Ambronite Review en Ervaringen

Start met KetoX

Ambronite is een van oorsprong Fins merk dat gelooft dat een plantaardig dieet beter is voor mens en milieu. De maaltijdvervangers die het bedrijf maakt, worden ook in Nederland steeds meer verkocht. Wij hebben de producten uitgebreid voor je onderzocht.

Wat is Ambronite?

Ambronite is een lijn met verschillende plantaardige maaltijdvervangers. Het populairste product is de Drinkable Supermeal, een maaltijdvervanger. Een vrij uniek product van het merk is de Keto Meal. Dit is een shake die maar liefst 30% vet bevat, uiteraard uit plantaardige bron.

Je kunt de producten van Ambronite voor verschillende doeleinden gebruiken. De shakes zijn geschikt om mee af te vallen, maar je kunt ze ook prima gebruiken als vervanging van een ontbijt of lunch of als post-workout supplement.

Een ander product uit de stal van Ambronite zijn de ‘greens’. Dit is een mix van extracten van verschillende planten en algensoorten. Deze mix zit vol met vitamines en antioxidanten.

Ambronite komt oorspronkelijk uit Finland en het bedrijf verkoopt de producten via de eigen website. De producten van het merk zijn ook te koop bij allerlei resellers.

Het bedrijf geeft actief aan goede doelen. Dit doen ze niet alleen in geld, maar ze ondersteunen de goede doelen ook met hun producten of door medewerkers ter beschikking te stellen.

Ambronite ervaringen
Ambronite ervaringen

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Ambronite geschikt?

Veel van de producten van Ambronite bevatten noten of gluten. Het is dus uitkijken geblazen als je allergisch bent voor een van deze producten.

Ambronite review
Ambronite review

Is Ambronite effectief?

Om te kijken of Ambronite effectief is, hebben wij naar de samenstelling gekeken van de producten. Als eerste kijken we hierbij naar de hoeveelheid eiwitten. Deze valt wat tegen. De complete meal shake bevat maar tien gram eiwitten per portie. Eiwitten zorgen ervoor dat je verzadigd blijft (bron). De hoeveelheid koolhydraten is wat hoog en er zit zelf