Annemarie Jorritsma Proslank

Afvallen in 2021

‘Wat Erica Terpstra kan, kan ik ook’ Moet  Annemarie Jorritsma gedacht hebben. De volslanke burgemeester van Almere is inmiddels 10 kilo afgevallen. Ze treed hiermee in de voetsporen van Erica Terpstra die maar liefst 40 kilo afslanken wist te bewerkstelligen met haar eiwitdieet Prodimed. Annemarie kies echter voor een andere eiwit variant, namelijk Proslank by Jésthe.

Proslank by Jésthe

Proslank is geschikt voor iedereen die af wil vallen. Iedereen met een normale gezondheid kan het dieet volgen, omdat het dieet medisch verantwoord is. Ook mensen met een te hoog cholesterolgehalte of te hoge bloeddruk volgen het zonder problemen. Als burgemeester heeft Annemarie Jorritsma haar verhaal verspreid onder de de inwoners van Almere.

‘Naast een uitgebalanceerd dieet is ook sporten onontbeerlijk’, meldt Jorritsma aan onze redactie. Ze verteld verder dat we in Nederland inmiddels opgescheept zitten met bijna 50.000 kinderen die te dik zijn. Een deel ervan woont in Almere. Jorritsma wil hen laten bewegen, onder het motto Almere valt af.

Geen Hongergevoel

Tijdens speciaal georganiseerde avonden heeft Annemarie inwoners van Almere deelgenoot gemaakt van haar succesvolle aanpak. Voeding waar veel eiwitten in zitten vertragen de verplaatsing van het voedsel vanuit de maag naar de darmen. Je maag blijft lager vol waardoor je minder snel een hongergevoel krijgt en dus ook minder snel weer hoeft te eten.

Een prestatie om trots op te zijn Annemarie!