Bierdieet

Afvallen in 2021

Het bierdieet is bedoelt voor mannen. Tuurlijk mogen vrouwen het ook gebruiken maar de praktijk wijst nou eenmaal uit dat mannen het beter kunnen volhouden, smakelijker vinden en er beter van afvallen. Afvallen met het bierdieet is gebaseerd op het simpele principe:

Minder calorieen innemen dan gebruiken = afvallen

Dit is de enige manier om gewicht te verliezen, daar zijn alle doktoren en geleerden het over eens. Maar calorieen tellen is toch iets voor vrouwen? Klopt. Alleen kent u een vrouw die goed kan rekenen?
We gaan ook niet de hele dag calorieen tellen, dat doen we één keer goed en daarna tellen we alleen nog het bier en de boterhammen.

We hebben het over Het Bierdieet!

Afbeelding

Om het bierdieet goed te volgen moeten we dus eerst even rekenen. Das geen probleem want echt moeilijk is de som niet. We hebben alleen de goede gegevens nodig.

REKENEN

Rekent u even mee? Dan snapt u binnen 2 minuten het principe.

Benodigd aantal Kcal voor een man per dag: 2.500 Kcal (bron: voedingscentrum)
Hierbij gaan we uit van een volwassen man met een weinig actieve leefstijl.

1 Kilogram lichaamsvet is gelijk aan: 9.000 Kcal

Simpel gezegd betekent dit:

– 9.000 Kcal teveel naar binnen = 1 kg bijkomen
– 9.000 Kcal te weinig naar binnen = 1 kg afvallen

Kan iedereen dit nog volgen? Dan gaan we nu drie sommen maken:

SOM 1: Eten – Bewegen = Aantal Kcal

Voorbeeld: Je eet 2.000 Kcal, je sport die dag 500 Kcal weg.
Aantal Kcal voor die dag: 1.500 Kcal

SOM 2: 2.500 – Aantal Kcal = Afval resultaat

Voorbeeld: De uitkomst van som 1 is 1.500
Afval resultaat die dag: 1000 Kcal

SOM 3: Afval resultaat / 9.000 = Aantal gram afgevallen
Voorbeeld: Het afval resultaat = 1.000 Kcal
U valt deze dag af: 1000/9.000=0,111 kg ook wel 111 gram

Dit is ongeveer een kilo afvallen per twee weken Hierbij gaan we ervan uit dat u in die twee weken ook nog één keer naar de kroeg bent geweest en daar minimaal 5 bier gedronken heeft.

Het bierdieet is gebaseerd op 1600-1700 kcalorieen inname per dag. Bewegen is geen must, maar het is wel beter! Het bierdieet claimt niet dat u gezonder leeft door dit dieet. Het zorgt er wel voor dat u afvalt. Zo keuren wij roken bijvoorbeeld uit het oogpunt van afvallen niet af. Dat roken niet gezond is mag als algemeen bekend worden beschouwd.
Het bierdieet is goed en lang vol te houden
Het bierdieet mag ook onbeperkt gevolgd worden.

BEWEGEN

Afvallen gaat alleen goed als je erbij beweegt! Zonder beweging valt u een beetje af, met beweging gaat het allemaal een stuk sneller!

Bewegen dus met je luie reet!

Hoe u beweegt maakt weer niet zoveel uit, als het maar bewegen is. Het is niet nodig om van de één op de andere dag topsporter te worden, sterker nog dit levert alleen maar blessures op.
De regel is simpel:
30 minuten per dag bewegen
Voorbeelden van makkelijk meer bewegen:

* Hond goed uitlaten. Niet dat kleine stukje naar de hoek maar gewoon even lekker doorstappen. Behalve dat u uw eigen buurt leert kennen zal je verbaasd staan van wat en wie je allemaal tegenkomt tijdens uw rondje.

* Jezelf uitlaten. Heb je geen hond dan kan het ook zonder. Neem een lekker sigaartje mee voor onderweg.

* Fietsen. Goed voor het afvallen en niet belastend voor je lichaam. Haal die oude fiets uit de schuur of koop een nieuwe. Een leuke fiets kost niet zoveel meer tegenwoordig. Koop geen dure fiets, zodra het gaat regenen ga je toch niet meer fietsen.

* Vissen. Maar dan wel actief. Dus niet gaan zitten en dan een half uur naar uw dobber kijken. Nee, constant werpen en indraaien met kunstaas. En na iedere drie worpen 20 meter verkassen.

* Sportschool. Mag ook, maar je moet ervan houden. Maar kan geen kwaad.

Het maakt niet uit wat je doet, als je maar wat doet!

ROKEN

Roken is ongezond! Slecht voor hart en bloedvaten en ook nog eens kankerverwekkend. Voor het afvallen is dat echter niet van belang. Roken heeft geen enkele invloed op uw gewicht. Tijdens het afvallen kunt u dus gewoon doorgaan met roken.

U leest het goed, bij het Bierdieet kunt dus al twee heerlijke dingen:
Roken en Bier drinken
Over stoppen met roken zijn de wetenschappers het nog niet eens. Wij zeggen heel simpel: van stoppen met roken wordt je niet dikker. Ga je door het stoppen met roken meer eten dan kan het natuurlijk wel.

Roken versnelt wel de stofwisseling en vermindert de eetlust. Voor het afvallen zijn deze feiten juist goed!

Maar we zeggen het nogmaals: roken is ongezond.

PILLEN

Er zijn diverse voedingssupplementen te koop die kunnen helpen met afvallen. Kwalitatieve voedingssupplementen worden altijd verkocht met een goed advies en een duidelijk omschrijving van de ingrediënten en hun werking. Om af te vallen zijn voedingssupplementen geen vereiste, wel kunnen ze u helpen door het allemaal wat sneller te laten gaan. De beste resultaten worden bereikt met de zogenaamde stack-producten. Dit is een verzamelnaam voor fatburners.

Werkt het bierdieet alleen met fatburners?
Nee hoor, het bierdieet werkt perfect zonder. Fatburners zijn alleen interessant voor mensen die nog sneller willen afvallen.

Werken stack-producten zoals Stackers echt en is het een wondermiddel?
Als je je eetpatroon en beweging niet aanpast zullen Stack-producten weinig doen. Stackers is niet het wondermiddel dat je laat afvallen zonder dat je iets ervoor doet. Wanneer je echter je eetpatroon aanpast met bijv. het bierdieet en je gaat bewegen dan zorgt een stack-product ervoor dat het sneller gaat.

Welke fatburners kan ik het beste gebruiken?
Degene die het beste bij je past. Dit is heel persoonlijk. Het beste kunt u in alles rust eerst producten vergelijken voordat u een keuze maakt voor een product.

SEX

Sex hoort bij het Bierdieet. Tijdens sex verbruikt u calorieen. Wel niet zo veel maar dat geeft niet. Tegen uw vrouw kunt u gewoon zeggen dat u er beiden veel calorieen mee verbrand.

Tips voor een hoger calorieenverbruik tijdens een sexparti