Bestel de Resetkuur van Irene Lelieveld

Afvallen in 2021

Wanneer je overgewicht hebt gaan mensen allerlei diëten volgen die meestal wel op dat moment resultaat geven, maar op lange termijn alleen maar averechts werken en je uiteindelijk dikker bent dan ooit. In Mijn E-Book leg ik je onder andere uit dat je lichaam door eiwitdiëten met veel dierlijke eiwitten uit balans kan raken.

Start vandaag nog en reset je lichaam

 

resetkuur2

Symbol_OK.svg Maak een nieuwe start in 12 weken

Krijg meer energie Symbol_OK.svg

Handige boodschappenlijstjes Symbol_OK.svg

Symbol_OK.svg

Verminder overgewicht

Symbol_OK.svg Gratis begeleiding

 

 

 

Wil je bewust en gezond leven, zet de knop dan om en begin met mijn resetkuur.  Bij de meeste diëten val je eerst af maar komt als je uiteindelijk stopt weer enorm aan. Er zijn verschillende redenen waarom je beter geen dieet kan volgen of gewoon vanaf nu te kiezen te stoppen met diëten, je lichaam te resetten, en daarna over te stappen op gezonde voeding.

Bestel het E-Book van Irene Lelieveld en Reset je Lichaam

Reset je Lichaam voor een Nieuwe Start!
Tijdelijk van € 37,95 Voor € 27,95 inclusief BTW
Direct ToegangVoeg toe aan winkelwagenDirect Toegang

Programma van 12 weken

12 weken lang ga je anders eten en veel bewegen, bovendien ga je aandacht besteden aan ontspanning en vooral aan jezelf. Deze resetkuur is ook erg geschikt als je niet goed in je vel zit en last hebt van klachten zoals hoofdpijn, gespannen spieren, buikklachten, of een lichte Burn-out enzovoort. Als je vragen hebt, of er zijn bepaalde dingen niet duidelijk, dan help ik je graag.

Samen op weg naar je nieuwe lichaam…

Groetjes,

Irene Lelieveld
voedingstherapeut