Avilean Colon Flow Afslank Capsules

Afvallen in 2021

Avilean en Colon Flow Afslank Capsules zijn natuurlijke producten om het afvallen te bevorderen. Net als bij Colon Cleanse zijn er zijn geen chemicaliën of kunstmatige ingrediënten toegevoegd aan Avilean. Deze afslank capsule lijkt veel op de pillen die we al kennen zoals Nuvoryn. Desondanks beweert Avilean effectiever te zijn. Wij namen deze pillen onder de loep.

Gebruik Avilean

De standaard dosering bedraagt twee capsules per dag. Deze dienen tegelijkertijd voor de lunch ingenomen te worden. Een geavanceerde dosering bestaat uit 4 capsules per dag (2 voor de lunch en 2 voor het diner). De maximale dosis bedraagt zes capsules per dag (2 voor het ontbijt, 2 voor de lunch, en 2 voor het diner).

Avilean Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Avilean zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Avilean graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat kost Avilean?

Op dit moment is Avilean uitsluitend te koop via internet. Een flacon met 60 capsules kost ongeveer 40 euro.

Hoeveel kun je afvallen?

Volgens Avilean is er tijdens een Italiaanse test aangetoond dat personen die dit product gedurende een maand hebben getest drie keer zoveel overgewicht hebben verloren als proefpersonen die uitsluitend een dieet hebben gevolgd. Het eenvoudig slikken van capsules gaat dus ook bij dit product niet werken. Je moet ook een aangepast voedingspatroon volgen. Aanbevolen wordt om een 1200 Kcal per dag dieet te volgen. Een vergelijkbaar onderzoek in Noorwegen heeft aangetoond dat je met behulp van Avilean ongeveer vier kilo per maand kunt afvallen.

Ingrediënten

Bij veel afslankpillen ontbreekt de lijst met ingrediënten. In dit geval konden we de inhoud van een capsule eenvoudig achterhalen.

Een capsule Avilean bestaat uit

 • Amylezene
 • Gefractioneerde Bean
 • Groene thee extract
 • 135 mg EGCG
 • 75 mg cafeïne
 • 5-HTP
 • Acai bessen poeder
 • Extract van witte thee
 • Oolong thee-extract
 • vitamine B6
 • Foliumzuur
 • Vitamine B12
 • Vitamine D3

Een aantal producten zoals Groene thee-extract en Acai Bessen Poeder zien we regelmatig in andere afslankpillen. Bijzonder zijn de toegevoegde vitamines. In een flacon Avilean  zitten 60 capsules. Uitgaande van de aanbevolen hoeveelheid van 2 capsules per dag kun je ongeveer een maand gebruik maken van een flacon.

Conclusie

Avilean is een product dat gewichtsverlies bevordert, mits je tegelijkertijd een streng aangepast voedingspatroon volgt. Het versnelt je stofwisseling en zou zelfs calorieën blokkeren. Dit laatste betwijfelen we echter. Het product bevat natuurlijke ingrediënten en is uitsluitend via internet te bestellen. Op dit moment is er echter geen Nederlandstalige website voor Avilean en we hebben ook geen goedkeuring voor de Europese markt kunnen vinden.

Jouw Ervaring met Avilean

Heb jij ervaring met Avilean? Heb je vragen of ben je benieuwd naar ervaringen van andere bezoekers? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.