Afvallen in 2021

Ervaringen met Aloë Vera Forever Living en Clean 9

Aloë Vera is een cactusachtige plant dat veel in tropische gebieden voorkomt en in verschillende producten wordt verwerkt. Je zal de naam Aloë Vera zeker zijn tegengekomen op dranken, oliën, voedingssupplementen, huid- en haarproducten. Voorheen kende het al een zekere mate van populariteit in zowel Azië en Zuid Amerika waar het werd gebruikt tegen uiteenlopende klachten

Nu zijn er overal afslankmiddelen met Aloë Vera als het basisingrediënt te vinden. Denk aan afvallen met shakes en afslankpillen. Via deze middelen kan je makkelijk genieten van de vele voordelen van de Aloë Vera plant en ook je gewichtsdoelen bereiken. Een van de afslankproducten waarin Aloë Vera wordt gebruikt is Forever Clean 9 Detox

Aloë  Vera Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Aloë  Vera zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Aloë  Vera graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Aloë Vera geschikt?

Aloë Vera is een krachtig middeltje met best veel voordelen voor de gezondheid. Toch is het niet zo onschuldig als men denkt. Doorgaans is het veilig in gebruik, maar er zijn enkele uitzonderlijke gevallen. Begin er daarom niet zomaar aan alvorens je huisarts te spreken. Het kan immers een negatief effect hebben op je gezondheid. Zo behoort Aloë Vera tot dezelfde familie als knoflook en uien. Het kan dus allergische reacties veroorzaken.

Naast de mogelijke allergische reacties kan het ook de werking van je darmen verstoren. Dit kan leiden tot diarree en krampen. Let daarom bij inwendig gebruik voor ongewenste reacties.

Daarnaast wordt het gebruik van Aloë Vera afgeraden aan zwangere vrouwen en jonge kinderen vanwege de sterke werking op de nieren. Ook diabetespatiënten kunnen deze krachtige plant het liefst niet inwendig gebruiken, vanwege de invloed op je bloedsuikerspiegel.

Wat kost Aloë Vera?

Op dit moment zijn er talloze afslankmiddelen op de markt die Aloë Vera bevatten. Denk hierbij aan afslankpillen, dranken en poeders. De verschillende middelen verschillen nogal in prijs en kwaliteit. Kies een product dat past binnen je budget en leefschema.

Voordelen van Aloë Vera

 • Het is een goede bron van energie.
 • Het stimuleren van de vetverbranding, stofwisseling en spijsvertering.
 • Het bevordert de opname van voedingsstoffen door de darmwand.
 • Het werkt aansterkend.
 • Het heeft een helende werking op je lichaam.
 • Het bevordert het ontgiftingsproces.
 • Het verkoelt je huid.
 • Het houdt je huid soepel en glad.

Nadelen van Aloë Vera

 • Het kan allergische reacties veroorzaken.
 • Het kan diarree veroorzaken. Aloë Vera staat bekend om de laxerende werking.
 • Het sterk reinigende effect op de lever en nieren kan bij sommige mensen problemen veroorzaken.
 • Het is daarom ook niet geschikt voor zwangere vrouwen en jonge kinderen.
 • Het is niet geschikt voor diabetespatiënten vanwege het effect op de bloedsuikerspiegel.

Conclusie

De helende eigenschappen van Aloë Vera zorgen ervoor dat vitaminen en mineralen makkelijker door de darmwand worden opgenomen. De calorieën die je consumeert worden hierdoor sneller verbrand en gifstoffen worden efficiënter uit je lichaam afgescheiden. Het is dus ideaal voor personen die willen afvallen.

Aloë Vera is eenvoudig verkrijgbaar in de winkel of online te bestellen.

Gezonde Groeten,

natascha