Anne-Marie van Tunen

Start met KetoX

Anne-Marie van Tunen heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van voedingssupplementen en gezonde voeding. Na haar opleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde rondde ze de studie Orthomoleculair Voedingsdeskundige in 1999 af. Tijdens haar werkzaamheden bij A.J. Van der Pigge in Haarlem heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van fytotherapie, orthomoleculaire therapie en het gebruik van kruiden en supplementen bij dieren. Ze volgde verschillende cursussen op het gebied van sport en voeding, overgewicht en het metabool syndroom, gezondheid rondom zwangerschap en voeding en suppletie bij kinderen/pubers.

Voedingsstoffen

Helaas biedt onze huidige voeding ons vaak niet meer de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft en belasten we ons lichaam met anti-nutriënten en hebben we te maken met stress en invloeden van buitenaf. Een goed voedingsadvies en het gebruik van supplementen kan de balans weer terugbrengen.

Wil je meer weten over voeding en suppletie of heb je een vraag over het gebruik van supplementen bij dieren? Vraag haar dan om advies.

Columns van Anne Marie

[srp widget_title=” category_include=”593″ category_include_exclusive=”yes” dw_include=”1″ thumbnail_width=”60″ thumbnail_height=”60″ srp post_title_above_thumb=’yes’ post_limit=’25’ post_date=’no’ post_content_length=’220′ string_break=’… lees verder’]
Anne-Marie van Tunen
Anne-Marie van Tunen heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van voedingssupplementen en gezonde voeding. Helaas biedt onze huidige voeding ons vaak niet meer de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft en belasten we ons lichaam met anti-nutriënten en hebben we te maken met stress en invloeden van buitenaf. Anne-Marie kan je alles vertellen over voeding en supplementen.