Allemaal aan de Detox met Roy Martina

Vanmorgen was de op Curaçao geboren Roy Martina bij het radioprogramma Evers staat op aan het woord over de Detox methode.

klik hier om het fragment te beluisteren

We kennen Roy onder andere van de Biostabil-hanger. Als kind had hij last van bronchitis en ADHD. Hij beoefende als kind diverse vechtsporten en werd later Nederlands middengewicht kampioen karate. Martina studeerde vanaf 1970 geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij wilde chirurg worden, maar kreeg op 22-jarige leeftijd een ernstig auto-ongeluk. In 1977 studeerde hij af als basisarts, waarna hij zich als alternatief arts vestigde in de kliniek voor homeopathie en acupunctuur van C. Hamburger aan de St Annastraat te Nijmegen.

Vanaf 1978 bestudeerde Martina acupunctuur, homeopathie, Moermantherapie, voedingsleer. Hij bedacht de zogeheten Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapie, waarvoor hij en zijn trainers zelf therapeuten opleiden, en heeft, naar eigen zeggen, 1200 homeopathische geneesmiddelen hebben ontwikkeld.


REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.