Afvallen ? Start de GRATIS Afslank Cursus

 

Blijvend Afvallen zonder Honger? Duizenden mensen gingen je voor…

Elke dag ontdekt een klein groepje mensen dat snel en plezierig afvallen zonder dieet mogelijk is terwijl de grote horde blijft worstelen met gewichtsverlies. Afvallen is niet eenvoudig, afvallen tijdens de overgang is extra moeilijk.

Vandaag bieden we jou de mogelijkheid om ook achter de goed bewaarde geheimen te komen van makkelijk en efficiënt gewichtsverlies. Laat deze kans niet liggen.

Dankzij deze gratis online cursus leer je precies hoe je snel en plezierig kun afvallen.

 

Gezond en Blijvend Afvallen

Dankzij deze cursus is gezond en blijvend afvallen voor iedereen mogelijk. Gelukkig beseffen steeds meer mensen dat snel afvallen niet goed voor je lichaam is. Snel afvallen is geen blijvende oplossing. Sterker nog, het vergroot de kans op het beruchte jojo-effect en kan zelfs diabetes type 2 veroorzaken. Maar wat is dan wel een goede manier om gewicht te verliezen? Eet niet te weinig, eet gezond en eet gevarieerd! Eet iets minder dan je normaal doet en beweeg hiernaast veel. Als je een halve kilo per week afvalt is dat perfect. Meer dan 1 kilo per week afvallen is niet de bedoeling. Alleen de eerste weken kan dit geen kwaad, omdat het lichaam dan nog aan het omschakelen is naar het nieuwe eetpatroon.

Vergeet het Crashdieet

Met de term ‘verkeerd dieet’ wordt een crashdieet bedoeld. Het zogenaamd ideale middel om wel 2 kilogram per week af te vallen. Misschien lukt dit ook wel, maar verstandig is het niet.

Een crashdieet is een dieet dat te weinig calorieën, en dus energie, bevat. Het lichaam heeft tijdens een crashdieet meer energie nodig dan dat het binnenkrijgt. De stofwisseling gaat als gevolg daarvan langzamer werken, zodat je langer met de voedingsstoffen kunt doen die je wel binnenkrijgt. Ook zal het lichaam spieren afbreken om aan meer energie te komen. Het kan zijn dat er lichaamsvet wordt verbrand, maar het lichaam kan ook juist vet op gaan slaan, zodat het een voorraadje heeft.

En dit is nog niet het enige dat slecht is aan een crashdieet. Een crashdieet is namelijk vaak een dieet waarin bepaalde voedingsmiddelen niet gegeten mogen worden, zoals bijvoorbeeld brood en aardappelen. Of er mogen juist alleen shakes gedronken worden. Doordat er eenzijdig gegeten wordt, ontstaat er op langere termijn een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Dit heet ondervoeding. Ondervoeding kan nare gevolgen hebben, zoals krachtverlies en een verminderde hart- en longcapaciteit.

Maar wat is dan wel de juiste manier om af te vallen? Ik heb 10 gouden afslank tips!

1. Verander je Eetpatroon

Blijvend afvallen is heel goed mogelijk en is ook het beste voor je eigen gezondheid. Door blijvend af te vallen krijg je niet te maken met het jojo-effect en hoef je dus ook niet steeds weer van voren af aan te beginnen. Het is mogelijk om een dieet te volgen dat gezond en gevarieerd is en dat net iets minder calorieën bevat dan jij eigenlijk nodig hebt. Dit dieet kan je het beste op laten stellen door een diëtist. Het is dan afgesteld op jouw gewicht, lengte en hoeveelheid beweging. Je hebt dan een houvast wat het wat makkelijker maakt. Maar je kunt ook zelf je eetpatroon veranderen. Niks geen dieet, gewoon wat aanpassingen doorvoeren. Wil je er zelf voor gaan, houd dan rekening met de volgende punten.

2. Eet Eiwitrijk

Eiwitrijke producten zijn: noten, peulvruchten, granen, vlees, vis, gevogelte, melk, kaas en natuurlijk eieren. Eiwitten zijn de bouwstenen van het lichaam. Daarnaast geeft een eiwit een verzadigd gevoel, waardoor je minder snel weer trek krijgt.

3. Pas op met Suikers

Het lichaam heeft suikers (koolhydraten) nodig, maar er zijn ook overbodige suikers. Beperk de hoeveelheid overbodige suikers. Deze vind je in frisdrank, snoep, koek etc. Je hoeft deze niet helemaal te elimineren. Af en toe wat lekkers zorgt ervoor dat het nieuwe eetpatroon ook goed vol te houden is.

4. Eet Gezonde Vetten

Eet onverzadigde vetten en eet zo min mogelijk verzadigd vet. Verzadigd vet zit met name in vette kaas, worst, volle melkproducten, koek, gebak en snacks. Verzadigd vet is gevaarlijk. Het verhoogd het slechte cholesterol in het lichaam. Dit kan bijvoorbeeld hart- en vaatziekten tot gevolg hebben.

5. Voorzichtig met Alcohol

Als er alcohol wordt gedronken, richt het lichaam zich als eerste op het afbreken van het alcohol. Als er naast het glas alcohol dus ook wordt gesnoept, worden de lekkernijen in het lichaam opgeslagen. En het afbreken van alcohol duurt wel even. Drinkt dus niet te vaak en niet te veel alcohol. Af en toe genieten van een glas wijn of bier kan geen kwaad.

6. Maak de juiste Keuzes

Al met al komt het er op neer dat je de juiste keuzes maakt. En om van eten te kunnen genieten hoeft het echt niet rijk aan vet en suikers te zijn! Eet voldoende groente en vers fruit en kies hiernaast voor volkoren en magere producten. Denk hierbij aan zilvervliesrijst, magere vruchtenkwark, 20+/30+ kaas, biefstuk, kipfilet, varkensfilet en alle soorten verse vis. Probeer ook veel te variëren. Eet bijvoorbeeld niet elke dag bij het ontbijt 2 boterhammen met een glas melk, maar neem ook eens Brinta, havermout of yoghurt met muesli en fruit.

7. Eet niet te Weinig

Door net iets minder te eten dan je normaal doet, val je wel af maar krijg je ook nog voldoende voedingsstoffen binnen. Ga dus niet minder eten, want dan gaat ook de stofwisseling langzamer werken. Hier schiet je niks mee op. Door voldoende te eten, blijft de stofwisseling goed zijn best doen. Je valt dan misschien iets langzamer af, maar je valt wel blijvend af!

8. Beweeg!

Naast een gezonde en gevarieerde voeding is bewegen heel belangrijk. Door te bewegen houd je je lichaam gezond en fit. Combineer krachttraining met cardiotraining. Zo wordt er spierweefsel opgebouwd en vetweefsel afgebroken. Sport is dus erg belangrijk voor lichaam en geest. Ben je geen sportschool type? Wandelen, fietsen en zwemmen is ook prima!

9. Blijf Genieten

Om het afvallen vol te kunnen blijven houden is het belangrijk om te blijven genieten. Kies verantwoorde en lekkere tussendoortjes zoals een handje noten. Maar heb je echt even zin in een handje chips, neem dat dan gewoon. Dat is toch veel fijner dan jezelf van alles te verbieden? Blijvend afvallen is op deze manier niet alleen leuk maar ook makkelijk. Je hebt je eetpatroon veranderd en daar raak je aan gewend. Het voelt helemaal niet als al die andere keren dat je op dieet was. Je creëert een nieuwe, gezonde (en lekkere) leefstijl!

10. Gratis Afslank Cursus

Start met de gratis afslank cursus. Deze online cursus bestaat uit 8 praktische en gedetailleerde lessen die je precies laten zien wat je moet weten en wat je moet doen om al je overtollig lichaamsvet te verbranden.

We hebben deze afslank cursus voor jou laten maken en we mogen het helemaal gratis aanbieden. Net als wij wil hij niets liever dan mensen eerlijk en open voorlichting geven over plezierig gewichtsverlies.

Schrijf je gratis in en leer de bewezen en veilige technieken  kennen. Natuurlijk kan je de eerste paar lessen eerst even rustig aankijken, maar schrijf je wel alvast even in, want we zouden het vervelend vinden als je net achter het net vist. De cursus is slechts tijdelijk beschikbaar.

Krijg weer de controle over je gezondheid en over je lichaamsgewicht. Zet concrete doelen en zie tastbaar resultaat.

Neem de beslissing en ga aan de slag. Je weet dat je dit kunt. Jij verdient een gezond en slank lichaam.

Doe mee en schrijf je in voor de GRATIS Afslank Cursus

Wist jij bijvoorbeeld dat je bepaalde genen in je lichaam echt aan of uit kan zetten. Afhankelijk van je levensstijl kan je letterlijk je genen aan en uit zetten.

In de cursus leer je de technieken om je vetopslag genen uit te zetten en je afslank genen aan zetten.

Het klinkt misschien allemaal wat complex, maar dat is het absoluut niet. Elke dag zijn er mensen net zo als jij die met deze simpele technieken meerdere kilo’s lichaamsvet per week verbranden.

Deze cursus is gebaseerd op ervaring van honderden mensen die hun ideale lichaamsgewicht hebben bereikt. Lijkt het je niet eerlijk om de cursus in ieder geval te proberen?

Er is geen risico… de cursus is gratis!

En lijkt het je niet fijn om eindelijk precies te weten hoe gewichtsverlies werkt?

Ik denk het wel, anders had je niet helemaal tot hier gelezen. Ik heb al veel producten en cursussen gezien en geloof ons, van deze cursus ga je zeker geen spijt krijgen.

Gezonde Groeten,

sanne

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

54 Reacties

 1. Ik zou me ook graag aan willen melden voor de gratis cursus 7×7, ik heb behoorlijk wat overgewicht en vooral op mijn buik.
  En ik wil er zo graag vanaf. Aangezien ik al die reacties heb gelezen ben ik toch wel enthousiast geworden om het te proberen.

 2. ik ben tony
  ik weeg 86 kilo en heb een hele dikke buik
  als ik afval blijft me buik maar me benen worden dun
  help me
  tony

  • Tony,

   Ik heb net gereageerd op de reactie van M ROOZE. Indien u nog vragen hebt kan u me steeds aanschrijven

 3. Hoi ik wil ook graag dat gratis dieet ben nu een jaar bezeg voor een paar kilo maar het luk mijn niet ben nu zonder kooldraad maar luk ook niet help mijn gr m

  • In eerste instantie is het de truc om veel maar gezond te eten. ’s ochtends drink ik een shake een kruidenthee en een aloë Veradrank. Daarbij eet ik nog een stuk fruit (geen bananen en druiven) na een drietal uur eet ik een 3tal maïskoeken ’s middags eet ik terug een shake in de namiddag eet ik een koek of nog een stuk fruit en een yoghurt en ’s avonds eet ik warm eten.

   Ik kan dit ritme aan doordat de shake al mijn hongergevoel wegneemt, want dieten met honger is ook niet goed, dat hou je niet vol. Daarbij nog een 2 liter water drinken.

   Met vriendelijke groeten
   Dimitri

 4. Uw punt 2. Eiwitrijk is achterhaald … Wat u daarin opsomt is dierenleed en is perfect vervangbaar door groenten… Laat dat en ge begint vanzelf af te vallen…

 5. Hay,ik vind het altijd zo jammer dat je weer eerst het boek moet kopen. Ik wil graag afvallen maar met een duidelijk eet schema. Bewegen gaat niet meer. Mijn ziektes zijn,ms,reuma en hartaanval gehad. Ik hoor graag,mvg.

 6. Hallo, mijn zoon Twan heeft ernstige gewichtsproblemen, zelf vind ik dit best wel sneu voor hem. Maar hij moet gewoon minder eten, minder macdonalds etc. Hopelijk kan Twan meedoen met Obese 2016, zijn gewicht bevat 112 kilo en zijn lengte 1 meter 20.
  Ik geloof dat dit een moedeloos geval is, maar er moet toch wel een kilo’tje afkunnen.

  Groeten de ouders van Michelin

  • Ik ben 30 kilo afgevallen door veganist te worden, geen frisdranken meer te drinken, suiker te vermijden op een jaar tijd, ik ben nu gezond… Ik heb geen sport gedaan, en ben truckchauffeur. Ik heb alleen veel op mijn tanden gebeten. Van 122kilo naar 92kilo en het heeft enlel voordelen voor mend en diet en milieu… Tony.

 7. hoi ik ben Emma Janssen,
  ik ben 13 jaar oud en weeg 74,2 kilo.
  dat is wel heel veel voor een meisje van 13 jaar oud,
  help mij met afvallen.
  alvast bedankt Sanne.
  groetjes Emma Janssen maaswaalcollege oosterweg in Wijchen

 8. Ik zou graag de gratis cursus willen doen, weeg 95 kg en ben 1.73
  Heb longkanker gehad en heb copd dus kan onvoldoende sporten om er gewicht vanaf te krijgen omdat m’n longen te slecht zijn.

 9. Hoi ik ben Liesbeth en zou heeel graag de cursus doen. Heb echt goede richtlijnen nodig. Nu ben ik meer dan 10 kilo te zwaar en wil deze natuurlijk heel graag kwijt en vooral ook meer energie krijgen want die is ver te zoeken. Grtjs Lies

 10. Beste Sanne, Graag neem ik je aanbod aan van een gratis afslankcursus.
  Bij voorbaat dank. Ik zal je op de hoogte houden van de resultaten.
  Met vriendelijke groet, Floor

 11. Het klinkt allemaal heel mooi.
  Dan denk ik, waar is het addertje onder het gras ?
  Mijn probleem met “diëten” is dat er in recepten staat ,1 lepel kookroom of 1 lepel creme fraiche enz.
  Ik ben alleen en hou dan van alles over wat je dan weg moet gooien vanwege bederf.
  Dus ik ben nog aan dubben over deze manier.
  Groetjes, Ineke

 12. Hallo Sanne,
  Ik wil graag dit 7×7 afslank dieet gaan volgen. Ik tob al jaren met overgewicht en heb alle diëten wel geprobeerd. Ik ben 1.70 lang en weeg nu 98 kg. Ik wil graag naar de 80 en nog liever naar de 75 kg.

  Groet Karin

 13. Hallo Sanne
  Ik wil graag deel nemen
  Heb 3 jaar geleden een maagverkleining gehad
  Echt heel veel afgevallen
  Maar het sporten word weer minder en mijn eetgewoontes zijn ook weer anders aan het worden
  Wil zo graag nog 10 kilo kwijt
  Alvast bedankt groetjes Maria

 14. Hallo Sanne graag wil ik jou cursus gratis proberen. Na kwetsuren 74 kg met mijn1m60 veel te veel. Voelde me veel beter rond 63 kg deed vroeger 3 tot 4 keer sport nu zo goed als niets meer ,ben benieuwd ! Grtjs

  • Hè Wendy,

   Zelf ben ik ook niet zo groot (1,59). Wat ik doe is veel wandelen. Begin met kleine stukje in principe net na het eten dan verbrand je de meeste vetten. Daarnaast drink ik veel groene (met spinazie) smoothies. Bewegen is het beste. Het maakt niet uit hoeveel tijd je erin steekt minstens 30 minuten per dag. En met wandelen of fietsen heb je dat zo. Ik ben in 3 maanden tijd 5 kilo blijvend kwijtgeraakt. Jij kunt dat ook. Daar geloof ik in.

 15. Door kwetsuren nog. zeer weinig sport, terwijl ik ervoor 3 tot 4 keer per week sportte . 1m60 74 kg dus veel te veel , nooit geen slanke geweest maar voelde me veel beter rond de 63 kg . ik wil dus graag deelnemen aan gratis cursus ben benieuwd … Proteïne shakes ook gedaan viel snel af maar kwam ook veel terug bij en de shakescwaren niet mijn ding …ik ben benieuwd ;)

 16. Ben 63 jaar
  Lang 164
  gewicht 67 kilo
  beweeg en sport 4 x per week
  Eet kip , vis, volkoren brood , havermout , magere yoghurt muesli veel groete , matig aardappelen .
  Eet matig rood vlees , geen pasta , weinig of geen rijst.
  Af en toe matig quinoa en matig alcohol .

 17. Ik heb mij aangemeld als testpersoon omdat ik graag kilo’s kwijt wil, maar het mij niet lukt om op een “normale” manier af te vallen.
  Ik ben 55 jaar, werk onregelmatig als verpleegkundige en eet geen vlees en geen vis.
  Dit maakt een regulier dieet erg lastig.
  is diet afslank programma geschikt voor mij???

  • Hallo Ellen,

   Dit online afslankprogramma kost niets. Het is een gratis investering in een gezond en vitaal lichaam. Aanmelden kan via het formulier bovenaan deze pagina.

   Succes!

   Sanne

 18. Ben al een tijdje bezig met allerlei afslankprodukten. Heb ook de cambridge gedaan en ben afgevallen en toengestopt en wee alles terug gekregen aan kilo’s. Vandaar dat ik nu interesse hierin heb: Ik zou graag dit dieet willen volgen aangezien ik 15 kg zou willen afvallen

 19. Ik ben een week geleden gestart met deze gratis cursus en wil ik totaal 10 kilo afvallen.

  Tot nu toe gaat het super en ik ben al bijna 4 kilo kwijt. In het verleden liep het altijd mis omdat de verleiding te groot wordt en eens je in de fout gaat je er dan de brui aan geeft. Maar je moet elke dag opnieuw beginnen, steeds opnieuw ook al ben je in de fout gegaan tot je echt nieuwe gewoontes hebt. op papier lijkt dit allemaal simpel doch in werkelijkheid niet zo gemakkelijk toe te passen!

  Dankzij deze cursus heb ik een blijvende oplossing te gevonden!

 20. ik heb me ingeschreven voor de afval cursus.
  bij de eerste mail kreeg ik vragen, ik weet niet wat ik hier moet invullen.
  ik heb nooit overgewicht gehad, woog altijd rond de 65 kg.
  7 jaar geleden ben ik geopereerd aan borstkanker en 7 weken bestraald.
  nu heb ik behoorlijk overgewicht en het gaat gewoon door.
  ik ben heel gezond aan het eten en eet niet veel meestal 2 maaltijden per dag.
  mijn lichaam houdt behoorlijk vocht vast en de huisarts weet niet wat ik heb.
  kan iemand van jullie me hierbij een advies geven.

  • Hallo Maria,

   Dank je voor je berichtje en goed om te lezen dat je gestart bent. Als aanvulling op de cursus heb ik je een extra schema gestuurd. Als je dit schema volgt dan behaal je een optimaal resultaat.

   Sanne

 21. ik weeg nu 98 kg en heb xls 4 weken gebruikt maar inplaats van af vallen kom ik aan hoe kan datub help me en verlaag mijn gewicht e.snijders

 22. hallo,
  een vraagje. Ik wil graag afvallen, maar is deze cursus een vegetarisch dieet of niet?
  ik ben namelijk vegetarisch !!
  mvg kelly

 23. Hallo Sanne,

  ik was al vanaf oktober 2014 begonnen met een koolhydratenarm dieet omdat mijn fysiotherapeut erachter kwam dat ik alleen mijn ‘suikerpot’ aanbrak en niet mijn ‘vetpot’.
  Ik deed erg lang over mijn revalidatieproces na mijn enkeloperaties en daarom is de fysiotherapeut gaan onderzoeken hoe dat kwam.
  Inmiddels ben ik ruim 7 kg kwijt en door jouw ‘inspiratie’ menu’s wordt het nog leuker en smakelijker om dit vol te houden, ik ben erg verrast over de hoeveelheden en de tussendoorsnacks die ook nog lekker zijn.
  Ben erg gemotiveerd en wil je hiervoor alvast bedanken voor het behaalde resultaat.

  Groetjes Bianca.

 24. Heb mij ingeschreven voor de gratiscursus, maar heel vreemd kan het bestand alleen openen via telegram of teamwiever. En zelfs dan gaat het niet open. Zou het graag op de normale manier willen ontvangen.
  Groet Shirley

  update: het is inmiddels gelukt, ik gebruikte een ouder browser. Top cursus!

  • Beste Shirley,

   Je kunt de gratis boodschappenlijst het beste openen met Adobe Reader (gratis).

   Sanne

 25. Lieve Sanne,

  Ik was van kinds af aan al een mager meisje. Toch vonden mensen me iets té mager en werd ik vaak bekeken als iemand met “anorexia” ik zag dit zelf niet dus begon ik meer en meer te eten. Ik weeg nu ongeveer 58 met een schommelend gewicht, aangezien ik een erg kleine gestalte heb zou ik graag rond de 45 – 50 willen wegen.

  Ik heb een water dieet geprobeerd, dit werkte wel goed om mijn honger te stillen aangezien ik sneller vol zat, toch bleek dit niet de ideale oplossing. Heb ook eens proberen thuis work-outs te doen. Het loopt vooral mis omdat ik geen tijd heb om veel te bewegen, mijn volgende stap was dan ook maaltijd shakes te proberen in de hoop dat dit wel zou werken. Door de grote aanbod op de markt weet ik niet waar te beginnen en sta ik open om dit product te gebruiken en reviewen. Iets werkelijk in mijn handen nemen dat mij zou kunnen helpen zou mij meer moed geven om door te gaan.

  Ik zou graag met 7×7 stap voor stap een oplossing zoeken wat zou werken, ik heb veel hoop in dit product en zie niet in waarom ik een volgend dieet zou nodig hebben indien nodig. Het enige begeleiding dat ik zou willen krijgen is informatie over hoe ik dit product efficiënt kan gebruiken (hoeveel gram, hoevaak op 1 dag, …)

  Melissa

 26. Ik heb me zojuist aangemeld. M. Ik ben momenteel erg met me lichaam bezig. Ik ben 175cm en weeg 75.5. Mijn streefgewicht is 65 kilo en t liefst 60 maar eerst naar 65 werken. Al gaat dat moeilijk hopelijk is dit mijn redding !

  • Hoi Lieke,

   Ik zie dat je hotmail hebt. Wil je eens in de map ‘ongewenste mail’ of ‘spam’ kijken? De kans is groot dat de mail hierin is beland. Ik wil je ook adviseren om het domein ‘vetvrij.com’ aan je ‘vertrouwde adressen’ toe te voegen. Hierdoor wordt de cursus mail netjes afgeleverd. Heb je hierna nog problemen met het ontvangen van de gratis 7×7 cursus van Jasper Alblas? Dan ontvang ik graag een berichtje van je zodat ik het voor je kan oplossen.

   Groetjes,

   Sanne

 27. Sanne, Ik wil GRAAG deze curses volgen. Zodra ik aanmeld, geeft het aan dat het formulier niet gestuurd kan worden en dat Ik al in het systeem zit. Na 4 operaties en 11/2 jaar ziek geweest te zijn, ben ik dik geworden. Alles wat mogelijk is om structuur en richtlijnen te krijgen is meegenomen. Alvast bedankt Sanne. Groetjes van Patty

  • Je aanmelding was niet automatisch doorgezet in het systeem. Ik heb je gratis afslankcursus geactiveerd en je hebt inmiddels het eerste deel ontvangen Patty. Veel succes met de cursus van Jasper Alblas!

   Sanne

 28. Hallo Sanne
  Ik wil mij inschrijven voor de gratis afslankcursus maar krijg te lezen dat ik met mijn mail adres al bekend ben bij U
  ook als ik een gratis doinlood wil aan vragen krijg ik het zelfde terwijl ik het nog niet heb
  Ik ben erg bezig met mijn gewicht en gezondheid en wil meer weten hoe meer af te vallen
  Ik ben diabetis patient dus moet zeker opletten.

  Vriendelijke groetjesCorrie

 29. Ik heb de cursus gestart om een vervolg tegen aan mijn wens om te komen tot een gezonder gewicht en me daardoor ook beter te voelen. Ik ben ondertussen door meer bewegen (woonwerk verkeer op de fiets wanneer mogelijk en het nemen van de trap ipv. de lift) en bewuster eten al ongeveer 5 kg afgevallen en voel me daar beter bij. Ik wil daarom verder gaan en 7×7 leek me een goed vervolg.

  Ik ben 175cm en weg nu 76 kg en mijn streefgewicht is op dit moment 70kg.
  Mijn doel is dus om verder verantwoord af te vallen, het is niet echt misgegaan maar ik wil dus verder op verantwoorde wijze. Wat ik ook mee zou willen nemen is het toepassen van voedingsmiddelen waarvan bekend is dat deze positief werken tegen het ontwikkelen van kanker. Daar is ondertussen het nodige over bekend en van een aantal voedingsmiddelen is ondertussen bekend dat deze effectief werken en kankerontwikkeling mogelijk remmen.

  Ik ben erg benieuwd wat 7×7 me gaat brengen.

  Met vriendelijke groet,

  Huub.

 30. Hallo Sanne ik ben maandag begonnen met de gratis 7×7 cursus van Jasper Alblas.

  ik woog 76,5 kilo 171 Lengte en weeg nu 75,5 kilo. Ik doe dit om dat ik een te vette lever heb en dus moet oppassen met suiker en vet alcoholische dranken gebruik ik niet tot volgende keer

  Josephina

 31. Ik hoef raar genoeg niet te wennen aan de nieuwe manier van eten. Het is leuk, en lekker.
  Ik heb een gastric bypass gehad en vind dat ik niet genoeg ben afgevallen. Deze recepten zijn vaak teveel voor mijn maag en verdeel ik het meer over de dag.
  Ik ben vanaf maandag 05-01-2014 begonnen en heb nog geen honger gevoel gehad!

  Dus erg enthousiast!

  groetjes Marjolein

Klik hier voor meer ervaringen