Better Belly Infrarood Tailleband

Afvallen in 2021

Better Belly is een nieuwe manier om plaatselijk te vermageren. Het programma is speciaal gericht op de taille. Het principe van Better Belly is gebaseerd op traditioneel sporten in een fitness centrum maar dan met een speciale infrarood tailleband. Better Belly heeft raakvlakken met het sporten in een warmtecabine maar is specifiek gericht op het overtollige buikvet.

Sporten met een Infrarood Tailleband

Als je op de traditionele manier gaat sporten ken je wellicht het probleem van een koude buik. Van die wetenschap heeft  Better Belly handig gebruik genaakt. In een geselecteerde sportschool volg je een speciaal samengesteld fitnessprogramma op de gebruikelijke fitness apparaten zoals de crosstrainer en loopband. Het verschil zit hem in een speciale tailleband om met infrarood straling, de Better Belly. Hierdoor zul je merken dat je buik tijdens het sporten wel warm wordt. Dee infrarood warmte trekt diep in het lichaam en zorgt voor een betere doorbloeding. De warmte van de Better Belly wordt verhoogd naar 55 graden en omdat je erbij gaat bewegen moet je lichaam zijn best doen om deze warmte kwijt te raken. De vetverbranding in de buikzone wordt hierdoor met 100% verhoogd. Naast een zelfstandig fitnessprogramma zijn er sinds kort ook groepslessen.

Het Better Belly Programma

Een basisprogramma is op de volgende manier samengesteld. Tijdens de eerste training wordt je gewogen en gemeten, vervolgens ga je onder begeleiding gedurende een periode van 4 weken, 3 keer per week 30 tot 40 minuten trainen. Naast Nederland zijn er ookBetter Belly centra in Engeland, Duitsland en Belgie.

Jouw Ervaring met Better Belly

Omdat Better Belly nog relatief nieuw zijn er nog niet veel ervaringen bij ons binnengekomen. We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring! Geef hier jouw mening of lees hier de ervaringen van anderen.