Algoxyl Afslankdruppels Review

Afvallen in 2021

Afvallen met algen – Algoxyl+ reviews en ervaringen

Je krijgt waarschijnlijk niet dagelijks algen binnen, maar misschien gaat dat binnenkort veranderen. Het bedrijf Algoxyl+ uit België claimt namelijk dat je met behulp van een mix van algen en Japanse kruiden binnen no-time tot wel 20 kilo gewicht kunt verliezen. Is Algoxyl+ het zoveelste middel dat gouden bergen beloofd of werkt het wel degelijk? Je leest het in dit artikel.

Wat is Algoxyl+?

Algoxyl+ is zijn afslankdruppels met daarin extracten van vier verschillende soorten algen, alsmede allerlei kruiden uit de Japanse kruidengeneeskunde. De vier algensoorten die gebruikt worden zijn Fucus, Chlorella, Dunaliella en Laminaria. Deze verschillende algensoorten worden geoogst voor de kust van het Franse Bretagne.

Algoxyl+ Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Algoxyl+ ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Algoxyl+ graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Kruiden

De kruidenmix bestaat uit vier verschillende groepen kruiden. De eerste groep kruiden stimuleert de afvoer van opgeslagen vetreserves en bevat onder meer engelwortel en zwarte bes. De tweede groep kruiden stimuleert de vetverbranding. In deze groep kruiden vind je onder meer garcinia cambogia en venkel. Een combinatie van onder andere ginseng en marjolein helpt om de afvoer van vetcellen die al lang aanwezig zijn te stoppen. De laatste groep kruiden heeft een invloed op de bloedsuikerspiegel. Hierin vind je ondermeer kamille en kaasjeskruid.

Druppelsgewijs

Al deze 29 ingrediënten worden samengebracht in een vloeistof. Deze wordt druppelsgewijs ingenomen. Dit kan op verschillende manieren. Veel mensen kiezen er voor om de benodigde dosis onder hun tong te druppelen om zo een licht kruidige smaak te ervaren. Als je deze smaak niet aangenaam vindt, kun je Algoxyl+ ook oplossen in een glas water. In dit geval smaakt het water bijna neutraal. De dosering van Algoxyl+ verschilt per dag en paar innamemoment, afhankelijk van het soort programma dat je volgt.

Voor wie is het geschikt?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van de ingrediënten van Algoxyl+. Desalniettemin wordt het bij medicijngebruik wel aangeraden om in overleg te gaan met je arts voordat je Algoxyl+ gaat gebruiken, omdat er wel onvoorzien allerlei effecten kunnen optreden.

Is Algoxyl+ effectief?

Baadt het niet, dan schaadt het niet, maar de kans is klein dat Algoxyl+ daadwerkelijk effectief is. De reden hiervoor is dat de doseringen van de ingrediënten veel te klein zijn om daadwerkelijk een verschil te maken. Dit is jammer, want er is wel degelijk bewijs dat Algoxyl+ zou kunnen werken.

Laminaria

Uit een Koreaanse studie met ratten is bijvoorbeeld gebleken dat Laminaria erg effectief is in het voorkomen van overgewicht bij ratten (bron). Ratten kregen in deze studie Laminaria in aanvulling op een calorierijk dieet. De ratten in deze studie met de laagste gewichtstoename, kregen ongeveer 400mg Laminaria per kilo lichaamsgewicht. Dit is vergelijkbaar met een inname van ongeveer 32 gram Laminaria bij een volwassen persoon van ongeveer 80 kilo. Het moge duidelijk zijn dat er geen 32 gram Laminaria past in de paar druppels die je dagelijks Algoxyl+ die je dagelijks in moet nemen.

In een andere studie onder Koreaanse studentes (zonder overgewicht) kregen deelnemers 20 gram Laminaria per persoon per dag (bron). De deelneemsters hadden na acht weken een significant aantal kilo’s verloren en ze waren ook lichaamsvet kwijt. Een beperking aan dit onderzoek is dat de deelneemsters een voedingsdagboek bij moesten houden en daarom wellicht bewuster bezig waren met hun voedingspatroon.

Andere algen

Ook voor andere ingrediënten van Algoxyl+ is er bewijs dat het werkt. Zo zijn bepaalde vetzuren uit Dunaliella effectief gebleken in het bestrijden van overgewicht bij muizen (bron). Van het Fucus is bekend dat het de schildklier stimuleert en dat het daardoor gewichtsverlies in de hand werkt (