Afslanken & Persoonlijke Groei

Afvallen in 2021

Bea Pols heeft een eigen afslankmethode ontwikkeld die wel gezond is en ook zorgt voor blijvend gewichtsverlies. Bea’s Afslankmethode kreeg landelijke bekendheid in 2001 via interviews in onder andere ParaVisie, Vriendin, Noordhollands Dagblad en Margriet.

Bea’s Afslankmethode is in 1997 tot stand gekomen na een jarenlange zoektocht van Bea Pols om op gewicht te komen en te blijven. Bea Pols heeft een dieet ontwikkeld dat een normaal voedingspatroon zo dicht mogelijk benadert. Dit is het basisdieet van 1800 kilocalorieën voor vouwen en 1950 kilocalorieën voor mannen.

Intensiefdieetdagen

Daarnaast heeft Bea voor gezonde mensen die wat sneller af willen vallen, een 1200 kilocalorieëndieet voor vrouwen en een 1500 kilocalorieëndieet voor mannen ontwikkeld. Door de ene dag het basisdieet te volgen de volgende dag het intensiefdieet te volgen kun je snel afvallen, zonder dat je stofwisseling vertraagd wordt. In de weekmenu’s van Bea’s Afslankmethode worden beide diëten op een verantwoorde manier met elkaar afgewisseld. Zo blijft het gezond en verantwoord!
Cursisten vallen gemiddeld 5,5 kilo af in 10 weken.

Wie is Bea Pols

Bea Pols was zelf jarenlang te zwaar, “eeuwig” aan de lijn en woog ooit 120 kilo! Bea ontdekte dat je met allerlei diëten snel af kunt vallen, maar dat weinige blijvend resultaat geven. Daarom ontwikkelde Bea zelf een eigen afslankmethode waarbij er aandacht wordt besteed aan de oorzaak van je overgewicht, en het omgaan met emoties.

Emotie Eter

Bea was een emotie-eter, at stiekem, had eetbuien, gaf over en at vervolgens 2 dagen nauwelijks. Dit gedrag hoorde jarenlang bij het leve van Bea. Tot op een dag ze op zoek ging naar de oorzaak van haar overgewicht en toen ze die bij zichzelf gevonden had was ze in staat om haar eetgewoontes aan te passen en viel ze blijvend 40 kilo af! Dit was een eye-opener en werd de basis voor haar afslankmethode. Bea heeft sinds 2000 een thuiscursus, geeft wekelijkse afslankgroepen, geeft lezingen en heeft filialen in het land waar Bea’s medewerkers afslankgroepen begeleiden.

De Boeken van Bea’s Afslankmethode

Vanaf 1997 geeft Bea haar cursisten informatie mee. Vanaf 2000 werd deze informatie gebundeld in een cursusmap die hoorde bij Bea’s cursus:”Spiritueel afslanken”.

Deze map werd in 2003 Bea’s eerste afslankwerkboek:”Ontwikkel weer liefde & respect voor je lichaam.” Vanaf 2004 ligt de nadruk minder op het spirituele vlak en meer op de psychologische vlak. De derde druk van Bea’s boek kreeg een andere omslag en titel:”Afslanken & Persoonlijke Groei”.

Uit een recensie van NBD/Biblion: Doordachte afslankmethode, goed toe te passen, is gezond en geeft ook resultaat op de langere termijn. Dit boek is vooral de moeite waard door het idee om beide diëten met elkaar af te wisselen.

In 2006 verscheen Bea’s tweede boek:”Kids op dieet”. Dit boek is voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat veel informatie over het aanleren van gezonde eet en leefgewoontes via een stappenplan.

Meer boeken van Bea Pols

Vragen en Ervaringen

Heb je ervaring met het dieet van Bea Pols? Vragen of suggesties? Bezoek dan de persoonlijke pagina van Bea Pols.

meer informatie: www.beasafslankmethode.nl