Bio HCG Ervaringen

BannerBioHCG+_Vetvrij_468-60

Welkom bij Deel 2 van het HCG Ervaringen Topic . Op deze pagina kun je ervaringen uitwisselen en vragen stellen over  HCG producten zoals onder andere Bio HCG Druppels, Tabletten, Ampullen en Spray.

BioHCG_Mardanti

Starten met Het HCG Afslankprogramma

Wil je aan de slag met het HCG afslank programma, dan verwijs ik je door naar deze uitleg over Bio HCG+. Dit Afslank Product is hormoonvrij en wordt door middel van druppels onder de tong genomen. De afslankkuur is kort, simpel en zeer effectief. Aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio-HCG+ en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraat vrij dieet. Indien u meer af wilt vallen, dan kunt u 2 kuren direct achter elkaar volgen.

Bio HCG+ Dagboek

We adviseren je om een Bio HCG+ Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Bio HCG+ Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG+ Dagboekje.

1868 Reacties

 1. hallo ,zijn ampullen
  of tabletten of spuitjes allemaal even goed en werken ze op de zelfde manier en even snel want er zit toch best een groot bedrag tussen de 3 dieet

 2. Vandaag zondag 11 oktober.

  Dag 10 van mijn eerste kuur Bio HCG druppels.
  De eerste 3 dagen druppelen en eten en daarna druppels en dieet.
  Nog niets gezondigd hoewel ik het steeds moeilijker vind worden. Man en zoon willen “normaal” eten en ook lekkere dingen in huis…..*zucht*
  Ik ben 1.68, 45 jaar jong en ben begonnen op 86,4 kilo en zit nu al twee dagen op 83,9 kilo…..
  Ik weet het…..2 en een halve kilo minder…..maar nu niets meer…..ook geen centimeters….
  Morgen samen met mijn moeder onszelf bezig houden (ook zij dieet gelukkig!) en nog ff doorzetten….maar hopen dat de weegschaal over een paar dagen doorzet naar beneden toe……
  Drinken doe ik genoeg en ik ben gelukkig in het bezit van een weegschaal die water, vet en spieren apart kan meten….daar is ook niets aan veranderd de afgelopen dagen (aaaggghhh).

  Iemand nog tips ter motivatie ??? Ik heb meer dan genoeg overgewicht, dus daar kan het niet aan liggen ;-)

  Liefs Anne

 3. Ik wil weer een flesje HCG-druppels bestellen.
  Had die de vorige keer via calorietje voor 40 euries.
  Kan dat nog steeds en voor welke prijs?

  • Goedemorgen Allemaal,

   Ik zal mij even voorstellen, ik ben Dianne en help jullie graag met vragen tijdens, voor of na het afvallen.

   Groetjes Dianne

 4. Fatma: ja ik merk zeker wat.
  Wat mij ook opvalt is dat ik naar de wc blijf lopen. Normaal als ik dit dieet doe dan kan ik moeilijk naar de wc.
  Mij hoor je niet klagen en ga vrolijk door :)
  Bijna de touwtjes wat laten vieren en dan is t nog gewoon low carb.
  Blij dat ik ben begonnen na lange tijd.

 5. Dag hcgtje,

  Helemaal super dat je de knop hebt omgedraait want daar gaat het om. Je moet het echt willen anders lukt het niet.

  Ik heb het altijd heel koud omdat ik al bloedarmoede heb en heb ook een lage bloeddruk dus waren de opkikkers goed omdat daar zout in zit. Anderhalf week is al heelwat in het dieet als je het goed volgt, merk je het ook een beetje aan je kleding?

 6. Gezellig dat je weer wat schrijft @fatma.!
  Toen het hier heel druk was, was het gewoon jammer als je niet meedeed met hcg.

  Ik val slecht af, maar hiermee gaat het tenminste, maar niet zo razendsnel. Is niet erg.
  De eerste echte 2 dagen zijn het ergst en erna is niet meer erg.
  Heb jij t ook zo koud gehad?

  T gekke is dat nu na 1 1/2 week al mensen zeggen, wat zie je er goed uit.
  Misschien is t ‘ opgeblazen’ weer weg en komt t daardoor?
  T geeft de burger wel moed.

  Wat ik moet doen na het dieet: Pasta en mie en brood vervangen voortaan voor low carb varianten. En ipv aardappel: zoete aardappel

  Dit heb ik met tussenpozen een jaar of 7 gedaan, low carb gegeten en dan ben ik veel fitter en lichter. De knop is dit keer echt om en ga d’r weer voor. Niet zorgen om me nemen van anderen, maar zorgen voor mezelf.
  @calorietje jij nog opgewicht? Ik ben nog bezig met een flesje van jou, die had ik nog staan.
  @ Guinan:
  Hopelijk denk je binnenkort; ja ik ga starten en kunnen we weer smullen van je verhalen!
  @maggie:
  Mocht je dit lezen, benieuwd hoe het met je is.

  En alle anderen die het dieet gebben gedaan; hoe is t nu?

 7. Dag allemaal,

  Ik ben bezig met mijn 2 de week van stabiliseren en ben al 6,5 kilo kwijt. Ben erg blij.
  Guinan ik zelf heb zo gedacht.. Hoe langer ik aarzel hoe zwaarder het dieet gaat worden want er komt steeds meer kilo s bij. Als ik nu terug kijk heb ik soms wel moeilijke dagen gehad maar ben er door heen.ik werk in een 4 sterrenhotel als gastvrouw en daar wil je niet weten wat ze voor eten maken vooral de desserts ze vroegen altijd of ik wou mee eten maar heb altijd nee gezegt, ik proefde thuis ook niks als ik voor mijn man kookte want dat maakt het ook moeilijk. Momenteel kick ik helemaal op brood.. Ik hield nooit van bruinbrood maar ben er nu helemaal gek van omdat ik het brood heb gemist. Ik mis snoep of chips helemaal niet denk liever aan eten:)) Je moet gewoon een dag zeggen ik begin met het dieet, want hoe langer je het uitstelt hoe banger je eigenlijk wordt, ga ik het wel volhouden, val ik wel zo snel mogelijk af krijg ik snel resultaat, wat moet ik eten in die 3 weken, allemaal vragen voor dat je begint maar als je eenmaal bezig bent komt het vanzelf. Ik zit zelf te denken zal ik nog een kuur doen:)) ik hoop dat je snel begint met het dieet en dat jouwn kilo s er ook vanaf vliegen..

  Hcg tje veel succes met je dieet en toppie dat je bent begonnen voor je het weet is het voorbij en ben je kilo s lichter.. Zoals je zegt is het voorbereiden van het eten is al heel wat in dit dieet want je wordt al heel moe en dan heb je geen zin meer om te koken maar zo hoeft dat niet meer dus neem je niet iets slechts..

  • wat gebruik jij fatma? tabletten?
   ik vind het super knal van je dat je zoveel hebt kunnen afvallen. ik wil dat ook.

 8. Hallo allemaal!
  Sinds een week weer bezig en merk dat t goed gaat. Brrrr koud!
  Heb niet gewogen van te voren, maar gewoon gestart. Het gaat erg goed en voorlopig zal ik wel weer een hele tijd ermee zoet zijn.
  Helaas val ik niet zo hard af, maar dat maakt niet uit. Ik heb de Truuk weer door: eten voorbereiden zodat je niet met trek nog moet gaan verzinnen wat je kan gaan eten.

  Zijn er nog meer bezig op dit moment?
  @fatma jij bent lekker veel kwijt zeg in zo’n korte tijd! Goed gedaan!
  @Guinan kom op.. Ben je door de eerste 2 dagen dan heb je t weer gehad. Ik heb er maanden over moeten doen om sterk genoeg te zijn om te beginnen.
  Nu heb ik het geluk dat mijn man met mij mee wilde doen in iets minder strenge mate.. Hij wordt nl erg moe van koolhydraten, dus dat is even een bijkomend duwtje in de rug die ik nodig had.

 9. @ Fatma: 5 kilo is lekker, maar 10 cm taille is súper zeg! Da’s minstens 2 maten!
  Zelf ben ik nog steeds moed aan het verzamelen, maar augustus wordt het niet meer, dat weet ik wel zeker. Pfff… ik wou dat ik een knop kon omdraaien en plotseling geen brood en rijst enzo meer lust, dan zou het allemaal heel wat makkelijker zijn. Kan iemand niet zo’n pilletje uitvinden? Gewoon een “koolhydraten-báh-pilletje”?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Avatar
Bezoek ook het Bio HCG Forum. Het Bio HCG Forum is een onderdeel van de website vetvrij.com en speciaal bedoeld voor iedereen die op dit moment een Bio HCG Kuur volgt, of heeft gevolgd. Je kunt het BIO HCG+ Forum bezoeken via de volgende link: www.hcgforum.nl