Korting op alle Bio HCG Kuren

BannerBioHCG+_Vetvrij_468-60

Welke kuren zijn er en wat is het verschil? Lees de ervaringen en deel jouw ervaring met het Bio HCG+ dieet. Meer dan 10.000+ echte ervaringen en nuttige tips.

De Basis van Bio HCG

Bio HCG+ is een effectief en eenvoudig Dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? dan kun je 2 kuren direct achter elkaar volgen.

Er staan meer dan 10.000 echte ervaringen met Bio HCG op vetvrij.com. Deel jouw ervaring of stel een vraag aan de experts

Wat is het Bio HCG+ Dieet?

Het Bio HCG Dieet is gabaseerd op het voedingsplan van Dr. Simeons. Door Bio-HCG+ is het mogelijk om overtollig vet te behandelen op dijen, bovenbenen enBio HCG  buik. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd.

Door het toedienen van de kleine hoeveelheid heb je geen hongergevoel en voel je jezelf, in tegenstelling tot het gewone lijnen prima. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Bio HCG+ Aanbiedingen

Wil je graag starten met een Bio HCG+ Kuur? Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode actief. Je kunt deze code verzilveren op de bestelpagina.

Verschillende Bio HCG Kuren

Als je wil afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende kuren. Ondanks dat het alle kuren op basis van Bio HCG zijn samengesteld zijn er een aantal duidelijke verschillen. Om helder te krijgen wat de verschillen zijn om op die basis een goede keuze te kunnen maken worden op vetvrij.com alle kuren uitgebreid besproken.

Mardanti

Aan de Mardanti afslankkuur worden extra frequenties van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden. Bijgevoegde hoogwaardige multivitaminen vullen eventuele tekorten aan. Ook bevat de basisvloeistof extra mineralen, sporenelementen en aminozuren; waaronder chroom, vitamine B6, Garcinia Cambogia en L-CARNITINE.

Lees de uitgebreide review over Mardanti of Bestel direct met korting.

Momentum

Met Momentum is het mogelijk om tijdens de eerste fase van 24 dagen gemiddeld 8-12% procent aan lichaamsgewicht te verliezen. De kuur wordt zelfs wel eens de ’10 kilo in 24 dagen kuur’ genoemd. Uiteraard verschilt het resultaat per persoon. Na de Dieetfase volgt de Stabilisatiefase, een periode van 21 dagen waarin het dieet langzaam wordt aangevuld. Tijdelijk kost Momentum geen €195.- maar slechts €169.-

Lees de uitgebreide review over Momentum of Bestel direct met korting.

Sense

Deze (Sense) afslankkuur zorgt ervoor dat je op je vet afvalt en niet op je spiermassa. Daardoor blijf je in rust ook meer verbranden! Omdat je ook nog eens ontgift, zal je de blokkades die ervoor zorgen dat je minder goed afvalt, opheffen. Je krijgt daarbij ook nog eens meer energie.

Lees de uitgebreide review over Sense of Bestel direct met korting.

Bio HCG Original

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Door het dagelijks nemen van een Biohcg Original ampul worden deze overlevingsreacties tegen gegaan. Je hebt door de ampul geen hongergevoel en vetten worden makkelijker losgelaten. De Biohcg Original kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Lees de uitgebreide review of Bestel direct met korting.

Bio HCG+Afslankdoos van Bio HCG

Bio HCG+ is geschikt voor mannen en vrouwen die op een snelle en verantwoorde manier willen afvallen en na de afslankkuur op gewicht willen blijven. Het is een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

Bestel Bio HCG+ met korting

Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje zijn eenvoudig te gebruiken en enorm effectief. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken. Druppels van calorietje zijn dus volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Lees de uitgebreide review over de druppels van Calorietje of Bestel direct met korting.

HCG Tablets

HCG Tablets is een HCG kuur in tabletvorm en helpt om op een effectieve en natuurlijke manier af te slanken, de gezondheid te verbeteren en, dankzij de samenstelling van de tabletten, het lichaam te reinigen.

Meer informatie of bestel met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Spray+ hcgsprayplus_small Resized

Het HCG Spray+ dieet is de nieuwste variant van de HCG Afslankkuur en is gelijk aan die van de klassieke HCG Oral kuur maar nu in een spray in plaats van in 23 losse ampullen. De Spray eenvoudig worden meegenomen.

Meer informatie of bestel met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Oral

De HCG Oral afslankkuur neemt het hongergevoel weg en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast.

Meer informatie of bestel bestel met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Elegance Oral 30

Deze verlengde versie van de klassieke HCG Oral kuur aan voor mensen die meer dan 10% van hun huidige gewicht willen verliezen. De Elegance Oral 30 kuur werkt hetzelfde als het HCG Oral dieet maar duurt 30 dagen in plaats van 23 dagen.

Meer informatie over Elegance Oral 30 of bestel met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Na de Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd!

Bio HCG+ Dagboek

Wil je starten met een Bio HCG Kuur? Dan adviseren we je om een Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Dagboekje.

Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees ‘Het HCG Kuur Dossier‘.Ervaringen en Recepten

Ervaringen met Bio HCG

Heb je vragen of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Gezonde Groeten,

marianne

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

10302 Reacties

 1. Ik vraag me af of bij het gebruik van HCG dit ook terug te zien is op een zwangerschapstest. Hopelijk hebben jullie hier informatie over..
  Graag hoor ik zsm van jullie!

 2. Hallo, ik ben heel benieuwd of Bio HCG werkt als je volop in de overgang zit. Op internet kan ik er weinig tot niets over vinden. Wie heeft het geprobeerd en met welk resultaat. Zou je je ervaring willen delen hier?

  • Hoi Cootje
   Ik heb geen idee. Ik zou haast zeggen dat t juist een goed dieet dan is.
   Ikzelf zit in een stressvolle tijd en voel me met hcg druppels veel beter dan zonder.
   Inmiddels dag 17 en vanmorgen -4,3. Het is jammer dat er niet zoveel meer geschreven wordt hier. Een paar jaar geleden was alleen de gezelligheid al reden tot starten ? wie zijn er nog meer bezig?

  • Tijdelijk 20% korting op alle producten van Ecommedics. Deze korting komt bovenop de standaard 10% korting! Meer informatie over Bio HCG Oral of bestel bestel met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

  • Hallo, ik heb geen melding gekregen dat jullie een reactie hebben geplaatst, ik zie het nu pas :( Ook wel slordig van mij natuurlijk, sorry
   Hoe gaat het nu hcgtje? Heb je je doel bereikt?

   Is er inmiddels al iemand die in de overgang zit en Bio HCG gebruikt? En wat is het verschil tussen Bio HCG druppels (roze met blauwe opdruk) en de druppels van Calorietje.
   groetjes Cootje
   ps ik zal de site vaker checken voor een reactie…

 3. Ha allemaal! Het is alweer veelste lang geleden en ben hard toe aan een hcg kuur. Maar wat een hoop verschillende! Ik nam altijd de druppels van Calorietje. Wie kan mij de verschillen uitleggen? Ik kreeg van de tabletten hartkloppingen dus dat vond ik niet prettig.door welk stofje zou dat zijn gekomen? Bij welke kuur heb je er het minste kans op deze bijwerking? Graag hoor ik van jullie.

 4. Ik ben opzoek naar mensen die ervaring hebben met de HCG Elegance tablets. Afgelopen maandag begonnen, het is nu vrijdag maar nog steeds heb ik ‘lekkere trek’ en honger. Voor mijn gevoel merk ik nog weinig van de tabletten. Ik ben 1 kilo afgevallen maar ik krijg het idee dat dit alleen maar komt doordat ik minder eet en veel water drink. Tsja…als je minder en gezonder eet, val je automatisch af. Maar de werking van de pillen doen volgens mij helemaal niets. Jammer, waarschijnlijk ben ik er niet goed genoeg door geïnformeerd. Het is namelijk best wel prijzig, € 50 voor een kuur, waarvan ik het idee hebt dat het niet werkt.

  • Hoi Marieke, ik ben zelf 3 dagen geleden begonnen en dat zijn bunkerdagen. Flink eten in het begin ipv gelijk te starten met het dieet. Heb jij dat ook gedaan? Morgen begint het echte werk. Heb er zin in! Helaas zie ik mijn bericht niet meer terug met de vraag welke HCG ik het beste kon nemen en heb daarom zelf maar gekozen. Hopelijk werkt het zo goed als altijd. Helaas is het hard nodig, maar dat ligt niet aan de HCG kuur maar aan mijzelf.

 5. Ik ben een meisje van 49 :-) en begon met een BMI van 30.6 Ben nu 6 weken verder en 9.1 kg lichter. BMI staat nu op 27.2. Ik ben er dus nog niet maar moet nu 6 weken stabiliseren. Buiten de druppels om nam ik ook elke dag een orlistat capsule als ik mijn sukje vlees of kip met een heeel klein beetje boter bakte..ik vind grillen niet lekker. Gebruikte ook een theelepeltje ketjap om het lekker te maken, dat mag eigenlijk ook niet, maar ik wilde het weinige dat ik mocht eten wel met smaak opeten. Voor de lekkere trek had ik plakjes gerookte kip in de koelkast, voor als de verleiding of honger te groot werd. Dit werkte voor mij heel goed.Heb dus hier en daar een heel klein beetje gesmokkeld maar ben best tevreden. Ik kreeg het namelijk met geen enkel ander dieet meer voor elkaar..de JOJO was duidelijk stuk.. Nu moet ik stabiliseren maar kan zo snel niet vinden hoe ik dit aan moet pakken. Wil na deze komende 6 weken nog een of twee kuurtjes doen om op een gezond gewicht uit te komen. Stab tips zijn welkom :-)

 6. Ik heb een bio hcg kuur gedaan maar zie op de ampullen staan: inhoud L-carnitiene en citroenzuur. Kan iemand mij zeggen of dit wel bio hcg was? T is mijn derde kuur maar nu bij een ander besteld. Ben ook veel minder afgevallen al zijn er wel redelijk cm’s verdwenen. Twijfel nu Hoe ik het balansen moet aanpakken want ben in de laatste week niets afhevallen en zelfs aangekomen. Ben het eetadvies strikt opgevolgd.

 7. Bestel nu een van de onderstaande HCG producten en krijg de tweede kuur GRATIS

  – Bio HCG Tablets
  – HCG Spray+

  Hoe werkt het?

  – Plaats online een bestelling
  – De extra gratis kuren worden direct toegevoegd.

  Klik hier om direct te bestellen

  De gratis producten worden automatisch toegevoegd aan uw winkelwagentje. Bestelt u er twee, dan leveren wij er vier.

  U kunt ook de kortingscode VETVRIJ-5E gebruiken voor extra korting!

 8. Ik ben op zoek naar de druppels van calorietje. Deze heb ik in 2013 gebruikt en bevielen mij goed. Nu zag ik dat ze veranderd waren dus ik vroeg of de oude nog leverbaar waren.

  Vriendijke groet anoek

  • Neem 3 keer per dag 10 druppels onder de tong.
   15 minuten voor en na het innemen mag u niets eten en drinken.
   Drink ongeveer 2 / 3 liter water per dag.
   Verwen uzelf en eet zoveel u wilt en wat u wilt.

 9. Ik zit er een beetje mee welke kuur ik moet bestellen. En is het nu nog wel handig zo voor de feestdagen? En een detox kuur?
  Wil zo graag wat kwijt…..

  Groeten Petra

  • Hallo Petra,

   Als ik jou was zou ik lekker wachten tot na de feestdagen. Het is wel een dieet waar je wel wat voor moeten laten staan. Volgende week is het al kerst. Ik zelf heb de Biohcg Original kuur gedaan. Super goed bevallen. Als je de kortingscode vetvrij gebruikt krijg je extra korting!

 10. Op maandag 14 september ben ik gestart het met dieet. De zaterdag en zondag had ik natuurlijk de ampul genomen. Vanmorgen was ik 8,2 kg minder in gewicht, dus ik mag niet mopperen. De laatste week gaat langzamer maar we houden vol. Volgende week maandag heb ik de laatste ampul en dan nog 3 dagen het dieet volgen.

  Mijn vraag gaat over de ontbijt shake. Is het verstandig om na de dieetperiode ’s morgens deze shake te nemen of kan ik beter volstaan met water met citroensap en eventueel de appel. Ik neem die vaak pas om 10.30uur. Thuis drink ik dan alleen na het citroensap een kop koffie.

  De extra tabletten voor de verbranding die ik heb ontvangen bij de kuur heb ik nog niet gebruikt. Ik wil die de komende weken gaan gebruiken.

  met vriendelijke groet

  Nellie

 11. Helaas ontvang ik nog steeds berichten.
  Dus ik blijf het nu net zolang hier neer gooien totdat ik vd lijst gehaald ben!!!!!!

 12. Hallo allemaal,

  Ik zal me ff kort voorstellen.
  Ik ben Anne, 1.68 m kort en 86,4 kilo schoon aan de haak…
  Heb de eerste drie dagen Bio-HCG druppelen achter de rug en heb nu dag 1 van het dieet er bijna op zitten.
  Ga er vol voor.
  Streef is uiteindelijk 75 kilo….maar we zullen zien…eerst maar naar de 80.
  Eerste keer dat ik dit ga proberen.
  Ik heb een gluten- en lactose intolerantie bij de ziekte van Crohn, dus die soepstengel is bij mij een rijstwafel geworden.
  Hebben er hier mensen ervaring met het HCG dieet en wisseldiensten ? Ik ga morgen de nachtdienst in en ben nu aan de puzzel…hoe ik dat dan moet doen om niet 1 x dubbel te eten….mijn eerste nachtdienst niets eten kan niet…dat trek ik niet…
  Dus tips en tricks welkom inclusief de motivatie van anderen !
  (Nog) dikke knuffel van mij

 13. Ik wil graag starten met Bio HCG. Zijn er meer mensen hier die een kuur volgen? In het verleden heb ik tabletten genomen. Dat werkte wel maar ik heb begrepen uit jullie verhalen dat druppels effectiever zijn. Klopt dit? En welke moet ik nemen?

 14. Ik ben twee weken geleden gestart met de Biohcg Original kuur. Gaat tot nu toe nog super. Ik ben in 2 weken tijd als bijna 7 kilo afgevallen (6,7 om precies te zijn). Ik heb meerdere Biohcg kuren geprobeerd en er zit absoluut verschil in qua kwaliteit. De Biohcg Original bevalt tot nu toe het best!

 15. Ik heb afgelopen november een bio hcg kuur gedaan, toen bijna 8 kg afgevallen. Nu ben ik toch weer wat kilos aangekomen en heb daarom besloten nu een halve bio hcg kuur te doen. Hier ben ik nu mee bezig maar ben van plan om daarna over te gaan op het timfit dieet. Ik maak me alleen wat zorgen over hoe dit gaat in combinatie met fitnessen (kracht, geen cardio). Krijg ik dan wel voldoende voedingstoffen binnen om mijn spieren te voeden? En als dat niet zo is, wat raad je me dan aan om te eten voor het sporten? Vast bedankt voor je antwoord. Groetjes Melissa

 16. Ik Lees hier veel over bio hcg druppels maar ik zie oom dat er sprays en tabletten zie. Wat zijn de voordelen van druppels ten opzichte van de andere bio hcg producten?

  Aischa

 17. Hi Margriet,

  Ik raad je de Mardanti Bio HCG kuur aan. Deze heeft de beste samenstelling qua Bio HCG ampullen en geeft de beste resultaten. Daarnaast is het vitaminen en mineralen supplement de creme de la creme niet te vergelijken met andere aanbieders.

  Ik begeleid geheel vrijwillig via de mail en of telefonisch. Ook ontvang je een handig boekje met het dieet, tips noem maar op!

  Groetjes Diannne

  • De druppels van Calorietje zijn erg fijn.

   Ikzelf ben begonnen met atkins en het gaat me makkelijk af tijdens onze vakantie. Daarna stap ik weer over naar hcg dieet en ga de druppels weer gebruiken. Leuk dat hier geschreven wordt. Hoe meer contact met andere mensen hoe makkelijker en leuker het is. Succes allemaal!
   Eindelijk zit ik er weer goed in! Hehe! :)

 18. Joehoeoeoeo , weer 1 kg minder sinds gisteren !! De bufferkilo’s niet meegeteld, zit ik nu aan -1,4 kg (incl bufferkilo’s -3,4 ) Dat geeft me moed om morgen ook heeeeeeel sterk te zijn en het brood en de sausjes en de alcohol te laten staan !! Mss ga ik wel een iets groter stukje kip eten ‘s middags om zeker voldoende verzadigd te zijn als ik voor de bbq die chips en nootjes voor mijn neus heb staan! Ik ben zo blij met bio hcg !!!

  Maar ik geloof erin, ik MOET het kunnen zodat ik na het weekend onder de 72 zit.. dan heb ik nog een week om nog 2 extra kilo’s te laten verdwijnen zodat ik hopelijk op 9 juni rond de 70 strand.. – 4 kilo dan .. n dan plak ik er kuur 2 nog aanvast om richting 65 te zakken.

  volgende week ga ik ook weer sporten, dus dan zal het ook sneller gaan met afvallen .

  succes allemaal en fijn weekend !

  • Ik zou de volgende keer een echte HCG kuur doen. Alle kuren zonder het HCG hormoon hebben niets te maken met de HCG kuur, ook niet als de term “Bio” wordt gebruikt. De enige overeenkomst is het dieet.

 19. Hoi Kaylee,

  Vreemd dat je nog niks kunt merken. Ook niet kwa cm bij je buik? Met een week had ik er ruim3 kg af. Van 79 kg naar 76 kg. Dat zal uiteraard veel vocht zijn geweest maar staat wel leuk op de weegschaal :-)

 20. Appelsap?? Bio hcg en appelsap ken ik niet. Tenzij er een verandering is geweest in het dieet. Vorig jaar heb ik deze kuur succesvol gevolgd. Wat ik me wel afvraag, zit er verschil tussen de bio hcg + en/of bijv de sence?

 21. Hi Kaylee,

  Hoe gaat het met de Bio HCG kuur? 5 dagen appelsap drinken en daarna nog detoxen 2 dagen? Ik heb er nog nooit van gehoord? Welke kuur gebruik je? Ik verkoop al ruim 10 jaar meerdere Bio HCG afslankkuren, maar deze manier van starten ken ik niet.
  Ik hoop dat de kuur naar wens verloopt, heb je nog andere vragen of onduidelijkheden laat het maar weten.

  Groetjes Dianne

  • Tot nu toe heb ik nog niet echt het idee dat er iets verandert is qua gewicht.
   Ik moest inderdaad 5 dagen lang biologische appelsap drinken. Ik hoor van meerdere mensen dat dit in hun HCG dieet niet is voorgekomen.
   Zijn er meer mensen die na 1 week nog geen gevoel hadden dat er al iets verandert was in hun gewicht?

   Groetjes Kaylee

 22. Ik ben vandaag begonnen met de BIO HCG 24-daagse kuur.
  Ik moet nu 5 dagen lang biologische appelsap drinken. Na 5 dagen moet ik dus 2 dagen reinigen. Ik vraag me alleen af wanneer ik met de carpulles kan beginnen en met de tabeltten en wanneer ik die moet innemen op welk tijdstip van de dag.
  Ik hoor graag van jullie!

  Mvg,

  Kaylee

 23. Helma
  21 april 2015 at 08:57
  Welke kuur heb je gekocht? Ik lees even mee ben wel nieuwsgierig omdat ik het zelfde probleem heb, Ik zit ook in de overgang en val niets af. Ik heb nog geen kuur aan geschaft maar ben wel heel beneiuwd welke nu het beste is.
  Er ging wat fout mijn reactie staat er nu 3 x op die onder Diana kunnen weg :)

 24. Ik ben 40 en midden in de (vroege) overgang. Dit maakt afvallen heel lastig. Waar ik vroeger moeiteloos afviel door koolhydraten te laten staan kom ik nu zelfs met Shake dieet niet verder dan -5kilo. Zijn er dingen die ik anders moet doen om ook die 10% af te vallen met het hcg dieet? Ik wil voorkomen dat ik zo maar 3/4 kilo kwijt ben. Daar heb ik de kuur niet voor gekocht. Ik wil graag minimaal 10 kilo afvallen.

 25. Hoihoi,

  is deze kuur ook geschikt als je gewoon wat lovehandles, zwembandjes en dikke billen hebt en ze kwijt wil? Ik zie op internet namelijk enkel reviews van mensen die een redelijk hoog BMI/vet percentage en gewicht hebben. Ik weeg 61 en wil graag terug naar de 52.

  hopelijk reageert er iemand.

  • Hi Tortillabikini,

   ja hoor, heel goed zelfs! Het is voor iedereen geschikt, of je nu veel of weinig overgewicht hebt. Je valt af waar je je vetten hebt zitten. Vooral de laatste kilootjes zijn het moeilijkste maar ook dat gaat met deze kuur er echt af.
   Heb je nog meer vragen laat het maar weten!

   Groetjes Dianne

  • Welke kuur heb je gekocht? Ik lees even mee ben wel nieuwsgierig omdat ik het zelfde probleem heb, Ik zit ook in de overgang en val niets af. Ik heb nog geen kuur aan geschaft maar ben wel heel beneiuwd welke nu het beste is.

  • Welke kuur heb je gekocht? Ik lees even mee ben wel nieuwsgierig omdat ik het zelfde probleem heb, Ik zit ook in de overgang en val niets af. Ik heb nog geen kuur aan geschaft maar ben wel heel beneiuwd welke nu het beste is.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.