Balance Original Dieet

Afvallen in 2021

4 to 6 kilo per maand afvallen met het Balance Original Dieet

Het Balance Original Dieet is ontwikkeld door de bekende presentatrice Chimène van Oosterhout. Het Balance Original Dieet is door Chimène zelf ontwikkeld en balanceoriginalheeft als doel het bewust worden van je eetgedrag en het aanpassen van je levensstijl. Een startpakket van het dieet bestaat uit afslank-tabletten en een CD.

Afslank Tabletten

Deze afslank-tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor dit dieet en bevatten onder andere pomactief. Dit supplement komt van ciderappelen en is onder andere bekend van appelazijn. Chimène is al jaren bekend met voedingssupplementen en op basis van haar opgebouwde kennis zijn de pillen voor het Balance Original Dieet ontwikkeld. Volgens Chimène is de werking van haar aflslank-tabletten wetenschappelijk onderbouwd en bewezen. Ze geeft aan dat je met haar dieet per maand 4 tot 6 kilo op een verantwoorde manier kunt afvallen. Naast de tabletten moet je jezelf houden aan de voorgeschreven voedingsrichtlijnen.

Balance Original CD

Naast de speciaal samengestelde afslank-tabletten en de voedingsrichtlijnen bevat een startpakket een CD met speciale door Chimène zelf ingesproken afslank-oefeningen. Deze oefeningen zijn vergelijkbaar met meditatie en yoga oefeningen en zouden een positiefe uitwerking hebben op lichaam en geest.

Blijvend op gewicht

Chimène onderstreept dat het belangrijk is dat je, als je eenmaal je streefgewicht hebt behaald hebt erg belangrijk is om op dat gewicht te blijven. Stabiliseren en ontstressen zijn erg belangrijk. De eerdergenoemde CD zal je hierbij helpen.

Wat kost het Balance Original Dieet?

Er zijn verschillende Balance Original producten. We hebben het voor je op een rij gezet.

Startpakket – € 69,95

Het startpakket bevat: Balance Original Afslank Multivitamine, Balance Mental Coaching -cd en de Balance eertrichtlijnen. De beste combinatie om je vaste eetpatrooon te doorbreken en op je ideale lichaamsgewicht te komen en te blijven. Alles in een pakket.

Losse Verpakking – € 59,95

Losse verpakking van de Balance Afslank Multivitamine bevat 60 tabletten, goed voor 1 maand. De natuurlijke afslank multivitamine bevat drie unieke eigenschappen in 1 tablet. Het verminderen van overgewicht, zorgt voor een fit en energiek gevoel en verhoogt de weerstand.

Workshops – € 89,95

Wil je meer weten over Balance Original? Een Mental Coaching Sessie ervaren? Presentatie Balance Original bijwonen door Chimène? Bezoek dan de Balance Original workshop gehouden bij De VeluwseBron. Selecteer de juiste datum en maak de keuze uit het ochtend of middag programma

CD Single – € 12,95

Wilt u de inspirerende CD Single bij ons bestellen. Klik dan op toevoegen om het product aan uw bestellling toe te voegen.

Chimène van Oosterhout verteld over Balance Original bij RTL Boulevard

Op donderdag 12 november was Chimène van Oosterhout te gast bij het team van RTL Boulevard. Ze heeft haar Balance Original programma toegelicht. Heb je de uitzending gemist of wil je het nog een keer zien klik dan hier.

Jouw ervaring of vragen over Balance Original

  • Ervaring met Balance Original? Geef hier jouw mening.
  • Lees hier de ervaringen en vragen van Balance Original gebruikers.

Waar is Balance Original te koop?

De Balance Original producten kunnen vooralsnog uitsluitend besteld worden via de webshop van Balance Original.

bron prijsinformatie: balanceoriginal.nl