Balansbandjes power-balance onderzocht door Tros Radar

Afvallen in 2021

Het WK ligt nog vers in ons geheugen. In Zuid Afrika hadden verschillende voetballers van het Nederlands Elftal een bijzonder bandje om hun pols. Het bllek te gaan om een Balansbandje. Onder andere Wesley Sneijder en Dirk Kuijt waren heilig overtuigd van de werking van deze zogenaamde balans-armbandjes. Tros Radar vroeg zich af of deze bandjes ook echt werken en liet liet de bandjes onderzoeken door de Faculteit Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit.

Jouw mening over de Balansbanjes

Wat is jouw mening over de Balansbandjes? Hype of pure ernst? Geef hier jouw mening of lees hier de meningen van andren.

Uitzending Gemist

Heb je de uitzending van Tros Radar over de Balansbandjes gemist? bekijk de uitzending dan hier terug.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.