Alles over Menopauze – Overgang

Start met Intermittent Fasting

Ben je een vrouw van rond de 50 en heb je regelmatgig last van opvliegers en nachtelijk transpireren? Dan ben je waarschijnlijk inj de overgang. Niets ernstigs maar wel erg vervelend! Je bent niet de enige, op dit moment zijn ongeveer 1,5 miljoen vrouwen in Nederland in de overgang!

Vrouwen maken hun reis door de overgang met verschillende soorten bagage en dat bepaalt mede hoe de reis zal verlopen en hoe deze ervaren wordt. In Menoblues komen alle aspecten aan de orde waar elke vrouw in de menopauze onherroepelijk mee te maken krijgt. Opvliegers, gewichtstoename, botontkalking, stemmingswisselingen… Het hoort er in deze periode van verandering nu eenmaal allemaal bij. Maar veel van de gevreesde overgangsklachten zijn goed te voorkomen of te behandelen. Menoblues biedt praktische adviezen op basis van de nieuwste informatie en inzichten, geschreven in een frisse, heldere stijl. Hét overgangsboek van de 21e eeuw!

Bestel deze bestsellers over de overgang bij bol.com

Het geheime genot van de overgang
Het geheime genot van de overgang
Christiane Northrup

De overgang als bron van kracht
De overgang als bron van kracht
Christiane Northrup

Menoblues
Menoblues
Ottervanger, P. & Willem Smit

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in