Beezmax Review en Ervaringen

Pijn in de gewrichten kan erg vervelend zijn. Helpt Beezmax hier tegen? In de meest ernstige gevallen belemmert gewrichtspijn mensen zodanig in hun dagelijks leven dat zij er bepaalde activiteiten voor moeten laten. De orthopedische zalf belooft hier iets aan te doen.

Beezmax Review

beezmax tube gewrichtscreme
beezmax tube gewrichtscreme

De gewrichtscreme bevat een groot aantal verschillende ingrediënten, maar dankt zijn naam aan een aantal ingrediënten die hun oorsprong vinden in de honingbij. Zo zit er propolis, bijenwas, bijengif en bijenextract in de zalf.

Wat is Beezmax?

Beezmax is een zalf die helpt om de gewrichten in goede gezondheid te houden.De gewrichtscreme bevat naast de ingrediënten afkomstig van de honingbij nog tal van andere ingrediënten, waaronder olijfolie, paardenkastanje-extract en cedarsap. Naast deze natuurlijke ingrediënten bevat Beezmax ook nog verschillende vitaminen, waaronder vitamine C, dat een bewezen positief effect op het immunsysteem heeft.

bestel-beezmax

Je kuntDe gewrichtscreme eenvoudig gebruiken door het eenmaal daags aan te brengen op de getroffen plaats. Vervolgens masseer je de crème in, waarna je de crème de tijd geeft om in de huid te trekken.

Voor wie is het geschikt?

beezmax creme elleboog
beezmax creme elleboog

Iedereen kan Beezmax in principe gebruiken. Er zitten geen ingrediënten die een bewezen allergene of irriterende werking hebben. Ben je toch bang voor een sterke reactie, smeer de crème dan eerst op een klein plekje om te kijken of er negatieve effecten optreden.

Beezmax Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Beezmax ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Beezmax graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Is het effectief?

Beezmax bevat een grote hoeveelheid effectieve ingrediënten. Wij bekeken de werking van al deze onderdelen, maar hebben de crème ook getest bij proefpersonen.

Als eerste hebben we gekeken naar de ingrediënten afkomstig van de honingbij. Deze ingrediënten worden stuk voor stuk al duizenden jaren lang gebruikt vanwege hun medicinale werking

Voor Propolis is veel bewijs dat dit een ontstekingsremmende werking heeft en dat het helpt om het immuunsysteem te stimuleren (bron). Hetzelfde geldt voor bijengif (bron). Van bijenwas is wel bekend dat het helpt om eczeem te voorkomen (bron), maar informatie over de werking op de gewrichten kon niet worden gevonden. Omdat bijenwas helpt om de huid te hydrateren speelt het waarschijnlijk wel een belangrijke rol in de opname van de andere ingrediënten van Beezmax.

Ook de andere ingrediënten inDe gewrichtscreme hebben we bekeken. Van paardenkastanje-extract is bekend dat het een krachtige antioxidant is (bron). Van olijfolie is bekend dat het helpt bij gewrichtsproblemen, maar dan wel als het middel wordt ingenomen (bron). Daarnaast is alleen onderzoek gedaan naar extravergine olijfolie. Het is niet bekend of de olijfolie in Beezmax extravergine is.

Beezmax Getest

We hebben de gewrichtscreme aan een test onderworpen met een aantal mensen met lichte gewrichtsklachten. Bij een deel van de mensen waren de klachten langdurig van aard, bij anderen waren de klachten onlangs op komen zetten, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Iedereen heeft één verpakking van de gewrichtscreme gekregen.

beezmax prijzen en korting
beezmax prijzen en korting

De resultaten van de test met Beezmax waren vrij positief. Van de 15 proefpersonen merkten er negen een flinke verbetering. Ook de andere zes merkten een verbetering, maar zij zouden het middel niet zelf kopen. Bij een paar mensen met tijdelijke gewrichtsproblemen verdwenen de klachten en deze kwamen ook niet meer terug toen er gestopt werd met Beezmax.

Wat kost Beezmax?

Een verpakking Beezmax met 100 ml kost €39. Het bestellen van meer verpakkingen levert verhoudingsgewijs een veel lagere prijs op van minder dan €18 per verpakking. Bestellen kan uitsluitend online.

De Voordelen

De gewrichtscreme werkt relatief goed tegen gewrichtsklachten. De crème bevat een aantal ingrediënten die helpen om kleine ontstekingen in de gewrichten aan te pakken.

Propolis is hier een voorbeeld van. Ook paardenkastanje-extract heeft een bewezen werking als antioxidant

Door zogeheten vrije radicalen aan te vallen voorkomt dit ingrediënt dat nuttige bouwstoffen voor je gewrichten ten prooi vallen als deze vrije radicalen.

Als je vijf verpakkingen van de gewrichtscreme koopt is het product zeker niet duur. Met een prijs van €18 euro voor 100 ml kan het concurreren met middelen die je bij de drogist vindt. Qua samenstelling is Beezmax dan nog beter.

De Nadelen van Beezmax

beezmax blessure creme
beezmax blessure creme

Zelden zal je de prijs zowel als voordeel als nadeel zijn bij een product. In dit geval is het wel zo. Een losse verpakking met de gewrichtscreme is relatief duur. Dit is vervelend, vooral als je incidenteel een keer Beezmax wilt gebruiken. Heb je altijd gewrichtsklachten, dan kan het de moeite waard zijn om vijf verpakkingen te bestellen, maar dit doe je niet zo gauw als je af en toe keer wilt smeren na het sporten.

Conclusie

Gewrichtsproblemen kunnen erg vervelend zijn.De gewrichtscreme lijkt een goede oplossing te zijn voor deze klachten. Het bevat een aantal ingrediënten met een bewezen werking en deze werking zien wij ook terug in onze test met proefpersonen. Wel dient hier aangetekend te worden dat niet iedereen de positieve effecten merkte. Gezien de prijsstelling van de gewrichtscreme lijkt het middel vooral geschikt te zijn voor gebruik bij chronische gewrichtsklachten. Het middel is helaas iets te duur als je iets zoekt dat je af en toe een keer aan kunt brengen na het sporten.

Groeten,

 


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

78 Reacties

 1. Ik zou het graag willen proberen. In 2011 ben ik zwaar op mijn knie gevallen en sindsdien allerlei last en veel verschillende dingen geprobeerd. Doordat ik onbewust meer mijn andere been ben gaan gebruiken zijn mijn spieren ook afgenomen eb daardoor de kracht. Zou het graag uitproberen!

 2. Ik heb jaren last van een pijnlijke knie, voltaren helpt niet. Eeen kennis heeft geadviseerd Beezmax ortho cream eens te proberen.

 3. Mijn vrouw heeft nek en artroze pijn met uitstraling naar de linker arm wij hebben alles al geprobeerd we zijn te einde raad .

 4. Ik heb nogal last van mijn heupgewricht maar daar kan ik geen voltaren voor gebruiken omdat ik niet tegen diclofenac kan.

 5. Ik zou dit product graag willen proberen voor mijn vrouw die last heeft van en knie. Ben benieuwd of dit zal helpen.

 6. Onze klein dochter 5 jaar heeft reuma . Wordt met pretnison spuiten behandeld in het ziekenhuis maar ze blijft last houden van haar knie holte . Vooral s, nachts wordt ze vaak wakker dat het haar pijn doet.
  Graag zou ik haar dit middel willen geven om het uit te proberen .
  Mvrgr . H.Veldhuizen

 7. ik ben 44 en heb sinds 16 jaar RA.Meestal is het rustig en te doen maar soms vlamt het op en ben ik erg beperkt in mijn vingers en polsen. Een aanpak van buitenaf klinkt minder ingrijpend dan alle pillen die ik slik. Ik zou het graag uitproberen!

 8. De laatste tijd heb ik veel last van artrose in mijn handen. Ik zou Beez Max eens willen proberen om te kijken of het de pijn wat kan verlichten.

 9. Sinds jaren heb ik last van artrose in mijn voeten bij het grote teen gewricht. Ben erg benieuwd naar de werking van deze zalf en doe daarom graag mee aan de test.

 10. Ik het ziekenhuis hebben ze bij mij bij verschillende delen van mijn lichaam artrose geconstateerd, ik zou daarom heel graag deze zalf willen uitproberen op de hoop dat het mijn pijn zalf verlichten

 11. ik heb reeds drie maanden pijn in een schouder,apranax, voltaren en ijs niets helpt voldoende, daarom zou ik Beezmax willen testen

 12. Ik heb kraakbeenslijtage in beide knieën. Heb veel pijn, vooral als ik trappen neem.
  Ik heb moeite om te geloven dat Beezmax werkt.
  Daarom wil ik het eerst wel eens testen.

 13. Omdat ik vnl tijdens rust erg veel pijn in allebei bij mijn knieën heb wil ik graag de BezMax zodat ik mss weer eens zonder pijn kan slapen.

 14. Wij bestelden en betaalden weken geleden de zalf BeezMax (op 30.01.2018). Tot op vandaag 14.02.2018 ontvingen wij nog niets. Is dit normaal? Werden we opgelicht?

 15. Ik heb al een tijd last van versleten knieen. Heb hier steeds meer last van ik heb al van alles geprobeert. En zou dit middel graag testen

 16. Ik heb al jaren arthrose in mijn knieen en heb al van alles geprobeerd zoals glucosamine en rhus.tox, maar dat helpt niet genoeg, eerst komt er verbetering maar dan wordt het weer erger. Ik heb veel pijn in de kniegewrichten en stijfheid. Ook heb ik last van de muis in mijn linkerduim. Als het weer stabiel is en minder regen heb ik ook minder last, dus vocht is er ook slecht voor.

 17. Ik heb al 10 jaar pijnlijke duimen, de pijn is erger bij regen of vochtige omgeving. Sinds 2 jaar neem ik Nolvadex ivm borstkankerbehandeling, wat de pijn nog erger gemaakt heeft. Ik heb soms geen kracht om iets vast te houden en laat vaak dingen vallen daardoor. Heb al verschillende mensen na operatie gezien en die hadden geen verbetering na hun operatie, zelfs meer pijn. Daarom wil ik Beezwax eens testen.

 18. Sinds enige tijd enorme pijn aan het gewricht van de dikke teen van de linkervoet.
  Reeds twee inspuitingen in het gewricht gehad zonder resultaat.
  Pijn is bij momenten niet te harden daarom zou ik Beezmax eens willen proberen.
  Vriendelijke groeten,
  Ludo Houben.

 19. Goedemorgen.
  Ik zou het heel graag willen proberen voor ik het echt ga kopen.
  Ik loop door artrose met veel pijn, met name knie maar ook op andere delen.
  Ik heb al zoveel gebruikt maar helpt niet echt.
  Zou dit de pijn dan echt verlichten.
  Hoop het zo.
  Met vriendelijke groet

 20. Graag wil ik beez max testen ivm pijnlijke gewrichten aan knie, wat het lopen steeds meer belemmerd.
  Hartelijke groet.

 21. Gaarne zou ik Beez Max willen uitproberen voordat ik het product ga kopen. Heb zelf last van mijn heup, lichte slijtage. Mijn man heeft erg veel last van een opgezwollen en pijnlijke knie en ziet een operatie voorlopig niet zitten. Dus misschien biedt u product uitkomst voor onze klachten. Hoop van u te horen. Hartelijke groet, Josje Groot van Duijn

 22. Graag zou ik beezmax crème uitproberen ik heb al jaren last van de knieën en slijtage in de rug de nek en heupen gaan nu ook opspelen ik zou graag mijn kraakbeen willen herstellen en pijn vrij verder willen zonder chemische medicijnen .

 23. Graag zou ik Beez Max willen uitproberen daar ik al jaren chronische ontstekingen in mijn gewrichten heb. Ik las dat het zou moeten helpen vooral bij chronische patiënten. Mijn knie, nekgewrichten, ruggewrichten, vingers en ribverbindingen zijn vaak ontstoken. Veel NSaid tabletten zijn niet goed voor de maag, maar zal ze toch moeten blijven slikken.

 24. Ik heb een vernauwing in de nekwervel met uitstralende pijn naar schouders en armen en artrose in knieën en handen,ben zo benieuwd of deze crème voor mij iets kan doen van de ontstekingsremmers heb ik inmiddels een maagzweer overgehouden dus die gebruik ik niet meer.

 25. Graag had ik Beez Max eens willen testen daar ik beginnende artrose heb vooral in mijn kniegewrichten.
  Als ik te veel doe krijg ik een ontsteking en ik mag geen ontstekingsremmer gebruiken daar ik bloedverdunners moet nemen.
  Mvg,

 26. Graag wil ik Beezmax Crème proberen. Voordurend knie en heup klachten. Diclofenac helpt mij het beste.
  Ik wil niet steeds deze medicijnen gebruiken ,is te heftig.

 27. Al twee jaar heb ik last van gewrichtspijn (rug en elleboog) en heb van alles geprobeerd; dockter, fysio, dryneedling, cremes, massages en helaas heeft niets geholpen.
  Het ziu zo mooi zijn als Beezmax wel de oplossing is!

 28. Hallo,
  Momenteel heb ik weer terug veel last van een tenniselleboog. ’t Zou fijn zijn als BeezMax bij mij verlichting of genezing kan teweeg brengen.
  Mvg,
  Denise

 29. Ik zou dit produkt graag testen omdat ik lees dat dit zeker geschikt is om chronische pijnen aan de gewrichten. Ik zou dan ook bij een positieve ervaring dit produkt aankopen. Ik heb op vele plaatsen artrose en zou heel gelukkig zijn als Beezmax mij zou helpen.

 30. Ik zou het graag aan ons Ma geven , zij klaagt over continue gewrichtspijnen . Aangezien zij niet zo goed overweg kan met de computer doe ik het voor haar

 31. Ik heb al meer dan 20 jaar last van mijn gewrichten in nek, schouders en polsen en enkels.
  Alles wat ik doe is een foltering.
  Ik zou heel graag eens opstaan zonder pijn !

 32. Ik wil dit wel eens testen heb elke keer last van mijn rug en slijmbeurs ontsteking in me schouders hoe kan ik dit proberen
  Met vriendelijke groet gerrit bouma

 33. heb van mijn schouder. Ik ben overal geweest ook naar het pijncentrum in Rijnstate. Niets helpt. Zelfs geen pijnstillers.
  Laatste hoop op dit middel.
  Met vriendelijke groet

 34. ik zou beezmax graag willen testen, heb veel last van mijn knieen en kan hierdoor mijn werk als veearts soms slecht uitvoeren. ik ben pas 37 jaar, dus het is zonde als ik hierdoor nu al uitgeschakeld wordt

 35. Ik zou graag in aanmerking willen komen voor een testpakket. Omdat ik 67 jaar ben en sceptisch over dit soort panacea. Als ik na de test echt verbetering bemerk zal ik een trouw gebruiker worden.

 36. Hallo, mijn vrouw heeft al meer dan 6 jaar ondraaglijke pijn in heup en linker been. Alle onderzoeken hebben niets opgeleverd. Graag zou ik haar verrassen door dit middel te mogen testen.

 37. reeds 5 specialisten bezocht omwille van heup- en kniepijn.
  talloze onderzoeken, kine,medicatie: allemaal geld weggegooid.
  graag zou ik het product uittesten
  mvg, albert rulle

 38. Ik be geopereerd aan mijn heup heb een nieuwe gekregen,
  Maar nu veel last van slijmbeurs ontsteking zegt de dokter.
  Maar dit wilt niet overgaan,wil het daarom proberen met Beezmax.
  Kan dit voor mij of niet?

 39. Hallo,
  Ik heb al geruime tijd pijn in duimen en vingers waardoor ik voor heel wat mijn man nodig heb bv. openen van bokalen, groenten snijden…
  De reguliere zalven zijn niet aangewezen om te gebruiken aangezien de chemische produkten die daarin verwerkt worden, via de handen overgebracht worden op gebruiksvoorwerpen.
  Daarom zou ik graag de creme uittesten daar deze op natuurlijke basis is.
  Mvg. Ludwina

 40. Hallo,
  Ik ben Danny,
  Ik heb al 10 jaar chronische nek en rugpijn,ook andere gewrichten spelen dikwijls op.
  Ik zou het product graag eerst testen om te zien welk effect het heeft op de nek-rug.En het dan eventueel kopen.Ik heb al veel zalven geprobeert en daarom ben ik een beetje wantrouwig en wil ik het eerst eens testen.

 41. Ik ben al 17 jaar chronisch pijnpatiënt , dus ik zou heel graag dit product willen testen. Mijn vingers, handen, voeten enz hebben het zwaar te verduren, dus als ik de zalf van u mag testen kunt u van mijn kant ook een eerlijke beoordeling verwachten.
  Mvg Astrid

 42. Na een ongeluk heb ik reeds jaren last van mijn heup, knie en rug. Diagnose: versnelde artrose door de heupoperatie. Ik sta niet te springen op een nieuwe heupoperatie, vandaar dat ik middelen zoek om een operatie te vermijden.

 43. Heb sinds een zestal maanden last van artrose in schouders en vingers. Aangezien dit eerder verergert dan verbetert met de huidige medicatie zou ik graag dit product gebruiken.
  Met dank bij voorbaat.

 44. Graag wil ik dit product testen. Al meer dan 2 jaar veel pijn in de gewrichten: Voet, knie, heup, vingers en rug. Van alles al geprobeerd, maar niets dat afdoende helpt. Misschien dit produkt !

 45. Ik wil dit product wel testen.
  Ik heb al jaren last van atrose. Ik heb nu negen maanden molvizin geprobeerd maar het lijkt wel uit gewerkt. Daarom ben ik er vandaag mee gestopt en wil het product van jullie wel eens uitproberen. Ik ga er altijd van uit, niet geschoten is zeker mis.
  Er zijn altijd mensen die overeen komen, met een al heel oud spreekwoord en die vinden dan dat ze niet op hun achterhoofd zijn gevallen. “Wat een boer niet weet wat een boer niet eet. Met vriendelijke groet Johan op de Weegh

 46. Ik heb artrose, een heup is al geopereerd, een prothese. Nu geven mijn voeten de meeste problemen, gebruik morfinepleisters om te kunnen lopen. Sinds kort ook last van een knie. Ik zou nog graag 10 of 15 jaar mee willen doen aan de maatschappij en genieten van mijn gezin. Ik wil dit middel graag testen. Met vriendelijke groet

 47. Ik zou dit product graag willen testen omdat ik sinds enkele maanden verschrikkelijke pijn in mijn rug en heupen heb die naar mijn benen uitstraalt.
  Volgens een röntgenfoto zijn er slechts enkele slijtageplekken in de rug te zien, heupen zijn in orde en ook de rest zag er goed uit… maar ik heb tóch pijn.
  Nu heb ik “Beezmax” ontdekt, maar het is ook tamelijk duur… als ik weet dat het helpt, dan zorg ik wel dat ik de centen bij elkaar spaar, maar ik zou het eerst graag willen proberen. Zodoende mijn poging om het te mogen testen.
  Dankuwel :)
  Met vriendelijke groeten,
  Patricia

 48. Graag zou ik het willen proberen. Werk bij Postnl en werk dagelijks met voorbereiden van de Post. Heb veel last van de vingers en hand . Ben 58 jaar en moet dus nog vele jaren werken. Zou het graag voor een tijd eens willen gebruiken.

 49. Ik zou dit middel graag eens proberen. Ik heb kraakbeenproblemen in de knieen. Ze zijn dus altijd gevoelig en bij teveel belasting pijnlijk.

 50. Ik krijg een allergische reactie als ik propolis inneem. Ben dus heel benieuwd of dat met de creme beter gaat. Heb gewrichtsklachten aan schouders en knieën.

 51. Ik zou het erg graag willen testen door mijn schoonvader die is helemaal versleten en zij hebben het niet breed dus dit zou een mooie kans zijn.

 52. Hallo,
  Sinds een half jaar heb ik last van een doort gewrichtspijn/ stijfheid in mijn linkerknie. Ik zag de advertentie en ben toch wel nieuwsgierig naar dit produkt. Zou het ook helpen bij pijn in de onderrug?

 53. Vanwege aanhoudende knieklachten door kraakbeenbeschadiging ben ik erg benieuwd of dit product pijnverlichting en wellicht verbetering kan geven. Ook is er bij mij fibromyalgie ontdekt. Zodoende wil ik heel graag wil ik meedoen aan deze test.

 54. Graag wil ik dit product proberen daar ik veel last heb van mijn knie. Arts vertelde mij dat mijn knie versleten is. Dus ik ben heel benieuwd naar dit product.

 55. Ik heb veel last van mijn handen, ellebogen en knieën en zou dit heel graag willen proberen. loop er al zo lang mee en verder helpt niets en is er ook niets aan te doen.

 56. Ik zou t product wel gratis willen proberen heb al jaren fibromialgy en artrose in Handen en voeten en knieën En zou nieuwe knieën moeten maar heb t nog steeds uitgesteld in de hoop dat er iets kwam wat me zou kunnen helpen zonder operaties. Hopelijk zou ik dat in dit middel gevonden hebben. Helaas heb ik niet de financiële middelen om t zelf aan te schaffen om t te proberen.

  Mvg Anita

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.