Alizonne Review en Ervaringen

Op dit moment staat een nieuwe afslankmethode fors in de belangstelling. Het gaat hierbij om het alizonne dieet. Deze afslankmethode staat vooral in de belangstelling omdat twee BN-ers, Angela Groothuizen en Trijntje Oosterhuis, flink zouden zijn afgevallen na gebruik van deze methode. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de werking van dit dieet. In dit artikel tref je dan ook een review aan van het Alizonne dieet. We bespreken het dieet en de werking en geven antwoord op de volgende veelgestelde vragen.
 • Kun je Afvallen met Alizonne?
 • Wat zijn de Kosten van Alizonne Therapie?
 • Waar kun je Alizonne Therapie Volgen?
 • Een overzicht van Alizonne Therapie kliniek Locaties

ketox24 korting

Wat is het Alizonne Dieet?

Het Alizonne dieet is een methode die erop is gericht om snel en verantwoord af te vallen. De therapie biedt naar eigen zeggen een andere benadering dan andere afslankprogramma’s, omdat het Alizonne dieet de nieren en de lever minder zwaar belast. Belangrijk is ook dat het dieet niet alleen gericht is op het afvallen. Ook de verbetering van de lichaamscontouren, je figuur, is een belangrijk doel.

Het volledige Alizonne-dieet bestaat uit drie onderdelen. Eerste onderdeel is een behandeling met ultrasonore trillingen. Het tweede onderdeel is een bindweefselmassage. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en zouden vloeistoffen en vetten makkelijker afgevoerd moeten worden. De verslapte huid krimpt. Dit gaat cellulitis tegen en zorgt voor een beter figuur.

Alizonne Ervaringen

Ben je op zoek naar echte ervaringen met Alizonne Dieet? Of wil je meer informatie over een deze therapie? Lees dan verder. In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

 1. Werkt het echt, en zo ja hoe dan?
 2. Wat is de reden dat het relatief duur is?
 3. Is Trijntje Oosterhuis afgevallen met Alizonne?
 4. Is Angela Groothuizen afgevallen met Alizonne?
 5. En nog veel en veel meer…

Heb je ervaring met Alizonne Therapie? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Alizonne Therapie Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Alizonne Therapie zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Op dit moment zijn er geen plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Alizonne Therapie graag wil testen
 2. We sturen de instructies naar je toe
 3. Je start met de Alizonne Therapie
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Na sluiting van de inschrijving is deelname niet meer mogelijk.

Als laatste is er een zogeheten medisch dieet op basis van aminozuren. Aminozuren zijn de belangrijkste bouwstenen van eiwitten. Deze aminozuren kunnen door jouw lichaam worden verwerkt tot eiwitten. Het een en ander vindt uiteraard plaats onder begeleiding.

Op de website van Alizonne heeft men het niet over een dieet, maar over een therapie. Dit omdat de behandelingen verder gaan dan alleen het verminderen van het gewicht. Bepaalde onderdelen van de behandeling zijn erop gericht om het figuur te verbeteren. Deze behandelingen zou je dus ook kunnen volgen als je in principe niet te zwaar bent.

De Alizonne therapie is ontwikkeld door Claudia van der Lugt. Zij heeft een achtergrond in de geneeskunde en is dankzij haar werk met wonden geïnteresseerd geraakt in de relatie tussen overgewicht en wondgenezing.

Waar kun je het Alizonne dieet volgen?

Er zijn verschillende locaties in Nederland waar je het Alizonne dieet kunt volgen. Je kunt het dieet volgen bij de klinieken van in Vlijmen en Meijel. Ook in andere klinieken in binnen- en buitenland wordt de therapie aangeboden. Woon je bijvoorbeeld in het noorden van het land, dan is er mogelijk geen locatie in de buurt waar je de behandelingen kunt volgen.

Alizonne_afvallen_Contourverbetering
Alizonne_afvallen_Contourverbetering

Alizonne_afvallen_Contourverbetering PDF

Angela Groothuizen en Alizonne Therapie

Het Dieet staat momenteel vooral in de belangstelling omdat een aantal BN’ers flink wat gewicht hebben verloren door dit dieet. Op de website van de Alizonne-therapie staan foto’s van het Instagramprofiel van Angela Groothuizen. Eerder heeft Angela Groothuizen haar naam verbonden aan Weight Watchers. Naar eigen zeggen kan zij een heel boek schrijven over haar dieetcarrière, zoveel verschillende diëten had zij al geprobeerd. Na het volgen van het dieet is haar streefgewicht van 62 kilo eindelijk in zicht gekomen en zelfs behaald.

Trijntje Oosterhuis Afgevallen met Alizonne

Ook Trijntje Oosterhuis volgde de Alizonne-therapie. Hoewel er niets staat vermeld over haar gewicht bij de start van het programma, zou de Alizonne-therapie er wel voor hebben gezorgd dat Trijntje snel weer in vorm is gekomen na haar laatste zwangerschap.

Voor wie is het Alizonne Dieet geschikt?

Iedereen kan het dieet volgen. Ook als je niet direct overgewicht hebt, kun je de therapie volgen. Je volgt dan niet het medische dieet, maar krijgt alleen de behandelingen die gericht zijn op de verbetering van het figuur. Voor zover bekend zijn er geen situaties waarin je het dieet niet mag volgen. Aangezien je onder medische begeleiding staat, kun je altijd aangeven als er een reden is waarom jij denkt dat het dieet voor jou gevaarlijk kan zijn.

Kun je Afvallen met Alizonne Therapie?

De Alizonne therapie bestaat uit drie onderdelen. Om deze reden hebben wij het belangrijkste wetenschappelijke bewijs opgezocht voor de drie verschillende behandelmethoden. In hoeverre helpen zij om gewicht te verliezen, of om je figuur te verbeteren.

Als eerste hebben we gekeken naar de resultaten van ultrasone trillingen. Er is wetenschappelijk bewijs dat ultrasone trillingen helpen om je figuur te verbeteren. De totale effecten hiervan zijn niet heel groot (ongeveer 2-4 cm), maar dit kan wel goed zichtbaar zijn in je voorkomen (bron). Een ander onderzoek bevestigt dit, maar geeft aan dat een dergelijke behandeling wel tot pijnklachten kan leiden (bron).

Voor de bindweefselmassages is echter weinig bewijs dat dit werkt. Het enige (positieve) effect dat wij vonden is dat het helpt tegen depressies (bron). Ook niet verkeerd natuurlijk, maar niet het effect waar wij naar op zoek zijn.

Als laatste is er het dieet op basis van de supplementen met aminozuren. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat aminozuren kunnen bijdragen aan gewichtsverlies (bron).  Vertakte-keten aminozuren zorgen voor gewichtsverlies doordat je insulinespiegel beter wordt gereguleerd. L-carnitine heeft een positieve invloed op je spiermassa en je vetverbranding (bron).

Al met al lijkt het erop dat er een effectieve combinatie van methoden is die er inderdaad voor kunnen zorgen dat je gewicht kunt verliezen én (/of) een beter figuur krijgt.

Alizonne_Radiofrequentietherapie
Alizonne_Radiofrequentietherapie

Alizonne_Radiofrequentietherapie PDF

Wat kost de Therapie inclusief Supplementen?

Het dieet is wat duurder dan andere diëten. Een startpakket kost €90. Tijdens de startfase ben je daarnaast meer dan €100 in de week kwijt voor de voedingssupplementen. Hier komen dan nog de kosten voor een ultrasound of bindweefselmassage bij (ongeveer €70 per behandeling).

Alizonne Prijslijst

Het Afslankprogramma heeft de naam: “Alizonne Therapie – gewichtsreductie & contourverbetering” Voor de individuele behandelingen en supplementen worden de onderstaande prijzen gehanteerd.

Startpakket Alizonne Therapie
€ 90,00
Huid-/bindweefselmassage (endermologie)
€ 75,00
Ultrasound behandeling
€ 70,00
Gecombineerde ultrasound/endermologie behandeling
€ 140,00
maaltijdsuppletie, 7 zakjes uni-smaak
€ 18,00
maaltijdsuppletie, 7 zakjes assortiment
€ 19,00
maaltijdsuppletie, 10 repen uni-smaak
€ 19,50
 maaltijdsuppletie, 10 repen assortiment
€ 20,50
zouttabletten, 60 tabletten
€ 7,00
multi-vitaminen, 60 capsules
€ 21,00
Magnesan Forte, 60 tabletten
€ 16,50
Quinton hypertonicum, 24 ampullen
€ 14,50
Gemiddelde dieetkosten tijdens laatste weken
€ 34,13
per week
Gemiddelde dieetkosten na de startfase
€ 71,13
per week
Gemiddelde dieetkosten in de startfase
€ 108,13
per week

 

Download de Alizonne Prijslijst

Klik op de onderstaande afbeelding om de actuele Alizonne Prijslijst te downloaden.

Alizonne_prijslijst
Alizonne_prijslijst

Alizonne_prijslijst PDF

Voordelen

De therapie is niet goedkoop, maar biedt wel mogelijk om gericht je figuur te verbeteren. Dit is iets dat je niet kunt bereiken met alleen een dieet.

Nadelen

Het lijkt helaas niet mogelijk te zijn om alleen het dieet te volgen. Als je je figuur niet belangrijk vindt, en enkel wilt afvallen, kan dit een reden zijn om toch een ander dieet te volgen.

Een ander nadeel is dat er weinig locaties zijn waar je het dieet kan volgen.

Conclusie

Het dieet lijkt een effectief dieet te zijn. Het is er niet alleen op gericht om gewichtsverlies te stimuleren, maar ook om je figuur te verbeteren. Hier zijn weinig alternatieven voor, afgezien van ingrepen als liposuctie. Daarnaast biedt Alizonne medische begeleiding en hiermee is het beter op jou afgestemd dan andere programma’s. Dit alles heeft wel een prijskaartje, dat je moet kunnen en willen betalen.

216 Reacties

 1. Goedendag,
  Na vele gevolgde diëten ben ik zwaarder dan ooit en heb dan ook weinig conditie!
  Begin daarnaast ook last van mijn gewrichten te krijgen…gezien de positieve reacties van velen over deze therapie zou ik deze dan ook graag willen proberen als een laatste redmiddel

 2. Altijd overgewicht gehad.
  Strijd voor het leven.
  Altijd jojo en.
  Altijd weer op zoek naar iets nieuws,wat wel helpt.
  Dus ook nu nieuwsgierig,waarvan ik hoop,helpt dit dan wel.
  Het idee de contouren van je lichaam weer duidelijk te mogen zien.
  Dus heel fraag,help mij.

 3. Mijn naam is Suus
  Ik ben in korte tijd ( 2 jaar) 32 kilo bijgekomen ( PTSS)
  Graag zou ik weer SUUS in de spiegel willen zien .
  Mvg Suus

 4. Ik ben al 8 jaar niet op zomervakantie geweest omdat ik niet in bikini durf. Ik ben 32 jaar oud. Ik zou graag willen deelnemen.

 5. Ik zou dit supergraag willen proberen ben een moeder van 37 jaar met diabetes type 1. Afvallen is ontzettend moeilijk voor mij. En kamp al jaren met het probleem te grote borsten en een te zwaar gewicht. Wat ik ook probeer alles word afgewezen om dat ik net niet in het plaatje pas.leef van minimum uitkering. Dus zou het ook nooit kunnen betalen. Hoe hard ik ook me best doe het lukt me niet. Zou zo graag ook eens zonder zorgen in een leuke badpak of jurk willen. Zonder dat ik me ergens voor schaam. Daarom wil ik graag een proefpersoon zijn. En hierdoor ook hulp krijg bij het vinden van mijn zoektocht naar een gezond leven.

 6. Op zoek naar een deelneemster aan dit dieet die nog jong is? Ik bied me graag aan. Ben een jonge meid van 21, die helaas door verandering van levensomstandigheden 10 kilo is aangekomen en die extra kilo’s graag weer kwijt wil raken; maar ik weet niet hoe!

  Ik houd me in ieder geval aanbevolen :-)

 7. Een strijd voor het leven.
  Ben 59 jaar en 95 kilo.
  Het idee om eens geen buik,flinke bovenbenen en dubbele knieen te hebben,kan mij supergelukkig maken en mij van mij onzekerheid afhelpen.
  Dank je wel alvast.

 8. Mijn naam is Ellen Vaatstra ik ben 55 jaar en sinds de overgang een aantal kilo’s te zwaar!!
  Heb een tijd geleden met succes new fysic doorlopen maar na het stoppen van de supplementen weer aangekomen.
  Graag zou ik 8 kilo willen afvallen en mijn contouren willen verbeteren!

  Ik hoor graag van u,

  Met vriendelijke groet,

  Ellen Vaatstra

 9. Ik ben zeker niet tevreden!!
  Ik ben een hoop geld kwijt (duizenden euro s) en wat bij mij aangegeven was bij langer na niet gehaald!!
  Dit komt door zeer slechte begeleiding en controle en niet reageren waar nodig is,
  Blijkbaar is daar geen tijd voor, alleen wel voor de facturen te maken!!
  Geen aanrader sorry

 10. Ik zou heel erg graag af willen vallen en vooral een steviger figuur willen krijgen,vrij van sinaasappelhuid.Ik ben in enkele jaren erg veel aangekomen en daarnaast is mijn huid niet meer stevig,dit alles door een vroege overgang voor mijn 40e,reuma en de daarbijbehorende medicatie icm weinig beweging en daarnaast een tumor van mijn hypofyse.Ik zou dit zo graag willen uitproberen en wil me dan ook aanmelden als “proefpersoon”.Ben helaas niet financieel krachtig genoeg een therapie zelf te betalen(alleenstaande moeder met IVA uitkering).

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.