Balance Original Dieet

4 to 6 kilo per maand afvallen met het Balance Original Dieet

Het Balance Original Dieet is ontwikkeld door de bekende presentatrice Chimène van Oosterhout. Het Balance Original Dieet is door Chimène zelf ontwikkeld en balanceoriginalheeft als doel het bewust worden van je eetgedrag en het aanpassen van je levensstijl. Een startpakket van het dieet bestaat uit afslank-tabletten en een CD.

Afslank Tabletten

Deze afslank-tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor dit dieet en bevatten onder andere pomactief. Dit supplement komt van ciderappelen en is onder andere bekend van appelazijn. Chimène is al jaren bekend met voedingssupplementen en op basis van haar opgebouwde kennis zijn de pillen voor het Balance Original Dieet ontwikkeld. Volgens Chimène is de werking van haar aflslank-tabletten wetenschappelijk onderbouwd en bewezen. Ze geeft aan dat je met haar dieet per maand 4 tot 6 kilo op een verantwoorde manier kunt afvallen. Naast de tabletten moet je jezelf houden aan de voorgeschreven voedingsrichtlijnen.

Balance Original CD

Naast de speciaal samengestelde afslank-tabletten en de voedingsrichtlijnen bevat een startpakket een CD met speciale door Chimène zelf ingesproken afslank-oefeningen. Deze oefeningen zijn vergelijkbaar met meditatie en yoga oefeningen en zouden een positiefe uitwerking hebben op lichaam en geest.

Blijvend op gewicht

Chimène onderstreept dat het belangrijk is dat je, als je eenmaal je streefgewicht hebt behaald hebt erg belangrijk is om op dat gewicht te blijven. Stabiliseren en ontstressen zijn erg belangrijk. De eerdergenoemde CD zal je hierbij helpen.

Wat kost het Balance Original Dieet?

Er zijn verschillende Balance Original producten. We hebben het voor je op een rij gezet.

Startpakket – € 69,95

Het startpakket bevat: Balance Original Afslank Multivitamine, Balance Mental Coaching -cd en de Balance eertrichtlijnen. De beste combinatie om je vaste eetpatrooon te doorbreken en op je ideale lichaamsgewicht te komen en te blijven. Alles in een pakket.

Losse Verpakking – € 59,95

Losse verpakking van de Balance Afslank Multivitamine bevat 60 tabletten, goed voor 1 maand. De natuurlijke afslank multivitamine bevat drie unieke eigenschappen in 1 tablet. Het verminderen van overgewicht, zorgt voor een fit en energiek gevoel en verhoogt de weerstand.

Workshops – € 89,95

Wil je meer weten over Balance Original? Een Mental Coaching Sessie ervaren? Presentatie Balance Original bijwonen door Chimène? Bezoek dan de Balance Original workshop gehouden bij De VeluwseBron. Selecteer de juiste datum en maak de keuze uit het ochtend of middag programma

CD Single – € 12,95

Wilt u de inspirerende CD Single bij ons bestellen. Klik dan op toevoegen om het product aan uw bestellling toe te voegen.

Chimène van Oosterhout verteld over Balance Original bij RTL Boulevard

Op donderdag 12 november was Chimène van Oosterhout te gast bij het team van RTL Boulevard. Ze heeft haar Balance Original programma toegelicht. Heb je de uitzending gemist of wil je het nog een keer zien klik dan hier.

Jouw ervaring of vragen over Balance Original

 • Ervaring met Balance Original? Geef hier jouw mening.
 • Lees hier de ervaringen en vragen van Balance Original gebruikers.

Waar is Balance Original te koop?

De Balance Original producten kunnen vooralsnog uitsluitend besteld worden via de webshop van Balance Original.

bron prijsinformatie: balanceoriginal.nlReageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

68 Reacties

 1. HALLO 2 Jaar geleden heb ik balance original gedaan met een redelijk goed resultaat .
  Maar de verloren kilo,s zitten er weer aan .Wat beveelt U mij aan om weer verder te gaan,graag
  Uw advies svp groetjes MIETS.

 2. Hoi hoi, ik heb vandaag voor het eerst van Balance Original gehoord. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij aanspreekt, maar tot nu toe had ik dat gevoel ook bij vele andere producten. Ik ga het hoe dan ook bestellen, hoop dat ik met een beetje hulp van Balance Original en met gezonde voeding eindelijk af kan komen van mijn 10 kilo overgewicht. Ik wens iedereen veel success en we houden elkaar op de hoogte.

  Groetjez Nuray

 3. Beste Caroline, Balance Original bestaat zeker nog. Het vervelende is dat jij bij het inloggen een verkeerd email adres hebt ingevuld waardoor het voor ons onmogelijk is om jou terug te mailen. Jij hebt ook een bestelling gedaan maar deze niet succesvol betaald. Jouw betaling is niet gelukt en als deze niet gelukt is versturen wij de producten niet toe. We hebben je al een paar keer gebeld maar je hebt geen voice mail box waarop we kunnen inspreken. Dus ook dat is niet gelukt. Hoop dat je spoedig met ons contact opneemt via [email protected] en in de mail je juiste email adres zet dan kunnen we je helpen.

  Groet, Het Balance Team

 4. Beste Siepie,

  Je kan hem dan voor de lunch innemen.

  Probeer elke dag consequent de afslankmultivitamine voor het ontbijt en
  avond eten in te nemen.

  Groet, Het Balance Team

 5. hoi nicole,
  ik heb ook onregelmatige diensten,maar het lukt mij goed. als ik late dienst heb doe ik savonds nog wat fruit anders is de avond vreselijk lang en dan ga je snoepen.of rauwkost .

  siepie

 6. Hallo,

  Ik wil gaan beginnen met Balance Original en wil minstens 20 kilo afvallen.
  Nou is het zo dat ik onregelmatige diensten werk (dag-, avond- en nachtdiensten) en al meerdere dieeten geprobeerd heb te volgen, maar dit niet heb kunnen volhouden door de onregelmatigheid.

  Hebben jullie een tip voor mij om dit dieet goed te kunnen volgen met onregelmatige werktijden?

  Groet,
  Nicole.

 7. Hoi Siepie,

  Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over Balance Original! Quinoa
  bevat een hoog gehalte aan eiwitten, caroteen, calcium en ijzer. Je kan het
  vergelijken met couscous, rijst en heeft een nootachtige smaak. Wordt veel
  gebruikt in salades, bij vis. Heerlijk te bereiden met een lente uitje er
  doorheen. Maar eerst koken totdat deze gaar is.

  Veel succes!

  Groet, Het Balance Team

 8. hoi
  ben nu 10 dagen bezig en ben 3 kilo nu kwijt ben tevreden er over.heb geen honger.
  maar wat is eigenlijk quinoa.

  gr siepie

 9. Beste Kwimmie, wij adviseren om de bijsluiter te printen. Deze staat op de website van Balance Original. Als je deze meeneemt naar jouw arts kan je vragen of je deze afslankmultivitamine mag gebruiken bij jouw medicijnen.
  Wij voorzien geen problemen aangezien de afslank multivitamine 100% natuurlijk is maar leg het even voor aan je eigen arts.

 10. Ik heb de ziekte Colitis Ulcerosa (chronische darmontsteking) en moet hiervoor minimaal 35 gram voedingsvezels per dag binnen krijgen. Deze haal ik voor een deel uit brood/crackers/volkorenpasta/ontbijtkoek (koolhydraten dus) maar ook uit fruit, groente, kokosbrood, appelstroop, lijnzaad en pakjes drinken nutricia stimulance. Sinds ik die minimale hoeveelheid voedingsvezels eet, gaat het met mijn darmen prima. Het is voor mij een natuurlijke manier om mijn ontlasting soepel te houden.
  Echter, doordat ik zoveel moet eten, val ik niet af. Ik kom ook niet aan, maar zou zo graag af willen vallen.
  Kan ik de pillen zonder problemen gebruiken.
  Naast mijn vezelrijke dieet gebruik ik ook de volgende medicatie: 2x daags mesalazine clysma 0,9gr/30 ml; pillen voor een hoge bloeddruk (die hoogst waarschijnlijk overgewicht gerelateerd is), symbicort pufapparaat voor de chronische hoest.

  Sporten kan en mag ik niet wegens lichamelijke problemen waarvoor ik bij de fysiotherapeut onder behandeling ben. (revalidatietherapie van ongeveer 1 jaar, ben nu 1 maand bezig).

  Groeten,
  Kwimmie

 11. Beste Ann,

  OOk voor jou is het mogelijk om op je streefgewicht te komen. Met Balance Original val je 4 tot 6 kilo in de maand af. Wat wel belangrijk is is dat je consequent je afslank multivitamine elke dag inneemt en gaat eten volgens de eetrichtlijnen van Balance Original. Het fijne van Balance Original is dat je gaat afslanken zonder hongergevoel en dat je je fit blijft voelen.

  Het startpakket bevat ook een mental coaching cd. Op deze cd staat een oefening die Chimene met je uitvoert. Zo krijg je inzicht in je eigen eetpatroon en ga je deze doorbreken.

  Chimene is ook bereidt om je persoonlijk te gaan coachen. Als je contact opneemt met ons via [email protected] dan gaan we dat proces voor je in werking zetten.

  Als je gaat starten kan je het startpakket aanschaffen via de site van balance original. Op deze site vind je ook alle informatie.

  Veel succes en we zien jouw reactie tegemoet via onze info mailbox.

  Groet, Het Balance Team!

 12. Ik wil graag 20 kg afvallen.
  Zijn deze pillen dan geschikt voor mij??
  En moet ik er dan ook een bepaald dieet voor volgen??

  Ik hoop op een eerlijk antwoord. Heb nu al zóveel geprobeerd en steeds weer teleurgesteld, maar het kost me wel steeds veel geld.
  Dus liever nu een eerlijk antwoord, dan dat ik weer euro’s eraan ga vergooien.
  Ik heb er alles voor over, maar als het niet werkt…….. vind ik het weggegooid geld!

  Groetjes,
  Ann.

 13. Beste Line,

  Je hoeft de afslank multivitamine niet klokslag een 1/2 uur voor de maaltijd in te nemen hoor. Een half uur voor de maaltijd is het fijnst voor jezelf maar later is geen probleem.

  Wanneer wij mensen begeleiden praten wij over een half uur voor de maaltijd maar pin je hier niet op vast.

  Groet, Het Balance Team

 14. Beste Line,

  Ik ben dan wel een man maar nu al 5 weken bezig. Ik hou me echt aan de eetrichtlijnen en voedingslijst en neem elke dag de multivitamine. Ik ben nu 4 kilo afgevallen zonder te sporten. Het moet jou ook lukken.

 15. Beste Line,

  Wat vervelend om dat te horen. Iedereen is zo enthousiast en goed aan het afvallen. We willen graag met jou persoonlijk gaan kijken waar het mis gaat. Wil je met ons contact opnemen via [email protected]

  Dan gaat Chimene jou persoonlijk coachen.

  Vriendelijke groet, Het Balance Original Team

 16. Ik ben nu al 2 weken ruim bezig en hou me heel strak aan het dieet
  ben nog steeds niet afgevallen.
  Ben zo terleugesteld ik die zo mijn best ik heb
  geen honger en ik sport.
  Ik vind dit echt te raar voor woorden ben echt teleurgesteld
  in original balance

 17. Hoi Chimene, mijn schildklier werkt te langzaam en ik slik hier elkde dag Thyrax voor, kan dit in samenwerking met jouw pillen?

 18. Beste Annemiek,

  Je hoeft niet een jaar lang de pillen te blijven slikken. Wanneer je jouw streefgewicht hebt bereikt adviseren we je een maand lang door te slikken om het jojo-effect tegen te gaan. Mocht je een goede multivitamine willen blijven slikken die ook nog je gewicht beheerst dan kan je doorslikken. Balance Original is relatief goedkoop. Naast dat je voedingsadvies krijgt, krijg je ook een zeer kwalitatieve multivitamine met gewichtbeheersend component pomactive. Een 100% natuurlijke multivitamine. Wanneer mensen starten met afslanken met welk dieet dan ook voelen ze zich futloos en hebben weinig energie. Balance Original zorgt er o.a. voor dat dit wordt tegen gegaan. Het fijne van Balance Original is dat je zelf je voedings keuzes kan maken vanuit de voedingslijst en niet aan een dagelijks vastgesteld menu hoeft te houden. Met Balance Original eet je verantwoord en slik je aansluitend een zeer prettige multivitamine. Sporten is goed voor je lichaam en ook je mind. Zeker aan te raden.
  Groeten, Het Balance Original Team.

 19. Hallo Cimene, ik vind het nog al wat dat je de pillen moet blijven slikken ,ik vind dat een heel bedrag per maand als je het optelt kom je per jaar uit op 700 euro kan je een leuke vakantie van doen en dat voor een pilletje,we weten allemaal dat we gezond en verantwoord moeten eten en we weten dat pillen gewoon niet gaan helpen er zijn gewoonweg geen pillen waar je van afvalt mensen hou je duurverdiende centen in je zak en ga naar de sportschool die kunnen je ook helpen bij het afvallen .groeten Annemieke

 20. Hoi Annemiek, Balance Original geeft eetrichtlijnen. Dit zijn 7 gouden
  regels waaraan je je moet houden op de dag. Daarnaast is het van balang dat je je aan de voedingslijst houdt. De meeste mensen die gaan afslanken voelen zich moe en vutloos en hebben er erg veel problemen mee dat ze minder mogen eten. En hebben dan ook de hele dag honger. De Balance Afslank Multivitamine zorgt ervoor dat het hongergevoel wordt onderdrukt, trekaanvallen uitblijven en je energievol blijft voelen tijdens het afslanken. Daarnaast zit in het startpakket ook een mental coaching cd. Deze cd helpt je jouw vaste eetpatroon te doorbreken.

  Heel veel succes!

  Celebrate the joy of a healthy life!

  Gebalanceerde groeten,
  Chimene

 21. Beste Annemiek,

  Balance Original geeft eetrichtlijnen en een voedingslijst. Je kan dan heel eenvoudig zelf samen stellen wat je graag wilt eten op de dag. Geen vast dagmenu dus. Je dient je wel aan de 7 gouden eetregels te houden. Deze zijn te vinden in het startpakket. De meeste mensen voelen zich vaak moe en futloos bij het volgen van een dieet. De Balance Original Multivitamine zorgt ervoor dat je energie op pijl blijft en dat je hongergevoel afneem. Je zult merken dat je steeds minder trek krijgt en minder behoefte aan eten krijgt. En heel belangrijk is dat mensen snel weer aankomen na het volgen van een dieet. Het jojo-effect. De afslank multivitamine zorgt ervoor dat het jojo-effect wordt tegengegaan. De kilo’s komen er niet meer aan. Dan bevat het startpakket ook een mental coaching cd die je inzicht geeft in je huidige voedingspatroon. Door de eerste week elke avond een kwartier te luisteren zal je je bewust worden van je eigen eetpatroon en deze gaan doorbreken. De bewustwording is heel belangrijk voor je motivatie om het afslanken vol te houden. Ook jou wensen we heel veel succes! Het Balance Original Team

 22. Beste Nathalie,

  Jazeker, jou gaat het vast en zeker ook lukken! Balance Original werkt met 7 gouden eetregels waar je je echt aan dient te houden. Tijdens het eten vermijd je bepaalde voedingsstoffen. Je zal je door de afslank multivitamine niet futloos voelen zoals bij vele afslank producten en je hongergevoel wordt steeds minder. Daarnaast zullen je trekaanvallen steeds minder worden. Als je tenslotte elke dag naar de Balance Mental Coaching CD luistert lukt het je vast om je huidige eetpatroon te doorbreken. Heel veel succes! Het Balance Original Team

 23. Hoi Chimene,

  Ik moet echt tien talle kilo’s kwijt !
  Is dit dan wel het juiste dieet voor mij?
  En kan je misschien iets meer vertellen over wat je op een dag mag eten?

  Groetjes Nathalie

 24. hoi Chimene , ik heb een vraag wat voor verschil is er bij jou dieet of dat van dokter frank,kan je mij dat vertellen bedankt alvast groeten Annemieke

 25. Beste Miranda,
  je vriend kan dit dieet makkelijk volgen, want ik de tabletten van Balance Original zit Phloridzin in het Pomactiv Extract en dat reguleert de bloedsuikerspiegel. over het algemeen voelt men zich daar prettig bij en ook het hongergevoel wordt voorkomen. Wel moeten diabetes type 2 patiënten altijd oppassen dat er geen hypo ontstaat, want daarbij moet goed gegeten worden, ook bij de richtlijnen van Balance Original.
  Veel plezier ermee en ik hoor graag je resultaat. Succes.
  groeten Chimène

 26. Hallo Chimène,

  Graag willen mijn partner en ik met dit dieet beginnen. Het probleem is echter dat mijn vriend diabeet is. Is het i.v.m. de koolhydraten veilig voor hem om dit dieet te volgen? Of kan ik beter alleen dit dieet volgen en voor hem een alternatief dieet te zoeken.

  Hopend op een eerlijk advies. Alvast bedankt.

  Groeten, Miranda

 27. Hallo Chimene

  Ik ben nu al 2,5 week bezig en ben al 2 kilo’s,ik voel me super heb geen trek in tussendoortjes,geen honger gevoel of dat je je slap voelt.

  Het is geoon SUPER SUPER SUPER!!!!!

  Bedankt nog.

  Groet Sandra

 28. twee weken geleden heb ik originale besteld het gaat prima maar nu wil alleen de pillen bestellen maar ik ben het papier met de code kwijt kan het nergens vinden.
  en zondercode lukt het niet erg verder ben in al 5kilo af gevallen heb het dan ook een paar vriendinnen aan geraden om te doen.
  ik wil graag een nabestelling doen maar zonder code???
  kun je mij helpen? met vriendelijke groet en hopend op bericht.

 29. Hoi chimene,

  Ik ben nu 12 dagen bezig met het dieet en het gaat
  hartstikke goed. Ben al 2,8 kilo afgevallen.
  Ook heb ik tussendoor geen trek meer.
  Het is erg goed vol te houden.

  Groetjes karin.

 30. Lieve Dames van Balance Original,

  Omdat ik samen met een vriendin de tabletten neem ben ik al bijna door de allereerste verpakking heen en heb daarom een tweede bestelling gedaan.
  Ik heb dezelfde ervaring als Gerrie, twee verpakkingen besteld en betaald, maar slechts één verpakking gekregen.
  Mijn factuurnummer is 644 met daarop €123.10, besteldatum was 27 november.
  Graag zou ik zo spoedig mogelijk de tweede verpakking met 60 tabletten van U ontvangen.
  Met vriendelijke groet

 31. Hallo dames,

  dank jullie wel voor de enorme interesse in Balance Original. Op dit moment zijn de bestellingen bijna niet uit te voeren, maar we doen ons best en als er betaald is, dan zul je absoluut je bestelling ontvangen. Misschien iets later dan gepland, maar wij garanderen dat je de tabletten in huis krijgt. Mochten er problemen zijn kan er altijd contact opgenomen worden met mijn website.

  Gerry, jouw tweede doosje tabletten is al onderweg en Rita, wij zijn ook bezig met jouw betaling!
  Veel plezier met het gebruiken van Balance Original en geniet ervan.

  Chimène

 32. Beste mensen achter balance original,

  Ik ben overtuigd geraakt door de reclame en heb uw product ( de pillen) gekocht en betaald. Naar mijn mening krijg je in 1 verpakking 60 tabletten.
  Ik het 2 pakketten besteld en betaald en maar 1 verpakking gekregen ( 60 tabletten)
  pakket is bij mij gisteren 21 november aangeleverd met faktuur nummer 386.
  Ik vind 123,10 voor 60 tabletten wel heel veel geld.
  Graag zou ik het tweede doosje nagestuurd krijgen, daar dochter en ik samen met de pillen wilden beginnen.

  zie graag uit naar uw informatie

 33. Ik heb 8 dgn geleden besteld en betaald via Ideal maar tot op heden nog steeds geen bevestiging danwel een email ontvangen. Hoelang duurt het voordat er een reactie komt? Groetjes Rita

 34. Duurt het bij anderen ook zo lang voordat de bestelling binnenkomt?
  En wanneer kun je een nieuw dagmenu verwachten op de website? Dit zou iedere maandag worden aangepast, maar ik zie steeds hetzelfde menu staan. Dat is jammer!

 35. Beste Chimène,

  Ik wil graag wat extra kilo’s kwijt, maar ik geef nog steeds (1x p/d) borstvoeding. Kan ik deze afslank-pillen gebruiken? Hebben ze geen bijwerking op mijn baby, omdat ik haar borstvoeding geeft?

 36. HI

  Ik wil graag 3 kilo kwijt.
  Is het dan verstandig dat ik aan dieetpillen ga,of is een ander eetpatroon en de cd voldoende? Ik ben een snoeper na het avondeten

  Groetjes Anya

 37. Hallo,

  Laatst heb ik een mail gestuurd met een vraag. Daar heb ik antwoord op gekregen, maar daarbij ook reacties van andere mensen, en dat is niet de bedoeling. Kunt u daar een eind aan maken, a.u.b.?

  Groet,
  M. Ploeg
  Groningen

 38. Hallo Chimene ik vindt het jammer dat je alleen deze twee betaal mogelijkheden hebt. Die heb ik niet dus kan ik het heelaas niet bestellen wat ik heel jammer vindt. Kan het niet met een een malig machtiging of met een aceptgiro of onder rembours.
  Groetjes Tineke,

 39. Beste Martha en Sophia,

  allereerst dank voor de interesse in Balance Original.
  Als je wilt bestellen ga je naar de site: balanceoriginal.nl.
  Daar vind je rechtsboven in de rode button SHOP.
  Als je daarop klikt kom je in de winkel terecht en kun je bestellen wat je wenst, starterspakket, losse verpakking, CD of je inschrijven voor een workshop.
  Vervolgens ALLE hokjes invullen tot aan de leveringsvoorwaarden en het akkoord aan toe!
  De betaling loopt via IDEAL en daarmee kun je gewoon betalen en vanaf volgende week ook met een creditcard.
  Hopelijk gaat dit lukken.
  Laat het graag even weten.

  CELEBRATE THE JOY OF A HEALTHY LIFE !

  Groetjes , Chimène

 40. Beste,

  Ik wil graag weten waar ik de tabletten van Balance Original kan bestellen
  van Chimene Oosterhout,

  met vriendelijke groet,
  S.Verhoef

 41. Hoi,
  Misschien zie ik iets over het hoofd, maar kan het woord bestellen ?winkelwagen nergens vinden.
  Mijn vraag is daarom : Hoe kan ik bestellen?
  Groet
  Martha

 42. Hallo dames,

  dank je wel voor jullie enthousiasme…
  Jij ook bedankt dus, Anouk en ik hoop dat jij en je zus er plezier aan zullen beleven en dat het je leven gaat beteren en lifestyle een extra dimensie geeft…

  Maria, je mag 200 gr vlees, kip , vis of vleesvervanger zoals tofu,tahoe, tempé per dag maar dan wel verdeeld over 2 maaltijden, dus 100 gram tijdens de lunch en 100 gram tijdens diner.
  De witte rijst en witte pasta kun je vervangen door bijvoorbeeld Quinoa ( 5 keer zoveel voedingswaarde en veel minder koolhydraten) bruine rijst en volkoren pasta. Tussendoor mag je 4 volkoren crackers / rijstwafels.
  Verder onbeperkt salade, rauwkost, groenten (behalve wortels en bietjes vanwege de suikers) en fruit. Maak bevoorbeeld een verse fruitshake als ontbijt en een groenteshake als tussendoortje, voedzaam en ook nog eens lekker en vol vitamines en mineralen.
  Enfin, dit is een voorbeeld. Binnenkort kom ik met recepten en creatieve mogelijkheden met gezonde en lage koolhydraten voeding.
  Jij veel plezier ermee en ook succes Maria.

  M. Libotte, op de site is rechtsboven een rode button met wit SHOP erin te vinden…. Erop klikken en daar is de webshop….. Daar kunnen de bestellingen geplaatst worden. Hopelijk lukt het nu !

  Veel liefs, Chimène

 43. Hoi Chiméne, je vertelde gisteren , laat de koolhydraten eruit, mn aardappels, witte rijst witte pasta.

  Ik heb zoveel geprobeerd, kun je een voorbeeld geven van de voedingslijn?

  Succes, Maria

 44. Hoi Chimène, wat een wereldwijf ben je! Ik volg je al een tijdje en sta steeds weer versteld van je enthousiasme! Ik heb net een startpakket van Balance Original besteld en meteen een extra CD voor mijn zus, leuk sinterklaas kado! Ga door met alle goede dingen. Dikke kus, Anouk.

 45. Probeer al 4x te bestellen, alle gegevens met een * goed ingevuld maar krijg telkens te zien de vraag;
  ‘zorg a.u.b. dat het formulier volledig is ingevuld’??? Het verzenden van mijn registratie krijg ik maar niet voor elkaar

 46. Beste Lynda,
  fijn dat je een bestelling wilt plaatsen.
  Het kan echter zijn dat je bijvoorbeeld 1 vakje vergeet, invullen van nieuwsbrief of leveringsvoorwaarden, etc. en daarop geattendeerd wordt.
  Zelf heb ik net een bestelling geplaatst naar aanleiding van je mailtje en die gaat er gewoon door.
  We krijgen ander orders gewoon binnen, dus dat werkt prima.
  Bekijk nog eens goed of er ECHT niets misgaat….
  Ik hoop dat het je lukt.
  Succes, Chimène

 47. Hallo allemaal,

  Bedankt voor jullie enorme interesse in BALANCE ORIGINAL.
  Gezien de grote belangstelling sinds de uitzending RTL BOULEVARD donderdagavond 12 november 2009, is de website op die avond tijdelijk out of balance geweest.
  Mijn oprechte excuses daarvoor.
  Tijdens deze uitzending, zijn er méér dan 100.000 bezoekers geweest die TEGELIJKERTIJD de site bezochten, hetgeen absoluut geweldig is maar door de servers niet te managen.
  Inmiddels loopt de site weer prima en zijn de startpakketen, losse verpakkingen, cd en workshops, via deze site te bestellen.
  Ik hoor het graag als er nog vragen of wensen zijn.
  Nogmaals dank voor de geweldige aandacht en ik wens jullie veel plezier met BALANCE ORIGINAL.
  Veel liefs Chimene

 48. Ik zit in rolstoel en heb jarenlang traagwerkende schildklier,jaar in jaar uit bezig met dieeten niks helpt ben ook naar dietist geweest helpt ook niet.als ik naar een broodje kijkt vliegen de kilo s aan.ben er moe van alle dieten. mijn vraag is of deze pil werkt bij traagwerkende patienten,want het is prijzig en als het weer niet helpt, wat moet ik dan. groetjes sandra

 49. Voor iedereen die Balance Original wil bestellen: In het bovenstaande artikel staat een ‘klikbare link’ naar de webshop van Balance Original. Kijk bij ‘Waar is Balance Original te koop‘.

 50. Hallo,

  Net als de vorige schrijfster ben ook ik geïnteresseerd in deze afvalmethode. Maar inderdaad geen prijs en hoe het te bestellen te vinden!

 51. hoi,

  via rtl boulevard kwam ik op deze site , ben geintreseerd in het afslank methode vam chimene oosterhout, maar nu kan ik nergens vinden waar ik dit kan bestellen , en hoeveel het kost, bij het progamma boulevard kwam te sprake dat het alleen via de website kan , maar hoe kan ik nu bestellen en zie ik wat de kosten zijn?

  gr. linda wink

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.