Afslanken onder persoonlijke begeleiding van Be-Slank Eiwitdieet, verlies van centimeters en gewicht en je weer lekker in je vel voelen. Dat is wat veel mensen graag willen. Be-Slank biedt hierbij de helpende hand. Succes verzekerd! Het eiwitdieet is een van de snelst groeiende van Nederland en zal alleen maar toenemen.

Wijno en Janneke van Ravenhorst hebben een afslankcentrum in Haren, waar wordt gewerkt met afslankapparatuur als de Vacumove, Infrarood afslankcabines en de Better Belly. Wat betreft de voeding zijn zij op zoek gegaan naar een eiwitproduct waar zij achter kunnen staan. Een product waar mensen verantwoord mee kunnen afvallen en wat ook heel erg belangrijk is, het moet betaalbaar zijn.

Afvallen en bewegen is natuurlijk de ultieme combinatie, maar voor sommige mensen is het niet weggelegd om dit samen te doen. Het eiwitdieet van Be-Slank kan ook gebruikt worden door mensen die niet in staat zijn om (extra) te bewegen.

Je kunt met Be-Slank Eiwitdieet op een hele veilige manier, snel een gezond gewicht behalen met behulp van een eiwitdieet. De inname van eiwitten staat voorop, daarnaast is het heel belangrijk om de inname van vet te verminderen en die van de koolhydraten te beperken.

De biologische waarde van de eiwitten is heel hoog en dit zorgt er dan ook voor dat er geen hongergevoel optreedt. Het lichaam bouwt geen tekorten op, omdat de eiwitten erg verzadigend werken. Het voordeel van de hoeveelheid eiwitten is dat er geen jojo-effect op zal treden, wanneer je stopt met het dieet. En dat is natuurlijk wat iedereen wil. Afvallen en op gewicht blijven zonder die eeuwige jojo te zijn. Bovendien zorgen de eiwitten voor behoud van de spiermassa.

Maaltijdvervangers en Fasen

Be-Slank is een maaltijdvervanger waarmee je ongeveer 4-6 kg per maand kunt afvallen. De shakes bevatten 250 kcal per maaltijd en bevatten alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Het gebruik van Be-Slank kan worden ingedeeld in fasen. Het (snel) afslanken, waarbij je de keuze kunt maken, om de eerste 3-5 dagen 3 x per dag een shake te nemen, of je start met 2x per dag een shake en eet ’s avonds een normale warme maaltijd.

2hf

Het gebruik van tussendoortjes laat je eigelijk achterwege

Er zijn wel proteïne repen van Be-Slank, maar geadviseerd wordt om deze alleen te nemen als bijvoorbeeld manlief naast je op de bank zit met een lekkere gevulde koek en jij niet altijd op een houtje wilt bijten

Het is niet nodig om ze dagelijks te nemen, het is een verantwoorde snack, in een ‘noodgeval’.

De volgende fase, is het overgaan naar 1x per dag, het afbouwen naar normaal eten. Dit is een hele belangrijke fase, want je lichaam moet weer wennen om meer koolhydraten binnen te krijgen. De periode hoe lang je moet afbouwen hang sterk samen met de periode waarin je de shakes hebt gebruikt.

De afrondende fase van het Be-Slank Eiwitdieet is die, van het behouden van je gewicht. Je bent trots op je zelf dat je die kilo’s kwijt bent en wilt dit zo houden! Je hebt de shakes niet meer nodig en kunt verder met je nieuwe levensstijl en ervoor zorgen dat je tevreden blijft met je nieuwe gewicht.

Natuurlijk Product

Be-Slank is een natuurlijk product waarbij geen E-nummers (dus alleen natuurlijke geur, kleur en smaakstoffen) zijn gebruikt en het is gemaakt van plantaardige eiwitten i.p.v. de meest gebruikte dierlijke eiwitten.

Gezonde Groeten,

marianne

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

12 Reacties

 1. Net begonnen met de shakes. De levering was binnen 24 uur na bestelling, dus daar heb ik niets over te klagen. De smaak van de aardbeien shake is ook best ok. Ik vind het alleen een hele dunne shake vergeleken bij anderen. Ik heb Modifast geprobeerd, maar daarvan zit ik de hele dag op de pot. Of ik het nou met melk of water vermeng, het heeft een wreed effect op mijn darmen. Met het Cambridge dieet viel ik super af, maar dat had weer een wreed effect op mijn portemonee. Ik ben in 3 weken 6 kilo afgevallen met het Cambridge dieet en toen was mijn geld op. Dat is 1 jaar geleden en er zijn nu 1 1/2 kilo bij, maar ik weet ook dat ik die allemaal zelf eraan heb gegeten ;-) Van jojo-en is er, wat mij betreft, vind ik geen sprake. Wel heb ik na het Cambridge dieet mijn voedingspatroon moeten aanpassen…duh!! Dus ik weet dat een shakes dieet wel voor mij werkt. Ik heb nu voor be-slank gekozen omdat het geen e-nummers en aspartaam zou bevatten. Verder lijkt het principe me gewoon hetzelfde en dus volg ik het Cambridge dieet, maar dan met de Be-Shakes. Ik zie een shake dieet ook niet als een wondermiddel, maar meer als een kickstart de goede richting op. Mij heeft het verlies in kilo’s destijds wel gemotiveerd om gezonder en meer gebalanceerd te eten. Ook beweeg ik (iets) meer, vond het gewoon zonde van de moeite om het er weer allemaal aan te vreten. Ik denk dat het toch gaat en staat met discipline, ik hoop dat ik daar nog wat van over heb! Ik ben benieuwd. Ik zal mijn vorderingen (of juist niet) hier over een paar weken melden.

 2. Misschien bent u nog niet helemaal weer op het oude gewicht? Be-Slank heeft een leuke aanbieding om de draad direct weer op te pakken. Profiteer van maar liefst 40% KORTING op de Shake Appel Ananas (tht 02-10-2014), wees er wel snel bij want er zijn er nog maar enkele, dus OP=OP!

  Normale prijs Appel Ananas 24,95 euro, nu voor 14,95 euro

  Met vriendelijke groet,

  Team Be-Slank

 3. Beste Mensen,

  Toch maar even een reactie.

  Nog maar even uitleggen dan. Een maatschepje is om het product zo effectief en economisch mogelijk te gebruiken, en dat kan natuurlijk niet met een gewone lepel. Een ieder weet dat je een lepel wel heel erg vol kunt maken en dit natuurlijk geen aanduiding geeft voor de juiste hoeveelheid. Daarbij zijn er zeer veel verschillende eetlepels, welke wordt er dan bedoeld? Aan de andere kant wordt er wel aangegeven dat er voor 16 maaltijden (30 gram per maaltijd op een inhoud van 480gram) in de bus zitten. Dus als je inderdaad een schepje zou hebben van 30 gram klopt dit als een……? Inderdaad een bus.

  Het flauwe argument als zou dit de kosten drukken is natuurlijk onzin daar dit op de gehele prijs van de bus een bedrag van 1 a 2 cent zou kunnen uitmaken. Nog flauwer wordt het als ‘’het argument milieu hiervoor wordt gebruikt’’ Als men die visie als speerpunt had willen hanteren dan hadden de bussen veel kleiner gekund. De bussen shakes zijn namelijk nog niet voor de helft gevuld met de substantie. Daar kan je vele (milieu vriendelijke) schepjes voor leveren en het milieu daadwerkelijk mee ontlasten. Ook de verzendkosten hadden dan een stuk minder gekund.

  Betreffende het terugsturen is dit niet goed begrepen. Mijn punt is dat op de site gesuggereerd wordt dat er een 100% niet goed geld terug garantie wordt gegeven. In de voorwaarden wordt echter duidelijk dat vergoed wordt naar ratio gebruik, en dat de kosten voor terugzenden voor de consument zijn. Hoe kan men nu in vredesnaam het product testen zonder dat deze wordt geopend en geprobeerd. Uiteraard begrijp ik dat een lege bus terugzenden niet de bedoeling kan zijn, maar in alle redelijkheid moet de consument dit kunnen testen zoals wordt aangegeven. In werkelijkheid wordt dus geen 100% niet goed geld terug garantie gegeven maar een deel van het door de consument bestelde en betaalde product. Wat wordt er gedaan met de betaalde porto voor de eerste bestelling?

  Daarna volgt er een commercieel verhaal over welles nietes van ingrediënten, maar er zijn natuurlijk veel producten in de markt die minstens net zo goed of minder/beter zijn en ook die ingrediënten bevatten die men claimt te gebruiken. Veel van deze producten worden zelden voorzien van een keurmerk en zijn dan ook nooit getest en onderzocht door een onafhankelijk daarvoor ingericht instituut zoals je dit tegenwoordig gelukkig wel steeds meer aantreft in de supermarkt. Het is en blijft aan de consument wat men er daadwerkelijk van vind.

  Ik wilde dit in eerste instantie (met nog wat andere zaken) ook aangegeven op het forum van BE-Slank, maar men vond dit te negatief en werd het dus niet geplaatst. Dit was voor mij de voornaamste reden om deze informatie op dit forum te zetten.

  Vreemd dat men wel wil weten wat je van het product vind, maar er bij enig negatief ervaringsgebruik of opmerking men vervolgens keihard censureert en besluit om dit niet te plaatsen. Gebeurt helaas veelvuldig op klanten beoordeling sites, en geeft dan ook direct de waarde daarvan aan.

  Overigens heb ik mijn 3 bussen echt 100% gratis weggeven aan een kennis, en deze afgeleverd zonder hiervoor transport of productkosten voor te rekenen. Ook de terugreis heb ik niet in rekening gebracht, maar wel heerlijke koffie gedronken met een stuk zelfgebakken appeltaart met een slagroom topping. Nu maar weer snel aan de shakes

 4. Beste Eddie,

  Als ik het goed heb, hebben wij onlangs contact gehad ( maar dan onder een andere naam?), maar toch nog maar eens en ook ter verduidelijking voor anderen:

  Het maatschepje is een milieu en prijs bewuste keuze van onze kant geweest. Je dient 2 eetlepels te gebruiken en die heeft iedereen gelukkig tegenwoordig wel in de keukenla liggen.

  De 100% ‘ probeer garantie ‘ heet 100% tevreden garantie. Dit houdt dus niet in, dat wanneer u de bus helemaal leeg eet u toch 100% geld terug krijgt. U krijgt na rato uw geld terug, dus eet u de helft op krijgt u de helft van het geld terug. Niet aangebroken verpakkingen worden uiteraard 100% vergoed. Deze voorwaarden staan ook duidelijk omschreven en waren niet nieuw voor u. Dat u de porto voor het terugsturen zelf moet betalen is een conclusie aan uw kant. Ook kan ik u vermelden dat er wel degelijk verschil zit in verschillende producten, maar uiteraard moet u een product/ shake kiezen waar u zich goed bij voelt. Wilt u wel of geen dierlijke eiwitten, wilt u wel of geen aspartaam of 39% suiker etc. Wij proberen een zo goed mogelijk product met zo weinig mogelijk toevoegingen en zoetstoffen op de markt te brengen.

  Jammer dat u niet tevreden was, gelukkig hebben we vele anderen die wel blij met ons product zijn en vele kilo’s zijn afgevallen. Overigens hebben wij van u ook geen produkten retour gekregen.

  Met vriendelijke groet,
  Janneke

 5. Ook geprobeerd en de volgende zaken vielen mij op.

  Geen maatschepje of iets dergelijks, jammer. De 100% probeer garantie is niet wat het lijkt. Je moet zelf de porto betalen voor het terugsturen en afhankelijk van wat je hebt gebruikt brengen ze dit in mindering van hetgeen je hebt betaald, dus die kreet is misleidend en klopt niet echt, jammer. Verder is het product niet verschillend van de andere vergelijkbare producten. die ook geen dierlijke vetten E- vermeldingen etc.hebben. Niets nieuws onder de zon, en ligt eraan wat jezelf het prettigs vind en lekker bij voelt.

 6. Goedenavond,

  Zoals in mijn vorige bericht al gemeld heb ik contact gehad met BeSlank.
  Alles is op een correcte en plezierige wijze opgepakt en tot tevredenheid opgelost.
  Ik wens Be-Slank daarom alle goeds voor de toekomst.

  Margie

 7. Voor de eerste keer iets besteld bij Be-Slank.
  Snelle levering, maar product viel tegen.
  Met name de chocoladerepen: niet verpakt maar los in de grote verzenddoos.
  De donkere chocolade was helemaal wit uitgeslagen en zeer taai. Na een paar happen heb ik de rest weggegooid, al is dat tegen mijn principes.
  Erg onappetijtelijk.
  Uiterste houdbaarheidsdatum viel niet te achterhalen omdat er geen doosje omheen zat.
  Op mijn mail om dat te melden heb ik zelfs geen enkele reactie gehad, laat staan een verontschuldiging of uitleg.

  Meteen de laatste keer dat ik me op deze manier van mijn geld heb laten afzetten door deze firma.
  Goedkoop blijkt duurkoop en service: ho maar.

  • Beste Margie,

   ik schrik een beetje van deze reactie. Wij hebben serieus geen mail betreffende bovenstaande ontvangen.
   Natuurlijk is het mogelijk dat er iets mankeert, bijv. een beschadiging van de verpakking. Wij zullen er dan alles aan doen om het probleem op te lossen.
   Be-Slank is een bedrijf met vele tevreden klanten en dat willen we graag zo houden. Wij willen vragen om contact met ons op te nemen zodat we het kunnen oplossen.

   met vriendelijke groet,

   Janneke
   Be-Slank

 8. Wat is het verschil tussen deze eiwitshakes en de shakes van de andere aanbieders? zoals easyine, weightcare, prodimed, modifast etc.?

  Marline

  • Beste Marline,

   Het grote verschil tussen Be-Slank en de bekende merken is in het kort:
   – Goedkoper in de prijs
   – Geen e-nummers
   – plantaardige ipv dierlijke eiwitten
   – veel hoger eiwitgehalte waardoor minder hongergevoel en minder jojo-effect

   Mvg,

   Janneke

  • Bedankt voor het snelle antwoord Janneke! vooral het e-nummer argument spreekt me aan. tot nu toe heb ik het niet aangedurfd omdat ik vrij snel reageer op toegevoegde stoffen. Ik ga me er verder in verdiepen.

   marline

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Marianne

Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.