dieet waarbij je een stof inneemt die de eetlust remt. Je combineert de inname van deze stof met een streng dieet dat laag is in calorieën. Doordat je eetlust verminderd is, kun je dit dieet goed volhouden. Na een periode van ongeveer drie weken stop je met het dieet. Eventueel begin je na een rustperiode opnieuw. Omdat het Bio HCG dieet laag is in calorieën is het mogelijk om meerdere kilo’s per week te verliezen. (bron)

HCG, of voluit Humaan Chorion Gonadatrofine is een hormoon dat van nature voorkomt bij zwangere vrouwen. Dit hormoon is te vinden in de urine van zwangere vrouwen en wordt hier dan ook uit gewonnen. HCG kan helpen om ervoor te zorgen dat vrouwen die niet zwanger kunnen raken toch zwanger worden

bio hcg product
bio hcg product

HCG speelt een belangrijke rol tijdens de zwangerschap van vrouwen, maar heeft een aantal gunstige bijeffecten op diëten. Zwangere vrouwen verliezen dankzij HCG vet, maar uit onderzoek is gebleken is dat dit ook gebeurt bij mannen en vrouwen die niet zwanger zijn. Ook remt het hormoon de eetlust, waardoor je eenvoudig een caloriearm dieet kunt volgen.

Pure HCG

In Nederland is pure HCG, voornamelijk vanwege de schaarste, alleen verkrijgbaar op doktersrecept. Vanwege de functie die het heeft, het helpen van vrouwen die niet zwanger kunnen worden, is dit natuurlijk begrijpelijk.

Toch betekent dit niet dat we geen gebruik kunnen maken van HCG. Er zijn namelijk varianten ontwikkeld van HCG die de werking van het hormoon na kunnen bootsen. Deze stoffen heten Bio HCG. In zekere zin is de Bio HCG werking zelfs beter dan pure HCG, omdat het geen invloed heeft op de hormoonbalans in het lichaam.

De geschiedenis van afvallen met Bio HCG

De geschiedenis van het gebruik van Bio HCG gaat terug tot de jaren 50. De werking van HCG is ontdekt door Dr. Simeons, een Britse endocrinoloog (bron). Hij was bezig met het ontwikkelen van een kuur voor jongens in de puberteit met een lage testosteronwaarden. Hij schreef HCG voor en hij zag niet alleen dat de testosteronwaarden na verloop van tijd stegen (bron), de jongens werden ook slanker en verloren veel buikvet.

Grondig onderzoek

bio hcg ervaringen
bio hcg ervaringen

Na het doen van deze ontdekking heeft hij tien jaar lang geëxperimenteerd met combinaties van voeding en HCG-waarden. Alleen zo kon hij een goed werkend protocol opstellen voor het gebruik van HCG. Dit protocol werd in 1967 gepubliceerd in het boek ‘Pounds & Inches, a New Approach to Obesity’. Door het protocol uit het boek te volgen verloren deelnemers niet alleen veel gewicht, ze hadden ook zo min mogelijk last van de effecten van de HCG op de hormoonbalans. (bron)

In onbruik geraakt

Drie jaar na het publiceren van het boek overleed Dr. Simeons. In de jaren zeventig gingen verschillende mensen met het dieet aan de haal, maar de meeste mensen volgden niet de principes uit het boek van Simeons. Hierdoor bleven resultaten vaak uit of kregen mensen toch last van de invloed van de HCG op de hormoonbalans. Het dieet raakte hierdoor in de vergetelheid.

Pas in de laatste jaren maakt HCG weer een opmars. Dit heeft te maken met de opkomst van Bio HCG. Dit zijn soorten HCG van dierlijke of synthetische oorsprong. Bio HCG werking is gelijk aan die van HCG, maar Bio HCG heeft geen invloed op de hormoonbalans. Daarnaast heeft onderzoek duidelijk gemaakt dat er verschillende vormen van HCG zijn, ieder met een eigen werking.

De Bio HCG werking

Bio HCG is een vrij complexe stof. Het is een van de meest complexe moleculen in ons lichaam en bestaat uit honderden verschillende bouwstenen. Er zijn receptoren gevonden voor HCG in kritieke onderdelen van de hersenen, zoals de hypothalamus, de hippocampus en de hersenstam. De precieze werking is onduidelijk, maar het ligt voor de hand dat HCG en Bio HCG varianten de eetlust controleren langs deze weg.

bio hcg calorietje korting

Bij zwangere vrouwen verandert de stofwisseling. Het lichaam gaat minder eiwitten gebruiken en teert meer in op de vetreserves (bron). De precieze werking hiervan is onduidelijk, maar waarschijnlijk wordt deze verandering veroorzaakt door HCG.

De Eigenschappen Van BIO HCG

De verschillende eigenschappen van Bio HCG zorgen ervoor dat je veel gewicht kunt

bio hcg ampullen
bio hcg ampullen

verliezen in korte tijd. Bio HCG heeft voor zover bekend geen invloed op de hormoonhuishouding, maar zorgt er wel voor dat je eetlust vermindert. Op deze manier kun je het strenge eetpatroon dat bij het Bio HCG dieet hoort volhouden. Als bonus zou het dus nog zo kunnen zijn dat de vetverbranding nog extra gestimuleerd wordt.

Uiteindelijk blijft het Bio HCG dieet een zeer streng dieet en je kunt het dieet daarom niet te lang volhouden. Gelukkig zijn er ook Bio HCG diëten op de markt waarbij je de nodige vitamines en mineralen aangeleverd krijgt via een aparte capsule. Op deze manier kun je het strenge dieet zonder al teveel negatieve effecten volgen. (bron)

Dr. Albert Theodore William Simeons

Het Bio HCG Dieet is gebaseerd op de kuur van de Endocrinoloog Albert Theodore William Simeons. Hij bedacht de originele HCG kuur in 1954. Simeons ontwikkelde dit dieet na het observeren van jongens die het syndroom van Fröhlich hadden. Kenmerkend van het syndroom van Fröhlich is de extreme overgewicht.

In de originele HCG kuur zat Humaan choriongonadotrofine. Dit is een hormoon dat normaal tijdens een zwangerschap door het lichaam wordt aangemaakt

Met de kuur van Simeons verloren deze jongens hun extreme eetlust waardoor zij makkelijk een een strak dieet op na konden houden. Zo verloren zij ongeveer 0,5 kilogram per week. Enthousiast over deze resultaten publiceerde Simeons zijn boek ‘Pounds & Inches – A New Approach To Obesity’ kort na zijn onderzoek.

Kenmerken van het HCG dieet van Simeons:

 • Het dieet duurt 23 a 24 dagen
 • Het HCG hormoon wordt dagelijks ingespoten
 • Maximale inname van 500 calorieën per dag
 • 3 kilo per week afvallen

Verschil HCG en Bio HCG

Sinds haar oorsprong zijn er meerdere varianten van het HCG kuur op de markt gebracht. Dit omdat het oorspronkelijk dieet van Simeons enkele gevaren met zich meebracht.

Het inspuiten van het hormoon was zeer gevaarlijk en dit moest regelmatig gebeuren. Tevens bracht het de hormoonhuishouding in de war. Over de mogelijke lichamelijke gevolgen is er weinig geschreven, maar de kans op bijwerkingen vond men genoeg om hiervan af te stappen.

Het HCG hormoon is immers bestemd voor de zwangerschap. Het wegnemen van je hongergevoel is eigenlijk maar een bijwerking. Het gebruik van het HCG hormoon is daarom illegaal verklaard in Nederland. (bron)

Nu mogen uitsluitend hormoonvrije kuren worden verkocht. De hormoonvrije kuren zijn in staat de belangrijkste werking van HCG na te bootsen: het onderdrukken van je hongergevoel. Tevens zijn ze makkelijker te gebruiken. Er worden geen injecties meer toegediend, in de plaats krijgt men nu pillen, capsules, druppels of sprays toegediend. Deze zijn veiliger en ook aangenamer voor de gebruiker.

De juiste aanpak voor overtollige vet

Door Bio-HCG is het mogelijk om overtollig vet te behandelen op dijen, bovenbenen en buik. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.

Hoe ziet het dat Bio HCG Dieet eruit?

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd. (bron)

De kuur duurt ongeveer 23 tot 24 opeenvolgende dagen. Je krijgt dan dagelijks Bio HCG toegediend. De kuur zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt en het geeft je, in tegenstelling tot het gewone lijnen, een goed gevoel. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Verschillende Bio HCG Kuren

Als je wil afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende kuren. Ondanks dat het alle kuren op basis van Bio HCG zijn samengesteld zijn er een aantal duidelijke verschillen. Om helder te krijgen wat de verschillen zijn om op die basis een goede keuze te kunnen maken worden op vetvrij.com alle kuren uitgebreid besproken.

Bio HCG van Calorietje

De BIO HCG Druppels van Calorietje zijn inmiddels meer dan 10 jaar een begrip. Het is is zonder twijfel de meest effectieve afslankformule van dit moment. De werking van Calorietje Druppels is wetenschappelijk bewezen. De druppels van calorietje hebben bewezen dat het een zeer succesvolle en effectieve manier is om af te vallen. De druppels van Calorietje zijn een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

In tegenstelling tot veel andere druppels zijn Calorietje Bio-HCG druppels volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

calorietje bio hcg
calorietje bio hcg

Calorietje is een zeer eenvoudig product. Je krijgt gratis een duidelijk voedingsschema dat je gedurende 23 dagen kunt volgen voor een nog beter resultaat. Het gebruik van de druppels is eveneens eenvoudig. Iedere ochtend breng je met het bijgeleverde pipetje de druppels onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken.

Gebruik de kortingscode EXTRASLANK6 en profiteer van extra korting op Calorietje

Mardanti

Bio HCG mardanti
Bio HCG mardanti

De Mardanti kuur bestaat uit 3 fases, namelijk:

 1. De afslank en detoxfase. Deze duurt 27 dagen.
 2. De bewegingsfase waarin je extra beweegt en gezonde voedingskeuzes maakt.
 3. Conditie en Continuïteit. Hier gaat het om het behouden van de behaalde resultaten.

Volg je de kuur van Mardanti dan zul je gedurende 12, 24 of 36 dagen dagelijks de Bio HCG druppels innemen en het bijgeleverde dieet volgen. Probeer dit dieet niet zonder de druppels vol te houden. Het is een zwaar dieet die je niet zonder de druppels op na zal kunnen houden.

Aan de Mardanti afslankkuur worden extra frequenties van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden. Bijgevoegde hoogwaardige multivitaminen vullen eventuele tekorten aan. Ook bevat de basisvloeistof extra mineralen, sporenelementen en aminozuren; waaronder chroom, vitamine B6, Garcinia Cambogia en L-CARNITINE. Je zult dus geen tekort aan nutriënten ervaren.

bio hcg review ervaringen

Bestel Mardanti BIO HCG met korting

Bio HCG Momentum

Een andere Bio HCG kuur heet Momentum. Hij duurt 27 dagen en men verliest best wat gewicht met dit dieet. Met Momentum is het mogelijk om tijdens de eerste fase van 24 dagen gemiddeld 8-12% procent aan lichaamsgewicht te verliezen. De kuur wordt zelfs wel eens de ’10 kilo in 24 dagen kuur’ genoemd. Uiteraard verschilt het resultaat per persoon.

Ook dit dieet bestaat uit meerdere fases, namelijk:

 • de Dieetfase
 • de Stabilisatiefase

In de stabilisatiefase wordt gedurende een periode van 21 dagen het dieet langzaam aangevuld. Tijdelijk kost Momentum geen €195.- maar slechts €169.-

Bestel BIO HCG Momentum met korting

Bio HCG Sense

Deze (Sense) afslankkuur zorgt ervoor dat je op je vet afvalt en niet op je spiermassa. Daardoor blijf je in rust ook meer verbranden! Omdat je ook nog eens ontgift, zal je de blokkades die ervoor zorgen dat je minder goed afvalt, opheffen. Je krijgt daarbij ook nog eens meer energie.

Bestel BIO HCG Sense met korting

Bio HCG Expert Dianne
Bio HCG Expert Dianne

Bio HCG Original

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingsstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Door het dagelijks nemen van een Biohcg Original ampul worden deze overlevingsreacties tegengegaan. Je hebt door de ampul geen hongergevoel en vetten worden makkelijker losgelaten. De Biohcg Original kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Bestel BIO HCG Original met korting

Bio HCG Plus

Bio HCG+ is geschikt voor mannen en vrouwen die op een snelle en verantwoorde manier willen afvallen en na de afslankkuur op gewicht willen blijven. Het is een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

Bestel Bio HCG+ met korting

Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje zijn eenvoudig te gebruiken en enorm effectief. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken. Druppels van calorietje zijn dus volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Bestel de Druppels van Calorietje met korting

HCG Tablets van Ecommedics

Ecommedics heeft verschillende BIO HCG varianten een de eerste is HCG Tablets. Dit is een HCG kuur in tabletvorm en helpt om op een effectieve en natuurlijke manier af te slanken, de gezondheid te verbeteren en, dankzij de samenstelling van de tabletten, het lichaam te reinigen.

Bestel HCG tablets met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Spray+ van Ecommedics

bio hcg spray
bio hcg spray

Het HCG Spray+ dieet is de nieuwste variant van de HCG Afslankkuur en is gelijk aan die van de klassieke HCG Oral kuur maar nu in een spray in plaats van in 23 losse ampullen. De Spray eenvoudig worden meegenomen.

Bestel BIO HCG Spray met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Oral van Ecommedics

De HCG Oral afslankkuur neemt het hongergevoel weg en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast.

Bestel BIO HCG Oral met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Elegance Oral 30 van Ecommedics

Deze verlengde versie van de klassieke HCG Oral kuur aan voor mensen die meer dan 10% van hun huidige gewicht willen verliezen. De Elegance Oral 30 kuur werkt hetzelfde als het HCG Oral dieet maar duurt 30 dagen in plaats van 23 dagen.

Bestel BIO HCG Oral 30 met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Na de Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd.

Dit dieet na de dieet heeft ook een tweede rol, het helpt je lichaam weer wennen aan een normaal voedingspatroon. Het dieet dat gekoppeld wordt aan Bio HCG is heel streng. Op het dieet van Simeons eet je slechts 500 kcal per dag. Dit is drastisch minder dan wat normaal wordt aanbevolen aan een volwassen persoon. Een volwassen persoon heeft tussen de 2000 en 2500 kcal per dag nodig om het lichaam van voldoende energie te voorzien.

De kans op het krijgen van het jojo-effect, het gewicht terugkrijgen na de dieet, is dus heel groot. Om dit te voorkomen zul je gezondere leefgewoonten moeten aannemen, zoals gezonder eten en meer bewegen. Alleen zo zul je een gezond gewicht op na kunnen houden, enkele tips hieronder.

Drink meer water

Een eenvoudige manier om af te slanken is door meer water te drinken. Dit vergroot het aantal kcal dat je lichaam verbrand aanzienlijk. Drink daarom dagelijks 2 liter per dag om 96 kcal extra kcal te verbranden.

Het tijdstip speelt ook rol. Water drinken vlak voor een maaltijd zal ervoor zorgen dat je minder snel honger hebt. Zo eet je automatisch minder kcal. (bron)

Beweeg regelmatig

Bio HCG Lever Zuivering
Bio HCG Lever Zuivering

Te lang minder kcal eten is slecht voor het lichaam. Een Bio HCG kuur daarom slechts 1 maand, hierna is het de bedoeling dat je voldoende kcal per dag consumeert. Een kcal-arm dieet is dus niet iets dat je op lang termijn op na mag houden. Op gegeven moment zal zo een dieet er juist voor zorgen dat je verbranding trager wordt en dat je spierweefsel verliest. Hoe kun je dit voorkomen? Beweeg vaker en regelmatig. (bron)

Je hebt geen gewichten hiervoor nodig, maar die zijn een goede manier om spierweefsel op te bouwen. Met meer spierweefsel voer je de verbranding van vetten juist op.

Eet minder ongezonde koolhydraten

Wanneer men minder koolhydraten naar binnen werkt, eet men doorgaans automatisch minder kcal. Eet tot je je verzadigt voelt, maar dan minder koolhydraten om je gewicht op een gezond niveau te houden. Naast voordelen voor je gewicht is zo een voedingsplan ook goed om Diabete type 2 aan te pakken.

Je hoeft de koolhydraten die je eet niet zwaar te beperken, het is de bedoeling dat je gezonde koolhydraten eet. Denk aan de voedingsvezels die je haalt uit verse groenten en fruit. (bron) Die zijn een betere bron van koolhydraten van bewerkt voedsel met veel onnatuurlijke suikers. Het is daarom raadzaam om dranken die vol suikers zitten te vermijden. Denk aan de limonades en fruitsappen die je in de winkel haalt. Die zijn eigenlijk gevaarlijker dan vetrijke voeding, omdat dranken niet op dezelfde manier worden geregistreerd door de hersenen. Het gevoel van verzadiging krijg je minder snel met dranken.

Eet meer eiwitten

Eiwitten zijn heel belangrijk voor het lichaam. Meer eiwitten consumeren is de eenvoudigste en ook effectiefste manier om je gewicht te reduceren. Daarom zijn eiwit-diëten zo populair. Eiwitten verhogen de verbranding en zorgen ervoor dat je langer verzadigt bent. Personen die veel eiwitten consumeren eten uiteindelijk minder kcal. (bron)

Bio HCG Dagboek

Wil je starten met een Bio HCG Kuur? Dan adviseren we je om een Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG Dagboekje.

Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees Het verhaal van dr. Simeons.

Bio HCG Bestellen en Aanbiedingen

Wil je graag starten met een Bio HCG Kuur? Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode actief. Je kunt deze code verzilveren op de bestelpagina.

Groeten,

10488 Reacties

 1. Na mijn leven als balletdanseres, ben ik alsmaar zwaarder geworden. Zonder echt veel meer te eten. Allerlei dieeten gevolgd waaronder de HCG met hormoon. Dat werkte. Nu ben ik inmiddels 50+ en worstel nog steeds met mijn gewicht. Ik wil zo graag mijn leven terug. Hormonen kan ik niet meer nemen.
  Daarom zou ik zo graag willen geloven dat het werkt, deze HCG van calorietje.
  Ik ben daarom ook een gemotiveerd en bereidwillig proefkonijn.

 2. Door de overgang en minder beweging begin ik dicht te groeien. Via een vriend, die recent 20 kg is afgevallen met een soort gelijke kuur, ben ik gemotiveerd om Calorietje te testen. Ik beloof een eerlijk en objectief verslag van de test te schrijven.
  Op dit moment weeg ik 77.5 kg, bij een lengte van 173. Dat zijn minstens 7 kilo’s teveel, en die wil ik er heel graag vanaf zien te krijgen. Meer mag ook!

 3. Ben voor 3 jaar geleden gestopt met roken. Ben toen 16 kilo aangekomen in zeer korte tyd .ben door het stoppen niet meer gaan snoepen ofzo. Verschillende dieeten geprobeerd maar helaas niet veel resultaat.
  Dus ik hoop dat deze hcg kuur mij kan helpen om wat kilo’s kwijt te raken.

 4. Ik wil zo dolgraag afvallen. Heb door een groot verlies erg slecht voor mijzelf gezorgd. Heb hierdoor troost gezocht in allerlei slechte suikers. Doordat ik op een gegeven moment door mijn gewichtstoename (14 kilo) last van mijn gewrichten kreeg, heb ik van alles gaan proberen om af te vallen maar helaas zonder weinig resultaat. Ik hoop dat dit wel iets voor mij kan betekenen in de strijd van het afvallen. Ik word er inmiddels er erg gefrustreerd en hopeloos van.

 5. Qua kilo’s mag er wat af, maar belangrijker is dat het permanente vet rond buik en heupen afslankt. Krijg er gewoon niet goed grip op helaas. Zo benieuwd wat jullie nieuwe product hier in kan betekenen!

 6. Heel graag,

  Ik heb al meerdere dieeten geprobeerd. Steeds lijkt het evenaan te slaan maar dan blijft het gewicht weer hangen en val ik niet meer af. Er lijkt echt iets niet oke te zijn met de stofwisseling maar medisch kunnen ze niks vinden. Ik zou heel graag vanwege mijn gezondheidsproblemen ong 20 kilo willen afvallen. Dit zou zoveel schelen voor mijn gewrichten.

 7. Ik zou graag calorietje eens proberen. Ben 5 weke bezig met sonja bakker en1 kilo kwijt wat er demotiverend is. Hiervoor ook koolhydraatarm gedaan met ook geen effect. Ben in de overgang wat het afvallen nog lastiger maakt. Ben benieuwd of dit dan wel zal werken?

 8. Ik ben ooit dmv hcg injectie ongeveer 10 kg afgevallen. Tegenwoordig is de “echte” hcg niet meer te verkrijgen. Calorietje bio hcg is de enige die nu nog werkt. Ik probeer ook graag deze variant uit om 5 kg af te vallen.

 9. Graag wil ik proberen om middels dit middel proberen gewicht te verliezen. Na het overlijden van mijn dochtertje heb ik niet goed voor mijn zelf gezorgd. Ik heb een zetje nodig.

 10. Graag wil ik deze Kuur volgen, maar ik ben aangewezen op eiwitbeperkt en zoutarm ,in verband met mij nieren.
  Heb je een vegetarische variant ?
  Met vriendelijke groeten
  Ulrike Kahlstorf-Kristelijn

 11. Goedemorgen,
  Ik ben opzoek naar een goede methode om af te vallen. Natuurlijk weet ik dat gezonde voeding en sporten/bewegen belangrijk zijn. Afgelopen 2jr heb ik veel ellende meegemaakt, zo is mijn relatie uitgegaan, ben ik daardoor mijn huis verloren, moest verhuizen en een andere baan ivm woonregio. Eten werd mijn uitlaadklep om mij goed te voelen en ik ben dan ook >10kg aangekomen (nu 81kg bij lengte van 1.65). Ik wil me emotioneel al wel een stuk beter inmiddels alleen die extra kilo’s maken me nog ongelukkig. Ik wil graag een nieuwe start en die BioHcg druppels/kuur spreekt mij erg aan vanwege de snelle werking en structuur van het gebruik. Ik hoop dat ik deze voor jullie mag testen.

 12. Hallo, ik ben een paar kilo’s aangekomen afgelopen jaren door te veel stress in korte tijd. Nu probeer ik ze weg te krijgen maar het lukt me echt niet. Ben al goed bezig met mijn eetgewoontes en beweging maar ik val echter helemaal niets af. Dat frustreer me heel erg. Ik heb al van HCG gehoord en goede ervaringen erover gelezen. Ik ben heel erg benieuwd! Hopelijk word ik ook gekozen om deel te mogen nemen.

 13. Ik bin op dit moment in Zuid Afrika waar ik enerm ben gegroeid. Daarom wil ik wanneer ik terug ben in april meteen starten met deze kuur. Zou de proefversie graag willen proberen.

 14. Ik heb al veel goede verhalen gehoord over Calorietje BIO HCG gehoord, ik ben dus nieuwschierig geworden, want waarom zou dit middel wel werken, ik heb bijna alles al geprobeerd, mijn buik en bovenarmen zijn voor mij de grootste euvel en ik wil zo graag een middel dat me hierbij op weg helpt. Ik ben een 41 jarige jonge vrouw die positief in het leven staat en heel graag met hulp van dit middel de eerste stap ervaren in het afvallen, alle andere producten worden omschreven door mooie verhalen en revieuws, maar na gebruik zelf heb ik nooit ervaren dat de kilo’s eraf gingen. Vandaar dat ik dit middel graag wil testen om het tegendeel te bewijzen dat het wel werkt!

 15. graag zou ik een proefpakket calorietje bio hcg willen proberen. Ik hoorde van mijn consulente dat calorietje de beste druppels van dit moment zijn. 10 jaar geleden ook een kuur gedaan en dat ging super maar erg duur nu zou ik willen kijken of calorietje bio hcg net zo goed werkt

 16. Ik zou het product zeer graag testen. Ik heb uitsluitend positieve berichten gehoord over bio hcg calorietje. Ik heb al veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niets lijkt echt effectief. De HCG kuur heb ik nog nooit geprobeerd en positieve dingen over gehoord. Ik schrijf heel graag een review over mijn ervaring wanneer ik het product heb mogen uitproberen.

 17. Hoi, ik ben stewardess, in de overgang en eet en beweeg onregelmatig en ben 10 kilo aangekomen in een jaar. Ben benieuwd of het hcg hormoon helpt in mijn geval. Groetjes!

 18. Ik heb al eerder een bio HCG dieet gevolgd maar dan ergens anders. Dit had een positieve werking. Inmiddels door omstandigheden de verloren kilo’s er weer bij, en ben ik heel benieuwd of dit product mij kan helpen deze kilo’s weer te laten verdwijnen en mij de motivatie geeft om dit vol te houden

 19. Goedemiddag,
  graag stel ik mezelf beschikbaar om het product Calorietje te testen. Ik heb een overgewicht van 15-18 kilo nadat ik 40 operaties heb moeten hebben door een verkeersongeluk. Ik zou enorm gelukkig worden wanneer dit me werkelijk zou helpen. Ik ben enthousiast en houd me graag aan de voorschriften die het dieet voorstelt om zo een juist resultaat te kunnen bereiken.
  Graag hoor ik van u,

  Hartelijk bedankt en vriendelijke groeten,

  José

 20. Graag zou ik dit middel willen proberen. Ik heb al vanalles geprobeerd om mijn honger gevoel weg te nemen, maar niks lijkt te helpen. Ik voel me in een lijf van iemand die 20 jaar ouder is. Er moeten echt 20 kilo van af die ik hopelijk eraf krijg met dit middel.

 21. Ik heb vorig jaar een bio Hcg kuur gevolgd. Dit werkte super! Vond t alleen super prijzig!
  Ik vroeg me af of andere merken net zo goed werken!
  Daarom wil ik deze heel graag uitproberen!

 22. Graag wil ik het hcg dieet proberen. Na mijn bevalling, 8 weken geleden heb ik nog wat overtollige kilo’s te verliezen. 8 jaar geleden na mijn eerste zwangerschap heeft het hcg dieet goed geholpen!

  Groetjes Chadlia

 23. Dag,

  ik heb een aantal jaren geleden een kuur met HCG/druppels gedaan en ben ong. 10 kilo afgevallen. Door ziekte e.a. toch weer aangekomen, vooral rond mijn buik. Gezien mijn leeftijd, 60 jaar, wil ik nu echt opnieuw afvallen om gezondheidsrisico´s , diabetes 2 – hoge bloeddruk-cholesterol ,te voorkomen.

  Ik zou daarom graag een kuur ontvangen en zal met plezier het evaluatieformulier invullen.

 24. Ik zou graag HCG calorietje willen proberen.
  Ik wil graag nog 10 kg afvallen maar sta nu al een tijd stil. Ik sport veel maar de weegschaal is niet actief in beweging. Misschien gaat dit mij helpen.

  • Ik wil het wel gratis proberen, maar vraag mij af of er geen verplichtingen aan vast zitten .Want ik wil wél zeker weten of het helpt …En niet onbelangrijk het echt geen hormonen bevat want ik heb het jaren geleden( 15 jaar) en toen was het met het HCG hormoon injecties in mijn buik spuiten ik heb aanleg voor trombose en hoorde dat dat dus versterkt met HCG . Dus als dit echt op plantaardige basis is en helpt en geen jojo-effect geeft wil ik hier graag mee afvallen ( wat tot nu tor nog niet is gelukt.

 25. Na mijn tweede zwangerschap krijg ik de extra kilo s niet weg. Ik zou zo graag weer lekker in mijn zitten. Ik heb van alles geprobeerd maar tevergeefs..

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Eline Blom
Mijn naam is Eline en ik heb voeding en diëtetiek gestudeerd en ben altijd een gedreven student geweest. Ik wil alles weten, alles weten van een ander en vooral al mijn kennis delen! Vooral de psychologie van het eetgedrag vind ik erg boeiend, want we kunnen nog zoveel weten over eten... dat wil nog niet betekenen dat we de juiste keuzes maken. Ook ik heb daarin mijn weg moeten zoeken. Het zou een schande zijn als ik het niet ook leuk zou vinden om in de keuken te staan, nieuwe producten te leren kennen en te weten wat die producten met mijn gezondheid doen. Tot slot houd ik héél erg van het opzoeken van mijn sportieve grenzen, iets waardoor ik lekker in mijn vel ga zitten.