Appel Dieet

Afvallen in 2021

Het Appeldieet – Een dieet op basis van appels

An apple a day…Keeps the fat away! tenminste, als we Tammi Flynn, gediplomeerd diëtiste met een universitaire graad in voedingskunde, mogen geloven. Flynn is verantwoordelijk voor het allernieuwste succesdieet uit Amerika: het appeldieet.

Hoe het werkt? dat zet Flynn uitgebreid uiteen in haar boek ‘het appeldieet’ eigenlijk is het allemaal erg simpel: eet voor elke maaltijd een appel en je valt af (je maaltijd moet natuurlijk wel verantwoord zijn – het kan niet de bedoeling zijn dat die vervolgens bestaat uit patat frites en vette hamburgers).

De nieuwe dieet-revolutie vanuit de VS: eet voor elke, goed gekozen maaltijd een appel en je valt af! Doordat appels vol zitten met vezels voelt het alsof je maag na het eten van een appel al flink vol zit. Daardoor eet je minder van de ‘echte’ maaltijd. En daar komt bij: appels zitten boordevol vitamines en mineralen. Dit boek biedt naast een uitermate praktisch stappenplan alle informatie over: goede uitgebalanceerd voeding, hoe het eten van appels overtollige lichaamsvetten te lijf gaan, gemakkelijke recepten, hoe via eenvoudige fitness-oefeningen een nog betere gezondheid kan worden verkregen.

Waarom een appel? appels zitten boordevol met vezels. na het eten van een appel ben je daardoor al flink verzadigd. als je eenmaal aan je hoofdmaaltijd toekomt, heb je minder trek. daarnaast zijn appels door alle vitamines en mineralen heel gezond en een verantwoord tussendoortje.

In ‘het appeldieet’ legt Flynn aan de hand van een praktisch en overzichtelijk stappenplan uit hoe het dieet werkt. in het boek vind je eenvoudige recepten, nuttige informatie over goede voeding en natuurlijk alle ins en outs over hoe appels overtollige lichaamsvetten te lijf gaan. door regelmatig wat eenvoudige fitnessoefeningen uit het boek te volgen, maak je je lichaam nog gezonder, slanker en strakker.

Dus vergeet niet, als je in de supermarkt je wagentje vollaadt met allerlei lekkernijen, om ook even langs de fruitafdeling te lopen voor… een zak appels

Bestel dit boek bij bol·com

Het appeldieet
Het appeldieet
T. Flynn & J. Drury

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Paperback | 219 Pagina’s | A.W. Bruna Uitgevers
ISBN10: 9022991431 | ISBN13: 9789022991435

Boekrecensie

Opnieuw een dieet om af te vallen: ‘het appeldieet’, waarbij men onder andere voor elke hoofdmaaltijd een appel moet eten. Het boek bestaat uit zeven delen: de delen een tot en met drie behandelen goede voeding en geven uitleg over wat het appeldieet inhoudt. In deel vier wordt het onderwerp bewegen besproken, deel vijf besteedt aandacht aan succesverhalen, deel zes beschrijft het stappenplan en in deel zeven volgen maaltijdschema’s en recepten. Het boek is niet geillustreerd, maar bevat wel een register. Het dieet is wat samenstelling betreft eiwitrijker (er wordt gewerkt met eiwitshakes), koolhydraatarmer en vetarmer dan een gezonde energieperkte voeding samengesteld volgens de richtlijnen van de schijf van vijf. Om die reden kan het boek dan ook niet worden aanbevolen. Paperback met foto van groene appels, met witte, roze en gele belettering. (Biblion recensie, A. van der Veen-Hezemans)

Heb je ervaring met het appeldieet? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!