Alizonne Review en Ervaringen

Op dit moment staat een nieuwe afslankmethode fors in de belangstelling. Het gaat hierbij om het alizonne dieet. Deze afslankmethode staat vooral in de belangstelling omdat twee BN-ers, Angela Groothuizen en Trijntje Oosterhuis, flink zouden zijn afgevallen na gebruik van deze methode. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de werking van dit dieet. In dit artikel tref je dan ook een review aan van het Alizonne dieet. We bespreken het dieet en de werking.

Wat is het Alizonne Dieet?

Het Alizonne dieet is een methode die erop is gericht om snel en verantwoord af te vallen. De therapie biedt naar eigen zeggen een andere benadering dan andere afslankprogramma’s, omdat het Alizonne dieet de nieren en de lever minder zwaar belast. Belangrijk is ook dat het dieet niet alleen gericht is op het afvallen. Ook de verbetering van de lichaamscontouren, je figuur, is een belangrijk doel.

Het volledige Alizonne-dieet bestaat uit drie onderdelen. Eerste onderdeel is een behandeling met ultrasonore trillingen. Het tweede onderdeel is een bindweefselmassage. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en zouden vloeistoffen en vetten makkelijker afgevoerd moeten worden. De verslapte huid krimpt. Dit gaat cellulitis tegen en zorgt voor een beter figuur.

Alizonne Ervaringen

Ben je op zoek naar echte ervaringen met Alizonne Dieet? Of wil je meer informatie over een deze therapie? Lees dan verder. In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

 1. Werkt het echt, en zo ja hoe dan?
 2. Wat is de reden dat het relatief duur is?
 3. Is Trijntje Oosterhuis afgevallen met Alizonne?
 4. Is Angela Groothuizen afgevallen met Alizonne?
 5. En nog veel en veel meer…

Heb je ervaring met Alizonne Therapie? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Alizonne Therapie Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Alizonne Therapie zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Alizonne Therapie graag wil testen
 2. We sturen de instructies naar je toe
 3. Je start met de Alizonne Therapie
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Na sluiting van de inschrijving is deelname niet meer mogelijk.

Als laatste is er een zogeheten medisch dieet op basis van aminozuren. Aminozuren zijn de belangrijkste bouwstenen van eiwitten. Deze aminozuren kunnen door jouw lichaam worden verwerkt tot eiwitten. Het een en ander vindt uiteraard plaats onder begeleiding.

Op de website van Alizonne heeft men het niet over een dieet, maar over een therapie. Dit omdat de behandelingen verder gaan dan alleen het verminderen van het gewicht. Bepaalde onderdelen van de behandeling zijn erop gericht om het figuur te verbeteren. Deze behandelingen zou je dus ook kunnen volgen als je in principe niet te zwaar bent.

De Alizonne therapie is ontwikkeld door Claudia van der Lugt. Zij heeft een achtergrond in de geneeskunde en is dankzij haar werk met wonden geïnteresseerd geraakt in de relatie tussen overgewicht en wondgenezing.

Waar kun je het Alizonne dieet volgen?

Er zijn verschillende locaties in Nederland waar je het Alizonne dieet kunt volgen. Je kunt het dieet volgen bij de klinieken van in Vlijmen en Meijel. Ook in andere klinieken in binnen- en buitenland wordt de therapie aangeboden. Woon je bijvoorbeeld in het noorden van het land, dan is er mogelijk geen locatie in de buurt waar je de behandelingen kunt volgen.

Alizonne_afvallen_Contourverbetering
Alizonne_afvallen_Contourverbetering

Alizonne_afvallen_Contourverbetering PDF

Angela Groothuizen en Alizonne Therapie

Het Dieet staat momenteel vooral in de belangstelling omdat een aantal BN’ers flink wat gewicht hebben verloren door dit dieet. Op de website van de Alizonne-therapie staan foto’s van het Instagramprofiel van Angela Groothuizen. Eerder heeft Angela Groothuizen haar naam verbonden aan Weight Watchers. Naar eigen zeggen kan zij een heel boek schrijven over haar dieetcarrière, zoveel verschillende diëten had zij al geprobeerd. Na het volgen van het dieet is haar streefgewicht van 62 kilo eindelijk in zicht gekomen en zelfs behaald.

Trijntje Oosterhuis Afgevallen met Alizonne

Ook Trijntje Oosterhuis volgde de Alizonne-therapie. Hoewel er niets staat vermeld over haar gewicht bij de start van het programma, zou de Alizonne-therapie er wel voor hebben gezorgd dat Trijntje snel weer in vorm is gekomen na haar laatste zwangerschap.

Voor wie is het Alizonne Dieet geschikt?

Iedereen kan het dieet volgen. Ook als je niet direct overgewicht hebt, kun je de therapie volgen. Je volgt dan niet het medische dieet, maar krijgt alleen de behandelingen die gericht zijn op de verbetering van het figuur. Voor zover bekend zijn er geen situaties waarin je het dieet niet mag volgen. Aangezien je onder medische begeleiding staat, kun je altijd aangeven als er een reden is waarom jij denkt dat het dieet voor jou gevaarlijk kan zijn.

Kun je Afvallen met Alizonne Therapie?

De Alizonne therapie bestaat uit drie onderdelen. Om deze reden hebben wij het belangrijkste wetenschappelijke bewijs opgezocht voor de drie verschillende behandelmethoden. In hoeverre helpen zij om gewicht te verliezen, of om je figuur te verbeteren.

Als eerste hebben we gekeken naar de resultaten van ultrasone trillingen. Er is wetenschappelijk bewijs dat ultrasone trillingen helpen om je figuur te verbeteren. De totale effecten hiervan zijn niet heel groot (ongeveer 2-4 cm), maar dit kan wel goed zichtbaar zijn in je voorkomen (bron). Een ander onderzoek bevestigt dit, maar geeft aan dat een dergelijke behandeling wel tot pijnklachten kan leiden (bron).

Voor de bindweefselmassages is echter weinig bewijs dat dit werkt. Het enige (positieve) effect dat wij vonden is dat het helpt tegen depressies (bron). Ook niet verkeerd natuurlijk, maar niet het effect waar wij naar op zoek zijn.

Als laatste is er het dieet op basis van de supplementen met aminozuren. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat aminozuren kunnen bijdragen aan gewichtsverlies (bron).  Vertakte-keten aminozuren zorgen voor gewichtsverlies doordat je insulinespiegel beter wordt gereguleerd. L-carnitine heeft een positieve invloed op je spiermassa en je vetverbranding (bron).

Al met al lijkt het erop dat er een effectieve combinatie van methoden is die er inderdaad voor kunnen zorgen dat je gewicht kunt verliezen én (/of) een beter figuur krijgt.

Alizonne_Radiofrequentietherapie
Alizonne_Radiofrequentietherapie

Alizonne_Radiofrequentietherapie PDF

Wat kost de Therapie inclusief Supplementen?

Het dieet is wat duurder dan andere diëten. Een startpakket kost €90. Tijdens de startfase ben je daarnaast meer dan €100 in de week kwijt voor de voedingssupplementen. Hier komen dan nog de kosten voor een ultrasound of bindweefselmassage bij (ongeveer €70 per behandeling).

Alizonne Prijslijst

Het Afslankprogramma heeft de naam: “Alizonne Therapie – gewichtsreductie & contourverbetering” Voor de individuele behandelingen en supplementen worden de onderstaande prijzen gehanteerd.

Startpakket Alizonne Therapie
€ 90,00
Huid-/bindweefselmassage (endermologie)
€ 75,00
Ultrasound behandeling
€ 70,00
Gecombineerde ultrasound/endermologie behandeling
€ 140,00
maaltijdsuppletie, 7 zakjes uni-smaak
€ 18,00
maaltijdsuppletie, 7 zakjes assortiment
€ 19,00
maaltijdsuppletie, 10 repen uni-smaak
€ 19,50
 maaltijdsuppletie, 10 repen assortiment
€ 20,50
zouttabletten, 60 tabletten
€ 7,00
multi-vitaminen, 60 capsules
€ 21,00
Magnesan Forte, 60 tabletten
€ 16,50
Quinton hypertonicum, 24 ampullen
€ 14,50
Gemiddelde dieetkosten tijdens laatste weken
€ 34,13
per week
Gemiddelde dieetkosten na de startfase
€ 71,13
per week
Gemiddelde dieetkosten in de startfase
€ 108,13
per week

 

Download de Alizonne Prijslijst

Klik op de onderstaande afbeelding om de actuele Alizonne Prijslijst te downloaden.

Alizonne_prijslijst
Alizonne_prijslijst

Alizonne_prijslijst PDF

Voordelen

De therapie is niet goedkoop, maar biedt wel mogelijk om gericht je figuur te verbeteren. Dit is iets dat je niet kunt bereiken met alleen een dieet.

Nadelen

Het lijkt helaas niet mogelijk te zijn om alleen het dieet te volgen. Als je je figuur niet belangrijk vindt, en enkel wilt afvallen, kan dit een reden zijn om toch een ander dieet te volgen.

Een ander nadeel is dat er weinig locaties zijn waar je het dieet kan volgen.

Conclusie

Het dieet lijkt een effectief dieet te zijn. Het is er niet alleen op gericht om gewichtsverlies te stimuleren, maar ook om je figuur te verbeteren. Hier zijn weinig alternatieven voor, afgezien van ingrepen als liposuctie. Daarnaast biedt Alizonne medische begeleiding en hiermee is het beter op jou afgestemd dan andere programma’s. Dit alles heeft wel een prijskaartje, dat je moet kunnen en willen betalen.


23 Reacties

 1. Ik ben 1.50 en zou graag max 10 kg willen verliezen die zijn blijven plakken na mijn zwangerschap en in de loop der jaren. Ik eet redelijk gezond, maar mijn stofwisseling wordt mijn inziens steeds trager. Ook zou ik graag zien dat mijn onderbuik qua contour verbeterd.
  Ik ben bereid om te reizen om de Alizonne therapie te proberen

 2. Goedeavond ben erg benieuwd naar deze therapie. Graag zou ik zelf weer wat beter in mijn vel willen zitten. Ik zorg altijd voor anderen maar moet dat nu maar eens voor mijzelf gaan doen.

 3. Ik zit midden in de overgang en krijg de kilo .s er niet meer af. Hormonen vliegen door mn lichaam. Diverse dieet en gevolgd maar niet s help vandaar mijn afspraak bij jullie. Slanker.beter in mn vel zitten dat is wat ik heel graag wil.

 4. Twee zussen, twee keer te zwaar. Ons hele leven vechten we tegen ons overgewicht, we vallen af en op een bepaald moment zijn we weer net zo zwaar. Sterker nog, er komen altijd bonuskilo’s bovenop. Alle diëten hebben we geprobeerd maar het blijvende effect houdt geen stand. We zijn nu beide rond de 50jaar en het wordt steeds moeilijker om af te vallen. Maar we zijn er allebei klaar mee, we willen niet meer balen omdat het zomer wordt en we te dik zijn. Of kerst en weer te dik. Maar daar gaat het niet alleen meer om, het besef dat we gezond oud willen worden is veel groter. Alleen lukt het ons nog niet. De berichten over Allizonne, de medische begeleiding en deze oproep heeft ons tot dit bericht geleidt. We zijn klaar met ons overgewicht (30 en 45 kilo) en willen nu eindelijk worden en wie we zijn, 2 mooie mensen, niet alleen in karakter maar ook voor de spiegel. Hopelijk mogen we samen deze weg bewandelen.

 5. De laatste tijd is er veel gezegd en geschreven over de Allizonne therapie die gericht is op snel en verantwoord af te vallen. Ook ik, wetenschapper, 39 jaar, moeder van 3 jonge kinderen met 15 kg te veel, ben nieuwsgierig geworden. Is dit een effectieve, verantwoorde manier om je streefgewicht te bereiken en blijvend te behouden? Ik weet het nog niet. Daarom wil ik zelf met deze therapie aan de slag gaan en onderzoeken of de Alizonne therapie echt een goed behandelconcept is voor mensen met overgewicht.

 6. Graag zou ik het willen uitproberen, omdat ik na de geboorte van onze dochter al vier jaar probeer af te vallen, maar helaas tot op heden nog niet met het juiste resultaat. Ik blijf jojo´en en ik wil nu eindelijk eens afvallen en op gewicht blijven. Ik hoop dat jullie mij de kans geven om met Alizonne het jojo effect tegen te gaan en dat ik er op die manier weer voor kan zorgen dat ik mij zekerder ga voelen.

 7. Samen met mijn moeder vechten we al jaren met overwicht. Daarnaast kwamen lichaamelijke klachten bij door de overwicht. Allebij hoge bloeddruk, last van hielsporen, hoofdpijn ect.
  Samen met mn moeder zou ik het fijn vinden om dit samen als moeder en dochter willen uitproberen. Voor een betere gezonde leefstijl en dat we ons beter en blijer mogen voelen in ons lichaam. We willen het uitstralen. Bedankt

 8. Ook ik ben al jaren bezig met mijn gewicht. Ik durf de laatste stap naar een maagverkleining niet te zetten. Ik heb de zorg voor een chronisch zieke man en twee chronisch zieke kinderen. Ik kan het me niet permitteren om “uit te vallen” naar het zou me veel op kunnen leveren als ik 25-30 kg lichter zou zijn. Ik had al geïnformeerd naar de methode en bijbehorende kosten. Op zoek naar eerlijke ervaringen met deze methode kwam ik dit artikel tegen. Toeval bestaat niet zeggen ze toch? Ik hoop dat het zo mag zijn dat ik een van de testers mag zijn en dat mijn ervaringen anderen weer kunnen helpen.

 9. Ook ik ben al jaren bezig met mijn gewicht. Ik durf de laatste stap naar een maagverkleining niet te zetten. Ik heb de zorg voor een chronisch zieke man en twee chronisch zieke kinderen. Ik kan het me niet permitteren om “uit te vallen” naar het zou me veel op kunnen leveren als ik 25-30 kg lichter zou zijn. Ik had al geïnformeerd naar de methode en bijbehorende kosten. Op zoek naar eerlijke ervaringen met deze methode kwam ik dit artikel tegen. Toeval bestaat niet zeggen ze toch? Ik hoop dat het zo mag zijn dat ik een van de testers mag zijn en dat mijn ervaringen anderen weer kunnen helpen.

 10. Ik ben een vrouw van 52 jaar. Ik ben sinds vorig jaar erg aan het tobben met mijn gezondheid. De arts in het ziekenhuis gaf aan dat mijn lever erg vergroot is en dat ik gewicht moet verliezen. Zelf let ik goed op mijn voeding ik vermijd de `slechte´koolhydraten en sport 3 x per week, wat ik overigens graag doe. Toch lukt het niet goed om gewicht verliezen. Ik ben vanaf mijn tienertijd begonnen met afvallen. Toen eigenlijk helemaal niet nodig. Het heeft zelfs geleidt tot anorexia. Later ben ik erg gaan schommelen met het gewicht, wat steeds verder leidde tot gewichtstoename. Ik wil op zijn minst 25 kilo afvallen en mn mijn buik zit erg in de weg. Daarnaast weet ik inmiddels dat ik het niet alleen kan en wil graag onder medisch begeleiding afvallen. Over Allizone heb ik goede berichten gehoord en goede resultaten gezien, maar gezien de kosten is dit helaas niet voor me weggelegd. Graag wil ik in aanmerking komen om een van de testers te zijn van Alizonne om op een verantwoorde manier een gezond gewicht te krijgen, waar ik me goed bij voel en voor eens en altijd kan afrekenen met mijn overgewicht en slappe buik. Anneke

 11. Door herniaklachten ben ik op zoek naar een methode om zonder mijn rug teveel te belasten spieren opbouwen en vet te verliezen.

 12. Ik wil de Alizonne Therapie heel graag testen. Ik heb al heel veel geprobeerd, shake’s, luxopunctuur metabolic balance. Het gaat niet zo zeer om de kilo’s, maar vooral het contour van de onderbuik (vanaf de navel). Naar mijn zwangerschap is dit altijd dikker gebleven dan voor de zwangerschap. Ook met sporten nog nooit het gewenste resultaat bereikt. De Better Belly ook effectief, maar ook bij de onderbuik blijft het gewenste resultaat helaas uit. Mijn doel is contour van de onderbuik in shape krijgen en een paar kilo verliezen natuurlijk. Hoop dat ik een van de testpersonen mag zijn voor de Alizonne Therapie 😀!

 13. Ik zit met een overgewicht van een aantal kilo’s wat me niet lukt om eraf te krijgen. Op zoek naar een dieet wat effectief is en me kan helpen af te vallen en mijn figuur beter in balans te brengen. Ik zou dit dieet graag voor jullie testen.

 14. Jaren geleden 30 kilo afgevallen door koolhydraatarm te eten. Kan dit, door goed op te letten, redelijk vasthouden met marge van max 5 kg. Wil nog graag 6 kg kwijt plus countourverbetering.

 15. Graag zou ik de Alizonne therapie willen testen! Door ziekte ben ik flink gedeconditioneerd, helaas heeft dit geresulteerd in flinke overgewicht. Ik ben altijd al zwaar geweest, diëten en sportprogramma’s mochten helaas niet baten. Momenteel zit ik ziek thuis (door oa: ME, POTS, Fibromyalgie en chronische Lyme) en kan ik helaas weinig aan als het gaat om beweging. Kort gezegd heb veel last van pijn, en ben ik erg moe. Misschien zou een laagdrempelig bewegingsprogamma bij de fysiotherapeut wel kunnen. Graag zou ik dit testen, ik ben erg benieuwd of gaat werken met mijn omstandigheden. De motivatie heb ik zeker, zoals het nu gaat kan het niet langer! Afvallen maar ook een beter figuur zou geweldig zijn, vooral als dit kan zonder liposuctie of andere zware ingrepen!

 16. Graag zou ik de Alizonne therapie willen testen! Door ziekte ben ik flink gedeconditioneerd, helaas heeft dit geresulteerd in flinke overgewicht. Ik ben altijd al zwaar geweest, diëten en sportprogramma’s mochten helaas niet baten. Momenteel zit ik ziek thuis (door oa: ME, POTS, Fibromyalgie en chronische Lyme) en kan ik helaas weinig aan als het gaat om beweging. Kort gezegd heb veel last van pijn, en ben ik erg moe. Misschien zou een laagdrempelig bewegingsprogamma bij de fysiotherapeut wel kunnen. Graag zou ik dit testen, ik ben erg benieuwd of gaat werken met mijn omstandigheden. De motivatie heb ik zeker, zoals het nu gaat kan het niet langer! Afvallen maar ook een beter figuur zou geweldig zijn, vooral als dit kan zonder liposuctie of andere zware ingrepen!

 17. Graag zou ik Alizonne willen testen! Helaas heb ik overgewicht, en door deconditionering (Ontstaan door oa: ME, POTS, Fibromyalgie en chronische Lyme) Lukt het niet om af te vallen.
  Voordat ik ziek werd heb ik meerdere diëten en sportprogramma’s gevolgd. Helaas zonder resultaat. Omdat het in mijn situatie moeilijk is om af te vallen zou ik graag een poging willen wagen met Alizonne. Ik ben zeer benieuwd of het te combineren valt met mijn diagnoses. De motivatie heb ik want hoe het nu gaat kan echt niet langer! Afvallen en mijn figuur verbeteren klinkt als de perfectie combinatie, en dat zonder operatie of liposuctie! Ben ook erg benieuwd wat het zou inhouden om testpersoon te zijn.

  • If zou heel erg graag de zones aanpakken die ik met dieet of sport maar niet in vorm krijg. Ben heel erg benieuwd naar de contourverbetering!

 18. Omdat het mij niet alleen zozeer om kilo’s gaat maar met name om figuurverbetering zou ik graag 1 van de testers willen zijn van Alizonne. Ik hoor graag nader hoe dit op een gezonde wijze kan i.p.v. chirurgische ingrepen waar ik geen voorstander van ben.

  • Het lijkt de perfecte methode om af te vallen met daarbij contourverbetering. Dat is toch de ultieme combinatie. Heel mijn leven al in strijd met kilo’s en rondingen waar ik het niet zou willen hebben. Wil dus graag een van de testers worden om mijn objectieve ervaringen te delen met anderen.

 19. Ik ben ook al Jaren op zoek naar de methode om gewicht te kunnen verliezen en mijn figuur te kunnen verbeteren. Ik zou dan ook wellicht één van de 50 testpersonen kunnen zijn om de Alizonne Therapie gratis te testen. Ben dan ook heel erg benieuwd wat de voorwaarden zijn om dit te kunnen testen.

 20. Ik ben al jaren op zoek naar een methode die me helpt bij gewichtsverlies. Heel veel gedaan, van crashdieten tot en met intensief sporten. Was allemaal tijdelijk. Ik eet weinig en val maar niet af. Ik heb het idee dat dit mij kan helpen.

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat bij mijn artikelen.