Anti Dieet Dag was groot succes

Start met KetoX

De Anti Dieet Dag 2010 was een enorm succes. Op donderdagavond 6 mei hebben ruim honderd deelnemers het event meegemaakt.

Media aandacht

Er was veel media-aandacht van onder andere Goedemorgen Nederland, Ruud de Wild, Radio 1, 2 en 5, Q-music, volkskrant en vele anderen. Het geheel ging van start met een hele bijzondere opening, vooral Anousha Nzume maakte erg veel indruk met haar persoonlijke verhaal.

Modeshow voor grote maten

De twee geweldige workshoprondes werden enthousiast ontvangen door de anti dieet deelnemers. En in de pauze bleek de spetterende modeshow voor grote maten een schot in de roos. De organisatie wil voor deze modeshow Marlon Sebel in het bijzonder bedanken.

Terugblik Anti Dieet Dag 2010

Wil je terugkijken op deze prachtige dag, bezoek dan het media gedeelte van de website nooitmeeropdieet

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.