Alizonne Review en Ervaringen

Op dit moment staat een nieuwe afslankmethode fors in de belangstelling. Het gaat hierbij om het alizonne dieet. Deze afslankmethode staat vooral in de belangstelling omdat twee BN-ers, Angela Groothuizen en Trijntje Oosterhuis, flink zouden zijn afgevallen na gebruik van deze methode. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de werking van dit dieet. In dit artikel tref je dan ook een review aan van het Alizonne dieet. We bespreken het dieet en de werking.

Wat is het Alizonne Dieet?

Het Alizonne dieet is een methode die erop is gericht om snel en verantwoord af te vallen. De therapie biedt naar eigen zeggen een andere benadering dan andere afslankprogramma’s, omdat het Alizonne dieet de nieren en de lever minder zwaar belast. Belangrijk is ook dat het dieet niet alleen gericht is op het afvallen. Ook de verbetering van de lichaamscontouren, je figuur, is een belangrijk doel.

Het volledige Alizonne-dieet bestaat uit drie onderdelen. Eerste onderdeel is een behandeling met ultrasonore trillingen. Het tweede onderdeel is een bindweefselmassage. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en zouden vloeistoffen en vetten makkelijker afgevoerd moeten worden. De verslapte huid krimpt. Dit gaat cellulitis tegen en zorgt voor een beter figuur.

Alizonne Ervaringen

Ben je op zoek naar echte ervaringen met Alizonne Dieet? Of wil je meer informatie over een deze therapie? Lees dan verder. In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

 1. Werkt het echt, en zo ja hoe dan?
 2. Wat is de reden dat het relatief duur is?
 3. Is Trijntje Oosterhuis afgevallen met Alizonne?
 4. Is Angela Groothuizen afgevallen met Alizonne?
 5. En nog veel en veel meer…

Heb je ervaring met Alizonne Therapie? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Alizonne Therapie Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Alizonne Therapie zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Op dit moment zijn er geen plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Alizonne Therapie graag wil testen
 2. We sturen de instructies naar je toe
 3. Je start met de Alizonne Therapie
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Na sluiting van de inschrijving is deelname niet meer mogelijk.

Als laatste is er een zogeheten medisch dieet op basis van aminozuren. Aminozuren zijn de belangrijkste bouwstenen van eiwitten. Deze aminozuren kunnen door jouw lichaam worden verwerkt tot eiwitten. Het een en ander vindt uiteraard plaats onder begeleiding.

Op de website van Alizonne heeft men het niet over een dieet, maar over een therapie. Dit omdat de behandelingen verder gaan dan alleen het verminderen van het gewicht. Bepaalde onderdelen van de behandeling zijn erop gericht om het figuur te verbeteren. Deze behandelingen zou je dus ook kunnen volgen als je in principe niet te zwaar bent.

De Alizonne therapie is ontwikkeld door Claudia van der Lugt. Zij heeft een achtergrond in de geneeskunde en is dankzij haar werk met wonden geïnteresseerd geraakt in de relatie tussen overgewicht en wondgenezing.

Waar kun je het Alizonne dieet volgen?

Er zijn verschillende locaties in Nederland waar je het Alizonne dieet kunt volgen. Je kunt het dieet volgen bij de klinieken van in Vlijmen en Meijel. Ook in andere klinieken in binnen- en buitenland wordt de therapie aangeboden. Woon je bijvoorbeeld in het noorden van het land, dan is er mogelijk geen locatie in de buurt waar je de behandelingen kunt volgen.

Alizonne_afvallen_Contourverbetering
Alizonne_afvallen_Contourverbetering

Alizonne_afvallen_Contourverbetering PDF

Angela Groothuizen en Alizonne Therapie

Het Dieet staat momenteel vooral in de belangstelling omdat een aantal BN’ers flink wat gewicht hebben verloren door dit dieet. Op de website van de Alizonne-therapie staan foto’s van het Instagramprofiel van Angela Groothuizen. Eerder heeft Angela Groothuizen haar naam verbonden aan Weight Watchers. Naar eigen zeggen kan zij een heel boek schrijven over haar dieetcarrière, zoveel verschillende diëten had zij al geprobeerd. Na het volgen van het dieet is haar streefgewicht van 62 kilo eindelijk in zicht gekomen en zelfs behaald.

Trijntje Oosterhuis Afgevallen met Alizonne

Ook Trijntje Oosterhuis volgde de Alizonne-therapie. Hoewel er niets staat vermeld over haar gewicht bij de start van het programma, zou de Alizonne-therapie er wel voor hebben gezorgd dat Trijntje snel weer in vorm is gekomen na haar laatste zwangerschap.

Voor wie is het Alizonne Dieet geschikt?

Iedereen kan het dieet volgen. Ook als je niet direct overgewicht hebt, kun je de therapie volgen. Je volgt dan niet het medische dieet, maar krijgt alleen de behandelingen die gericht zijn op de verbetering van het figuur. Voor zover bekend zijn er geen situaties waarin je het dieet niet mag volgen. Aangezien je onder medische begeleiding staat, kun je altijd aangeven als er een reden is waarom jij denkt dat het dieet voor jou gevaarlijk kan zijn.

Kun je Afvallen met Alizonne Therapie?

De Alizonne therapie bestaat uit drie onderdelen. Om deze reden hebben wij het belangrijkste wetenschappelijke bewijs opgezocht voor de drie verschillende behandelmethoden. In hoeverre helpen zij om gewicht te verliezen, of om je figuur te verbeteren.

Als eerste hebben we gekeken naar de resultaten van ultrasone trillingen. Er is wetenschappelijk bewijs dat ultrasone trillingen helpen om je figuur te verbeteren. De totale effecten hiervan zijn niet heel groot (ongeveer 2-4 cm), maar dit kan wel goed zichtbaar zijn in je voorkomen (bron). Een ander onderzoek bevestigt dit, maar geeft aan dat een dergelijke behandeling wel tot pijnklachten kan leiden (bron).

Voor de bindweefselmassages is echter weinig bewijs dat dit werkt. Het enige (positieve) effect dat wij vonden is dat het helpt tegen depressies (bron). Ook niet verkeerd natuurlijk, maar niet het effect waar wij naar op zoek zijn.

Als laatste is er het dieet op basis van de supplementen met aminozuren. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat aminozuren kunnen bijdragen aan gewichtsverlies (bron).  Vertakte-keten aminozuren zorgen voor gewichtsverlies doordat je insulinespiegel beter wordt gereguleerd. L-carnitine heeft een positieve invloed op je spiermassa en je vetverbranding (bron).

Al met al lijkt het erop dat er een effectieve combinatie van methoden is die er inderdaad voor kunnen zorgen dat je gewicht kunt verliezen én (/of) een beter figuur krijgt.

Alizonne_Radiofrequentietherapie
Alizonne_Radiofrequentietherapie

Alizonne_Radiofrequentietherapie PDF

Wat kost de Therapie inclusief Supplementen?

Het dieet is wat duurder dan andere diëten. Een startpakket kost €90. Tijdens de startfase ben je daarnaast meer dan €100 in de week kwijt voor de voedingssupplementen. Hier komen dan nog de kosten voor een ultrasound of bindweefselmassage bij (ongeveer €70 per behandeling).

Alizonne Prijslijst

Het Afslankprogramma heeft de naam: “Alizonne Therapie – gewichtsreductie & contourverbetering” Voor de individuele behandelingen en supplementen worden de onderstaande prijzen gehanteerd.

Startpakket Alizonne Therapie
€ 90,00
Huid-/bindweefselmassage (endermologie)
€ 75,00
Ultrasound behandeling
€ 70,00
Gecombineerde ultrasound/endermologie behandeling
€ 140,00
maaltijdsuppletie, 7 zakjes uni-smaak
€ 18,00
maaltijdsuppletie, 7 zakjes assortiment
€ 19,00
maaltijdsuppletie, 10 repen uni-smaak
€ 19,50
 maaltijdsuppletie, 10 repen assortiment
€ 20,50
zouttabletten, 60 tabletten
€ 7,00
multi-vitaminen, 60 capsules
€ 21,00
Magnesan Forte, 60 tabletten
€ 16,50
Quinton hypertonicum, 24 ampullen
€ 14,50
Gemiddelde dieetkosten tijdens laatste weken
€ 34,13
per week
Gemiddelde dieetkosten na de startfase
€ 71,13
per week
Gemiddelde dieetkosten in de startfase
€ 108,13
per week

 

Download de Alizonne Prijslijst

Klik op de onderstaande afbeelding om de actuele Alizonne Prijslijst te downloaden.

Alizonne_prijslijst
Alizonne_prijslijst

Alizonne_prijslijst PDF

Voordelen

De therapie is niet goedkoop, maar biedt wel mogelijk om gericht je figuur te verbeteren. Dit is iets dat je niet kunt bereiken met alleen een dieet.

Nadelen

Het lijkt helaas niet mogelijk te zijn om alleen het dieet te volgen. Als je je figuur niet belangrijk vindt, en enkel wilt afvallen, kan dit een reden zijn om toch een ander dieet te volgen.

Een ander nadeel is dat er weinig locaties zijn waar je het dieet kan volgen.

Conclusie

Het dieet lijkt een effectief dieet te zijn. Het is er niet alleen op gericht om gewichtsverlies te stimuleren, maar ook om je figuur te verbeteren. Hier zijn weinig alternatieven voor, afgezien van ingrepen als liposuctie. Daarnaast biedt Alizonne medische begeleiding en hiermee is het beter op jou afgestemd dan andere programma’s. Dit alles heeft wel een prijskaartje, dat je moet kunnen en willen betalen.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

155 Reacties

 1. ik wilde graag weten of in de buurt van Maastricht ook een Alizone Therapie is ik ben 70 jaar en ben 20 kilo te zwaar maar weet ook niet of dat met mijn leeftijd kan maar ik heb wel interesse hiervoor ik hoop op een gunstig antwoord van jullie
  met vriendelijke groeten Gemma

 2. hallo ik wil mij graag aanmelden voor het testen
  ik zou zo graag de kiloos kwijt willen raken na 10 jaar geleden een ingrijpende operatiemijn borsten zijn verwijderd daar ben ik 10 kilo vanaangekomen dat wil ik zo grag eraf maar lukt emotioneel niet hoop dt ik er bij zit gr wil schellevis

 3. Graag zou ik in aanmerking komen voor deze behandeling, vooral contourbehandeling, heb van alles gedaan aan diëten etc, zelfs in 2014 een gbp, 32 kg afgevallen,echter de laatste 10kg lukt niet.
  Hopende op een voorspoedig antwoord.

 4. Hallo, ik ben 45 en hebvana 3 jaar al vervroegde menopauze waardoor ik flink aangekomen ben en geen pogingen van afvallen hebben gewerkt. Ik eet gezond en heb verschillende methoden geprobeert inclusief mesologie maar mijn lichaam schijnt daar ongevoelig voor te zijn. Ik weet geen raad 😣 Ik zou graag 10-15 kilo kwijt willen raken. Ik woon in de regio Eindhoven. Kunnen jullie mij helpen?

 5. Mijn verhaal is dat van velen. Door de overgang ben ik zeker 10 kg zwaarder geworden. Ik krijg ondanks veel beweging (pilates, zwemmen, fietsen) steeds meer een ouwedametjes lijf. Ik heb diverse dieeten gevolgd en ben enkele jaren flink afgevallen met een koolhydraatarm dieet. Maar het beviel me om diverse redenen niet. Nog steeds op zoek naar een ‘reddingsmiddel’, alleen eerlijk is eerlijk, ik ben geen Dagobert Duck. Toch zou ik de Alizonne methode heel graag proberen

 6. HAllo,ik ben een vrouw van 52 jaar. ik ben 7 jaar geleden gestopt met roken en heb Modi, een vorm van suikerziekte. Ik ben na het stoppen met roken 15 kilo zwaarder geworden, en natuurlijk heeft het ook te maken met overgang,en met name op mijn heupen en buik. ik heb van alles geprobeerd en vraag me af of dit dieet me wel kan helpen

 7. Ik ben een vrouw van 52 jaar en zou heel graag in aanmerking komen om dit dieet te volgen. Helaas heb ik diverse vormen van reuma waardoor ik niet zoveel kan bewegen als ik zou willen. Neem de reistijd naar Vlijmen voor lief als ik maar zou kunnen starten. Zou graag 20 kilo willen afvallen wat mijn gewrichten ten goede komt en mijn contouren willen verbeteren.

 8. Ik ben een vrouw van 67 jaar en sinds een paar jaar veel te zwaar ( door overgang al wat aangekomen en sinds 2015 20 kilo die ik er graag weer af zou willen.
  Is er in Lelystad een mogelijkheid om proefkonijn te zijn?
  Als ik geen proefkonijn kan zijn wat zijn de totale kosten ?als je in zo er staat in 6 weken 20 kilo af gaat.

 9. Hoi, ik zou het Allizone dieet heel graag gratis uitproberen. Ik ben 50+ en blij met wie ik ben en hoe ik eruit zie, alleen mijn buik beschouw ik als ik als mijn grote dissatisfactor. Ik heb alles al geprobeerd, maar geen enkel dieet helpt. Zou Allizone hier verandering in kunnen brengen? Ik ben oprecht benieuwd! Als het werkt wil ik dit delen met mijn netwerk.

 10. Ik heb mijn hele leven al overgewicht met jojo effect! Afvallen en bijkomen!! Ben nu 68 jaar en zou toch heel graag eens op een mooi gewicht komen! Er zou dan ong. 20 kilo vanaf moeten.
  Ik eet al drie jaar koolhydraatarm en voel mij daar goed bij maar val niet af??
  Daarom zou ik graag met deze therapie starten!

 11. Helaas, dat met die apparaten zou ik wel willen. Maar met die supplementen, repen en pillen en poeders. Nee, niet voor me weggelegd. Jammer, en er hangt echt een prijskaartje aan.

 12. Ben een vrouw van 59 jr. Ik heb mezelf mijn hele leven redelijk op gewicht kunnen houden (volslank) echter na de overgang krijg ik er geen kilo meer vanaf. Ik heb bijna alle diëten geprobeerd die er zijn.
  Ik zou dolgraag 15 kilo afvallen maar weet niet meer hoe. HELP !

 13. Graag zou ik willen deelnemen aan deze vetverminderings methode en proefpersoon willen zijn met de daarbij voorkomende voorwaarden. Hoop dat ik nog in de gelegenheid word gebracht om 15 kg vet kwijt te raken! Ondanks dat ik er niet van houd om proefpersoon te zijn heb ik hier vertrouwen in! En wil ik mij voor 100% inzetten! Hoop op positief bericht uwerzijds en bijvoorbaat mijn dank hiervoor, lieve groet Yvonne

 14. Sinds ik gestopt ben met de pil ben ik in de overgang geraakt en ik ben in 4 jaar tijd zo’n 15 kilo aangekomen die er niet meer afgaat, hoe gezond ik ook eet en hoe veel ik ook probeer te bewegen. Ik weet dat kilo’s niet je levensgeluk mogen beïnvloeden maar als bijna 50-er trek ik me dit echt heel erg aan.
  Ik heb met mezelf afgesproken dat ik mijn 50ste verjaardag alleen groots ga vieren volgend jaar juni als ik die kilo’s kwijt ben, zo niet .. dan valt er weinig te vieren :-(
  Ik ben bereid om mijn spaarrekening aan te spreken maar heb helaas niet helemaal genoeg voor dit dieet dus JA, ik hoop zo dat ik het mag proberen en net zo blij en trots als Trijntje rondlopen daarna

 15. Hoi lk zou dit graag willen proberen ,na een zomer met rug en knie blessure vanaf 13 mei in de tuin hebben doorgebracht zou de winter graag weer goed in mijn lijf willen zitten ,mijn aandacht gaat vooral naar mijn buik en de 7 kilo waar ik mee zit, dat deze eraf gaat zou gaag dit willen proberen hartelijk dank gr Jeanne

 16. Ja! Ik zou het heel graag willen proberen. De combinatie dieet en figuurverbeting spreekt mij het meeste aan. Al tijden probeer ik af te vallen, heb al van alles geprobeerd maar niets lukt echt goed. Dus ik zou dit echt heel graag willen aanpakken en een 15KG willen afvallen. Hoop heel erg dat ik de kans krijg!

 17. Ik wil graag meedoen aan de test. Ik ben nogal sceptis over veel dieten. Vaak vind ik het veel te ongezond. Ik ben benieuwd of dit een verantwoorde manier is om gewicht te verliezen. Het dieet is namelijk nergens te vinden op het internet. Ik vraag me af of je wel alle voedingstoffen binnen krijgt. Ik wil zo’n tien kilo kwijt. Groeten Simone

 18. Ik wil mij aanmelden voor de test. Ik hoop dat ik een keer geluk heb en mag meedoen.
  Ik bezit helaas geen grote beurs met geld.
  Maar wel een lijf dat weer in proporties moet komen. I

 19. Ik zou super graag de test willen aangaan om mijn overtollige kilo’s gedag te kunnen zeggen ik ben het zo ontzettend zat om in een lichaam te zitten wat niet bij mij hoort ik ben na 2 zwangerschappen waarin veel medische blunders waren 40 kilo aangekomen… grootste aandeel was zwangerschapssuiker en ruggeprik verkeerd geplaatst waardoor ik een jaar niet meer heb kunnen lopen…ik ben al zeker 25 kilo kwijt maar ben er nog lang niet…het beheerst echt je leven als je niet lekker in je vel zit door overgewicht alleen financieel is deze methode niet haalbaar maar zou er een gat voor in de lucht springen om het wel te mogen testen

 20. Ik zou graag allizone willen uitproberen.
  Ben al vanaf de pubertijd aan het lijnen.
  Sinds 2 jaar hartfalen gekregen.
  Verschillende diëten geprobeerd en gestopt met roken.
  Blijf maar aankomen.
  Ik ben 1. 60 en 88 kg heb echt een hekel aan mijn lijf en weet echt niet meer wat ik moet doen om aftevallen

 21. Jeeeetje dit zou echt super zijn!!
  Ik doe graag mee en meld mij bij deze aan..
  En zou graag weer richting de 70kg komen.
  Ik bezit helaas geen grote beurs met geld.
  Maar wel een lijf dat weer in proporties moet komen.
  Ik zou graag met mijn dochter’s weer gaan hardlopen maar dat gaat niet lukken met de teveel aan kilo’s die ik nu heb.

 22. Ook ik zou graag Alizonne willen testen. Ik heb 40 kilo overgewicht door voornamelijk stress. Mijn leven nu weer op de rit maar de kilo’s gaan er niet af…..als alleenstaande moeder is het toch best prijzig helaas…ik zou ook al blij zijn als ik korting zou krijgen

 23. Ik wil het graag testen omdat ik graag 20 kilo wil afvallen en daarbij vooral ook mijn contour wil verbeteren, want op bepaalde plaatsen bleef het vet zitten bij eerdere acties om af te vallen. Ben zeer benieuwd of dat met Alizonne wel aan te pakken is en ik volgend jaar als een slanke bruid de jurk aan kan die ik zou willen. Daarom ben ik ook zeer gemotiveerd, zelfs om er vanuit het Noorden des lands voor naar Brabant te rijden!

 24. Dolgraag wil ik zo’n 20 kilo afvallen. Met nog een klein duwtje in de rug kan en wil ik er volledig voor gaan! Bij het zien van de foto’s van Trijntje raak ik enorm gemotiveerd. Zij inspireert mij. Ik wil niet alleen afvallen omdat ik mezelf dan weer mooi vind, maar vooral ook omdat ik me dan weer beter voel, energieker. Met wat minder kilo’s zal ik trots met de borst naar voren en opgeheven hoofd door het leven gaan. Ik ben 36 jaar oud, moeder van twee kinderen, 1,64 m en 76 kg.

 25. Ik zou heel graag aan het testpanel willen deelnemen. Na het stoppen met roken (1,5 jaar geleden) ben ik inmiddels 15 kilo zwaarder, durf me nergens meer te vertonen en heb een kast vol met leuke kleding die ik niet meer pas. Ik zou heel graag een nieuwe uitdaging aangaan om deze kilo’s er voorgoed vanaf te halen. Ik ben er klaar voor, dus kom maar op ;-) Ik hoor heel graag van jullie

 26. Graag zou ik willen testen omdat ik contour wil verbeteren en cellulite wil verminderen en 10 kg wil afvallen. Ik zou graag willen weten of het echt helpt tov andere methodes .

 27. Net als zoveel vrouwen van mijn leeftijd, 60+, heb ik door overgewicht na de overgang een echt “moeke-figuur” gekregen met 25 kg overgewicht. Met zeg maar nul resultaat hier tegen gevochten. Maar door de aandacht voor deze Alizonne Therapie geloof ik nu dat er een oplossing is voor onze doelgroep! Ook wij willen namelijk er nog goed uitzien ook al zijn we ouder. Het is niet alleen aan de dertigers of veertigers die vooraan willen staan.
  Als ik uitgekozen word voor deze test dan wil ik het voorbeeld worden voor deze/onze doelgroep!

 28. Overgewicht van ca 30 kilo aangekomen in de laatste 15 jaar… Door verschillende oorzaken, zoals fibromyalgie waarvoor ik zelfs Prednison heb geslikt en vele kilo’s van ben aangekomen en later helaas niet de aangekomen kilo’s ben kwijt geraakt. Ook gestopt met roken wat ook weer voor veel extra kilo’s zorgde. Dan de lichamelijke veranderingen dmv de overgang wat er voor zorgt dat de vorm van je lichaam haast onherkenbaar voor je wordt. Als ik mijzelf nu voluit in de spiegel zie of op foto’s herken ik die vrouw niet.. Dat ben ik niet, en ik wil haar ook niet zijn! Maar vele afvalpogingen hebben helaas geen resultaat. Daarom besef ik dat ik dit niet alleen kan doen, maar wel onder begeleiding, want ik wil 25 kilo er af. Met deze Alizonne therapie kan ik die vrouw die ik feitelijk ben, weer terug brengen! Dat is mijn reden dat ik graag uitgekozen wil worden!

 29. Kijkend naar de kosten van de totale therapie welke zo’n 3-6 mnd duurt, zal dit rond de € 4000,- per persoon uit kunnen komen. Als er 50 proefpersonen gezocht wordt, gaat dit om een proef ter waarde van 2 ton. Een bijzonder nobel streven als iemand of organisatie dit wil/kan investeren ten behoeve van onderzoek.

  Uit noodzaak en persoonlijke wens voor gewichtsreductie en contourverbetering had ik bovenstaande info een paar weken terug bij Alizonne opgevraagd. Als de proef legitiem is, zou ik hier aan willen meedoen. (1.68 mtr / 80 kg)

 30. Net zoals velen andere heb ik een overwicht probleem. Sinds mijn elfde al aan de lijn en ben nu 46 en nog steeds niet gelukt om op gewicht te blijven. De kilo’s willen er niet meer af. Ik heb zo vaak gelijnd. Ook om medische reden moet ik gewoon afvallen. Dus ik hoop dat jullie me willen helpen!. Ik zou graag meedoen.
  Weet gewoon niet meer wat ik anders kan doen. Ik wil er volop voor gaan.

 31. Ik wil dolgraag mijn gewicht verminderen en een beter figuur krijgen.
  Ik zou heel graag meedoen aan het testpanel.
  Trijntje is wel een heel mooi voorbeeld!

 32. Hallo,
  Heel graag zou ik in aanmerking komen willen komen om in het testpanel deel te nemen. Zoals velen heb ik ook alles geprobeert om af te vallen. Ik kan het allemaal gaan opnoemen maar dan typ ik vanavond nog. Ik heb CVS ME,een chroninsche vermoeidheids ziekte, kan wel sporten maar lig dan het liefst de rest van de dag op de bank,wat ik natuurlijk niet doe waardoor ik een dag later er nog moe van ben. Ik kan Ritalin slikken maar daar krijg ik erge hoofdpijn van,het is dus de keuze of moe of hoofdpijn. Ik ben 49 jaar 1.71mtr en weeg te veel…….94 kilo. Hoop spoedig van u te horen,wil graag voordat ik volgend zomer wel in korte broek ga lopen. Mvg L. Scholtens

 33. Graag kom ik in aanmerking om deel te nemen aan het testpanel. Ik ben drie jaar geleden gestopt met roken. Sindsdien ben ik 10 kilo aangekomen en het lukt mij niet om meer dan 2 kilo af te vallen. Ik ben gemotiveerd en wil heel graag afvallen. Met het gewicht van nu voel ik mij niet gelukkig.

 34. Ik heb vaker in het leven dieten gevolgd, van Sonja Bakker tot en met Dr Atkins. Maar steeds vliegen de kilo’s er daarna weer aan. In verband met een noodzakelijke operatie moet mijn BMI omlaag. Ik heb nog voldoende tijd om dat te realiseren, maar krijg dit niet meer op eigen houtje voor mekaar. Ik “snak” naar deelname, mede omdat een goede vriend, die bekend bleek met deze behandel methode, mij dat heeft aanbevolen.

 35. Zou graag in aanmerking willen komen, laatste 6 jaar enorm aangekomen. Heb Vanalles geprobeerd maar helaas zonder resultaat. Voel me ellendig. Hoop door alizonne gezond af te vallen en weer te kunnen genieten.

 36. Ik zoek al lange tijd een manier om meer dan 20 kilo af te vallen.
  Ik ben al vele kilo’s kwijt maar de de laatste maanden ben ik wat aangekomen en ik wil weer graag vooral voor mijn gezondheid richting mijn streefgewicht gaan.
  De ondersteuning van de Alisonne methode lijkt me zeker de manier om er te komen.

 37. Graag zou ik Alizonne therapie willen testen. Na de diagnose borstkanker okt 2015 ben ik nogal wat kilo’s aangekomen. Ik zou zo’n 15 kilo willen afvallen. Ik heb al verschillende diëten geprobeerd en ook heb ik onder begeleiding van oncoligie verpleegkundige een hardloopclinic van 5 km gehad. Aangezien ik in de overgang zit heb ik het idee dat afvallen helemaal niet meer lukt. Ondanks dat ik in het noorden van het land woon ben ik voor deze therapie graag bereidt te reizen.

 38. Ik wil graag mijn dochter opgeven voor de test.
  Zij is nagenoeg hersteld van een burn-out en met haar gezondheid ( na een vreselijke bevalling 4 jaar geleden ) gaat het ook beter. is het nu tijd voor de kilo’s ongeveer 35 kilo te veel.
  Het zou heel erg fijn zijn als zij in aanmerking kan komen voor de test.
  Met vriendelijke groet,

  Jolanda

 39. Waarom ik een test persoon zou willen zijn? Ik sport 3-4 x per week, eet gezond en dat 6a 7 x per dag en meer dan 5 kilo wil er niet afgaan…moedeloos! 1.58 lang en 81,6 zwaar. Ik zie geen ander dieet meer wat zou kunnen helpen….

 40. Ik zou Alizzone graag willen testen. Ik ben al de nodige kilo’s kwijt, maar ik heb een ‘vetschort’, wat met dieet, sporten, etc niet weg te krijgen is. Een buikwandcorrectie is dan wel weer heel rigoureus. Alizzone zou een fantastische optie voor me zijn!

 41. Ben al jaren aan het jojoen. Al. zoveel geprobeerd maar na 4e zwangerschap een drama. Laatste keren met Cambridge. 18 kg eraf maar op langere termijn weer terug bij af. Zou zo graag weer gezond en fit willen worden en weer beetje figuur terug krijgen.
  Moeder van 4 zoons…

 42. Na al verschillende diëten gevolgd te hebben en problemen met mijn schildklier heb ik nog steeds overgewicht. Hoop met de alizonne methode hier eindelijk een eind aan te kunnen maken en weer in shape en energieker door het leven te gaan. Zou heel graag on aanmerking komen om de methode te testen.

 43. Ik Ben erg nieuwsgierig naar de Alizonne therapie omdat ik graag ongeveer 10 kilo wil afvallen maar tegelijkertijd dit heel graag op mijn buik, billen, heupen en boven benen kwijt wil.
  Ik heb geprobeerd om met weight watchers en koolhydraatarm af te vallen maar helaas na 5 kilo volledige stilstand en kom niet onder het gewicht wat ik nu heb. Alizonne klinkt als de ideale oplossing. Als dit werkt kan ik niet wachten te delen maar als het niet werkt wil ik ménsen graag behoeden voor Dit soort grote uitgaven

 44. Ik ben 37 en voel mij op het moment totaal niet een jonge vrouw van 37.
  Ik ben 1.63 en weeg 85 kilo. Elke ochtend begin ik opnieuw met lijnen en elke avond ben ik weer teleurgesteld dat het niet lukt en voel ik me een slappeling. Vroeger ( lees voordat ik twee kinderen heb gekregen) ging het zo makkelijk afvallen. Het lijkt wel of mijn lichaam volledig uit balans is door alle verschillende methodes/ lijnpogingen. Ik wil zo graag met medische hulp afvallen maar ook vooral weer mijn figuur terug. Ik zal nooit maat 34 krijgen en dat is ook niet mijn doel. Mijn doel is gezonder energieker worden.

 45. Ik ben nu 28 jaar en 1.66 lang. Sinds ik op mijn 16e een ongeluk heb gehad ben ik steeds meer aangekomen. 3 jaar terug ben ik bevallen van mijn dochter en sinds het begin van de zwangerschap niet onder de 100 kilo geweest. Op dit moment staat de weegschaal op 108.
  Vorig jaar kreeg ik een beroerte, dit was erg schrikken en het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van revalideren. Nu ben ik op het niveau dat de verbeteringen stilstaan en ik hoop heel erg dat afvallen mij kan helpen weer gezond te worden en een leuke fitte moeder te zijn. Ik wil er graag 40 tot 45 kilo af en het zou geweldig zijn als ik dat kan bereiken door mee te mogen doen aan het testpanel en hiermee ook anderen kan helpen door mijn ervaringen te delen.

 46. Zou het zo fijn vinden om nu eens echt af te vallen en ook daadwerkelijk op gewicht te blijven . Ben nu mijn levenlang al bezig en niks werkt. Voor mijn gezondheid is het echt nodig dat ik afval. Mensen adviseren me om een gastric bypass te laten doen maar dat is me net een stap te ver. Ben nu weer begonnen aan het bloedgroep dieet omdat ik gezondheidsklachten begon te krijgen. Wordt er soms echt verdrietig van en loop met een grote boog om de spiegel heen omdat ik gewoon niet naar mezelf kan kijken zonder van mezelf te walgen.

 47. Ik zou heel graag mee willen doen. Ik leef en eet gezond, sport goed maar heb flink overgewicht. Volgens mijn internist grote pech en kan ik niet meer doen dan ik al doe. Toch wil ik me daar niet bij neerleggen. Ik geloof in positief denken!Ik wil graag op termijn een 2e kindje maar ik heb in de eerste zwangerschap suikerziekte gekregen. Nu heb ik grote kans om dat opnieuw te krijgen. Ik wil dus heel hard werken om dat te voorkomen en hulp in de vorm van dit programma zou me echt kunnen helpen! Hoewel ik iedereen het gun die hier reageert, hoop ik dat jullie mij kiezen.

 48. Ik zou héél graag testpersoon zijn voor het Alizonne dieet. Ik ben al meer dan 20 jaar aan het worstelen met mijn gewicht. Ik ben nu 43 jaar. Mijn gewicht fluctueert tussen de 62 kg en de 98 kg (ik ben 1.68 m).
  De laatste keer dat ik 62 kg woog, is 6 jaar geleden. Het lukt me maar niet om blijvend af te vallen, terwijl dat voor mijn gezondheid heel hard nodig is. Ik wil heel graag (weer) een gezonde moeder zijn voor mijn kinderen.
  Op dit moment volg ik het Cambridge dieet, maar dat is weer zo’n crashmethode. Ik wil dit niet meer… Ik wil op een gezonde manier afvallen en het liefst onder begeleiding. Ik heb gezien hoe fantastisch het heeft gewerkt voor Trijntje. Volgens mij is het Alizonne dieet dé oplossing voor mij. Mag ik alstublieft één van de testpersonen zijn?
  De afstand is voor mij geen bezwaar, al moet ik naar de andere kant van Nederland rijden…

 49. Graag zou ik in het test team willen komen. Ik ben onlangs bevallen en heb al de eerste stappen tot een gezonden leven gezet. (Yoga/fietsen naar werk) een dieet met contour therapy lijkt me effectief. Op het ogenblik ben ik maatje 48 en zou graag een paar maatjes minder willen zijn. Persoonlijk vind ik de prijs wat aan de hoge kant van deze all-in therapy met combinatie van een uur rijden. Maar als de kosten voor jullie zijn… dan neem ik het uurtje rijden wel voor lief ;-) al met al wil ik het graag uit proberen, ben erg benieuwd

 50. ‘Kom op, je kan het, hou vol!’ zeg ik iedere keer tegen mezelf als de weegschaal aangeeft dat ik, jawel, 500gr ben afgevallen in 3 weken tijd… Het gaat tergend langzaam en dat met 3x krachttraining en streng monitoren van mijn calorie inname. Ik ben sceptisch t.a.v. methoden met maaltijdvervangers of supplementen en ben dan vooral benieuwd naar de periode daarna. De belangrijkste vraag in mijn ogen: hoe blijf je op gewicht?! Dat geheim wil ik graag ontdekken met Alizonne met de juiste begeleiding.

 51. Hoi, ik zou graag meedoen aan deze therapie. Ik let al op wat ik eet en doe aan sport maar helpen doet het niet. Sterker langzaam neemt mijn gewicht toe. Nou heb ik ook de pech dat ik de overgang in rol maar ach 50 is het nieuwe 30 zeggen we dan maar :).
  Wat mij vooral aanspreekt is dat de therapie niet op één gebied gericht is
  en op korte termijn gewin. Ik kan ook wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mij hele lifestyle.
  Ik hoor graag hoe ik mee kan doen en wat ik er voor moet doen zodat ik ook kan bepalen of het voor mij wel een haalbale therapie is.
  Daantje

 52. Ik ben heel benieuwd naar deze manier van afvallen. Heb van alles al geprobeerd. Volgens internist zit ik op dit moment vol in de overgang en zijn mijn hormonen en stofwisseling van slag. Ik val namelijk, ondanks dat Heel Nederland Slank volg nauwelijks af. Mijn internist twijfelt zelfs aan lipoedeem. Probleemgebieden buik, billen en benen.

 53. Na veel pogingen van Sporten, gezond eten en diëten is het tijd voor een andere methode. Ik heb het PCO syndroom waardoor ik zelfs met heel veel sporten en gezond eten moeilijk afval. Mijn levensstijl is al redelijk goed, ik hou van gezond eten en sporten maar resultaten blijven weg waardoor de motivatie steeds minder wordt. Dit lijkt mij een ideale methode om mijn overgewicht aan te pakken en mijn motivatie een boost te geven! Ik zou het liefst +/- 25 kilo kwijt willen raken en in shape komen.

 54. Mijn hele leven staat in het teken van afvallen, al vanaf mijn 8e jaar. Ik sport vier keer per week, heb schildklierproblemen en afvallen lukt gewoon niet. Sta op de kruising opereren of niet. Liefst niet en daarom zou ik dolgraag allizonne willen proberen, in de hoop dat ik eindelijk verlost wordt van mijn kilo’s, zonder operatie.

 55. In verband met schildklierproblemen ben ik enorm aangekomen. Mijn schildklier is inmiddels verwijderd en vervangen door medicatie, maar afvallen lukt nog niet. Dat is erg frustrerend. Ik zou dan ook graag willen proberen of Alizonne therapie de oplossing voor mij is om mijn lichaam weer in gezonde staat te krijgen.

 56. Ik werkte als boekhouder bij een klein regionaal bedrijf. Tijdens de crisis ging de firma ten onder en verloor ik mijn baan. Ik kon geen andere bezigheden vinden en raakte al gauw in een depressie. Ik begon mijn problemen en stress “weg te eten” en kwam heel snel aan. Ik zag er echt slecht uit. Elke dag schaamde ik me wanneer ik in de spiegel keek. Ik heb met veel diëten geprobeerd om gewicht te verliezen , maar ik verloor niet veel, te veel moeite. Op een dag veranderde alles. Ik was gewoonweg tot alles in staat om eindelijk van dat overgewicht af te komen! Ik ben heel snel afgevallen dankzij KetoX24 maar wat nog belangrijker is, het is niet meer teruggekomen zoals vroeger! En de cellulitis is ook weg. Dat is een wonder! I ben heel blij mee! Mij is het gelukt, dus jullie kunnen het ook! 😊😊😊 Ik deel hier mijn resultaten, zoals beloofd.

 57. Ik ga sowieso de alizonne therapies volgen en heb reeds een afspraak gemaakt. Dus mochten jullie nog een deelnemer nodig hebben, dan verneem ik het graag.

 58. Ben vanwege chronisch gevecht tegen de kilo al een tijdje aan het nadenken of ik dit wil doen. Ik ken inmiddels de fantastische verhalen van dieeten, pillen, poeders en wat nog al niet meer maar al te goed. Dat ik deze methode zou mogen testen om naast mezelf ook anderen echt eerlijk te kunnen zeggen of het werkt zou ik heel graag doen. Hoop dat ik mag deelnemen aan het testpanel

 59. Heb alles al geprobeerd en heb er schoon genoeg van dat het niet lukt. Heb inmiddels ook genoeg ervaring dat niet alle wonder pillen en dieeten hoe mooi omschreven ook helpen. En dat veel te mooi om waar blijkt te zijn. Wanneer ik dit zou mogen testen (wat overigens ook te mooi om waar lijkt te zijn) help ik anderen en mezelf.

 60. Het zou fantastisch zijn als ik dit dieet mag uittesten , net als velen met mij voer ik al jaren strijd tegen de kilo’s niets helpt en ik hoor alleen maar ieder pondje gaat door het mondje maar dat gaat niet voor iedereen op. Ik zou graag 20 kilo kwijt willen en hoop dat Alizonne kan helpen.

 61. Ik zou graag in aanmerking willen komen om het Alizonne Dieet te proberen. Sinds ik mijn man heb leren kennen ben ik aardig wat aangekomen, lees van maatje 40/42 naar nu 46/48 (in de tussentijd wel 2 kinderen gekregen). Graag zou ik weer terug willen gaan naar maatje 40/42. Zelf ben ik al weer begonnen met ‘actief’ te worden. Sinds kort doe ik aan yoga (mocht pas sinds kort weer beginnen met sporten ivm bevalling) en ik wil mijn leven gezonder maken door meer te veranderen, zoals meer bewegen en ook mijn eetpartoon. Meedoen aan een dit dieet lijkt mij ook een goede aanvulling om door te zetten. En aangezien ik vrij veel op FB zet zal het ook nog extra reclame zijn voor het dieet (als het werkt). Al met al wil ik graag mijn lichaam terug van toen ik nog vrijgezel was. Ik hield van dat lichaam, vond het mooi en kon mooie kleding aan. Winkelen is niet meer echt leuk geworden, eerder saai aangezien niet alle winkels mijn maat/smaak hebben.

 62. Ik ben inmiddels door verschillende dieeten al aardig afgevallen ((bmi 27)maar het onderhuidse vet is hardnekkig bij mijn buik en mijn bovenbenen (zadeltassen op de heupen)
  Vooral mijn bovenbenen zijn ook erg zwabberig en wordt mijn huid steeds slapper van het afvallen en wil ik dit wat verbeteren om niet met veel los vel (55 jaar) te blijven.

 63. Zou graag testen. Maar wat houd het precies in? Wat krijg je als je mag testen. Waar moet je naar toe? En zijn er kosten aan verbonden?

 64. Hoeveel kilo’s ik te zwaar ben weet ik niet echt, maar wel veel te veel . Ik heb al veel gedaan maar ben nu op een punt belandt dat ik echt Hulp nodig heb. Ik hoop dat ik mij hierdoor eens beter ga voelen.

 65. Overgang, koolhydraatarm, weight watchers, vetvrij….Ik weet het gewoon niet meer. Niks helpt en word er moedeloos van…..zou heel graag willen weten of dit mij wel zou helpen!

 66. Ik zou heel graag de alizonne dieet therapie volgen. Ik ben een moeder van 38 jaar, we proberen al geruime tijd zwanger te worden van ons 2de kindje. Helaas is dit na 4 jaar nog niet gelukt. Het ziekenhuis wil ons pas verder helpen als ik minstens 10 kg ben afgevallen. Echter door de stress lukt me dit zelf niet. Ik zou heel graag de kilo’s afvallen, niet alleen om zwanger te worden, maar ook om met mijn 4 jarige zoontje in bijv. de achtbaan te kunnen, of samen te kunnen schommelen. Ik wil me zo graag weer blij en happy voelen met mijn eigen lichaam! Hopelijk kom ik hiervoor in aanmerking!

 67. Na een knietransplantatie en darmmoperatje ben ik inmiddels 25 kilo zwaarder en is mijn huid kapot door te snel aankomen. Ik heb jaren af en aan in n rolstoel gezeten en op krukken gelopen. Ik heb veel geprobeerd en de artsen weten het ook niet meer en het lukt mij niet meer om af te vallen. Ik krijg klachten en voel mij niet meer prettig van hoe ik er nu uitzie en financieel als alleestaande moeder heb ik het ook niet breed om al het dure uit te proberen. Aub kunt u mij helpen.

 68. Ik ben geïnteresseerd in dit dieet omdat ik een verslapte huid door oprekking van de huid en ik al lang in strijd ben met de laatste kilo’s.

 69. Ik zou ook graag hiervoor in aanmerking willen komen. De hulp die jullie bieden via de Alizonne methode, is zoveel beter dan andere dieten. Het corrigeert en verbetert je figuur en je verliest de nodige kilo’s. Mocht ik in aanmerking komen dan ga ik voor de 100% mij hiervoor inzetten. Ik hoor graag.

 70. Ik heb al veel geprobeerd om af te vallen maar het lukt niet om mijn gewicht vast te houden. Wat mij aanspreekt is dat er ook medisch gekeken wordt of alles wel in orde is. Ik zou dolgraag dit willen proberen. Het totaalplaatje van medisch, contouren en gezonde voeding spreekt mij erg aan.

 71. Graag zou ik aan de testpanel willen deelnemen. Sinds 6 jaar reageert mijn lichaam anders. een verzadig gevoel komt bij mij niet voor. Inmiddels een flinke zadelfiguur gekregen waarbij ik me niet lekker voel. Allizonne-therapie is een interessante behandelmethode.Graag ervaar ik hoe het werkt en te weten wat bij mijn metabolisme/lichaam past. Dit voor een beter figuur, gezonder lichaam en mind. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer er gunstige effecten zijn dit een flinke stimulans is om vol te houden. Uiteraard bij goede resultaten dit te delen.

 72. Graag zou ik aan de testpanel willen deelnemen. Allizonne-therapie is een interessante wijze van behandelmethode. Hoeveel ik ook eet ik ben nooit verzadigd. Inmiddels heb ik een flinke zadelfiguur waarbij ik me erg ongelukkig voel. Ik denk dat het goed is om te weten wat ik wel of niet moet eten. Wat past bij mijn metabolisme/lichaam? Ik ben er van overtuigd dat wanneer er gunstige effecten te zien is het me een flinke stimulans geeft om het vol te houden. Ik hoop deel te mogen nemen voor een betere conditie en een fijner gemoedsstand. Uiteraard bij positieve resultaten dit te delen met anderen.

 73. In 2015 ben ik vd trap gegleden tijdens het werk, hierdoor ben ik 20 kilo aangekomen. Was altijd bezig met sporten maar gaat nu niet zoals ik zou willen. Ik zou graag Allizone willen volgen. Ik ben er klaar voor! Grt. Jacky

 74. Ruim 8 maanden geleden is ons tweede kindje geboren en ik wil nu graag alles op alles zetten om af te vallen, mijn figuur te verbeteren, weer lekker in m’n vel te zitten en me weer fit te voelen!

 75. Hi,
  Ik zou graag deelnemen aan dit onderzoek. Ik ben momenteel 39 jaar oud en moeder van 2 dochters, de jongste wordt volgende week 2 en sinds de geboorte van de oudste probeer ik al middels verschillende dieetpogingen om de overtallige kilo’s kwijt te raken, dat lukt dan een paar maanden maar binnen de kortste keren ben ik weer terug op mijn huidige gewicht of zelfs meer. Volgend jaar wordt ik 40 jaar en dit leek me toch het ultieme moment om eindelijk en voorgoed af te zijn van die extra 15 kilo.

 76. Het lijkt te mooi om waar te zijn maar wat zou ik Alizonne graag willen uittesten. Een nieuwe start op weg naar een betere gezondheid en een beter figuur. Jaaa ik wil heel graag

 77. Graag zou ik heel wat kilo’s af willen vallen onder medische begeleiding en tegelijkertijd mijn figuur willen verbeteren. Zodat ik weer fit en actief in het leven sta en blijf.

 78. Graag zou ik heel wat kilo’s willen afvallen onder medische begeleiding. Maar ook meteen mijn figuur willen verbeteren, zodat ik weer lekker fit in het leven sta en gestabiliseerd blijf.

 79. Ben erg geïnteresseerd in de Alizonne methode, om naast het verliezen van een aantal kilo’s ook mijn figuur te verbeteren. Zou het leuk vinden om één van de testers te mogen zijn en mijn objectieve ervaring met andere te delen. Ik hoor graag wat de volledige voorwaarden zijn om hieraan te mogen deelnemen.

 80. Hallo,zou graag de allizone therapie willen gaan doen omdat ik zeker 15kg kwijt moet/wil.Gezien ik 2 jaar geleden een nier heb moeten laten verwijderen omdat er een tumor in zat,wil ik niet meer zomaar een dieet doen

  • Ik zou me graag weer fit en gezond willlen voelen en daarom wil ik 25 kilo afvallen. Ben heel benieuwd of dit dieet ook geschikt is voor vrouwen in de overgang.

 81. Ik ben de perfecte test persoon want ik heb echt al
  alles gedaan, van de small bite ( kaken op elkaar gezet) naar 2 maanden alleen maar groente fruit sappen, new fysic, PT, Cambridge en nog mininmaal 10 andere dieten. Sommige succesvol en sommige totaal niet. Nu na 2 zwangerschappen en ziekte van graves weer 20 kilo te zwaar dus lets go, I AM READY FOR IT!

 82. Ik ben de afgelopen 4 jaar 30 kg afgevallen. Wil nu nog graag de laatste 12 kg kwijt en strakker in mijn vel zitten.

 83. Ik ben de afgelopen 4 jaar 30 kg afgevallen. Wil nu nog graag de laatste 12 kg kwijt en strakker in mijn vel zitten.

 84. Mijn dochter gaat beginnen met deze therapie. Zij is vanaf haar tweede jaar al te dik zonder verklaarbare reden. Zij heeft daarnaast diabetes type 1 en nieren die niet meer goed werken. Voor haar algehele gezondheid is het beter dat zij ca. 20 kilo gaat afvallen. Tot op heden is er nog nooit een kilo afgekomen. Deze therapie is onze laatste redmiddel. Aangezien deze therapie erg kostbaar is zouden wij graag in aanmerking komen om dit gratis te kunnen doen. Als het bij mijn dochter een succes wordt dan moet het bij iedereen lukken.

 85. Ik ben iets meer dan 10 kilo te zwaar. Helaas gaat het nu ik wat ouder ben, 53 jaar, wat minder makkelijk en werken alle dieeten demotiverend. Ik zou dagelijks moeten sporten om goed resultaat te krijgen. Helaas lukt dat niet met een zware baan en een druk sociaal leven. Waar ik al jaren mee kamp en niet weg krijgt ook al zijn mijn dikke bovenarmen, hierdoor heb ik ook vaak last met jasjes, bloesjes etc. kopen. Meestal moet ik een maat groter nemen zodat de mouwen niet te strak zitten. Ik baal daar elke keer weer van en de kwab die dan hangt als je blote armen hebt… vreselijk..
  Deze zou ik heel graag weg willen hebben en alle vetophopingen, cellulitis bij buik, billen, heupen.
  Oh wat zou ik dan een blij ei zijn…
  Ik hoef geen maatje 34 of 36 meer maar 38 zou ik super blij mee zijn en “normaal” een jasje of bloesje passen zonder een grotere maat te moeten nemen..
  Liefs Léonie

 86. Meld me graag aan voor deze therapie zou zeer fijn zijn eens echt resultaat te zien en met name mijn buik te zien slinken.

 87. Ik ben erg benieuwd nasr dit dieet. Na 2 kinderen,85 kg zit het vet voornamelijk rond mijn buikstreek…ben erg benieuwd of deze methode incl. dieet helpt mijn contour te verbeteren. Ik doe heel graag mee!

 88. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een passend dieet. Met 35 jaar, 85 kg en voornamelijk buik en heupvet lijkt het me interessant te zijn of mijn figuur aangepast kan worden met deze methode. Ik ben heel graag test panel!!

 89. Heel graag zou ik mee willen doen ik ben 46 jaar sport 4 tot 6 uur per week, altijd al gedaan, let echt op mijn voeding, heel soms wat zoet of vettige voeding, mijn buikhuid is wat slapper geworden (zwangerschap?) en dar buikvet blijft maar zitten grrrr ik word er zeer ongelukkig van :(
  Groetjes isabel

 90. Ik ben inmiddels 53 jaar. Vanaf mijn 15e bezig met diëten. Ik denk bijna alles wel te hebben uitgeprobeerd. Nu ik in de overgang zit schijnt niks meer te helpen🙄Het meest frustrerende vind ik ELKE DAG weer beheerst te worden door de gedachte slank te willen zijn . Nu gaat het lukken, nu krijg ik het figuur waar ik al zo lang naar verlang, vandaag is het nieuwe begin……zo vermoeiend maar eigenlijk ook zo zonde van al deze overheersende gedachten. Echter zijn ze kennelijk zo belangrijk en allesbepalend dat het niet te stoppen is. En acceptatie van hoe mijn figuur nu is, nog steeds geen optie is.
  De combi die dit dieet geeft, is er eentje die ik graag , heel graag zou willen volgen. Ook de medische begeleiding zou ik erg blij mee zijn, gezien mijn leeftijd en de overgang waar ik in zit. Echter met een baan als leerkracht met twee studerende kinderen is dit voor mijn portemonnee niet weggelegd. Ik zou het daarom fantastisch vinden om als proefpersoon in aanmerking te komen. Met veel hoop zie ik uw reactie tegemoet.

 91. Oh wat ontzettend fijn om misschien testpersoon te mogen zijn en hierdoor mijn figuur te verbeteren,ik weet nog niet precies wat mooi en gezond is om aan omvang te verliezen, maar het zou toch denk ik tussen de 10 en 15 kilo zijn .Ik zie het al voor me ,heb er zin in.Groet

 92. Ik zou heel graag testpersoon willen zijn van Alizonne therapie om er weer fantastisch uit te zien en zo ook te voelen, na de borstkanker aangekomen dus zou graag 10 tot 15 kilo kwijtraken en wat ook heel mooi zou zijn als mijn bloeddruk hierdoor ook weer verlaagd !Alvast bedankt

 93. Hallo
  Ik ben Karin en al van kleins af aan voer ik een strijd met overgewicht , helaas val ik net zoals velen weer terug in een oud voedingspatroon waardoor je helaas jojo effect krijgt , ik ben inmiddels 44 jaar en nog altijd bezig met mijn gewicht , gelukkig niet meer zo zwaar als vroeger naar wel weer 15 kg te zwaar , en wat ik momenteel ook probeer , goed dieet veel sporten , ik krijg het er maar niet af , al veel gelezen over het alizonne dieet , en zou het geweldig vinden om eindelijk eens op mijn streefgewicht te komen op een gezonde manier
  Liefs Karin

 94. Oh, ik zou super graag meedoen. Eindelijk eens van mijn te zware heupen en bovenbenen afkomen, iets wat maar niet lukt met lijnen en het (aangepast door lichamelijke handicap) sporten.
  Hoop zo dat dit DE oplossing is.

 95. Wat een leuk initiatief!! Ik zou zo graag mee doen met deze manier van afvallen en omdat ik na mijn borstkanker zo’n 15 kilo ben aangekomen en een te hoge bloeddruk aan over heb gehouden zou ik het heel fijn vinden om weer lekker in mijn vel te zitten en mee te doen.Bij voorbaat dank

 96. Heb de hele website met veel belangstelling gelezen. Word er enthousiast van! En wat een leuk gebaar om het gratis te laten testen. Daarmee laat je ook je vertrouwen zien in je produkt. Ik ben 50 jaar en gemotiveerd om 13 kilo eraf te krijgen.

 97. Wat een geweldig initiatief!!Als ex-borstkankerpatient met een hoge bloeddruk zou ik graag mee doen met dit dieet zou heel graag mijn gewicht weer terug willen voordat ik ziek werd en ik denk dan aan 10 a 15 kilo ! Bijvoorbaad dank

 98. Jaren ben ik al te zwaar en zoveel dieeten geprobeerd,afvallen en dubbel aankomen.
  4 jaar geleden gestopt met roken en sindsdien problemen met mijn schildklier die veel te traag werkt.
  Eindelijk medicijnen gekregen maar kan nog een tijdje duren voor de goede waarden,dus dit zal ik zo graag willen proberen.

 99. Nadat ik 2 jaar geleden in een rolstoel ben gekomen na een hernia operatie ben ik van 64 kg naar de 74 kg gegaan waarbij ik ook best onzeker ben over min lichaam ik probeer zo goed mogelijk op mijn voeding te letten en zo goed mogelijk workouts te doen(waarbij ik niet hoef te springen en rennen) maar het Wil niet erg vlotten ik hoop dat ik en plaatsje krijg om dit dieet te testen Groetjes Daantje

 100. Op mijn 65ste zou ik er nog 1x goed uit willen zien en een beter figuur hebben.
  Ik heb overgewicht, ben klein en niet fraai.
  De Alizonne Therapie klinkt erg goed maar is voor mij te duur maar testpersoon zou ik wel willen zijn.

 101. Het Alizonne therapie is voor mij ideaal om naar mijn streefgewicht toe te werken en ook waar dit nodig is. Doordat ik op bepaalde plekken meer moet afvallen is voor mij een gewone dieet geen optie. Al heb ik het wel geprobeerd.
  Ik zou heel blij zijn als ook mijn cellulitis hiermee verdwijnt en ik met een gezond gewicht minder tot geen last zal hebben van mijn artrose.
  Ik hoor graag en sta te popelen om te starten.

  Groeten
  Ninon

 102. Ik wil graag 20 kilo lichter zijn.Ik kan wel allerlei dingen noemen waarom ik gewicht wil verliezen en waarom ik ben aangekomen maar dat laat ik maar achterwege. Ik kan niemand of een situatie de schuld geven alleen mijzelf, hou van lekker eten en drinken. Ik geef me graag op als testpersoon dan ga ik er helemaal voor.

 103. Ik zou dolgraag meedoen met deze gratis kans.
  Moeilijke jaren achter de rug.
  Mede door stress en de overgang te veel kilo’s aangekomen.
  Ik ben zeer benieuwd en ga deze uitdaging erg graag aan.

 104. Ik zou dolgraag deze gratis kans aangrijpen om 10 kilo af te vallen.
  Zeer roerige jaren achter de rug met een hoop stress.
  In de overgang terecht gekomen en mede ook daardoor vele kilo’s aangekomen.

 105. Hi, graag wil ik het Alizonne programma volgen. Een paar jaar gelden ben ik tijdens mijn scheiding door de stress enorm veel afgevallen, nadat er weer wat rust in mijn leven kwam vlogen de kilo’s er weer aan en nu lijkt mijn licham zo uit balans te zijn. Graag zou ik onder begeleiding dit programma willen volgen om zo weer fit te worden en weer happy met mijzelf te zijn, en klaar voor een nieuwe start in mijn leven.

 106. Ik wil ook graag meedoen! Ik wil graag mijn zwangerschapskilo’s kwijt. Mijn stofwisseling is traag, hopende dit hiermee ook te kunnen versnellen. 10 kilo moet er nog af…

 107. Graag! Ben zeer benieuwd. Ik had al wat navraag gedaan. Lijkt mij effectief. Moet echt de kilo’s kwijt.

 108. Ik zou graag mee willen doen omdat ik zeer in negatief spiraal ben gekomen. Zit al de laatste tien jaar in een gevecht met therapeuten om te praten waar ik mijn stemmingen etc en rugzak met positiviteit kan omzetten. Waarbij ook mijn gewicht schommelingen en eetpatroon zeer onder lijdt ben al van 82 naar 72 gegaan maar zou nog 10 kilo moeten de angsten en frustraties en ook dat mijn zoon drie jaar geleden in de chemo is gegaan na lymfklier kanker is mijn angsten ook groter geworden en de onrust in mij iedere keer zeg ik laat los knopje om maar dat gaat steeds moeilijker. En mijn levensdoel wordt uitzicht lozer. Ik zag jullie artikel over gratis deelname ik zit ook daarbij nog met financiële problemen vandaar dat ik nu een strohalm zag om aan te grijpen. Vandaar mijn verzoek om mijn verhaal goed door te lezen. Een vriendin zei nog kom op jacq wie niet waagt die niet wint . Met vriendelijke groet Jacqueline

 109. Ik ben zeer benieuwd wat het is. Heb overgewicht en last van hoge bloeddruk. Op eigen houtje lukt het me niet om de “extra” kilootjes kwijt te raken.
  En het is ook het financiële plaatje waar door je niet snel de stap kan zetten voor een goede begeleiding.
  Geef me daarom graag op als test persoon!

 110. Ik ben 1.50 en zou graag max 10 kg willen verliezen die zijn blijven plakken na mijn zwangerschap en in de loop der jaren. Ik eet redelijk gezond, maar mijn stofwisseling wordt mijn inziens steeds trager. Ook zou ik graag zien dat mijn onderbuik qua contour verbeterd.
  Ik ben bereid om te reizen om de Alizonne therapie te proberen

 111. Meteen enthousiast nu ik alle informatie heb gelezen. Ik wil heel erg graag afvallen en goed/lekker in mijn vel zitten een goed figuur, conditie een gezond figuur het aller belangrijkste. Ik wil heel erg graag hieraan mee doen een van de 50 testpersoon. Ben zeer benieuwd 🍀🍀🍀

 112. Hallo…
  Ook ik ben jaren bezig om af te vallen..van alles geprobeerd en het lukt me niet..zo frustrerend dit..door dit voel ik me dus niet lekker in mn vel…ik wil weer de ouwe zijn en fit on weer van het leven te kunnen genieten en met mn dochter..hoop dat ik dit keet een mooi resultaat mag bereiken…zoo benieuwd

 113. Ik zou zo ontzettend graag eens wat lekkerder “letterlijk” in mijn vel willen zitten. Ook voor mijn conditie en energie. Ik ben 20 kilo tezwaar. Vermoeidheid speelt een rol en ik slaap slecht.

 114. Ik heb een erg zwaar onderlichaam waardoor ik steeds pijnlijke benen heb en ook psychische klachten daardoor.
  Een maagballon gehad maar na 10 dagen afgestoten door het lichaam. Afgewezen voor een maagverkleining want ik ben “te licht(?)..
  Zou dit dieet dan wèl een oplossing voor mijn vreselijke probleem zijn?

  Met vriendelijke groet
  Trees van Leeuwen

 115. Al vanaf mijn 13e jaar met mijn gewicht bezig, het is nooit gelukt om lekker in mijn vel te zitten. Door een te langzaam werkende schildklier is het ook niet makkelijk om op eigen kracht af te vallen. Ik ben nu 50 jaar en wil het roer omgooien.

 116. Al vanaf mijn 13e bezig met lijnen en nooit het gewenst resultaat behaald. Nu 51 jaar en zou graag dit willen proberen, als het bij Trijntje en Angela lukt dan ben ik positief. I.v.m. een langzaam werkende schildklier is het moeilijk het op eigen kracht voor elkaar te krijgen. Ik hoop dat ik deze kans krijg en dat ik zonder schaamte weer kan zwemmen.

 117. Goedeavond ben erg benieuwd naar deze therapie. Graag zou ik zelf weer wat beter in mijn vel willen zitten. Ik zorg altijd voor anderen maar moet dat nu maar eens voor mijzelf gaan doen.

 118. Ik zit midden in de overgang en krijg de kilo .s er niet meer af. Hormonen vliegen door mn lichaam. Diverse dieet en gevolgd maar niet s help vandaar mijn afspraak bij jullie. Slanker.beter in mn vel zitten dat is wat ik heel graag wil.

 119. Twee zussen, twee keer te zwaar. Ons hele leven vechten we tegen ons overgewicht, we vallen af en op een bepaald moment zijn we weer net zo zwaar. Sterker nog, er komen altijd bonuskilo’s bovenop. Alle diëten hebben we geprobeerd maar het blijvende effect houdt geen stand. We zijn nu beide rond de 50jaar en het wordt steeds moeilijker om af te vallen. Maar we zijn er allebei klaar mee, we willen niet meer balen omdat het zomer wordt en we te dik zijn. Of kerst en weer te dik. Maar daar gaat het niet alleen meer om, het besef dat we gezond oud willen worden is veel groter. Alleen lukt het ons nog niet. De berichten over Allizonne, de medische begeleiding en deze oproep heeft ons tot dit bericht geleidt. We zijn klaar met ons overgewicht (30 en 45 kilo) en willen nu eindelijk worden en wie we zijn, 2 mooie mensen, niet alleen in karakter maar ook voor de spiegel. Hopelijk mogen we samen deze weg bewandelen.

 120. De laatste tijd is er veel gezegd en geschreven over de Allizonne therapie die gericht is op snel en verantwoord af te vallen. Ook ik, wetenschapper, 39 jaar, moeder van 3 jonge kinderen met 15 kg te veel, ben nieuwsgierig geworden. Is dit een effectieve, verantwoorde manier om je streefgewicht te bereiken en blijvend te behouden? Ik weet het nog niet. Daarom wil ik zelf met deze therapie aan de slag gaan en onderzoeken of de Alizonne therapie echt een goed behandelconcept is voor mensen met overgewicht.

 121. Graag zou ik het willen uitproberen, omdat ik na de geboorte van onze dochter al vier jaar probeer af te vallen, maar helaas tot op heden nog niet met het juiste resultaat. Ik blijf jojo´en en ik wil nu eindelijk eens afvallen en op gewicht blijven. Ik hoop dat jullie mij de kans geven om met Alizonne het jojo effect tegen te gaan en dat ik er op die manier weer voor kan zorgen dat ik mij zekerder ga voelen.

 122. Samen met mijn moeder vechten we al jaren met overwicht. Daarnaast kwamen lichaamelijke klachten bij door de overwicht. Allebij hoge bloeddruk, last van hielsporen, hoofdpijn ect.
  Samen met mn moeder zou ik het fijn vinden om dit samen als moeder en dochter willen uitproberen. Voor een betere gezonde leefstijl en dat we ons beter en blijer mogen voelen in ons lichaam. We willen het uitstralen. Bedankt

 123. Ook ik ben al jaren bezig met mijn gewicht. Ik durf de laatste stap naar een maagverkleining niet te zetten. Ik heb de zorg voor een chronisch zieke man en twee chronisch zieke kinderen. Ik kan het me niet permitteren om “uit te vallen” naar het zou me veel op kunnen leveren als ik 25-30 kg lichter zou zijn. Ik had al geïnformeerd naar de methode en bijbehorende kosten. Op zoek naar eerlijke ervaringen met deze methode kwam ik dit artikel tegen. Toeval bestaat niet zeggen ze toch? Ik hoop dat het zo mag zijn dat ik een van de testers mag zijn en dat mijn ervaringen anderen weer kunnen helpen.

 124. Ook ik ben al jaren bezig met mijn gewicht. Ik durf de laatste stap naar een maagverkleining niet te zetten. Ik heb de zorg voor een chronisch zieke man en twee chronisch zieke kinderen. Ik kan het me niet permitteren om “uit te vallen” naar het zou me veel op kunnen leveren als ik 25-30 kg lichter zou zijn. Ik had al geïnformeerd naar de methode en bijbehorende kosten. Op zoek naar eerlijke ervaringen met deze methode kwam ik dit artikel tegen. Toeval bestaat niet zeggen ze toch? Ik hoop dat het zo mag zijn dat ik een van de testers mag zijn en dat mijn ervaringen anderen weer kunnen helpen.

 125. Ik ben een vrouw van 52 jaar. Ik ben sinds vorig jaar erg aan het tobben met mijn gezondheid. De arts in het ziekenhuis gaf aan dat mijn lever erg vergroot is en dat ik gewicht moet verliezen. Zelf let ik goed op mijn voeding ik vermijd de `slechte´koolhydraten en sport 3 x per week, wat ik overigens graag doe. Toch lukt het niet goed om gewicht verliezen. Ik ben vanaf mijn tienertijd begonnen met afvallen. Toen eigenlijk helemaal niet nodig. Het heeft zelfs geleidt tot anorexia. Later ben ik erg gaan schommelen met het gewicht, wat steeds verder leidde tot gewichtstoename. Ik wil op zijn minst 25 kilo afvallen en mn mijn buik zit erg in de weg. Daarnaast weet ik inmiddels dat ik het niet alleen kan en wil graag onder medisch begeleiding afvallen. Over Allizone heb ik goede berichten gehoord en goede resultaten gezien, maar gezien de kosten is dit helaas niet voor me weggelegd. Graag wil ik in aanmerking komen om een van de testers te zijn van Alizonne om op een verantwoorde manier een gezond gewicht te krijgen, waar ik me goed bij voel en voor eens en altijd kan afrekenen met mijn overgewicht en slappe buik. Anneke

 126. Door herniaklachten ben ik op zoek naar een methode om zonder mijn rug teveel te belasten spieren opbouwen en vet te verliezen.

 127. Ik wil de Alizonne Therapie heel graag testen. Ik heb al heel veel geprobeerd, shake’s, luxopunctuur metabolic balance. Het gaat niet zo zeer om de kilo’s, maar vooral het contour van de onderbuik (vanaf de navel). Naar mijn zwangerschap is dit altijd dikker gebleven dan voor de zwangerschap. Ook met sporten nog nooit het gewenste resultaat bereikt. De Better Belly ook effectief, maar ook bij de onderbuik blijft het gewenste resultaat helaas uit. Mijn doel is contour van de onderbuik in shape krijgen en een paar kilo verliezen natuurlijk. Hoop dat ik een van de testpersonen mag zijn voor de Alizonne Therapie 😀!

 128. Ik zit met een overgewicht van een aantal kilo’s wat me niet lukt om eraf te krijgen. Op zoek naar een dieet wat effectief is en me kan helpen af te vallen en mijn figuur beter in balans te brengen. Ik zou dit dieet graag voor jullie testen.

 129. Jaren geleden 30 kilo afgevallen door koolhydraatarm te eten. Kan dit, door goed op te letten, redelijk vasthouden met marge van max 5 kg. Wil nog graag 6 kg kwijt plus countourverbetering.

 130. Graag zou ik de Alizonne therapie willen testen! Door ziekte ben ik flink gedeconditioneerd, helaas heeft dit geresulteerd in flinke overgewicht. Ik ben altijd al zwaar geweest, diëten en sportprogramma’s mochten helaas niet baten. Momenteel zit ik ziek thuis (door oa: ME, POTS, Fibromyalgie en chronische Lyme) en kan ik helaas weinig aan als het gaat om beweging. Kort gezegd heb veel last van pijn, en ben ik erg moe. Misschien zou een laagdrempelig bewegingsprogamma bij de fysiotherapeut wel kunnen. Graag zou ik dit testen, ik ben erg benieuwd of gaat werken met mijn omstandigheden. De motivatie heb ik zeker, zoals het nu gaat kan het niet langer! Afvallen maar ook een beter figuur zou geweldig zijn, vooral als dit kan zonder liposuctie of andere zware ingrepen!

 131. Graag zou ik de Alizonne therapie willen testen! Door ziekte ben ik flink gedeconditioneerd, helaas heeft dit geresulteerd in flinke overgewicht. Ik ben altijd al zwaar geweest, diëten en sportprogramma’s mochten helaas niet baten. Momenteel zit ik ziek thuis (door oa: ME, POTS, Fibromyalgie en chronische Lyme) en kan ik helaas weinig aan als het gaat om beweging. Kort gezegd heb veel last van pijn, en ben ik erg moe. Misschien zou een laagdrempelig bewegingsprogamma bij de fysiotherapeut wel kunnen. Graag zou ik dit testen, ik ben erg benieuwd of gaat werken met mijn omstandigheden. De motivatie heb ik zeker, zoals het nu gaat kan het niet langer! Afvallen maar ook een beter figuur zou geweldig zijn, vooral als dit kan zonder liposuctie of andere zware ingrepen!

 132. Graag zou ik Alizonne willen testen! Helaas heb ik overgewicht, en door deconditionering (Ontstaan door oa: ME, POTS, Fibromyalgie en chronische Lyme) Lukt het niet om af te vallen.
  Voordat ik ziek werd heb ik meerdere diëten en sportprogramma’s gevolgd. Helaas zonder resultaat. Omdat het in mijn situatie moeilijk is om af te vallen zou ik graag een poging willen wagen met Alizonne. Ik ben zeer benieuwd of het te combineren valt met mijn diagnoses. De motivatie heb ik want hoe het nu gaat kan echt niet langer! Afvallen en mijn figuur verbeteren klinkt als de perfectie combinatie, en dat zonder operatie of liposuctie! Ben ook erg benieuwd wat het zou inhouden om testpersoon te zijn.

  • If zou heel erg graag de zones aanpakken die ik met dieet of sport maar niet in vorm krijg. Ben heel erg benieuwd naar de contourverbetering!

 133. Omdat het mij niet alleen zozeer om kilo’s gaat maar met name om figuurverbetering zou ik graag 1 van de testers willen zijn van Alizonne. Ik hoor graag nader hoe dit op een gezonde wijze kan i.p.v. chirurgische ingrepen waar ik geen voorstander van ben.

  • Het lijkt de perfecte methode om af te vallen met daarbij contourverbetering. Dat is toch de ultieme combinatie. Heel mijn leven al in strijd met kilo’s en rondingen waar ik het niet zou willen hebben. Wil dus graag een van de testers worden om mijn objectieve ervaringen te delen met anderen.

 134. Ik ben ook al Jaren op zoek naar de methode om gewicht te kunnen verliezen en mijn figuur te kunnen verbeteren. Ik zou dan ook wellicht één van de 50 testpersonen kunnen zijn om de Alizonne Therapie gratis te testen. Ben dan ook heel erg benieuwd wat de voorwaarden zijn om dit te kunnen testen.

 135. Ik ben al jaren op zoek naar een methode die me helpt bij gewichtsverlies. Heel veel gedaan, van crashdieten tot en met intensief sporten. Was allemaal tijdelijk. Ik eet weinig en val maar niet af. Ik heb het idee dat dit mij kan helpen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.