Afvallen voor je Bruiloft Tips en Ervaringen

Afvallen in 2021

Wil je graag Afvallen voor je Bruiloft maar weet je niet waar je moet beginnen? Pas je (nog) niet in je trouwjurk? Geen paniek! Ik ga je helpen!

Het lijkt haast een cliché; de bruiloft is de mooiste dag van je leven. Het is een van de weinige dagen waarop bijna iedereen die je lief is samenkomt om met jou te vieren. Logisch dat je er fantastisch uit wilt zien op je bruiloft.

Helaas betekent dit soms dat je wilt afvallen voor je bruiloft. Je hebt een jurk gekocht die je nu nog niet past. Misschien heb je nog geen jurk, maar wil je gewoon zo slank mogelijk zijn op de trouwfoto’s. Deze blijf je immers je hele leven lang bekijken.

ketox24 korting

Afvallen voor je Bruiloft tips

Als je besluit om af te vallen voor je bruiloft, dan wil je dit uiteraard op een zo gezond mogelijke manier doen. Je wilt niet dat de kilo’s er na je bruiloft weer net zo hard bij komen. Met de volgende tips zorg je ervoor dat je niet alleen slank bent tijdens je bruiloft, maar ook nog daarna.

Tip 1. Bepaal een realistisch doel

Voordat je gaat Afvallen voor je Bruiloft, moet je een realistisch doel stellen. Belangrijk hierbij zijn twee vragen. Hoeveel gewicht wil je kwijtraken? Hoelang duurt het nog voordat je je partner het jawoord gaat geven? Een gemiddelde vrouw met overgewicht verliest in het begin van een dieet ongeveer een kilo per week. Als je wat langer bezig bent, mag je blij zijn als je nog een halve kilo per week haalt.

afvallen trouwen

Je hebt echt geen maatje 36 nodig om er stralend uit te zien in een bruidsjurk. Zorg daarom dat je een doel kiest dat je op een gezonde manier kunt halen.

Tip 2. Volg geen crashdieet

Je kunt snel gewicht verliezen met een crashdieet. Helaas is dit heel ongezond. Een crashdieet is niet goed vol te houden. Op het moment dat je stopt met het crashdieet, vliegen de kilo’s er net zo hard weer aan.

Dit is niet het enige nadeel van een crashdieet. Als je te snel afvalt gaat je lichaam in de vechtmodus. Je wordt hierdoor erg moe, gestresst en geprikkeld. Dit is niet zo handig in een tijd dat je je vooral bezig wilt houden met leuke dingen als de laatste details voor je bruiloft en het vrijgezellenfeestje.

Tip 3. Vermijd koolhydraatrijke producten

Wat je eet bepaalt voor een groot deel hoe snel je weer trek krijgt. Als je iets hebt gegeten met veel eiwitten en voedingsvezels, dan voel je je eerder verzadigd. Eet je daarentegen iets dat veel koolhydraten bevat? Dan is de kans groot dat je snel weer honger hebt. Zorg dus voor snacks en maaltijden die rijk zijn in eiwitten, vezels en ja, zelfs vetten.

Ook frisdranken bevatten erg veel koolhydraten. Probeer als dat kan dan ook om frisdranken zoveel mogelijk te laten staan. Ieder glas frisdrank dat je vervangt door water levert een besparing op van 100 calorieën. Dat zat zoden aan de dijk.

Tip 4. Beweging

Nee, je hoeft niet naar de sportschool. Je hoeft ook niet op een miezerige avond door een donker park te hardlopen. Een beetje meer beweging maakt het wel makkelijker om je doelen te behale