Bio HCG Ervaringen

BannerBioHCG+_Vetvrij_468-60

Welkom bij Deel 2 van het HCG Ervaringen Topic . Op deze pagina kun je ervaringen uitwisselen en vragen stellen over  HCG producten zoals onder andere Bio HCG Druppels, Tabletten, Ampullen en Spray.

BioHCG_Mardanti

Starten met Het HCG Afslankprogramma

Wil je aan de slag met het HCG afslank programma, dan verwijs ik je door naar deze uitleg over Bio HCG+. Dit Afslank Product is hormoonvrij en wordt door middel van druppels onder de tong genomen. De afslankkuur is kort, simpel en zeer effectief. Aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio-HCG+ en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraat vrij dieet. Indien u meer af wilt vallen, dan kunt u 2 kuren direct achter elkaar volgen.

Bio HCG+ Dagboek

We adviseren je om een Bio HCG+ Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Bio HCG+ Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG+ Dagboekje.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

1868 Reacties

 1. hallo ,zijn ampullen
  of tabletten of spuitjes allemaal even goed en werken ze op de zelfde manier en even snel want er zit toch best een groot bedrag tussen de 3 dieet

 2. Vandaag zondag 11 oktober.

  Dag 10 van mijn eerste kuur Bio HCG druppels.
  De eerste 3 dagen druppelen en eten en daarna druppels en dieet.
  Nog niets gezondigd hoewel ik het steeds moeilijker vind worden. Man en zoon willen “normaal” eten en ook lekkere dingen in huis…..*zucht*
  Ik ben 1.68, 45 jaar jong en ben begonnen op 86,4 kilo en zit nu al twee dagen op 83,9 kilo…..
  Ik weet het…..2 en een halve kilo minder…..maar nu niets meer…..ook geen centimeters….
  Morgen samen met mijn moeder onszelf bezig houden (ook zij dieet gelukkig!) en nog ff doorzetten….maar hopen dat de weegschaal over een paar dagen doorzet naar beneden toe……
  Drinken doe ik genoeg en ik ben gelukkig in het bezit van een weegschaal die water, vet en spieren apart kan meten….daar is ook niets aan veranderd de afgelopen dagen (aaaggghhh).

  Iemand nog tips ter motivatie ??? Ik heb meer dan genoeg overgewicht, dus daar kan het niet aan liggen ;-)

  Liefs Anne

 3. Ik wil weer een flesje HCG-druppels bestellen.
  Had die de vorige keer via calorietje voor 40 euries.
  Kan dat nog steeds en voor welke prijs?

  • Goedemorgen Allemaal,

   Ik zal mij even voorstellen, ik ben Dianne en help jullie graag met vragen tijdens, voor of na het afvallen.

   Groetjes Dianne

 4. Fatma: ja ik merk zeker wat.
  Wat mij ook opvalt is dat ik naar de wc blijf lopen. Normaal als ik dit dieet doe dan kan ik moeilijk naar de wc.
  Mij hoor je niet klagen en ga vrolijk door :)
  Bijna de touwtjes wat laten vieren en dan is t nog gewoon low carb.
  Blij dat ik ben begonnen na lange tijd.

 5. Dag hcgtje,

  Helemaal super dat je de knop hebt omgedraait want daar gaat het om. Je moet het echt willen anders lukt het niet.

  Ik heb het altijd heel koud omdat ik al bloedarmoede heb en heb ook een lage bloeddruk dus waren de opkikkers goed omdat daar zout in zit. Anderhalf week is al heelwat in het dieet als je het goed volgt, merk je het ook een beetje aan je kleding?

 6. Gezellig dat je weer wat schrijft @fatma.!
  Toen het hier heel druk was, was het gewoon jammer als je niet meedeed met hcg.

  Ik val slecht af, maar hiermee gaat het tenminste, maar niet zo razendsnel. Is niet erg.
  De eerste echte 2 dagen zijn het ergst en erna is niet meer erg.
  Heb jij t ook zo koud gehad?

  T gekke is dat nu na 1 1/2 week al mensen zeggen, wat zie je er goed uit.
  Misschien is t ‘ opgeblazen’ weer weg en komt t daardoor?
  T geeft de burger wel moed.

  Wat ik moet doen na het dieet: Pasta en mie en brood vervangen voortaan voor low carb varianten. En ipv aardappel: zoete aardappel

  Dit heb ik met tussenpozen een jaar of 7 gedaan, low carb gegeten en dan ben ik veel fitter en lichter. De knop is dit keer echt om en ga d’r weer voor. Niet zorgen om me nemen van anderen, maar zorgen voor mezelf.
  @calorietje jij nog opgewicht? Ik ben nog bezig met een flesje van jou, die had ik nog staan.
  @ Guinan:
  Hopelijk denk je binnenkort; ja ik ga starten en kunnen we weer smullen van je verhalen!
  @maggie:
  Mocht je dit lezen, benieuwd hoe het met je is.

  En alle anderen die het dieet gebben gedaan; hoe is t nu?

 7. Dag allemaal,

  Ik ben bezig met mijn 2 de week van stabiliseren en ben al 6,5 kilo kwijt. Ben erg blij.
  Guinan ik zelf heb zo gedacht.. Hoe langer ik aarzel hoe zwaarder het dieet gaat worden want er komt steeds meer kilo s bij. Als ik nu terug kijk heb ik soms wel moeilijke dagen gehad maar ben er door heen.ik werk in een 4 sterrenhotel als gastvrouw en daar wil je niet weten wat ze voor eten maken vooral de desserts ze vroegen altijd of ik wou mee eten maar heb altijd nee gezegt, ik proefde thuis ook niks als ik voor mijn man kookte want dat maakt het ook moeilijk. Momenteel kick ik helemaal op brood.. Ik hield nooit van bruinbrood maar ben er nu helemaal gek van omdat ik het brood heb gemist. Ik mis snoep of chips helemaal niet denk liever aan eten:)) Je moet gewoon een dag zeggen ik begin met het dieet, want hoe langer je het uitstelt hoe banger je eigenlijk wordt, ga ik het wel volhouden, val ik wel zo snel mogelijk af krijg ik snel resultaat, wat moet ik eten in die 3 weken, allemaal vragen voor dat je begint maar als je eenmaal bezig bent komt het vanzelf. Ik zit zelf te denken zal ik nog een kuur doen:)) ik hoop dat je snel begint met het dieet en dat jouwn kilo s er ook vanaf vliegen..

  Hcg tje veel succes met je dieet en toppie dat je bent begonnen voor je het weet is het voorbij en ben je kilo s lichter.. Zoals je zegt is het voorbereiden van het eten is al heel wat in dit dieet want je wordt al heel moe en dan heb je geen zin meer om te koken maar zo hoeft dat niet meer dus neem je niet iets slechts..

  • wat gebruik jij fatma? tabletten?
   ik vind het super knal van je dat je zoveel hebt kunnen afvallen. ik wil dat ook.

 8. Hallo allemaal!
  Sinds een week weer bezig en merk dat t goed gaat. Brrrr koud!
  Heb niet gewogen van te voren, maar gewoon gestart. Het gaat erg goed en voorlopig zal ik wel weer een hele tijd ermee zoet zijn.
  Helaas val ik niet zo hard af, maar dat maakt niet uit. Ik heb de Truuk weer door: eten voorbereiden zodat je niet met trek nog moet gaan verzinnen wat je kan gaan eten.

  Zijn er nog meer bezig op dit moment?
  @fatma jij bent lekker veel kwijt zeg in zo’n korte tijd! Goed gedaan!
  @Guinan kom op.. Ben je door de eerste 2 dagen dan heb je t weer gehad. Ik heb er maanden over moeten doen om sterk genoeg te zijn om te beginnen.
  Nu heb ik het geluk dat mijn man met mij mee wilde doen in iets minder strenge mate.. Hij wordt nl erg moe van koolhydraten, dus dat is even een bijkomend duwtje in de rug die ik nodig had.

 9. @ Fatma: 5 kilo is lekker, maar 10 cm taille is súper zeg! Da’s minstens 2 maten!
  Zelf ben ik nog steeds moed aan het verzamelen, maar augustus wordt het niet meer, dat weet ik wel zeker. Pfff… ik wou dat ik een knop kon omdraaien en plotseling geen brood en rijst enzo meer lust, dan zou het allemaal heel wat makkelijker zijn. Kan iemand niet zo’n pilletje uitvinden? Gewoon een “koolhydraten-báh-pilletje”?

 10. Ik heb de kuur 3 weken gedaan en ben van 69,6 naar 64,2 gezakt :)) ik ben 10 cm taille verloren.. Ben erg tevreden ik hoop dat ik nu nog een paar kilo s kwijt raak met het stabiliseren..

 11. Ik ben nu op mijn 17 de dag en ben 5 kilo kwijt. Soms heb ik het erg moeilijk vooral in de horeca maar het lukt me wel om niet te eten en heb ook niet eens zo n honger. Ben bijna klaar en dan ga ik stabiliseren dan val ik weer een beetje af.

  Guinan ik lees dat je wel heel veel bent aangekomen, als je het zelf gelooft en 100 procent achter staat lukt het je wel weer en misschien kan je beter 1 kuur doen en dan stabileseren of 1,5 kuur en later weer een kuurtje want achter elkaar is ook niks.. Met 1 kuur heb ik soms moeite omdat ik niet veel dingen lekker vind dus kan ik maar af en toe gevarieerd eten. Ik hoop dat het je weer lukt om zoveel af te vallen!! Vind het wel knap!

 12. @ Fatma: Zo te horen ga je lekker hoor, aan de datum te zien was je toen 6 dagen bezig? Goed dat je ook je omtrek nameet, het kan n.l. best wel eens zijn dat je in gewicht niet daalt, maar wél in centimeters! En dat houdt dan lekker de moed er in ;-)

  Ik was de vorige keer (2012) gestopt bij zo’n 77 kilo (bij een lengte van 1.70). Ik wilde toen nog wel meer kwijt maar ik was het (na 3 kuren) wel even zat, met het resultaat dat ik nu weer op de 98 zit *slik*. Tja, die koolhydraten hè…. Ik ben nu eenmaal dol op brood, rijst en pasta. Suiker doet me niet echt veel, maar ja een lekker koekje…. of koek.

  Ik heb in de tussentijd een hele berg lekkere koolhydraat-arme recepten verzameld op Pinterest, dus hoop ik maar dat ik me – na de komende x-tig kuren – aan KH-arm kan houden.

  Nu nog de moed verzamelen om weer met HCG te beginnen, want m’n koelkast en vriezer zitten nog bom-vol met lekkers.

  Hou de moed erin hoor!

  • Wat zou t super zijn als jij weer zou beginnen guinan. Alleen al de manier waarop je er over schreef was voor een ander ( ja ook voor mij) een stimulans om serieus hcg dieet te doen. Al ken je elkaar niet in het echt, waren de berichten zodanig dat je t haast jammer vond om ermee te stoppen. Deze week nog en dan gaan we low carben, dus dan kan ik beter gelijk hcg dieet doen.
   Op naar 10 kilo eraf :)

 13. Dag Guinan,

  Ik ben maandag begonnen met bunkeren en woensdag met het echte dieet.. maandag dus eigenlijk vandaag ben ik al 2,5 kilo kwijt en ongv 4,5 cm van mijn taille.

  Wanneer begin jij?? :))

 14. hoi allemaal! ik wil ook graag met dit dieet starten.. ik las alleen dat het sinds 2012 verboden is? ik ben opzich slank maar dat maakt het alleen maar moeilijker om een paar kilo’s kwijt te raken!! heeft iemand een idee waar ik goede spullen kan bestellen? en maakt het nog iets uit of het injecties, of tabletten zijn?

  • Hoi Lauren,

   De injecties met hcg zijn verboden inmiddels. Niet omdat het slecht was trouwens. Inmiddels zijn er druppels en tabletten en spray’s die dus niet natuurlijk, maar nagemaakt zijn. Werken prima. Ikzelf vind druppels erg fijn. Ook de tabletten zijn goed. Nu nog m’n draai vinden en weer starten :) jij succes met afvallen!

 15. Hoi Fatma!
  Dan zal ik maar een duit in het zakje doen!
  Ik ben momenteel niet bezig met het dieet, maar ik moet nodig weer eens beginnen, dus voorlopig kom ik je wel een beetje ondersteunen.

  Ik zie hierboven dat HCGtje in maart nog bezig is geweest…. BEN JE D’R NOG???

  En @CALORIETJE… op het forum zie ik je niet meer reageren, verkoop je de druppels nog? Ik hoop het maar want ik heb nog een flesje uit 2012 staan maar ik weet niet of dat nog wel goed is. En die andere merken zijn me allemaal te duur…. AOW tegenwoordig, dus dan weet je het wel… Ahhh… ik zie dat Fatma ze pas nog heeft gekocht bij je, dus dat is veelbelovend ;-)

  @Fatma: Ben je inmiddels begonnen met de kuur? Laat even weten hoe het gaat, dan kom ik misschien ook wel weer in de stemming ;-)

  • Hoi Guinan! Helaas zou ik weer moeten starten. Te veel stress meegemaakt, en dan blaas ik helemaal op van de koolhydraten die ik dan eet. ik hoop nu in de vakantieperiode weer ying yang te worden en daarna toch weer te starten. Helaas is het hier niet zo druk meer, want als het hier weer drukker is.. al is het 1 iemand die actief schrijft dan gaat het zoveel makkelijker. Jij moet eigenlijk ook weer beginnen Guinan? Je schreef heel leuk en motiverend…dusse… ik zeg doen :)

 16. Heb de kuur bestelt bij calorietje, kan niet wachten met het dieet ben zo gemotiveerd. Zijn er ook anderen bezig ik zie dat het al een tijdje stil is hier

 17. Dag allemaal,

  Ik heb ongv 2 a 3 jaar geleden een hcg kuur gedaan. Het beviel mij erg goed. Het mooiste was dat ik af viel en ook nog dat ik slanker werd op de plaatsen waar het moest. Normaal is het zo dat als je kilo’s kwijt raakt het niet zo snel aan je lichaam kan zien, maar met de hcg merkte ik het heel snel. Ik heb de kuur gedaan van 26 dagen. Ik was 76 kilo en ben gestopt met 67 68. Mijn buikomtrek was gelijk 11 cm dunner geworden. Toen ik aan het stabiliseren ging raakte ik ook nog eens kilo’s kwijt en werd ik 64 kilo. Toen ben ik ongv jaar later weer begonnen maar dan met een halve kuur. Was ongv 10 dagen en ben toen 60 61 kilo geworden. Ik ging dat jaar trouwen en iedereen was in schok in turkije zelfs mijn man want die had niet verwacht dat ik zoveel zou afvallen. Omdat ik daar regelmatig at viel ik af naar 58,5 kilo en jaren later ben ik nog steeds niet op mijn oude kilo. Ben dus in totaal meer dan 17 kilo kwijt. Nu ben ik wat aangekomen omdat ik heel heeell slecht eet en wil eigenlijk weer afvallen naar de 60 kilo, maar ik kan het hcg niet vertrouwen op internet.. Kennen jullie een site die vertrouwbaar is of iemand die het verkoopt?

 18. Hallo allemaal, vorige week maandag ik ben de 18e gestart met de bunkerdagen. Dus ook al weer even bezig. Met de druppels van calorietje. Ik ga als een speer :) ben zo blij. Ik zie hier de vraag over de shampoo. Normaal was ik zeer voorzichtig met alles waar ik mee in aanraking kwam. Ik heb vorige week een fles olie op moeten ruimen die mijn zoontje had laten vallen. Geen honger, ik val af. Sindsdien gebruik ik zelf wax voor mijn pluizige haar????? Ik vind het wel een stuk relaxter zo. Succes allemaal!

 19. Helaas geen andere hcgers hier. Ben jij gestart calorietje? Ik heb steeds minder trek in eten en enorm koud. Verder gaat t prima.

  • Ja, jammer dst we geen support krijgen…..ik begin maandag met het dieet.
   Vandaag en morgen eerst nog zorgen voor een buffer.

 20. T ging te snel ha ha.
  Ja m’n weegschaal is de batterij ervan op. Moet dus nieuwe kopen ervoor. Opzich is t niet erg want ik weet dat ik me anders gek maak elke dag.
  Gewoon doen en laten wat je moet doen en laten en dan afwachten.
  Als ik merk hoe koud ik t heb zit ik op de juiste weg.
  Wel heel erg bang dat t weer gaat mislukken hoor. Maar goed, ook vandaag gaat t goed, dus weer een dag verder. Mijn gezin eet patat uit de airfryer en ik heb zelfgemaakte soep en stukje kifilet. Eetsmakelijk mocht er iemand meelezen. Maandag denk ik geen tijd om te schrijven.
  Leuk dat je bijna meegaat doen Calorietje! Voor m’n gevoel duurt t nog wel lang zo in m’n eentje. Waar is de rest?

 21. Ja! Dat volle gevoel is idd al weg. Dat scheelt voor t gevoel al erg veel. Wel heeeeel erg koud. Loop en zit nu met plaid over me heen en uggs aan bij 21.5 graden. Ik denk dat t morgen wordt of misschien vanavond nog wordt.

 22. Ja! Dat volle gevoel is idd al weg. Dat scheelt voor t gevoel al erg veel. Wel heeeeel erg koud. Loop en zit nu met plaid over me heen en uggs aan bij 21.5 graden. Ik denk dat t morgen wordt of misschien vanavond n

 23. Grapjas!
  Ik bedoel heb je dezelfde nog of andere?
  Wat is de prijs?
  Hoe lang duurt het voor ik t binnen kan hebben enz.
  Met mij gaat t goed. Voel me heel stoer dat m’n derde dag aan t lukken is. Wel vandaag weer wat hoofdpijn, net als eergisteren.
  De weegschaal doet t niet, maar geeft opzich niks. Hoe meer ik in t ritme kom hoe beter en dan maakt eigenlijk de stand niks uit. Als t maar minder in en gek genoeg oog ik slanker al in m’n gezicht. Ben blij dat t nu eindelijk lijkt te lukken.

  • Ik houd het bij dezelfde druppels…..zelfde prijs en snelle levering.
   Mail me anders even.

   Ga zo door, er zal best een moeilijk moment komen.
   Volgende week vrijdag heb ik nog een bruiloft, daarna wil ik ook gaan starten.
   Door omstandigheden ben ik wel wat aangekomen en mijn ervaring is als ik ga dieeten en heb een bruiloft gaat het mis.
   De volgende duurt 5 weken dus heb ik ruim de tijd.
   Je bent dat volle gevoel al kwijt zeker, dat voelt goed!
   Weegschaal kapot? Da`s balen!!!

  • Je vroeg of ik nog flesjes heb…..ik heb lege en volle flesjes….grapje.
   Ik heb ze nog.
   gaat het goed, heb je al resultaat?

 24. Zo raar jaar achter de rug. Heeeeeel veel drukte, ook veel erg leuke dingen, ook veel stress om mij heen, wat niet met mij of m’n gezin te maken had hoor, en tussen Sinterklaas en vandaag veel suikers op en oliebollen. Vandaag gewoon depri/chagrijnig/hoofdpijn door de kh dip. Hopelijk morgen beter. Meestal max 2 dagen en dan hebben we t ergste gehad. Zaterdag op weegschaal eerst een goede start maken anders word ik alleen maar depri van de zoveelste mislukte poging :) zou leuk zijn als er meer mensen mee zouden schrijven, misschien ook wel mensen die eerder mee hebben gedaan?

 25. Beste iedereen. Ik twijfelde of er inderdaad geen berichten na november waren geplaatst. Het is nu januari DE tijd om te starten. Na mijn jaar zonder hcg succes, ben ik stiekem toch begonnen. Dag 1 (3) zit erop. Chagrijnig, hoofdpijn wat gehad, maar wel met t idee dat t dit keer kans van slagen kan hebben… Maarrrr ik durf niks meer hardop te zeggen, na mijn mislukkelingen in 2013 op dieet gebied. Iedereen succes!

  • Hoi hcgtje, het is bij mij ook fout…..
   Ik begin 11 januari met de druppels en 13 januari met de kuur, mhet moet!
   Dan ben jij de eerste pondjes al kwijt.
   Gaan we weer schrijven hier, komen er misschien wel meer…

   Succes!!!

 26. We zijn heel tevreden over de kuur.
  Allebei zijn we 10% afgevallen.
  Pap was 110 kg nu 100 kg.
  En ik was 84 nu 76 kg.
  Wat is het hier stil, zijn er nog meer bezig met n kuur??

  • Dat is een mooi resultaat!
   Ik weet dat er veel met de kuur bezig zijn, vraag ook of ze op het forum berichten willen plaasten maar……het blijft stil hier.
   Hcgtje, hoe is het met jou?
   Zet eens wat meer hier…

 27. Anita bedankt, we zijn op de helft van de tabletten en zijn de eerste kg al kwijt.
  Pap 5 kg en ik 4.8 kg. We doen het saampjes en dat is heel prettig. We zijn blij dat deze kg eraf zijn en zijn benieuwd wat er nog af gaat.
  Succes met de kuur

 28. Welkom mam.
  Ik ben vorige week zaterdag begonnen met de bio hcg en dus maandag met het dieet.
  Ik ben nu 2 kilo kwijt en weeg nu precies 74. Ik wil uiteindelijk weer naar de 65 maar zou voor nu blij zijn als ik met de kuur op 70 uit kan komen.

 29. Hallo allemaal,

  We zijn ook weer begonnen met n kuur van 23 dagen.
  Ik wil weer de 7 ervoor i.p.v. de 8 hoop dat het me lukt. Doe de kuur samen met me man das wel prettig met het eten koken. Hij wil graag 10 kg eraf. dus we gaan ervoor.

 30. Ik wil eigenlijk al tijdje weer beginnen.
  Jouw bericht heeft me opnieuw getriggerd. Dus ik ga maandag de 30e beginnen. Kan ik me nog even voorbereiden en in het weekend de boodschappen doen. Ik schrok ook vd week wel want er moet nu weer 12,5 kilo af. Dus hopelijk kan ik met een kuur een goede start maken.

 31. Momenteel nog iemand bezig met de kuur? Ik ben weer begonnen! Dag 5 nu, en merkt dat het moeilijker wordt! Of ja moeilijker, ik heb gewoon honger.
  Ik ben fanatiek sporteren train 3 dgn per week. Kan wel een wat extra’s pakken toch? Als het maar een appel of soepstengel oid is…?
  O ja, begin gewicht 82 kg. Nu 79,5. Dus 2,5 kg in 5 dgn. Hoop de eerste week de 3 nog te halen. Wil de kuur 4 weken doen, omdat ik nog wat tabletten van de vorige keer over had. Hoop dus dat ik het vol houd en hoop eigenlijk onder de 70 te komen… En ja, ik weet t, mss niet heel realistisch maar hopen mag toch?!

  Gr Janne

 32. Sinds maandag terug goed bezig.
  Momenteel weeg ik 82 en ben toch wel teleurgesteld. Had verwacht terug sneller af te vallen :(
  Qua eten doe ik het nochtans goed, juist het drinken mag wat meer.

  Het gekke is dat ik mij wel veel slanker voel. Zal door lege maag komen… Och ik doe gewoon lekker door. Gewicht moet dan wel zakken toch ?…
  Wou met 1 kuur toch minstens onder de 80

 33. Vandaag 82,5. Leuk weer 400gr minder. Mag van mij elke dag zo zijn :)
  Weer drukke voor de boeg. Ga wat kleine tomaatjes meenemen om tussendoor te knabbelen. Heb pas zondag vrije dag…snak er nu al naar.

  Dieet gaat goed. Gisteren wel vaak hoofdpijn gehad maar schijnt normaal te zijn. Ging gelukkig beter na wat meer water drinken.
  Honger heb ik niet echt. Natuurlijk wel als ik te lang wacht met eten. Daar moet ik in de drukte echt op letten.

  Anita, veel succes met het stoppen met roken. Ik duim !
  Hcgtje, moet jij nog veel af ? Heb op vorige pagina’s je naam ook vaak zien voorbij komen dus ik snap dat jij al meerdere kuren gedaan hebt. Of blijf je het een beetje onderhouden ?

  • Hoi Karin!
   Ik was al tijden op gewicht.
   Heb een lang ziek zijn periode gehad van een jaar of 6 en toen ging het beter en ging ik ook afvallen, opeens rolde ik in een baan. Steeds weer wat uren erbij. Kijken wat mn grenzen waren. Wat ik nu doe is eigenlijk onmogelijk, maar gaat heeeeel erg goed. Wel is voor mij low Carb de enige juiste eetwijze. Daar was ik vanaf en door werken langzaam van afgedreven. Nu steeds meer de kant van low Carb op.
   Ik gebruik de druppels dus niet om in korte tijd veel kilo’s af te vallen maar om in het ritme te komen en blijven.
   Ik val erg slecht af en 3 weken hcg levert me misschien 2-3 kilo op. Dus de dagen dat kan echt zoals hcg dieet bedoeld is en soms een dag met een misser.
   Ik merk dat ik steeds beter oplet wat ik eet en de drive er weer is.
   Wie weet over paar dagen of bij volgende flesje dat ik wel 3 weken 100% perfect kan doen. De osteopathe vertelde ook over kwark en wat er allemaal ik kon en dus ben ik ook op langere termijn goed bezig. De missers bestaan uit 2 crackers op t werk en dan te weinig groente. En fruit is dan bijv. Aardbeien of frambozen. Behoefte aan snoep? Bijna niet meer!
   Neem mijn eetwijze en manier met hcg niet als voorbeeld: fouten maken is gewoonweg niet verstandig. Ik roei met de riemen die ik heb en 100% perfect lukt me nog niet… Kruip wel m’n crosstrainer weer op.

 34. Je gaat hartstikke goed hoor Karin.
  Fijn HCGtje dat je voor je gevoel weer op de goede weg zit. Maar jij komt er ook wel weer.
  Ik had vandaag al mijn stoppen met roken dag gepland staan en om nou allebei te doen lijkt me niet zo handig. Dus eerst even dit en over een paar weken de hcg en afvallen.

  • O succes zeg! Knap joh stoppen met roken. Ja joh ik kom er ook wel. Vandaag even een rare dag.. Net thuis.. Alles warm in huis.. Na geslapen te hebben klopt alles pas weer. Vind t zo’n rare dag. Jullie nog met vakantie? Calorietje?

 35. O ja, wat ik ook nog wilde schrijven:
  Deze vakantie was qua eten/snoepen/snacken totaal anders dan andere vakanties.
  Ook mijn man en zoon hebben bijna niets aan koek op. Chips al helemaal niet zegt m’n zoon.
  Veel ei gegeten en fruit. Het groentegedeelte is niet super goed gegaan, maar dat komt nu wel goed.
  Mijn doel was weer afkicken van de kh en dat is goed gelukt.
  Nu kijken hoelang ik het dieet serieus en zo goed mogelijk kan volhouden.
  Nog 3 1/2 week voor de avonden ook weer druk erbij worden, dus gewenning is nu erg belangrijk.

 36. Vanochtend 82,9. Toch weer 400gr minder.
  Ik ga er vandaag ook beter op letten om meer water te drinken gedurende de dag. Gisteren vooral ’s avonds water gedronken en de hele nacht naar wc moeten lopen :)
  Anita, geniet dan maar eerst van je vakantie !

  • Goed zo!
   Wow!
   Knap zeg om op 2 appels een dag te kunnen werken… T is niet de bedoeling natuurlijk.
   Vandaag zijn we aan t inpakken en gaan we naar huis. Dan nog 4 dagen thuis. Hopelijk gaan die dagen erg goed met hcg dieet. Sowieso de tijd om wat dingen voor te bereiden met werken. Zoals soep. Zo lekker en handig om in de vriezer te hebben per portie.

 37. Dat hoop ik ook.
  Heb het zo druk op mijn werk tegenwoordig…pff…weer tot 18u op 2 appels geteerd. Vanaf volgende week zal het werkritme terug wat normaler worden. Kan k tenminste deftig middagmaal eten.
  Vandaag nog eens een lange broek aangetrokken en ja, dan voel ik pas echt hoeveel ik ben bijgekomen. Ik weet niet hoe het komt maar bij een kleedje heb ik er precies minder last van.

  Wie is er eigenlijk nog met een kuur bezig ?
  Anita,
  Ben jij al gestart ? Of heb jij al kuur achter de rug ?

 38. Vanochtend 83,3
  De eerste 700gr zijn er af. Jipie, ben vertrokken.
  Wil zo snel mogelijk van die 8 vooraan af.
  Vandaag hard werken dus niet veel tijd om aan eten te denken :)

 39. hcgtje, je had een abonnement op de wc?
  Lekker toch, scheelt ook weer in de kilo`s…..
  Vandaag weer een warme dag met aan het eind regen en onweer…

  • Vandaag ging goed. Wel door werkomstandigheden mijn middageten pas om 17u gegeten. Tot dan op 2 appeltjes geteerd. Wel flink water op.
   En ook 2 cola light. (Is dit teveel ? )
   Mag suikervrije kauwgum eigenlijk ?

  • Ja haha. Ongelofelijk!
   Ik bleef gaan. Sinds paar uur gaat t weer wel.
   Verder echt niet ziek… maar de wc… Had ik abonnement op ja.

 40. Dankjewel voor jullie reacties.
  Vandaag 3de tablet dus start met het echte dieet.
  Startgewicht 84. Schandalig, ik blijf dikker worden.
  Woog 3 jaar geleden nog 68, ook na dieet, daar wil ik terug naartoe.
  Weet niet of ik een streefgewicht moet opgeven…maar hoop toch naar 77 te kunnen na een kuur. Misschien iets te optimistisch ..?

  • Het verschilt nogal per persoon.
   De 1 valt er 3 kilo mee af en de ander 8-10.
   Gewoon beginnen en elke kilo is er 1 minder.
   Succes!
   Ikzelf heb niet gewogen voor ik begon maar voel dat t heel wat beter is zo. Het opgeblazen is er vanaf en de kh verslaving is weer in toom.
   Ik ga vandaag de druppels weer nemen en kan dan morgen/overmorgen weer verder.
   Heb me zoveel mogelijk eraan gehouden maar wel kh arm brood op en een banaan.

  • Welkom Karin, fijn dat er weer iemand hier post.
   Houd je eerste streefgewicht maar eens onder de 80 kg dan is het goed te doen!
   Daarna ga je de lat verleggen.
   Succes en we horen het graag hier!!!

 41. Welkom Karin. Op dit moment schrijf ik niet zoveel omdat ik nog moed aan het verzamelen ben om te beginnen. Maar ik lees wel altijd mee. Succes in ieder geval met jouw kuur.

  • Gezellig Karin! Welkom!
   Ik ben zelf ongeveer een jaar hier weggeweest, sinds kort weer terug. Helaas loopt m’n buik leeg dus even 2 dagen een stop. Daarna weer verder hopelijk morgen weer. Niet ziek hoor, maar blijf wel naar de wc rennen.

 42. Nou respect hoor hcgtje. Ik moet er echt niet aan denken tijdens mijn vakantie. Dan maar iets harder werken daarna :-)

  • T is bij mij meer de tijd dan het eten opzich. Vind dit lekkerder eigenlijk dan al die kh voedsel. Als ik er nu aan gewend raak dan kan ik bij thuiskomst doorgaan met low carb. Dan zit ik in t ritme. Ik maak af en toe echt wel een missertje maar dit is de enige manier om weer op t low carb pad te komen. Daarom doe ik het nu tijdens een rustige periode.
   Ik heb wel 10 keer willen beginnen maar tijd of te moe was steeds t punt. Dan word je makkelijker.

 43. Ik ga proberen om meer mensen hier naartoe te krijgen.
  Je blijft anoniem hier, niemand kent je en ziet je, je kunt zeker elkaar tot steun zijn!

  • T is vakantietijd en de meesten gaan erna weer nadenken van oepsie… De weegschaal stond toch anders.
   D’r zijn toch geen andere mafkezen als ik die juist op vakantie het hcgdieet gaan doen? Ben ik wel benieuwd naar :)
   Voor mij ideaal want de vakantie is juist altijd de grootste beproeving en nu wordt er door niemand echt gesnoept en is fruit meer gewild.
   En na een paar dagen druppels taal je ook niet echt ergens meer naar.
   Ideaal!
   Tenminste als je zelf je eten klaar maakt :)

 44. Ik heb dat toendertijd wel gezien maar het is ook niet zo mijn ding. Dus ik ben nooit mee verhuisd.
  Nu werk ik niet zoveel meer. Was maar 3 weken en vanaf 8 aug heb ik bijna 4 weken vakantie.
  Ik vind het ook erg gezellig dat er weer wat activiteit is. Kunnen we elkaar er weer een beetje doorheen slepen als het nodig is.

  • Gelukkig maar tijdelijk dus die extreem lange weken. Ik weet nu al dat ik naast m’n baan van 3 dagen zeker 3 avonden ook nog weg ben in sept en okt per week en daarnaast werk ik ook nog op kleine/ hobby schaal voor mijzelf.
   Dit was dus DE periode om weer op te starten. Helaas gaat het nog niet 100% goed maar wel al voor 95%. We gingen expres naar la place ivm de soep voor mij. Had degene voor mij het laatste. Ze maken de soep zelf dus dat bleef duren. Dus klein stukje op van brood met sla en ham. Fout! Maar was geen andere optie en tot thuis wachten was geen optie. Verder flink wat thee. Ik zie deze periode echt als periode om weer in het gareel te komen. Ik val toch niet in 1 kuur vele kilo’s af. Ben hier al erg blij mee, denk dat ik zeker 90% minder kh binnenkrijg dan de laatste tijd gewoonte was :)
   Ik kan de druppels ook makkelijk weer hebben.

 45. Zo, hoe houd je dat vol???
  Dan ben je wel aan vakantie toe…..het is idd erg rustig hier, de meesten hebben een dagboekje waar ze berichten plaatsen maar ik vind dat niet zo fijn.

 46. Ik heb altijd wel meegelezen, maar er was niet veel te lezen de laatste tijd :-)
  Ik heb de afgelopen weken zo’n 80 uur per week gewerkt en alles buiten de deur dus dan vind ik het erg lastig om te starten. Als het binnenkort wat rustiger is ga ik een datum prikken.

  • O dus ook zo druk? Jij nog veel drukker dan ik. Ik at altijd zelf gemaakte soepen tussen de middag en vaak savonds ook nog klein beetje voor het eten. S middags op werk brood gaan eten, gewoon bruin brood. En langzaam steeds meer kh. Vooral even patat in de actifry ( 1 theelepel olie op een portie aardappelen) en je gewicht gaat omhoog. Terwijl gebak ik praktisch altijd afsloeg en netjes met een appel zat. T is echt dat low carb beter is. Maar snap helemaal met een agenda van werkweken van 80 uur dat het moeilijk is. En toch ook stresssituaties ook zo’n valkuil.

 47. O jammer zeg! En inderdaad Maggie!
  Ja voor mij is het weer de stap naar bewust low carb. Niet alleen voor afvallen maar ook is het sowieso gezonder voor mij. Voor de meeste mensen trouwens, aldus een osteopaat.

 48. Leuk om te zien dat er weer wat activiteit is hier op het forum.
  Ik heb er helaas ook weer 10 kilo bij van de 20 die ik kwijt was en zit al een tijdje te twijfelen om weer te beginnen. Heb pas wel weer 2 tabletten kuren besteld. Ben helaas ook WEER begonnen met roken, dus het blijft een dubbele strijd.

  • Ja, dan wordt het tijd om weer te beginnen!!!
   Jammer dat je weer rookt…..dat is echt heel moeilijk om eraf te blijven, helaas rook ik ook.
   Leuk dat je weer meeleest en schrijft, komt er weer leven in dit topic!!!

  • Ik heb al een paar keer naar haar gevraagd hier…..het blijft stil!
   Maggie mag ook wel hier komen van mij, dan wordt het zeker gezellig!!!
   Het filmen ging goed hoor, nu heb ik 4 weken rust.
   Fijn dat je het zo goed doet, al val je niet veel af (of helemaal niet), je komt zo wel weer in het kh arme ritme.

 49. Ik zit me te verbazen dat ik t koud heb. Snapte er niets van, kippenvel over heel m’n lijf. Opeens weet ik t weer… 1 van de kenmerken bij t hcg dieet haha. Was t gewoon vergeten. Best bijzonder met hoge temperaturen!

 50. Goeiemorgen allemaal! Ja Calorietje, ook ik hou vocht vast met dit weer. Jij sterkte in Brabant vandaag. Hopelijk geen onweersbui. Puck: als je t mij vraagt scheelt alleen de prijs en meestal zit er bij ampullen ook begeleiding bij? Calorietje geef jij ook nog antwoord of iemand anders?

 51. Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is tussen de ampullen en tabletten van de bio hcg kuur? aangezien hier zo’n aanzienlijk prijsverschil in zit.

  • Hallo Puck,

   De werking is in principe hetzelfde, de een vindt de ampullen fijner, de ander kiest voor tabletten of druppels.
   Eigenlijk is het enige verschil de prijs.
   Als je het dieet goed aanhoudt val je met de tabletten en druppels net zoveel af als met de ampullen, krijg je bij de ampullen ook begeleiding?
   Met begeleiding betaal je altijd meer…..

 52. Goedemiddag HCGtje, ja er warm…….morgen moet ik er 1 filmen in Brabant, hoop dat het dan niet zo warm is!!!
  Met dit weer houd ik wel vocht vast, jij ook?

 53. Goedemorgen, wat een warmte. Ideaal voor water drinken en fruit en groente is nu juist jammie.
  Sanne hoe is t met jou?
  Calorietje heb je in deze hitte ook nog een bruiloft te fotograferen?

 54. Thanxs!
  Nou de kop is eraf. Ik ga niet wegen ( heb hier geen weegschaal) en heb ook vakantie, dus niet te panisch ermee bezig zijn. Ik val toch maar langzaam af dus laat me niet gek maken :) Doe mijn Uiterste best om op t padje te blijven. Als ik bij thuiskomst vrolijk op weegschaal kan staan is t mij oké.
  Ik merk dat de trek, wat ik al nooit echt heel erg heb, aan het afnemen is.
  De druppels van Calorietje werken prima en voor mij zijn 3 x 5 à 6 druppels zat. Anders helemaal geen trek meer. Het met fruit de dag beginnen is ideaal met dit warme weer. Hoe snel dat dit wend is verbazingwekkend. Komkommer enz is smaakvol. Wat een hitte :)
  Hoe gaat het met jullie?

 55. Dankje Sanne ….. misschien kunnen we weer een beetje leven in dit topic blazen, als die dagboekjes van andere gebruikers vind ik niet zo overzichtelijk.

  • calorietje,

   ik zou graag de bio hcg druppels bij jou bestellen. heb daarstraks al via mail geprobeerd, maar lukt niet. kan je aub contact met mij opnemen op het vovenstaande email-adres.

   dank bij voorbaat!

  • Hoe gaat het met jou Sanne? Ben je nog bezig met een kuur?
   Calorietje ging het fotograferen goed? Erg warm vrees ik.

   Het fruit als ontbijt is weer helemaal ingeburgerd bij me. Het is gek dat een ontzettend druk program ervoor zorgt dat je naar snel een boterham neemt of zelfs wit brood. En dat ook het avondeten snel kh rijk wordt bij weinig tijd. Daarom nu bewust in mijn vakantie de overschakeling. Weer overal tijd voor.
   Daarna hoop ik dat ik t ritme erin kan houden. Het heeft vooral te maken met vooruit denken ( en maken).

 56. Hello! Hier ben ik!
  Ja hoor ik ga eindelijk weer beginnen. Heb het door de vakantie eindelijk rustig dus ik ga ervoor.
  Nu zit m’n hoofd nog enorm vol.
  Morgen meer!

 57. Goedemorgen allemaal!!!

  Hier even een berichtje van mij, ik heb in juni weer een kuur gedaan na 14 bruiloften gefilmd te hebben met het nodige gebak en lekkere eten, ik was weer netjes op mijn gewicht na de kuur.
  Inmiddels weer 5 bruiloften verder…….blijf aardig op gewicht!
  hcgtje, waar blijf je????
  Ben je al begonnen, zet eens wat neer hier!

 58. Hi. Ik zou ook graag willen beginnen. Ben mijn overgewicht nu meer dan zat. Er moet minimaal 8 af. Heb 10 ampullen van een vriendin gekregen. Ik ga het eerst een week proberen en begin morgen. Dan heb ik een etentje. Heb het ooit in het verleden gedaan. Kan ik dan ook de druppels bij calorietje bestellen? Heb je email denk ik niet meer. Succes!

 59. Hoi allemaal,
  ik ben 2 weken geleden gestart met een kuur onder begeleiding.
  ben nu 5,8 kg kwijt!
  heb geen last van honger en het gaat me tot nog toe goed af :)
  bij mij duurt een kuur 30 dagen.
  na deze kuur ga ik er nog een doen. daarna 6 weken stabiliseren en denk dat ik er
  dan nog een moet om op mn streefgewicht te komen.
  hoeveel zijn jullie kwijt in hoeveel tijd?
  succes allemaal!

  Linde

 60. @Calorietje, kan ik de druppels na de kuur ook preventief gebruiken? Paar druppels per dag zodat de trek wat minder is? Ik ben nu al lekker 2,5 kilo kwijt in 4 dagen, voel me slap, moe, koud, lusteloos maar wat is dat lege gevoel toch weer lekker. Moet over een paar weken in bikini dus blijf het lekker volhouden. Het is trouwens wel erg rustig op dit forum! Zijn er maar zo weinig mensen aan het lijnen?

  • Dat kan, 2 keer per dag 5 druppels dan is het hongergevoel minder.
   De eerste dagen zijn best moeilijk, na dag 5/6 gaat het beter, als je nog slap blijft neem dan een paar keer biefstuk!

 61. Aloha allemaal! Ik heb misschien een tip voor de mensen die net als ik slecht naar de wc kunnen. Ik heb regelmatig dat ik me verbaas wat mensen allemaal maar naar binnen schuiven omdat ik gewoon weg geen trek heb en het idee heb tot de nok toe vol te zitten. En maar zwaarder worden. Nu heb ik een tip gekregen en dat is tarwegraspoeder. Dit gebruik ik nu sinds een weekje of 2 en naar de wc is geen probleem en helpt beter dan welk middeltje dan ook. En wat vragen de mensen? Goh ben je weer aan t afvallen? En aan eetpatroon niets veranderd ( die is gezond en zeker niet te veel). Alleen tja 1 keer in de 5 dagen een keer met moeite naar de wc gaan is dus niet goed en dat is mijn probleem. Wie weet help ik iemand ermee. Groetjes! En allemaal veel succes!

 62. Ik merk dat nu na 3 dagen het eten dat ik mag mijn neus uitkomt!!! De vorige kuren vond ik het prima te eten allemaal maar kan dit keer geen komkommer, sla, rookvlees etc. meer
  zien. Nou ja, nog maar 18 dagen…….;-(

  • Hoi Barbara,

   Eet je wel gevarieerd genoeg? Ik heb de afgelopen weken fase 2 gedaan en vind dat heel goed te doen. Kijk anders eens op het forum, op onderstaande link staan variatiemogelijkheden. Daar vind je trouwens ook meer lijners.
   Link Forum

   Groetjes Jowie

 63. Zo, 2 bruiloften gefilmd…..ik heb gewoon gegeten maar geen gebak en `s avonds ook geen hapjes.
  Heb me nog niet gewogen dat doe ik morgen wel, op zulke dagen moet ik wel gewoon eten want het is pittig, anders houd ik het niet vol, dagen van zo`n 16 uur werken.
  Mijn druppels meegenomen maar vergeten te nemen, ook door de drukte.
  Allemaal een goed weekend en succes met de kuur!!!

 64. Hallo allemaal,

  Ik ben afgelopen maandag maar weer begonnen met lijnen, dit keer met de druppels van calorietje. Vandaag heb ik allerlei gerechten gemaakt om in te vriezen, heerlijke soep gemaakt en gepureerd met de staafmixer, zojuist een kopje soep genomen en …………. heb ik er een courgette doorheen gedaan!!!!! Dat mag helemaal niet! Hij vult trouwens wel lekker haha. Ook met de druppels van calorietje (heb hiervoor de spuiten, ampullen en pillen gehad) totaal geen honger gevoel. Druppels van calorietje zijn iig de goedkoopste.

 65. Even een update, vanmorgen was de stand -2,4 en dat in 4 dagen…..
  Ik weet niet of het scheelt maar ik neem rond half 10 nog een keer 6 druppels, het gaat in ieder geval supergoed!
  Lea, hoe is het, ben je al begonnen?
  Anita, gestopt met roken, dat is ook een prestatie, daar ben ik nog niet aan begonnen…..vind het wel erg knap!!!

 66. Maandag weer begonnen met het dieet, resultaat -1.5 kg!
  Dat had ik echt niet verwacht, zondag wel veel gesnoept, 2 keer taart, broodje kroket enz…
  Mijn doel is minimaal 4 kg eraf dan zit ik weer op 66 kg, ben op dit moment erg gemotiveerd en houd me strak aan het dieet (behalve `s avonds een wijntje).

  • Dat is een heerlijk begin calorietje.
   Ik zoek weer naar een goed moment om te beginnen na mijn mislukte poging van pasgeleden. Maar ach ben wel al 6 weken gestopt met roken. Dat is toch ook wat waard.
   Succes met de rest van je kuur.

 67. Ik heb in februari de kuur gevolgd en ben in deeerste 2 fases 13 kilo afgevallen. Ik had geen last van opgeblazen gevoel.nu ben ik weer terug aan het vallen in mijn oude (slechte) eetgewoonten.er is nog niks bijgekomen maar voel me erg opgeblazen en het emotie eten is weer terug. Ik heb de
  ampullen genomen maar zou graag weer willen starten met de kuur maar heb twijfels of ik zo snel met een nieuwe kuur kan beginnen.? En kan iemand mij vertellen waarom de hcg kuur een omstreden afvalmethode zou zijn?
  Ik wil graag nog 9/ 11kilo kwijt en twijfel of ik de hcg kuur ga volgen omdat het een omstreden kuur zou zijn..alvast bedankt voor de reacties

  • last van opgeblazen gevoel, eet je veel koolhydraten?
   Veel water drinken!!
   Je mag best weer een kuur volgen hoor, misschien kom je hier beter uit, het is voor ons allemaal een strijd tegen de kilo`s en verkeerde eetgewoontes waar we vaak weer zo makkelijk in terug vallen….emotie eten….waarom doe je dat……misschien eerst dat aanpakken?
   Je moet pas weer een kuur gaan doen als je er echt achter staat, anders redt je het niet!
   Ook ik heb hier ervaring mee.

 68. Dat is toch ook al ontzettend fijn Hcgtje. Dat het weer goed gaat met werken. Ik kon het gelukkig ook heel snel loslaten. Ik vond het roken op dat moment echt belangrijker en inderdaad de stress van mijn werk speelde een hele grote rol. Dat wil ik dan weg eten. Lukt natuurlijk niet maar ach. Ik ga snel weer beginnen.
  Een goede vriendin van mij is wel door mij met de pillen begonnen en zij is helemaal enthousiast. Ze is al bijna 10 kilo kwijt en met haar 2e kuur bezig.

 69. Goed van je joh Anita!

  Je hebt ( ik ben alleen niet gestopt met roken, dus voor jou nog lastiger) net als ik gewoon te veel aan je hoofd en dan wil je wel maar lukt t gewoon helaas niet.
  Ikzelf heb de afgelopen 10 maanden een werkend leventje op de rit gekregen ( steeds weer een stapje erbij) wat bijzonder is voor iemand die 16-18 u op d’r bed lag ivm gezondheidsklachten.
  T enige wat ik nu nog wil is een kuur doen :)

 70. Nou ik was dus een week of 2 geleden begonnen met een kuur. Dat is 3 dagen goed gegaan en toen ben ik alweer de fout in gegaan. Ik zit midden in een reorganisatie op mijn werk en ben 2 april gestopt met roken. Ik kon het gewoon even niet opbrengen. Dus ik ben uiteindelijk na een half doosje pillen gestopt. Heb er nog anderhalf over, dus ga binnenkort gewoon opnieuw beginnen.
  Maar ben wel nog steeds gestopt met roken en dáár ben ik al onwijs blij mee.

 71. Lol ik klikte hem al weg!
  Hopelijk kom ik nu dus in rustiger vaarwater en kan ik even een paar weken extra energie in mij zelf stoppen.
  Een zeer verrassend turbulent jaar achter me wat echt super is trouwens.
  Nu nog de balans vinden :)
  Hoe is t met jullie?????

 72. Hi! Het gaat heel goed met mij.
  Qua kilo’s zou ik echt weer een kuur moeten starten. Heb een enorm leuke en mega drukke tijd achter de rug en hopelijk k
  Zodra dat zo blijkt te zijn begin ik weer met een kuur.
  Nu met iets bezig wat mijn darmen gezonder maakt.

 73. Nou, vooruit… Laat ik ook eens hier weer iets neerzetten. Ik maak gebruik van het forum, dat vind ik overzichtelijker dan deze enorme lijst met reacties.
  Ik ben afgelopen weekend weer met een kuur begonnen. De stabs en verder zijn de laatste keren niet zo goed gegaan, dus aan de laatste kuur heb ik helemaal niks gehad. Ik heb toen de tabletten gebruikt en heb nu weer de ampullen. Ik las dat iemand anders het gevoel had dat die toch beter waren dan de tabletten, dus dat hoop ik nu uit te vinden. Ik ben onderzoeker, dus dat past wel in mijn straatje… ;-)
  Verder druk en gestress op het werk, dus maar goed dat ik nu een kuur doe, in plaats van te gaan emotie eten. Succes iedereen en hopelijk tot op het forum!

 74. Wat is het toch stil hier…..hcgtje, hoe is het met jou!
  Ja, ik ben ook niet zo trouw de laatste tijd, druk met andere dingen.
  Moet nodig zelf weer een kuurtje gaan doen, ik denk dat ik pas 1 juni kan starten, deze maand nog 4 bruiloften te gaan…
  Wie zet er eens wat neer hier?

 75. Heb net een kuur gedaan en ben zeer tevreden over de 7.5 kg die ik kwijt ben, nu nog 5 kg eraf dan pas ik weer in de kleding van afgelopen zomer.

 76. Zo ik ga mijn bed maar eens in. Morgen is het dan zover. Na 2 dagen slikken ga ik morgen echt beginnen. Ik ben het weekend nog naar Parijs geweest en heb daar nog heerlijk gegeten. Dus er moet nu nog iets meer af :-))
  Ik wil in totaal iets meer dan 7 kilo kwijt en hoop met de kuur een goed begin te maken.

 77. haihai!
  Mijn vriend en ik hebben een hcg tabletten kuur besteld.. werkt dit wel net zo goed als de ampullen? tweede doosje tabletten was gratis.. dus 50 euro voor 2 kuren… en ampullen was 270 euro voor 2 kuren…….

  maar werkt het wel net zo goed?

  groetjes,
  Nienke

 78. Goeie morgen,

  Wat een teleurstelling!Vanmorgen op de weegschaal:niks eraf :-(
  Ben weeral benieuwd naar morgen.Hoop toch dat er beweging in blijft anders is mijn moed snel zoek.

  • Nou zeg….gisteren was er 11 ons af, dan is dit te verwachten, sta je nog op ruim 1 pond per dag.
   Vandaag goed het dieet aanhouden, veel water drinken en morgen is je dag vast weer goed!!!

 79. Hallo,

  Zoals ik al zei,zaterdag gestart met mijn eerste dieetdag.
  Zondag dan ook heel benieuwd de weegschaal op.Blij met het resutaat,1100gr eraf!
  Geen honger gehad,wel de ganse dag hoofdpijn maar zal wel voorbij gaan.

 80. Fijn weer een beetje activiteit hier.
  Ik heb zo’n twee jaar geleden een kuur gedaan. Ben toen ongeveer 7 kilo afgevallen. Daarna door veel sporten en wat op mijn voeding letten nog 13 kilo afgevallen. Dus in totaal van 85 naar 65 kilo gegaan. Helaas vorig jaar een drama jaar gehad met allerlei vervelende lichamelijke dingen waardoor ik niet kon sporten. Ook ben ik nu 11 dagen gestopt met roken. Dus er zit weer 6 kilo bij. En aangezien ik niet die 20 kilo weer geheel terug wil ga ik volgende week zondag weer beginnen met een kuur.

 81. Hallo starters, jullie willen weer gaan beginnen?
  Sanneke zet het hier mooi neer, ja mag `s avonds ook nog de resterende melbatoastjes nemen uit het pakje want je mag een pakje (daar zitten er 6 in geloof ik) per dag.
  Er zijn verschillende soorten HCG, je moet die nemen waar je je het prettigst bij voelt, voor de één zijn dat de ampullen en voor de ander tabletten of druppels.
  Het is zonde van je inspanning en slecht voor je motivatie als je die soort HCG gebruikt waar je niet achter staat…..succes hoor!!!

 82. Ik vind het echt knap van je dat je het weer gaat proberen. Misschien moet ik datbook weer eens gaan doen heb nog 1 strip met tabletten en nog druppels van calorietje. Weet alleen de richt lijnen niet precies meer :s. Mijn gewicht blijf schommelen tussen de 78 en de 85 baal er echt van.
  Misschien een idee om elkaar te gaan steunen.
  Ga mij denk ook weer aanmelden op het andere forum eigenlijk nu ik dit zo zit te tikken denk ik je moet het gewoon weer gaan doen toen werkte het ook heel goed.

  Ik ben begonnen met de ampullen en zelf heb ik het idee dat er toch verschil zit tussen al die HCG spullen.
  Ik zou zeggen succes en hoop dat het dit keer gaat lukken.

  • Ik ben vorig jaar maart voor het eerst begonnen met HCG .. met de ampullen.. dit werkte voor mij heel goed en bijzonder snel. binnen een half jaar was er 20 kilo af..!!! Ik moet zeggen dat het mij heel erg goed afging wat ik niet had verwacht .. Wat ik ook ervaarde ,.. ik had echt geen honger of trek in allerlei snack of koolhydraat, suikers,..etc. we weten allemaal wel waar we het meest voor vallen … voor de slechte koolhydraten.
   Nu een jaar later ,.. zit er gewoon dus weer meer dan 12 kilo aan … ben alweer eerder gestart met HCG. ampullen en met HCG tabletten.. want ik BAAL hiervan..!!!! Maar krijg het er gewoon niet meer af. zeker niet zoals in het begin toen ik net startte met HCG.
   Ik ben nu alweer begonnenmet de HCG tabletten en merk dat dit bij mij niet meer werkt…Heb gekeken op de lijsten met ingredienten van de beide kuren. en ik ben van mening dat HCG tabletten ..TOTAAL anders werkt dan de ampullen. Als je dan ook kijkt welke werkstoffen erin zitten…. bij de ampullen wordt als belangrijke werkstof L- carnitine genoemd .. dit zit er dus niet in bij de tabletten… .ik blijf met de tabletten dan ook altijd nog “lekkere” trek houden ( te weinig chroom ??) wat het voor mij veel moeilijker maakt om het vol te houden,.. want je houdt het gewoonweg niet vol anders met een 500 cal. dieet..

   Het zal echt wel per persoon verschillen. maar er zit naar mijn ervaring heel veel verschil in de diverse HCG produkten.. Niettemin is het HCG voor mij toch het beste produkt om in ieder geval af te vallen.

  • Ik twijfel ook wel of er geen verschil tussen zit.Ga nu de tablets proberen en als ik merk dat het niet lukt schakel ik over op de ampullen.Maar aan de reacties hier te zien zou het hetzelfde werken??
   Zou wel leuk zijn om elkaar te steunen.
   Richtlijnen?s’morgens begon in met een geperste citroen.
   10u30:appel of appelsien.een bouillon(poeder van knor)met 2 melba toost.
   s’middags;groenten of soep met 100 gr mager vlees.
   16u:terug appel of appelsien.
   s’avonds:groenten met 100 gr vlees.
   Dat is gelijk ik het vorige keer gedaan heb.Resultaat was 7 kg op de kuur van 21 dagen.
   Moest je beginnen….VEEL SUCCES ermee!!!!!!

 83. Hoi,

  Ik heb in 2011 een kuur gedaan met de ampulles.
  Nadat de kilo’s er terug bijkwamen heb ik de tablets besteld,twee doosjes waarvan één doosje is opgegaan na herhaaldelijk gestart en gestopt te zijn.
  Nu is de maat vol en ben ik weeral gestart.Ben gisteren begonnen met mijn twee dagen en vanaf morgen begint de serieuse start!
  Hoop dat ik deze keer vol houd want is echt nodig!Bij de eerste kuur ging het wel goed.Dus moet lukken nu!

 84. Hallo allemaal!

  Ik ben Celine bijna 20 jaar en ik ben 1,64 lang en ik weeg ongeveer 70 kg.
  Mijn gewicht is altijd gezond geweest de laatste 2 jaar ben ik ongeveer een kleine 10 kg bijgekomen door het te weinig bewegen, werken(horeca), school en vooral het vettig eten en het vele opstap gaan in het weekend (bier, wijn).
  Ik ben van plan om ook te beginnen met de HCG tabletten deze zijn voor mij het gunstigst, ook omdat je er maar 1 per dag hoeft in te nemen wat bij veel diëten veel meer tabletten zijn!
  Na het lezen van een aantal pagina’s is me al meer duidelijk geworden alleen nog niet alles..
  wat ik me af vraag:
  Ik heb op de website van hcgtablets.eu gelezen dat HCG tabletten ,kuur, druppels etc.. niet meer verkocht mogen worden en vervangen zijn door de BIO HCG producten.. Is het dan vanzelf sprekend dat ik dan ook de BIO HCG tabletten krijg? Of moet ze dan ergens anders bestellen?
  Ook voor mij een belangrijke vraag hebben jullie door de tabletten, kuur, druppels, ampullen etc. last van striemen op de buik, borsten, billen noem maar op gekregen? omdat het (naar het lezen) toch wel redelijk snel gaat met afvallen.
  Als ik de tabletten bestel en ze thuis ontvang zit daar dan ook een dieet bij of moet ik dit apart kopen?
  Ook zie ik dat je er nu tijdelijk vitamine B12 bijkrijgt? Stimuleert dit ?
  En als je het echt moeilijk hebt welke dingen kun je dan zeker eten zonder dat je boven de 500 calorieën komt? Ik heb zeker nog meer vragen maar ik vind dit de belangrijkste.
  Alvast bedankt!!!
  Ik vind het trouwens super als ik lees hoe iedereen elkaar toch stimuleert om door te gaan het is immers niet makkelijk succes iedereen!!!!

 85. Hoi,

  Ik heb nog een halve HCG Bio kuur over van quatum fit,….. wie geïnteresseerd is mag deze overnemen voor 30 euro,… ik doe er niks meer mee.

  Hele kuur was 130 euro maar omdat ik al een halve kuur heb verbruikt nu de andere helt voor maar 30 euro (weggooien is zonde en mss kan ik er iemand blij mee maken want deze kuren zijn al duur genoeg). Kuur is nog tot 1 juni 2013 te gebruiken!!

  Ik weet trouwens niet of ik dit hier mag plaatsen maar weet niet waar ik het anders zou moeten plaatsen :)

  Groetjes,
  Nina

 86. Hoi , ik wil ook graag gaan starten met een kuur. doen jullie het alleen of worden jullie begeleid? ik zit nog te twijfelen…..

  • Linde, je kunt het best alleen doen, je krijgt hier best wel advies.
   Onder begeleiding is het best kostbaar.

 87. hoi hcgtje!

  Ik ben al weer terug hoor…..was super, mooi land al heb ik niet zo heel veel gezien.
  Ik ging ook voor familiebezoek.
  Als ik het zo lees is jouw leven niet saai meer?

  Ach ja, ik dacht laat ik eens een receptje neerzetten en gelijk wordt er gereageerd, het was idd erg stil hier!

 88. Trouwens wat leuk dat er weer heel wat reacties geplaatst hier worden! Als het goed is heb ik vanaf nu meer tijd… leuk hoor! Nee, ik heb geen kuur meer kunnen doen. Mijn leven blijft veranderen :) erg leuk maar zoek nu naar stabiliteit waarbij ik ook weer in mn hoofd plek heb voor een kuur.

 89. Een lekker recept voor de liefhebber…..

  Garnalen met roerbakgroenten
  Ingrediënten:
  • 100 gram garnalen (of kip/kalkoen)
  • Teentje knoflook
  • Peper
  • Zout
  • Roerbakgroenten (zonder courgette, aubergine of worteltjes)

  Bereidingswijze:
  Bak de garnalen met peper, zout en de gesneden knoflook in een wok of tefalpan. Doe na een aantal minuten de groenten erbij en roer het ongeveer 5 minuten om.

 90. he sanne, k hen ervan geprofiteerd hoor;-)! verder ben ik totaal 10 kilo en 30 cm kwijt tijdens de eerste kuur. nu bezig met de 2de ik hoop hiermee nog eens 5 kilo kwijt te raken, we zullen het zien!
  is er nogiemand van jullie die ook een dagboekje bij houdt? ik wel en dat is erg leuk, je motiveerd dan ook andere! erg gezellig!
  tot snel weer, groet tinus

 91. Hoi allemaal,
  Ik ben vandaag begonnen met de hcg druppels.
  Hoop hier wat support te vinden.
  Ik ben begonnen op 89 kg.
  Mijn eerste doel is om onder de 80 te komen.
  Weet iemand waar ik de druppels van calorietje kan bestellen?
  Hoorde dat dit ook effectief is maar veel goedkoper.
  Succes allemaal!

  • Hallo Linde, dat kan bij mij maar ik ga morgen naar Canada.
   Ik hoop er over 2 weken weer te zijn.

 92. Hoi tinus! Ik ben niet echt afgevallen in deze fase! Maar ik was net een dag voor kerst klaar, dus dat was al een probleem hihi! Wel ben ik die 2 kilo van de feestdagen gelijk weer afgevallen, ik heb daarna goed opgelet! Nu is er soms een kilo bij of af dat scheelt met wat ik eet en doe. Ik heb ook 2 kuren gedaan. De eerste kuur was ik bijna 9 kilo kwijt en bij de 2 de ging het niet zo hard ruim 5 kilo! Al om al dik tevreden! Ga 1 maart weer verder, dan zullen we zien wat er dan gaat gebeuren, succes met je laatste loodjes

 93. oeps, ik hoop voor je dat je het weet op de rit krijgt, het klinkt wel heftig!
  tinus, je hebt het prima gedaan hoor, -10 kg!!!
  Stabben vind ik echt moeilijk…..en nee, ik ga niet voor mijn werk, ga naar mijn broer en zijn gezin.
  Die woont er al meer dan 20 jaar en ben er nog nooit geweest.
  Ik heb er zin in, alleen dat vliegen maar ja, laat het maar op me af komen…

 94. nou met mij gaat het goed, nog 2dagen te gaan dan zit de eerste kuur erop, of eigenlijk, eraf:-) 10 kilo zoals het er nu voor staat, benk super trots op, nog een paar kilootjes en er staan wee 2cijfers voor de komma!!! dat is mijn doel met de volgende kuur die ik er direct achteraan ga doen! kben ook erg nieuwsgierig hoeveel cm ik nu kwijt ben, vast erg veel, want al mn broeken worden flink te groot:-))))
  calorietje succes in canada! ist voor werk of vakantie?
  andere fijn weekend!

 95. Hallo! Daar ben ik weer inmiddels ben ik 4 weken in stabilisatie fase. Na 2 kuren ruim 14 kilo kwijt! Ben met de feestdagen wel aangekomen maar dat is gelukkig weer af! Ik ga af en toe 1 kilo erop of eraf. Maar blijf ongeveer hetzelfde. Ik ga in maart weer verder! Heb de kuren al in huis! Succes iedereen!!

  • hallo!!!!! wat super van je, 14 kilo is 28 pond…klinkt veel leuker!
   Je mag trots zijn op jezelf.
   ik ga maandag vliegen naar Canada, als ik terug kom zal ik ook wel aan moeten geloven…..
   Hoe is het met de anderen?

  • ha Topolino, val je in je stabilisatie periode ook af?
   ik ben zondag klaar met mn eerste kuur en er is 10 kilo nu al af, ik ga gelijk door met de volgende, dus ik ben erg benieuwd hoe die verloopt! zal vast niet zoveel zijn maar met de helft ben ik ook tevreden ;-).
   dat stabiliseren lijkt me wel eng hoor! daar zal ik beslist veel hulp bij nodig hebben, maar dat duurt nog ruim 3weken, tegen die tijd horen jullie me er wel weer over.
   jij iig veel succes verder!!

 96. Er is idd weinig te beleven, ik ben inmiddels gestopt, met hcg, krijkg het niet voor elkaar! Na zo n hectischd periode, die ik heb gehad, krijg ik het niet voor elkaar , om het voor elkaar te krijgen! Ik kreeg bij mijn kuur een boek, eat abc en probeer me daar wat aan te houden! Ik ven gelukkig alweer onder de 85 voel me verder prima!

  Maar ik herken het wel om 6 dgn stil te staan, frustrerend!! Ik raakte na 3 dgn gefrusteerd! Ik wil het wel weer oppakken, maar eerst moeten wij weer regelmaat krijgen in ons leven! Wat klinkt dat moedeloos .. Hihi

  • he oeps, wat vervelend, neem je tijd om weer alles op orde te krijgen!! dan zal,je zien dat het lijnen ook weer beter zal gaan! veel sterkte
   groet tinus

 97. nou het is wel super stil hier hoor!! jammer, maar met mij gaat het weer de goede kant op, kheb totaal 6 dagen stil gestasn, maar nu in 2dagen, 2kilo kwijt, dat geeft de burger moet. kben nu in 20 dagen 8,5 kilo afgevalen! jippie!!

 98. ha omavan1,
  ja het is iid rustig op dit forum, het andere forum wordt wat meer bezocht. zelf hou ik daar ook een dagboekje bij onder jantine.
  het moet toch wel motiveren om weer te beginnen als de vorige keer er 10zijn afgegaan!!?? veel succes iig!
  zelf hebk vandaag een mindere dag, de ongesteldheid sta weer voor de deur en dan voel ik me altijd wat vutloos en wil ik ZOET!!!!!! helaas vandaag overstag gegaan, nouja we zien wel. ook stond vandaag voor de eerste keer de weegschaal stil, dat is ook gek hoor. maar niet erg, tgaan reuze goed en aan mn kleding merk ik het steeds duidelijker!!!!!!!! jippie!!!!!!
  ik ga nog ff crosstrainen!!
  doei

 99. Wauw dat is echt top Tinus.

  Is wel rustig hier of zit iedereen nu op het andere forum, straks maar even kijken daar :).
  Ik wil ook weer beginnen de vorige keer ben ik bijna 10 kg af gevallen er mee die zijn er nog steeds af maar ik wil heel graag naar de 65 kg toe woog vanochtend op mijn eigen weegschaal 81,9 :( echt balen was nog meer kwijt maar in de december maand wat kg aan gekomen.

 100. nou even een update na van mn eerste week ik ben 5 kg afgevallen en in de taille, borst en heupen per plek ruim 5cm kwijt!!! ik ben helemaal blij!! op naar de volgende week!!
  hoe gaat het met de andere????
  groet tinus

 101. ha Svinde,
  ik weet niet of het gevolgen heeft als je zwanger wil worden?!
  maar als je zwanger bent is het absoluut niet verstandig om te lijnen en al helemaal niet met hcg! erna kan wel! verder is het zo dat je laatste kilo’s er het lastigste af gaan, zelf zou ik daar een hele kuur voor nemen,dat is maar3weken!
  ik hoop dat je wat aan deze info heb, anders heeft iemand vast nog wel aanvulling hierop!
  succes, groet tinus

 102. Hallo,

  Ik ben 23 jaar oud en wil graag van mijn laatste 8 kilo’s af. Now wil ik de ampullen kuur gaan doen een halve kuur ongeveer, maar ik las bij de website dat het gevolgen kan hebben bij zwangerschap? zou je mij daar iets meer over kunnen vertellen?

  Groet,

  Svinde

 103. even een update, het gaat de goede kant op, ik heb bijna geen hongergevoel en dat is erg fijn!
  verder zei mn docher van 6 vanmorgen tegen me” mam u ziet er een stuk dunner uit!” wauwdan smelt je toch! wat geeft dat een flinke boost om door te gaan!! en dat doen we dan ook vrolijk;-))

 104. Hoi Calarietje,
  Ik dacht dat je 4 ounces (= ca. 125 gr) van de meeste groenten mocht hebben.
  Na een paar dagen had ik daar echt genoeg aan. Mijn ega gaf ik 150 gr. omdat mannen altijd meer mogen dan vrouwen.

  • Arlin, ik deed in het begin 3 keer met een zak diepvries wokgroente van 750 gr.
   125 gr groente is niet veel….

   Lunch en avondeten:
   Eet één portie van de volgende soorten vlees, met een gewicht van 100 gram, mager rund- of kalfsvlees, kipfilet, Chileense zeebaars, tarbot, tong, heilbot, kreeft of garnalen.
   U mag geen andere vleessoorten eten.
   Het beste kan het eten gegrild worden om zoveel mogelijk vet kwijt te raken.
   Voor het bereiden van uw vlees mag u sap van een halve citroen gebruiken, ook witte of zwarte peper, zeezout, knoflook, basilicum, tijm, marjilein en andere kruiden.

   Hierbij een portie salade eten uit de volgende groenten: snijbiet, spinazie, bietengroen, alle soorten sla, tomaten, venkel, rode radijs, komkommer, asperges en kool.
   Vermijd andere groenten.
   Deze groenten kunnen rauw worden gegeten, gestoomd, of gegrild zonder olie of u kunt de groente zachtjes laten koken.
   Voor de dressing kunt u appelcider, azijn, een halve citroen of gele mosterd gebruiken.

   dit staat in mijn dieet.

 105. thanks voor de reactie, de kou was vandaag al minder, het hongergevoel kon ik goed weerstaan. verder ben ik sinds 4jan al 2,5 kg afgevallen!! geweldig voelt dat!! maar toch weer een vraag, hoeveel groente mag je tijdens je lunche en diner? ik weet wel wele ik wel/niet mag, en dat je moet afwisselen, maar geen hoeveelheid:-(((
  groetjes tinus

  • Tinus, bij de druppels mag je onbeperkt groente eten, dat zal denk ik bij alle varianten van hcg wel mogen.
   Je hongergevoel zal nog wel minder worden dan zit je ook sneller vol.

 106. Hallo, Ik heb de Biohcg gedaan. Dit is volgens mij de goedkoopste in ampullen vorm.
  Het is mij gelukt om 14 kilo af te vallen in deze periode. Nog meer dan ik zelf had verwacht.

  Ik hoorde namelijk dat de kracht in de ampullen sterker is omdat het een gesloten ampul is. Klopt dit?

 107. oeps, een keer vergeten is niet zo`n probleem, als je geen honger hebt doet doet de HCG wel zijn werk en als je honger hebt vergeet je ze niet denk ik…

 108. Ik krijg nu aardig mijn ritme te pakken, vanmorgen weer 5 ons er af! Vergeet toch nog wel eens de druppels, en dan lig ik al op bed! Ben nog niet onder de 85 misschien morgen?????

 109. hallo, mn 2de dieetdag zit er op! ik hou me perfect aan mn programma maar ik heb een honger!!!!!!!!!! echt super vervelend want dan blijf je ook steeds aan eten denken en dat is vervelend. en een andere vervelende bijkomstigheid is dat ik het steenkoud heb,brr. hopelijk gaan beide dingen snel voorbij!! afijn als het resultaat maar goed is daar doen we het voor! morgen zien we het!
  groet tinus

  • Tinus, de honger moet met een paar dagen wel over zijn, een tip, neem een glas christal clear dat vult een beetje en koud……ja dat blijft wel even zo.
   Lekker vroeg onder de wol!!!

 110. wauw yes het is dan eindelijk binnen gekomen, dus ik ga morgen van start! ik vroeg me af waarom je alleen (sinas)appels mag hebben?? er is toch nog meer zuur fruit? in mijn boekje wordt er niet over geschreven, iemand een idee??
  groet tinus

  • Tinus, houd je aan de appels en sinaasappels, je mag wel onbeperkt komkommer en tomaat eten.
   Je moet niet vergeten dat je geen honger hebt met dit dieet, daarom is het goed te doen!

 111. ha Hcgtje, dank voor je reactie, ik dacht voor de afwisseling is het misschien wel fijn een smootthie. afijn eerst moeten de ampullen nog binnen komen, khad ze voor de kerst al besteld dus dat duurt best lang want ik sta te popelen om te beginnen!!
  groet tinus

 112. Hallo allemaal!
  Ik ben er weer een tijdje tussenuit geweest. Ben echt aan t zoeken naar evenwicht tussen alles en hopelijk gaat die ook komen. 2012 is een fantastsich jaar voor me geweest en ook enorm wennen aan het normale ritme waar ik dus 7 jaar uit was. Maar.. t is heerlijk om weer mee te kunnen doen :) Het enige wat ik tot nu toe niet voorelkaar heb gekregen is die laatste paar kilo’s eraf krijgen. Denk dat ik zo’n 5 kilo aangekomen ben ( in vergelijking met het lichtste gewicht). Dus er zijn nog heel veel kilo’s af, maar baal dr wel van.
  Maar ja mens kan niet alles he!
  Goede voornemen is dus die paar kilo’s eraf! Wie gaan er ook beginnen 3 januari?
  Zijn er nog 2=1 acties van HCG?
  Allemaal veel succes en het allerbeste voor 2013 alvast!

 113. beste mensen, even een vraagje. ik ga deze week ook starten met hcg ampullen. ik ben erg benieuwd hoe dit zal gaan, kben erg positief en heb er veel zin in!! maar nu de vraag mag je ook groentesmooties maken bijv voor de lunch? naast je stukje vlees? het schijnt heel gezond te zijn en het is weer eens iets anders, toch?
  groet tien en vast voor iedereen een fijne jaarwisseling en een slank 2013 toegewenst!!

  • Hoi Tinus.

   Als je je houdt aan de hoeveelheid en soorten produkten mag het volgens mij wel.
   Ik zelf kauw liever :) Veel succes!

 114. Ik heb even een hectische tijd achter de mijn schoonvader plofseling overleden, mijn eigen vader opgenomen op de ic, gaat nu goed!
  Had het gevoel dat het wel mee viel, maar ik ben vanaf het monent dat hij overleed , 2 kilo gegroeid, gisterende begravenis en vandaag zijn verjaardag ! Dus ik begin vandaag masr weer mrt druppelen! Het moet er af! 3 x mac gehad, gelukkig namen ze voor mij een wrap mee, en een keer chinees! Gisteren avond lasangne, ik had het gevoel dat ik ook maar bleef eten, bijvoorbeeld, gisteren een heel portie lasange, daarna een flinke portie yoghurt! En een uur later koffie. Zonder koek, maar tegen 10 uur weer worst en kaas plus een wijntje! Vreemde dagen! Dus ook niet vreemd dat ik ben aangekomen

 115. Hallo! Hoe is het met iedereen? Ik heb een vraagje. Ik ben bezig met mijn 2 kuur, moet 11 dagen maar ik ben al 4 dagen niks afgevallen! Ik zit nog lang niet op ideaal gewicht en ik heb ook niet gezondigd! Heeft iemand hier raad mee of advies voor???

  • Waarschijnlijk ben je wel in centimeters afgevallen?
   Merk je dat aan je kleren?
   als je het dieet goed aanhoudt is het goed, of overwegen om een appeldag MET avondeten te doen.

 116. Hallo calorietje,

  Dank je wel voor je reactie! Vandaag gaat het weer een stuk beter, misschien door de plotselinge kou? Ik wil eigenlijk nog wel even door gaan, mits ik mij goed blijf voelen. Dus ik kan eventueel ook gaan stabben ook al heb ik geen 2 dagen zonder druppels gedaan? Ik wil in het nieuwe jaar ook nog een kuurtje doen. Groetjes en bedankt! Fijn weekend!

 117. Hallo allemaal,

  Ik heb even een vraagje. Ik ben nu 26 dagen bezig en 7,7 afgevallen. Dus dat is hartstikke mooi. Ik gebruik de druppels van calorietje en die wilde ik eigenlijk op maken, maar nu ben ik de laatste dagen zo duizelig als ik plotseling opsta. Verder voel ik mij goed, maar met snel opstaan moet ik uitkijken dat ik wel overeind blijf. Zou ik hier verder iets mee moeten of gewoon langzaam opstaan :).

  Dank jullie wel vast!

  • Deetje, ben je ongeveer aan je streefgewicht?
   dan zou je kunnen gaan stabben en dan nog 2 keer per dag 5 druppels nemen, zo komt het hongergevoel niet snel terug.
   Het is ook handig om nog wat te bewaren, het blijft geopend goed zeker tot de datum die op het flesje staat, ben je na de feestdagen wat aangekomen doe je het weer een weekje!

 118. Wat een bekend verschijnsel, Noa. Ik dacht eigenlijk dat het aan mij lag dat ik zo reageerde. ;-)
  Maar als ik bijv. brood eet voel ik me opgeblazen en daardoor onprettig. Ik heb de kuur in het begin van dit jaar gedaan en eet ook nog steeds weinig brood, aardappelen, rijst en pasta.

  Wanneer ik iets eet met veel suiker erin, brandt het nog steeds in mijn keel. Afgekickt??

 119. Hoi allemaal,
  Alweer een tijd geleden dat ik meeschreef hier. Ik had ook niet veel te melden. Het gaat nog steeds erg goed met me. De laatste kuur die ik deed (voorjaar 2012) vond ik wel erg zwaar. Sporten ging bijvoorbeeld nauwelijks. Zo had ik me tijdens eerdere kuren niet gevoeld. Maar het gaat nog steeds goed met me. Nog steeds pas ik in de maat 42/L die ik destijds bereikt heb. Ik kan winterrokjes van vorig jaar nog heerlijk aan en krijg nog steeds soms een mooi compliment. Eigenlijk wil ik best nog meer afvallen, maar ik heb er op dit moment de fut niet voor. Wel zijn er in mijn eetpatroon blijvend dingen veranderd, een aantal richtlijnen uit het dieet heb ik in mijn dagelijks leven ingepast.

  Mijn vraag betreft voeding als brood, pasta, aardappelen en eten met veel suiker erin. Ik eet ze weinig, maar de laatste tijd valt me op dat als ik het wel eet, dat ik dan later benauwd wordt. Dat houdt een paar uur tot een dag aan en dan is het weer weg. Iemand hier ervaring mee?

  Op internet las ik dat dit ook hormonaal kan zijn. Inderdaad werd ik vandaag ongesteld en voel me stukken beter.

  Ik ben eigenlijk benieuwd of iemand dit al eens gehad heeft en of het inderdaad bepaalde voeding kan zijn waar ik nu ineens last van heb.

  Bedankt alvast, Groetjes!!

  • Benauwd worden door het eten van wat dan ook, dat ken ik niet.
   Sinds het dieet heb je je eetgewoonten aangepast. Het zou kunnen dat je te weinig eiwitten binnen krijgt en teveel vetten, of andersom. Normaal zou de balance 18%eiwit/48%koolhydraten/34%vet moeten zijn.
   Wanneer de verhouding goed blijkt, zou je multi-vitaminen kunnen slikken.
   Veel succes met je onderzoek.

 120. Dat gaat lekker Janne!! En idd het zal wel minder hard gaan straks! Ik ging ook in begin razend zo’ n kilo per dag, daarna halve kilo per dag! Maar dat is ook lekker! Het komt allemaal goed en het zal gaan zo als het gaat! Succes verder

 121. Hier gaat t goed!
  DAG 67: 73,8
  DAG 7: 72,8
  DAG 8: 72,3

  Maandag heb ik er pas een week 500 kcal opzitten en er is nu al 4 kg vanaf! Nu weet ik dat de kilo’s er niet af blijven vliegen, maar ik hoop stiekem toch op 68 kilo uit te komen!! Ik ben in 2 maanden ook wel 5 kilo aangekomen, misschien dat dat scheelt. Wil het er deze keer echter wel echt vanaf houden!

 122. Jij ook heel veel succes!! Het gaat je ook lukken!! Ik ben dus nu in de 2 de kuur, echter gaat het wel iets minder snel als de 1ste! Ik val nu ongeveer 0,2 0,3 af per dag! Het belangrijkste is dat het eraf gaat!

 123. Goede morgen!!! Zo eerste kuur voorbij!!! Eindresultaat -8,9!! Dus 9,5%! Daar doe ik het voor!!! Vandaag begonnen met 86,3 op de weegschaal! Nieuwe kuur! Dus we zullen zien!! Succes allemaal

 124. maar ik plak er ook nog een kuur aan. Begin morgen weer met het echte dieet…even pauze van 5 dagen gehouden:) Succes allemaal! En wt een reslultaten weer!!!

 125. Ben eigenlijk van het weekend gestopt met het echte dieet, ik let wel op met wat ik eet. Zit twee kilo onder mijn oude gewicht van voor de zwangerschap en ben zeer tevreden.
  Doe dus niet aan stabben maar schommel nagenoeg niet.
  Halve kilo eraan sinds het weekend, dat was te verwachten.

  Hoop dat ik het zo kan houden.

  Succes iedereen!

 126. Zit nu op dag 5….
  DAG 3: 76,2
  DAG 4: 75,2
  DAG 5: 74,2

  Het vliegt eraf dus, maar goed, ben normaal gesproken dan ook een echte snoepkont! Zijn er nog meer net begonnen?? Hoop dat ik t volhoudt, de eerste dagen zijn altijd wel te doen, maar daarna…. En het stabben, dat vind ik zooooo moeilijk! Heb nu ook echt honger, mijn maag rommelt de hele tijd.

  Gr Janne

  • Janne, honger is niet goed, neem dan wat extra zoals een mandarijn of appel of een glas christal clear!!!

  • Heb een extra appel gepakt hoor, misschien komt t daardat ik gisteren getraind heb. Mss moet ik op trainingsdagen gewoon een appeltje extra pakken…

  • Bij jou gaat het ook lekker! Top joh!! Sporten, is eigenlijk niet echt verstandig tijdens dit dieet! Dus kan me w voorstellen dat je dan meer kcal nodig hebt! Succes verder

  • Weet dat sporten niet verstandig is, maar doe aan volleybal. Een teamsport dus waar ik niet zomaar even mee kan stopoen, wat ik overigens ook niet wil… En ben niet meer gaan sporten dan dat ik normaal doe, dus het zou geen problemen mogen opleveren!

 127. Hallo allemaal! Hoe is het met iedereen? En diegene die al aan het stabben zij hoe gaat het daarmee! Mijn laatste dag van mijn eerste kuur is aangekomen! Vanochtend weer -0,3!! Morgen eens kijken wat het totale eindresultaat is! We plakken er nog een kuur aanvast!!! Succes

 128. Goedemorgen allemaal!! Mijn eerste kuur loopt het op eind!! Zwaar weekend gehad vanaf donderdag personeelsuitje, familie weekend! Ik heb wel opgelet, maat niet al te zwaar. Met gelukkig wel als -0,2gisterochtebd! Vandaag -0,5. Wat het tussenstand brengt op gewicht 86,8 afgevallen -8,4!! Succes

 129. Hoi allemaal,

  Ik ben ook weer begonnen… Bewust voor de feestdagen, want ik vind het makkelijker me in te houden als ik niets mag. Of is dat heel raar?!? Vandaag dag3, eerste dag 500 kcal en heb m goed doorstaan! Ga me dagelijks wegen, moet nl wel resultaat zien om t vol te kunnen houden. Voor morgen ben ik benieuwd, was nl net al lichter dan vanmorgen.
  Iedereen iig heel veel succes.
  Gr Janne

 130. Hoezo streng;
  Sta ik met mn poffertjesporem ieniemienie stukjes spercieboon te “vlooien” uit een zak kant-en-klare chinese roerbakmix….. let dan ook op wat je koopt! ;-)

 131. Daar was ik ook weer, ik ben al een tijdje geleden gestopt me HCG , en blijf steeds rond die 83 hangen, ik voel me super! En wil toch in jan weer beginnen, met kuren! Ik merk dat ik met ER OP LETTEN, niet aan kom maar ook niet af val, het schommelt steeds wat tussen de 82, 7 en 83, 9 dus heel redelijk!

 132. Hallo hallo..
  Kom ook weer even binnenvallen haha..
  T gaat lekker met iedereen las ik, top!!!!
  Ik heb de eerste kuur er op zitten en al met al (1 appeldag gedaan) 7 kg precies eraf!!! Dus 9%!!! (Ik kom van 98kg en nu dus 75kg na drie kuren totaal, (febr 2 kuren, nu 1) dus je snapt ik ben helemaal happy!!!!)
  Ik knal meteen door met kuur 2 want met de komende feestdagen zal ik heus af en toe wat nemen.
  Nou weet ik dat ik na 6 wkn kuren pauze moet houden, mag dat ook maar drie weken zijn???? Ik gebruik de druppels van calorietje…
  Iemand ervaring/advies???

  Succes weer iedereeen!!!! Hcg is the best!!!!

  • Hey oeps.. ik weet t, de verplichte pauze is 6 wkn… maar ik wil m inkorten tot max 4… en kijken of t dan ook gewoon nog de schrikt zeg maar…
   Vandaar de vraag of iemand daar ervaring mee heeft…
   En anders zit r nix anders op en test ik t wel als eerste.. ;-)

  • Hey oeps.. ik weet t, de verplichte pauze is 6 wkn… maar ik wil m inkorten tot max 4… en kijken of t dan ook gewoon nog de schrikt zeg maar…(stabben is zeg maar niet mijn ding hahaha)
   Vandaar de vraag of iemand daar ervaring mee heeft…
   En anders zit r nix anders op en test ik t wel als eerste.. ;-)

 133. Goedemorgen allemaal…
  Nou dat valt niet tegen.. youpie… 2e dag dieet.. weer – 0,8 eraf .. een goed begin is het halve werk..

  @ kleintje.. geniet maar lekker van je patatjes.. heb je gewoon verdient.. maar kijk uit met de mayo..
  fijne zondag. allemaal..

 134. Lekker hoor to girl, dat geeft zeker moed.
  Ik vandaag toch -0,3 maar vanavond eet ik weer is mee met de patatjes.
  Agh, ben tevreden met resultaat, toch dik 2 kilo onder mijn gewicht van voor de zwangerschap.

 135. Goedemorgen allemaal..

  na één dag dieet.. – 1 kilo.. dat geeft de burger weer moed… wel veel vocht uitgeplast maar ook dat hoort erbij.

  Fijne dag allemaal..

 136. Fijn dat het met iedereen zo goed gaat.
  Go girl, wat en motivatie helemaal top zeg!
  Kan ik helaas niet zeggen :(
  Ben 5,5 maand geleden bevallen en zit nu 2 kilo onder mijn oude gewicht en heb besloten het weekend af te maken met het dieet en daarna wel op te blijven letten met wat ik eet maar toch ook te gaan genieten van de december maand.
  In het voorjaar ga ik (als ik het nodig vind) nog een kuur doen.

  Maar ik mag zeker niet klagen want ik weeg nu 55 kilo en ben 1,56 klein :)
  Heb mijn oude figuur terug en kan al mijn kleren (zelfs de strakste broeken) weer aan.
  Hoop stiekem nog wel een halve kilo af te vallen van het weekend aangezien ik er wel al vanuit ga dat ik straks weer een kilo aan kom.
  Na mijn vorige bevalling ben ik ook op het gewicht van 57 gebleven tot aan mijn tweede zwangerschap.
  Ik heb dus goeie moed.

  Succes iedereen en ik blijf jullie hier volgen en mijn eigen belevenis posten na het dieet.
  Hoop dat ik niet teveel aan ga komen weer en zo wel dan hoop ik net als go girl de motivatie te vinden om er weer wat aan te doen!

  • Dank je wel Kleintje..
   De motivatie en drive komt eigenlijk door hcg zelf .. Geen ander middel = dieet geeft zoveel en snel resultaat. En ik voel me gewoon een stuk minder goed nu ik toch weer zwaarder geworden ben.. Ik was nog niet klaar met afvallen en wilde weer opnieuw in het nieuwe jaar beginnen maar was bang dat t dan helemaal de spuigaten uit zou lopen.. ik wil het er weer af hebben.
   Wees blij met je gewicht wat je nu hebt . en laat t niet meer los.. maar ik lees dat je je er goed van bewust bent.. dat scheelt alles.. succes meid…

 137. Hallo allemaal,.. Go Girl is er weer..
  Ben hier een poosje weg geweest .. maar heb wel altijd alles van iedereen meegelezen.
  Heb vanaf maart tot en met juli dit jaar.. in totaal 3 kuren gehad met ampullen.. geweldig resultaat van totaal bijna 20 kilo gehaald..maar ben nu op t moment door t overlijden van een van mijn broers niet meer bezig geweest met enig dieet of wat dan ook.. /veel stress en verdriet./ lees emotieeten..!!/. en dan kan je zien wat dit met je lichaam doet.. Ben in korte tijd toch wel weer aangekomen.. ongeveerr 6 kilo.. en het moet er nu meteen af.!!!!
  Vroeger had ik het lekker laten zitten.. want wat ik ook probeerde het ging er toch niet af.. totdat ik hcg tegenkwam.. . Dus nu uiteraard weer hcg.!!!. maar nu met de tabletten.. en ik ben heel benieuwd hoe dat gaat. .
  Dit is mn 3e dag … dus 1e dag dieet.. stond vanmorgen op 87 …. Boeiiiggg..!!!! dat is wel wat meer als ik had gedacht … maar goed… we gaan er weer voor.. Kun je nagaan hoe belangrijk het is om heel regelmatig te wegen..
  Ben zo blij met dit Forum… je kunt hier alles kwijt …
  liefs allemaal weer van Go Girl.

 138. Ik ben 2 weken bezig met de hcg tabletten, en ben 4kg af!
  Graag zou ik hierna nog een kuur volgen.
  Nu is de vraag, is het dan de bedoeling om tijdens de kuur hetzelfde 500kcal dieet te volgen,
  om moet je dan terug starten met 2 eetdagen, en dan terug het 500kcal dieet?

  • Hoi dinake,.. Nee hoor je hoeft niets te onderbreken je mag gewoon zonder onderbreking je 2e kuur er gewoon aanplakken. dus je gaat gewoon door met je hcg en je 500 cal ddieet.
   gr Go Girl.

 139. Goede morgen! Gister personeelsuitje gehad, niet helemaal strikt gehouden, maar hopelijk niet te veel kwaad geschikt! Vanavond naar Duitsland voor een weekend, naar familie, dus gewoon door gaan met lijnen!! Zal ik ook pas maandag wegen! Ben wel benieuwd dan! Hoe is het met de rest???

 140. Goede morgen!! Vandaag weer gewogen, er was 1,4 kg af in 2 dagen!! Tussenstand na 15 dieetdagen gewicht 87,5. Eraf in totaal 7,7 kg!! Als het zo doorgaat haal ik de 10%

 141. Hoest nu kleintje…ik ben erg blij. Was 66 vanmorgen. Heb vanochtend geen hcg ingenomen omdat ik zaterdag weekend weg ga. Wil dan een drankje kunnen doen dus ga opbouwen. Nog twee dagen dieet en dan wat meer eten…heb er zin in. Zal dinsdag dan wel weer zwaarder zijn maar zien we dan wel weer. Ga gewoon nog een kuur dien dan om op 62 te eindigen. Gewivht nu is eigenlijk ook mooi hoor bij 1,68

 142. Al 3 dagen op hetzelfde gewicht…
  Ik denk dat mijn lichaam er ff klaar mee is, zit natuurlijk ook op een goed gezond gewicht en BMI.
  Had alleen gehoopt dat mijn buik nog iets meer zou slinken.
  Ga in ieder geval van het voorjaar weer een kuur doen.
  Deze maanden vind ik wel heel erg zwaar.
  Maak deze kuur nog wel af.

 143. Hi allemaal! Vandaag heerlijk rugmassage en rugpakking gehad ( algen:) weer bijna ying Yang. Donderdag nog even wat wervels recht en dan hoop ik er over een week weer voor te gaan. Rustiger en als t goed is no stress :)

 144. Wat mag je nou extra met stabiliseren en hoe ziet een dag menu er dan uit?
  @peer, zo leef ik altijd eigenlijk al. Door de week niet snoepen en in het weekend lekker wel.
  Vrijdag weeg ik dan het minst en na het weekend weeg ik dan meer, maar omdat ik door de weeks dan niet snoep weeg ik vrijdag weer op zijn minst. En daar hoef ik dan verder niet veel voor te laten :)

 145. @Marga, ik gebruik ook de tabletten en heb nergens last van. Ja, kou maar dat heb ik altijd, hihi.
  Ik had laatst ook hoofdpijn maar dat kwam juist omdat ik die dag te weinig had gedronken.

  Succes en hou vol.

  • Ik wel hoor. Heb het de hele dag koud. Savonds lekker met kruikje op de bank en in bed.. Maar ik weet iig dat ik vet verbrand. Zo lekker warm bedje in. De kruikjes liggen al klaar. Morgen weer een dag!!! Succes girls!Zit eraan te denken om na de stabillisatie door de week goed streng te zijn en in het weekend1 dag in te lassen waarop ik alles mag waar ik zin in heb. Om zo je lichaam extra boots te geven. Las dit ergens dat het goed schijnt te zijn. Dan verheug je je ergens op. Door de week gewoon biologisch en gezond. vlees, kip ,vis, gegrild, veel groenten noten zaden 1 aardappel of 1 handje rijst of pasta en geen alcohol of frisdrank.. Kwark met musli of honing en zaden geen brood maar rijstwafels of speltbrood. en dan in het weekend lekker croissantje of brood flesje wijn. een keer een pizza .. Ik ga dat proberen en ga jullie dan op de hoogte houden hoe dat werkt. Maar eerst de 62 maar eens halen.

 146. @calorietje, bedankt voor je snelle reactie.
  Ik gebruik de tabletten en 1 x per dag 1HCG en 1 vit.B12.
  Hopelijk is het morgen wat beter. Heb s’nachts al me electrische deken aan.
  Eigenlijk te gek want wat als het gaat vriezen????
  Maar dan zal de kuur wel op zijn. Heb nog 12 dagen te gaan met de tabletten.

  • Misschien zet de leverancier van de tabletten hierover wat neer, ze komen regelmatig op de site.
   Koud, koud en nog eens koud, dat hoort hierbij, je moet het zo zien dat je vetlaag verdwijnt.
   probeer anders eens een halve tablet te nemen, misschien gaat het dan beter, als je geen honger krijgt tenminste…..het resultaat ligt niet aan de hoeveelheid hcg die je neemt en je kunt de andere halve nog in de middag nemen.
   Sterkte ermee….. elektrische deken is niet verkeerd en als je stopt met hcg verdwijnt de kou ook hoor!

  • Gekke tip misschien maar als je even intens beweegt krijg je het toch wel warm.
   Ik klom dan op crosstrainer en had het dan even een uurtje of wat warmer.
   Hoofdpijn gaat idd over.. Vervelend he.

 147. Hallo allemaal,
  Heb al 3 dagen hoofdpijn, zelfs de paracetamol doet niets.
  En heb het vreslijk koud…….heeft iemand tips?????
  Nee ben niet verkouden of grieperig.

  • Koud, dat klopt, heb ik ook, dan werkt het tenminste.
   Als je iets minder drinkt kan het schelen en hoofdpijn, dat is een veel voorkomend bijverschijnsel.
   Het gaat over, komt door de verandering van eten, geen suikers en koolhydraten.
   Welke hcg gebruik je, tabletten, ampullen of druppels?
   je zou de dosering wat uit kunnen spreiden over de dag.
   Sterkte ermee!!!

 148. Ik was gelukkig wel afgevallen calorietje..maar het is er nog niet allemaal af lol. Denk dat ik morgen niet ga wegen dan is het dondrdag spannender. Gewoon om de dag.. kleintje balen…maar je weet waar het van komt. Nu even doorzetten. Nog maar zes dagen.

  • Nou peer, vanmorgen was er weer 7 ons af hoor…..vanavond een verjaardag, dat wordt weer moeilijk.
   Maar ik ga ervoor, wil toch weer graag onder de 67 komen!
   Iedere dag wegen werkt bij mij het beste.
   Kleintje, go!!!!! nog maar een paar daagjes!
   Haal alles eruit wat je kunt!!!

 149. Ik was minder blij, weer 0,1 erbij :( maar helemaal mijn eigen schuld.
  Nu dus echt nog ff er flink tegenaan de laatste 6 dagen.
  Ga er nog ff voor!

  Fijne dag iedereen.

 150. Goedemorgen allemaal! Vanochtend werd ik super blij van de weegschaal 88,7 woog ik. Dat betekend na 13 dieetdagen -6,5 kg!!!!! Op die manier kunnen we zeker nog een kuur erachter doen!!!! Succes allemaal !

 151. Klopt hoor!
  Daarom is het ook zo ideaal 4 dagen thuis te zijn.
  Wat een pracht gewicht heb jij toch! Ik klaag ook niet hoor vergeleken wat t was, maar 3 kilo moet er gewoon minimaal nog vanaf. Dan net een gezond BMI.
  Ach t is dan met vertraging maar komt goed :)

 152. Calorietje: heb idd te veel gegeven maar ging om gezondheid van m’n ma. Dat werd bij cardioloog niet serieus genomen en nu eindelijk vanmorgen wel. Denk dat alles van de week te veel voor me werd. Morgen een relax behandeling bij schoonheidsspecialiste en donderdag naar Fysio. Het werk wat ik doe En verdere bezigheden krijg ik juist energie van. Zo niet dan stop ik ermee :)

  • dat je er energie van krijgt klopt, heb ik ook met filmen maar als er iets tussen komt zak je even helemaal in, dan merk je toch dat je nekletsel hebt, zo ervaar ik het tenminste…succes!!!

 153. Pff, merk wel dat ik zwakker wordt hoor nu het einde nadert.
  Jammer want wil er eigenlijk het meeste uithalen.
  Morgen weer ff doorzetten.

  Goede nacht iedereen!

 154. hcgtje, denk je er wel aan dat je een whiplash hebt gehad, eigenlijk kom je daar nooit vanaf.
  Als ik het zo lees, evenwichtsstoornis, draaierig…..je hebt zoveel gedaan de laatste tijd!
  Bij mij was het weer fout vanmorgen, na zaterdag 1 kg erbij maar had ik wel verwacht.
  Na het weekend ben ik altijd zwaarder, weinig beweging, minder water drinken…
  Morgen verwacht ik wel een daling, ik wil erg graag de 65 halen, dat heb ik al vaker geprobeerd maar blijf meestal haken rond de 66 en ach, dat is ook goed hoor.

  • Ik had hetzelfde. Verwacht morgen ook weer een daling. Komt denk ik dat we bijna bij ons streef zijn. Ik zit er gelukkig ook weer goed in. Nu lekkere ot thee zetten! Morgen weer een dag..

 155. Goedemorgen! Vandaag gelukkig wel wat eraf -0,4 kg! Dat brengt de stand op -5,6 kg na 12 dieetdagen!! Gisteren was ik helaas niets afgevallen, maar ik ben al blij dat ik niet blijf stilstaan!!!
  Hoe gaat het met de rest?

 156. Viel me alles mee, maar 0,1 erbij dus deze week weer flink ertegenaan.
  Volgende week fase 3, wat mag je er dan allemaal bij?

  Succes weer deze week!

 157. Vandaag helaas gezondigd en nu weer zo’n spijt van :( er is maar 1 iemand verantwoordelijk en dat ben ik…
  Vrees het ergste morgenochtend, stom weekend!
  Nog tabletten voor 8 dagen, ben al op mijn streefgewicht maar wil nog ff 1,5 kilo eraf voor het schommelen straks want ga er vanuit dat er straks minstens weer 1 aan zit.

  Slaap lekker voor straks.

  @hcgtje: tabletten zijn ook super, elke dag zelfde dosis en extra vitamine tabletten erbij.

  • Je bent al op je streefgewicht! Fantastisch!
   Ik heb tabletten gehad maar werd daar heel erg hyper / onrustig / bonzend hart van en maandelijkse periode bleef toen erna weg.
   Ze zijn te sterk voor mij.

 158. hcgtje, ik neem 3 keer 6 druppels, het gaat niet om de hoeveelheid die je neemt, als je maar geen honger hebt.
  Wel beginnen met 3 keer 10 druppels, na dag 5 mag het naar 3 keer 5 druppels.
  De druppels hebben praktisch geen bijwerkingen, dat weet je toch wel ?
  Gisteren feestje gehad van mijn dochter, 12,5 jaar getrouwd……kon me niet echt beheersen.
  Morgen eerst wegen en natuurlijk ook weer strak in het gareel!
  Eigenlijk hoef ik nog maar een paar kg dan is het goed.

  • Gefeliciteerd met je dochter Calorietje!

   Ja dat weet ik van bijna geen bijwerkingen maar t kwam met een dag of 4 van de druppels. Manlief is bezig geweest met een plek onder m’n schouder en die voelt nu beurs aan. Waarschijnlijk trekt dat naar hoofd (draaierig) en linker been ( slechter evenwicht) en daardoor opgejaagd gevoel ipv door druppels.
   Goede tip van het aantal druppels. Even donderdag afwachten en als t gaat zoals ik denk kan ik volgende week donderdag (3de dag) weer starten. T ging net zo goed, maar durfde echt even niet verder te gaan. Mijn spier heeft zo vast gezeten dat t niet eens pijn deed… Vandaar dat ik op t verkeerde been werd gezet.

   Hoeveel wil jij eraf hebben?

 159. Heeft u ook last van de crisis? EcomMedics komt u tegemoet met een spectaculaire tijdelijke prijsverlaging!

  Koop onze populaire HCG Spray+ en betaal nu geen € 64,50 maar slechts € 35,00! Dat is dus bijna 30 euro voordeel per kuur. En u mag er zoveel kopen als u wilt.

  Let op: deze actie is geldig tot en met 31 november 2012 en zolang de voorraad strekt.

  klik hier voor meer informatie over deze aanbieding

  Shirley

  • Dank je Hcgtje, onze HCG Spray+ vormt een unieke 23 daagse afslankkuur om snel en eenvoudig af te slanken, het lichaam te ontgiften en het jojo-effect te voorkomen: eenvoudig in het gebruik en makkelijk vol te houden.

   Shirley

 160. Hallo allemaal,
  Ik lees al eventjes mee met jullie en het doet mij goed en houd mij alert. Ik ben nu 1 week bezig (11 november) en hoop dat het snel gaat. Mijn lief is een maand naar het buitenland en ik hoop dat ik hem een maatje minder kan verwelkomen. Leek mij wel een leuke verassing.
  Ik ben gestart met druppelen op zondag en woog toen 83,9 vanmorgen was ik 81,3.
  Succes allemaal!!

 161. Super gaan jullie!
  Ik denk dat t niet van de druppels komt. Heb t nl nog steeds, terwijl ik al enige dagen ben gestopt met de druppels. Zal wel iets heersen waar ik een tikje van heb gekregen. Niet vreselijk erg maar wel lastig. Even weekje wachten en als t over is herstart.
  Zat er net weer zo lekker in dus vind het wel jammer.

  • Denk dat het mijn nek is (als ik hem naar achteren wil buigen kan dit haast niet) waarschijnlijk is dit het probleem. Donderdag naar fysio dus nog even paar dagen en dan ben ik er vanaf.
   Ben blij dat t niet door de druppels kwam en kan ik hopelijk binnenkort een herstart maken.
   Calorietje.. hoeveel zou de minimale inname zijn van de druppels?
   Hoeveel pak jij er?

 162. Woehoehaaa! Gister heerlijk 6 melba toastjes met magere filet àmerican op en toch 0,4 kilo afgevallen. Zo blij!
  Mijn man zat aan de paprika chips maar dat deed me niks.
  Wat een heerlijk dieet zeg.
  Zit bijna op een gewicht dat ik met mijn 18e voor het laatst had :) helemaal happy de peppy!

  @hcgtje, wou dat ik je kon helpen, sorry.

  • Hcg ik weet het ook niet! Gaaf he dat afvallen maar ik denk dat k weer vocht vasthoud want vanmorgen was ik plus 0.7 Denk dat dat toch het resultaat van de twee wijntjes van eergisteren is geweest plus 1 wijntje gisteren. Nu toch maar weer streng en alleen aan het dieet houden. Hopelijk is die kilo er snel weer af! Succes allemaal en laat je niet gek maken. Fijne zondag!

 163. Hi allemaal!
  Ik moet even gaan verzinnen wat ik ga doen. T ging deze week niet. Het dieet kan ik wel volhouden maar m’n lijf dacht er anders over. Ik wil dus iets verzinnen qua lijnen wat ik 4 dagen streng kan doen ( dan ben ik thuis) en 3 dagen het iets kan laten vieren. Calorietje jij een idee of t nut heeft om 4 dagen Hcg te doen streng en dan 3 dagen iets minder streng? Dus 4 dagen de max aantal druppels en dan 3 dagen wat minder? Krijg er een opgejaagd gevoel van en of ik onderuit dreig te gaan… Nee meer alsof ik door m’n hoeven zak. Hoeveel druppels pak jij op een dag en verspreid over 3 (?) keer? Misschien moet ik er minder pakken.

  Willen jullie eens meedenken?
  1 dag per week zei Guinan dan kan je evt. overslaan met druppels dat helpt misschien al.

 164. Gister helaas niks afgevallen maar vanochtend wel weer 0,3. Mijn man was heel de week naar Houston en nu weer thuis. Toch moeilijker dan. En weekend… Vandaag netjes aan dieet gehouden maar voor vanavond toch maar een klein mager bakje filet american gehaald. Heb al 2 rijsttafels op maar neem vanavond lekker paar melba toastjes met filet. Ben al op mijn streefgewicht maar ga nog ff door en maak mijn dieet af. Nog 9 dagen te gaan en tot nu toe 3,2 kilo afgevallen. Ga er snuit dat er zeker wel weer een kilo aan komt als ik ‘normaal’ ga eten. Dus wil er nu eigenlijk nog 1,5 kilo af en hoop dat dat gaat lukken aankomende week.

  Succes dit weekend!

 165. Yessss wat een te gek gevoel he? Ondanks mijn twee wijntjes van gisteren toch nog 300 gram afgevallen! Nu na12 dieetdagen 4.7 eraf! Alles zit ook veel beter nu! Succes allemaal!!!

  • super peer!!!
   bij mij was er 3 ons bij…..eb vandaag feestje van mijn dochter dus zal wel meer bijkomen vandaag.
   ik hoop dat ze maar 1 keer 12,5 jaar getrouwd is dus ga ik lekker meeeten van het chinees.
   weinig rijst en sausjes, ben toch al gewend aan minder eten, ik kan niet zo veel meer op.
   jullie horen het wel na het weekend…

 166. Goede morgen! Na 1 dag niet te zijn afgevallen gaan we nu gewoon door! Weer -0,5 kg dat brengt de stand op 5,2!! Nog ff volhouden. Ik zit nu op 88,9 in iedergeval van die 9 af!!!

 167. Heb het boekje niet meer! Dus kan het niet nakijken..maar dacht dat dat erbij stond en dat je geen zalm mocht, Lol Nou ja,,voor mij werkt het wel dus…

 168. Ben nu de voice aan het kijken! Wat een talenten. En ja ik heb 1 glas wijn op. En zit nu weer aan de thee! Gelukkig hoeven we beiden niet veel af te vallen calorietje. Ik neem voor de lunch altijd botersla mee of gemende sla of ijsbergsla en met blikje tonin op water of gerookte kip en af en toe rijstwafel met runderrookvlees. We can do it girls!!!

  • @calorietje. Ik ben vandaag niet afgevallen! Heb ook mijn periode gekregen, maar ik ben dus in 9 dieetdagen 4,7 k afgevallen! Heb alleen moeite met de lunch! Vind het een beetje eentonig en ik weet niet wat ik nog kan doen? Verder makkelijk vol te houden! Ik ga wel ff door, het gaat volgens mij best goed! Hoop dat er morgen wel iets af is!
   Bij jou gaat het ook super!!

  • Ik wil nog kei veel afvallen! Het liefst richting de 80 te gaan en dan weer door naar de 70!! Is een lange weg, maar als ik nu al ver kom, doe ik een 2de kuur erachteraan! Als je trouwens de 2de kuur erachteraan doet heb je dan ook 2 eetdagen in het begin van de 2de kuur?

 169. Hoe gaat het met de rest? Jij bent ook lekker op gang he caloerietje? Hoeveel moet je nog? Ik wil graag onder de 62 kilo komen! Nog maar een paar kilo… heerlijk.

 170. Yes Calorietje! Het is een super dieet..Alleen ik heb nu zo een zin in een wijntje.. Niet normaal meer… denk ik schrijf het even van me af. Heb het gewoon echt echt heel lastig nu. Bij het boodschappen doen fles gekocht en staat nu koud te worden in de koelkast… Ik weet dat ik spijt ga krijgen maar er is een stemmetje in mijn hoofd die zegt dat eentje toch niet uitmaakt… pffffffffffffffffffffffff .Zwaar.. Neem maar even kop thee!

  • ik kan het begrijpen hoor, je moet volgens een streng dieet leven en dan is het best moeilijk om je er aan te houden, beloon jezelf maar.
   ik weet, het is geen goed advies, maar wel psychologisch een goed advies…..en als ik er iedere avond 1 neem, kan het toch, ben vanaf maandag van 69,6 naar 66,9 gegaan.
   het was mijn bedoeling om na 6 bruiloften en 4 verjaardagen in 1 maand weer even op gewicht te komen.
   Mijn streefgwicht is 65 kg, probeer dat steeds te halen, als ik onder de 66 kom is het maar even.
   meestal schommel ik zo tussen de 66 en 67.

 171. Zo heerlijk kleding passen! En kan je vertellen dat t heerlijk is om alles uiteindelijk weg te moeten doen omdat t echt niet meer kan. :)

  • jahahahaha verheug me erop! Vandaag niet gewogen dus nu morgen wegen omdat ik graag i de 66 kilo wil zien op de schaal. Gisteren 67,3 dus heeeeeeel benieuwd morgen vroeg! Dan ben ik 11 dagen bezig geweest dus op de helft!

 172. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh nog 1dag en dan weekend. Gaan we shoppen ( kleren passen maar nog niet kopen hoor. Ben beetje blut :) Maar alvast in de stemming komen wat ik al wel aan kan :)

 173. Hallo daar ben ik weer! Vanochtend dus wel gewogen en wonderbaarlijk er was 0,8 af in die 2 dagen! Dat betekent na 8 dieetdagen 4,7 eraf!! Fantastisch zeg dit dieet! Vandaag de 9 de dag, was er niet bij met mijn hoofd dus kijken wat dat doet!!! Succes iedereen!!

 174. Hihi gelijk heb je hoor… ben alleen jaloers omdat ik geen rood lust en mn wijntje wel mis hahaha

  En net wat je zegt, belonen mag af en toe best… ik beloon me in t weekend bij een filmpje nog wel eens op “propjes” rookvlees met snoeptomaatje op een prikkertje of met zuur augurkje en crytal clear in een wijnglas hahaha…. (slaat nergens op maar je heb wel t idee dat je lekker aan een hapje en een drankje zit)… en dat heeft ook geen nadelig effect gehad tijdens mn kuren…

  Zo hou ik t ook langer vol ;-)

 175. vandaag -0,2…
  Debje, ik houd me de hele dag aan de regels, daarom beloon ik mezelf s àvonds met een rood wijntje, had me voorgenomen dat als ik niet af zou vallen het zou laten staan….
  Mag eigenlijk niet en ik geef geen goed voorbeeld, soms zeg ik het tegen mijn clienten als ze hun wijntje erg missen, neem er in het weekend 1 als beloning, wel een rode!!!

 176. Jeetje Topolino.. sterkte!!!

  Ik gebruik ook gewoon alle kruiden uit die potjes van verstegen hoor.. no problem…

  Calorietje.. hmmmm wijn… *jaloers*
  Mijn enige “zonde” is dat ik een snackajack kaas eet ipv gewone rijstwafel… krijg ze niet weg anders…

  Volgens mij heeft mn lichaam zn verzet opgegeven hahaha, vanmorgen -0,4…

  Can we do it?? Yes we can hahaha!!

  Fijne en iets slankere dag iedereen!!

 177. Vandaag is de laatste dag van de HCG 2=1 Aktie

  De aktie loopt tot en met donderdag 15 november 2012.

  Zo werkt het

  Je besteld het aantal kuren dat je wil betalen. De gratis kuren worden automatisch toegevoegd aan je winkelmandje.

  Voorbeeld

  Als je 3 kuren besteld, dan worden er automatisch 3 gratis kuren extra
  toegevoegd.

  Bestellen

  Klik hier voor de 2=1 HCG Tabletten Aktie
  Klik hier voor de 2=1 HCG Spray Aktie
  Klik hier 25% korting op HCG Oral

  Voor nog meer ervaringen met Bio HCG+ bezoek je het Bio HCG+ Forum

 178. @peer, ik gebruik de tabletten. Na mijn vorige zwangerschap de ampullen gehad en nu tabletten.
  Wat mij betreft werkt het ook prima, je krijgt er ook vitamine bij.
  Mijn start gewicht was 58,3 en nu 10 dieetdagen later weeg ik 56,8 maar heb wel twee keer flink gezondigd en na die dagen maar 1 ons afgevallen.
  En aangezien ik geen overgewicht heb zal het ook niet herl hard gaan.
  Ik ben hier al mega blij mee en nu pas op de helft.
  Ben benieuwd naar het eindresultaat.

  Succes iedereen!

  • je mag ook kruiden uit een potje hoor, kerrie, knoflook, peper….en ik gebruik ook de groene pot van knorr, strooiaroma.

 179. Hallo!! Vandaag niet gewogen, had een zeer turbulente nacht, moest naar de spoed met mijn dochter, slecht geslapen ( bijna niet)! Gelukkig gaat het wel al iets beter met haar! Wel vandaag dieet vol kunnen houden. Ik denk wel dat ik te weinig heb gegeten door alles. Heb de lunch overgeslagen en pas s avonds gegeten! Dus we zullen wel zien morgenvroeg!

  Maar wat een resultaten zeg, wat ik hier allemaal lees!! We kunnen het!!! Lets go!!!

 180. Ieder avond een rood wijntje? Maar…hou jij het dan ook echt bij 1 glas? Ik zuip gelijk de hele fles leeg haha! Ben heel benieuwd hoe het afbouwen zal gaan! Zit beetje met probleem. Ik ga zaterdag de 24ste weekend naar Londen met vijf vriendinnen en kom maandagavond terug! Ik wil dan toch graag weer wijntje drinken en meedoen! Is het verstandig volgende week donderdag geen ampullen te nemen? en weer op te bouwen zodat zaterdag de hcg uit mijn lijf is en ik lekker wijntje kan drinken? Ik let wel op met koolhydraten. Dan heb ik 19 dagen dieet gevolgd ipv 24. Maar wil dan maandagochtend weer met ampul beginnen en dieet verder afmaken en er misschien nog een kuur achteraan doen met de tabletten! Iemand ervaring met de tabletten? Mijn streef is 62 kilo. Wat zouden jullie doen?

 181. Hey Peer…
  Ik was helemaal blij… -0,6 vanmorgen!!
  Doorzetten loont, tis weer bewezen ;-)
  Zit na 11 dieetdagen nu op -4,1..

  Jij gaat ook als een speer zeg, lekker hoor!!

  Calorietje, flitsende start zeg.. helemaal top!!

  Efferiebodie heppy dus hahaha

  • Jiha wat een goed nieuws! Heerlijk. we can do it! Wat een geweldig dieet is dit.. of eigenlijk manier van eten. Moet zeggen dat ik het echt fijn vind. I am happy de peppy.. Zou ik overmorgen de 66 op de schaal zien? Ik hoop het zo!!! Good luck allemaal!!!!!

  • Super debje!!!
   ik verwacht dat er morgen niets af is…hoeft ook niet (mag altijd) 2,1 kg in 2 dagen dat is me nog nooit overkomen.
   Vooral omdat ik iedere avond zondig, een lekker rood wijntje, mag natuurlijk niet dat weet ik maar als het goed gaat doe ik het toch!
   toen ik hiermee begon was ik in de eerste week 3 kg kwijt en dat vond ik al superveel!
   En peer, jij wilt de 66 zien, gaat je lukken hoor!
   Jullie zijn zo gemotiveerd, houden zo

 182. En hoe was het vanmorgen debje? Ik ben ook ongesteld. Nu mijn derde dag . Ik viel even niets af maar vanmorgen weer iets meer dan halve kilo. Ben in 9 dagen van 71 naar 67.3 gegaan. Kan bijna mijn spijkerbroek weer aan en zit nu eindelijk in gezond bmi. Jippie

  • Dat is super peer!!!
   Bij mij was er vanmorgen weer 0,9 af, stand in 2 dagen -2,1 dat had ik echt niet verwacht!
   Ook omdat ik niet veel overgewicht heb…ik ben ongeveer 1.70 (misschien in de jaren wat gekrompen) en weeg nu 67,5, nog 1,5 kg en deze dame is weer tevreden.
   Zaterdag wel een etentje van mijn dochter en schoonzoon die zijn 12,5 jaar getrouwd……chinees dus daar kan ik wel wat mee.

 183. @Debje, heb je gezondigd dat je aan bent gekomen?
  Ik heb wel een keer gezondigd maar toen was er toch nog 0,1 af.
  Tot nu toe nog nooit aangekomen.

  • Nee.. nix gezondigd… daarom dacht ik eerder aan “de tijd vd maand” of teveel vocht (ringen zitten ook strakker..) maar ik denk t eerste gezien mn onweerstaanbare drang naar zoet (en ik ben meer vd hartige snacks haha)

   Dus vandaag ook maar flink groene thee gedronken id hoop wat vocht kwijt te raken…

   Ben benieuwd morgenochtend, keep ya posted!!

   Enne.. kleding passen, er is geen betere motivatie!! Vorige keer ben ik twee maten gezakt!! (44 naar 40)

   Succes weer iedereen!!

 184. Ik had gisteravond mijn schreeuw van geluk momentje. Moest nog mijn kast opruimen, lagen nog verdwaalde zwangerschapskleding en zomerkleding. Onder het opruimen stiekem wat ‘oude’ broeken gepast en tot mijn verbazing ging zelfs mijn strakste broek weer dicht!
  Echt zo blij!!
  Niet alles zit al mooi maar dat het weer aan kan vind ik al geweldig.

  Morgen op de helft van mijn tabletten dus nog even volhouden.
  Vind het wel echt heel erg moeilijk om de snoep momenten van mijn zoontje niet mee te doen.
  Pak dan een appel maar toch…
  En na het avondeten heb ik altijd behoefte aan iets zoets, erg zwaar moment dus.

  Ik heb als motivatie gister al mijn grotere broeken weg gedaan, dan moet ik wel zorgen dat mijn andere broeken weer mooi gaan zitten :)

  Succes iedereen!

 185. Nee hihihi maar is wel leuk om kleiner maatje aan te klikken en er zijn zoveel leuke kledingstukken en die wil ik gewoon aankunnen. Pas als ik mijn streef behaald heb mag ik dan uit het winkel wagentje de mooiste twee kiezen dat wat ik echt verdiend heb! :) Hoop dat jullie er ook wat aan hebben.

 186. Hey peer.. thanx voor de peptalk!!!
  Heb teruggeschreeuwd en ze dropen af hahaha..
  Appeltje gaat zo de oven in en ben maar druk met van alles en nog wat… afleiding!!!!

  Morgen ben ik weer blij (hoop ik)

 187. Hcgtje.. das ff schrikken… hopelijk gaat t zonder appel beter ;-)

  Slawraps zijn verukkelijk!!!

  Zit zelf ff in een dipje… +0,3 vanmorgen.. cker tijd vd maand of veel vocht of volle darmen (sorry)… voel me ook helemaal opgeblazen… maar we gaan “vrolijk” verder!!
  (Alles schreeuwt ook naar me.. pak me.. eet me… vooral de chocoreepjes van st maarten hier.. arrrggghhhhhh)

  • Ai Debje!!!! Terugschreeuwen heeeeel hard van: Ik laat me niet gek maken ..ik doe het niet ik doe het niet!!!!!Kop op.. Jij kunt het ook! Gewoonb een lekker appel met kaneel uit de oven maken uit extra van genieten. Heeeeeel langszaam opeten. Je gaat alleen maar spijt krijgen als je een hapje eet. Drink een groot glas water en ga wat anders doen. Of ga shoppen online in de maat die je graag aan zou willen en gooi alles in je winkelmandje! Afrekenen hoeft niet gelijk maar kun je dan doen als je klaar bent! Zo doe ik het! Heb al behoorlijk leuk mandje! Good uck allemaal

 188. Topolino, ik was vanmorgen ook blijer dan gisteren….1,2 eraf!
  Had ik niet op gerekend, zoveel, zal morgen wel niets af zijn maar dan is het nog goed, 5 ons per dag is al heel mooi met HCG!
  Geeft de burger wel weer moed om vrolijk verder te gaan…..

 189. Wat is het toch om met dit dieet elke dag op de weegschaal te staan!! Weer 0,5 eraf dat betekent sinds dat ik begon 7 echte dieet dagen en 2 ertslagen is er 3,9 af!!! Iedereen veel succes vandaag

 190. Hey Peer, ben nu zelf ook ongesteld en heb buiten wat meer vermoeidheid geen last. Gister gezondigd en vanochtend maar 1 ons af. Vandaag weer netjes aan het dieet gehouden, ben benieuwd morgen.

  Sterkte!

  • Nou ik verga van de buikpijn! Zware bloedingen ook! Hopelijk morgen wat beter! Jullie ook weer succes. Dag zit er weer bijna op.

 191. Vandaag rete zware dag. Ben echt mega zwaar ongesteld en verga van de buikpijn. Vanmorgen niets afgevallen maar dat zal aan de ongesteldheid liggen. Jullie hier al ervaring mee. Ben steeds misselijk van de pijn. Maar ik geef niet op hoor. Ik had ook eigenlijk de 16de pas moeten worden. Maar mijn lichaam zal wel in de war zijn nu.

 192. Ik schrok vanmorgen toch wel even van de weegschaal!!!
  Na 2 (vr)eetdagen en na het weekend was ik wel op mijn zwaarste gewicht…..ben benieuwd hoe het gaat deze week.
  Straks kipfilet wokken met ui en champignon.

 193. Hi allemaal!
  Ik heb 2 rare dagen achter de rug. Stond fris en vrolijk op en binnen een uur spaans benauwd. Met een paar uur weer weg. Vanmorgen even geen appel durven eten.. dacht misschien ligt het daaraan? Heb die 2 dagen als ontbijt een heerlijke appel in stukjes gesneden gekregen.
  Maar als ik naar buiten kijk is t ook vochtig weer en dan kan t mis gaan. Denk dus dat t van die appel onzin is.
  Maar goed gisteren en eergisteren de kat uit de boom gekeken, want t was echt wel eng om het zo benauwd te hebben (ben ermee bekend maar is dan eigenlijk alleen in juni zo).
  Morgen weer wegen en vandaag weer vol goede moed aan de sinaasappels ;)

  Allemaal erg veel succes!

  • Ooh zak wel ff schrikken zijn geweest!! Let wel goed op je, je moet er niet onder lijden hè! Kop op en het komt vanzelf goed. Veel sterkte en succes

  • Hoe is het nu hcgtje?
   Je hebt wel iedere keer pech hoor, als je met een kuurtje begint komt er steeds wat tussen, gaat het weer wat beter?
   Benauwd in eens, lijkt dat niet op hyperventilatie…..pas maar goed op jezelf, je hebt zulke drukke maanden gehad!

  • Tjeee dat is schrikken, was het geen allergische reaktie ergens op! Hoop dat het snel over is! Beterschap

Klik hier voor meer ervaringen

Bezoek ook het Bio HCG Forum. Het Bio HCG Forum is een onderdeel van de website vetvrij.com en speciaal bedoeld voor iedereen die op dit moment een Bio HCG Kuur volgt, of heeft gevolgd. Je kunt het BIO HCG+ Forum bezoeken via de volgende link: www.hcgforum.nl