Artisjok Slimming Shots – Alcachofa de Laon

Ook de reclame gezien van Tommy Teleshopping of Tell Sell? Artisjok Slimming Shots of Alcachofa de Laon is het nieuwe middel tegen overgewicht, als we de reclame moeten geloven tenminste. Maar wat zijn artisjok slimming shots eigenlijk?

Eetlust Controleren

Als je op zoek bent naar een middel om je eetlust in bedwang te houden neem je gewoon een shot. Een shot bestaat uit een klein flesje met een vloeistof die je op moet drinken. Slim Shots stimuleert het lichaam om het natuurlijke eetlust controle-mechanisme af te remmen. Hierdoor eet je minder en krijg je achteraf niet de rekening gepresenteerd voor het overmatig gebruik van smakelijke gerechten. Het geheim van Alcachofa de Laon zit volgens de reclame is artisjok harten.

Artisjok Slimming Shots Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Artisjok Slimming Shots zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Artisjok Slimming Shots graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Met een set van 14 flesjes Artisjok Slimming Shots van 30 milliliter kun je een kuur van 14 dagen volgen. In Nederland en België kost een set van 14 flesjes 49,95. We hebben ondertussen ook goedkopere aanbiedingen op internet gezien. De Cynarine in het product zorgt voor een snelle vetverbranding, het houdt je vochtgehalte in balans en ontdoet je lichaam van gifstoffen. Alcachofa de Laon bevat veel vezels, is goed voor de darmflora en heeft een laag caloriegehalte. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd om tijdens de eerste week twee shots per dag in te nemen. Een shot is 20 calorieën en tijdens de tweede week volstaat een shot tijdens het ontbijt. De leverancier achter het product adviseert terecht dat je naast Slim Shots ook een evenwichtig dieet en lichaamsbeweging nodig hebt om af te vallen. Het gaat dus helaas niet helemaal vanzelf.

Artisjok Slimming Shots Recepten

Het is aan te raden om Alcachofa de Laon te combineren met een verantwoorden levensstijl en gebruik te maken van lekkere en gezonde recepten. Hiervoor kun je het 7×7 Afslank Receptenboek downloaden. Deze recepten hebben een aantal voordelen.

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor alleenstaande/singles, stelletjes en families.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden (elke week weer opnieuw).

7x7_button

Het 7×7 Afslank Receptenboek vs. Andere Diëten:

overgewicht grafiek

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Alcachofa de Laon Thee

Na de flesjes met druppels is er ook een variant van het afslankproduct verschenen in de vorm van thee. Lees meer over Alcachofa de Loan Thee.

Alcachofa de Laon en de FDA

Net zoals veel andere wondermiddelen is Artisjok Slimming Shot (nog) niet goedgekeurd door de FDA, daatnaast zijn er geen duidelijke details bekend over de ingrediënten en of ze invloed hebben op je gezondheid. Wel is bekend dat Artisjok Slimming Shots Fenylalanine bevat (50% van aspartaam), dit kan gevaarlijke gevolgen hebben voor diabetici en mensen met ADD / ADHD. Ook wordt het product afgeraden voor  patiënten met PKU. Artisjokhart wordt overigens gebruikt in verschillende afslank producten zoals drankjes, capsules en creme. Het wordt verkocht onder  namen als Alcachofa de Laon, Alcachofa Vials, Artisjok Slimming Shots en Ampolletas de Alcachofa.

Ingrediënten Alcachofa de Laon

Artisjok Slim Shots bevatten natuurlijke haver, palmolie, kunstmatige vanillesmaak, zoetstof, aspartaam (fenylalanine) en beta caroteen kleur. Fenylalanine bestaat voor 50% uit aspartaam, een kunstmatige zoetstof die vaak gebruikt wordt in dieetproducten. ADD / ADHD-patiënten en diabetici kunnen last krijgen van negatieve bijwerkingen als gevolg van het consumeren van dit ingrediënt. Degenen met PKU, of met een risico op PKU, wordt geadviseerd om het product niet te gebruiken. Fenylalanine kan zelfs hersenbeschadiging veroorzaken.

Dieetadvies

In tegenstelling tot veel andere wondermiddelen lezen we op de site van Alcachofa de Laon vrij uitgebreide informatie over voldoende beweging en voedingsadvies. Er wordt aangeraden om drie keer per week gedurende 30 tot 45 minuten te bewegen. Daarnaast wordt regelmatig bezoek aan een sportcentrum aanbevolen waar zowel cardio workouts als krachttraining gevolgd dient te worden.

Conclusie Artisjok Slimming Shots Alcachofa de Laon

Is Artisjok Slimming Shot Alcachofa de Laon nu echt een wondermiddel? Aangezien de werking erg vaag blijft, zijn we erg benieuwd naar de ervaringen. Jullie zijn aan zet om het product uit te proberen. Top of flop?

Laat hier jouw reactie achter of lees hier de ervaringen van andere bezoekers.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

1547 Reacties

 1. Ik heb er veel over gelezen negatief maar ook posetief reacties maar nog steeds twijfel ik of het wel echt waar is

 2. Na 3 zwangerschappen en evenveel plakkende kilo’s ben ik echt toe aan een serieuze afslankbeurt. Ik voel me wel goed in mijn vel, ben gelukkig, eet sowieso gezond en ben sinds 3 weken aan het sporten gegaan… toch zou deze extra kuur me misschien een leuke boost geven om deze overtollige kilo’s aan te pakken..

 3. Ik heb al heel veel dieetprodukten geprobeerd dit wil ik ook uitproberen volgend mijn buurvrouw is ze door deze slimmingshots afgevallen wil het daaron eens graag proberen

 4. Ik heb afgelopen vrijdag de proefpakket van Artisjok ontvangen en wil deze meteen stop zetten. Heb veel last van mijn buik gekregen.
  Ik ontvang graag een bevestiging van de opzegging.
  MvG,

  Mw. Marhwie

 5. Pas op na verzenden van proef pakket, en terug verzenden van proef pakket naar antwoord nummer verdwijnt je pakket en komt nooit aan en moet je alsnog €50,- betalen.
  Dus bewaar bon van verzending als bewijs, wat een idiote actie
  Wat een onzin en oplichters !!

 6. Ik heb Artichoke geprobeerd voor nu 12 dagen en het heeft niks geholpen….ik stuur mijn proefpakket van 14 dagen terug en zeg hiermee op. Tevens was ik erg verbaasd dat er bij het aanvragen van een proefpakket er na het aanvragen pas bekent wordt dat je na 14 dagen vast zit aan een contract…en je 50 euro moet gaan betalen. Met vriendelijke groet, Sandy Rummenie

 7. Tsjah, als mensen hun maagjes blijven vullen met dikmakers, en de auto pakt inplaats van de fiets, helpt helaas geen enkel middel. Je moet er wel iets voor doen, en dit middel helpt er prima bij om het gewenste resultaat zeer snel te behalen!! 13 kilo kwijt.. and counting!!

 8. Ik heb het geprobeerd, na 2 weken 2 kg aangekomen. Maar mijn “zwembandjes” zijn een stuk kleiner geworden, twijfel of ik na al die neg.berichten door moet gaan.

 9. Ik lees dat de (groene) blaadjes stoffen bevatten die helpen afvallen. Die nemen vetten van de maaltijd op, dus is het alleen effectief na de maaltijden. Ik lees nergens dat je van artisjokharten afvalt….wel dat het gezonde stoffen bevat. En ik las dat in de shots de harten zaten verwerkt. Gek dat het dan niet werkt….

 10. Er zijn vast producten die je laten afvallen, vaak zitten er allerlei chemische stoffen in dat het roofbouw is.
  als je aanleg hebt om vet op te slaan en je wil PERSE afvallen, wees dan streng voor jezelf:
  – eet vaker en kleine porties
  – probeer suiker, vet, goedkoop eten te vermijden
  – eet zo weinig mogelijk buiten de deur mits het een gezonde maaltijd betreft
  – probeer supermarkten te vermijden, ga eens naar de markt of naar alternatieve winkel
  – train like a beast and sleep like a baby
  – mis je enige kennis van sport (met als doel afvallen) , schakel dan een coach in

  good luck!

 11. Marina van Zeebroeck jawel, is wel leuk. typisch dat alleen vrouwen hierin trappen haha,zie net die achterlijke reclame.

 12. Raar heb het niet van tv,maar wel van het mannelijk geslacht gekregen,het hielp bij hem,nu bij mij niet,dus beste Mike van den Bos veroordeel niet iemand zomaar

 13. je moet het ook niet nemen voor je gaat slapen
  je moet het juist nemen voor je gaat eten !! maar ik ben er ook mee gestopt hoor zit aan de thee nu en ben 3 kilo kwijt met pu erh thee is een chineese maar werkt goed! en ik gebruik een beetje alles ook citroenen af en toen je moet je niet aan 1 houwen dan gaat je lichaam er aan wennen en val je niet meer af en je moet natuurlijk veel drinken ik drink zo’n ander half liter van die thee en water soms 2 bekers thee en bewegen door dat dat ik verschillende dingen doe ben ik wel in totaal 10 kilo kwijt in korte tijd en eet niet zo veel denk dat ik er grof gezegd half jaar over gedaan heb!

 14. Ik gebruik het nu een week en ben nog geen gram verloren…… Heb geen last van misselijkheid oid, neem het voordat ik ga slapen.
  Ik vind het geen aanrader, nu maar actief de sportschool in! Toch gezonder……

 15. Ach als je alles uit een flesje zou kunnen halen zou er toch geen mens meer rondlopen die te zwaar/te dik /te moe af noem maar een kwaal op :-)
  Het ziet er allemaal geweldig uit maar uiteindelijk word alleen je knip er lichter/dunner van dus heb maar een advies trap er niet in :-)!!!!!

 16. Niet aan beginnen! Ik wou er ook aan beginnen. Ik heb vanmorgen 1flesje gehad.onderweg naar mijn werk duizeligheid en zweetuitbraken. Auto aan de kant van de weg gezet rn gewacht tot het wegzakte. Wat een troep!

 17. hallo ik ben net 2 dagen bezig 2 flesjes gedronken en ik stik van de pijn in mijn zij de Gal ben bang ermee door te gaan voel me ook misselijk

 18. ga het niet bestellrn! slechte reacties wat wel zeker werkt is modifast 2x per dag een shake brn in 1 week 2 kilo kwijt !

 19. Ik heb niet alle reacties gelezen zijn er een hoop!!

  Net besteld voor 14 dagen ik weeg 72 kilo en wil graag rond de 60 kilo uitkomen.
  Ik loop 4 x per dag met de hond waarvan de laatste wandeling een uur tot anderhalf.
  Ik ben gestopt met roken, helaas meer gaan snoepen en bijna 5 jaar geleden zwanger geweest.
  Hiervoor woog ik 49 kilo.
  Ik snoep nu al minder beweeg dus veel doe alles lopend of op de fiets hoop hiermee als ondersteuning toch wel 10 kilo kwijt te raken (als ik het smerige drankje kan binnen houden als ik het zo lees) succes voor de andere dames hier!!

 20. Ook eens ge probeert , product verkregen als vervanging met zelfde werking .Resultaat na 3 flacons was 2kg bij en een opgeblazen gevoel . Net even meer info opgezocht via internet ; slecht voor diabetici direct stopgezet dus . Je kan ook geen geopende verpakking terug sturen hoe moet je het dan proberen ? Beetje meer op de voeding letten dan maar.mvg

 21. Nu 8 dagen bezig en 1kg afgevallen. Ik had in totaal voor 28 dagen besteld en maak het zeker af. De smaak is niet om over naar huis te schrijven, maar toch went het enigszins. Ik eet gezond en sport 2x per week, maar dat deed ik ervoor al. Ben zelf al 23kg afgevallen maar bleef nu al een half jaar steken op de laatste 5kg die ik eraf wil. Natuurlijk zal dit niet bij iederen (hetzelfde) werken, lijkt me logisch!

  Succes iedereen!!

 22. Hallo allemaal,

  Op tv lijkt alles van teleshopping geweldig. Zet mij een half uur voor tellsell of tommy teleshopping en ik ben bijna niet meer tegen te houden om iets te bestellen.
  De afgelopen weken hield het mij al bezig om mijn eetpatroon om te gooien en weer een abbo bij de sportschool af te sluiten. Vandaag ga ik weer voor het eerst naar de sportschool en laat ik alle tussendoortjes staan.
  Maar toch kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik de shots gekocht. Ik heb 14 flesjes en heb er inmiddels 3 gehad. Zie nog geen verschil op de weegschaal..
  Misschien komt het nog en anders heb ik het geprobeerd en weet ik dat het niet werkt.
  Het allerbelangrijkste is gezond eten en veel bewegen. Eigenlijk is het dus niet nodig om zulke producten te kopen, maarja….. Soms lijkt het allemaal zo geweldig en is het net even dat stimulansje dat je nodig hebt om aan jezelf te gaan werken.
  Zo gauw je betaald voor een product dat je ‘dunner’ maakt let je bewuster op wat je eet. Ik denk dat het daarom meer te maken heeft met psychologische aspecten dan dat de producten je daadwerkelijk afslanken.
  Maar voor de mensen die het product willen proberen, waarom niet? Wie weet zit er echt iets in waar je lichaam op reageert en je veel kilo’s verliest.
  Iedereen die in strijd is met de overtollige kilo’s, heel veel succes!

 23. Als het drankje voor 50 procent uit het kankerverwekkende aspartaam bestaat moet je je afvragen of overgewicht slechter voor de gezondheid is dan aspartaam.

 24. Ik heb het ook in huis gehaald en ondanks dat ik ook nog eens in de overgang zit, ben in 2 weken tijd 4 kilo kwijt. Voor ik het gebruikte drink ik automatisch ongeveer 2 liter water per dag en sport erbij 1x per week 3 uur. En dagelijks fiets ik naar mijn werk 12km. Houd rekening met wat ik eet. Geen grammetje eraf, bleef op gewicht. En nu ik dit erbij gebruik, voel me fitter, lekkerder in mijn vel. De werking begon na 2 dagen, minder eetlust. Het smaakje is erg wennen, maar goed. Ik vind het een prima product. Het zal niet bij iedereen helpen, dat staat ook in de informatie die je erbij krijgt.

 25. hoi allemaal
  ik ben nu 5 dagen bezig en niet afgevallen maar zelfs een beetje aangekomen! ik snap er werkelijk niets van
  Ik ben Zaterdag begonnen door het sochtends meteen te nemen ,
  helaas had ik savonds wel een verjaardag waar dus wel 10 glazen bier in mijn keel verdwenen
  Zondags heb ik lang geslapen maar savonds nog wel even een flesje achterover geslagen
  Maandags heb ik voor het eten een genomen
  En dat zelfde geld voor gisteren en vandaag
  ik heb in die dagen niet gesport want volgens de reclame was dat helemaal niet nodig
  en was het juist voor de mensen die daar geen tijd voor hadden
  Ik ga het nu anders aan pakken door iig 2 x in de week 1 a 2 uur te sporten en elke dag 30 min te wandelen met de hond en verdar alleen nog maar water te drinken en geen vetten en snoep

  Tot over een paar dagen!

 26. Tot nog toe is niet bewezen dat Aspartaam per definitie slecht voor je is. de genoemde klachten zijn inderdaad zo nu en dan aanwezig maar dit geld voor de personen die hier gevoelig voor zijn.
  Daarbij is het fenylalanine wat maar voor 50% uit aspartaam bestaat en dus niet de zoetstof in kwestie is.

 27. Zo veel verschillende verhalen… Kan natuurljk ook niet anders, omdat we allemaal zo verschillend zijn qua aanleg ed.
  Ik sport dagelijks en kan mezelf inhouden en raakte nieuwsgierig na het zien van de commercial.
  Of ik het zal aanschaffen weet ik nog steeds niet…

 28. in de eerste 2 weken viel ik er ook van af maar toen ik weer 1je nam viel ik er niks van af dacht nah michien sta ik ff stil maar heb in totaal 3 keuren van gebruikt en ben maar 2 kilo kweid geraakt
  dus ben er mee gestopt vind het niks als je er mee door wil gaan tis leuk voor de eerste 2 weken bij mij dan nu sport ik meer en eet minder neem citroen 2 helen per dag in water of thee nou gaat heel goed echt als je minder eet gaat nog beter als die i noem het maar rotzooi en tis nog duur ook maar dan praat ik voor me zelf hoor lees ook vaak dat mensen er kilo s mee afvallen nou die hebbben geluk denk ik maar hahaha oja en savond niks meer eten he help oook heeel veeel euh bij mij dan tis wel moeilijk hoor als je bent gewent om savonds nog wat te knabbelen hahah nu zeg ik steeds tegen mn maag houd je bek whahahah en denk weer aan de volgende morgen dan neem ik weer een lekker broodje hih

 29. Hallo,

  Wou even mijn revieuw geven over de alcachofa de laon shots…. Ik heb het 2 weken gebruikt en ben 3 kilo afgevallen, maar heb tegelijkertijd goed op mijn voeding gelet. Ik ben dus aardig tevreden, maar ik twijfel nog of ik het nog een x bestel want de smaak daarentegen was echt afgrijselijk. Zelf gemengd met water of jus’ de orange (zoals ze al aanraden) was niet te doen. Ik heb dus maar mijn neus dicht gehouden en flink gekloekt en daarna goed gespoeld met water.
  Dus voor mensen die tegen een scherpe zure en bittere smaak kunnen en er ongeveer 30 euro voor over hebben, zou ik het aanraden. Het kan verder niet veel kwaad en misschien heb je de geluk dat je er ook nog van afvalt.

  Gr Shary

 30. Ik gebruik het nu 2 maanden en ik ben blij dat ik het gekocht heb ,7 kilo , het is wel vies om te drinken maar het werkt wel ga wel erbij sporten wandelen
  topie nog 5 kilo eraf en ik zit op me gwicht wat ik was dus mensen proberen

 31. Ik heb het vandaag besteld dus ik hoop dat het wel gaat helpen voor mij ik sport ook 4 keer per week we zullen zien

  • Hoi Floor,

   Je bent 7kg afgevallen in 7 dagen(= 1 kuur)?
   Hoe gaat het ermee?
   Had je veel overgewicht?

   Ik twijfel om het te kopen en verneem graag van je.

   Groetjes!

 32. ik vind het ook oplichters,het helpt geen zier.En de personen die op de TV reclame maken voor het product,krijgen vast en zeker betaald voor hun verhaal !

 33. nee ik zou het niet doen…. neem dan groene thee met verse citroen
  citroeen breekt ook vet af! gewoon veel water en thee drinken nog goedkoper ook en bewegen

 34. allerlei afslankmiddelen die niet of nauwelijks werken maar wel op grote schaal worden gekocht. het is voor alle fabrikanten toch geweldig dat die koe onbeperkt valt te melken. want niemand wil graag dik(ker) zijn. ze zouden dit wettelijk moeten verbieden – mensen belazeren voor (veel) geld.

 35. Meer bewegen, gezonder eten en tegelijk deze rommel. Wat is dat de verandering die het afslanken bevorderd? 1 van de 3? Alle 3? Dat is echt niet te zeggen! Als ik dan ook nog lees dat het gevaarlijk is voor diabeten en zelfs hersenbeschadiging kan veroorzaken dan is mijn conclusie simpel: ouderwetse kwakzalverij! Wat ik dan niet begrijp waarom de FDA zich niet nadrukkelijk uitspreekt hierover, verbieden die troep! Maar net als met zoveel andere dingen zijn officiele instanties uitermate zwak daarin.

 36. ik zit nu aan de verse citroenen dat breekt ook vet af en idd net wat je zecht trainen maar wel met gewichten wand cardio hoorde ik is weer wat minder voor je lijn of in combinatie dat is ook goed
  dussss vooor mijn geeen afslank troep meer en gewoon normaal eten geen snoep en savonds ook niks meer en belangrijk 2 half liter water en groene thee

 37. Eindelijk iemand met verstand , de bedenker van alcachofa is lachend rijk geworden van domme mensen die hun geld aan een waardeloos middeltje hebben uitgegeven , voel je je dan niet knap lullig , heb 8 mnd getraind 4 keer in de week en ben 30 kilo lichter en veel strakker en dat voor 9,95 per maand betalen aan de sportschool , kom op kom op nou ;-)

 38. eigelijk zijn al die afslank middelen niks tis geld kloppenrij idd meer bewegen en op je eet gewoonte letten dan kom je al een stuk vedder en Alcachofa de Laon tja ik ben er 4 kilo van afgevallen met de eerste 14 flesjes daarna niks meer en ik heb er in totaal 3 pakken van gehad dus ik koop ze niet meer!

 39. jullie hebben het wel allemaal over helpt wel helpt niet , maar alleen via die shakes gaat het niet lukken . Je moet er zelf ook wat voor doen met lichamelijke beweging.

 40. Als u zou weten hoeveel ik al niet gespendeerd heb aan allerlei middeltjes om toch maar een paar kilo’s te kunnen afvallen zou je perplex staan.

  Daarom sta ik een beetje huiverig tegenover die potjes met pillen , poeders, flesjes en noem maar op die een wondermiddel zouden bevatten om lekker slank te worden.

  Daar komt dan nog bij: hoe is het allemaal ten opzichte van onze gezondheid want het is gebleken dat vele diëten niet al te gezond zijn zoals daar zijn het 17 dagen dieet, Dr Atkins etc.

  Mijn laatste flop was artisjokke extract in kleine flesjes, hielp bij mij totaal niets maar wat wel helpt is een voor mij ongezellige leefstijl wat wil zeggen je onthouden van alle lekkernijen waar dan ook, thuis zowel als op een feest als op vakantie nooit meer genieten dan vliegen de kilo’s er niet af maar je valt terdege af en omdat het enigen tijd in beslag neemt kom je ook niet meer zo snel aan.

  No cure no pay zou in deze een oplossing zijn maar daarvan heb ik in deze aanbieding ook nog niets gelezen

 41. ik ben er nu bijna 3weken mee bezig en moet zeggen ben wel afgevallen mn buik is een heeel stuk minder ben ongeveer 4 kilo kweid …ja bij de 1 helpt het wel en ander niet we zijn niet allemaal het zelfde moet wel zeggen in de laatste week ben ik wel misnder afgevallen maaar het werkt wel ..en te snel afvallen is ook niet goed dan komt het net zo hart weer aan

  • Me moeder is er 10 kg mee afgevallen in 28 dagen en me vader is er 7 kg mee afgevallen. Daardoor ben ik erg enthausiast geraakt. Nu ben ik bijna een mand bezig, maar er is niks af….werkt niet bin iedereen :-(

  • beste heb mijn bestelling gekregen maar wening uitleg wanneer je beste inneemt daar ik ook npg dieet volg met via protisplusmodifast met appotheekvriendelijke groeten mieke

  • Waar hebben al die mensen hier leren schrijven zeg ? Het lijkt wel of er hier een bus analfabeten bezig is ! Sorry,moest eruit ! Johan.

 42. hallo, ik heb hele goede ervaringen met het eten van enerchia (chia zaadjes). Ik maakte daar zelf een shake van met de zaadjes, volle yoghurt en eiwitpoeder en was fruit voor de smaak. Het principe van weinig koolhydraten en dan dus wel gezond vet en eiwitten spreken mij aan. Door al dat magere eten, eten we meer en meer koolhydraten. Deze worden omgezet in glucose en vervolgens heb je dan weer insuline nodig om deze glucose te verbranden. Insuline is een vetopslaghormoon.
  Meer vet en eiwitten geven veel meer verzadiging. Hierdoor minder snaaien
  Vervolgens goed sporten en veel groente eten.
  Gewoon heel gezond
  Dus mij devies is weinig koolhydraten en niet mager eten. gezond sporten. Dan lijkt het plots vanzelf te gaan, zonder honger en snaaien en chemische toestanden!

  • Dit lijkt mij ook inderdaad het beste om goed verantwoord af te vallen! Ik ben ook op die manier bezig ,moet alleen nog de moed vinden om te bewegen ! Ik draag een brace en het enige wat zou kunnen is op mijn hometrainer springen….awel dat wordt mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar. Het moet me lukken he! Duimen maar!!!! Ik zoek steun langs deze weg en hoop dat het me lukt! Jose

 43. Jammer dat er zoveel mensen zijn die zeggen dat je gezond moet eten en veel bewegen. Helaas valt niet iedereen hiermee af. Daarom word er ook zoveel geld verdient aan die zo genaamde gezonde producten.
  Je denkt verstandiger te zijn met zoetjes, dieet en ligt producten. Helaas is dit dus nog schadelijker voor je lichaam! Zo staat mijn lichaam dus al 15 jaar in de “spaar”stand! Ik kan bewegen en diëten wat ik wil, afvallen doe ik dus niet. Ik val nu dus af met het eten van volle en volkoren, natuurlijke echte producten. Alles is minder in hoeveel heid (behalve groente) en ik heb geen trek/ honger of vreetbuien. Mijn haar, nagels en huid zien er beter uit en ik voel me energieker en beter.
  De verleiding naar een zogenaamd hulpmiddel blijft af en toe wel, totdat ik bovenstaande artikelen lees.
  Het oordelen over hoe af te vallen is veelste makkelijk en vaak zo fout. Ik weet meer over voeding dan mijn slanke kennissen etc. Ik denk dat wat dat betreft dat voor de meeste mensen met overgewicht geld.

 44. Katja Brouwers idd goed oppassen,is mij ook gebeurd,maar dit keer gewoon betaald na 14 dagen,geen visa ofzo

 45. Pas maar op. Ik kende iemand die ook zoiets bestelde, en elke maand rekende ze automatisch 200 euro aan zonder dat er zelfs nog een pakketje aankwam… na een half jaar is het nog niet gestopt, omdat het in de algemene voorwaarden van uw aankoop staat dat je of iets koopt, of gewoon betaalt…

 46. Boone Maggy geen enkele van die shakes of pillen helpen ge creeert enkel jojo effect of ge moet het gans u leven pakken

 47. kweet het mja, ik hoop altijd, sporten kan ik niet, en extreem eten doe ik ook al niet, drink elke dag 2l water, ale ja… Ok int weekend soms eens friet en soms een stukje chocolade mja alles opgeven vind ik zo pfff.

 48. het helpt geen reet, ik probeer het terug te zenden, zei nog aan telefoon dat ik niet kon sporten, ben zwaar fysiek beperkt, zit in rolstoel, tkon geen kwaad zeiden ze, ik heb niet minder of meer honger, moet enkel meer plassen, das alles wat ik voel!!

 49. Artishocken kan je kopen in een blikje, lekker in de salade! Werkt ook als je aan het diëeten bent. Ik denk dat het wel eens vochtafdrijvend kan zijn net als venkel. Dan werkt dit middel zeker de eerste paar dagen. Maar je verliest helaas geen vet. Dan moet je echt bewegen en minder snoepen. Neem een hond dat werkt nog beter, 4 keer per dag een kwartier lopen, en met de fiets naar je werk. Als je dan ook nog op de fiets je boodschappen doet kan je ook niet zoveel meenemen. En als je in het zonnetje bent bouw je vitamine D op wat ook weer een hoop voordelen heeft.
  Als dit middel de eetlust remt kan je ook gewoon chroom tabletjes slikken, die remmen de eetlust ook!
  Conclusie: veel bewegen en minder eten.

 50. Ik noem dat geen reactie plaatsen …
  T lijkt erop alsof je door ze betaald word ik sport elke dag 3 uurtjes en eet alleen maar gezond , heb dit spul erbij gebruikt en t werkt niet sterker nog huisartsen en sportinstructeurs raden dit af , ik bedoel heb je de biggest loser gezien ? Daar gebruiken ze dat soort hulpmiddeltjes toch ook niet in , kzou zeggen denk na voordat je geld uitgeeft door luiheid , ga sporten en dieten en val gezond af . En nog even dit Dit spul is wel kankerverwekkend !!!

 51. Toch wel leuk al deze berichten te lezen…. volgens de een kan je er kanker van krijgen vanwege bepaalde stoffen die er in dit drankje zouden zitten…. de ander vindt het weggegooid geld omdat er niks af is…. de ander weer blij dat dat persoon wel is afgevallen.. en ik….. Tja .. mijn dochter had het voor een hele maand afgeschaft, inclusief de thee en klaagde ook dat je niks af was gevallen….. Het gaat erom dat wanneer je het gebruikt je niet meer moet gaan eten en snoepen omdat het ‘wondermiddel’daar niet op berekend is… ik heb van mijn dochter de overige 10 flacons en thee gekregen omdat ik het wilde proberen…. resultaat …JA.. nade 6e dag was ik al 2 kg kwijt.. geen enorm gewicht maar toch… en ik denk dat ik het maar voor twee maandjes ga proberen….. dat zouden alle klagers eens moeten doen, wel normaal blijven eten en niks extra’s omdat je het ‘wondermiddeltje slikt’,. (Een spons kan ook niet meer water bergen dan dat dat in zijn capaciteit ligt,) en dan pas commentaar leveren…………. Sukses, bij mij helpt het wel.

 52. Ik ben er ook in getrapt!!
  4 weken deze rotzooi geslikt, gesport erbij, eiwit dieet erbij gedaan geen zoetigheid geen snacks, iedere dag verse groent en vis in plaats van vlees.

  EN NUL COMMA NUL KILO AFGEVALLEN..
  Mooie reclame, maar werking is NUL pure onzin het afvallen met dit spul.

 53. Ik heb bewondering voor mensen die dit kunnen nemen.
  Ik heb het puur geprobeerd, in een glas water, in een glas jus d’orange. . . . . .
  Maar mijn lichaam stoot het blijkbaar meteen weer af want ik kots het er meteen na innemen weer uit. Ook een manier om af te vallen maar niet zoals het hoort :-(
  jammer maar helaas dus niet voor mij weggelegd.

  • Dat heb ik dus ook.
   Wat smerig en dan heb je het eindelijk naar binnen gekregen en dan kots he het weer uit.
   Ik geloof niet dat dit spul op deze manier moet werken

 54. Als deze wondermiddeltjes echt werken dan zouden zeiecht niet bij tellsell oid worden verkocht. Dan waren ze allang door doctoren voorgeschreven. Als je echt wilt afvallen moet je er ook iets voordoen vet verdwijnt niet zomaar. Neem een soort van sonja bakker dieet maar ontbijt gewoon goed. Een bak magere yoghurt met cornflakes en een boterham kan prima sochtends eet bij de lunch 2 boterhammen of crackers met iets erop en eet savonds aardappels groenten en vlees oid. Let op wat je eet en eet vaak mager vlees en eet maar max 3x per dag en als je een keer een snack wil neem dan een stukje komkommer of 1 augurk . Drink min 2L water per dag en magere zuivel productsn en geen frisdrank en ook geen light produchten. En het ena belangrijkste is:

  IEDERE DAG VEEL SPORTEN EN BEWEGEN EN VEEL VERBRANDEN!!!!!!!!

  Zodat je meer energie verbrand dan dat je binnen krijgt maar dat je wel de normale hoeveelheid voedingstoffen binnen krijgt zodat je geen tekorten krijgt!
  Ik woog eerst 87 en nu nog maar 65 door zoveel mogelijk te fietsen en te bewegen en iedere doordeweekse dag minimaal 1 uur intensief in de sportschool te sporten cardio en kracht training van alle spiergroepen verspreid over de hele week in een schema en dan zo zwaar trainen dat je altijd echt goed kapot bent en ik ben gestopt met snoepen alleen af en toe 1 snoepje of een 1 klein handje ships te nemen en verder 3 x per dag eten. En het alle belangerijkste:

  CONSEQUENT ZIJN

  Weet wat je eet en weet wat vettig is in de periode dat je aan het afvallen bent. En dat een paar snacks al heel veel schade doen. Tegenwoordig kan ik zo goed als eten wat ik wil , omdat ik niet meer afvallen wil en ik altijd consequent blijf zoals heb ik minder hard gesport dan mag ik die dag ook minder eten. En ik ben nu sinds een paar maandjes nog 0,9 afgevallen , maar dat varieerd nog wel een beetje. nadat ik gestopt ben een stuk meer gaan eten alleen dat heb ik heel langzaam opgebouwd. En ben evenveel blijven bewegen. Netzoals toen ik vorige jaar begon toen heb ik de eerste 2, 5 maand het dieet en de training opgebouwd , zodat me lichaam niet al mijn voedsel direct omzet in vetten. Om dezelfde reden heb ik het dieet ook na de tijd afgebouwd en ben ik het nog aan het afbouwen , maar ik kan nu per dag 3 goede maaltijden eten met af halfvolle zuivelproducten en wat vaker een iets vetter stuk vlees eten en af en toe meer aardappellen eten en nu net 2 weken vakantie met heeel veeel eten meegemaakt en ik ben 0.5 kilo aangekomen omdat ik minder gesport heb maar het is gewoon belangerijk dat je gedisciplineerd ermee bezig bent en dat het even hrt belnlangerijkste is in je hoofd en dat het je doel is en die mag je vanaf het moment dat ie de keuze maakt om af te vallen niet meer uit het hoofd verloren worden

 55. Carina,

  Probeer anderen niet voor te liegen dat ze gezond zouden zijn. Dat zijn ze niet! Er zit aspartaam in deze shots. En dat stofje is onnatuurlijk en zeer slecht voor je lichaam.

  • @doortje, ik lieg niet en inmiddels zit er in hast elk voedingsmiddel kankerverwekkende stoffen, zelfs in salade dus dan kan je echt niets meer eten, aspartaam zit ook in cola light en is pas in grote hoeveelheden schadelijk, dus ik vind het nog steeds prima…ben trouwens ook al een paar kilos kwijt, ligt zeker niet helemaal aan het drankje maar het helpt wel

 56. Bijna alle shakes en repen enz zijn onzin.
  Evenwichtig eten en bewegen.daar krijg je een goede lichaamshuishouding van en val je indien gewenst af. Bijna bij alle producten geven ze aan dat je moet bewegen,ja als je dat niet deed en in combinatie met een of ander product wel,ja dan denken de mensen vast dat het door hun gebruikte product komt. ;-)

 57. Ik wil ook afvallen en wilde de flesjes gaan bestellen. Na al de berichten op deze site gelezen te hebben zie ik er nu toch van af. Ga ik maar beginnen met een uitgeperste citroen per dag met water of sap, of die zeewier-eiwit shakes misschien. Pu-erh thee en Detox thee heb ik ook in huis. Misschien alles combineren en minder snoepen en meer bewegen. Dat klinkt dan toch beter. Wel goed dat deze site er is, voorkomt een teleurstelling.

  • Ik wil iedereen de zeewier shakes aanraden die koop je bij zo’n speciale kruidenwinkel. Het werkt echt en is denk ik stukken veiliger, alleen tja je moet er wat voor over hebben, als je het niet standaard elke dag eet en je lunch en avondeten ook niet echt beetje aanpast dan is het met alles dat het niet op schiet…het is weer wat anders dan een lekker beschuitje als ontbijt, maar met melk, sinaasappelsap of verse vruchten erdoorheen mixen heb je een redelijke smoothie. Of wissel het af de ene dag als ontbijt en andere dag als hoofdmaaltijd maar dat moet je maar kunnen pfff.

 58. ik snap al die negatieve berichten niet zo goed, de shotjes zijn gewoon een hulpmiddel bij het afvallen en je wordt er prima over geïnformeerd bij het bestellen dus wat is er nou zo slecht aan?Het is zeker gezond voor je lichaam en als je wonderen van verwacht wordt je inderdaad teleurgesteld! Ik persoonlijk heb altijd een soort mentale hulp nodig als ik een paar kilos kwijt wil raken, de shotjes zijn ideaal, gewoon een gezonde toevoegin en ik heb dan s`ochtends gelijk een goede start voor een gezonde dag met als doel afvallen…ik vind ze prima!

 59. Ik heb de afgelopen jaren heel veel afslank middelen voorbij zien komen en allemaal zouden het tovermiddelen zijn geweest. De Teleshop bedrijven die deze middelen aanprijzen, hebben een puur commercieel belang om door middel van commerciële praatjes zo overtuigt mogelijk bij u over te komen. Er worden zelfs figuranten opgevoerd die als zogenaamde klant hun, van te voren ingestudeerde tekst , zo overtuigd mogelijk presenteren. Deze mensen worden voor hun medewerking betaald en zijn zeker geen consumenten die zo tevreden zijn, dat zij belangen loos hun verhaal willen doen over de goede ervaringen met het middel Alcachofa de Laon.Het Afvallen zit tussen de oren. als u wilt afvallen kunt u het beste minder eten en meer bewegen. Ga dagelijks een half uurtje wandelen of toe een activiteit waarbij u veel moet bewegen. zelf tijdens de afwas of het stofzuigen kunt u al enkele grammetjes verliezen. Middelen als Alcachofa de Laon garanderen dat u vele kilo,s per week kunt verliezen aan gewicht. elke huisarts zal zeggen dat het verliezen van 2 of meer kilo,s per week voor een doorsnee lichaam, onverantwoord en zelf gevaarlijk kan zijn. Niet doen dus. Laat u niet verleiden tot het aankopen van placebo,s er zitten echt geen tovermiddelen in dit soort producten, ze hebben allemaal een ding gemeen, ze zijn ontzettend duur en het is gewoon weggegooid geld.

 60. Ik gebruik dit product middels 4 weken en combineer het zelfs met een eiwitdieet.
  Ik sport 5x per week telkens 2 uur per dag..
  Eet totaal geen zoetigheid of vet.
  Het resultaat??????? nul komma nul kilo afgevallen……dus allemaal weggegooid geld.

 61. Ik ben vandaag begonnen net de shots.puur gedronken,glas,water erachteraan genomen.ik vinf smaak prima te doen,hopelijk werkt het.ik hou jullie op de hoogte

 62. Nadat ik ben gestopt met roken 7 kg aangekomen. Lukt me niet echt om deze kg kwijt te raken…dacht voor de vakantie toch nog even versneld in 2 weken met de wonderflesjes van mijn kilo’s af te komen. Heb besteld, ben 4 dagen bezig en……5 ons aangekomen!!!!! Heb niet minder eetlust, eet dus gewoon hetzelfde als voor de flesjes waardoor ik kan concluderen dat het dus werkelijk helemaal niets doet…jammer van het geld, want zoals ik begrijp krijg ik mijngeld dus niet terug bij negatief resultaat…ga ik nog wel proberen….dus mensen..koop het niet….voegt niets toe en is nog smerig ook….

 63. Nee ben helemaal nix afgevallen… geen ons… geen grammetje nix… ik heb mijn 2e pak al trg gestuurd… EN ze geven je de garantie als je na zoveel dagen niet bent afgevallen… kan je het gehele pakket trg sturen voor de volledige bedrag wat je trggestort krijgt…. BULLSHIT!!! Ik krijg geen enkele cent terug behalve als het ongeopend is of niet gebruikt… want de garantie hebben ze wel bij teleshopping en NIET bij telsell!!! lees eerst de garantie voordt je dingen gaat kopen daar!!! Klote lui!!

  • Ik heb vandaag dit middelgekocht bij de Makro.. Maar heb na het lezen van al deze berichten veel spijt, heb 1 flesje op die andere 12 gaan door de gootsteen of iemand moet ze willen hebben? Woon in Eindhoven..

 64. Heeyheey
  Ik ben nu bijna 1 week bezig met deze flesjes… ik ga me a.s. maandag wegen… hopend dat ik op z’n minst 5 kilo ben afgevallen… meer is altijd fijn!! Maar als ik niks ben afgevallen of misschien zelfs aangekomen.. laat ik het weten!! Eigenlijk sowieso als ik resultaten heb voor jullie.
  Ik ben zelf een meid van 20 jaar… en heb iets overgewicht, en woog toen ik me woog; 79,2… dus ik hoop dat ik maandag rond de 75kg of lager zit!! Maar we zullen zien!!!

  Groetjes

 65. wat ik trouwens niet doe is de shots smorgens pakken .want ik eet overdag niet veel ik pak hem voor het avondeten .ik ben savonds nog al een sneukelaar haha

  • Heb je het ook ochtens geprobeerd natasja? Ik eet namelijk tot een uur of 2 ook weinig, daarna begint het pas, de trek zeg maar.

 66. hoi ik ben nu 3 dagen bezig met de shots ik mix het met wat vruchtendrank is heel goed weg te krijgen .ik heb voor 6 weken in huis .ben benieuwt ben nu 1.5 kilo kwijt in 3 dagen dus hoop dat ik zo door ga :)

 67. 76 kilo!!! Langzaam maar zeker val ik (eindelijk) af!!! Ben al de hele winter 79 of 80 kilo, ook na de dagen dak ff nix at. Heb me gemeten maar vind t erg moeilijk te bepalen waar ik de vorige x gemeten heb. Hou t dus maar bij wegen…

 68. @ Maureen : Geloof vast dat je t goed bedoeld maar je weet niets van mij dus kun je ook niet oordelen! Ik slik de hele winter al vitamine maar heb niet eerder zo’n boost gehad als nu. Ben 46 jaar, 1.83 lang en heb slechts maatje 42. Heb deze winter alleen ineens een buikje gekweekt waar ik vanaf wil. Uit de reacties van de afgelopen 2 jaar op deze site blijkt wel dat t voor sommigen echt werkt! Ik gok erop dat ik daarbij hoor. Zou best willen sporten maar heb daar eenvoudigweg geen tijd voor als alleenstaand moeder met een drukke baan en een gehandicapt kind. Petje af voor t feit dat je van maatje 52 naar 38 bent gegaan maar zover laat ik het niet komen!!!

 69. Merkte t weekend al dat ik minder goed kon stilzitten maar had een onvoorstelbare lading energie vandaag ; 600 m2 gras gemaaid en hele huis aan kant. Heb in tijden niet zoveel gedaan, ben nl. nogal van t uitstellen. Heb toch t idee dak n betere verbranding heb. Morgen weer wegen :-)

  • dat bedoel ik dus je betaald een aanzienlijk hoge prijs voor een beetje meer energie ,kan je beter vitamines kopen bij de etos voor energie die helpen prima en zijn veel goedkoper die shotjes werken niet ,je beweegt ineens meer door energie daarom val je af ;-)

 70. ik snap werkelijk niet waarom er mensen zijn die denken dat ze kunnen afvallen van shotjes ,terwijl er zoveel negatieve berichten van zijn ,t is geld verspilling en tijd verspilling ,wil je afvallen pas dan je hoeveelheden eten aan ,laat suiker en zoetstoffen staan ,en sport als een gek lekker joggen of zo das effectief afvallen ,door dit ben ik van maat 52 naar maat 38 gegaan .
  succes met dom zijn of pak je leven effectief aan ..aan jullie de keus

 71. @ Krullenbol: Bedankt voor de tip. Zal me dan na het weekend pas wegen en meten, kan nl. geen week wachten, dat hou ik niet vol. Ga er zo eentje nemen op de nuchtere maag. Ik gooi t flesje leeg in een glas sinaasappelsap, dan valt de smaak wel mee!

 72. IK raad je aan om het niet elke dag te doen wegen en meten, dan wordt je gestrest !!
  Probeer het eens in de week, op een vaste dag en tijd. Is mijn advies. succes er mee.
  Alleen ik begin er NIET aan!!!

 73. Ik heb ze op 11 mei via Tommy besteld en kreeg van de telefonist te horen dat ik ze een week later zou ontvangen. De ontvangstbevestiging per e-mail gaf echter 15 werkdagen aan en bij de afschrijving van mijn bankrekening stond ineens 21 werkdagen. Toen heb ik mijn geld teruggeboekt maar tot mijn verbazing kwam de bestelling eergisteren toch binnen. Nu ga ik het eerst snel proberen, als er met 3 dagen nog geen kilo af is stuur ik het snel terug, hoeven ze mn geld ieg niet te retourneren. Vandaag het eerste flesje gedronken. Ben 79 kilo met een buikomvang van 106 cm…en daar moet het nou net af!! Ga me elke dag meten en wegen. Hou jullie op de hoogte!!!

 74. Ik gebruik ze nu sinds een week en ben al 4 kg kwijt, geen hongergevoel en eet normaal. Ik IND ze helemaal top van Tommy teleshopping

 75. Ik krijg binnen een aantal dagen 28 shots binnen. Ik heb hier nog geen 50 euro voor betaald bij Tel Sell. Ik ben benieuwd hoe het werkt. Ik weet wel dat je met alleen dit drankje drinken inderdaad niks opschiet. Ik zie het meer als een hulpmiddel om de afvalstoffen in mn lichaam weg te werken.

  Ik ga naast deze shots 2 liter water op een dag drinken. Ontbijten met yoghurt en fruit. Middag eten 2 boterhammen of 3 crackers. En avond eten gewoon zoals elke dag groent, vlees, en aardappels/rijst.

  Mocht er iemand interesse hebben in een beschrijving van mijn ervaringen. Let me know.

  Ben zelf al 15 kilo afgevallen binnen 3 kwart jaar. Dit is allemaal zonder rare middeltjes zonder dieet gewoon bewust gaan eten. Dus ik neem aan dat het hiermee niet achteruit kan gaan. Ik vind het het proberen waard voor 1 maand nog geen 50.

  Ik hoor het wel van jullie

  • Beste Marleen en alle anderen die in dit middel geloven,

   Marleen, je hebt het over “afvalstoffen uit je lichaam verwijderen”. Met dit middel voeg je juist afvalstoffen toe. En dan heb ik het over ASPARTAAM! Er staat zelfs in de omschrijving van het produkt dat aspartaam ​​(fenylalanine) hersenbeschadiging kan veroorzaken.
   Vraag ik me af wie zichzelf dit aan wil doen. Aspartaam wil je gewoon niet eten. In geen enkel produkt. De overheid weet dit ook wel maar doet er niks tegen omdat er anders een hele grote markt (handel) instort. Kassa!

  • Ik hoop dat je mij je ervaring wil delen.
   Zelf ben ik vandaag begonnen met de flesjes.
   Hoor graaag van je groet Anna-Marie

 76. Na het lezen van vele berichten is het mij wel duidelijk… NIET DOEN! Ben tijdje terug begonnen met Herbalife en even weer gestopt. Het efect is voelbaar dus ik ga opnieuw beginnen met Herbalife. Wellicht slank ik er ook mee af. Bedankt voor het delen van alle reacties.

 77. Ik wil het ook gaan kopen maar zit nogal te twijfelen.
  Je hoort zo veel goede reacties op tv over het drankje maar ik twijfel wel heel erg. Kunnen jullie mij over halen om het wel of niet te kopen?

 78. Als ik zo alle reacties een beetje lees dan maak ervan uit dat zoals ik dacht je er natuurlijk geen druppel vet van zult verliezen. Je word elke dag doodgegooid met die reclames overdag, en dat terwijl echt naief is om erin te trappen omdat zoals altijd bij Tommy Teleshopping ze je bijna overtuigen.

  Maar als je erover nadenkt willen die mensen dus dat jij als belastingbetalende werknemer of met een uitkering hier in Nederland elke 2 weken €50,- uitgeeft aan de troep wat wilt zeggen voor een maand dus €100,- en zo kan je doorgaan. Je zou echt gek zijn om zoveel geld daaraan te besteden en het grappige is, stel je zou afvallen maar je zou moeten stoppen omdat het te duur word komt “alles” er weer aan.

  Het beste om af te vallen is niet letten op het aantal calorieën, en op de weegschaal wat bijna heel Nederland vaak doet maar op je vetpercentage. Als je erover nadenkt is het ook heel logisch want het is uiteindelijk al dat hangende vet waar je vanaf wilt en je wilt mooi in vorm komen.

  Om het vet te verbranden kan ik uit eigen ervaring iedereen adviseren om te gaan joggen/hardlopen want ik ben van vette jongeman naar breed en gespierd gegaan in ongeveer 1 jaar en ik heb echt alles meegemaakt wat betreft “struggles”, gewoon elke ochtend het liefst, omdat je dan vanuit je slaap nog in je vetverbranding-zone zit rustig met grote stappen (bijna huppelen) nog zonder ontbijt de frisse lucht in voor 15-30min hooguit lang en daarna direct ontbijten met eiwitten, koolhydraten en water om je vochtbalans op peil te houden. Niet racen, het gaat erom dat je hartslag omhoog gaat zodat je vetten verbrand. Als je dit alleen al doet zal je echt iedere week vet verliezen en in conditie blijven, en let niet op de weegschaal want daar word je alleen maar onzeker van en ga daar elke maand 1x op staan om te zien wat je verliest en hou het bij. Voeding is belangrijk dus zorg dat je veel eet, meer eiwitten dan koolhydraten en eet van alle puur nature dingen kleine beetjes door de week heen zodat je stoten energie krijgt, ook exotische dingen zoals kokosnoot en meloenen. Overdag kan je erbij naar de sportschool gaan en daar oefeningen of zwaargewichttraining doen of thuis. Je kan ook s’avonds joggen maar dit heeft wel minder effect dan s’ochtends. Succes gegarandeerd!

 79. Ook ík haak af, na het lezen van al die mogelijke bijwerkingen. Blijf zoveel mogelijk echte, natuurlijke alcachofas consumeren, iets wat ik altijd gedaan heb (woonde bijna 40 jaar in Spanje, waar ze ontzettend veel gegeten worden)!!!!
  Hier zijn ze veel moeilijker te krijgen en zíe ik ze wél, dan zijn het van die enorme “franse exemplaren”. Wel jammer dat ze nog zo “onpopulair” zijn hier, want zijn oergezond binnen een uitgestippeld voedingspatroon!!!!
  Schrok wel (maar dit is weer een ander maar ZEKER NIET ONBELANGRIJK thema!!) bij het lezen van de aanwezige (50%) aspartaam in Fenylalaline!! Die aspartaam zit nl.meestal ook in suikervrije kauwgom, waar ik ’n “veelgebruiker” van ben!!!!!
  Dus hopenlijk wordt dit binnenkort ook eens onder de loep genomen via de media (KASSA, RADAR, etc…)!!!!!!!!!!!

 80. Misschien ’n tip voor de producent van Alcachofa(ik weet niet waar die zit); probeer ook ‘ns slimmingshots neutraal te maken , zonder aspartaam ? Zeker weten dat er dan meer afnemers zijn.

 81. ’t Is zo jammer dat ook hier weer aspartaam inzit,de meest kankerverwekkende zoetstof. Zonde , want artisjokken zijn héél gezond, en heel o.k. voor de lever. Mijn buurvrouw is er behoorlijk mee afgevallen, maar ik riskeer ’t niet, er zijn ook medicijnen waar aspartaam inzit, zelfs supergezonde joghurt wordt vaak verprutst door de toevoeging van aspartaam ! En dan maar afvragen waarom er iedere dag zo veel kankerpatienten bijkomen …

 82. Onderschrijf inderdaad (en helaas) de reacties op dit forum: het helpt niet. Jammer. Minder eten en meer sporten dus. Maar ik blijf hopen dat er ooit nog een wondermiddel op de markt komt……

 83. Helaas ook gekocht en gebruikt maar het werkt dus niet.
  Zelfs tijdens een dieet dit flesje gedronken.
  Weer een illusie armer.

 84. Heel jammer, heb het 2 weken geprobeerd… maar het heeft geen enkel effect. het is geen dag gewicht maar dag geld! Zonde…

 85. Lieve dames/meiden, ook ik zou voor die onzin zijn gegaan! Toen ik die reclame zag op tv, na wat speuren op internet en de negatieve reacties las, dacht ik niets voor mij ! Ik ga weer terug naar mijn oude afval gewoonte (pu-reh thee) Helpt goed en je mag er zoveel van drinken als je wilt. Koop het los op de mark(bij een reform kraam) is goedkoper dan zakjes en eet met regelmaat en gezond. En je hoeft echt niet alles te laten staan.

  Veel succes ;)

  Krullenbol

 86. ik heb dit 2 weken gebruikt en heb nu nog een portie van 2 wk staan. Ik had nl deze hoeveelheid gekocht omdat de verzendkosten vrij hoog waren en er meer korting op 2e portie werd gegeven.
  Normaal gegeten, misschien zelfs wel minder omdat mijn eetlust wel iets verminderde. Gesport zoals altijd; Niets afgevallen.

 87. Trap er niet in. Het enige wat afvalt is de portemonnaie. Eet bewust, 6 keer per dag. Drink voldoende water en zorg voor voldoende beweging. Dán val je af i.p.v. jouw banksaldo.

 88. Ik had niet eens zo’n hoge verwachtingen maar ik dacht als ik maar een begin kan maken met afvallen dan ben ik al blij. Twee weken gebruikt geen enkel effect!!! Jammer van het geld!

 89. ik ben gestopt met roken 2 jaar geleden ben veel aangekomen weeg nu 79 kilo was altijd rond de 60 hihi …. ben nu wel weer kilo's afgevallen ik gebruik nu zeewier shake's dat helpt goed. misschien een leuke tip!!

 90. Kheb dit spul 2 weken gebruikt en ben 1 kg afgevallen ondanks t vele sporten en een evenwichtig dieet , dit was begin januarie ben in februarie overgestapt naar een personal trainer en dietist , en raad is wat ben in anderhalve maand 8 kg afgevallen , ik begon bij 97 (was 98 voor dat spul ) en nu 89 kg . Nu is t inmiddels 7 april en ben nog 4 kilo kwijt dus 85 kg , kga nog even door met trainen tot mijn streefgewicht 70 kg , mensen kijk naar obese al die mensen doen t met een dieet en hard trainen en t lukt ze dus waarom zou t ons niet lukken ?? Dat spul is alleen maar pure onzin ,kost klauwen vol met geld en je kan allerlei klachten krijgen door de hoge concentratie aspartaam , mijn dokter rade mij dit af te gebruiken , hoop echt dat jullie ermee zullen stoppen en aan jullie gezondheid gaan denken ….

 91. Lieve mensen trap er niet in!!!

  Heb het nu 2 weken gebruikt, daarbij dagelijks heel hard gesport (2 1\2 uur waarvan 45 min. spinning) en wat denk je, geen gram afgevallen. Heb zo’n spijt dat ik er ingetrapt ben, voel me oerdom, had kunnen weten dat dit gewoon gelul is. Want inderdaad als dit zou helpen zouden er geen dikke vrouwen meer zijn toch?

 92. Ik heb vandaag 29-03-2013 mijn bestelling van teleshopping gekregen en had 03-02-2013 de bestelling geplaatst en betaald!!!!
  De alcachofa de laon plus walk fit zooltjes. Ik ben benieuwd of ik resultaat zal hebben met het afslank product… Heb wel een ontzettend nare ervaring met de aankopen via teleshopping dat het bijna 2 maanden moest duren voordat ik de bestelling ontving, en in die tussentijd niet geholpen werd op mijn vraag via telefoon en e- mail waar mijn bestelling bleef. Overigens ieder tel.gesprek duurde door het lange wachten minimaal 10 minuten à 35 eurocent per minuut!!
  Maar als het spul helpt is het de ergernis en frustratie waard geweest, maar ik koop nooit meer iets via teleshopping!!

 93. Als dit zou werken zou er geen overgewicht meer bestaan. Wat een onzin product. Ga voor een gezonde en gevarieerde voeding met voldoende beweging. Dit is tenminste wel bewezen.
  Melissa – diëtiste

 94. Hoihoi. Ik ben nu 5 dagen bezig en ben 3 kilo afgevallen. Ik ben erg tevreden over het product. Ik heb geen last van buikpijn of andere klachten. Ik sport er niet bij maar let op mijn voeding en drink alleen water. ( maar tog stiekem een keer chips en frietjes gegeten). Het drankje is niet heel erg vies maar de geur die er vanaf komt en de nasmaak is alles behalve lekker. Een minpunt vind ik dat je veel geld voor het produc. uit geeft maar dat er dan niet eens een gebruiksaanwijzing.of iets dergelijke bij zit. Gr!

 95. Perfect Amal, ik heb al een volgeling, kom op stop met die flauwekul, houd je alleen af van dingen die er echt toe doen. Geef je geld niet uit aan afslankproducten er is er geen een die werkt of er moet efedrine inzitten (speed, en dat laten we liever over aan onze wielrenners) ga voor die spiegel staan ,ga naar binnen bij jezelf en vindt daar de overtuiging om te bewegen, gezond te eten en mogelijk minder te eten en waarom?????????????? JE HOUD TOCH VAN JE ZELF!!

 96. Je valt er zeker mee af, en absoluut als je betaald met muntgeld, het gewicht van de munten, vaak niet onaanzienlijk tikt toch lekker af op de weegschaal, mensen laat je niet pakken door mooie woorden. Denk na , je houdt deze waanzin van afslankprodukten zelf
  in stand door het te kopen.

 97. Een maand geleden zes kilo afgevallen door prodimed dieet en nog steeds ben ik het gewicht kwijt desondanks ik ermee gestopt ben ivm aanzienlijke hoge prijzen. Ik sport max drie keer in de week anderhalf uur en dan ook intensief. Zoals kickboksen, pilates en crossfit. Allemaal in groepsverband en het werkt echt motiverend. Ook ben ik nog gestopt met roken en dat allemaal sinds een half jaar. Het is wel zo regelmatig eten zonder te veel of geen suiker en koolhydraten eten is het halve werk. De mens heeft daar nl al genoeg van. Een appel is zeker 1 x op een dag gezond als ontbijt maar niet als snack in fruit zit nl al genoeg suikers. Ik heb nu ook de flesjes besteld ben benieuwd en houd jullie op de hoogte… Trots op mijzelf! :+)

 98. Lieve allen,

  Leuke en trieste verhalen allemaal over het diëten, afvallen, crashdiëten en gecrashte vliegtuigen etc.
  Geen discussie over het bewegen en gezond eten!! maar er blijft al tientallen jaren een kleine vraagje onbeantwoord en dat is: HOE HOU JE HET VOL???!!
  hoe ga je om met je psychische eetbuien?
  wat is gezond eigenlijk?? er blijkt weer ”schijn bedriegt” te veel groente en fruit is lang niet meer 100% gezond te zijn! te veel vezels ook niet en ga maar gewoon zo dooooooooorrrrr.
  waarom zijn te gezonde eten moeilijk om gegeten te worden en bitterbalen en chips en chocola zijn in een fractie van second weggevreten?

  • Hallo missworld 2013
   Het eten van “ongezonde” dingen, en waarom die dan altijd zo snel op zijn komt door de beroemde en goedgekeurde E-nummers die in dit soort artikelen in veelvoud aanwezig zijn. Deze E-nummers hebben invloed op je smaakpapillen, en vragen zodoende alleen maar meer van dit soort eten, ook al ben je verzadigd. Je kunt ook hierover veel info vinden op het internet, een advies, maak alles zelf zo krijg je geen E-nummers meer binnen, en zal ook je eetlust naar gezond weer goed komen. Maar vergeed niet dat er nog veel andere artikelen een heleboel rommel bevatten, denk maar bv aan shampo’s of medicijnen, niet alles is te elimineren, maar al zou je alleen al op je voeding letten, kom je al een heel eind. En de overheid zou deze E-nummer gewoon moeten verbieden!!!!

 99. m’n dochter en ik hebben een kuur genomen en op ons eten gelet, maar 1kg. afgevallen, eerst 5kg.en toen uiteindelijk na een mnd. 1 kg. eraf,
  dus stink niet in die mooie verkoop praatjes, het zijn allemaal instinkers wat of je ook probeert , Detox pleisters, ook niks, magneetjes onder je voet ook niks, het enige wat je kunt doen is je afvragen eet ik te veel, of zou er wat anders zijn????? raadpleeg je huisarts!!!!!

 100. Ik heb mijn alcachofa netjes op tijd binnen gekregen. Ik ga morgen beginnen. Ik heb een week gewacht vanwege de carnaval, hierdoor zou ik er niet bij kunnen sporten. Wat wordt aangeraden.
  Ik begin met het gewicht van 68 kg. Ik ben benieuwd!

 101. heb de flesjes vandaag thuis gekregen,maar gebruik medicijnen,en heb mijn huisarts gebeld maar die was er niet,dus denk vraag het jou even.gebruik dagelijks bloeddrukpillen metoprololsuccinaat sandoz 200 mg en 1 omoprazol 20mg en 1 diazapam 5mg en heb wat bot verkalking en krijg iedere dag een kauw tablet voor ab en ik keer een pilletje per week waar ik een half uur moet recht opzitten en dan pas eten en de andere medicijnen mag nemen.dit heet alencaD5 70mg en 6x calcium kauwtabletten 500mg mag ik dan die flesjes drinken groetjes fokje

 102. ik zou willen dat het werkt, maar ik denk het niet, als het echt een fantastisch middel was..zou het dan zo goedkoop zijn? waarom bestaan er dan nog dikke mensen?Als dit echt zou werken zou het nieuws zijn geweest…en dat is het niet, zouden artsen het niet hebben opgepikt? het zijn flesjes wishfull thinking, voldoende beweging en gezond eten is toch de meest gezonde en stabiele manier om af te vallen, op die commercial zegt die vrouw dat ze 4 kg is afgevallen in haar eerste week….dat is echt ongezond. Suc6 met afvallen allemaal…ik ga maar weer es sporten…zucht:-)

 103. Ik heb het product geprobeerd maar viel er helaas geen gram van af.ik beweeg al zowat de hele dag dus ik kon er niet extra uren bij gaan bewegen.

 104. Hallo allemaal,

  Ik ben sinds gisteren begonnen. Ben eens benieuwd.
  Nu ik combineer het met 2 shakes en weight watchers dus ik wacht af.
  Ik vind wel dat het degoutant is, ik moest kokhalzen als ik het dronk.
  Nu deze morgen met fruitsap gedronken en tging beter.
  Maar dan nog, ik schiet het in 1 slok erin.

  Afwachten wat de resultaten zijn binnen 2 weken.

 105. Geachte me.ik heb suikerziekte type2 maar er is mij nooit verteld door de verkoopster dat daar risico,s aan verbonden. Ik heb voor 4 weken ingekocht.wil graag advies van een kenner van dit produkt.i.a.w henk poeder

 106. Hoi hoi,
  Na lang twijfelen heb ik ze ook besteld. Het hielp voornamelijk dat ze nu nog maar 29,95 kosten. Mocht het dan niet lukken dan valt de prijs wel mee en heb ik niet het gevoel van had ik maar… of zou het bij mij wel kunnen…
  Ik ben zelf al mijn hele leven stevig, en ik ben het nu wel eens zat.
  Ze vertelde dat het binnen 15 dagen binnen zou zijn.
  Zal het nog steeds zolang duren als een jaar geleden?
  Ik hou jullie op de hoogte!

 107. 1ste week er op zitten.
  ik ben ook aan het dieet. ik vervang 4 warme maaltijden door shakes. en verder veel eiwitten. dus geen brood maar bv kwark en ei.
  ben 2,5 kilo afgevallen.

 108. Bah! Wat is dat spul vies zeg!! En ben dr helaas niks door afgevallen.
  Maar zelfs als je het mengt met sap en na die tijd nog een glas sap drinkt, proef je het nog!!

 109. Jammer dat er in alfachofa de zoetstof aspartaam zit.Het aanbod is zo aanlokkelijk.
  Aspartaam is een neurotoxisch VERGIF dat vele ziekteverschijnselen kan veroorzaken.

 110. Heb de drankjes vrijdag ontvangen en er 2 gebruikt. Ik heb echter ADHD maar wilde ze toch proberen maar merk dat de bijverschijnselen voor mij te heftig zijn en ik moet stoppen i.v.m. mijn werk. Wel ben ik al 0,8 kilo afgevallen terwijl ik meer heb gegeten dan normaal!
  Nu heb ik nog 12 flesjes over, als er iemand is die ze over wil nemen hoor ik het graag!

 111. Ik heb een vraag.
  Ik heb een kinderwens maar ook een wens om af te vallen.
  is het spul schadelijk voor me ongeboren kind?
  ik wil binnen kort beginnen een kind te krijgen.
  ik hoop snel wat van te horen.

  • Beste Jessica,

   Ja hoor, je kunt er liters van drinken…….
   Denk eens even na, er zit ASPARTAAM in dit goedje. Dat wil je zelf niet innemen, laat staan aan
   je ongeboren baby geven.
   Zoek maar eens op internet wat aspartaam wel niet voor “lekkers” is.
   Veel babygeluk gewenst.

  • Hoi jessica

   Ik wil even reageren, het lijkt me niet verstandig om ermee te beginnen als je zwanger wil worden.
   Het kindje krijgt deze stoffen dan ook binnen.
   Enne.. een kindje ”krijgen” klinkt zo makkelijk, maar wij zijn al 2 jaar bezig, lopen nu in het ziekenhuis!

 112. Geld terug wanneer er geen resultaat is binnen 2-3 dagen? Klinkt goed, maar…, het duurt al méér dan drie weken, om het spul thuis te krijgen. Op je geld hoef je dus niet meer te rekenen!

 113. Vanochtend 75.6 kilo, weekend met verjaardag gehad en rijsttafel, zondag chinees, maandag uit eten geweest 3 gangen en 2x wijn. Verder goed drinken, wat appels en elke dag een ziewier-eiwit shake. Ook nog ergens een sauzijsebroodje en een halve hema worst, paar keer een boterham getoast met ham.

 114. Gisteren gegeten: ’s ochtends 1 boterham met ham, 2x thee en 1x verse jus gemixt met dat gore artisjokkenshit, ’s middags een ziewier-eiwit shake met 0% vet melk (gewoon omdat ik het lekker vind) Tussendoor 3 kaasvlindertjes en wat plakjes worst, ’s avonds omdat het vijdag was, patat mayo en mexicano met pindasaus, en voor bij de koffie een roombroodje (had visite). verder iets van 6 glazen water, en 3x casis. Vanochtend 1 ons eraf.
  Gewicht nu: 76.2, lengte 1,68
  Verjaardag vandaag dus ben benieuwd wat de stand morgen is. Wel merk ik dat het in centimeters volgens mij wel merkbaar is, maar ja dat meet ik niet, dat is wel jammer eigenlijk. Na de artisjokkenshit plas je zeker in een periode van 6 uur wel erg vaak, daana neemt het af.

 115. Ik ben 1.5 kilo kwijt in 2 dagen. Eet normaal, zelfs chocola, ’s ochtends 1 flesje gemixt met verse jus. Sport niet, moet wel vaak plassen, drink 6 glazen water op een dag en 3x thee. Denk dat ik er maar mee doorga. Voel me verder goed. Gewicht 76.3. heb een kuur voor 2 weken, dus hou jullie op de hoogte!

 116. ik ben er sinds gisteren mee begonnen, heb witte flesjes met paars en groene opdruk, wat is het goor, zelfs gemengd, nu heb ik echter vandaag ongeloofelijke kolieken in mijn darmen, kan dit hier van zijn?

 117. Het is eigenlijk gewoon een detox product.
  Je kunt er zeker gewicht van verliezen, namelijk afvalstoffen en vocht, en hoe zwaarder je bent en hoe ongezonder je leeft, hoe meer afvalstoffen en vocht je vasthoud, die je mogelijk met dit product kunt verliezen.
  Als je al gezond leeft, dan heb je misschien al minder afvalstoffen en vocht in je lichaam en verlies je waarschijnlijk minder gewicht, maar voel je je wel fitter door een detox.

  Volgens de reclame van dit product is het ook een fatburner, maar aangezien niet iedereen van dit product afvalt, valt dat dus wel mee.
  Ik denk dat het een goede ondersteuning is voor het afvallen, helemaal wanneer je al sport en gezond eet, omdat dit product je lichaam reinigt, vocht afvoert en waarschijnlijk ook je stofwisseling een boost geeft, maar verwacht niet dat je zomaar 10kg vet verliest.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Alcachofa de Laon
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com