BEP Dieet – Beter Eet Patroon

Afvallen in 2021

Het BEP Dieet staat voor Afslanken door een Beter Eet Patroon en mag je eigenlijk geen dieet noemen. BEP is ontwikkeld door Carisia Bosman die we ook kennen van het 10 weken Slank Plan. Het BEP dieet wordt uitgebreid beschreven in het BEP boek dat vanaf 4 januari 2010 te koop is. BEP leert je om bewust te zijn van wat en hoe veel je eet. Met een bewustwording van je eetpatroon val je weliswaar langzaam af, maar de kans dat je op je streefgewicht blijft is erg groot.

BEP Dieet als beste getest door EditieNL

Het BEP Dieet is is januari 2010 RTL4 EditieNL getest. Een testpersoon heeft gedurende zes weken het BEP dieet gevolgd. Na deze zes weken was Speranza 7kg afgevallen. Dit is in totaal 8,54 procent. Bekijk hier de complete uitslag van de EditieNL Dieet Test.

BEPPEN over BEP op het Forum

Ben jij ook in de ban ban BEP? Ben je benieuwd naar de ervaringen van andre Beppers, BEP je zelf of wil je gaan BEPPEN? Bep dan lekker mee in het BEP Topic op ons gezellige forum.

Win een Boek van BEP

De hele maand januari maak je bij vetvrij.com kans op gratis boeken van BEP. Lees  alles over de ‘gratis boeken van BEP‘.

BEP Dieet Boek

Het BEP Dieet boek is opgebouwd uit 4 delen namelijk: Bep Basismenu’s, Bep in Beweging, Bep in Balans en Bep en de Beppies. Daarnaast is Bep te vinden op het WEB.

Bep Basismenu’s

Bep heeft voor 10 weken heerlijke menu’s en recepten die je lekker laten eten en toch laten afslanken! Geen moeilijke recepten, het hele gezin eet mee.

Bep in Beweging

Bep vindt het belangrijk om te bewegen. Bep heeft een beweeg-programma waarmee je door een makkelijk te volgen wandeltraining je conditie kunt verbeteren.

Bestel het BEP – Beter Eet Patroon boek bij bol·com

Bep
Bep
Bosman, C.G.J.

Voor 19.00 besteld, morgen in huis

Bep in Balans

Bep heeft ook aandacht voor de psychologie. Bep heeft daarom elke week het onderwerp ‘verander je gewoonten’ op een eenvoudige manier voor je in kaart gebracht.

Bep en de Beppies

Ook voor de kinderen is het belangrijk dat Bep op ze Let! Veel kinderen hebben inmiddels overgewicht. Daarom ook voor de kid’s de nodige tips en een basismenu.

BEP weekmenu’s

Bep – Afslanken door een Beter Eet Patroon bevat 10 praktische weekmenu’s met elke week heerlijke recepten. Makkelijk te bereiden en het hele gezin eet mee. 10 weken lang begeleidt Bep je daarnaast met een uitgebreid beweegprogramma gebaseerd op wandelen. Geschikt voor iedereen. Wekelijks is er ook aandacht voor gedragsverandering. Ervaren lijners weten dat slank worden een hele prestatie is maar slank blijven is vaak moeilijker. Het programma dat Bep aanbiedt, is erop gericht om je een Beter Eet Patroon aan te leren wat je vol kunt houden. Bep vindt het belangrijk de verbranding te stimuleren door voldoende goede voeding en meer bewegen.
Bep is vrolijk vormgegeven en blijft daardoor makkelijk 10 weken binnen handbereik. Bep is de vernieuwde uitgave van het 10 weken Slank Plan. Een methode waar al duizenden mensen met succes mee zijn afgevallen en meer zijn gaan bewegen.

Biografie van Carisia Bosman

Speciaal voor vetvrij.com heeft Carisia een biografie geschreven. Wil je meer weten over de auteur van BEP ? Lees dan de biogr