Balans Slankclub

Start met KetoX

Met de Balans Slackclub kun je onder begeleiding afvallen en vermageren.

De Balans Slankclub Methode

Vindt je het moeilijk om alleen af te vallen? Ben je op zoek naar steun en wil je vermageren isn groepsverband? Wil je afvallen op een gezonde en prettige manier? Dan is de Balans Slankclub echt iets voor jou! De Balans Slankclub helpt je om je eetgewoonten te veranderen. Er wordt gewerkt met een puntensysteem gebaseerd op gemiddeld 4800 KJ voor vrouwen en gemiddeld 5800 KJ voor mannen. Volgens de richtlijnen van de Balans Slankclub wordt er een basisvoedsel geadviseerd zodat elke dag de benodigde voedingsstoffen, vitamines en mineralen aan bod komen. Ook het drinken van voldoende water mag bij een dagmenu niet vergeten worden.

Jouw Ervaring met Balans Slankclub

Heb je ervaring met het de Balans Slankclub? Vragen of suggesties? gebruik dan het reactieformulier of lees de ervaringen van andere bezoekers met de Balans Slankclub.

De cursus van Balans slankclub

De cursusplaatsen zijn te vinden in de provincies Gelderland, Utrecht, Noord Brabant en Limburg.

Hieronder een overzicht van alle cursusplaatsen:

 • Best – Nel in ‘t Groen 06 – 24 33 09 90
 • Druten – Sjan Schraven 024 – 6414526
 • Ede – Elly Velkers 0318-636338
 • Eindhoven – Nel in ‘t Groen 06 – 24 33 09 90
 • Gemert – Wilma Kruisman 06 – 29 24 66 10
 • Mierlo – Hout – Jopie Moors 040-2834318
 • Nijmegen – Sjan Schraven 024-6414526
 • Someren – Wilma Kruisman 06 – 29 24 66 10
 • Veenendaal – Elly Velkers 0318-636338
 • Venray – Wilma Kruisman 06 – 29 24 66 10
 • Wijchen – Sjan Schraven 024-6414526

Balans Slankclub Cursus

Elke week ga je naar de cursus die afhankelijk van de hoeveelheid mensen1 ruim een uur duurt. Naast het wegen wordt er aandacht besteed aan een per week wisselend cursusonderwerp.
Het bewuster leren omgaan met voeding, beantwoorden van vragen, aandacht voor de problemen, uitdelen van nieuwe recepten, informatie over (nieuwe) voedingsmiddelen, anders of gezonder leren koken; het is maar een greep uit het aanbod. Voor veel mensen is het bezoeken van de cursus een extra stimulans om het afslanken vol te houden.

Gewicht verliezen met Balans Slankclub

Met de pot mee eten zonder verboden voedsel; immers alles wat verboden is krijgt nog meer aantrekkingskracht. Het gebruik van normale voedingsmiddelen is een must om het afslanken vol te houden en ook na het bereiken van het streefgewicht dit gewicht te behouden.
Op een goede manier leren omgaan met gezonde en iets minder gezonde voeding is belangrijk.

Motto van Balans Slankclub

Met de pot mee eten zonder verboden voedsel; immers alles wat verboden is krijgt nog meer aantrekkingskracht. Het gebruik van normale voedingsmiddelen is een must om het afslanken vol te houden en ook na het bereiken van het streefgewicht dit bereikte gewicht zo lang mogelijk te behouden. Op een goede manier leren omgaan met gezonde en iets minder gezonde voeding is belangrijk.

Nazorg na het volgen van de Balans Slankclub Methode

Er is nazorg in de vorm van een gratis maandelijkse controle om het streefgewicht te behouden.

Alle cursusleidsters kennen zelf het afslankprobleem. Begrip is erg belangrijk voor “lijners