AQ Slim Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

AQ Slim is een nieuw afslankmiddel op basis van glucomannan en een aantal toevoegingen. Dagelijks twee capsules moet voldoende zijn om een enkele kilo’s af te vallen. Wij namen de proef op de som en beoordeelden AQ slim.

ketox24 korting

AQ Slim Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor AQ Slim zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij AQ Slim graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Dit vertel ik je in deze AQ Slim Review

  • Wat zijn AQ slim capsules ?
  • Zit AQ slim in Nederland ?
  • Waar kan ik AQ slim bestellen ?
  • Zijn AQ slim pillen waarmee ik kan afvallen?
  • Waar kan ik AQ slim kopen ?
  • Hoe kom ik met AQ slim in contact ?

En nog veel meer….

Wat is AQ Slim?

AQ Slim is een supplement op basis van glucomannan en twee toevoegingen. Glucomannan is een vezel die uitzet op het moment dat deze in contact komt met vocht. Op deze manier zorgt glucomannan voor een vol gevoel. De toevoegingen zijn choline en siberische ginseng. Eerstgenoemde stof komt uit eieren en speelt een belangrijke rol in de vetstofwisseling (bron). Siberische ginseng is een wortelplant met een brede geneeskrachtige werking.

Voor wie is AQ Slim geschikt?

Niet iedereen kan AQ Slim even veilig gebruiken. Het middel is uitsluitend geschikt voor volwassenen. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen het middel maar beter links laten liggen. Dit geldt ook voor mensen die slikproblemen hebben of een slokdarmvernauwing. In sommige gevallen kan het gebruik van glucomannan dan tot gevaarlijke verstoppingen leiden. Van Siberische ginseng is bekend dat het tot een verhoogde bloeddruk kan leiden.

Is AQ Slim effectief?

Om te kunnen beoordelen hoe effectief AQ slim is, hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de ingrediënten in AQ Slim. Het belangrijkste ingrediënt is glucomannan. Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van glucomannan kan leiden tot een bescheiden gewichtsverlies van enkele kilo’s over een periode van twee maanden (bron). De inname van glucomannan is daarmee een van de makkelijkste manieren om wat gewicht te verliezen.

Siberische ginseng is een stof die traditioneel voor allerlei kwalen wordt gebruikt. Het is onduidelijk wat precies de functie is in dit supplement. Choline speelt een rol in verschillende processen in ons lichaam, waaronder de aanmaak van een neurotransmitter.

Op basis van ons onderzoek lijkt AQ slim niet effectief te zijn. De doseringen in AQ slim zijn veel te laag om enig effect te hebben. In wetenschappelijke studies die een succesvolle werking van glucomannan aantoonden, namen de proefpersonen dagelijks 2-4 gram in (bron). De dagdosering van AQ slim is 1 gram. De kans is dus groot dat je niet de gewenste effecten zult merken.

Ook de dosering voor de andere ingrediënten is aan de lage kant. Als je in plaats van de capsules dagelijks een eitje extra eet, heb je net zoveel choline binnen, plus nog een reeks aan andere voedingstoffen (bron). Ook de dagdosering van de siberische ginseng lijkt aan de lage kant te zijn.

Alternatief voor AQ Slim

Een beter alternatief voor AQ Slim is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.