Be Slank Review en Ervaringen

Be-Slank Review en Ervaringen

Be-Slank is een 3 Fasen Eiwitdieet op basis van maaltijdshakes. Hecht je veel waarde aan een goede kwaliteit shake zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen? Geen gedoe met allemaal verschillende producten uit een willekeurig eiwitdieet, maar gewoon makkelijk een shake bereiden in zuivel zoals (soja) melk, yoghurt of kwark en in een handomdraai een volwaardig en gezond ontbijt, klaar voor de dag.

be-slank

Afslanken onder persoonlijke begeleiding van Be-Slank Eiwitdieet, verlies van centimeters en gewicht en je weer lekker in je vel voelen. Dat is wat veel mensen graag willen. Be-Slank biedt hierbij de helpende hand. Succes verzekerd! Het eiwitdieet is een van de snelst groeiende van Nederland en zal alleen maar toenemen.

Wijno en Janneke van Ravenhorst hebben een afslankcentrum in Haren, waar wordt gewerkt met afslankapparatuur als de Vacumove, Infrarood afslankcabines en de Better Belly. Wat betreft de voeding zijn zij op zoek gegaan naar een eiwitproduct waar zij achter kunnen staan. Een product waar mensen verantwoord mee kunnen afvallen en wat ook heel erg belangrijk is, het moet betaalbaar zijn.

Afvallen en bewegen is natuurlijk de ultieme combinatie, maar voor sommige mensen is het niet weggelegd om dit samen te doen. Het eiwitdieet van Be-Slank kan ook gebruikt worden door mensen die niet in staat zijn om (extra) te bewegen.

Je kunt met Be-Slank Eiwitdieet op een hele veilige manier, snel een gezond gewicht behalen met behulp van een eiwitdieet. De inname van eiwitten staat voorop, daarnaast is het heel belangrijk om de inname van vet te verminderen en die van de koolhydraten te beperken.

Gratis Proefzakje Be-Slank

Ben je er echt helemaal klaar mee en wil je er nu helemaal voor gaan? Dan is Be-Slank wellicht op zoek naar jou. Ben je een gezonde vrouw die in de loop van de jaren één of meerdere kilo’s heeft opgebouwd? Ben je bereidt om je ervaring met de producten te delen met je familie, vrienden, collega’s etc op bijvoorbeeld Facebook, forums en of je blog maar ook op je werk! Plaats een reactie en vertel waarom jij de ideale persoon bent om deel te nemen aan deze 14 dagen test. Misschien maak jij kans om 14 dagen lang gratis de producten van Be-Slank te testen. Je ontvangt ook direct een gratis proefzakje met eiwitshake. Je zult zien dat afvallen ook makkelijk en lekker kan zijn!

Be Slank Kortingscode

Hierbij een kortingsvoucher waarbij je gebruik kan van 10% korting op het gehele assortiment van

Vouchercode: bk2hj3

Kwaliteit

De maaltijdshakes van Be-Slank bevatten geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen! De maaltijdshake bevat hoogwaardig soja-eiwit isolaat, melk proteïne isolaat en is een product met de beste ingrediënten, welk past in elk eiwitdieet! Be-Slank is een gezonde maaltijdvervanger, voor wie kwaliteit waardeert.

Zo werkt het

Het principe is heel eenvoudig, ’s ochtends en ’s middags neem je een maaltijdshake van Be-Slank en ’s avonds eet je een normale gezonde warme maaltijd met vooral veel groenten, een beperkte hoeveelheid rijst of aardappel en mag je ca 125 gram mager vlees of vis. Direct na de maaltijd mag je een schaaltje (magere) yoghurt, zodat je een lang vol gevoel blijft houden en de kans op trek ’s avonds verminderd. Daarnaast mag je per dag 2 stuks fruit eten als tussendoortje en heb je een keer echt ‘honger’ kan je een verantwoorde proteïne reep of een paar eiwitrijke grissini’s van Be-Slank eten om de erge trek te stillen. Dit kan soms handig zijn als je zware lichamelijke inspanning hebt verricht, zoals bijvoorbeeld een middag in de tuin werken of een dagje winkelen met een vriendin waardoor je soms net even wat extra nodig hebt dan op een normale dag.

Hoog Eiwitgehalte

In het weekend mag je 1 dag iets relaxter doen en mag je jezelf met mate belonen met iets extra’s zoals bijvoorbeeld een glaasje wijn en wat lekkere toastjes of een paar stukjes kaas. Er zijn ook lekkere krokante chips die volledig verantwoord zijn in elk eiwitdieet, deze chips is namelijk niet gemaakt van aardappelen (koolhydraten) maar van eiwitpoeder en op smaak gebracht met aardappelaroma’s en gezouten met algen en een beetje gezoet met stevia. Door het hoge eiwitgehalte in de chips krijg je een snel en voldaan gevoel en daarom past het prima in je eiwitdieet.

 

Biologische Waarde

De biologische waarde van de eiwitten is heel hoog en dit zorgt er dan ook voor dat er geen hongergevoel optreedt. Het lichaam bouwt geen tekorten op, omdat de eiwitten erg verzadigend werken. Het voordeel van de hoeveelheid eiwitten is dat er geen jojo-effect op zal treden, wanneer je stopt met het dieet. En dat is natuurlijk wat iedereen wil. Afvallen en op gewicht blijven zonder die eeuwige jojo te zijn. Bovendien zorgen de eiwitten voor behoud van de spiermassa.

Maaltijdvervangers en Fasen

Be-Slank is een maaltijdvervanger waarmee je ongeveer 4-6 kg per maand kunt afvallen. De shakes bevatten 250 kcal per maaltijd en bevatten alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Het gebruik van Be-Slank kan worden ingedeeld in fasen. Het (snel) afslanken, waarbij je de keuze kunt maken, om de eerste 3-5 dagen 3 x per dag een shake te nemen, of je start met 2x per dag een shake en eet ’s avonds een normale warme maaltijd.

Het gebruik van tussendoortjes laat je eigelijk achterwege

Er zijn wel proteïne repen van Be-Slank, maar geadviseerd wordt om deze alleen te nemen als bijvoorbeeld manlief naast je op de bank zit met een lekkere gevulde koek en jij niet altijd op een houtje wilt bijten

Het is niet nodig om ze dagelijks te nemen, het is een verantwoorde snack, in een ‘noodgeval’.

De volgende fase, is het overgaan naar 1x per dag, het afbouwen naar normaal eten. Dit is een hele belangrijke fase, want je lichaam moet weer wennen om meer koolhydraten binnen te krijgen. De periode hoe lang je moet afbouwen hang sterk samen met de periode waarin je de shakes hebt gebruikt.

De afrondende fase van het Be-Slank Eiwitdieet is die, van het behouden van je gewicht. Je bent trots op je zelf dat je die kilo’s kwijt bent en wilt dit zo houden! Je hebt de shakes niet meer nodig en kunt verder met je nieuwe levensstijl en ervoor zorgen dat je tevreden blijft met je nieuwe gewicht.

Natuurlijk Product

Be-Slank is een natuurlijk product waarbij geen E-nummers (dus alleen natuurlijke geur, kleur en smaakstoffen) zijn gebruikt en het is gemaakt van plantaardige eiwitten i.p.v. de meest gebruikte dierlijke eiwitten.

groeten,


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

73 Reacties

 1. Ik heb al zoveel verschillende diëten geprobeerd dat ik de tel kwijt ben geraakt. Ik heb ook Cambridge 500 en 800 gedaan en ben daar veel kilo’s mee kwijt geraakt en helaas er ook weer bij gegeten. In augustus ben ik begonnen met koolhydraat beperkt maar ik merk dat dit het toch niet is. Toen zag ik een artikel in de Vriendin en dacht dit is echt iets voor mij. Niet na hoeven denken ‘s morgens en ‘s middags wat ik nu weer moet eten en ‘s avonds kan ik gewoon mee eten met mijn man en kids en het mooie is dat ik ook nog gewoon fruit mag eten. Ik zou graag een proefzakje ontvangen en de be slank Shakes 2 weken uit willen proberen en de uitslag ervan willen delen met met vrienden/ familie en collega’s

 2. Goeiemiddag, ik moet veel afvallen en wil dat met BE slank gaan proberen.
  Maar ik ben een moeilijke eter en zou daarom graag een proef zakje lemon sinaasappel van U proberen. De rest van de smaken lust ik niet.
  Alvast bedankt voor Uw hulp

  Groet Sabine Djojosoetirto

 3. Ik heb een bruiloft over een paar weken en de jurk die ik heb gekocht is net iets te strak. Ik zou graag met behulp van deze shakes een beetje afvallen zodat ik de jurk goed past!

 4. ik gebruik altijd diverse shakes zoals atkins en dieet pro.
  het aanbod van de diverse smaken van Be Slank maakt lijnen wel een stuk leuker en gevarieerder.
  Dus ik kom graag in aanmerking als testpersoon.

 5. Ik zou dit product wel willen proberen. Voor mijn gezondheid en gewrichten zou ik 30 kg moeten afvallen. Door een lactose gevoeligheid kan ik niet elke shake proberen. Adviseren jullie sojadrink Light of ongezoete sojadrink van welk merk dan ook? Ik vind geitenmelk ook lekker maar is dat niet te vet?
  Hoeveel aardappel/ rijst/ pasta mag je gebruiken bij de avondmaaltijd?
  Is het verstandig een multivitamine te slikken bij langer gebruik, of is dit niet nodig?

 6. Wat is het verschil tussen deze eiwitshakes en de shakes van de andere aanbieders? zoals easyine, weightcare, prodimed, modifast etc.?

  Marline

  • Beste Marline,

   Het grote verschil tussen Be-Slank en de bekende merken is in het kort:
   – Goedkoper in de prijs
   – Geen e-nummers
   – plantaardige ipv dierlijke eiwitten
   – veel hoger eiwitgehalte waardoor minder hongergevoel en minder jojo-effect

   Mvg,

   Janneke

 7. Goedenavond,

  Zoals in mijn vorige bericht al gemeld heb ik contact gehad met BeSlank.
  Alles is op een correcte en plezierige wijze opgepakt en tot tevredenheid opgelost.
  Ik wens Be-Slank daarom alle goeds voor de toekomst.

  Margie

 8. Beste Mensen,

  Toch maar even een reactie.

  Nog maar even uitleggen dan. Een maatschepje is om het product zo effectief en economisch mogelijk te gebruiken, en dat kan natuurlijk niet met een gewone lepel. Een ieder weet dat je een lepel wel heel erg vol kunt maken en dit natuurlijk geen aanduiding geeft voor de juiste hoeveelheid. Daarbij zijn er zeer veel verschillende eetlepels, welke wordt er dan bedoeld? Aan de andere kant wordt er wel aangegeven dat er voor 16 maaltijden (30 gram per maaltijd op een inhoud van 480gram) in de bus zitten. Dus als je inderdaad een schepje zou hebben van 30 gram klopt dit als een……? Inderdaad een bus.

  Het flauwe argument als zou dit de kosten drukken is natuurlijk onzin daar dit op de gehele prijs van de bus een bedrag van 1 a 2 cent zou kunnen uitmaken. Nog flauwer wordt het als ‘’het argument milieu hiervoor wordt gebruikt’’ Als men die visie als speerpunt had willen hanteren dan hadden de bussen veel kleiner gekund. De bussen shakes zijn namelijk nog niet voor de helft gevuld met de substantie. Daar kan je vele (milieu vriendelijke) schepjes voor leveren en het milieu daadwerkelijk mee ontlasten. Ook de verzendkosten hadden dan een stuk minder gekund.

  Betreffende het terugsturen is dit niet goed begrepen. Mijn punt is dat op de site gesuggereerd wordt dat er een 100% niet goed geld terug garantie wordt gegeven. In de voorwaarden wordt echter duidelijk dat vergoed wordt naar ratio gebruik, en dat de kosten voor terugzenden voor de consument zijn. Hoe kan men nu in vredesnaam het product testen zonder dat deze wordt geopend en geprobeerd. Uiteraard begrijp ik dat een lege bus terugzenden niet de bedoeling kan zijn, maar in alle redelijkheid moet de consument dit kunnen testen zoals wordt aangegeven. In werkelijkheid wordt dus geen 100% niet goed geld terug garantie gegeven maar een deel van het door de consument bestelde en betaalde product. Wat wordt er gedaan met de betaalde porto voor de eerste bestelling?

  Daarna volgt er een commercieel verhaal over welles nietes van ingrediënten, maar er zijn natuurlijk veel producten in de markt die minstens net zo goed of minder/beter zijn en ook die ingrediënten bevatten die men claimt te gebruiken. Veel van deze producten worden zelden voorzien van een keurmerk en zijn dan ook nooit getest en onderzocht door een onafhankelijk daarvoor ingericht instituut zoals je dit tegenwoordig gelukkig wel steeds meer aantreft in de supermarkt. Het is en blijft aan de consument wat men er daadwerkelijk van vind.

  Ik wilde dit in eerste instantie (met nog wat andere zaken) ook aangegeven op het forum van BE-Slank, maar men vond dit te negatief en werd het dus niet geplaatst. Dit was voor mij de voornaamste reden om deze informatie op dit forum te zetten.

  Vreemd dat men wel wil weten wat je van het product vind, maar er bij enig negatief ervaringsgebruik of opmerking men vervolgens keihard censureert en besluit om dit niet te plaatsen. Gebeurt helaas veelvuldig op klanten beoordeling sites, en geeft dan ook direct de waarde daarvan aan.

  Overigens heb ik mijn 3 bussen echt 100% gratis weggeven aan een kennis, en deze afgeleverd zonder hiervoor transport of productkosten voor te rekenen. Ook de terugreis heb ik niet in rekening gebracht, maar wel heerlijke koffie gedronken met een stuk zelfgebakken appeltaart met een slagroom topping. Nu maar weer snel aan de shakes

 9. Net begonnen met de shakes. De levering was binnen 24 uur na bestelling, dus daar heb ik niets over te klagen. De smaak van de aardbeien shake is ook best ok. Ik vind het alleen een hele dunne shake vergeleken bij anderen. Ik heb Modifast geprobeerd, maar daarvan zit ik de hele dag op de pot. Of ik het nou met melk of water vermeng, het heeft een wreed effect op mijn darmen. Met het Cambridge dieet viel ik super af, maar dat had weer een wreed effect op mijn portemonee. Ik ben in 3 weken 6 kilo afgevallen met het Cambridge dieet en toen was mijn geld op. Dat is 1 jaar geleden en er zijn nu 1 1/2 kilo bij, maar ik weet ook dat ik die allemaal zelf eraan heb gegeten ;-) Van jojo-en is er, wat mij betreft, vind ik geen sprake. Wel heb ik na het Cambridge dieet mijn voedingspatroon moeten aanpassen…duh!! Dus ik weet dat een shakes dieet wel voor mij werkt. Ik heb nu voor be-slank gekozen omdat het geen e-nummers en aspartaam zou bevatten. Verder lijkt het principe me gewoon hetzelfde en dus volg ik het Cambridge dieet, maar dan met de Be-Shakes. Ik zie een shake dieet ook niet als een wondermiddel, maar meer als een kickstart de goede richting op. Mij heeft het verlies in kilo’s destijds wel gemotiveerd om gezonder en meer gebalanceerd te eten. Ook beweeg ik (iets) meer, vond het gewoon zonde van de moeite om het er weer allemaal aan te vreten. Ik denk dat het toch gaat en staat met discipline, ik hoop dat ik daar nog wat van over heb! Ik ben benieuwd. Ik zal mijn vorderingen (of juist niet) hier over een paar weken melden.

  • Beste Eddie,

   Als ik het goed heb, hebben wij onlangs contact gehad ( maar dan onder een andere naam?), maar toch nog maar eens en ook ter verduidelijking voor anderen:

   Het maatschepje is een milieu en prijs bewuste keuze van onze kant geweest. Je dient 2 eetlepels te gebruiken en die heeft iedereen gelukkig tegenwoordig wel in de keukenla liggen.

   De 100% ‘ probeer garantie ‘ heet 100% tevreden garantie. Dit houdt dus niet in, dat wanneer u de bus helemaal leeg eet u toch 100% geld terug krijgt. U krijgt na rato uw geld terug, dus eet u de helft op krijgt u de helft van het geld terug. Niet aangebroken verpakkingen worden uiteraard 100% vergoed. Deze voorwaarden staan ook duidelijk omschreven en waren niet nieuw voor u. Dat u de porto voor het terugsturen zelf moet betalen is een conclusie aan uw kant. Ook kan ik u vermelden dat er wel degelijk verschil zit in verschillende producten, maar uiteraard moet u een product/ shake kiezen waar u zich goed bij voelt. Wilt u wel of geen dierlijke eiwitten, wilt u wel of geen aspartaam of 39% suiker etc. Wij proberen een zo goed mogelijk product met zo weinig mogelijk toevoegingen en zoetstoffen op de markt te brengen.

   Jammer dat u niet tevreden was, gelukkig hebben we vele anderen die wel blij met ons product zijn en vele kilo’s zijn afgevallen. Overigens hebben wij van u ook geen produkten retour gekregen.

   Met vriendelijke groet,
   Janneke

  • Ook geprobeerd en de volgende zaken vielen mij op.

   Geen maatschepje of iets dergelijks, jammer. De 100% probeer garantie is niet wat het lijkt. Je moet zelf de porto betalen voor het terugsturen en afhankelijk van wat je hebt gebruikt brengen ze dit in mindering van hetgeen je hebt betaald, dus die kreet is misleidend en klopt niet echt, jammer. Verder is het product niet verschillend van de andere vergelijkbare producten. die ook geen dierlijke vetten E- vermeldingen etc.hebben. Niets nieuws onder de zon, en ligt eraan wat jezelf het prettigs vind en lekker bij voelt.

 10. In drie weken bijna 3 kilo kwijt!!
  Super, en lekker!!
  vanwege koemelk en soja allergie doe ik het met geitenmelk en geitenyoghurt.

  • Misschien bent u nog niet helemaal weer op het oude gewicht? Be-Slank heeft een leuke aanbieding om de draad direct weer op te pakken. Profiteer van maar liefst 40% KORTING op de Shake Appel Ananas (tht 02-10-2014), wees er wel snel bij want er zijn er nog maar enkele, dus OP=OP!

   Normale prijs Appel Ananas 24,95 euro, nu voor 14,95 euro

   Met vriendelijke groet,

   Team Be-Slank

 11. In de overgang…………
  werken deze shakes dan ook ??
  zou ik dan weer met mijn kleinkinderen kunnen spelen?
  Niet geschoten is altijd mis, dus wil ik dit graag eens proberen

 12. Ik wil graag de be-slank shakes proberen. Er moet zeker dertig kilo af, ben nu bezig met een ander merk, maar die zijn echt niet lekker en dan is het moeilijk vol houden. Verschillende smaken kunnen uitproberen voordat je een grote bus van een smaak koopt is top. De kwaliteit van de ingrediënten spreek mij erg aan.

 13. Ik heb de vergelijking van shakes bekeken op de site van be-slank en ik ben heel enthousiast om de shakes maar ook de repen en andere producten te gaan proberen. Ik ben het afgelopen jaar 10 kilo aangekomen en het lukt​ mij maar niet om ze eraf te krijgen. Hopelijk kan ik via deze weg een proefpakket ontvangen?

 14. Iki zou het graag willen proberen,omdat ik op zoek ben naar een shake die gewoon smaakt!
  en dat ik op deze manier niet eerst geld uit hoef te geven voor een pot waarvan ik na 1 shake het al niet meer lust.
  En ik graag gewoon een avondmaal in mijn dieet wil

 15. Na heel veel soorten diëten gedaan te hebben staan ik weer op het punt om te starten met afvallen. Ik heb cambridge gedaan maar vond dat chemische smaken dus ben echt op zoek naar echte vruchten smaak Shakes. Ik hoor graag van u. Groeten Jennifer

 16. Wil de 14 dgn test graag doen omdat ik in 2006 borstkanker heb gehad en door mn chemo’s ben ik toen aardig aangekomen. Na mn chemo en bestraling heb ik mn derde kindje gekregen. Een wondertje. En wil nu wat aan de kilo’s gaan doen. En zou het graag willen proberen met be-slank

 17. Beste Janneke,

  Ik ben een dame van net geen 50 ;-) en ja mijn metabolisme is iets minder actief dan in mijn tienerjaren :-( .. Be-Slank lijkt mij, volgens hetgeen ik gelezen heb ik persoonlijk veel waarde hecht aan ‘natuurlijke’ grondstoffen, het ideale voor mij om terug op mijn gewicht te komen. Hopelijk kan ik via deze weg een proefzakje aanvragen en uiteraard, net zoals iedereen, een 14-dagen pakket to try, taste and to test zou wel fijn zijn.
  Zijn deze producten in België verkrijgbaar ?

  Met feestelijke groetjes,
  Carine

 18. Ik heb een hoop recenties gelezen
  En mijn partner is aan de Cambridge geweest ruim een half jaar …wat ik qua smaak niet lekker vind
  Ik begrijp dat jullie smaken prima zijn dus zou t graag proberen
  Ik wil graag een kilo of 7 kwijt

  Miranda

 19. Be-Slank krijgt een nieuw jasje! Sommige producten zoals onze Proteinerepen hebben al onze nieuwe look, maar binnenkort dus ook onze lekkere maaltijdshakes. Daarom geven wij nu maar liefst 25% korting op de oude verpakking maaltijdshakes. Wees er wel snel bij, want sommige smaken zijn al bijna uitverkocht.

  Gebruik tijdens het afrekenen onderstaande kortingscode en je korting wordt verrekend.

  Kortingscode: oude-verpakking

 20. Be-Slank Recept – Pasta met kip en champignons

  Een gezond recept voor pasta met kip en champignons. Weer eens even wat anders dan de standaard pasta met tomatensaus, en in combinatie met een lekkere salade een prima avondmaaltijd.

  40 gram Be-Slank pasta
  100 gram in blokjes gesneden kip
  50 gram in plakjes gesneden champignons
  1 courgette, in stukjes gesneden
  1 tomaat, in stukjes gesneden
  25 milliliter kippenbouillon
  Kleine ui, half fijngesneden
  beetje fijngesneden verse basilicum
  ½ teentje fijngesneden knoflook
  1 theelepel gedroogde oregano
  max 1 eetlepel olijfolie
  snufje zout en peper naar wens

  BEREIDINGSWIJZE

  1. Kook de pasta in 8 tot 12 minuten gaar.
  2. Verwarm 2/3 eetlepel olijfolie in een koekenpan op hoog vuur. Strooi het zout en de peper over de kip en bak ongeveer 5 minuten, of totdat de binnenkant van de kip niet meer roze is.
  3. Haal de kip uit de pan en zorg dat deze warm blijft. Voeg de rest van de olijfolie in de koekenpan en voeg de knoflook, champignons, courgette en ui toe. Bak het geheel totdat de ui goed gefruit is.
  4. Voeg de kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag en laat het geheel zachtjes koken totdat het vocht met de helft is afgenomen (ongeveer 5 tot 10 minuten). Roer het geheel regelmatig om.
  5. Haal de koekenpan van het vuur en voeg de pasta, kip, tomaten, oregano en basilicum toe en meng alles goed door elkaar.

  Bon appetit!

 21. Waarom een starterspakket? Een starterspakket van Be-Slank is minimaal 15% voordeliger geprijsd dan wanneer je deze producten los zou bestellen. En de producten gecombineerd geven je de beste resultaten bij het afvallen.

  Waaruit bestaat het starterspakket?

  2 potten shake naar keuze
  1 pot pannenkoeken mix
  1 Handige shaker
  1 Doosje repen (a 7 stuks) naar keuze
  1 Eiwitrijke pasta penne 500g
  5 zakjes verantwoorde eiwitchips
  Gratis verzending

 22. Door goed op de insuline index te letten, gaat het nu makkelijk met afvallen. Kijk op youtube naar Insulin Index Whey

 23. Hoi Allemaal,

  Ik ben inmiddels een weekje verder en ik ben dus doorgegaan met de shakes van Be-Slank.
  en ik ben nu in 3 weken 5 kilo kwijt!!! Ik ben superblij en heb nog 5 kilo tot mijn doel te gaan.

  Hopelijk gaat het met jullie ook goed?

  groetjes,

  Evy

 24. Ik ben in totaal bijna 2 kg afgevallen, valt me toch niet tegen de shakes waren lekker en had geen trek. BE SLANK hartstikke bedankt dat ik mee mocht doen

 25. Ja, ook bij mij zitten de 2 weken er op. Ben 1.5 kilo afgevallen. Ik vindt het wel wat tegen vallen. Heb me er echt goed aangehouden, maar had na een shake geen vol gevoel. Dus bleef het lastig om niets te nemen. Ook had ik gehoopt dat je van de shakes wel wat meer af zou vallen. En zoals dat sommige zoveel energie krijgen, lijkt me heerlijk maar is bij mij ook niet het geval. Ik probeer nog wel wat vol te houden maar de shakes zijn voor mij geen goede hulp. Alhoewel ik ze erg lekker vondt, alles uit het pakket trouwens. Ik vondt het wel erg leuk om mee te doen. Bij deze daarvoor nog hartelijk dank.

 26. ik heb de twee weken goed volgehouden, totaal geen probleem gehad qua honger gevoel, de shakes zijn erg lekker en het verveelt niet.
  ik ben in 2 weken 3 kg afgevallen dus dat is helemaal super, ik blijf er ook zeker mee doorgaan.
  ben helemaal tevreden.

  groetjes

 27. Jammer dat het al weer is afgelopen wand ik ben nog niet al mijn kilo’s kwijt
  Wil het team erg bedanken voor dat ik mocht mee doen en alle deelnemers voor hun berichtjes. Ik ga zeker nog even door met de shakes en dit keer geheel gemotiveerd. mijn vriendin heb ik het laten proeven en zij was ook verast net als mijn moeder. daarom gaan we met z’n drieën tot de kerst even shaken en hopelijk passen we dan de kleding die we aan willen.
  voor de rest blijf ik na die tijd de shakes gebruiken voor een balans dag dat wilde ik jullie nog als tip mee geven.
  groentjes

 28. Ik ben totaal 2 kilo kwijtgeraakt. Ik ben helemaal happy, met gewoon lijnen ging het niet.
  Dus de shakes zijn voor mij ideaal!! Het was ook heel makkelijk omvol te houden.

 29. Ook deze week ben ik weer 2 kilo kwijt, super! Ik voel me goed en heb meer energie dan voorheen.
  Dit dieet is goed vol te houden. De shakes vind ik het lekkerst met yoghurt of karnemelk. De bus poeder bevat geen maatschepje, dat is lastig. Uiteindelijk heb ik er 22 shakes mee gemaakt ipv 16 :).

 30. De twee weken zijn voorbij :-)
  Ik ben op de een of andere manier echt een ander mens geworden.
  Ben 5kg kwijt, van 88 naar 83…
  Maar ooh wat heb ik een energie.. En ik zit echt megalekker in mn vel!!
  Ik ga er nog zeker even mee door!! Wil namelijk de 68kg ooit aantikken..

  Als ik had geweten dat dieten zo lekker en makkelijk kon zijn…
  Helemaal happy :-)

 31. Ik heb ook de doos gekregen op 9nov ben op 11nov begonnen. Vind alle smaken lekker die ik heb gekregen. Vind het ook goed vol te houden ben de 1e week 700gr afgevallen niet veel maar beter dan niets. Nog een paar dagen zijn de 2 weken om ben benieuwd wat ik dan nog kwijt ben.

 32. Ook ik heb het pakket ontvangen in het weekend van 9 november en ben 11 november begonnen en 18 november was ik 700gr kwijt de shakes zijn heerlijk qua smaak geen honger gevoel overdag alleen in de avond wat trek omdat ik aardig vroeg eet ivm werken. Ben benieuwd aankomende maandag

 33. Ook bij mij gaan er wat kilo’s af. Ik kan het heel goed volhouden met de shakes.
  Op 1 na vind ik alle smaken lekker. Minst lekker wat mij betreft is de friss fruit.

 34. Ideale makkelijke maaltijden. Zeker nu ik in vreselijk drukke tijden terecht ben gekomen heel fijn. De chocolade-banaan shake is heerlijk. De anders smaken zijn lekker te noemen. De soepstengels zijn op dit moment mijn grote favoriet om even mee tot rust te komen. Even de tijd om te zitten en wat weg te knabbelen. Wel ondanks het genoeg water drinken veel hoofdpijn, maar dat is waarschijnlijk meer van de spanningen die er de afgelopen weken zijn geweest. Helaas gaat het afvallen daardoor waarschijnlijk niet hard genoeg naar mijn zin. Maar ik heb er wel een goede hoop op dat dat straks beter gaat. Zeker een dieet om vol te kunnen houden, ook voor de drukke student dus.

  • Zijn er de afgelopen dagen wat kerstkilo’s bij gekomen? Weg ermee!
   De kerst is voor de meeste mensen toch ook een periode van (iets te) veel eten. Heb je ook volop genoten van al dat lekkers omdat je tijdens de Kerst even niet wilde denken aan de gevolgen van je overmatige eetgedrag? Dan zitten die kerstkilo’s je misschien nu wel een beetje dwars. Geen paniek! Kerstkilo’s kwijtraken hoeft niet moeilijk te zijn.

   Met deze kortingscode profiteer je van 15% korting op het gehele assortiment van Be-Slank en ga je zelfverzekerd en gezond het nieuwe jaar in.

   Wees er snel bij want de kortingscode is alleen 26 en 27 December geldig!

   Kortingscode: kerst2014

   Ga snel naar de webshop en bestel vandaag nog jouw afslankpakket!

 35. Ik ben ook stevig begonnen. Heb me echter niet helemaal aan de regeltjes gehouden en begonnen met fase 1a, dus 3 shakes per dag en verder helemaal niks.
  Ik moet zeggen dat dit redelijk moeilijk was om vol te houden. Na 3 dagen was ik ook “op” en toen toch maar besloten de avondmaaltijd mee te nuttigen :)
  Wel met weinig aardappels, en veel groenten..
  Dit was prima vol te houden! Plus je ziet elke avond gewoon uit naar een lekkere gezonde avondmaaltijd, ipv voorheen de pizzas en de vette hap!
  De shakes mix ik overigens met magere melk (van de lidl)

  Tot mijn grote verbazing ben ik de eerste week 3kg afgevallen (88 naar 85), dus dat deed veel goeds!!!
  Momenteel zijn de shakes al mijn dagelijkse ritme geworden. Ze zijn zo lekker, luchtig en makkelijk te nuttigen :)
  Plus ze vullen echt enorm.. vergeet zelfs om af en toe een stuk fruit tussendoor te nuttigen!!!

  Ik ben alleen maar positief en kan en zou het dus ook iedereen in mijn omgeving aanraden!!!
  Heb zelfs gisteren al een nieuwe bestelling voor na deze twee weken geplaatst!

  De grissini’s en pasta heb ik nog niet genuttigd.
  Wou de pasta een keer klaarmaken als ik in mijn eentje thuis was.. Dit is echter nog niet voorgekomen, maar wie weet!

 36. hi

  ik ben nu ruim een week bezig, en het gaat super goed, heb geen honger gevoel gehad.
  de chips vond ik niet lekker maar de grissini’s waren wel erg lekker, die had ik in het weekend zodat ik toch nog wat te knabbelen had.
  de shakes vind ik erg lekker vooral de chocolade/banaan en fris fruit zijn mijn favorieten.
  dit is erg makkelijk vol te houden…ben er erg blij mee :-)))

 37. Ja echt, ik ben 1,5 kilo kwijt. Merk het toch echt al wel aan mijn kleding. Mijn jas trok helemaal omhoog omdat het gewoon te strak zat, nu trekt hij niet meer op. Maar ruimte over is er nog niet. Maar we proberen door te gaan. Zaterdagavond lekker de chips genomen. Behoorlijk zout maar lekker en de zak was helemaal voor mezelf ! Ook de reepjes vindt ik heerlijk maar ben er zuinig op en heb er nog maar 2 op. Zondagavond heb ik me zelf wel beloond met een stuk appeltaart. s`morgens neem ik de shake met magere yoghurt en tussen de middag met melk. Vindt alle smaken heerlijk.`s`Middag drink ik een hele pot thee leeg met 1 stengel. Nou we gaan er mee door !

 38. Hallo Allemaal,

  Ik en jullie ook zijn nu precies een week bezig en vanmorgen gaf mijn weegschaal 86 –> 84 kilo aan!!! Ik ben nieuwsgierig naar jullie resultaten, ik las hierboven in de facebook reactie al goede resultaten.

  Ik ben zeer tevreden met de shakes en ze smaken echt heerlijk, mijn voorkeur is in de biogarde yoghurt. Ook heb ik de pasta geprobeerd, echt wel een verschil met gewone pasta, het smaakte als gewone pasta maar hij vulde!

 39. Hallo allemaal, maar m.n. ook Marianne,

  Het is mij nu ook even 3 dagen niet gelukt; want ik was weg (naar een hotel en een verjaardagsfeest). Dus veel te veel lekkere dingen weer gegeten. Morgen meteen weer aan de slag.
  En Marianne: het lukt mij ook beter als ik de hele dag op mijn werk ben, want dan heb ik geen verleidingen in de vorm van eten, in de buurt. Het klopt, je moet je ook goed voelen om het te kunnen volhouden. Dat geeft je moed en volhouding. Het is erg moeilijk om te doen als je je niet lekker in je vel voelt zitten. Eerst zorgen dat je weer uit een depressie bent en dan komt het lijf ook wel weer. Heel veel sterkte gewenst Marianne!

 40. 300 gram afgevallen. Het klinkt niet veel, maar het is zo gemakkelijk vol te houden, dus het is allemaal mooi meegenomen. Ik verwacht het meeste van week 2, er staat ook dat je dan het meeste afvalt. De shakes zijn super lekker, zowel met biogarde, yoghurt en gewone melk. Heb ze allemaal al gehad en geen een die minder lekker is. Het pasta recept was ook erg lekker, heb ik afgelopen zaterdag klaargemaakt. Inderdaad heel wat anders als hoe je normaal een pasta gerecht klaarmaakt. Vandaag zelf een rijkgevulde groentesoep gemaakt. Ook errug lekker. En natuurlijk de shakes erbij en 2 stuks fruit. Meestal een appel en een banaan. Vult allemaal prima!! Ik heb 2 repen opgemaakt de eerste week, verder totaal geen behoefte aan gehad.
  Op naar week 2, vol vertrouwen!

 41. Profiteer nu van maar liefst 40% KORTING op de Shake Forest Fruit. We hebben nog een beperkt aantal potten Forest fruit met de datum 15-12-2013. Normale prijs 24,95 euro, nu voor 14,95 euro

  Gebruik de kortingscode: forest40 of vetvrij40

  Met vriendelijke groet,

  Team Be-Slank

 42. Hallo iedereen

  lees vele motiverende en positieve berichten. Bij mij wil het ondanks de lekkere smaak en het mooie pakket niet lukken. het ligt bij mij misschien ook voor een deel tussen de oren, maar heb echt nog wel veel trek na een shake.Ik doe net als iedereen ook mijn best en kon het echt bijna niet geloven dat ik mee mocht doen.
  misschien moet ik de sakes dan toch maar met yoghurt proberen i.p.v melk.
  de repen zijn als bijna op, had echt te veel honger er bij.
  voorheen sportte ik er ook nog een uur bij per dag dan lijkt het me nog moeilijker.
  misschien zijn het wel afkick verschijnselen. heb me door een depressie even twee maanden helemaal laten gaan en ben schrik niet wel 12 kilo aangekomen in die periode. van een uur sporten per dag met het dieet van ongeveer gelijk aan wat we nu nemen naar alleen maar in bed liggen en pizza chips chocolade en dan niet een beetje maar wel drie pizza per dag.
  vroeger walgde ik van deze voeding en nu kan ik niet meer zonder. vroeger genoot ik intens van een salade en al het gezonde wat er was nu staat het me niet aan. het lastige is ook dat ik door lichamelijke problemen ook veel aan huis gebonden ben en dus ook veelt tijd heb en steeds aan eten moet denken. hebben jullie misschien een tip voor mij?

 43. Ja hoor, ik heb ook een pakket ontvangen. Wat een verrassing om mee te mogen doen. De shake zijn erg lekker, maar ik heb er niet een echt vol gevoel van. Maar ik vindt het al zo leuk dat ik mee mag doen dat ik goed mijn best moet doen, even die knop om. Want ik kan altijd wel eten en vindt alles erg lekker. Maar nu even flink zijn, toch? Ik ga ervoor!

 44. Inmiddels 3 dagen bezig. Verbazend dat ik geen hongergevoel heb overdag. Wel maandag een reep erbij genuttigd, die was te lekker en heb ik dus in 1 x opgegeten (om ongeveer 16 uur ’s middags). Dinsdag en vandaag dus maar een paar (4) stokjes genomen.
  Het recept wat ik vandaag kreeg zal ik ook uitproberen, wanneer weet ik nog niet.

 45. Ik ben gisteren eerst op de weegschaal gaan staan en dat was toch wel even schrikken, ik ben benieuwd wat het resultaat is na 2 weken shaken. De shakes heb ik gisteren klaargemaakt in biogarde yoghurt en hij is echt lekker!!!
  In het verleden verschillende merken shakes gedaan, maar de shakes van Be-Slank zijn veel lekkerder. Misschien mag hij iets dikker wanneer je de shake klaarmaakt in melk. Ook een pluspunt is dat je ’s avonds gewoon een warme maaltijd met het gezin mag mee-eten en 2 stuks fruit mag eten.

 46. Van het weekend de doos gehad, gelijk begonnen, de shake zijn erg lekker. Een zakje chips genomen maar persoonlijk vind ik deze niet lekker, te zout voor mijn idee dit zou ik niet meer bestellen maar daar en tegen de repen vind ik wel weer erg lekker! Op deze manier ga ik dit zeker volhouden, eet er alleen nog als extra een komkommer bij omdat ik elke dag erg vroeg begin dan kom ik de ochtend iets makkelijker door..ben benieuwd de komende dagen.

 47. Ook ik heb de doos binnengekregen! Wat een verrassing weer.. Ik vind de shakes ook echt lekker :-) Maandag met volle moed er tegenaan!!

 48. Ook ik heb de doos ontvangen :)
  Ik heb alleen nog een vraagje. Kan je ’s ochtends de shake maken en gewoon meenemen in de beker, of kun je het beter ter plekke shaken?

  • Hallo Daniek,

   Wanneer je de shake oplost in melk is het handiger om de poeder in een apart bakje mee te nemen en de melk in de shakebeker. Met de lunch de poeder bij de melk doen en shaken maar. Als je de shake wel ’s ochtends klaarmaakt met melk is hij ’s middags wat lobbiger en daar moet je van houden. Wanneer je de shake met biogarde klaarmaakt kan je deze ’s ochtends al klaarmaken en ’s middags nog even weer doorroeren.

   Succes morgen allemaal met afvallen.

   groeten,

   Janneke
   http://www.Be-Slank.nl

 49. Gisteren het pakket binnengekregen en vandaag gelijk begonnen. Heerlijke shake vanmorgen, met de smaak van ‘fris fruit’. Toen ik het zakje opende rook het heerlijk. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik een dieet volg, Het is eerder verwennerij. In het pakket zitten ook nog verantwoorde snacks. Ik ben blij dat je ook nog twee stuks fruit kunt eten. Ik voel me echt superlekker en ik weet zeker dat het verantwoord is. Ik heb me gelijk gewogen vanmorgen. Het was schrikken, maar in ieder geval heb ik nu mijn eerste gewicht bepaald. Ik ben benieuwd naar het gewicht over twee weken. En ik kan niet wachten om alle smaakjes uit te proberen.
  Ik wens iedereen veel succes de komende twee weken……..wordt vervolgd

 50. Ook ik heb een pakket ontvangen. Het ziet er allemaal goed uit. Ben ivm mijn lage bloeddruk benieuwd of ik geen last van dipjes danwel trek heb. Ik ben al behoorlijk fit, maar wil nu heel graag er ook slank bij zijn. Ik wens alle andere gelukkigen veel succes en… hopelijk eet smakelijk.

 51. Wat een verassing ! Het is een waanzinnig pakket met veel verschillende smaken shake s en ook nog eens iets lekkers voor tussen door. Dat lekkers voor tussen door maakt het voor mij al iets gemakkelijker. Mooie beker om te mixen. De zakjes met shake mix zijn super handig mee te nemen onder weg en na mijn werk. Hoop echt dat ik het vol ga houden kan niet wachten om er eentje te gaan proeven chocolade/banaan lijkt mij het lekkers en voor de vroege ochtend fries fruit!
  succes allemaal !!!!

  • Hoi Harma,

   Ik heb de doos ook ontvangen en ik vond dat er best veel producten in zitten. Ik heb er in elk geval zin in om ook maandag aan de slag te gaan en de ervaringen hier te delen.

   groetjes,

   Evy

 52. Ik heb inmiddels het proefzakje ontvangen en hij is echt lekker. Ik had de mango passievrucht aangevraagd, maar wat een verschil. Hopelijk word ik uitgekozen voor het 14 dagen testen van het product :-)

  • Beste Sandra,

   Be-Slank is niet in de winkel te koop, naast de webshop zijn de shakes van Be-Slank te koop bij verschillende Afslankcentra in Nederland en Belgie.

   Met vriendelijke groet,

   Janneke
   Be-Slank.nl

 53. Ik gebruik nu de shakes van powerslim maar ga de zakjes van be-slank proberen. De twee weken proberen lijken me ook wel wat.

  Barbara

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.