Afvallen zonder lijnen met Auriculothearpie

Afvallen in 2021

Afvallen zonder lijnen met Auriculothearpie oftewel ooracupunctuur. Daarmee wordt het lichamelijke aspect van teveel eten aangepakt. Er worden daarvoor kleine puntjes op het oor gezet. Het is absoluut pijnloos. En het heeft meteen effect! Door de acupunctuur krijg je een snellere vetverbranding en heb je geen behoefte meer aan zoetigheid en overmatig eten. Er wordt geen dieet voorgeschreven Zeker als je een druk leven hebt komt hier vaak niets van. Eet waar je trek in hebt! Er zijn maar een paar uitzonderingen zoals chips en koek.

Afvallen zonder lijnen met Auriculothearpie wordt in sommige gevallen vergoed door je zorgverzekeraar. Informeer ernaar bij jouw zorgverzekeraar!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.