Afvallen Zonder Honger

Start met KetoX

Afvallen Zonder Honger door Diëtiste & Auteur van Het Geheim van Afvallen Ariyana Arsala

Inleiding

Ben je het ook zo beu om te diëten, te jojoën met je gewicht, steeds maar calorieën te moeten tellen of continu op je eten te letten? Vraag jij je weleens af hoe je op de juiste manier kunt afvallen en hoe je vervolgens op dat gewenste gewicht kunt blijven? Weet jij wat je wel of niet mag eten, hoeveel en hoe vaak? Wil je graag Afvallen Zonder Honger?

Dan ben je op de juiste plek! In dit artikel ontdek je het geheim van succesvol afvallen!
In dit artikel geef ik je deskundig voedingsadvies, waarbij je kilo’s kunt afvallen.

Verder vind je vele handige en praktische tips hoe je bijvoorbeeld met die vervelende hongermomenten moet omgaan, zodat je niet meer terugvalt in je oude eetgedrag. Ook geef ik antwoord op de meest gestelde vragen over Afvallen Zonder Honger.

Het principe van dit artikel is dat je geniet van jouw lievelingseten, terwijl je gewicht verliest op een verantwoorde en haalbare manier. Op de afbeeldingen zie je de dagmenu’s die zo samengesteld zijn om verantwoord af te vallen.

De afbeeldingen geven daarnaast ook de juiste porties weer. Zo kun je precies zien wat je per dag kunt eten en hoeveel.

Lust je iets niet? Dan kan je variëren met de variatielijsten. Probeer zoveel mogelijk uit de groene variatielijst te kiezen, je zal hierdoor makkelijker en sneller afvallen.

Op de afbeeldingen zie je aantal voorbeelden van gezonde dagmenu’s en variatielijsten uit het boek Het geheim van Afvallen. Met deze menu’s kun je gemiddeld 0,5 tot 1 kilo per week Afvallen Zonder Honger.

Inhoud van dit artikel