Betekent Nuvoryn Bestellen Afvallen?

Afvallen in 2021

Eerder schreven we een artikel over Nuvoryn Afslankpillen. De vraag is, betekent Nuvoryn bestellen ook afvallen? Inmiddels is er, mede dankzij de ervaringen van bezoekers meer duidelijk over dit product. Om je bij te praten over deze populaire afslankpillen kun je op deze pagina het dossier ‘Nuvoryn Deel 2’ lezen.

Nuvoryn is een gewichtsverlies supplement dat wordt verkocht via een website die je laat zien hoe snel en eenvoudig je kunt afrekenen met overgewicht. Hierbij worden aanbevelingen door artsen,  getuigenissen, verwijzingen naar klinische studies, veel ‘voor en na’ foto’s en zelfs RTL4 uit de kast gehaald om de afslankpillen aan te bevelen.

Problemen bij het Bestellen van Nuvoryn

Op internet zijn veel slechte ervaringen te vinden over het bestellen van Nuvoryn. Dit gaat met name over de bestellingen die rechtstreeks bij Nuvoryn worden geplaatst. Wil je Nuvoryn uitproberen, dan adviseren we je om het te bestellen bij een onafhankelijk drogisterij die beschikt over een correcte afhandeling en aftersales.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ervaring met Nuvoryn

Heb je ervaring met het bestellen, gebruik of de after sales van Nuvoryn? Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen met Nuvoryn.

Ingrediënten Nuvoryn

Als we de lijst van ingrediënten onder de loep nemen kunnen we niet ontkennen dat de werking van een aantal van deze stoffen inderdaad onderstreep wordt door klinische studies. Maar er zitten ook veel stoffen in die geen steun krijgen van welk onderzoek dan ook. De stoffen die voor Nuvoryn worden gebruikt  zijn onder andere: groene thee, guarana, hoodia, acai en resveratrol. Het gebruik van Acai is nog steeds een enorme hype binnen de afslank industrie. De werking is echter nooit wetenschappelijk bewezen. Wel is bekend dat Acai voor een flinke dosis anti-oxidanten kan zorgen die niets te maken hebben met afvallen. Resveratrol is een omstreden stof die in meerdere pillen wordt gebruikt. Ondanks dat van zuivere Hoodia klinisch bewezen is dat het een effectieve eetlustremmer is, blijven we problemen met de rechten voor het invoeren van deze stof. Hierdoor is de prijs van Hoodia erg hoog. Daarnaast zijn er verschillende soorten Hoodia op de markt, de vraag is dus welke Hoodia er gebruikt wordt.

Heb je ervaring met het bestellen, gebruik of de after sales van Nuvoryn? Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van bezoekers. Een bezoeker van het het ervaringen forum van deze website heeft de volgende heldere visie uiteengezet over Nuvoryn.

Op de website van Nuvoryn staat dat het product klinisch bewezen is. Van de elf referenties zijn er echter maar drie die direct naar een onderzoek verwijzen. De overige acht referenties verwijzen naar nieuwsberichten of artikelen. De onderzoeken waarnaar gewezen wordt zijn van matige kwaliteit met een beperkt aantal deelnemers.

Bij het bedrijven van “echte wetenschap” hoort in mijn ogen het bekijken van de gehele literatuur op een bepaald gebied en de onderzoeken op kwaliteit en dus bewijskracht te beoordelen. Eén onderzoek selectief eruit lichten zonder het geven van een compleet overzicht is daardoor niet betrouwbaar en misleidend. Ook onderzoek in vivo of bij proefdieren zegt weinig over de resultaten bij mensen. Deze kunnen daarom niet zomaar geëxtrapoleerd worden naar humane claims. Dat gebeurt wel op de site. Een bepaald effect van een ingrediënt is pas klinisch bewezen wanneer het is aangetoond én gereproduceerd door middel van kwalitatief goed onderzoek. Dit is onderzoek met een voldoende aantal deelnemers, dat lang genoeg duurt en waar een placebogroep naast loopt.

Onderzoek

Wanneer een onderzoek met een gunstig resultaat is gepubliceerd hoeft het niet te betekenen dat er sprake is van een causaal verband en gebruikt kan worden om een claim mee te onderbouwen. Er worden niet voor niets tegenstrijdige resultaten gevonden. Hieronder een overzicht van de conclusies die in mijn ogen getrokken zouden moeten worden. Volgens mij heeft dan niet elk ingrediënt zichzelf al bewezen. Dit ene onderzoek met een beperkt aantal deelnemers laat een gunstig resultaat zien na 45 dagen. Na één jaar is het gewichtsverlies geslonken tot 0,5 kg. Bovendien lag de dagelijkse van de afzonderlijke ingrediënten duidelijk hoger dan bij twee capsules Nuvoryn.

Guarana

Guarana wordt in verschillende afslankproducten gebruikt. Het effect van Guarana is dat het je stofwisseling versneld. Gebruik is echter niet aan te bevelen voor diabeten en gebruikers van antidepressiva. Ook voor personen met een hoge bloeddruk is Guarana niet aan te bevelen. Het kan bijwerkingen als trillende handen, angst aanvallen, hartkloppingen, slapeloosheid en hyperactiviteit tot gevolg hebben.

Tot zover de visie van een van onze bezoekers. Met dit in ons achterhoofd zijn we verder op onderzoek gegaan.

Levering en After Sales

Op de webste van Nuvoryn vinden we geen Kamer van Koophandel en BTW nummer terug. Dit is echter wel verplicht voor bedrijven die actief zijn op de Nederlandse markt. In het KVK register kunnen we ook geen registratie terug vinden. Uit de ervaringen van bezoekers kunnen we opmaken dat contact erg moeizaam verloopt, en dat de after sales te wensen overlaat. Desondanks zijn er ook bezoekers die hun bestelling wel netjes ontvangen.

RTL 4

De suggestie wordt gewekt dat Nuvoryn in verband staat met RTL 4. We hebben contact opgenomen met RTL Nederland en hier wordt ontkent dat er enig verband bestaat tussen de afslankpillen en RTL4.

Voor en Na Foto’s

Eerder schreven we al dat dezelfde foto’s worden gebruikt voor de producten Nuvoryn en Pure Cleanse. Omdat er geen volledige voor en achternamen worden verme