Bio HCG Kuur Review en Ervaringen

Welke kuren zijn er en wat is het verschil? Lees de ervaringen en deel jouw ervaring met het Bio HCG Kuur dieet. Meer dan 15.000+ echte ervaringen (hier kun je ze lezen) en nuttige tips. Bio HCG wordt al jaren aangeprezen als een van de meest revolutionaire producten op het gebied van gewichtsverlies. Bio HCG is een vervanger van een zwangerschapshormoon dat de eetlust onderdrukt. Door de verminderde eetlust te koppelen aan een streng dieet, zou je snel af moeten kunnen vallen. In dit artikel lees je alles over de Bio HCG werking en over de oorsprong van dit bijzondere dieet.

BioHCG_Mardanti

De Basis van Het Bio HCG Dieet

bio hcg plus pakket
Bio HCG Plus Ampullen

Bio HCG is een effectief en eenvoudig dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? Dan kun je 2 kuren direct achter elkaarvolgen. (bron)

Er staan meer dan 15.000 echte ervaringen met Bio HCG op vetvrij.com. Deel jouw ervaring of stel een vraag aan de experts.

Bio HCG Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Bio HCG Calorietje zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Bio HCG Calorietje graag wil testen;
 2. We sturen het Detox Formule proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ervaringen met Bio HCG

Heb je vragen of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Wat is Bio HCG?

Het Bio HCG dieet is een dieet waarbij je een stof inneemt die de eetlust remt. Je combineert de inname van deze stof met een streng dieet dat laag is in calorieën. Doordat je eetlust verminderd is, kun je dit dieet goed volhouden. Na een periode van ongeveer drie weken stop je met het dieet. Eventueel begin je na een rustperiode opnieuw. Omdat het Bio HCG dieet laag is in calorieën is het mogelijk om meerdere kilo’s per week te verliezen. (bron)

HCG, of voluit Humaan Chorion Gonadatrofine is een hormoon dat van nature voorkomt bij zwangere vrouwen. Dit hormoon is te vinden in de urine van zwangere vrouwen en wordt hier dan ook uit gewonnen. HCG kan helpen om ervoor te zorgen dat vrouwen die niet zwanger kunnen raken toch zwanger worden

bio hcg product
bio hcg product

HCG speelt een belangrijke rol tijdens de zwangerschap van vrouwen, maar heeft een aantal gunstige bijeffecten op diëten. Zwangere vrouwen verliezen dankzij HCG vet, maar uit onderzoek is gebleken is dat dit ook gebeurt bij mannen en vrouwen die niet zwanger zijn. Ook remt het hormoon de eetlust, waardoor je eenvoudig een caloriearm dieet kunt volgen.

Pure HCG

In Nederland is pure HCG, voornamelijk vanwege de schaarste, alleen verkrijgbaar op doktersrecept. Vanwege de functie die het heeft, het helpen van vrouwen die niet zwanger kunnen worden, is dit natuurlijk begrijpelijk.

Toch betekent dit niet dat we geen gebruik kunnen maken van HCG. Er zijn namelijk varianten ontwikkeld van HCG die de werking van het hormoon na kunnen bootsen. Deze stoffen heten Bio HCG. In zekere zin is de Bio HCG werking zelfs beter dan pure HCG, omdat het geen invloed heeft op de hormoonbalans in het lichaam.

De geschiedenis van afvallen met Bio HCG

De geschiedenis van het gebruik van Bio HCG gaat terug tot de jaren 50. De werking van HCG is ontdekt door Dr. Simeons, een Britse endocrinoloog (bron). Hij was bezig met het ontwikkelen van een kuur voor jongens in de puberteit met een lage testosteronwaarden. Hij schreef HCG voor en hij zag niet alleen dat de testosteronwaarden na verloop van tijd stegen (bron), de jongens werden ook slanker en verloren veel buikvet.

Grondig onderzoek

bio hcg ervaringen
bio hcg ervaringen

Na het doen van deze ontdekking heeft hij tien jaar lang geëxperimenteerd met combinaties van voeding en HCG-waarden. Alleen zo kon hij een goed werkend protocol opstellen voor het gebruik van HCG. Dit protocol werd in 1967 gepubliceerd in het boek ‘Pounds & Inches, a New Approach to Obesity’. Door het protocol uit het boek te volgen verloren deelnemers niet alleen veel gewicht, ze hadden ook zo min mogelijk last van de effecten van de HCG op de hormoonbalans. (bron)

In onbruik geraakt

Drie jaar na het publiceren van het boek overleed Dr. Simeons. In de jaren zeventig gingen verschillende mensen met het dieet aan de haal, maar de meeste mensen volgden niet de principes uit het boek van Simeons. Hierdoor bleven resultaten vaak uit of kregen mensen toch last van de invloed van de HCG op de hormoonbalans. Het dieet raakte hierdoor in de vergetelheid.

Pas in de laatste jaren maakt HCG weer een opmars. Dit heeft te maken met de opkomst van Bio HCG. Dit zijn soorten HCG van dierlijke of synthetische oorsprong. Bio HCG werking is gelijk aan die van HCG, maar Bio HCG heeft geen invloed op de hormoonbalans. Daarnaast heeft onderzoek duidelijk gemaakt dat er verschillende vormen van HCG zijn, ieder met een eigen werking.

De Bio HCG werking

Bio HCG is een vrij complexe stof. Het is een van de meest complexe moleculen in ons lichaam en bestaat uit honderden verschillende bouwstenen. Er zijn receptoren gevonden voor HCG in kritieke onderdelen van de hersenen, zoals de hypothalamus, de hippocampus en de hersenstam. De precieze werking is onduidelijk, maar het ligt voor de hand dat HCG en Bio HCG varianten de eetlust controleren langs deze weg.

Bij zwangere vrouwen verandert de stofwisseling. Het lichaam gaat minder eiwitten gebruiken en teert meer in op de vetreserves (bron). De precieze werking hiervan is onduidelijk, maar waarschijnlijk wordt deze verandering veroorzaakt door HCG.

De Eigenschappen Van BIO HCG

De verschillende eigenschappen van Bio HCG zorgen ervoor dat je veel gewicht kunt

bio hcg ampullen
bio hcg ampullen

verliezen in korte tijd. Bio HCG heeft voor zover bekend geen invloed op de hormoonhuishouding, maar zorgt er wel voor dat je eetlust vermindert. Op deze manier kun je het strenge eetpatroon dat bij het Bio HCG dieet hoort volhouden. Als bonus zou het dus nog zo kunnen zijn dat de vetverbranding nog extra gestimuleerd wordt.

Uiteindelijk blijft het Bio HCG dieet een zeer streng dieet en je kunt het dieet daarom niet te lang volhouden. Gelukkig zijn er ook Bio HCG diëten op de markt waarbij je de nodige vitamines en mineralen aangeleverd krijgt via een aparte capsule. Op deze manier kun je het strenge dieet zonder al teveel negatieve effecten volgen. (bron)

Dr. Albert Theodore William Simeons

Het Bio HCG Dieet is gebaseerd op de kuur van de Endocrinoloog Albert Theodore William Simeons. Hij bedacht de originele HCG kuur in 1954. Simeons ontwikkelde dit dieet na het observeren van jongens die het syndroom van Fröhlich hadden. Kenmerkend van het syndroom van Fröhlich is de extreme overgewicht.

In de originele HCG kuur zat Humaan choriongonadotrofine. Dit is een hormoon dat normaal tijdens een zwangerschap door het lichaam wordt aangemaakt

Met de kuur van Simeons verloren deze jongens hun extreme eetlust waardoor zij makkelijk een een strak dieet op na konden houden. Zo verloren zij ongeveer 0,5 kilogram per week. Enthousiast over deze resultaten publiceerde Simeons zijn boek ‘Pounds & Inches – A New Approach To Obesity’ kort na zijn onderzoek.

Kenmerken van het HCG dieet van Simeons:

 • Het dieet duurt 23 a 24 dagen
 • Het HCG hormoon wordt dagelijks ingespoten
 • Maximale inname van 500 calorieën per dag
 • 3 kilo per week afvallen

Verschil HCG en Bio HCG

Sinds haar oorsprong zijn er meerdere varianten van het HCG kuur op de markt gebracht. Dit omdat het oorspronkelijk dieet van Simeons enkele gevaren met zich meebracht.

Het inspuiten van het hormoon was zeer gevaarlijk en dit moest regelmatig gebeuren. Tevens bracht het de hormoonhuishouding in de war. Over de mogelijke lichamelijke gevolgen is er weinig geschreven, maar de kans op bijwerkingen vond men genoeg om hiervan af te stappen.

Het HCG hormoon is immers bestemd voor de zwangerschap. Het wegnemen van je hongergevoel is eigenlijk maar een bijwerking. Het gebruik van het HCG hormoon is daarom illegaal verklaard in Nederland. (bron)

Nu mogen uitsluitend hormoonvrije kuren worden verkocht. De hormoonvrije kuren zijn in staat de belangrijkste werking van HCG na te bootsen: het onderdrukken van je hongergevoel. Tevens zijn ze makkelijker te gebruiken. Er worden geen injecties meer toegediend, in de plaats krijgt men nu pillen, capsules, druppels of sprays toegediend. Deze zijn veiliger en ook aangenamer voor de gebruiker.

De juiste aanpak voor overtollige vet

Door Bio-HCG is het mogelijk om overtollig vet te behandelen op dijen, bovenbenen en buik. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.

Hoe ziet het dat Bio HCG Dieet eruit?

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd. (bron)

De kuur duurt ongeveer 23 tot 24 opeenvolgende dagen. Je krijgt dan dagelijks Bio HCG toegediend. De kuur zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt en het geeft je, in tegenstelling tot het gewone lijnen, een goed gevoel. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Verschillende Bio HCG Kuren

Als je wil afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende kuren. Ondanks dat het alle kuren op basis van Bio HCG zijn samengesteld zijn er een aantal duidelijke verschillen. Om helder te krijgen wat de verschillen zijn om op die basis een goede keuze te kunnen maken worden op vetvrij.com alle kuren uitgebreid besproken.

bio hcg review ervaringen
mardanti bio hcg

Mardanti

Bio HCG mardanti
Bio HCG mardanti

De Mardanti kuur bestaat uit 3 fases, namelijk:

 1. De afslank en detoxfase. Deze duurt 27 dagen.
 2. De bewegingsfase waarin je extra beweegt en gezonde voedingskeuzes maakt.
 3. Conditie en Continuïteit. Hier gaat het om het behouden van de behaalde resultaten.

Volg je de kuur van Mardanti dan zul je gedurende 12, 24 of 36 dagen dagelijks de Bio HCG druppels innemen en het bijgeleverde dieet volgen. Probeer dit dieet niet zonder de druppels vol te houden. Het is een zwaar dieet die je niet zonder de druppels op na zal kunnen houden.

Aan de Mardanti afslankkuur worden extra frequenties van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden. Bijgevoegde hoogwaardige multivitaminen vullen eventuele tekorten aan. Ook bevat de basisvloeistof extra mineralen, sporenelementen en aminozuren; waaronder chroom, vitamine B6, Garcinia Cambogia en L-CARNITINE. Je zult dus geen tekort aan nutriënten ervaren.

Bestel Mardanti BIO HCG met korting

Bio HCG Momentum

Een andere Bio HCG kuur heet Momentum. Hij duurt 27 dagen en men verliest best wat gewicht met dit dieet. Met Momentum is het mogelijk om tijdens de eerste fase van 24 dagen gemiddeld 8-12% procent aan lichaamsgewicht te verliezen. De kuur wordt zelfs wel eens de ’10 kilo in 24 dagen kuur’ genoemd. Uiteraard verschilt het resultaat per persoon.

Ook dit dieet bestaat uit meerdere fases, namelijk:

 • de Dieetfase
 • de Stabilisatiefase

In de stabilisatiefase wordt gedurende een periode van 21 dagen het dieet langzaam aangevuld. Tijdelijk kost Momentum geen €195.- maar slechts €169.-

Bestel BIO HCG Momentum met korting

Bio HCG Sense

Deze (Sense) afslankkuur zorgt ervoor dat je op je vet afvalt en niet op je spiermassa. Daardoor blijf je in rust ook meer verbranden! Omdat je ook nog eens ontgift, zal je de blokkades die ervoor zorgen dat je minder goed afvalt, opheffen. Je krijgt daarbij ook nog eens meer energie.

Bestel BIO HCG Sense met korting

Bio HCG Expert Dianne
Bio HCG Expert Dianne

Bio HCG Original

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingsstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Door het dagelijks nemen van een Biohcg Original ampul worden deze overlevingsreacties tegengegaan. Je hebt door de ampul geen hongergevoel en vetten worden makkelijker losgelaten. De Biohcg Original kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Bestel BIO HCG Original met korting

Bio HCG Plus

Bio HCG+ is geschikt voor mannen en vrouwen die op een snelle en verantwoorde manier willen afvallen en na de afslankkuur op gewicht willen blijven. Het is een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

Bestel Bio HCG+ met korting

Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje zijn eenvoudig te gebruiken en enorm effectief. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken. Druppels van calorietje zijn dus volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Bestel de Druppels van Calorietje met korting

HCG Tablets van Ecommedics

Ecommedics heeft verschillende BIO HCG varianten een de eerste is HCG Tablets. Dit is een HCG kuur in tabletvorm en helpt om op een effectieve en natuurlijke manier af te slanken, de gezondheid te verbeteren en, dankzij de samenstelling van de tabletten, het lichaam te reinigen.

Bestel HCG tablets met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Spray+ van Ecommedics

bio hcg spray
bio hcg spray

Het HCG Spray+ dieet is de nieuwste variant van de HCG Afslankkuur en is gelijk aan die van de klassieke HCG Oral kuur maar nu in een spray in plaats van in 23 losse ampullen. De Spray eenvoudig worden meegenomen.

Bestel BIO HCG Spray met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Oral van Ecommedics

De HCG Oral afslankkuur neemt het hongergevoel weg en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast.

Bestel BIO HCG Oral met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Elegance Oral 30 van Ecommedics

Deze verlengde versie van de klassieke HCG Oral kuur aan voor mensen die meer dan 10% van hun huidige gewicht willen verliezen. De Elegance Oral 30 kuur werkt hetzelfde als het HCG Oral dieet maar duurt 30 dagen in plaats van 23 dagen.

Bestel BIO HCG Oral 30 met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Na de Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd.

Dit dieet na de dieet heeft ook een tweede rol, het helpt je lichaam weer wennen aan een normaal voedingspatroon. Het dieet dat gekoppeld wordt aan Bio HCG is heel streng. Op het dieet van Simeons eet je slechts 500 kcal per dag. Dit is drastisch minder dan wat normaal wordt aanbevolen aan een volwassen persoon. Een volwassen persoon heeft tussen de 2000 en 2500 kcal per dag nodig om het lichaam van voldoende energie te voorzien.

De kans op het krijgen van het jojo-effect, het gewicht terugkrijgen na de dieet, is dus heel groot. Om dit te voorkomen zul je gezondere leefgewoonten moeten aannemen, zoals gezonder eten en meer bewegen. Alleen zo zul je een gezond gewicht op na kunnen houden, enkele tips hieronder.

Drink meer water

Een eenvoudige manier om af te slanken is door meer water te drinken. Dit vergroot het aantal kcal dat je lichaam verbrand aanzienlijk. Drink daarom dagelijks 2 liter per dag om 96 kcal extra kcal te verbranden.

Het tijdstip speelt ook rol. Water drinken vlak voor een maaltijd zal ervoor zorgen dat je minder snel honger hebt. Zo eet je automatisch minder kcal. (bron)

Beweeg regelmatig

Bio HCG Lever Zuivering
Bio HCG Lever Zuivering

Te lang minder kcal eten is slecht voor het lichaam. Een Bio HCG kuur daarom slechts 1 maand, hierna is het de bedoeling dat je voldoende kcal per dag consumeert. Een kcal-arm dieet is dus niet iets dat je op lang termijn op na mag houden. Op gegeven moment zal zo een dieet er juist voor zorgen dat je verbranding trager wordt en dat je spierweefsel verliest. Hoe kun je dit voorkomen? Beweeg vaker en regelmatig. (bron)

Je hebt geen gewichten hiervoor nodig, maar die zijn een goede manier om spierweefsel op te bouwen. Met meer spierweefsel voer je de verbranding van vetten juist op.

Eet minder ongezonde koolhydraten

Wanneer men minder koolhydraten naar binnen werkt, eet men doorgaans automatisch minder kcal. Eet tot je je verzadigt voelt, maar dan minder koolhydraten om je gewicht op een gezond niveau te houden. Naast voordelen voor je gewicht is zo een voedingsplan ook goed om Diabete type 2 aan te pakken.

Je hoeft de koolhydraten die je eet niet zwaar te beperken, het is de bedoeling dat je gezonde koolhydraten eet. Denk aan de voedingsvezels die je haalt uit verse groenten en fruit. (bron) Die zijn een betere bron van koolhydraten van bewerkt voedsel met veel onnatuurlijke suikers. Het is daarom raadzaam om dranken die vol suikers zitten te vermijden. Denk aan de limonades en fruitsappen die je in de winkel haalt. Die zijn eigenlijk gevaarlijker dan vetrijke voeding, omdat dranken niet op dezelfde manier worden geregistreerd door de hersenen. Het gevoel van verzadiging krijg je minder snel met dranken.

Eet meer eiwitten

Eiwitten zijn heel belangrijk voor het lichaam. Meer eiwitten consumeren is de eenvoudigste en ook effectiefste manier om je gewicht te reduceren. Daarom zijn eiwit-diëten zo populair. Eiwitten verhogen de verbranding en zorgen ervoor dat je langer verzadigt bent. Personen die veel eiwitten consumeren eten uiteindelijk minder kcal. (bron)

Bio HCG Dagboek

Wil je starten met een Bio HCG Kuur? Dan adviseren we je om een Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG Dagboekje.

Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees Het verhaal van dr. Simeons.

Bio HCG Bestellen en Aanbiedingen

Wil je graag starten met een Bio HCG Kuur? Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode actief. Je kunt deze code verzilveren op de bestelpagina.

Groeten,

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

10422 Reacties

 1. Ik heb veel verschillende bio hcg producten gebruikt, ook de hele dure! De BIO HCG druppels van calorietje zijn uiteindelijk het beste. De begeleiding van Dianne en gratis recepten zijn ook super!

 2. Ik ben geopereerd en heb dus weinig beweging gehad .. en moet dus echt wel 7 a8 kilo eraf hebben om me lekkere in mijn vel te kunnen voelen
  via koolydraat vrij eten lukt het me normaal gesproken wel om er 3 kilo af tekrijgen maar het zou geweldig zijn om er een 8 kilo af tehebben

 3. Vanwege een hardnekkige blessure kan ik al lange tijd niet sporten waardoor flink aangekomen. Ik ben benieuwd of deze levensstijl bij mij past.

 4. Ik ben de laatste tijd 14 kg bijgekomen, door rugproblemen, en cortisone spuiten. Nu ben ik vrij ervan maar het lukt me niet om af te vallen. Ik weet het gewoon allemaal niet meer wat ik nog kan doen… ik eet gezond, maar savonds kan ik niet van de kaasjes en koekjes afblijven ik heb gewoon zin.

 5. Hallo,

  Ik zou Calorietje graag wille uittesten. Ik heb enkele jaren geleden een bio HCG kuur gevolgd en dat is prima bevallen. Nu zou ik graag nog wat extra kilootjes kwijt willen raken. Het lijkt me daarom erg leuk om dit middels Calorietje te doen.

 6. Zou ook graag eens willen testen Heb ook al zoveel geld uit gegeven aan dieet Maar er is niks wat echt helpt Zou ook graag eens een proef willen hebben En het afvallen met die dieten gaat moeizaam
  Een maagverkleining wil ik niet Dus zou dit graag eens willen proberen Zou heel erg blij zijn als ik al eens 15 kilo kwijt was

 7. Hallo,
  Graag had ik Bio HCG Calorietje getest om te zien of het inderdaad hardnekkig buikvet kan doen verdwijnen. Ik heb reeds 4 jaar een ketogeen dieet en heb reeds 3 maal een waterkuur van 2 weken gevolgd. Er verdwijnt tijdens die 2 weken wel gewicht, maar amper op die plaatsen waar ik wil dat het verdwijnt. Ik heb weinig overgewicht. Ik ben 52 jaar, man, weeg 65kg en ben 171cm groot. Ik wil gewoon uit nieuwsgierigheid zien of het product dat doet wat het belooft.
  PS: Als ik een waterkuur doe, heb ik geen of amper een hongergevoel. Toch verdwijnen de ‘lovehandles’ niet! Met HCG wel???

 8. Hallo,
  Na al veel diëten gedaan te hebben en dat altijd na verloop van tijd weer aangekomen te zijn wil ik heel graag kijken ov bio HCG me nu definitief kan helpen. Ik wil graag zwanger worden maar voor hulp via de fertiliteitskliniek moet mijn bmi 30 zijn maximaal en ik heb dus een zeer goede drijfveer om mijn overgewicht snel kwijt te raken.

 9. Voor mij geldt hetzelfde, al zoveel uitgeprobeerd, maar zonder resultaat. Onlangs nog via een lasermethode (oorlaser) om het hongergevoel te stoppen, maar ook dat heeft niets veel uitgehaald. Nu las ik over HCG, maar ook best prijzig en daarbij bang om weer geen resultaat te zien en wel een minder goed resultaat in mijn portemonnee ;-). Ik zou dus heel graag een proefpersoon willen zijn.

 10. Ik heb inmiddels van alles geprobeerd, zelfs als laatste onder begeleiding van een voedingsconsulente/coach. Hierbij wel goed mijn eetgedrag onder de loep gelegd en mij veel meer bewust geworden van mijn eigen eetgewoontes en gedrag. Confronterend maar een wijze les. Helaas geen kilo aan gewicht verloren en dit maakt mij frustrerend. Terwijl ik ook fanatiek erbij sport (fitness en hardlopen). Ik geef volgende maand een groot feest en had gehoopt zeker wel 5 kilo te zijn kwijt geraakt, maar helaas. Bmi en vetpercentage zijn wel iets gedaald, maar toch zijn de kilo’s zichtbaar en dat is helaas niet gelukt. Ik zou graag proefpersoon willen zijn in de hoop dat ik allicht voor dat mooie jurkje wat er al hangt, wat kilo’s kwijt zal raken.

 11. Helaas ben ik mega in de overgang gekomen, en zeker 7 kilo aangekomen, terwijl ik aan bodytec doe, en 1800 cal eet, maar gezond.
  Er gaat geen ons af, heel frusterend.
  volgens mij gaat alles door de war met die hormonen, ik denk dat dit dan ook wel kan helpen!!
  Dus geloof er zeker in, en zou heel graag proefpersoon zijn.
  Groetjes wanhopige overgangmuts.

 12. Ik ben Annemieke, ik ben in de overgang in een half jaar 12 kilo aangekomen…zomaar…ik eet gezond en goed, misschien iets te weinig heb ik wel eens horen zeggen… Drinken moet ik meer doen denk ik. Ben ik nu mee bezig. Heb al veel geprobeerd, maar er gaat geen kilo af….
  Daarom wil ik graag dit dieet proberen.

  Hartelijke groet, Annemieke

 13. Hi, ik zou het ongelooflijk graag willen testen. Ik ben zelf al 20 kilo kwijt, maar kom nu maar niet verder.. Een vriend van mij heeft bio hcg gedaan en heeft hem goed resultaat geleverd. Mijn stofwisseling is erg traag (nu ook nog eens gestopt met roken) dus ik hoop dat iets als dit zal werken. Ik sport 3 keer in de week en heb veel discipline om iets te volgen, zeker als zulke resultaten geboekt worden! Graag dus!!

 14. Hallo!

  Ik ben heel benieuwd naar dit, omdat ik steeds weer in mijn oude patroon val. Telkens haal ik net mijn doel niet en daardoor geef ik de moed weer op. Daarbij geloofde ik dit soort dingen niet, maar bij dit heb ik wel enige hoop.. Ik ben nog een student en hoop dat jullie het gratis mij willen laten testen, zodat mijn sceptische gedachte verdwijnt en meer mensen dit kan aanraden!

 15. Hallo,
  Ik zou dit ook heel graag willen proberen omdat het mij niet lukt om de laatste kilo’s eraf te krijgen en te houden en ik wil zoooo graag wat kilo’s eraf hebben.

 16. Hallo,
  Zou dit heel graag willen proberen om weer op gezond gewicht te komen en blijven heb jaren lang geworsteld met mijn gewicht in 2013 25 kg in 8 maanden afgevallen maar het lukt me helaas niet eraf te houden zou het graag willen ondersteunen met dit product en daarom heel graag willen proberen !

 17. Ik heb verschillende dieten geprobeerd, helaas alleen het jo-jo effect gekregen. Ik zit nu in de overgang en ben bang dat ik de kilo’s er niet meer af zal kunnen krijgen en ik zou me veel lekkerder voelen als ik enkele kilo’s kwijt zou kunnen raken. Zou heel graag jullie dieet uit willen proberen. Als ik alles lees, zou ik niet weten welke behandeling bij mij zou passen. Een proefpakket lijkt me ideaal.

 18. Meerdere dieten geprobeerd, helaas alleen maar het jo-jo effect ervan gekregen.
  Ik zit momenteel in de overgang en ben bang dat ik die overtollige kilo’s niet meer kwijt zal raken en ik zou me zoveel prettiger voelen met enkele kilo’s minder.
  Ik zou graag een proefpersoon van jullie produkten willen zijn. Zou zo ook niet weten welke behandeling ik zou moeten kiezen als ik alles zo eens doorlees.

 19. Graag zou ik het detox formule proefpakket willen testen als proefpersoon!
  Ik ben net 37 jaar en altijd slank geweest..Ik ben nog wel redelijk slank maar na 2 zwangerschappen merk ik dat ik minder goed in mijn vel zit doordat het vet op mijn bovenvenen en armen blijft ‘plakken’.
  Ik heb al vaker naar jullie site gekeken maar durf het op 1 of andere manier nog niet te proberen.
  Graag zou ik het daarom kans willen maken om proefpersoon te mogen zijn!

 20. Vanwege chronische ziekte ( Reuma) kan ik nauwelijks sporten en zijn de kilo’s er aardig bij gekomen. Diverse dieeten geprobeerd maar geen blijvend succes. Zou dit dus heel graag testen

 21. Ik zou het graag willen testen. Na 10 jaar stress is het nu tijd om los te laten, dat gaat goed maar door de jaren lange stress houdt mijn lijf graag mn extra kilos nog even vast. Wellicht dat bio hcg ivm het dieet de meeste kilos wel weg weet te krijgen. Dat zou fantastisch zijn!!

 22. 5 jaar terug door eet en leefstijl te veranderen 46 kilo afgevallen. Helaas ruim 2 jaar terug erg ziek geweest waardoor ik door medicijnen wat kilo weer ben afgevallen. Maar wat ik ook doe ik krijg die kilo’s er niet meer af. Ik ben altijd wat sceptisch qua bepaalde dieeten, daarom zou ik deze graag willen testen of het echt zo goed werkt. Of je dus echt afvalt hierdoor. Ik zou dan een hele blije recensie kunnen schrijven en blij zijn dat ik eindelijk weer wat ben afgevallen.

 23. Na al mijn dieetervaringen wil ik dit als laatste redmiddel uitproberen. Tot nu toe is niks gelukt maar de kilo’s blijven aankleden.

 24. Ik ben nu 33 jaar oud en dit is het jaar waarin ik echt fit en gezond wil worden en blijven. Vriendin van me heeft elders een HCG-kuur gedaan en was heel tevreden. Ik heb altijd snel honger. Waar een ander na een bord havermoutpap vol zit de gehele ochtend, heb ik na 2 uur weer honger. Ik zou het dan ook een uitkomst vinden als ik iets vindt wat mijn hongergevoel onderdrukt!
  Ik ben sceptisch maar probeer het graag uit:)

 25. Ik heb op “latere” leeftijd een derde kindje gekregen! Een kadotje, maar de laatste 6 a 7 kilo wil er niet af :(
  Nou lees ik er veel over en wil het graag proberen!

 26. Ik ben Aneta naar zwangerschap ik heb echt moelijk mijn kilo’s kwijlt ik heb alles geprobeerd maar wekt niet !!!! Ik moet 15 kg kwijt ! Wat kost voor mijn hele kuur voor mijn ?
  Groeten Aneta

 27. Ik zou graag deze vorm van dieet willen proberen, ik heb ivm mijn lage schildklier werking nog al wat gewicht toegenomen en ik begreep van een vriendin van mij dat dit HCG dieet dan een hele goede voor mij zou zijn.

 28. Ik heb al vanalles geprobeerd en veel geld uitgegeven maar niets helpt mij om af te vallen. Ik merk dat ik niet lekker in mijn vel zit en steeds dikker word. Ik zou dit graag willen proberen, vooral met de vakantie in aantocht.

 29. Naar mijn laatste zwangerschap krijg ik het er maar niet af wat ik ook probeer.
  Ik wil me heel graag weer fijn voelen in mijn eigen lichaam .

 30. Dankzij HCG heb ik me nooit beter gevoeld dan tijdens mijn zwangerschap bijna 10 jaar geleden. Ik was ook heel weinig aangekomen en na de bevalling had ik bijna direct mijn oude gewicht terug. Helaas is inmiddels wel ieder jaar een kilo bijgekomen dus ik zou heel graag 10 kilo willen verliezen.

 31. Graag zou ik deze kuur willen testen omdat ik Na een emotioneel zware periode ruim 9 kilo aan ben gekomen. Graag wil ik weer lekker in mijn vel zitten en de kilo’s verliezen.

 32. Ik zou heel graag de kuur willen testen aangezien ik leverproblemen heb en een aantal kilo’s hierdoor moet afvallen lijkt het mij de uitgelezen kans om dit te proberen.

 33. Ben reeds 5 jaar diabetes, type 1
  Één hele omkeer in m’n dagelijks leven,verplicht te eten nu waardoor ik dus kilo’s ben aangekomen. Ik moet mij 4x daags inspuiten, al zoveel geprobeerd om te vermijden niks helpt of mag niet omwille ik koolhydraten niet zomaar achterwege mag laten. Dus bij deze hoop ik het gratis pakket te mogen proberen .

 34. Ik ben begonnen met een gezonder levenswijze en dit zou mij kunnen helpen. Of in ieder geval een extra duwtje in de rug geven.
  Plus zo zou ik kunnen ervaren of het wat voor mij is.

 35. Omdat ik langzaam aan steeds zwaarder wordt en graag zou willen gaan afvallen.
  Hier het een en ander over gehoord! En ben nu erg benieuwd.

 36. Ik heb over deze kuur gehoord via een afslankstudio waar ik volgende week begin aan criolypolise. Daarbij zou ik een dieet moeten volgen om mijn lichaam te stimuleren om af te vallen. Ben zeer benieuwd of deze kuur het antwoord is om af te vallen op n eenvoudiger manier.

 37. Ik ben me aan het oriënteren al een tijdje voor een stofwisselingskuur om zo van mijn zwangerschapskilo’s af te komen. Ik voel me de gehele dag zo onprettig. Ik wil heel graag mijn oude kleren weer aan kunnen. En mij vooral fitter voelen, want vermoeidheid overheerst uitermate. Hopelijk mag ik het gratis uitproberen!

 38. Daardoor ik gestopt ben met roken ben ik een 10 tal kilo bijgekomen en krijg het er jammer genoeg niet af, daardoor zou ik graag hcg kuur proberen voordat ik het aanschaf …

 39. Om weer mijn oude lichaam terug te krijgen na mijn zwangerschap. Mijn zoontje is bijna een half jaar, dus het word hoog tijd! Dit zou een ideale uitkomst zijn om dit voor de zomer nog voor elkaar te krijgen.

 40. Zou ik bio hcg mogen testen.
  Ik kan mijn honger gevoel moeilijk beheersen. Met een sportschool heb ik moeite vanwege mijn rug herhernia. Ik ben in 2 jaar 7 kg aangekomen.

 41. Ik heb traag werkende schildklier dus bmi is veel te hoog
  Bij deze zou ik graag dit willen testen voordat ik het aanschaf

 42. Ik ben al 8 kg kwijtgeraakt met de HCG kuur. Het werkt en is goed vol te houden. Ik heb geleden dat je een 2 de maal deze kuur kan volgen. Ik zou deze nog eens willen volgen voor die laatste 5 zwangerschapskilo’s.

  • Hallo Katja, welke HCG kuur gebruik jij precies? Je hebt namelijk zoveel verschillende soorten? Ik hoor het graag van je. Groet Mariska

 43. Ik zou graag dit pakket willen testen heb al meerdere afval producten geprobeerd.
  Alleen komt keer op keer het gewicht weet terug hoop hiermee dat het wel genoemde jojo effect mee zal weg blijven

 44. Na mij. Zwangerschappen blijf ik met die 8extra kilo’s zitten. Ik word er zeer depressief van dat ik constant honger. Die paar enkele kilo’s zouden voor mij heel veel betekenen. Ik merk dit al ‘a 1 kilo, die er helaas weer snel bij is.
  Groetjes

 45. Ik ben al 5 jaar aan het ziekenhuizen en tobben met b12 tekorten hierdoor 15kilo aangekomen en zou graag weer willen afvallen. Het lijkt me een mooie methode en hoop dat deze voor mij ook werkt.

 46. Ik ben net een jojo wat gewicht betreft, val ik wat af, heb ik het dubbele eraan. Op dit moment weeg ik meer dan ik ooit gewogen heb en ik wil er van af. Een collega adviseerde mij HCG. Eerlijk is eerlijk, ik ben sceptisch. Toch ga ik het proberen, ik wil weer lekker in mijn vel zitten.

 47. Hele wissellende baan als grondstewardess! Nachtdiensten, ochtend en avond alles door elkaar in de werkweek. Lastig om een routine te vinden en een gezonde keuze te maken.. Zou het met alle liefde en enthousiasme testen!

 48. Ik ben dansdocent en besloten af te willen vallen!! Vernomen dat HCG werkt.. Wil het graag uitproberen, testen!
  Vrgrt Wendy

 49. Al jaren probeer ik die laatste 5 kilo eraf te halen maar het lijkt wel of hij aan mijn lijf vastgeplakt zit!

 50. Het helpt super goed ik heb een paar kuren gedaan met injecties een aantal jaren geleden viel altijd goed af 15kilo in de tijd van de kuur en nog daarna ik ben nu ouder en probeer alles niets helpt de dokter die ik had is overleden jammer ik weet niet of deze kuren reseltaat hebben ik het heel vaak gelezen maar ik heb mijn tweifels

 51. 2004 hcg injecties gehad met dieet.
  Met zeer goede resultaten. Echter na stoppen met roken aangekomen.
  Hcg injecties zijn niet meer verkrijgbaar ik zou heel graag willen ervaren hoe bio Hcg zijn werk doet

 52. Ik heb meerdere dieet mogelijkheden geprobeerd maar niks werkt omdat ik soms bijna omval van de honger. Ik heb zulke goede ervaringen gehoord over deze manier van afslanken waarbij je dus geen honger hebt dus zou het heel graag willen proberen!

 53. Om me heen zie ik goede resultaten. Maar ben zelf nogal sceptisch als het om diëten gaat. Geldklopperij denk ik al gauw.
  Maar er moet toch echt 15 kilo af! Daarom zou ik dit best graag willen testen.

 54. Hallo
  Ne mijn bevalling van mijn tweede kid heb ik een kuur met injectie’s gedaan en dat was goed bevallen. Graag wil ik nu, aangezien de overgang me partner speelt, dieeten en sporten niet voldoende lijkt om van het extra vet af te komen zou ik graag een kuurtje willen volgen. Even weer lekker voelen in mijn eigen lijf

 55. Na mijn tweede zwangerschap zou heel graag nog 10 kg afvallen: weeg nu 80 kg.
  Heb al van alles geprobeerd maar het lukt niet.

  Al veel goede verhalen gelezen over de hcg kuur en zou dit graag zelf proberen

 56. Hallo ik ben 2 jaar geleden 27kilo afgevallen met een HCG kuur uit Duitsland. Nu ben ik helaas weer aangekomen. Ik probeer al een tijde zonder de kuur de kilo’s weer kwijt te raken, maar dat lukt niet goed zonder kuur. Omdat het bestellen vd kuur in Duitsland nogal duur Is ivm verzendkosten van 15€. Zoek ik in Nederland een kuur die net zo goed werkt dan de Duitse versie. Daarom zou ik deze kuur graag willen proberen.

 57. Graag zou ik deze kuur willen testen. Wij willen graag zwanger worden. Heb goede verhalen gehoord dat deze kuur alles reset in je lichaam. Met een verhoogde kans dat het zwanger worden gaat lukken. Daarnaast zouden er ook echt wel zo’n 8 kilo af mogen.

 58. Zou het graag weer willen proberen heb het 10 jaar geleden ook gebruikt en ben er toen 8 kilo mee afgevallen .
  Ik heb helaas op dit moment de financiële middelen er niet voor om weer te beginnen.

 59. Bij elk dieet dat ik volg blijf ik steeds zware bovenbenen hebben , graag ik wil in ervanaf zonder operatie

 60. Me dochter gaat dit jaar trouwen en ik zou graag nog wat kilo’s af willen vallen dus ik wil graag de Calorietje druppels proberen
  Als het doet wat jullie zeggen val ik zeker 5 kilo af dus ben benieuwd
  gr m

 61. Na de zoveelste dieet te gebben gevolgd lijkt het mij een uitdaging om eindelijk wel de overtollige kilo’s kwijt te raken

 62. Ik zou graag de biohcg proberen om af te vallen , in mijn zwangerschap had ik totaal geen trek in te snacken ook voor gewoon eten had ik nauwelijks trek. Ik hoop dat de biohcg het zelfde effect heeft

 63. Ik zou het heel graag willen uitproberen Ik ben 61 jaar sta vol in het leven. Ga veel op vakantie draag leuke kleren dusss ik geniet. Door de overgang ben ik wel zeven kilo aan gekomen en zou die dolgraag weer kwijtraken Ik merk dat ik door een dieet te volgen niet meer zo snel afval dus ….kom maar op met die kuur !!!

 64. HoiHoi, ik zou het echt super super super graag willen testen. Na van alles te hebben geprobeerd lukt het me toch niet om af te vallen. Wil zo graag 10 kg minder wegen. Gewoon om me beter te voelen en zelfverzekerder. Ben benieuwd naar de werking van HGC en zou jullie graag willen helpen!

 65. Door het overlijden van een familielid en hier ook bij te zijn geweest ben ik in korte tijd veeel kilo’s aangekomen door stress. Ik probeer al jaren gewicht te verliezen , maar door deze gebeurtenis lukt het me niet. Ik wil het graag proberen en hoop dat dit een stap in de goede richting is.

 66. Door reuma en bekkeninstabiliteit lukt het me niet om af te vallen ..
  Maar wil dat heel graag..
  Dus zou dit product graag uitproberen en een recentie willen schrijven

 67. Hallo ik zou het echt super super graag willen testen. Na van alles te hebben geprobeerd lukt het me niet om af te vallen en dan op gewicht te blijven. Ben echt heel erg benieuwd na dit product en zou graag een recensie achter laten ?

 68. Een aantal jaren terug ben ik 45 kilo afgevallen door hcg prikken.
  Maar na 2 zwangerschappen zijn er 15 kilo’s achter gebleven. En ik zou heel erg graag met deze hcg variant ze weer willen verliezen.

 69. Al jaren probeer ik gewicht te verliezen door diverse depressies val ik steeds terug er als gevolg dat ik nu vervelende kwaaltjes krijg. Moet ruim 25 kilo afvallen. Ik hoop dat dit in mij op de goede weg kan helpen om mijn leven een positieve wending zal geven

 70. Ik ben al 8 weken aan het sporten en 5 weken aan het gezond eten (suikervrij, koolhydraatarm met uitzonderdagen ertussen). In het begin ging dat makkelijk zonder problemen nu na een uitzonderdag ontzettend veel moeite om het goede patroon weer op te pakken. Ik zou het dan ook geweldig vinden om dit product te testen en weer een goede drive te hebben om verder te gaan (er moet totaal nog 20 kilo af…).

 71. Ik ben 58 en het lukt me niet om die 14 kilo er af te krijgen. Ik heb een zware baan en omdat ik steeds moe ben is hongergevoel een trigger om te veel, ook al is het gezond, te blijven eten.
  Na alle dieten, zou ik graag een proefpakket willen proberen omdat het een heel andere insteek heeft dan alle andere dieten.

 72. Ik zou het bio hcg dieet graag willen proberen/testen. Ik ben rolstoel gebonden en beweeg dus bijna niet. Ben heel benieuwd of ik met behulp van bio hcg toch zo’n 8 kilo af kan valien zonder veel moeite.

 73. Na een hysterctomie ben ik redelijk wat kilootjes aangekomen, al redelijk wat diëten geprobeerd met heel veel jojo effecten tot gevolg. Graag had ik deze willen uittesten en hopelijk toch terug wat gewicht verliezen…

 74. Ondanks een hele gezonde levensstijl zou ik het graag testen omdat ik toch een klein beetje hulp nodig heb om 5 kilotjes te veel kwijt te raken voor een fijn zomerlijf. Ben erg benieuwd of bio hcg het antwoord is

 75. Ik geloof zelf niet in diëten wel in een andere levensstijl. Starten is lastig! Wellicht dat deze kuur het begin kan zijn van een andere levensstijl. Afkicken van suiker en het eten van rotzooi.

 76. Ik zou het graag testen omdat ik de laatste tijd geen rem meer heb wat eten betreft. Ben nu 72K terwijl ik altijd rond de 65K bleef. Toen had ik het snaaien onder controle, nu helaas niet meer. Wil voorkomen nog zwaarder te worden zonder honger gevoel

 77. Beste, graag zou ik “Calorietje” willen testen. Door diverse problemen ben ik niet in staat geweest om gezond te eten. Nu het beter gaat kan ik dit weer oppakken en merk ik dat ik dit ook weer wil doen en zo de overtollige kilo’s samen met “Calorietje” aan te pakken.

 78. Ik zou heel graag mee doen met deze kuur. Heb heel veel meegemaakt de laatste 2 jaar en door verdriet, antidepressiva en stress nu 20 kilo te zwaar. Omdat mijn familie achtergrond veel hart problemen heeft, moet het eraf. Ik ben al begonnen maar het gaat langzaam.

 79. Beste, 8 weken geleden ben ik bevallen van mijn zoontje lenn. Ik ben 29 jaar en altijd slank geweest. Nu ben ik echter tijdens mijn zwangerschap 20 kg aangekomen. Nu zijn er echter zeker nog 10kg over en hier komt geen beterschap in. Graag zou ik jullie programma testen om mijn overige kgs kwijt te spelen.
  Groetjes scharina

 80. Ik ben zeker 20 kilo te zwaar en heb gedurende de jaren zoveel geprobeerd maar toch zonder blijven resultaat. Nu ben ik hoofdzakelijk aangekomen door emotie eten, minder wilskracht door continue trek gevoel. Last van hielspoor mede door mijn gewicht waardoor lekker powerwalken effe niet meer gaat. Ben al bezig met letten op meer eiwitten minder koolhydraten en suiker. Ben benieuwd of dit iets voor mij is. Ik ben 47 jaar dus misschien ook een beetje last van de overgang. Iets te traagwerkende schildklier maar niet traag genoeg voor medicijnen.

 81. Ik ben moeder van 4 kinderen en sinds mijn laatste zwangerschap kom ik steeds meer aan
  graag zou ik u product willen proberen
  om mijn normale gewicht terug te krijgen
  Mariska

 82. Die 5 kilo blijft zitten en t lukt me niet om er vanaf te komen, net na m’n 40 ste. Vroeger kon ik eten wat ik wilde maar het is nu een jojo

 83. Die 5 kilo blijft zitten en t lukt me niet om er vanaf te komen, net na m’n 40 ste. Vroeger kon ik eten wat ik wilde maar het is nu een jojo

 84. Ik doe steeds dieeten om af tevallen maar me eetlust wordt steeds erger, waardoor het me niet lukt. Ik was al lang op zoek naar een produkt dat het eetlust vermindert. Zou het graag willen proberen.

 85. Zou het graag willen proberen, na mijn 2e zwangerschap lukt het me niet die extra kilos kwijt te raken en daar baal ik enorm van! Zou wel willen proberen of dit iets voor me is!

 86. Sinds ik 4 weken geleden gestopt ben met roken merk ik dat ik niet lekker in mn vel zit. Ik ben vaak moe en heb geen energie. Omdat ik ook na 2 zwangerschappen weer in shape wil zijn lijkt me nu het juiste moment op Bio HCG te testen. Door het stoppen met roken ben ik nu meer geneigt om te gaan snaaien.

 87. Zou het zelf ook heel graag willen testen! Ben zo benieuwd of het daadwerkelijk resultaat geeft en ik ben in staat om mezelf volledig te houden aan de voorgeschreven voorschriften. Als het echt resultaat geeft heb ik.nog wel wat meer spreekwoordelijke schaapjes die over die dam komen. #fingerscrossed??#testpanel ✔ #kommaardoor?

 88. Ik zou dit graag willen testen om te kijken of het mij gaat helpen met afvallen. Voor de zomer wil ik graag wat kilo’s kwijt.
  Ik hoor graag van u!

 89. Ik heb in 5 jaartijd ca.16 kg aangekomen door veel stress en problemen (heb kind met autisme en gedragsproblemen). Ik heb al jaren rug-, voetklachten. Ik heb veel middeltjes tegen eetlust geprobeerd, maar het werkt niet altijd bij me. Ik zou met iedere resultaat blij zijn.

 90. momenteel ben ik al enkele jaren in de overgang, ik ben nu 56 jaar….en of ik nu let op mijn voeding en meer beweeg, de weegschaal blijf steeds meer kilo’s aangeven, ik ben dus erg nieuwsgierig of een HCGkuur wel invloed zal hebben of positief mijn “dieet en beweging” ondersteunt, er zijn namelijk zoveel producten die van alles beloven, echter voor mijn gevoel is er vrij weining wat gewichtverlies bevordert tijdens de overgang.
  met hartelijke groet
  Carla

 91. Ik heb al van alles geprobeerd zonder resultaat, maar ik wil het eerst proberen, voordat ik een volledige kuur bestel.

 92. ik wordt onzeker en naar van de vetrolletjes die over de broek komen. Ik hoef echt maar 5 kilo af te vallen ofzo… maar voel me nu vaak onzeker en niet happy. dat komjt natuurlijk mede door het ouder worden maar toch… ik ben 45 en wil me graag vrij voelen. groetjes Regina

 93. Was 60 kilo afgevallen dmv koolhydraatarme voeding. Nu in de overgang en gestopt met roken, helaas 20 kilo erbij. En het lukt niet om het eraf te krijgen. Zeer verdrietig om. Hopelijk kunnen jullie mij helpen.

 94. Mag je
  Bij deze kuur wel crème gebruiken op je gezicht en lichaam?
  Zou het graag mogen proberen. Na stoppen met roken auto ongeluk gehad en toen vlogen de kilo’s er aan

 95. Hoi!

  Ik heb 5 jaar geleden een HCG-kuur gedaan maar dan met de echte HCG. Ik was eigenlijk weer op zoek naar zo een kuur maar zie dat het nu verboden is en zodoende ben ik hier terecht gekomen. Ik wil dus graag meedoen met deze test! Ben heel benieuwd of het net zo goed werkt als de echte HCG..

  Groetjes, Claudia

 96. Ik ben het voorbije jaar 10kg aangekomen. Momenteel sport ik 2x per week met een personal trainer en probeer op mijn voeding te letten. Voornamelijk een hoge werkdruk en stress maken het erg moeilijk om mijn gezond voedingspatroon vol te houden. Tijdens het werk sla ik geregeld vb lunch over, waardoor ik vervolgens enorm honger krijg en in een keer teveel naar binnen werk.
  Ik hoop dat dit programma een ommekeer kan betekenen. Doordat ik deel uitmaak van een testgroep, zal ik enorm gemotiveerd zijn om me 100% aan het plan en de voorschriften te houden, ook als ik daarvoor mijn huidig ritme moet aanpassen.
  Ik ben biochemicus en dus heel geïnteresseerd in onderzoek. Het zou mooi zijn hiervan deel te mogen uitmaken en er tegelijkertijd zelf afslankresultaat med te halen.

 97. Helaas ben ik de afgelopen jaren meer dan 20 kilo aangekomen en krijg dit er niet af. Heb al verschillende diëten geprobeerd, maar houd het niet vol. Dit zal ook wel niet werken.

 98. Ik ben de laatste maanden flink wat aan gekomen. Maar ik merk dat ik het erg moeilijk vind om op een “normale manier ” gezond en gebalanceerd te eten en af te vallen. Misschien dat dit mijn meer een steuntje in de rug geeft en een begin te maken om af te vallen.

  Michelle oosten

 99. Door allerlei omstandigheden ben ik mezelf vergeten en te zwaar geworden. Nu ik weer op mezelf ben gaan wonen wil ik het echt anders gaan doen. Gezond lichamelijk en tussen mijn oren. Daarom wil ik serieus afvallen. Hopelijk is dit dieet de start.

 100. Vanwege een zwaar auto ongeluk kan ik al jaren niet meer sporten en dus bewegen. Daardoor gaat mijn gewicht omhoog en kom ik niet meer van mijn vet af. Heb eerder bio hcg gebruikt en viel toen heel goed af. Wil heel graag de bio hcg calorietje testen want mijn gewicht is weer echt te hoog!!
  Hoop dat ik het mag uitproberen!

  Vr groet

 101. ben op dag 4 van mijn kuur naas de 2 staple dagen en al 2.5 kg afgevallen heb nu al geen pijn meer in mijn gewrichten en slap veel beter ook mijn maagzuur klachten zijn verdwenen hopelijk zet dit zich allemaal voort.

  Gebruik de kortingscode VETVRIJ en profiteer van extra korting op het volledige BIO-HCG assortiment van Dianne Shop
  BioHCG_Mardanti

 102. Hoi ik vroeg me af of je echt die twee bunker dagen moet nemen of mag je na 1 bunker dag al beginnen? Heeft het nut die twee dagen?
  Groetjes

 103. Hallo, mijn naam is Marianne. Ik lees op dit forum vele ervaringen van diverse diëten. Van lichte afslankmethodes tot de meest extreme crashdiëten. Ik heb vele afslankkuren afgewogen maar ben tot de conclusie gekomen dat de Bio HCG kuur de meest effectieve afslankkuur is. Ik heb daarom gekozen om deze afslankkuur te gaan volgen. Ik ging sowieso al elke week 2 keer naar de sportschool. Maar dit had geen effect meer, dus sport ik nu iedere keer een uurtje langer. Ik hoorde namelijk dat als je bijvoorbeeld elke dag fietst of een eindje wandelt het aan het begin effect heeft maar dat het lichaam er op een gegeven moment aan went. Als je dan een omweg maakt, bijvoorbeeld op de fiets of wandelend, of een intensievere training maakt verbrand het lichaam meer calorieën.

  Ik heb de Bio HCG kuur gevolgd en wilde graag mijn bevindingen over deze afslankkuur met jullie delen.
  Toen ik begon met de Bio HCG kuur wist ik niet goed wat ik ervan moest verwachten. Ik las wel positieve ervaringen welke mij motiveerden om de afslankkuur ook te gaan volgen. Achteraf ben ik blij dat ik de Bio HCG kuur gedaan heb. Ik had nogal wat vet op mijn buik en billen en wilde daar graag vanaf.
  Bij de Bio HCG kuur kreeg ik een persoonlijke afslankcoach. Als ik vragen had kreeg ik gauw antwoord terug en kreeg af en toe handige tips. Op deze manier kon ik de afslankkuur met een goed gevoel volgen. Want ik twijfel nogal als ik nieuwe dingen uit probeer. Dat was nu gelukkig niet het geval.
  Dankzij de druppels die bij de Bio HCG kuur hoorden, L carnitine druppels, had ik minder trek in eten. En ik merkte dat het afslanken veel makkelijker verliep dan gedacht.
  Ik voelde mij tijdens de afslankkuur energiek, dat had ik van te voren echt niet gedacht. Ik heb wel eens vaker diëten gevolgd, maar ik hield dat niet vol, had te veel trek in eten en voelde mij slap.
  Daarom vind ik de Bio HCG kuur een aanrader. Je krijgt een pakket thuisgestuurd met alles wat je nodig hebt. De L carnitine vloeistof en ook een duidelijke handleiding. In de handleiding stonden ook recepten. Gezond en lekker, vaak heb ik gemerkt dat dat niet goed samengaat, maar met deze recepten heb ik een aantal heerlijke maaltijden in elkaar gedraaid. Ik heb er zelfs een aantal favoriete maaltijden aan over gehouden, die ik nog zeker een paar keer per maand maak.
  Heeft iemand ook al eens de Bio HCG kuur gevolgd? Ik ben in ieder geval heel enthousiast erover en raad het dan ook iedereen aan die wat kilo’s wil afslanken.

 104. Ik vraag me af of bij het gebruik van HCG dit ook terug te zien is op een zwangerschapstest. Hopelijk hebben jullie hier informatie over..
  Graag hoor ik zsm van jullie!

  • Het HCG dieet heb ik niet gevolgd, maar wel een soortgelijk iets, het werkt echt prima! Ik ben nu een half jaar verder en nog steeds prima op gewicht.
   Wel heb ik naast de druppels (de eerste 3 weken) mooie supplementen gebruikt die alle tekorten goed aanvulden, want eerlijk is eerlijk, bij een 500 kcal dieet krijg je idd tekorten.
   Ik ben 18 kg kwijt en ben ook nog van mijn gewrichtspijnen af.
   Ook mijn hooikoorts is afgenomen tot een minimum van last.
   Ik kan het echt iedereen aanbevelen.
   Mijn energie niveau was tijdens de hele kuur prima, heb lekker gesport (bodypump en Xco, wel op 60%) en het is nu nog steeds prima!!
   Ik voel me topfit EN slank!
   Wil je meer weten? Vraag maar, ik kan je ook coachen als je wilt, ik ben een ervarings deskundige:))
   Dit gun ik iedereen!!

 105. Hallo, ik ben heel benieuwd of Bio HCG werkt als je volop in de overgang zit. Op internet kan ik er weinig tot niets over vinden. Wie heeft het geprobeerd en met welk resultaat. Zou je je ervaring willen delen hier?

  • Hoi Cootje
   Ik heb geen idee. Ik zou haast zeggen dat t juist een goed dieet dan is.
   Ikzelf zit in een stressvolle tijd en voel me met hcg druppels veel beter dan zonder.
   Inmiddels dag 17 en vanmorgen -4,3. Het is jammer dat er niet zoveel meer geschreven wordt hier. Een paar jaar geleden was alleen de gezelligheid al reden tot starten ? wie zijn er nog meer bezig?

  • Tijdelijk 20% korting op alle producten van Ecommedics. Deze korting komt bovenop de standaard 10% korting! Meer informatie over Bio HCG Oral of bestel bestel met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

  • Hallo, ik heb geen melding gekregen dat jullie een reactie hebben geplaatst, ik zie het nu pas :( Ook wel slordig van mij natuurlijk, sorry
   Hoe gaat het nu hcgtje? Heb je je doel bereikt?

   Is er inmiddels al iemand die in de overgang zit en Bio HCG gebruikt? En wat is het verschil tussen Bio HCG druppels (roze met blauwe opdruk) en de druppels van Calorietje.
   groetjes Cootje
   ps ik zal de site vaker checken voor een reactie…

 106. Ha allemaal! Het is alweer veelste lang geleden en ben hard toe aan een hcg kuur. Maar wat een hoop verschillende! Ik nam altijd de druppels van Calorietje. Wie kan mij de verschillen uitleggen? Ik kreeg van de tabletten hartkloppingen dus dat vond ik niet prettig.door welk stofje zou dat zijn gekomen? Bij welke kuur heb je er het minste kans op deze bijwerking? Graag hoor ik van jullie.

 107. Ik ben opzoek naar mensen die ervaring hebben met de HCG Elegance tablets. Afgelopen maandag begonnen, het is nu vrijdag maar nog steeds heb ik ‘lekkere trek’ en honger. Voor mijn gevoel merk ik nog weinig van de tabletten. Ik ben 1 kilo afgevallen maar ik krijg het idee dat dit alleen maar komt doordat ik minder eet en veel water drink. Tsja…als je minder en gezonder eet, val je automatisch af. Maar de werking van de pillen doen volgens mij helemaal niets. Jammer, waarschijnlijk ben ik er niet goed genoeg door geïnformeerd. Het is namelijk best wel prijzig, € 50 voor een kuur, waarvan ik het idee hebt dat het niet werkt.

  • Hoi Marieke, ik ben zelf 3 dagen geleden begonnen en dat zijn bunkerdagen. Flink eten in het begin ipv gelijk te starten met het dieet. Heb jij dat ook gedaan? Morgen begint het echte werk. Heb er zin in! Helaas zie ik mijn bericht niet meer terug met de vraag welke HCG ik het beste kon nemen en heb daarom zelf maar gekozen. Hopelijk werkt het zo goed als altijd. Helaas is het hard nodig, maar dat ligt niet aan de HCG kuur maar aan mijzelf.

 108. Ik ben een meisje van 49 :-) en begon met een BMI van 30.6 Ben nu 6 weken verder en 9.1 kg lichter. BMI staat nu op 27.2. Ik ben er dus nog niet maar moet nu 6 weken stabiliseren. Buiten de druppels om nam ik ook elke dag een orlistat capsule als ik mijn sukje vlees of kip met een heeel klein beetje boter bakte..ik vind grillen niet lekker. Gebruikte ook een theelepeltje ketjap om het lekker te maken, dat mag eigenlijk ook niet, maar ik wilde het weinige dat ik mocht eten wel met smaak opeten. Voor de lekkere trek had ik plakjes gerookte kip in de koelkast, voor als de verleiding of honger te groot werd. Dit werkte voor mij heel goed.Heb dus hier en daar een heel klein beetje gesmokkeld maar ben best tevreden. Ik kreeg het namelijk met geen enkel ander dieet meer voor elkaar..de JOJO was duidelijk stuk.. Nu moet ik stabiliseren maar kan zo snel niet vinden hoe ik dit aan moet pakken. Wil na deze komende 6 weken nog een of twee kuurtjes doen om op een gezond gewicht uit te komen. Stab tips zijn welkom :-)

 109. Ik heb een bio hcg kuur gedaan maar zie op de ampullen staan: inhoud L-carnitiene en citroenzuur. Kan iemand mij zeggen of dit wel bio hcg was? T is mijn derde kuur maar nu bij een ander besteld. Ben ook veel minder afgevallen al zijn er wel redelijk cm’s verdwenen. Twijfel nu Hoe ik het balansen moet aanpakken want ben in de laatste week niets afhevallen en zelfs aangekomen. Ben het eetadvies strikt opgevolgd.

 110. Bestel nu een van de onderstaande HCG producten en krijg de tweede kuur GRATIS

  – Bio HCG Tablets
  – HCG Spray+

  Hoe werkt het?

  – Plaats online een bestelling
  – De extra gratis kuren worden direct toegevoegd.

  Klik hier om direct te bestellen

  De gratis producten worden automatisch toegevoegd aan uw winkelwagentje. Bestelt u er twee, dan leveren wij er vier.

  U kunt ook de kortingscode VETVRIJ-5E gebruiken voor extra korting!

 111. Ik ben op zoek naar de druppels van calorietje. Deze heb ik in 2013 gebruikt en bevielen mij goed. Nu zag ik dat ze veranderd waren dus ik vroeg of de oude nog leverbaar waren.

  Vriendijke groet anoek

  • Neem 3 keer per dag 10 druppels onder de tong.
   15 minuten voor en na het innemen mag u niets eten en drinken.
   Drink ongeveer 2 / 3 liter water per dag.
   Verwen uzelf en eet zoveel u wilt en wat u wilt.

 112. Ik zit er een beetje mee welke kuur ik moet bestellen. En is het nu nog wel handig zo voor de feestdagen? En een detox kuur?
  Wil zo graag wat kwijt…..

  Groeten Petra

  • Hallo Petra,

   Als ik jou was zou ik lekker wachten tot na de feestdagen. Het is wel een dieet waar je wel wat voor moeten laten staan. Volgende week is het al kerst. Ik zelf heb de Biohcg Original kuur gedaan. Super goed bevallen. Als je de kortingscode vetvrij gebruikt krijg je extra korting!

 113. Op maandag 14 september ben ik gestart het met dieet. De zaterdag en zondag had ik natuurlijk de ampul genomen. Vanmorgen was ik 8,2 kg minder in gewicht, dus ik mag niet mopperen. De laatste week gaat langzamer maar we houden vol. Volgende week maandag heb ik de laatste ampul en dan nog 3 dagen het dieet volgen.

  Mijn vraag gaat over de ontbijt shake. Is het verstandig om na de dieetperiode ’s morgens deze shake te nemen of kan ik beter volstaan met water met citroensap en eventueel de appel. Ik neem die vaak pas om 10.30uur. Thuis drink ik dan alleen na het citroensap een kop koffie.

  De extra tabletten voor de verbranding die ik heb ontvangen bij de kuur heb ik nog niet gebruikt. Ik wil die de komende weken gaan gebruiken.

  met vriendelijke groet

  Nellie

 114. Hallo allemaal,

  Ik zal me ff kort voorstellen.
  Ik ben Anne, 1.68 m kort en 86,4 kilo schoon aan de haak…
  Heb de eerste drie dagen Bio-HCG druppelen achter de rug en heb nu dag 1 van het dieet er bijna op zitten.
  Ga er vol voor.
  Streef is uiteindelijk 75 kilo….maar we zullen zien…eerst maar naar de 80.
  Eerste keer dat ik dit ga proberen.
  Ik heb een gluten- en lactose intolerantie bij de ziekte van Crohn, dus die soepstengel is bij mij een rijstwafel geworden.
  Hebben er hier mensen ervaring met het HCG dieet en wisseldiensten ? Ik ga morgen de nachtdienst in en ben nu aan de puzzel…hoe ik dat dan moet doen om niet 1 x dubbel te eten….mijn eerste nachtdienst niets eten kan niet…dat trek ik niet…
  Dus tips en tricks welkom inclusief de motivatie van anderen !
  (Nog) dikke knuffel van mij

 115. Ik wil graag starten met Bio HCG. Zijn er meer mensen hier die een kuur volgen? In het verleden heb ik tabletten genomen. Dat werkte wel maar ik heb begrepen uit jullie verhalen dat druppels effectiever zijn. Klopt dit? En welke moet ik nemen?

 116. Ik ben twee weken geleden gestart met de Biohcg Original kuur. Gaat tot nu toe nog super. Ik ben in 2 weken tijd als bijna 7 kilo afgevallen (6,7 om precies te zijn). Ik heb meerdere Biohcg kuren geprobeerd en er zit absoluut verschil in qua kwaliteit. De Biohcg Original bevalt tot nu toe het best!

 117. Ik heb afgelopen november een bio hcg kuur gedaan, toen bijna 8 kg afgevallen. Nu ben ik toch weer wat kilos aangekomen en heb daarom besloten nu een halve bio hcg kuur te doen. Hier ben ik nu mee bezig maar ben van plan om daarna over te gaan op het timfit dieet. Ik maak me alleen wat zorgen over hoe dit gaat in combinatie met fitnessen (kracht, geen cardio). Krijg ik dan wel voldoende voedingstoffen binnen om mijn spieren te voeden? En als dat niet zo is, wat raad je me dan aan om te eten voor het sporten? Vast bedankt voor je antwoord. Groetjes Melissa

 118. Ik Lees hier veel over bio hcg druppels maar ik zie oom dat er sprays en tabletten zie. Wat zijn de voordelen van druppels ten opzichte van de andere bio hcg producten?

  Aischa

 119. Hi Margriet,

  Ik raad je de Mardanti Bio HCG kuur aan. Deze heeft de beste samenstelling qua Bio HCG ampullen en geeft de beste resultaten. Daarnaast is het vitaminen en mineralen supplement de creme de la creme niet te vergelijken met andere aanbieders.

  Ik begeleid geheel vrijwillig via de mail en of telefonisch. Ook ontvang je een handig boekje met het dieet, tips noem maar op!

  Groetjes Diannne

  • De druppels van Calorietje zijn erg fijn.

   Ikzelf ben begonnen met atkins en het gaat me makkelijk af tijdens onze vakantie. Daarna stap ik weer over naar hcg dieet en ga de druppels weer gebruiken. Leuk dat hier geschreven wordt. Hoe meer contact met andere mensen hoe makkelijker en leuker het is. Succes allemaal!
   Eindelijk zit ik er weer goed in! Hehe! :)

 120. Joehoeoeoeo , weer 1 kg minder sinds gisteren !! De bufferkilo’s niet meegeteld, zit ik nu aan -1,4 kg (incl bufferkilo’s -3,4 ) Dat geeft me moed om morgen ook heeeeeeel sterk te zijn en het brood en de sausjes en de alcohol te laten staan !! Mss ga ik wel een iets groter stukje kip eten ‘s middags om zeker voldoende verzadigd te zijn als ik voor de bbq die chips en nootjes voor mijn neus heb staan! Ik ben zo blij met bio hcg !!!

  Maar ik geloof erin, ik MOET het kunnen zodat ik na het weekend onder de 72 zit.. dan heb ik nog een week om nog 2 extra kilo’s te laten verdwijnen zodat ik hopelijk op 9 juni rond de 70 strand.. – 4 kilo dan .. n dan plak ik er kuur 2 nog aanvast om richting 65 te zakken.

  volgende week ga ik ook weer sporten, dus dan zal het ook sneller gaan met afvallen .

  succes allemaal en fijn weekend !

  • Ik zou de volgende keer een echte HCG kuur doen. Alle kuren zonder het HCG hormoon hebben niets te maken met de HCG kuur, ook niet als de term “Bio” wordt gebruikt. De enige overeenkomst is het dieet.

 121. Hoi Kaylee,

  Vreemd dat je nog niks kunt merken. Ook niet kwa cm bij je buik? Met een week had ik er ruim3 kg af. Van 79 kg naar 76 kg. Dat zal uiteraard veel vocht zijn geweest maar staat wel leuk op de weegschaal :-)

 122. Appelsap?? Bio hcg en appelsap ken ik niet. Tenzij er een verandering is geweest in het dieet. Vorig jaar heb ik deze kuur succesvol gevolgd. Wat ik me wel afvraag, zit er verschil tussen de bio hcg + en/of bijv de sence?

 123. Hi Kaylee,

  Hoe gaat het met de Bio HCG kuur? 5 dagen appelsap drinken en daarna nog detoxen 2 dagen? Ik heb er nog nooit van gehoord? Welke kuur gebruik je? Ik verkoop al ruim 10 jaar meerdere Bio HCG afslankkuren, maar deze manier van starten ken ik niet.
  Ik hoop dat de kuur naar wens verloopt, heb je nog andere vragen of onduidelijkheden laat het maar weten.

  Groetjes Dianne

  • Tot nu toe heb ik nog niet echt het idee dat er iets verandert is qua gewicht.
   Ik moest inderdaad 5 dagen lang biologische appelsap drinken. Ik hoor van meerdere mensen dat dit in hun HCG dieet niet is voorgekomen.
   Zijn er meer mensen die na 1 week nog geen gevoel hadden dat er al iets verandert was in hun gewicht?

   Groetjes Kaylee

 124. Ik ben vandaag begonnen met de BIO HCG 24-daagse kuur.
  Ik moet nu 5 dagen lang biologische appelsap drinken. Na 5 dagen moet ik dus 2 dagen reinigen. Ik vraag me alleen af wanneer ik met de carpulles kan beginnen en met de tabeltten en wanneer ik die moet innemen op welk tijdstip van de dag.
  Ik hoor graag van jullie!

  Mvg,

  Kaylee

 125. Helma
  21 april 2015 at 08:57
  Welke kuur heb je gekocht? Ik lees even mee ben wel nieuwsgierig omdat ik het zelfde probleem heb, Ik zit ook in de overgang en val niets af. Ik heb nog geen kuur aan geschaft maar ben wel heel beneiuwd welke nu het beste is.
  Er ging wat fout mijn reactie staat er nu 3 x op die onder Diana kunnen weg :)

 126. Ik ben 40 en midden in de (vroege) overgang. Dit maakt afvallen heel lastig. Waar ik vroeger moeiteloos afviel door koolhydraten te laten staan kom ik nu zelfs met Shake dieet niet verder dan -5kilo. Zijn er dingen die ik anders moet doen om ook die 10% af te vallen met het hcg dieet? Ik wil voorkomen dat ik zo maar 3/4 kilo kwijt ben. Daar heb ik de kuur niet voor gekocht. Ik wil graag minimaal 10 kilo afvallen.

 127. Hoihoi,

  is deze kuur ook geschikt als je gewoon wat lovehandles, zwembandjes en dikke billen hebt en ze kwijt wil? Ik zie op internet namelijk enkel reviews van mensen die een redelijk hoog BMI/vet percentage en gewicht hebben. Ik weeg 61 en wil graag terug naar de 52.

  hopelijk reageert er iemand.

  • Hi Tortillabikini,

   ja hoor, heel goed zelfs! Het is voor iedereen geschikt, of je nu veel of weinig overgewicht hebt. Je valt af waar je je vetten hebt zitten. Vooral de laatste kilootjes zijn het moeilijkste maar ook dat gaat met deze kuur er echt af.
   Heb je nog meer vragen laat het maar weten!

   Groetjes Dianne

  • Welke kuur heb je gekocht? Ik lees even mee ben wel nieuwsgierig omdat ik het zelfde probleem heb, Ik zit ook in de overgang en val niets af. Ik heb nog geen kuur aan geschaft maar ben wel heel beneiuwd welke nu het beste is.

  • Welke kuur heb je gekocht? Ik lees even mee ben wel nieuwsgierig omdat ik het zelfde probleem heb, Ik zit ook in de overgang en val niets af. Ik heb nog geen kuur aan geschaft maar ben wel heel beneiuwd welke nu het beste is.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Eline Blom
Mijn naam is Eline en ik heb voeding en diëtetiek gestudeerd en ben altijd een gedreven student geweest. Ik wil alles weten, alles weten van een ander en vooral al mijn kennis delen! Vooral de psychologie van het eetgedrag vind ik erg boeiend, want we kunnen nog zoveel weten over eten... dat wil nog niet betekenen dat we de juiste keuzes maken. Ook ik heb daarin mijn weg moeten zoeken. Het zou een schande zijn als ik het niet ook leuk zou vinden om in de keuken te staan, nieuwe producten te leren kennen en te weten wat die producten met mijn gezondheid doen. Tot slot houd ik héél erg van het opzoeken van mijn sportieve grenzen, iets waardoor ik lekker in mijn vel ga zitten.