Avilean Colon Flow Afslank Capsules

Avilean en Colon Flow Afslank Capsules zijn natuurlijke producten om het afvallen te bevorderen. Net als bij Colon Cleanse zijn er zijn geen chemicaliën of kunstmatige ingrediënten toegevoegd aan Avilean. Deze afslank capsule lijkt veel op de pillen die we al kennen zoals Nuvoryn. Desondanks beweert Avilean effectiever te zijn. Wij namen deze pillen onder de loep.

Gebruik Avilean

De standaard dosering bedraagt twee capsules per dag. Deze dienen tegelijkertijd voor de lunch ingenomen te worden. Een geavanceerde dosering bestaat uit 4 capsules per dag (2 voor de lunch en 2 voor het diner). De maximale dosis bedraagt zes capsules per dag (2 voor het ontbijt, 2 voor de lunch, en 2 voor het diner).

Avilean Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Avilean zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Avilean graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat kost Avilean?

Op dit moment is Avilean uitsluitend te koop via internet. Een flacon met 60 capsules kost ongeveer 40 euro.

Hoeveel kun je afvallen?

Volgens Avilean is er tijdens een Italiaanse test aangetoond dat personen die dit product gedurende een maand hebben getest drie keer zoveel overgewicht hebben verloren als proefpersonen die uitsluitend een dieet hebben gevolgd. Het eenvoudig slikken van capsules gaat dus ook bij dit product niet werken. Je moet ook een aangepast voedingspatroon volgen. Aanbevolen wordt om een 1200 Kcal per dag dieet te volgen. Een vergelijkbaar onderzoek in Noorwegen heeft aangetoond dat je met behulp van Avilean ongeveer vier kilo per maand kunt afvallen.

Ingrediënten

Bij veel afslankpillen ontbreekt de lijst met ingrediënten. In dit geval konden we de inhoud van een capsule eenvoudig achterhalen.

Een capsule Avilean bestaat uit

 • Amylezene
 • Gefractioneerde Bean
 • Groene thee extract
 • 135 mg EGCG
 • 75 mg cafeïne
 • 5-HTP
 • Acai bessen poeder
 • Extract van witte thee
 • Oolong thee-extract
 • vitamine B6
 • Foliumzuur
 • Vitamine B12
 • Vitamine D3

Een aantal producten zoals Groene thee-extract en Acai Bessen Poeder zien we regelmatig in andere afslankpillen. Bijzonder zijn de toegevoegde vitamines. In een flacon Avilean  zitten 60 capsules. Uitgaande van de aanbevolen hoeveelheid van 2 capsules per dag kun je ongeveer een maand gebruik maken van een flacon.

Conclusie

Avilean is een product dat gewichtsverlies bevordert, mits je tegelijkertijd een streng aangepast voedingspatroon volgt. Het versnelt je stofwisseling en zou zelfs calorieën blokkeren. Dit laatste betwijfelen we echter. Het product bevat natuurlijke ingrediënten en is uitsluitend via internet te bestellen. Op dit moment is er echter geen Nederlandstalige website voor Avilean en we hebben ook geen goedkeuring voor de Europese markt kunnen vinden.

Jouw Ervaring met Avilean

Heb jij ervaring met Avilean? Heb je vragen of ben je benieuwd naar ervaringen van andere bezoekers? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

124 Reacties

 1. Dom dom dom?!
  Ik heb ze werkelijk gisteren besteld. Klinkt ook veel te mooi in de oren. Ik lees overal dat met creditcard ze elke keer blijven sturen en afschrijven. Echter heb ik met ideal betaald iemand hier ervaring mee?! Of ze naderhand nog acties uithalen? En zo ja, wat te doen? Thanks!!

 2. Beste allemaal,

  Ook ik dacht even de oplossing gevonden te hebben….
  Helaas heb ik al besteld en betaald.
  Ik vraag me alleen af als je via ideal betaald zit je er dat ook aan vast?
  Iemand hier ervaring mee?

 3. bonjour,
  je suis très déçu par vos produits avilean et colon flow et surtout de votre expédition automatique.
  Je vous serai obligée de me supprimer de votre liste de clients.

  Merci

 4. heb ondertussen ook mijn tweede zending van deze firma vergoed gekregen, enne de pillen zijn niet schadelijk maar ze werken ook niet. Ze zijn veel te duur voor wat erin zit!

 5. Ik lees hier van alles over colon flow.Over de betalingen enz.
  Maar ik lees nergens of het middel helpt, want daar gaat t toch om?

  Gaarne reactie

 6. [email protected]’ ik heb een mail gestuurd aan dit adres en gedreigd met aangifte bij de politie. meteen kreeg ik een mail terug dat ik de ordernummers van de laatste zending op moest geven. Gedaan en ik kreeg twee nummers die ik op de adres stikker moest schrijven die in de verpakking zit. Gedaan en opgestuurd en heb dus mijn geld van de 2e zending retour gekregen. De eerste zending heeft de ingbank uit coulance vergoed. Dus twee keer 139,90 teruggekregen maar voor de zekerheid wel mijn creditcard geblokkeerd.

 7. Blij dat ik de tekst van Facebook heb gekopieerd en eerst ben gaan googelen, is mij duidelijk nu dat ik niks moet bestellen!!!

 8. OOK IK BEN ERIN GETRAPT MAAR BIJ MIJ HEBBEN ZE INMIDDELS AL 2 X 59,95 EN 69,95 AFGEBOEKT….. KAN IEMAND MIJ DAT NR NOG EENS GEVEN WANT IK HEB BOOS ALLES TERUG GESTUURD ALHOEWEL TELEFONISCH ZIJN ZE NIET TE BEREIKEN. EN HOE ZIT HET MET EEN ADRES.

 9. Ook ik ben zo’n sukkel die weer niet de kleine lettertjes las. Toen het produkt werd afgeleverd, ben ik gelukkig wel even alle brieven gaan lezen en zag toen ook tot mijn schrik dat ik er aan vast zat, Onmiddellijk gebeld met het tel.nr. en er werd gelukkig opgenomen, wel vreemde stem , via een soort computer of zo, maar die jongen zei dat hij alles zou blokkeren en nou 10 min kreeg ik inderdaad 2 mailtjes dat alles stopgezet was. Ik moest wel die potjes terugsturen, die mochten leeg terug. Moest dus nog 2 x € 7,= betalen voor de retourzending! Ik heb die arme jongen aan de tel. de volle laag gegeven , dat het geen stijl is om zo zaken te doen, maar het was denk ik een soort call-center dus hij kan er ook niks aan doen. Eigen schuld , dikke bult, ik had zelf beter moeten lezen. Nou ja, dat gebeurt me dus geen 2e keer meer. Enne, ik merk nada resultaat…….

 10. Weet iemand waarom er op het potje van Colon Flow van die heilige kruisen staan? Normaal gesproken staat dat soort kruisen achter overleden personen. Het viel me gisteren ineens op en het ziet er een beetje eng uit.

 11. Helaas ben ik er ook ingetrapt. Na 2 potjes besteld te hebben is er na de 2x 2.49 ook nog eens 2x 69,95 afgeschreven.
  Ik hoopte nog op een vergissing maar eenmaal bij de bank zeiden ze al heel veel klachten over dit “bedrijf” te hebben gehad.
  Ze gaan het terugboeken,… maar nu ik alle klachten gelezen heb vraag ik me af of het daarbij blijft.
  Ik ga mijn pas laten blokkeren voor de zekerheid.
  Ik neem aan dat ik de pillen weer terug moet sturen als het geld teruggeboekt is.
  En dat kan alleen met een nummer die telefonisch door gegeven word,… en ze zijn gewoon niet te bereiken…

  Dit was een wijze les … eens maar nooit weer!

 12. ik heb pas de avilean pillen gekocht en ik zit nu op de 2e dag en lees nu allemaal berichten dat het oplichterij is.
  Ik weet niet of ik ben opgelicht maar als dat nog komt weet iemand wat ik moet doen?

 13. Op 28 maart 2012 heb ik via internet de avilean trial capsules besteld voor € 2,49. Dit is op dezelfde datum ook via mijn creditcard afgeschreven. Ik schrok me wild toen ik constateerde dat er op 12 april 2012 nog eens € 69,95 van dezelfde creditcard is afgeschreven.

  Hier heb ik geen toestemming voor gegeven en waarom is dit bedrag afgeschreven.

  Ik sommeer avilean dan ook om met directie ingang dit bedrag weer aan mij te restitueren. Blijft u in gebreke dan zie ik mij genoodzaakt om juridische stappen te ondernemen. Aangezien ik werkzaam ben bij justitie is voor mij het lijntje erg kort om hiervoor een procedure te starten.

  Waarvan akte…..

 14. Dankje! sproetekop59.
  Maar ik heb met Ideal betaald. Het geld is dus al wel van mijn rekening!
  Moet ik het dan alsnog terug sturen?

 15. Dag Kimberley, het beste kun je de pakketjes terugsturen. In het pakket zit een formulier met een sticker deze sticker plak je op een enveloppe en deze breng je naar het postkantoor. DOE DIT WIL DIRECT NA ONTVANGST!!! ALs je niets uit de potjes hebt gehaald wordt er ook geen geld van je rekening gehaald. Ik heb dit ook gedaan en heb nog niets ontvangen en er is ook geen geld van mijn rekening gehaald

 16. Lieve Mensen,

  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!
  Heb gisteren in mijn enthousiasme een potje avi lean en colon flow besteld en betaald via Ideal (ABNAMRO).

  Dom want had eerst moeten googlen!
  Maargoed.. ik wordt nu een beetje bang van al jullie berichten.

  Ik heb vandaag een bevestiging gehad dat ze mijn betaling hebben ontvangen. Ik heb dus al wel betaald.. de bestelling heb ik nog niet binnen.

  Wat moet ik doen? de bestelling retouneren? maar hoe krijg ik dan mijn geld terug.. ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

  Groetjes,

  Kimberley

 17. Ook ik kan deze organisatie NIET telefonisch bereiken. Heb me schriftelijk afgemeld, maar nu blijkt dat er toch weer twee keer € 69, 95 van mijn rekening afgeschreven is. Pure oplichterij lijkt me dit en ja: DOM dat ik dit besteld heb. Bij de eerste bestelling’ werd vermeld dat er géén verdere verplichongen aan vast zaten. Pas daarna, bij de zending, zat een brief met het vervolgprogramma, wat dus niet eerder vermeld was!
  Omdat ik géén telefonisch contact kon krijgen, heb ik een brief gestuurd om me af te melden, maar het geld werd toch afgeschreven. Ik voel me bedonderd!!!
  Lieve mensen: BEGIN HIER NIET AAN!!!

 18. Beste Dudek,

  Ik heb inderdaad contact opgenomen met de bank. Ik heb mijn creditcard geblokkeerd en ik krijg nu formulieren om het bedrag inderdaad te storneren.
  Dank voor je reacie
  groet renee

 19. Zie zojuist dat er 69,95 afgeschreven is van mij creditcard op 30-3-2012. Ik heb echter nog nooit iets ontvangen.Heeft iemand enig idee wat ik moet doen?
  Gaan ze gewoon door met afschrijven? Bank bellen??
  Hoor graag van jullie
  Renée

  • Hallo Renee, je kunt de betaling storneren! Neemt direct contact op met je bank en ga dit regelen, je krijgt geld echt terug. Verder wil ik je zeggen dat de aankopen via je creditcard zijn verzekerd en dus moet lukken om bedrag terug te krijgen. Succes!

 20. Ja Lap! Ik ben er ook ingetrapt!
  Maar ik heb met ideal vd abnamro betaald.
  Nu kunnen ze toch niets van mijn rekening afhalen?
  Ben ik nu ook geaboneerd op die 45 dagen potjes?
  Ik heb gewoon 1 potje gekocht van 50 euro.
  Weten jullie wat er zal gebeuren? Kan ik nog cancelen?

  Maar buiten het feit dat je er aan vast zit. Is er niemand van afgevallen?

 21. Een uur geleden heb ik dus ook een potje besteld, ik heb 44,95 betaald. Ik zag het staan op facebook. En het leek mij echt een wondermiddel. Ik heb via ideal betaald. Wat baal ik ontzettend hiervan, ik heb er gewoon buikpijn van nu al deze berichten van jullie lees. Kan ik eventuele vervolg zendingen weigeren en het rekeningnummer laten blokkeren?

  • Mijn pakketje ligt bij het postkantoor en ga deze aangetekend terugsturen. Als ik de man mag geloven die ik telefonisch heb gesproken krijgen we geen vervolg pakketjes meer binnen en krijg ik mijn geld terug. (dit omdat wij het via de nl’se site hebben besteld en via ideal hebben betaald).
   Ik wacht nog even met hun rekening te blokkeren tot ze het terug hebben gestort. Hou me rekening wel goed in de gaten.

   hun klantenservice nummer: 0800-022-0326 (maar daar schijn je ook mazzel mee te moeten hebben wie en of uberhaupt iemand aan de lijn krijgt..

   retouradress:
   Avilean Returns Dept
   Nether Road
   Galashiels
   TD1 3HE
   Great Britain.

   (het adress bestaat wel, dat heb ik nog even gecheckt;) Hoeft nog niks te betekenen. Wat een achterdocht ontstaat er toch door zoiets! haha. jeminiee..
   succes verder!

 22. Hoihoi,
  Ik heb vandaag ook het potje Avilean besteld! Nu al spijt van…
  Ik heb ook via IDEAL betaalt, maar het kan toch niet zo zijn dat ze iedere maand geld van je rekening afschrijven? Dat kan toch alleen maar als je met creditcard hebt betaalt?
  Graag een reactie want ik weet nu niet precies wat ik moet doen!

  • Ik zou ht och maar ff bij de bank nagaan ze hebben jer rekening nummer nu he.
   Ff bellen en als je bij de bank hun rekeningnummer kan zien laat je die ff door
   je bank blokeren zodat ze niet meer af kunnen schrijven

 23. Ik heb net gebeld naar de klantenservice (0800 0220326)
  En kreeg eerst een duits bandje, al snel had ik een nederlandse man aan de lijn. Vriendelijk, maar inderdaad een slechte verbinding.

  Hij heeft me een bevestigingsmail gestuurd dat mijn order een eenmalige aankoop is.
  Als ik de order binnen krijg moet ik deze terug sturen, maar zou nogmaals contact op moeten nemen en dan zou ik mijn geld teruggestort krijgen.
  (Heb namelijk ook via Ideal betaald) Nooit meer dus! bleeh

  Ik ga het allemaal nog maar zien. Ik hou jullie op de hoogte!

 24. Goedemorgen, je kunt het pakje direct terugsturen maar dan heb je geen bewijs. Het beste kun je het aannemen en direct per pakketpost terugsturen. In de doos zit een bon met een adressticker. Deze plak je op het doosje. Vergeet niet om een kopie te maken van de bon via je scanner, als je die hebt tenminste. Bij hetpostkantoor krijg je een bewijs van verzending met een track/trace nummer. Deze kun je gebruiken om via Internet te kijken waar je pakje is. Ik heb dit ook gedaan en ik heb alleen het bedrag betaald dat in de advertentie staat. Zorg wel dat je het direct regelt, je hebt maar 8 dagen de tijd.

 25. Ik heb het met me stomme impulsieve hoofd met me bankpas betaald!!
  Heeft iemand hier ervaring mee?
  Zie verschillende reacties dat er toch nog vervolgbestellingen komen..
  Wat nu precies te doen?
  – Email sturen
  – Bellen?
  -Als je het pakje binnen krijgt niet aannemen? Of terug sturen?
  Oooow waarom doen mensen dit!! Weer een les geleerd…..

 26. Ze hebben weer een nieuwe website erbij van AviLean, zag de advertentie bij Facebook staan;
  Wat een nepperij, trap hier a.u.b. niet in!!!

 27. Paar dagen geleden colon flow en avilean tabletten besteld. Gisteren vond ik envelop (bolletjes) in de brievenbus van colon flow. De envelop was open de inhoud eruit. De Avilean tabletten helemaal niet ontvangen.

 28. Wat een oplichterij (heb gelukkig geen bestellingen geplaatst)… Vindt het schandalig en wilde een opmerking plaatsen op de website van deze zogenaamde “afslankpillen”, maar kreeg toen het bericht “reactie zal worden geplaatst na goedkeuring van de administrator”. Ofwel; mijn bericht komt er noooit en te nimmer opstaan, want reken maar niet dat iets negatiefs goedgekeurd zal worden. Alleen die door hun zelf gefabriceerde nepreacties zullen er op staan, want anders waren er allang veel meer reacties geweest van allerlei ontevreden klanten…

 29. Ik heb geprobeerd om telefonisch mijn tabletten op te zeggen maar ik kon niet in nederlands te woord worden verstaan.( beetje belachelijk vind u niet)
  Maar bij deze wil ik mijn volgende bestelling annuleren. ik ben diabeet en sinds ik deze tabletten gebruik is mijn suikerspiegel erg hoog. In overleg met de diabetesdienst moest ik dan ook direct stoppen en ben trouwens nog geen ons afgevallen.

 30. heb een proef aangevraagd voor € 2,49 per potje. Nu krijg ik de zending en moet ik nog eens € 69,95 betalen (per potje)
  Heb alles direct teruggestuurd. Wil hier helemaal niets mee te maken hebben. Wil mijn geld terug.

 31. Dag allemaal, hebben jullie de advertentie gezien die gebruikt wordt voor de capsules? Ze heten nu ineens Nuvoryn en Pure Cleanse. Maar de advertentie is identiek aan die van avilean.

  • Die advertentie is er lang.. Op facebook word nog steeds de link gegeven van avilean. Schande maar goed.Ik hoop er niks meer over te horen heb vrijdag het proefpakket afgewezen. Ben er klaar mee

 32. Ik ook had deze pillen besteld, fijn toch afvallen en meer energie!!
  Of het werkt???
  Ik heb het aantal pillen voor de introduktieperiode eruit gehaald, mijn creditcard had ik meteen al geblokkeerd bij Visa die al op de hoogte waren van deze praktijk Avilean/Colon flow.
  Heb gebeld kreeg meteen iemand aan de telefoon!!!; het RMA nummer is hetzelfde als je ordernummer!
  Terugsturen, klaar ermee!! Weer een ervaring rijker!!!!
  Die pillen?? Heb toch ook verzendkosten moeten betalen voor deze misleidende introductieaanbieding!!! En dan nog het terugsturen!!
  De mijnheer aan de tel. zei ook dat je er pillen uit mocht halen of leeg terugsturen. Ik ben gegaan voor de beloofde introductie van 14 dagen, dus daar heb ik dan toch ook recht op!!! Onbegrijpelijke deze praktijken, hoe kunnen ze blijven bestaan?? Op deze manier!!

 33. Het bedrag van 2,49 is van mijn rekening afgeschreven
  helaas heb ik het pakketje niet in ontvangst genomen dat heeft mijn buurman gedaan en die heeft hem niet geweigerd
  Dus helaas maar gelukkig is mijn credit card geblokkeerd en maar hopen dat ik verder geen pakket van dit zeer vreemde bedrijf ontvang.
  Ik snap niet waarom zij nog doorgaan met reclame maken terwijl er zoveel klachten binnenkomen erover. Tja het is missschien makkelijk voor hun want ze zijn geen nederlands bedrijf. Mensen wees op je hoede met misleidende reclames

 34. Jammer van al deze berichten. Ik had zo gehoopt dat dit een wondermiddel was…. nou ja misschien is het ook een wondermiddel, maar wel waar je aan vast blijft zitten door de bedrijfsvoering….

 35. Net mijn credit card ook geblokkeerd
  Als het goed is dan krijg ik geen bestellingen meer van ze want volgens de bank halen ze eerst het geld eraf en dan verzenden zij de bestelling
  op hoop van zegen

  • hoi Wen

   Zou je rekening toch in de gaten houden bij mij was het er meteen afgeschreven,was maar 2,49 proefpakket en verdere kosten gelukkig niet.
   Het pakketje werd vandaag bzorgt en heb het dus geweigerd het bedrijf wist ervan dat ik niks aan zou nemen..dus ben ervan af gelukkig

 36. Ik ben er ook ingetrapt
  Heb net geprobeerd hun te bellen maar helaas kan dat niet via je mobiel
  Dus nu heb ik hun een mail verzonden met het verzoek de proefbestelling stop te zetten. Heeft er nog iemand een andere tip hoe ik afkom van deze malafide praktijk.

  • ik ben er ook ingetrapt, heb jij voor mij het mail adres!!!
   telefonisch niet te bereiken..
   gr san

 37. He he Na 3xmailen en een keer bellen heb ik eindelijk reaktie Dat ik het kan weigeren aan de deur en dat ik niks meer toegestuurd zal krijgen

 38. Bij deze wil ik avilean melden dat ik per direct afzie van de proefbestelling van Avilean.

  Via internet is mij duidelijk geworden dat u met een malafide zaak bezig bent. Mijn creditcard is geblokkeerd. Indien avilean verdere acties naar mij toe onderneemt,zal ik tot juridische stappen overgaan en de politie verwittigen. Tv programma Kassa is op de hoogtevan uw activiteiten.

  Jammergenoeg te laat opgemerkt.

  • zo zijn er meer Emelie ook ik ben er in getrapt heb me kaartook geblokkeerd en weiger het proefpakketje aan de deur en dan zien we maar verder.Neem iig niks aan

 39. Ik vertrouwde t al niet en ben eerst s gaan googlen. Blij dat ik er niet ingetrapt ben. Bewijst maar weer s hoe waardeloos het is dat Facebook hiermee adverteert, maar ja die gaan ook alleen voor het grote geld natuurlijk!

  • idd inneke heb wel aangevinkt bij de advertentie dat ik hem niet meer in beeld wilde zien en verteld waarom.Hoop dat ze bij facebook ook slimmer worden

 40. Voor iedereen die Visa heeft: Visa heeft de rekening van het bedrijf geblokkeerd! Ze kunnen geen geld meer van de rekeninghouders afhalen. Ze zijn op de hoogte van het probleem. Ik heb vanochtend contact met ze gehad. Op de site van Visa wordt Avilean en Colonflow genoemd. Dus, geen zorgen, mensen met Visa; ze kunnen geen geld meer van jullie rekening afhalen! Hele opluchting.

  • Ik heb een kredietcard van de rabobank die is ook geblokkeerd en er is eenandere aangevraagt waar niemand bij kan omdat alles veranderd

 41. Mijnjas 75, ik kreeg de mail van [email protected]
  En Natasja, ik heb het twee keer nagevraagd aan de telefoon of alleen het ordernummer goed was. Ik had van te voren ook al gelezen dat er een ander nummer bij moest, maar ze zei duidelijk dat het ordernummer genoeg was. Het rare is dat op die sticker waar je het op moet zetten, het ordernummer al op staat.

  • Dina Bedankt heb daar nu ook even een mail naar gedaan,heb ze gisteren besteld dus hoop dat ik het terug kan draaien,desnoods ben ik die 2,95 kwijt kan me niks schelen.Geld afschrijven kunnen ze niet meer de kaart is geblokkeerd
   Groetjes

  • Dina, ik heb een nummer met 15 cijfers doorgekregen. De eerste 6 cijfers is het ordernummer.

 42. Het is toch eigenlijk ook niet normaal dat die site en het bedrijf blijft bestaan als ze van deze dingen flikken!!!

 43. Ik snap trouwens niet dat iedereen het voor elkaar heeft gekregen om zijn credtcard te blokkeren. Bij mij wilde Visa dat niet doen.

  • Als je de situatie uitlegt wat er aan de hand is doen ze dat hoor althans bij mij hebbn ze hem gelijk geblokkeerd

   groetjes

  • Mijn bank wilde ook niet mijn creditcard blokkeren. Dus toen ben ik maar weer gaan bellen, gelukkig met succes

  • Hallo,

   Ook bij mij gaf Visa aan dat het blokkeren van de kaart geen optie was, je bent zelf een abonnement aangegeaan en dat wordt geincasseerd ook al heb je een nieuwe kaart. Je moet echt het abonnement zien te beeindigen (wou dat het lukte) Ook bij mij is het bedrijf niet bereikbaar en probeer het al een week.
   Bij wie is het echt gelukt en hoe.
   Een ding weet ik zeker, dit doe ik dus NOOIT meer

  • Rita ik heb 2x de mensen van me kredietcard aan de lijn gehad of hij echt geblokkeerd was en of er iemand anders zomaar bij je nieuwe kan…dat kan dus niet omdat de nummers niet meer kloppen

   groetjes

 44. Ook ik ben zo dom geweest om dit proefpakketje te bestellen..vandaag dus. Totdat ik de naam ging goolge en dit alles las.Heb gelijk me credit card laten blokkeren, dus daar kunne ze nu niet meer bij.Ook de bank heeft me dat verzekerd.Ik moet het nog in huis krijgen maar denk dat ik gewoon niet aanneem en dus ga weigeren.Verder wacht ik wel af maar neem niks van hun aan en afschrijven kunnen ze niet meer.Dus mensen gelijk je rekening of kaart laten blokkeren!!!!

  • Naar aanleiding waarvan hebben jullie eigenlijk besteld? Een advertentie in een tijdschrift?

 45. Ohja en het RMA nummer was bij mij gewoon het ordernummer!!! Verder niets! Echt raar dat je daarvoor zo lang aan de lijn moet hangen…

  • Het begint met je ordernummer, maar daar achter komen nog een reeks cijfers, die moet je wel hebben! En je hangt lang aan de lijn, omdat er maar 2 mensen zitten die de telefoon aannemen en de afhandeling van de RMA nummers kost tijd. En aangezien er zoveel mensen tegelijk bellen voor retour, kan het wel even duren. Maar het is een gratis nummer, dus gewoon op speaker zetten of bljven hangen.

 46. Ik ben er ook ingetrapt. Ik heb een week in de stress gezeten. Toen ik met mijn mobiel wilde bellen om het RMA numme aan te vragen, bleek dat je niet met een mobiel nummer kunt bellen. Lekker handig, ik heb geen thuisnummer…. Heb bij iemand anders gebeld en na een half uur iemand aan de lijn gekregen. Ook rond een uur of 3. Ik kreeg een nederlandse mevrouw aan de lijn, ze klonk ver weg. Ze was wel vriendelijk, maar het duurde allemaal erg lang. Ik heb twee keer nagevraagd of ik nu niets meer krijg toegestuurd en er niets meer van mijn rekening wordt geschreven. Naast automatische mailtjes heb ik nog een extra mailtje erbij gekregen te bevestiging.

  Geachte mevrouw,

  Naar aanleiding van ons telefoongesprek stuur ik u dit bericht.

  We zijn overeengekomen dat u beide orders retour zult sturen binnen 7 dagen.

  Tevens heb ik het toezenden van vervolgflessen stopgezet.

  Na ontvangst zullen er geen overige bedragen worden gefactureerd.

  Ik hoop u voldoende geinformeerd te hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Melany
  Klantenservice

  Wel netjes dat ze dit zo na sturen. Ik ben blij dat het allemaal gelukt is, toch wacht ik nog wel even af wat er met mijn rekening gebeurt, het is duidelijk geen zuiver koffie volgens mij.

  Succes iedereen!

  • van welk emailadres kreeg je dit?? Misschien dat ik daar nog even een mail naar toe kan sturen

   groetjes

  • Nou nou heb vandaag proberen te bellen om het ook nog eens telefonisch duidelijk te maken… Geen nederlands maar een duits bandje heb ik niks aan…nog een mail gestuurd de 3de.Ben blij dat me kaart geblokkeerd is …Dus ze kunnen niks meer doen alleen dingen toesturen die ik dan zal weigeren wat een zooitje zeg

  • Hoi Dina

   Hoop het ook zodat ik nog bij internetbankieren en dan creditkaart kijk is het bedrag die 2,95 van het proefpakket er nog niet af en kunnen ze ook niet meer
   die kaart is geblokkeerd dus hoop dat ik niks zal krijgen van een pakketje anders weiger ik het alsnog…

 47. WAARDELOOS!!!!
  Gebruik ze nu een week en ben ruim een kilo aangekomen. Zeer misleidende website, niet te vertrouwen en niet te bereiken. Heb vandaag alle 4 de potjes (waarvan 2 van mijn dochter-ongebruikt) en de 2 van mezelf, voor de helft gebruikt AANGETEKEND verzonden. Toe maar, 14,30, de TNT is er goed mee…..Heb gisteren mijn creditcard geblokkeerd en een nieuwe aangevraagd. Vertrouw dit hele zootje niet, krijgt dan weer een bandje met een Brit aan de telefoon, dan weer een duits bandje, tientallen keren gebeld, niet te bereiken; heb dus de hele mikmak aangetekend verzonden, zonder RMA nummer, wat je alleen telefonisch krijgt. Dit soort praktijken moet keihard aangepakt worden, pure geldklopperij!!! Ben zeer stom geweest door dit te bestellen en heb er weer mee geleerd. Dit is eens maar nooit meer.

 48. Ik heb helemaal niets gehouden, alles teruggestuurd en mijn creditcard geblokeerd. Mijn bank zei dat ik een nieuw creditcard nummer krijg en dat niemand iets kan schrijven van mijn nieuwe card als ik niet het nieuwe nummer en de toestemming hiervoor geef.
  Dus bij mij kunnen ze dus in principe niets meer afschrijven.
  Groetjes

  • Idd balance53 ik heb ook gelijk me kaart geblokkeerd nu nog wachten op het pakje en dat weiger ik ,ik hoef niks aan te nemen bij de deur als ik dat niet wil.

  • bedrag er toch af zag ik 2,49 ik weer gebeld nu iemand aan de foon die net deed of hij niks wist,heb 3 mails verstuurd en hem duidelijk gemaakt dat ik niks meerwil ontvangen.en dat ik het proefpakket wat natuurlijk onderweg is zal weigeren!! Bank weer gebeld maar was dus nog van de oude kaart gelukkig en ze konde me vertellen dat ze niks meer konden afschrijven.OPlichters zijn het en facebook blijft die link maar geven leuke reklame!!

 49. Heb na half uur iemand aan de lijn gekregen, je belt naar COSTA RICA, hopelijk krijg ik daar ook geen rekening van, zit nu weer naar dat irritante muziekje te luisten moet terug bellen en tracking nummer doorgeven, kost € 10, – om terug te sturen, zoveel geld van je rekening af te schrijven 2x 70 euro das veel geld.
  DUS DAMES (heren met buik) trap er niet in

 50. Probeer al 2 dagen te bellen , maar krijg een zeer naar gevoel hierover
  stuur het maar terug , want wil niet dat er 65 euro afgeschreven gaat worden, wil alleen de proefverpakking hebben

 51. Vervolg op mijn reactie:

  Vanochtend om 9 uur heb ik het 0800 nummer gebeld (een gratis nummer dus). Een bandje neemt op, nederlands gesproken. Die zegt dat je de klantenservice hebt gebeld en dat het gesprek wordt opgenomen om de kwaliteit te verbeteren. Vervolgens word ik in de wacht gezet. Idd een irritant muziekje. Al gauw hang ik 10 minuten aan de lijn, maar ik hang niet op, tis gratis dus maar even op speaker. Na 30 minuten heb ik opgehangen, omdat ik e.e.a. moest doen. Later heb ik weer gebeld, weer het bandje en weer in de wacht, weer op speaker gezet. Na 45 minuten stopt de muziek, ik hoor niets. Ik zeg; “hello, pick up the phone please, hello, hello. Ineens hoor ik in de verte een stem. Vlug pak ik de hoorn en haal hem van speaker af. Ik had idd iemand aan de lijn. De vrouw spreek engels en is slecht te verstaan (ver op de achtergrond). Ten eerste vertel ik haar dat ik 45 minuten in de wacht heb gezeten en dat zoiets echt niet kan. Dan vertel ik haar dat ik de colonflow en de avilean hebt besteld en ontvangen. Dat ik gezien heb dat je het 14 dagen mag proberen en daarna, als het bevalt, je gewoon de hele mep moet betalen. Dit is geen gratis proefmonster. Ook heb ik haar verteld dat ik door toeval al deze reacties heb gelezen en dat men zéér negatief over hun bedrijf is en dat er gesproken wordt over oplichting en dat mensen hun creditcard blokkeren en zelfs opzeggen. Dan dat je ook zomaar na 45 dagen weer een nieuwe pot toegestuurd krijgt. Ik vertel haar dat als je gratis een proefmonster besteld en die is voor 2 weken, zij dan ook pillen voor 2 weken moeten opsturen, niet voor een maand. Na die 2 weken zouden zij jou dan een email moet sturen, waarin zij vragen hoe het bevallen is en je eventueel een aanbod doen voor een bestelling. Dat is gratis proberen, niet na 2 weken alsnog het potje moeten betalen. Ze zei dat er dan niet meer besteld gaat worden. Ik zei dat als het product doet wat het belooft, ik echt wel die pillen wil hebben!
  Ze was het wel met mij eens dat een proefmonster gratis moet zijn en dat er niet na die proefperiode betaald moet worden, maar dat het
  management het zo had bepaald en dat Amerika op deze manier zaken doeten dat dat goed gaat. Ik haar gezegd dat wij Nederlanders daar niet van houden. Ook gevraagd of zij een nieuw bedrijf zijn, of zij net zijn opgestart. Nee, antwoordde zij. Wij bestaan al jaren en doen al jaren goede zaken in diverse landen. Ik vroeg haar of ze misschien onderbemand waren, omdat ik zo lang in de wacht stond. Ze vertelde mij dat ze met zijn 2en/3en zitten en dat wij ondertussen al 22 minuten aan het praten waren, anderen die bellen staan dus in de wacht. Ik vertelde haar dat ze hier wel wat mee moet gaan doen, want men is hier héél negatief over hun bedrijf. Ik zei dat het product misschien wel heel goed kan zijn, want daar lees ik niets over, maar dat hun manier van zaken doen niet echt betrouwbaar overkomt.
  Zij vroeg mij wat ik wilde voorstellen. Ik zei haar dat ik voor 2 weken pillen uit de potjes wilde halen, want dat had ik besteld, en de rest terug wilde sturen. En dat ik de nieuwe potjes niet wilde hebben, dus die kon ze annuleren. Dat kon niet, zei ze, want ze staan al klaar voor verzending. Ik zei haar weer dat dat niet kon, omdat ik die pas na 45 dagen na ontvangst van de huidige producten zou krijgen en dat ik net de potjes binnen heb.

  Ze heeft mij de RMA nummers gegeven, dit duurde ook een tijd, ze moest e.e.a. invoeren en daarna moest ze wachten dat het nummer gegeven werd. Gewoon traag dus.

  Ik haal dus nu voor 2 weken pillen uit de potjes en stuur de rest retour, aangetekend. Ik heb toch wel het idee dat de pillen wat doen. Dus….. niet ophangen!! Het duurd gewoon heel lang, tis gratis, dus zet hem op speaker.

  Heel verhaal, maar ik hoop dat ik jullie er een beetje mee help.

 52. Je hoeft je creditcard niet te laten blokkeren. Je kunt online, of via een formulier bezwaar maken tegen een incasso. Deze wordt vervolgens terug geboekt. Je kunt ook bepaalde bedrijven laten blokkeren zodat ze niet kunnen incasseren van je kaart. Neem voor meer informatie contact op met je creditcard maatschappij.

 53. Ik heb vandaag mijn creditcard laten blokkeren en een nieuwe aangevraagd. Kost wel weer 15,00 Euro, maar beter als dat ze weer geld afboeken voor de volgende levering, die ik niet wil. Het bedrijf blijft voor mij onbereikbaar. Wanneer ik het ook probeer het neemt iemand op en zegt met de klantenservive een ogenblikje geduld…………..en dan hang je 1 uur en absoluut niemand komt aan de lijn. Ze draaien een rustgevende muziek en voor de rest gebeurt niets.

 54. Als zo vele ben ik er ook met open ogen ingestonken, ik heb al zeker een keer op 10 de klantenservice gebeld en na ong. 7 minuten muziekje gehoord te hebben opgehangen. Heb wel mail gestuurd maar geen antwoord gekregen. Morgen ga ik het aangetekend terug sturen, met of zonder rma nummer. Nu heb ik geprobeerd mijn creditcard te blokkeren, ik kreeg te horen bij VISA dat dit niet helpt omdat de betalingen gewoon van de nieuwe kaart worden afgeschreven. Maar ze hebben wel een melding gemaakt en als ze wel afschrijven, terug bellen en betwiste betaling melden. Maar het beste er van hopen en eerst onderzoek doen voor ik in het vervolg iets ga bestellen.

 55. Ik wil geen producten meer van avilean ontvangen. Ik Wil uit het systeem worden verwijderd. Wie kan mij uit leggen hoe dit te doen? Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Mochten ze niet reageren dan zal alle door avilean genomen moeite te vergeefs zijn omdat het niet door mij wordt aangenomen en de creditcard wordt geblokkeerd.
  Ik wil avilean er ook nog er op attent maken dat ik dinsdag 27 maart 2012 pas het proefpakket heb ontvangen en dus ruim binnen de door avilean gestelde termijn van twee weken ben.
  Margreet Gemmink

 56. Dit is precies mijn ervaring. Ik gebruik het nu een week en ben ruim een kilo aangekomen!!!!!! Probeer te bellen maar krijg inderdaad alleen dit zenuwslopende muziekje. Zal ook mijn creditcard laten blokkeren.
  Pure oplichting!!!

 57. Hallo,
  Ik heb net die proefpakketjes besteld via mijn creditcard en toen ging ik op deze site van KASSA lezen en schrok me een ongeluk. Ik hang inmiddels al 10 minuten aan de lijn met dat nummer wat je kunt bellen om het stop te zetten, maar blijf irritant muziekje horen. Ik voel me echt heel dom. Ik heb ook al een email in het engels gestuurd waarin ik alvast vraag voor RMA nummer om de pakketjes terug te sturen als ik ze krijg. Verder heb ik meteen mijn bank gebeld en mijn creditcard laten blokkeren, gewoon voor de zekerheid, dat gaf mij een geruster gevoel. Die mevrouw van de bank zei al: “als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo” …En ze heeft natuurlijk gelijk, er bestaan geen wonderpillen om af te vallen….helaas….

 58. Hallo, ook ik heb de potjes besteld. Dat je de potjes na de 14 dagen proef moet betalen en dat er elke 45 dagen een nieuwe pot wordt verstuurd, waar je dan €10,- korting op krijgt, staat erbij tijdens je bestelling. Tja, je moet alleen even naar beneden scrollen. Ik kreeg daar vraagtekens bij, maar omdat je van de website consumentenadvies een andere code kreeg dan de website waar je naar doorverwezen werd om te bestellen, dacht ik dat je gewoon een gratis proefsetje kreeg. Niet dus, want hetzelfde staat in de brief die bijgevoegd is bij de potjes. Ik ben wel meteen begonnen met de pillen. Van de colonflow merkte ik de volgende dag direct wat van. Ik heb een slechte stoelgang maar kon gisteren en vanochtend goed naar de wc zonder kramp. Omdat ik de website moest doorgeven aan een kennis van mij en ik niet meer wist hoe de site heette, heb ik Avilean gegoogled. Tot mijn grote schrik zag ik in ene al deze nare en negatieve berichten. Ik merkte op dat het alleen ging over de manier van aanbieden van deze producten, maar niet over de producten zelf. Ik ben het er zeker niet mee eens hoe dit bedrijf zaken doet en dat ze niet goed te bereiken zijn is een slechte zaak, dat zet je aan het denken, maar ik hoor niemand over de werking van de produkten, of ze daadwerkelijk doen wat ze beloven. Ikzelf merk er wel wat van en ben eigenlijk nieuwsgierig wat het product na een week gedaan heeft. Ik ga ze wel proberen te bellen en zeggen dat ik alleen het proefpakket van 2 weken wil en dus het restant van de pillen terug stuur, omdat ik daarna zelf wil uitmaken of ik een pot aanschaf. Lukt dit niet, dan zal ik ook mijn creditcard blokkeren en de potten aangetekend terugsturen. Vind het trouwens vreemd dat de potten afzonderlijk verstuurd zijn en moeten worden, want het retouradres is hetzelfde. Zijn alleen maar extra kosten. Graag hoor ik van mensen die het produkt wel gebruikt hebben hun ervaringen.

 59. Voor een ieder die dit kan gebruiken, hierbij het bericht dat ik van de klantenservice heb ontvangen nav een zending capsules.
  Kennisgeving RMA Colon Flow
  Bestelnummer: 146869 Datum: 03/19/2012 12:11pm

  Beste Yvonne van de Geijn,
  Wij danken u voor het bellen naar de Klantenservice. Deze e-mail informeert u dat wij uw verzoek tot retourzending bestelling produkt Colon Flow NL16 (Trial), hebben ontvangen welke aanvankelijk werd verworven op de datum van 03/19/2012 12:11pm. Deze e-mail is slechts ter informatie verzonden. Deze e-mail niet beantwoorden.

  Uw RMA nummer is 146869512175971.
  Vergoedingen kunnen niet uitgevoerd worden zonder het RMA nummer en zonder retourzending van de Colon FLow™ fles (flessen) uit de offerte. Wij verzoeken u ervoor te zorgen dat u alle lege en/of niet gebruikte producten insluit. Wij stellen voor dat u uw product retourzendt aan ons middels UPS of USPS met een volgnummer om te zorgen voor een passende bijschrijving of annulering van bestellingen. Retourzendingen dienen gestempeld te worden voor validatie binnen 7 dagen vanaf de ontvangst van het RMA nummer. Wij verzoeken u te onthouden dat we geen vergoedingen kunnen uitvoeren voor Avilean™ bestellingen verworven in het kader van Lifestyles programma met automatische levering. Automatische naleveringen genieten geen vergoedingsgarantie.

  Mocht u vragen hebben met betrekking tot deze kennisgeving of mocht u van mening zijn dat u deze e-mail per ongeluk hebt ontvangen, alstublieft contact nemen met ons team van de Klantenservice op nr. 0800-022-0326 (maandag-vrijdag, 9.00 tot – 18.00 tot; zaterdag 10.00 uur-2.00 uur CET).

  Wij wensen u een lang en gezond leven toe!

  Met vriendelijke groet,

  Natural Health Network

  Wat dus belangrijk is dat je het RMA nummer vraagt bij de klantenservice. via e mail sturen zij deze door.

  Groet,
  Sproetekop59

 60. En tja… ook ik ben erin gestonken en wil jullie bedanken voor alle tips. Ik denk dat ik er goed vanaf ben gekomen en help daarom ook graag andere mensen. (Durf nog niet te vroeg te juichen maar ben positief)

  Ik heb op 19 maart j.l. avilean en colon flow besteld als proefpakketje. Inderdaad ook via een reclame op msn en via health natural network
  Gisteren, 27 maart, kwamen de pakketjes en had er geen goed gevoel over dus op internet gaan lezen en op deze site gekomen.
  Vanaf mijn mobiele telefoon was het 0800 nummer inderdaad niet te bereiken.
  Ik heb direct mijn creditcard geblokkeerd en een nieuwe aangevraagd. Just to be sure!
  Vandaag meerdere malen geprobeerd te bellen en uiteindelijk om 11:45 uur een aardige mevrouw aan de telefoon gekregen. De mevrouw is slecht verstaanbaar door de slechte verbinding dus zorg dat je vanuit een rustige ruimte belt. Ze sprak geen Nederlands maar goed Engels!
  Ik heb de RMA-nummers gekregen die je nodig hebt om de pakketjes terug te sturen. Deze kun je invullen op het stickertje die je kunt vinden bij je bestelling (op het despatch-document). De eerste cijfers van je RMA-nummer zijn de eerste cijfers van je ordernummer. Zo kun je checken of je het juiste RMA-nummer bij de juiste bestelling hebt.
  Je mag een aantal pillen uit de potjes halen maar je mag ze niet helemaal leeg retourneren!! Houd dus wat over!
  Sticker plakken op envelop, potjes erin en retourneren.
  Voor de zekerheid heb ik overal kopietjes van gemaakt en ga ik de pakketten aangetekend terugsturen.

  Zijn er al andere ervaringen van mensen die er wel vanaf zijn gekomen?

  Succes voor iedereen dit ook besteld heeft en voor de mensen die dit niet gedaan hebben een wijze les; niet doen!

  Mocht er weer iets raars gebeuren dan laat ik het jullie weten want ben toch nog niet helemaal opgelucht. Hoor graag ook van andere mensen hoe ze er vanaf zijn gekomen.

  • Dag Emmeliefje, ik heb ook een aantal maal contact gehad met de klantenservice en elke keer aardige dames aan de telefoon gehad. Gisteren hoorde ik dat er heel veel gebeld wordt (hoe zou dat nu toch komen?) door boze klanten die zich misleid voelen. Ik heb de potjes wel gekocht maar wil geen nazending ontvangen. Ook ik moet alle moeite doen om de potjes terug te sturen en ook ik heb RMA nummers ontvangen.

   Heb jij de potjes wel betaald of ook niet.
   Zelf vind ik het wel heel vervelend dat je als klant zoveel moeite moet doen om ervoor te zorgen dat je geen zendingen meer krijgt. Over klantvriendelijkheid gesproken!

   En ik vind het heel erg raar dat je de lege potjes terug moet sturen. Waar moet ik de rest van mijn capsules dan laten?

   Maar goed, ik hou je op de hoogte hoe het af loopt.

   Groet,
   Sproetekop59

  • Dag sproetekop,

   Ik heb de potjes niet betaald. Ik had alleen het proefpakketje. Maar bijzonder dat je al meerdere RMA-nummers hebt gehad en de boel hebt teruggestuurd! Dan kunnen ze je toch niets meer maken (volgens algemene voorwaarden) want dan doe je toch precies wat ze van je vragen?

   Hou me op de hoogte!

 61. Hoi Miranda,
  Gewoon het nummer wat op de brief staat; ik kreeg een Nederlands sprekende mevrouw; later heb ik nog even teruggebeld omdat ik iets wilde vragen en toen kreeg ik een echte Brit aan de telefoon die ik echt niet kon verstaan.Ik heb 2 colon flow en 2 avilean besteld, vier dus totaal, waarvan 2 voor mijn dochter. Je mag ze opmaken en dan leeg terugsturen als het niet bevalt. Ze heeft de datums om te proberen 3 weken verzet.

  • Dan had je geluk dat iemand de telefoon nooopnaam Ik heb een paaer gebeld en nooit Naar iemand op. Heb een aangetekende brief gestuurd en hoop dat niets meer van mijn rekening afgeboekt wordt.

 62. Heb via facebook een reclame gezien van Avilean waarin ze beweerden dat je een proefflesje mag bestellen en enkel de verzendkosten betalen, waar je nog korting op kreeg?? Zelfde voor colon flow. Ik heb beide producten besteld en eenmaal thuis zat er een brief bij dat ik na 14 dagen 69, 95 € per flesje moet betalen en bovendien elke 45 dagen beide producten opgestuurd zal krijgen en dit van mijn kredietkaart afgeschreven zal worden. Dit was nergens vermeld toen ik de bestelling plaatste, dus gaat mooi niet door! Kreditkaart gelijk geblokeerd, paar keer het nummer van de brief gebeld, niemand neemt op. Ik heb nergens getekend voor ontvangst van die flesjes, ze zijn bij mij thuis afgeleverd maar niemand heeft om mijn handtekening gevraagd. Als deze firma oplichters zijn die dit soort producten op deze manier door je strot proberen te duwen, zullen we ook naar hun flesjes kunnen fluiten. Ik doe geen moeite om te blijven bellen tot ik een nummer krijg om de producten te mogen terug sturen, ze moeten maar wat serieuzer met hun klanten omgaan!
  Denkt iemand dat ze me wat kunnen maken, nu mijn kreditkaart geblokeert is en ik de flesjes niet terug stuur ? Ik heb tenslotte nergens voor ontvangst moeten tekenen, wat ik ook vreemd vond?

  • Milly: Er staat echt een heel groot stuk tekst op de website waarin staat dat ze na 14 dagen een bedrag van 69 euro af gaan schrijven hoor! Heb het hier onder geplakt.

   “Uw introduktieaanbieding van 14 dagen eindigt 14 dagen na de datum van de bestelling. Als u tevreden bent over dit produkt en de resultaten van 14 dagen na uw bestelling, hoeft u niets te doen. Op dat moment zal van uw bankpas automatisch de betaling afgeschreven worden voor het proefflesje van maar 69.95 €. Als u niet tevreden bent met de aanbieding COLON FLOW, belt u dan naar de klanterservice in de proefperiode, 0800-022-0326 Maandag-Vrijdag 9.00-18.00 uur, Zaterdag 10.00-14.00 uur CET om te annuleren en om een nummer voor Vergunning voor de Teruggave van Goederen met de instructies voor de teruggave van het produkt, en u zult geen andere verplichtinge meer hebben. Om u ervan te verzekeren dat u niet zonder COLON FLOW zult komen te zitten, zult u na 45 dagen vanaf de eerste datum van uw proefaanbieding van 14 dagen, en elke 30 dagen erna, een nieuwe fles ontvangen. U zult betalen volgens de gereduceerde prijs voor Leden van maar 59.95 € (plus een kleine heffing van 4.95 € voor levering en afhandeling). Als lid van het Programma van COLON FLOW Lifestyle , bent u niet verplicht door te gaan. Zonder tegenstrijdigheden, zonder verplichtingen. Annuleer wanneer u maar wilt! We weten dat u dol op dit verbazingwekkende produkt zult zijn en dat u het gebruik ervan voort zult willen zetten!
   Zolang de voorraad strekt”.

   Dit stuk tekst is dus ook de reden dat ze van mij geen creditcardnummer krijgen en ik het ook niet ga bestellen.

   Dan doe ik er maar wat langer over om de kilo’s kwijt te raken.

 63. ik wilde het eigenlijk proberen, maar ik wilde het kopen zonder creditcard… nu lees ik al deze berichtjes en nu heb ik wel zoiets van hmm.. maar ik heb een hele goede recensie gelezen over de werking ervan.. en wil ze graag proberen, weet iemand hoe ik er gewoon aan kan komen zonder creditcard, zonder ideal? het liefst gewoon onder rembours… wil er namelijk zeker van zijn.. ?

 64. Hoi Miranda, gewoon het telefoonnummer bellen dat op de website staat alleen rond een uurtje of half drie, drie uur. Dan krijg je ze wel te pakken. Mij is het allebei de keren gelukt toen ik rond die tijd belde. Volgens mij zitten de dames in Engeland want het klinkt ook alsof ze in het buitenland zitten (bellen met vertraging). De dames die ik tot nu toe aan de telefoon heb gehad zijn heel erg vriendelijk.

  • Mij is het ook gelukt om te bellen rond 15.00 uur.
   (ook met vertraging gehoord.)
   tevens aangegeven dat ik het erg lastig vond omdat ik niet wist ofat er wel iemand was. (je hoort niet hoeveel andere nog voor je zijn; alleen dat verschrikkelijke muziekje) dat vrouwtje gaf aan dat ze dat al vaker gehoord had. en hoopte dat er wat aan gedaan kon worden.

 65. Ik ben naar de avilean website gegaan en heb een (nog een ) email gestuurd alleen dan in het engels dat ik geen flesjes meer wil en als ze dat wel doen dan blokkeer ik mijn creditkaart en bel de politie. Gisteren een email gekregen van avilean. Echt vreemd. Ze zeiden in het engels dat ze niet meer gaan opsturen en ze vroegen zich af waar zoveel slechte recencies stonden dat ik hun zon email had geschreven. Ik heb voor de zekerheid mijn creditkaart geblokkeerd want ik vertrouw ze nog steeds niet

 66. Ik heb ze ook niet bereikt. Heb nu het proefflesje aangetekend terug gestuurd en in een brief gezegd dat ik niets meer wil ontvangen. Zit erover na te denken of Ik aangifte doe bij de politie.

 67. Miranda, dat geloof je toch zeker niet? Wilma bestaat niet, en de persoon die dit zegt, is van Avilean. Wat een oplichterij zeg!

 68. Heb gisteren wel met hun gebeld, had ze gelijk aan de telefoon; aardige mevrouw, die ook wel begreep dat je niet binnen de gestelde termijn kunt reageren; heb nu uitstel gehad, want ik wil het eerst proberen. Ze doen echt niet moeilijk over terug te sturen produkten. Telefoonnummer is gratis, terugsturen ook; het valt denk ik wel mee.

  • Heb jij ze te pakken gekregen? Ik probeer ze al dagen te bereiken maar krijg geen contact. Mag ik vragen via welk telefoonnummer het jou gelukt is?

 69. Volgens mij is de 2de adres een post bus en de eerste op een university campus ergens in Schotland. Ik had gelukkig zoiets gezien op een TV programma in Engeland, met een waarschuwing om niet in te trappen.
  Dus ik heb het gelukkig niet gedaan.
  Maar had ik die programma niet gezien was ik denk ik ook in getrapt.

  • welk programma was dat? wat je had gezien.
   dan kan ik het nog terug zien op uitzending gemist oid

 70. Ik heb geprobeerd om deze firma te bellen om de bestelling af te zeggen, maar dat is natuurlijk niet gelukt. Ik heb het pakket nog niet ontvangen maar uit voorzorg heb ik de bank gebeld en mijn creditcard laten blokkeren, omdat ik absoluut wil voorkomen dat er zomaar geld van af wordt geschreven. Nu krijg ik een nieuwe kaart, maar dat heb ik liever dan betalen voor iets dat ik niet wil.
  Dit kunnen andere gedupeerden ook doen.

  Groetjes Emma

  • Hoi Pia, wat je ook kunt doen bij een volgende zending is de bezorger zeggen dat het pakketje weer retour mag.

 71. Shit, Ik heb geen proefmonsters besteld maar een pakket van 3 voor de prijs van 1 en colonflow 1 flesje. Ben er nu een week mee en nu zie ik de slechte reacties allemaal. Ik heb nergens zien staan dat je meer flesjes opgestuurd krijgt als je je niet afmeld. Meer wil ik niet. Ik heb website meedere mails gestuurd en gebeld maar geen gehoor. De website zelf in het nederlands is er ook niet meer. Ik ga morgen naar de bank hoop dat er nog iets aan te doen valt.. Mensen laat weten wat er gebeurd of het ook ons kan helpen.

  • Hallo Lin,
   Ik heb geen proefpakket besteld zoals de anderen, maar wel ‘korting’ gekregen op mijn potjes Avilean en Colonflow. Niet betaald met creditcard, maar met IDeal. Ook ik kan nergens kleine lettertjes vinden dat de leveringen automatisch doorgaan (en automatisch van je bankrekening afgaat). Nu ik bij toeval ineens deze reacties tegenkom, begin ik me toch zorgen te maken. Wat heb jij nu gedaan? Heb jij inmiddels wat vernomen?

 72. Ik voel me bedonderd omdat het proefpakket achteraf volledig betaald moet worden. Ik wil het direct terugsturen maar nietmand neemt de telefoon op voor een teruggaven!

  Bij deze moet ik het niet!!

  Ik wens een fatsoenlijke afwikkeling

 73. Heb ik via internet besteld, inderdaad moest ik met mijn creditcard betalen. Pakje was binnen een week thuisgestuurd. Geen proefpakket maar 6 dozen voor 141 euro. VISA gebeld verdere afschrijvingen kunnen teruggeboekt worden, als deze firma nog ooit iets af laat schrijven zonder mijn toestemming. Ik hoop wel dat deze pillen bevatten de ingredienten wat boven genoemd zijn. Ik ben echter bang dat iets in zit wat in de vroegere afslankpillen ook in zat, hier denk ik aan een soort
  pepmiddel…drugs zal ik niet meteen noemen. Een ding is zeker, sinds een week gebruik deze pillen 2 per dag, vanaf vandaag probeer ik dan een aangepaste 1200 kcal dieet bij te volgen. Mijn eetlust is vermindert, verlang ik niet meer naar zoetigheid, echter moet ik opletten dat ik wel wat eet, anders worden mijn spieren i.p.v. mijn vet afgebroken. Nog een opvallende verandering. Ik ga nu al twee weken met de fiets naar me werk. Begon met 3 kwartier voor de 7 km. Vandaag was ik in 30 minuten op mijn werk, inc. winkelen/broodjes en beleg halen. Ik haal iedereen in en laat me ver achter me met me fiets…ben ik nu aan het doping gaan gebruiken ???
  De pillen doen echt iets. Hopelijk wordt nog verder onderzocht wat in werkelijkheid in zit. Veel succes aan iedereen. Dikke kus

  • Hoi Dikkie, ik ervaar hetzelfde. Ik gebruik het nu 4 dagen en ik merk dat ik minder honger heb en minder trek in zoetigheid. Ook mijn ontlasting is een stuk beter, 2x per dag. Was al blij als ik dagelijks kon. Dus ja, ze doen wel wat. Ik denk dat er geen pepmiddel in zit, want dan krijg je hartkloppingen en zoveel energie, dat je gewoon moet rennen of zo. De bekende afslakpillen waren de Stackers (Stack I, II en 5) Daar zat Ephidrine in en daar werd je hyper van. Het zou zomaar kunnen dat deze pillen echt wel wat doen, maar ze hebben alleen een te agressieve verkoopmentaliteit. Ect Amerikaans. Heb zelf voor 2 weken pillen uit de potjes gehaald, want dat had ik besteld en de rest aangetekend terug gestuurd. Nu nog even afwachten of die weegschaal wat wil laten zien. :-)

 74. Ik wil iedereen waarschuwen om bij Avielean of Colon Flow te bestellen. Ik heb een proefmonster besteld en kom nu niet meer vanaf omdat je nergens kan opzeggen. Als je belt gaat nooit maar ook nooit iemand aan de telefoon. Ik mails gestuurd maar krijg absoluut geen antwoord. Ook in andere landen zoals b.v. in Duitsland wordt gewaarschuwd dat deze firma niet bereiken is. Ik ga nog een keer eem mail sturen een en brief, maar ik denk het heeft weinig zin. Anders ga ik aangifte doen bij de politie. Rotbedrijf.
  Hier de contactgegevens:
  Avilean Rucksendugen
  Nether Road
  Galashiels
  TD1 3HE
  United Kingdom

  Geschäftsadresse
  Natural Health Network, Ltd.
  Suite 7, Peel Haus
  30 Die Downs, Altrincham
  ENGLAND Cheshire WA142PX

  • Hoi Balance53,
   Welk adres is het nu? Gisteren proefpakket binnen gekregen en ik wil er ook meteen mee stoppen, na al die misleidende berichten.

  • Hoi Balance53. Ik heb ook diverse malen met het bedrijf gebeld en ik heb ze ook aan de telefoon gekregen. Zij hebben tevens antwoord gestuurd op mijn e-mail berichten. Ik stuur ook altijd een melding van ontvangst en opening mee zodat ik kan zien of het bedricht is ontvangen en geopend.

   Als je rond een uurtje of half drie belt dan kun je ze het best aan de telefoon krijgen. ’s morgens en laat in de middag heeft geen zin want dan krijg je ze inderdaad niet aan de telefoon en blijf je dat irritante muziekje horen.

   Ik wil de pillen niet meer en heb dit gisteren ook aangegeven in een telefoongesprek. Ik wilde natuurlijk ook een bevestiging van mijn afzegging maar die heb ik nog niet gekregen.

   Als je wilt zal ik je een bericht sturen zodra ik wat gehoord heb.

   Ik heb bij dit bedrijf ook niet zo’n goed gevoel en ik weet ook niet of het werkt. Een wonderpil bestaat ook niet.

   De enige reden dat ik besteld heb is door het bericht dat iemand van een omroep gebruik heeft gemaakt van deze pil en deze ook werkte. Als het echt oplichting is, lijkt het me raar dat een blad als Grazia er aandacht aan besteed en dat is dus wel gebeurd.

   Groet,
   Sproetekop59

 75. Ik heb voor 2,49 euro bij avilean een proefpakket aangevraagd. Ik heb hiervoor mijn creditcard gebruikt. Ik heb het pakket netjes ontvangen maar tot mijn grote schrik lees ik dat ik, als ik verder niets doe, automatisch vastzit aan een bestelling. Wat moet ik doen om hier vanaf te komen. Ik voel me behoorlijk beetgenomen door Avilean.

 76. Leest men de kleine lettertjes dan ziet men dat betaald moet worden met de creditcard en dat als je, binnen de proefperiode van 14 dagen wilt stoppen, je dit per tel. nr. moet doorgeven, anders krijg je prompt elke 6 weken voor een bedrag van 69,95 de pillen voor 6 weken opgestuurd. PURE oplichterij dus!! :o

  • De kleine lettertjes krijg je pas te lezen als de de proefzending krijgt. Je zit, wettelijk gezien, nergens aan vast omdat je alleen een proefflesje hebt besteld (en dat is ook bevestigd). Echter, je zou moeten reageren binnen zeven dagen na de bestelling, maar je krijgt het pakketje… zeven dagen na de bestelling. Dan blijkt het telefoonnummer onbereikbaar en in de bevestigingsmails staat al dat je er niet op kunt reageren. De kleine lettertjes beloven vervolgens maandelijkse zendingen en dito afschrijvingen en als klap op de vuurpijl een betaling van 65,95 voor het proefflesje.
   Terwijl het product kennelijk wel werkt, heeft de manier waarop het aan de man wordt gebracht alle schijn van oplichterij.
   Wat kun je doen? Er is maar één ding dat echt helpt: blokkeer je credit card. Binnen een paar dagen kun je een nieuw nummer krijgen. Als je abonnementen hebt (iTunes bijvoorbeeld) geef je daar het nieuwe nummer door. Voor de rest geen centje pijn.
   Vervelend dat het zo moet, maar het is de beste manier om je geld in je zak te houden.

   PS bij de credit card organisatie was ik niet de eerste die belde over dit geval…

  • Ik heb gelijk me creditcard laten blokkeren kereltje wacht nog op het proefpakket heb vandaag besteld en toen kwam ik erachter door google wat er aan de hand was. Wat heb jij met het proefpakket gedaan aangenomen of geweigerd ??

   Groetjes

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.