Hoeveel kun je Afvallen met Shakeplus?

Afvallen in 2021

Hoeveel kun je Afvallen met Shakeplus?

Wist je dat bijna alle shakes kunstmatige toevoegingen bevatten? Denk aan chemische geur-, kleur-, smaak- of zoetstoffen. Veel fabrikanten voegen ook ook nog eens extra suikers toe. Die stoffen wil je niet in je eten hebben en daarom is Shakeplus vrij van dat soort kunstmatige toevoegingen. Lekker natuurlijk en dat proef je!

Shakeplus zet de nieuwe standaard en introduceert een maaltijdshake zonder kunstmatige rommel. Ideaal als maaltijdvervanger bij het afvallen, maar ook als gezond ontbijt, lunch of tussendoortje.

De smaak is puur en natuurlijk en komt uit fruitpoeder, cacao of koffie (verkrijgbare smaken zijn Aardbei, Banaan, Chocolade, Cappuccino en Vanille). Zo wordt in elke pot Shakeplus Aardbei maar liefst 1,2 kilo aardbeien verwerkt. Het fruit wordt gedroogd en gemalen zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven. Dit is een groot verschil met de meeste andere merken die alleen (kunstmatige) smaakstoffen gebruiken en geen echt fruit.

Wat zit er in Shakeplus?

Elke shake bevat een flinke hoeveelheid verschillende bouw- en voedingsstoffen. Eén shake van Shakeplus geeft je meteen de helft van je dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen. En daarnaast evenveel eiwit als een halve biefstuk en evenveel vezels als 2 bruine boterhammen. Ook bevat Shakeplus essentiële omega-6 vetzuren zoals linolzuur.

De formule is rijk aan hoogwaardige eiwitten uit melk. Shakeplus bevat zowel het snel werkende wei-eiwit als het langzaam werkende eiwit caseïne. Zo kan je lichaam profiteren van die eiwitten meteen na het drinken van een shake, maar ook nog uren erna.

Shakeplus, de gezonde maaltijdshake op natuurlijke basis

Vezels spelen een belangrijke rol bij de spijsvertering. Daarom bevat Shakeplus drie soorten plantaardige vezels. De vezels komen uit de wortels van cichorei, de konjac-plant en bamboe. Je darmen bevatten gezonde bacteriën die helpen bij het verteren van voedsel. Vezels functioneren als voeding voor deze gezonde bacteriën waardoor een gezonde darmflora in stand wordt gehouden.

shakeplus shaker
shakeplus shaker

Qua vitaminen en mineralen kom je ook niks te kort: alle B-vitaminen zitten er in als mede vitamine A, C en D en vele anderen. Deze micronutriënten spelen een rol bij het instandhouden van je immuunsysteem en metabolisme. Ze zijn ook belangrijk bij het omzetten van vet en koolhydraten in energie.

Een mooie aanvulling op de maaltijdshake van Shakeplus is de Omega-3 Visolie. Het is een extra zuivere, extra geconcentreerde formule die de gezonde vetzuren EHA en DPA bevatten. Deze tref je van nature aan in verse, vette vis, maar niet iedereen eet daar voldoende van. De vetzuren EHA en DPA zijn goed voor je hersenen, gezichtsvermogen en hart. Als je minder dan twee keer per week verse vis eet, dan is het aan te raden om je voeding aan te vullen met een goede kwaliteit Omega-3 Visolie.

Afvallen met Shakeplus?

Afvallen met shakes is een bewezen strategie om op een gezonde, veilige manier om je ideale gewicht te bereiken. De Europese Unie en haar adviesorganen hebben dit bewijs ook gepubliceerd in een wetenschappelijk rapport.

Belangrijk is dat je tijdens het afvallen voldoende bouw- en voedingsstoffen blijft binnen krijgen. Veel mensen gooien het roer radicaal om als het gaat om afvallen. Ze zijn hun overgewicht zat en vervallen dan helaas in een crashdieet. Dit is natuurlijk erg slecht voor je gezondheid, je energie en natuurlijk je humeur.

Eiwitten bijvoorbeeld zorgen voor het behoud van spiermassa. Als je daar te weinig van eet loop je kans op spierafbraak tijdens het afvallen. En spieren willen we juist behouden en niet kwijtraken (bron).
Vitaminen en mineralen spelen een belangrijke rol bij allerlei functies die je lichaam gezond houden. Daarom wil je zeker weten dat je daar voldoende van binnenkrijgt.

Shakeplus is een uitgebalanceerd product dat ruim voldoende eiwitten, essentiële vetzuren en vitaminen en mineralen bevat. Het is een complete maaltijdshake met alle macrovoedingsstoffen zodat je tijdens het afvallen je lichaam blijft geven wat het nodig heeft. Een crashdieet is gevaarlijk en niet vol te houden.

Het Shakeplus programma

Afvallen met Shakeplus is niet ingewikkeld: je vervangt twee maaltijden per dag door een shake van Shakeplus, bijvoorbeeld ontbijt en lunch. Je derde maaltijd is een gewone, gezonde maaltijd. Als je trek krijgt mag je 1-2 verantwoorde tussendoortjes nemen.
Als klant van Shakeplus krijg je gratis lijsten met verantwoorde tussendoortjes en lichte maaltijden.

Gratis persoonlijke begeleiding

Het programma voor afvallen met Shakeplus is niet ingewikkeld en goed vol te houden. Maar wie helpt je met motivatie en persoonlijk advies? Wie ondersteunt je en fungeert er als stok achter de deur?

Persoonlijke coaching is niet goedkoop en kost al snel tientallen euro’s per maand. Maar bij Shakeplus krijg je die ondersteuning er gratis bij. Zodat je altijd kan terugvallen op één vast aanspreekpunt voor informatie en motivatie. Jouw coach is een ervaren professional die wekelijks contact houdt om je te helpen en resultaten bij te houden. Alles verloopt rechtstreeks, snel en makkelijk via WhatsApp. Tussendoor kan je 7 dagen per week, 24 uur per dag een berichtje sturen. Voor als je vragen hebt of even een moeilijk momentje.

Ben je sportief?