Awaderm Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Awaderm is een nieuwe huidcrème die alleen op het internet verkrijgbaar is. Awaderm zou ontwikkeld zijn volgens wetenschappelijke inzichten en bevat maar liefst 50 biologisch actieve stoffen. Een van de ingrediënten zijn we nog niet vaak tegen gekomen, filagrinol. Dit maakt het dan ook interessant om te kijken of het een goede antirimpelmiddel is.

Wat is Awaderm?

Awaderm is een gezichtscrème met maar liefst vijftig verschillende actieve ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten zijn avocado, druivenextracten, extract van olijfbladen en tocoferolen en jojoba-olie. De tientallen overige ingrediënten variëren van natuurlijke middel tot stoffen als glycerine en alcohol.

Het belooft dat je met een kuur van vier weken je huid flink kunt verjongen. In de eerste week bereikt de crème de diepere lagen van de huid waardoor de elasticiteit en de veerkracht verbetert. Vervolgens worden de kleinere rimpels kleiner en verdwijnen de wallen onder de ogen. De huid wordt steeds strakker en na vier weken zouden 95% van de rimpels verdwenen moeten zijn. Bovendien is de huid veel gladder en soepeler geworden.

Awaderm Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Awaderm ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 24 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Awaderm graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Awaderm geschikt?

Er zitten veel ingrediënten in de huidcrème die mogelijk een negatief effect hebben op de huid. Zo zit er alcohol in de crème. Dit werkt aan de ene kant ontsmettend, maar het kan er anderzijds voor zorgen dat je huid beschadigd of ontvet wordt. Met name als je een gevoelige huid hebt kun je maar beter oppassen met het gebruik van van de creme.

Is Awaderm Effectief?

We hebben de belangrijkste ingrediënten van Awaderm aan een onderzoek onderworpen. Het belangrijkste is natuurlijk om te testen wat de resultaten van de crème zijn bij gebruik. Daarom hebben wij ook een test uitgevoerd met twaalf vrouwen.

Een van de ingrediënten dat volgens Awaderm bijdraagt aan de effectiviteit is filagrinol. Filagrinol is een kunstmatige variant van een eiwit dat normaal gesproken door het lichaam wordt gemaakt onder in de huid. De natuurlijke versie van dit eiwit, filaggrin, speelt een belangrijke rol in de barrièrewerking van de huid (bron). Hiermee beschermt het de huid tegen ziekten en tegen sterke reactie van het immuunsysteem, zoals huidirritaties (bron).

Een ander belangrijk bestanddeel van Awaderm is avocado-olie. Avocado-olie wordt de laatste tijd in steeds meer cosmetica gebruikt. Dit komt omdat er een positief effect is op de hoeveelheid collageen. Dit effect is voornamelijk aanwezig als er gebruik gemaakt wordt van de zaden van de avocado (bron).

Waar sommige crèmes olijfolie gebruiken, gebruikt Awaderm olijfbladextract in haar crèmes. Een van de voordelen van olijfbladextract is dat het een sterke antibacteriële werking heeft (bron). Zo kan het zelfs gebruikt worden als conserveermiddel in voedingsmiddelen. Olijfbladextract bevat veel polyfenolen, dit is een krachtige antioxidant (bron). Hetzelfde geldt voor tocoferolen. Een laatste belangrijk ingrediënt is jojoba-olie. Dit wordt vaak toegevoegd o