Afvallen met Sonja Kimpen Recepten

Afvallen in 2021

Sonja Kimpen is een Vlaamse Dieetdeskundige en auteur van verschillende boeken zoals “De laatste 5 kilo“ en “Kook je slank en fit“.  Sonja Kimpen, deskundige in lichamelijke opvoeding. De doorbraak van Sonja kwam na het verschijnen van haar boek “Een leven lang slank zonder dieet”. Het boek bevat een volledige aanpak om af te slanken en biedt mentale inzichten over voeding. Je slankt niet alleen af, maar je ontwikkelt ook betere eetgewoonten. Haar innovatieve methode gaat over afslanken (vetpercentage) en niet over afvallen (kilo’s verliezen). Sinds kort heeft Sonja Kimpen een afslankprogramma gelanceerd dat specifiek bedoeld is voor mannen.

Afvallen met Sonja Kimpen

Bij het Sonja Kimpen dieet wordt je denkpatroon aangepakt, waardoor je een gezonde levensstijl volgt. Bij het volgen van het Sonja Kimpen dieet, consumeer je dagelijks drie hoofdmaaltijden en twee gezonde tussendoortjes. Er zijn geen vaste regels wat je wel of niet mag eten. Je leert slechts eten wanneer je honger hebt en te stoppen wanneer je voldoende hebt gegeten.

De stofwisseling wordt in het lichaam gestimuleerd, waardoor je minder geneigd bent om ongezonde voeding te consumeren. Het is bij het Sonja Kimpen dieet belangrijk om je darmen rust te gunnen na de laatste maaltijd. Zo’n tien tot twaalf uur is voldoende om alle voeding te verteren. Veel water drinken tijdens het Sonja Kimpen dieet wordt daarom aangeraden. Bij dit dieet krijg je de nodige voedingsstoffen binnen en hoef je geen voedingssupplementen in te nemen.

Na acht weken heb je het volgende bereikt

  • Daling van het vetpercentage;
  • Mentale metamorfose;
  • Betere conditie;
  • Kennis en inzicht in de manier waarop lichaam en geest werken;
  • Gewichtsverlies;
  • Een energiek en vitaal gevoel.

Voor wie is het Sonja Kimpen dieet geschikt?

Het Sonja Kimpen dieet is geschikt voor iedereen die op de lange termijn een blijvend resultaat verwacht. Het biedt mogelijkheden om de levensstijl onder de loep te nemen om zo inspirerende doelen in het leven waar te maken. Het dieet is niet geschikt voor mensen die hun ogen sluiten voor slechte levensgewoonten en niet bereid zijn om daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Als je denkt dat diëten alleen te maken heeft met voeding zonder beweging of psychologische aanpassing dan kun je het Sonja Kimpen dieet beter achterwege laten.

Do’s en dont’s Sonja Kimpen dieet

Het Sonja Kimpen dieet is geen crash dieet. Je dient er voldoende tijd voor uit te trekken, want je onderwerpt je bij dit dieet aan 8 weken complete levensaanpassing. Geef je lichaam de kans om de rest van je leven te wennen aan een nieuwe, energieke levensstijl.

Ervaring met de methode van Sonja Kimpen

Heb je ervaring met de methode van Sonja Kimpen of heb je een vraag? Laat dan een reactie achter, stel een vraag, of lees de reacties van andere bezoekers met de Sonja Kimpen methode.