Afvallen in 2021

Wat is het beste dieet? Een lijst met de 10 meest populaire dieten van 2019

Een nieuw jaar gaat gepaard met nieuwe inzichten en trends. Ook in het nieuwe jaar gaan we verder met gezond voedsel en dieetadvies. Speciaal voor jou hebben we een aantal uitblinkers van het afgelopen jaar geselecteerd, en nemen we de beste diëten van het afgelopen jaar onder de loep.

#1 SlimPlus+ Afslankkuur

Banner728x250_SlimPlus

SlimPlus heeft het afgelopen jaar laten zien dat afvallen geen afzien is. Duizenden klanten sloten zich iedere maand aan bij SlimPlus en kregen persoonlijke begeleiding en recepten van Dian. Heb je geen tijd om in de keuken te staan maar wil je toch eenvoudig afvallen? Dat zijn de krachtige supplementen van SlimPlus precies wat je nodig hebt. Dit product is het afgelopen jaar geïntroduceerd en heeft is nu al enorm populair! Dankzij de unieke samenstelling van bewezen en gezonde ingrediënten kan je eenvoudig en snel je doelgewicht bereiken. SlimPlus is de ideale oplossing voor personen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een strikt en beperkend dieet op na te  houden. Je hoeft ook niet uren op de sportschool te zweten om je doelen te bereiken. Gebruik SlimPlus+ als ondersteunende kuur voor slechts 25 dagen en je zult er wel komen.

Meer informatie over SlimPlus+

#2 ProAcademie Lifestyle Coaching

ProAcademie is een allround online coachingsprogramma. Je ontvangt 1-op-1 coaching van een persoonlijke coach die je zelf kiest. Dit is afhankelijk van je doel. Wil je afvallen, of juist aankomen? Heb je overgangsklachten of last van gewrichtspijn? ProAcademie heeft een coach-bestand, en iedere coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Samen met je coach werk je aan je doelen. De coach mag je zelf kiezen indien je een persoonlijke voorkeur hebt. Dit is tevens het grote onderscheid met andere online programma’s. ProAcademie is geen geautomatiseerd programma, maar je krijgt een echte coach die je persoonlijk gaat begeleiden. Je ontvangt op maat gemaakte schema’s en kunt chatten, mailen en bellen met je coach. 24 uur per dag, je coach staat altijd voor je klaar!