Weight Watchers ProPoints

Start met KetoX

Dinsdag 12 januari 2010 heeft WeightWatchers officieel het nieuwe nieuwe Voedingsprogramma ProPoints™ gelanceerd. Met dit programma zet Weight Watchers calorieën en het FlexiPoints programma aan de kant.  De introductie van ProPoints™ vond plaats in Haarlem en ging van start met een spetterende conference van Sara Kroos die in het verleden ook ruim 15 kilo is afgevallen.  Vervolgens gaf  WeightWatchers directeur Jeanine Lemmens de Kick-off van hetnieuwe ProPoints™ programma. Na een lifestyle sessie van Nicky Somers werd het programma afgesloten met een Culinaire WeightWatchers proeverij. Maar wat is het ProPoints™ programma nu eigenlijk?

WeightWatchers heeft in 2018 het nieuwe WeightWatchers Flex programma gelanceerd. Wat kun je verwachten van het Flex Programma? Wij zochten het voor je uit. Tijdelijk kun je tijdelijk starten met Weight Watchers Korting.

kortingscode weightwatchers

Van FlexiPoints naar ProPoints™

In 2010 luidt WeightWatchers een nieuw tijdperk in voor iedereen die gezond wil eten en afslanken. Het ProPoints™ Plan is een innovatief, evenwichtig en doeltreffend voedingsprogramma. Calorieën tellen behoort tot het verleden!

ProPoints™ Puntenlijst en Calculator

Voor het nieuwe ProPoints™ Plan is een nieuwe puntenlijst en puntencalculator noodzakelijk. Bij het berekenen van ProPoints™ wordt naast calorieën en vetten ook rekening gehouden met eiwitten, koolhydraten, vezels en verzadiging.

Hoeveel ProPoints™ mag ik?

Het berekenen van ProPoints gaat op een andere manier als het berekenen van FlexiPoints. Wil je