Anti Toxisch Dieet

Start met KetoX

Toxische stoffen zijn giftige stoffen in je lichaam. Dit heeft met name te maken met je darmen.  Deze stoffen kunnen worden aangemaakt door stress en ongezond leven. een Anti Toxisch Dieet zorgt ervoor dat je lichaam gezuiverd wordt van deze Toxische oftewel Giftige stoffen. Je kunt het zien als een ontgiftingskuur waardoor je maag en darm-flora tot rust komen en je meer energie krijgt.

Het Anti Toxisch Dieet is niet zo zeer bedoeld om gewicht te verliezen. In de praktijk blijkt dat dit echter wel een bijkomend verschijnsel is.

Bestel het Anti Toxisch Dieet boek bij bol com

Darmklachten
Darmklachten
As, S. van

voor 17.00 besteld, morgen in huis

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.