Angelina Jolie verklaart gewichtsverlies

Afvallen in 2021

Over het drastische gewichtsverlies van Angelina Jolie door veel verhalen de ronde. de 32 jarige actrice Angelina Jolie heeft nou uitgelegd dat alles in ieder geval niet aan een eetstoornis ligt.

De verdriet van het moeders dood, het hectische leven als moeder, geloofde en haar werk hadden het drastisch afslanken tot gevolg. Angelina Jolie heeft samen met Brad Pitt vier kinderen, allemaal niet ouder van 7.

Het beroemde gezicht met haar volle lippen maken Angelina Jolie tot een van de favoriete onder de plastische chirurgie look-a-likes.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.