Afvallen met Shakes

Afvallen met shakes of Maaltijdvervangers? Hier moet je op letten!

Veel mensen die willen afvallen met shakes, maar welke eiwitshake moet je kiezen? Je zal wel hebben gemerkt dat er een best groot aanbod aan eiwitshakes op markt aanwezig is. Vanuit de afslank- en sportindustrie zijn er vele eiwitrijke-producten op de markt gebracht, waaronder shakes, repen en ook lekkere desserts. Dus gebrek aan keuze heb je als consument absoluut niet. Maar dat is nu juist het probleem, want hoe kies je nu de beste eiwitshake? Waarop moet je letten?

Maaltijdshakes getest door de Consumentenbond

Onlangs heeft de consumentenbond onderzoek gedaan naar een aantal maaltijdshakes en afvalrepen. De conclusie was dat beide producten vaak erg veel suiker bevatten. De consumentenbond geeft aan dat fabrikanten hun producten aanprijzen als als uitgebalanceerde maaltijdvervangers met alle essentiële voedingsstoffen om gezond mee af te vallen.

De consumentenbond heeft een aantal maaltijdvervangers in een lab heeft laten onderzoeken. Onder andere Weight Care bevat volgens de bond meer suiker dan een glas cola. En twee Slank Maaltijdrepen van Lucovitaal bevatten meer suiker dan één Snickers. Zeven maaltijdvervangers uit de test bevatten voldoende eiwit, minimaal 20 gram per maaltijd. (bron)

Wat ons opviel is dat de consumentenbond erg selectief is geweest in de merken. Vooral de ‘stoffige’ bestaande merken die vastgeroest zitten in een oude formule werden onder de loep genomen. Dit terwijl er tegenwoordig veel nieuwkomers zijn die wel goed naar de wensen van de klant luisteren. Uiteraard testen wij wel alle merken! Ben je benieuwd naar de resultaten van de consumentenbond? Je kunt het complete rapport onder aan deze pagina gratis downloaden.

Iedere maand mogen we een eiwitshake pakket ter waarde van 99 euro weggeven. Wil je kans maken op dit pakket? Klik dan hier en VERTEL dan WAAROM JIJ WIL WINNEN

Afvalen met Shakes via Internet

Op het internet is er heel veel informatie beschikbaar over eiwitshakes en de vele andere eiwitrijke voedingsmiddelen. Helaas is een groot deel van de beschikbare informatie niet objectief om de simpele reden dat de desbetreffende website een product wilt verkopen. Let dus goed met wat je leest en vanwaar de informatie is gehaald.

De Bekendste Eiwitshakes

In dit artikel worden de meest gebruikte eiwitshakes die te koop zijn binnen Nederland bekeken. Het gaat hier om Dieet pro, Weight care, Shakeplus, Timfit, Protislank, Be In Shape, Vitadis Slanker leven, Eiwitshakes van Body & Fit, Proteïneshakes, Proslank, Modifast, Atkins, Be Slank en Novashops.

Verschillende Eiwitshakes

We weten inmiddels dat er veel verschillende shakes op de markt zijn. Vaak zijn deze shakes gebaseerd op eiwitten of een combinatie van eiwitten en koolhydraten. Afvallen met shakes is enorm populair, en niet zonder reden. Verschillende bekende Nederlanders waaronder Lisa Lois en Jochem Myjer zijn afgevallen met behulp van shakes. Maar wat is eigenlijk het geheim achter eiwitshakes en maaltijdvervangers? en belangrijker nog, waar met je op letten? De ene shake is de andere niet.

Sommige maaltijdshakes kosten slechts 4 euro voor een pot, anderen meer dan 40 euro. Wat is het verschil tussen deze shakes?

Het verschil in prijs wordt vaak veroorzaakt door de ingrediënten die gebruikt zijn. Bijna alle goedkope merken bevatten maltodextrine, fructose en dextrose. Dit zijn hele goedkope ingrediënten die meer als opvulling van de pot wordt gebruikt dan dat het echt werkt om af te vallen. Sterker nog, je wordt van deze snelle suikers eerder zwaarder dan dat je er van afvalt. Maltodextrine, fructose en dextrose worden namelijk ook vaak gebruikt in producten voor mensen die willen aankomen in gewicht.

Vaak blijkt goedkoop dus ook duurkoop te zijn bij het kiezen van een maaltijdshake

Aan de andere kant is het ook niet altijd zo dat dure maaltijdshakes ook betere ingrediënten bevatten. Soms bevatten shakes van meer dan € 40,- alsnog goedkope ingrediënten zoals soja eiwit, maltodextrine, dextrose en fructose. Het beste is dus om te kijken naar de voedingswaarde en ingrediënten voordat je een keuze maakt voor een afslankshake die bij je past.

Hieronder een aantal tips waar je op kunt letten:

Let op het gehalte koolhydraten en suikers

Bij een product staat altijd bij de voedingswaarde vermeld hoeveel koolhydraten en suikers het bevat per 100 gram. De beste resultaten zal je behalen door een shake te gebruiken die weinig of helemaal geen koolhydraten bevat maar gebaseerd is op eiwitten. Hiermee zal je het snelst je ideale gewicht bereiken waarna je je “gewone” voedingspatroon weer op kunt pakken. (bron)

Let op het gehalte calorieën per shake

Koolhydraten, vetten en eiwitten leveren allemaal een bepaalde hoeveelheid calorieën. De hoeveelheid calorieën in een product bevat geeft aan hoeveel energie dit product levert. Gemiddeld verbruikt een man ongeveer 2500 kcal en een vrouw ongeveer 2000 kcal per dag. Eet je meer dan wat je verbruikt zal je zwaarder worden, eet je minder dan dat je verbruikt zal je afvallen. Hoe minder kcal een maaltijd shake dus bevat hoe beter, want daardoor verbruik je eerder je vetreserves als brandstof. Sommige shakes bevatten minder dan 80 kcal terwijl andere shake meer dan 300 kcal bevatten. Wanneer je twee shakes per dag neemt kan dit dus al een verschil zijn van 440 kcal.

Let op het gehalte vetten per shake

1 gram koolhydraten levert 4 kcal aan energie, 1 gram eiwitten levert eveneens 4 kcal aan energie, 1 gram vet daarentegen levert 9 kcal aan energie. Hoe meer vet een shake bevat, hoe meer kilocalorieën je uiteindelijk zal binnen krijgen waardoor je minder snel zal afvallen met shakes omdat ze veel vetten bevat.

Let op het percentage eiwitten per shake

Hoe hoger het gehalte eiwitten in een shake hoe beter het is om af te vallen. Eiwitten geven een veel langer verzadigd gevoel dan koolhydraten omdat ze minder invloed hebben op de bloedsuikerspiegel. Een goede afslank shake bevat minstens 80% eiwitten. (bron)

De Eiwitshakes onder de loep

Van deze eiwitshakes zullen wij de belangrijkste eigenschappen in kaart brengen zodat je makkelijker een keus kunt maken. Een van die belangrijke kenmerken is natuurlijk de ingrediënten van zo een shake. Zijn die van hoge kwaliteit? En welke eiwitten en vitamines zijn toegevoegd aan deze shake? Daarnaast kijken we ook naar de prijzen. Neem samen met ons deze shakes onder de loep.

Dieet Pro

dieetpro-review

Met maar slechts 79 kilocalorieën per portie is dit de ideale keus voor personen die willen afvallen met shakes. Zelfs zangeres Lisa Loïs is met deze eiwitshake afgevallen. Dieet pro bevat geen vet of suiker en heel weinig koolhydraten. Het is glutenvrij maar niet lactosevrij. In dit product zijn er verschillende vitamines toegevoegd, alsook choline en groene-thee-extract. Dieet pro bevat een speciaal eiwit, genaamd micellar caseïne, dat relatief trager afbreekt dan de andere eiwitsoorten.

Je kan de shake mengen met water of een van de vele recepten uitproberen. Gezonde tussendoortjes zijn toegestaan indien je het Dieet pro voedingsplan volgt, denk aan crackers en fruit. Wil je starten met Dieet Pro? Profiteer dan de Dieet Pro Aanbiedingen Prijs: € 19,90 voor 22 eiwitshakes. Bespaar op de kosten door naar de voordeel pakketten te vragen of maak gebruik van deze Dieet Pro Korting en krijg 1 pot gratis.

TimFit SX-5 Maaltijdshake

timfit korting

De TimFit SX-5 shakes zijn een vreemde eend in de bijt omdat het niet alleen een eiwitshake is, maar een maaltijdvervanger! Timfit staan voor een volwaardige maaltijd: eenvoudig, voedzaam en lekker. Je volgt een gevarieerd weekmenu  waarbij je  twee maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door een TimFit shake vervangt. Timfit maaltijdshakes bevatten een dosering van micro- en macronutriënten. Tijdens de avondmaaltijd mag je mager vlees of vis en groenten eten. Koolhydraten zoals aardappelen, brood en pasta worden net zoals bij andere eiwit diëten sterk afgeraden.

TimFit SX-5 shakes bevatten een minimum aan calorieën en bevat alle essentiële voedingsstoffen. Het is namelijk van cruciaal belang dat je tijdens het afvallen alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Pleeg tijdens het afvallen met shakes geen roofbouw op je lichaam. Wil je meer weten over Timfit? lees dan de Timfit Review

Prijs: Een startpakket Timfit kost € 49,00

TimFit Eiwitdieet 10% korting

Shakeplus

shakeplus-review

Shakeplus is relatief nieuw binnen Nederland en is de eerste 100% natuurlijke maaltijdshake. Deze shake is vrij van kunstmatige geur, kleur, smaak en zoetstoffen en is laag in suiker. Als smaakmaker worden echte aardbeien, bananen of cacao gebruikt en dat geeft een pure, natuurlijke smaak.

De eiwitmix bevat o.a. micellaire caseïne. Dat breekt heel traag af en houdt je daardoor veel langer verzadigd. Perfect om mee af te vallen dus!

Evenals de vorige eiwitshakes zijn er ook hier vitamines en mineralen toegevoegd. Eén shake geeft je de helft van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Daarnaast bevat Shakeplus twee soorten plantaardige vezels voor een gezonde stoelgang en een mineraal dat de bloedsuikerspiegel stabiliseert.

Wat Shakeplus verder onderscheidt van de andere eiwitshakes is de toevoeging van Moringa Oleifera. Dit is een natuurlijk en krachtige antioxidant met meer dan 90 actieve bestanddelen. Meng deze shake met melk of volg de vele recepten ter beschikking.

Naast maaltijdshakes biedt Shakeplus ook gratis persoonlijke begeleiding en voedingstips. De shakes passen perfect binnen een voedingsplan van een sporter, en zijn goed te gebruiken voor en na een zware trainingssessie.

Prijs: € 39,00 voor 21 eiwitshakes

Wil je meer weten over Shakeplus? lees dan de Shakeplus Review of bestel via de website.

Joylent Shakes

joylentDe producten van Joylent zijn afgeleid van het Amerikaanse Soylent. De originele Soylent is moeilijk verkrijgbaar in Nederland, omdat het niet aan de standaarden van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit voldoet. Daarom kwam Joey van Koningsbruggen op het idee om een Nederlandse variant op de markt te brengen.De shakes van Joylent bestaat uit haverbloem, sojameel, wei, maltodextrine, gemalen lijnzaad, vitaminen/mineralen mix. Een smakelijke mix van natuurlijke ingrediënten die er samen voor zorgen dat jouw lichaam precies krijgt wat het nodig heeft. Inmiddels is het twee jaar later en heeft Joylent bijna drie miljoen maaltijden verkocht in 83 landen.

Meer informatie en bestellen kan via de website van Joylent.

 

Vitadis Slanker leven

Vitadis Slanker leven heeft niet alleen eiwitshakes, maar ook complete afslankpakketten. In de pakketten vind je onder andere apps voor op je smartphone, recepten, de eiwitshakes, soepen, repen en nog veel meer. Naast de eiwitrijke voedingsmiddelen vind je ook recepten, ketodis teststrook en een meetlint in dit pakket. Zelfs online begeleiding van een persoonlijke coach zit hierin inbegrepen. De eiwitshakes van Vitadis meng je met water.

update: Vitadis Nederlad is Failliet, een uitstekende vervanger zijn de shakes van TimFit en Dieet Pro.

Weight Care

weightcare-review

Weight care is een van de goedkopere eiwitshakes op de markt. Elke shake bevat zo een 200 calorieën en is te verkrijgen in zowel poedervorm alsook de kant-en-klare shakes. De poedervorm van deze shake kan je mengen met mager melk of yoghurt. Ook hierin zijn, als in Dieet Pro, vitamines en mineralen toegevoegd. Wil je meer weten over WeightCare? lees dan de WeightCare Review.

Prijs: € 15,00 voor 18 eiwitshakes. Goedkoper in de andere online shops. Bespaar door de prijzen online te vergelijken. 

Protislank

Protislank is een specialist in eiwitrijke en koolhydraatarme producten. Binnen het assortiment vind je niet alleen eiwitshakes maar ook proteïne repen, desserts en dergelijke. Ga je voor het startpakket dan kan je die zelf samenstellen met shakes, desserts of andere eiwitrijke maaltijden. Op het Protislank dieet eet je dagelijks 5 eiwitrijke voedingsmiddelen die jij aanvult met vitamines en groenten. De poedershakes bevatten de zoetstof aspartaam en worden gemengd met water. Wil je meer weten over Protislank? lees dan de Protislank Review

Prijs: € 22,00 voor 17 maaltijdshakes. Het startpakket haal je al voor € 56,00. 

Be In Shape

De Be In Shape eiwitshakes kan je toevoegen aan melk, yoghurt, water of wat jij zelf lekker vindt. Naast de eiwitten zorgen de vezels in de shake voor een langdurig verzadigd gevoel. Dankzij de tarwevezels is deze eiwitshake helaas niet glutenvrij. Daarnaast bevat het de zoetstof aspartaam.

Wil je meer weten over Be In Shape lees dan de Be In Shape Review

Prijs: € 24,95 voor 11 eiwitshakes. 

Eiwitshakes van Body & Fit

body&fit

Body & Fit is een webshop waar je terecht kunt voor kleding, accessoires, sport- en dieetvoeding. Onderdeel van het assortiment is de Smart Proteïne Eiwitshake dat maar 90 kilocalorieën per shake bevat. Deze shake is niet alleen koolhydraatarm maar bevat ook geen suiker en vet. Het is verkrijgbaar in meerdere smaken zoals de populaire Nutella, Cookies en White Chocolate. Vitamines, mineralen en extracten voor een goede verbranding zijn ook onderdeel van deze eiwitshake.

Prijs: € 32,50 voor 71 eiwitshakes.

Whey Isolaat van Body&Fit + gratis shaker

Proteïneshakes

Deze eiwitshakes zijn verkrijgbaar in kleine meeneemzakjes of potten met heel weinig lactose. Dit maakt dat deze shakes wat prijziger zijn en ook minder zoetstof bevatten.

Prijs: € 19,95 voor een proefpakket van met alle smaken. Zo een proefpakket bevat genoeg shakes voor1 week.

Proslank

Proslank-review

Proslank is een eiwitdieet met een eigen assortiment aan afslankproducten. Je kunt er complete dieetpakketten en andere losse producten halen. Proslank heeft in principe geen eiwitshakes op de markt, maar eiwitrijke dranken. Denk aan exotische smoothies in de smaken mango, aardbei of banaan. Daarnaast zijn er ook smaken als cola en capppuccino.

Wil je meer weten over Proslank? lees dan de Proslank Review

Prijs: € 159,95 voor een startpakket van 12 dagen. 

Modifast

modifast-review

Modifast heeft een uitgebreide lijn aan eiwitshakes in de winkels en online shops. Hier mag je kiezen tussen de Intensive, Protiplus en Go. Intensive is voor personen die best veel willen afvallen met shakes. Protiplus is een compleet voedingsplan met haar eigen eiwitshakes, koekjes en andere eiwitrijke voedingsmiddelen. Go is een aparte productenlijn bestaande uit kant-en-klare maaltijdvervangers.

Wil je meer weten over Modifast? lees dan de Modifast Review

Prijs: € 18,00 voor 9 eiwitshakes van Intensive.

Atkins

atkins-review

De eiwitshakes van Atkins haal je bij Albert Heijn. Je hebt daar keuze uit poedershakes in de smaken chocolade of vanille. Deze shakes kan je het beste met water mengen. Voor kant-en-klare eiwitshakes kan je ook bij Atkins terecht. Die zijn beschikbaar in de smaken cappuccino en milk chocolate. De shakes van Atkins bevatten heel weinig koolhydraten, een klein beetje suiker en veel voedingsvezels.

Wil je meer weten over Atkins? lees dan de Atkins Review

Prijs: € 17,00 voor 10 eiwitshakes.

Be-Slank Shakes

be-in-shape-review

Be-Slank eiwitdieet shakes worden bereid uit vers fruit en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Deze shake bevat geen geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen! Het verse fruit wordt ontsuikerd omdat het uitsluitend natuurlijke suikers bevat. De shakes bevatten geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Het eiwit dat in Be-Slank wordt gebruikt is gemaakt van melk van gras gevoede koeien. Be-Slank werkt met het principe van 2 eiwitshakes, 2 stuks fruit en 1 warme maaltijd per dag. Hiervoor krijgt je lichaam alle nodige voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren. Be-Slank is een natuurlijk buitenbeentje tussen de shakes!

Wil je meer weten over Be-Slank? lees dan de Be-Slank Review

Prijs: € 39,95 voor een budgetpakket van 14 shakes en 7 repen.

Novashops

novashops-review

De eiwitshakes van Novashops moet je met water voorbereiden. Alhoewel Novashops veel glutenvrije producten in het assortiment heeft zijn de eiwitshakes, helaas, niet glutenvrij. Novashops heefr een voordelige starterspakket voor 10 dagen. Hierin zitten er niet alleen eiwitshakes maar ook andere eiwitrijke producten uit hun assortiment.

Prijs: € 109,95 voor het starterspakket.

De Cijfers

Om een goed beeld te krijgen van zowel de prijzen als de inhoud heb ik de onderstaande tabel gemaakt. Op WeightCare na zijn alle shakes gemaakt met water. Deze eiwitshake is op advies van WeightCare gemaakt met magere melk.

afvallen-met-shakes-cijfers

Is dat alles?

Dit is maar een greep uit de beschikbare eiwitshakes in Nederland. Welke shake het beste is, ligt helemaal aan jou. Let daarbij op de kwaliteit van de ingrediënten en de prijs.

Bovengenoemde shakes zitten op de lijst van de bekendste eiwitshakes, maar hiernaast zijn er ook andere minder bekende merken op de markt. Wil je die ook uitproberen? Kijk dan op webshops als De Online Drogist.

Eiwitrijke producten van onder andere Cambridge, Herbalife en Powerslim zijn niet meegenomen in deze test. De reden hiervan is dat ze kwalitatief niet beter zijn dan de merken die we in dit artikel bespreken. Verder zijn deze merken uitsluitend te koop via een consulente. Dit heeft als mogelijk voordeel dat je fysieke begeleiding krijgt, een groot nadeel is dat deze consulentes op commissie basis werken. Dit maakt de producten onnodig duur.

Tot slot…

Let op het type eiwit dat gebruikt wordt

Het is van belang om te weten dat melkeiwitten langer een verzadigd gevoel geven dan soja eiwitten. Soja eiwitten zijn wel een stuk goedkoper waardoor dit type eiwit vaak in goedkopere maaltijd shakes te vinden is. Wei eiwitten (ook vaak whey protein gemoemd) is een eiwit dat geschikt is voor sporters omdat het heel snel verteerd wordt, maar minder geschikt voor in een dieet. (bron)

Vaak worden er aan dieet shakes nog extra ingrediënten toegevoegd zoals vitamines en mineralen of stoffen die invloed hebben op de bloedsuikerspiegel of op de vetverbranding zoals chroom, groene thee of L-carnitine. Dit maakt deze formules duurder, maar meestal werken deze shakes ook beter dan shakes die deze stoffen niet bevatten.

Uiteraard kan niet iedereen een shake van € €40,- veroorloven en dan is een goedkopere maaltijdvervanger misschien toch een manier om wat kilo’s mee kwijt te raken. Maar aan de andere kant behaal je met deze goedkope maaltijdvervangers waar veel snelle suikers en soja eiwitten inzitten dus wel vaak minder snel resultaat waardoor je uiteindelijk misschien wel zelfs duurder uit bent dan wanneer je direct een kwalitatief goede shake koopt.

Drie Tips als je wil Afvallen met Shakes

Wanneer je een of twee maaltijden vervangt voor een shake zijn er een aantal basisprincipes die je altijd in gedachten moet houden:

 1. Zorg altijd voor voldoende voedingsstoffen tijdens een dieet. Tekorten aan vitamines, mineralen, vezels en onverzadigde vetzuren zijn niet gezond en kunnen ook het afslankproces belemmeren.
 2. Blijf altijd groente eten en fruit in beperkte mate. Dit zorgt ervoor dat het lichaam voorzien wordt van de nodige voedingsstoffen. Daarnaast zorgt groente en fruit voor een juiste PH in het lichaam. Volg nooit een dieet waarbij uitsluitend shakes of repen wordt geadviseerd.
 3. Als je wel gewoon avondeten neemt, leg dan de nadruk op eiwitrijke producten zoals vlees, vis, gevogelte en eet hierbij veel groente. Beperkt aardappels, brood en pasta zoveel mogelijk totdat je je streefgewicht bereikt hebt.

Zoals ik in het begin van dit artikel aangaf heeft de consumentenbond ook een aantal eiwitshakes en maaltijdvervangers getest. Het testrapport van de bond kun je downloaden via deze link.

Heb je na het lezen van dit artikel vragen? Schroom dan niet om ze te stellen. Gebruik hiervoor het onderstaande facebook formulier of het reactie formulier.

Gezonde Groeten,


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

296 Reacties

 1. Door een mix van bijna alle dikmakende oorzaken die je maar kunt bedenken, heb ik nu een aardige vetrol op m’n buik en krijg ik broeken van een kleine 2 jaar geleden nu amper nog over m’n knieën.

  Al enkele jaren in de overgang.
  Een behoorlijke depressie.
  2 jaar geleden toch weten te stoppen met roken.
  Fybromyalgie en door vele fysieke klachten/ontstekingen vrijwel niet meer kunnen sporten.

  Zo’n 15 kilo extra meesjouwen bevordert mijn fysieke gestel ook niet echt, dus ik zit nu een beetje in een vicieuze cirkel. Nóg minder bewegen, nog minder fit, nog hogere cijfertjes op mijn weegschaal.

  In een ver verleden ook wel een zwaardere periode gehad en toen met behulp van Herbalife toch goed de kilo’s kwijt weten te raken. Maar ik weet nu dat er in Herbalife ontiegelijk veel suiker zit, dus ik wil graag iets anders proberen. Ik twijfel tussen DieetPro en Body en Fit.

  Het zou wel ontzettend leuk en fijn zijn om een pakket te winnen met deze producten.

 2. Ik ben gestopt met roken en een aantal kilo’s aangekomen. Ik wil ze heel graag eraf hebben. Ik heb a. Het eerste en a der geprobeerd maar helaas

 3. Na mijn bevalling zit er toch wat kilo’s aan die er moeilijk af gaan. En het gaat maar om 6kilo maar die 6 kilo wil ik er echt af. We gaan volgend jaar trouwen en dan wil ik er tip top uit zien. En dus zonder 6 kilo. Vandaar dat ik het pakket graag zou willen winnen!!

 4. 3 jaar geleden 16 kg vermagerd na een Vitadis eiwitdieet, spijtig genoeg ben ik door stress en menopauze terug 10 kg bij gekomen. Hierdoor meer last van reflux. Wegens mijn spieraandoening kan ik niet gaan sporten en wil die 10 kg zeker kwijt. Jullie pakket zou voor mij een nieuwe kans geven om opnieuw te starten en om een nieuw eiwitdieet te leren kennen.
  Mvg

 5. Hoi, ik zou graag een eiwitshake pakket winnen omdat ik me echt gemotiveerd voel om af te vallen deze keer. Ik weet alleen niet zo goed wat het juiste product is (naast beweging) om dit mee te doen. Over een tijdje zou ik graag weer zwanger worden. De kans om opnieuw zwangerschapsdiabetes te ontwikkelen is 99.9% procent. Dus dan gun ik mijn lijf om dan in ieder geval een heel aantal kilo’s lichter te zijn om deze ‘beproeving’ vanuit een gezonder startpunt aan te gaan.
  Groetjes, Joyce

 6. ik heb een gastric bypass peratie gehad vier jaar geleden omdat ik op het punt stond suikerziekte te krijgen maar ik ben ondertussen alweer bijgekomen en zou graag voor mijn gezondheid terug afvallen meshien kan jullie pakket daarbij helpen

 7. Hey! Ik ben 23 jaar en sukkel een jaar met mijn rug door een hernia. Helaas heb ik hierdoor mijn hockeysport moeten stopzetten. Omdat ik nu niet meer kan sporten ben ik ook moeten gaan opletten met wat en hoeveel ik eet. Hopelijk kan dit pakket mij helpen om wat kilootjes kwijt te spelen!

 8. Ik neem al een jaar herbalife ben goed vermagerd maar This duur ik wil.eens iets anders proberen dat goedkoper is

 9. Wat zou ik graag 10 kg af willen vallen omdat ik dat bijgekomen ben ivm de overgang. Zo vreselijk….het geeft mij geen moment rust en zelfvertrouwen. Ik ken mijn eigen lichaam niet meer ?

 10. Hallo, ik zou me zo graag weer mezelf voelen en door dat extra gewicht voel ik me gevangen in mijn eigen lichaam. Heb al vanalles geprobeerd, maar wordt steeds gedemotiveerd omdat bijna niets het gewenste resultaat oplevert. Ik zou mezelf dus nog eens een nieuwe kans willen geven met de maaltijdshakes . ?

 11. In 2011 heb ik een whiplash gehad die niet goed is behandeld. Er kwam in 2012 nog heel veel andere fysieke pech bij en daardoor binnen een jaar tijd 20kg aangekomen. Omdat het onverstandig is om als jongvolwassene streng af te gaan vallen, toen der tijd niet veel mee gedaan. Tijdens mijn periode in het revalidatiecentrum wel wat kwijt geraakt omdat ik veel aan conditie moest werken, en sindsdien wel wat blijven afvallen, maar niet de volle 20kg. Ik moet nu nog 10 en ik wil dit graag gaan doen met behulp van shakes of repen of andere afvalsupplementen. Pakket zou heel tof zijn!

 12. wil graag zo’n 10 / 15 kg afvallen. Ben 3 jaar geleden gestopt met roken en ben sindsdien 15 kg bijgekomen en die wil ik nu terug kwijt.

 13. Wil graag nog 18 kilo kwijt heb een sleeve en gastric bypass gehad al 80 kilo kwijt. Heb nu enorm veel buikvel over maar BMI is nog te hoog voor de correctie dus ja hopelijk kom ik in aanmerking

 14. Ik ben in hele korte tijd heel veel aangekomen door stress, hierdoor heb ik striemen gekregen (dit heb ik eerder nooit gehad). Nou weet ik dat ik daar niks meer aan kan doen maar wel aan mijn overgewicht..

 15. Hallo ik zoek me wezeloos naar een koolhydraat vrij! en calorie arm eiwitten shake smaak cappecino ( ik vind dit prettig om de dag mee te beginnen) wie kan mij helpen, thanx

 16. Hallo ik zoek me wezeloos naar een koolhydraat vrij! en calorie arm eiwitten shake ( vind Dit prettig om de dag mee te beginnen) wie kan mij helpen, thanx

  • Koolhydraatvrij lijkt mij lastig, dat bestaat volgens mij niet. Maar koolhydraatarm wel. Zelf gebruik ik de smart shake van body en fit, of de caseine shake van body en fit.

 17. Na al meer dan 7 jaar dieten en proberen nu echt klaar met mijn overgewicht. Door de vele medicijnen nooit echt gelukt. Eiwitshakes nog noooit geprobeerd en lijkt me een goeie kans om eens te proberen

 18. Graag zou ik 25 kg eraf willen krijgen die in 3 jaar tijd bij kwam door pijn aan hiel. Wil weer graag afvallen om weer te kunnen joggen. Voel dat ik nu te zwaar ben om dat te kunnen doen.

 19. ik ben lang gepest geweest omwille van mijn gewicht en ik wil hier voor nu en altijd een eind aan maken door deftige maatregels te nemen en daarom wil ik dit dieet eens proberen, en wil ik natuurlijk het pakket winnen!!

 20. Ik wil graag terug goed voelen in mijn lichaam. Heb dit via deze weg nog nooit gedaan en wil eens iets nieuws proberen

 21. Ik had graag willen afvallen via shakes. Op 1 jaar tijd ben ik 20kg bijgekomen door medicatie. Nu wil ik die er graag weer af.

 22. Ik zou graag enkele kilos kwijt willen voor mijn vakantie. Ik wil er graag goed uitzien op vakantie. En eenmaal afgevallen is het gelijk een goede stimulans om daarna verantwoord en gezond door te leven!

 23. Ik zou super graag dit pakket willen winnen! Ik ga dit jaar nog trouwen met de liefde van mijn leven en ik zou super graag nog wat kilootjes verliezen om extra mooi in mijn jurk te passen!

 24. Ik zou graag zo een pakket winnen omdat ik enkele kilos terug kwijt wil na mijn zwangerschap. Gezien mijn onregelmatige werkuren en mijn gezin heb ik hierdoor niet veel tijd om naar een fitnes te gaan. Na de zwangerschap willen de kilotjes precies ook niet meer weg met enkel op het eten te letten. Bij deze dus mijn deelname.

 25. Ik wil graag een pakket winnen omdat ik door omstandigheden de afgelopen 2 jaar 18 kilo ben aangekomen en het mij met gewoon opletten met eten niet meer lukt om af te vallen

 26. Ik heb 3 jaar geleden een sleeve operatie gehad ben toen 32 kilo afgevallen tot mijn spijt gaat mn gewicht weer langzaam maar zeker omhoog, mijn dokter raad shakes aan vanwege de eiwitten zelf heb ik het nooit geprobeerd omdat ik dat altijd al vies vond klinken, ik zou het toch heel graag willen proberen en idd een gelover worden in de shakes maar zover ben ik nog niet. Wegens mijn gezondheid en diabetes ben moet ik diëten miss dat dit helpt.

 27. De afgelopen 3 jaren waren heel moeilijk. MIjn zoontje werd geboren en niet veel later begonnen zijn nieren te falen. In plaats van de zwangerschapskilo’s kwijt te raken kwam ik nog meer bij. Ik wil nu alles op alles zetten en terug naar mijn normale gewicht. Jammer genoeg moet dit vrij snel gebeuren (en toch op een gezonde manier) gezien ik in de loop van dit jaar mijn nier wil doneren aan mijn zoontje. Dit is dan ook mijn motivatie om af te vallen en de reden waarom ik graag zo’n pakketje zou winnen. Alle steun is welkom.

 28. Tja,
  Ieder heeft zo z’n verhaal om af te vallen, ik natuurlijk ook. Was vorig jaar zooo lekker bezig , halve marathon Amsterdam gerend, echt heerlijk, tot… m’n vader kwam te overlijden. Veel regelen, veel emoties, begin nu weer wat op te krabbelen en krijg weer zin om te gaan hardlopen. Daarbij nu weer de nodige (emo)- kilo´s. De shakes zullen hierbij goed kunnen helpen, zodat ik in het najaar in m´n trouwjurk ga passen..bedankt

 29. Hi

  Na oneindig veel diets zoals koolhydraten diet, eieren diet ,punten diet,fitness pall,joggen,sportschool lukt het maar niet om af te vallen of ik doe iets verkeerds.
  Heb medicijnen antidepressivia maar deze medicijnen die ik heb hebben de minste bijwerkingen.Kan helaas niet zonder.
  Hoop dat ik eindelijk iets vind wat werkt voor mij…
  Ben mama van 30 jaar.

 30. Hi

  Na oneindig veel diets zoals koolhydraten diet, eieren diet ,punten diet,fitness pall,joggen,sportschool lukt het maar niet om af te vallen of ik doe iets verkeerds.
  Heb medicijnen antidepressivia maar deze medicijnen die ik heb hebben de minste bijwerkingen.Kan helaas niet zonder.
  Hoop dat ik eindelijk iets vind wat werkt voor mij…

 31. ik zou wel willen winnen omdat.
  Ik heb ontzettend veel moeite om af te vallen omdat ik total geen zelf vertrouwen heb het liefst zou ik me zelf laten verdwijnen.
  Ik schommel tussen de 103 en 107 ben 1.83 en 32 jaar en ben zelf ook een emotie eter en krop alles op.
  En ik denk dat de shakes mij een stap in de goede richting geven als ik het maar zie dat het werkt.
  Heb gedieet en sportschool gedaan anders gaan proberen te eten maar ik zag geen of nauwelijks effect waardoor je weer slecht gaat eten omdat je emoties opspelen.
  En het vinden van een partner voor het leven is ook moeilijk als je met je zelf niet te vrede ben.

  Groetjes mark

 32. na jaren van schommelen met mijn gewicht zou ik hier graag een einde aan maken. de laatste 8 jaar 2 kindjes gekregen en gestopt met roken. dit doet mijn lichaam allemaal niet veel goed. Ik ga 2 maal in de week powerplaten en 3X per week op loopband staan , misschien dat ik met maaltijdshakes nog beter aan mn gezondheid kan werken. de ochtend na sporten heb ik steeds een zeer slap gevoel, … graag zou ik weten of ik me met behulp van de shakes beter zou voelen.

 33. Ik zou heel graag het pakket winnen omdat ik zou willen vermageren & dat lukt me niet zo goed. Ook omdat ik nog nooit shakes heb geconsumeerd & zou het heel graag is willen proberen!

 34. 15 kilo geleden ben ik gestopt met roken en door een blessure kan ik niet meer bewegen zoals vroeger.
  Ik heb een normaal eetpatroon maar krijg mijn lichaamsgewicht niet omlaag.
  Ik ben altijd erg sceptisch geweest over dieetshakes maar zou het nu toch wel een keer willen proberen…
  Wie weet werkt het echt?

 35. Ik ben van 130,4 naar 78kg af gevallen helemaal op eigen kracht. Om medische redenen moet ik nog meer. Ik heb lipoedeem mijn limfen werken niet goed en sla vet op. Limfen vocht dat kan mijn lichaam moeilijk tot niet kwijt raken. ikHeb elke dag ondragelijke pijn. En hypermibiel en bindweefsel is niet sterk. Door over gewicht en lipoedeem heb ik veel pijn en moe. Zak door mijn knieën. Enkels moet verder afvallen maar wil niet meer met voeding. Ik zou graag nog meer willen afvallen zodat ik minder pijn heb en lipoedeem minder kans heeft om te verergeren en niet. meer schade aan kan brengen. En nogo.a. nog jaren kan blijven lopen. Ik ben nog jong. Ik zou heel graag nog meer willen afvallen. En mijn doel willen behalen 65 kg. Ik Was 130’0,4kg. Zal erg gelukkig zijn.

 36. Ik ben de afgelopen 2 jaar heel veel uit de running geweest vanwege operaties aan mijn schouder.
  Daardoor heel weinig in beweging geweest. Mijn baan erdoor kwijt geraakt en 15 kilo erbij gekregen.
  Nu moet ik weer onder het mes en kan dan een tijd slecht lopen. Dan komen er nog meer kilo’s erbij.
  Dus ik zou best graag iets willen winnen.

 37. Wil heel graag wat kilo’s afvallen, ik zit in de overgang dus gaat het niet zo snel, zou het heel graag willen proberen met dieet pro, hoor en lees er veel goede berichten over, dus zou graag een pakket willen willen

 38. Ik heb nodig een hulp bij afvallen na de twee zwangerschappen. Ik ben echt niet blij van mijn lichaam.
  Ik hoop dat dieet en shakes worden een goede start voor mij.
  Groten
  Daria

 39. Over een aantal maanden zal ik in het huwelijk treden met mijn prins op het witte paard. Hiervoor zou ik graag willen afvallen om er zo voor te zorgen dat mijn trouwjurk perfect zal staan op onze trouwdag…. Cross the fingers

 40. hallo,
  Door ziekte heb ik mij laten gaan en ik zou heel graag tegen de communie van mijn kleine meid er goed willen uit zien en ook meer energie hebben, voor normale BMI moet er nog 25 kg er af.
  Ik ben er van overtuigd dat dit met dit (gratis) pakket een goede steun zal zijn om terug te starten en terug evenwicht te vinden in mijn maaltijden, ik geloof in dit concept! Grtz Sunny

 41. Graag zou ik in aanmerking willen komen voor het gratis pakket ik moet 20/25 kilo kwijt en alleen met khoolydraatarm eten lukt het niet .
  Wil zo graag weer in een bikini!!!!

  Gr rachel

 42. Goedemorgen?,

  Twee maanden geleden woog ik 45 kilo en moest ik aankomen. Toen ik 5 weken geleden bij de Internist was woog ik 50 kilo. Ik ben in de tussentijd 16 kilo aangekomen en ze kunnen medisch niet achterhalen waardoor dit komt. Zelfs nu ik een dieet van de diëtiste uit het ziekenhuis volg blijf ik aankomen. Daarom zou ik heel graag het pakket willen winnen zodat ik zeker de juiste producten heb en hopelijk wel ga afvallen!

  Groetjes Carli

 43. Ik ben in een moeilijke tijd aangekomen omdat ik ontslagen en geen onbepaalde tijd kreeg heb. Vanuit daar lang geen werk gehad en toen In totaal 30 kilo eraan gekomenen ik zou het er graag weer afwillen en zodat ik later ook aan kinderen wil beginnen

 44. Na een scheiding en slecht voor mezelf gezorgd te hebben tijd voor de nieuwe ik.
  Al aangemeld om te sporten. Een extra steuntje zou fijn zijn ?

 45. Na na allerlei pakketten gebruikt hebben,
  Zou ik graag het bovenstaand product proberen.
  35 kilo afvallen is mijn doel in combinatie
  met drie uur intensief sporten wat ik al doe.
  Zou mooi zijn!

 46. Kan een mooi verhaal vertellen, maar het komt er gewoon op neer dat ik af moet vallen, zeker 20 kg! Wil graag in aanmerking komen voor het pakket, hopelijk voor het behalen van een groot succes, een gezonder leven en meer zelfvertrouwen.

 47. Ik zou graag de pakket winnen want naar een hart operatie..nier operatie,en gezondheids problemen ,zou een beetje hulp kunnen gebruiken om een gezond start aan mijn leven te geven;bijna 43 een door de 35 kilos teveel dat ik de laaste 4jaar heeft binnen gebracht ;ben ik meer aan ziekenhuis geweest dan ergens anders ik will gezonder en langer leven en door mijn gezondheids problemen kan niet gaan sporten .

 48. ik zou het pakket dolgraag willen probeer al jaren verschillende dieeten maar zonder succes
  nu gaat mijn dochter trouwen en wil zo graag die extra kilos kwijt en niet alleen omdat ze gaat trouwen maar ook voor me zelf zo dat ik me niet hoef te schamen voor andere en ook eens iets moois aan kan doen
  nu hou ik me steeds op de achtergrond omdat ik vind dat ik er niet uit zie . dus hoop zo dat dit lukt en me weer na jaren weer eens lekker in mijn vel zit en me een stuk zekerder zal voelen

 49. Ik zou graag weer in me kleren willen passen. Voel me nog onzekerder dan dat ik al was (door mijn persoonlijkheidsstoornissen) het lukt me gewoon weg in me 1tje niet. Dit pakket zou mij helpen een gezonder lichaam te krijgen, me zekerder te voelen door dat ik weer in me kleren pas en me happyer in me vel laten zitten zodat ik misschien ook weer leuke dingen met me zoontje kan doen zoals zwembad of zomers naar een leuke speeltuin zonder dat ik me hoef te schamen.

  Liefs een meisje die heeeel onzeker is X

 50. Mijn naam is Alisa en ik wil graag dit pakket winnen omdat ik moet minimaal 30 kg afvallen. het gaat heel moeilijk en langzaam (hormonale disbalance) maar ik ga er voor! Daarom extra steun zal niet verkeerd zijn ! ))

 51. eiwitshake van dieet pro als ontbijt behoord nu eenmaal tot mijn dagelijkse leven. Het afvallen gaat langzaam maar ik geef niet op. Een extra pakketje winnen zou echt super gaaf zijn.

 52. Ik zou dit pakket willen winnen om als ondersteuning om gewicht te verminderen de dag mee te beginnen en suikervrijer te leven en om in mijn vacustepsalon aan te bevelen.

 53. Dit pakket winnen zou mij zo goed op weg helpen. Helaas moet ik echt tussen de 40 en 50 kilo afvallen dat is moeilijk.. Wij zitten in de schuldsanering en moeten met 4 jonge kinderen leven van 80 per week. De juisteidealen aanschaffen om af te kunnen vallen id dus bijna onmogelijk . Dit zou een mooie eerste stap zijn

  • Ik kan niet wachten om zo 2017 te starten!!!!! Zin in;-)
   Lisa Loïs heeft me overtuigd, meteen maar een abonnement bij de sportschool genomen,….. hihi. Ik ga ervoor, zeker weten!

 54. Ik wil het pakket heel graag winnen! In mei 2017 ga ik trouwen en het lukt me maar niet om mijn streefgewicht te bereiken. Ik wil graag op de mooiste dag van mijn leven er ook op mijn mooist uitzien.

 55. Ik ben vorig jaar gestopt met roken en nu wil ik mijn gewicht aanpakken. Ik moet minstens 50 kilo kwijt! Ik zou heel graag het jaar hiermee goed willen beginnen!

 56. Ik ben een oma van 67 jaar, weeg 100 kilo en ben dus een 30 kilo te zwaar wat veel
  problemen geeft van allerlei aard, voornamelijk stappen en wandelen.
  Dus oud maar nog vol goede voornemens en wil hier echt iets aan doen.
  Ik wil terug gewone dingen kunnen zoals wandelen, naar de supermarkt gaan en genieten van het leven dat me nog rest. Wil dus maar wat graag winnen en alzo proberen om gewicht te verliezen en terug was kwaliteit aan mijn leven te geven

 57. Ik zou graag een pakket winnen omdat gewoon afvallen niet lukt. Ik zit in een voortraject voor een maagverkleining maar moet hiervoor wel 6 kilo afvallen. Dat is een groot probleem door een langzaam werkende schildklier en diabetes.
  Als het afvallen niet lukt gaat de operatie niet door. En dat is wel het laatste wat ik wil.
  Ben dus op zoek naar een andere manier om snel die 6 kilo kwijt te raken.

 58. Ik heb op verschillende manieren geprobeerd om af te vallen, maar heel succesvol is het nog niet. Ik heb nog niet het punt bereikt waar ik wil zijn. Daarom zou ik het graag op deze manier met shakes willen proberen.

 59. Als ik dit pakket win dan wil ik heel graag na afloop melden hoe het gegaan is. Een goede stok achter de deur dus!

 60. De kilo’s vliegen er aan maar ondanks vele pogingen lukt het niet op af te vallen .. ik ben opnieuw gemotiveerd, ga Pilates doen met een vriendin .. en kan een shakepakket echt goed gebruiken .. want vaak is afvallen toch een dure hobby!

 61. Ik zou graag het pakket willen winnen zodat ik een start kan maken met afvallen in combi met sporten, mijn man en ik hebben een kinderwens en zijn hier ondertussen al meer dan 1,5 jaar mee bezig en misschien als ik wat afval dat het dan wel lukt!

 62. Ik was al 40 kilo afgevallen maar door een aantal zware operaties zijn er wel weer 20 bij gekomen. Die moeten er weer af. Dat zou ik toch weer willen proberen met dit product.

 63. Ik ben niet zo van de afslankproducten maar ben zoekende naar een product dat zorgt dat ik alle voedingsstoffen binnenkrijg en vooral mijn darmflora op gang helpt zodat ik de koolhydraatvolle voeding kan minimaliseren. Het is het proberen waard toch?

 64. 3 jaar geleden ben ik 16 kilo afgevallen met de shakes en alle lekkere recepten. nu na 3 jaar moet ik er nog 14 kilo afhebben en dan kom ik in aanmerking voor een nieuwe knie. ik ben 52 jaar en zou nog zoveel leuke dingen willen doen maar met een versleten knie gaat dat niet. dus dat pakket daar zou ik enorm blij mee zijn.

 65. Ik wil zo graag afvallen, dat ik heb besloten om het met shakes te gaan proberen.
  Niks van wachten tot het nieuw jaar maar gewoon nu de knoop door hakken en starten maar.

 66. Wil zo graag dit pakket winnen. Ik moet echt afvallen. Ben veel te zwaar. Al zou ik nog maar 10 kilo kwijt zijn, dat zou me een enorme boost geven om verder te gaan. Mijn vriend geloofd niet in shakes, maar misschien kan ik m wel overtuigen als ik het pakket win. …..

 67. Ik vecht mij hele leven met mij gewicht ,heb alles om gedaan maar toch na dat ik paar kilo ben afgevallen komen ze alweer terug omdat ik geen geld heb om mij voeding aan te passen.
  Ik ziet nu momenteel zo slecht in mij leven dat ik wil weg gaan bij mij omdat ik me zo slecht voel door mij overgewicht.
  Hoop echt dat ik ga winnen ,en dat ik die 10 kilo die mij leven overneemt kwijt kan raken .

 68. ik ben gestopt met roken, en…… het is gelukt, alleen 15 kg aangekomen !!!.
  je zou denken als je kan stoppen met roken, dan moet afvallen ook lukken, maar helaas het vet lijkt er wel aan vast geplakt, dus vandaar hulp van shake.

 69. Graag zou ik een shake pakket winnen omdat ik momenteel moeite heb met afvallen. Ik ben vorig jaar bevallen, en omdat ik met een kleine baby minder gevarieerd kon eten zijn er flink wat kilo’s bijgkomen. Ik wil graag fitter zijn, voornamelijk voor mijn dochter. Zodat ik meer energie heb om te spelen, wandelen etc. Hope you help me out!
  Groetjes

 70. Ik zou graag eens mijn ideale gewicht behalen en vooral nu ik met mijn gezondheid achteruit ga.
  Mijn gewrichten gaan met de dag meer pijn doen, zit niet lekker in mijn vel en zou graag weer energiek willen zijn.
  ik wil mezelf weer graag zien in de spiegel en dat ieder shirtje, broekje, bikini, jurkje of welk kledingstuk dan ook weer leuk eruit ziet in plaats van dat ik eerst mijn buik zie..
  Ik koop elk shirtje een maat groter nu om mijn buik te verdoezelen.

 71. Ik zit in het traject voor een maagverkleining en moet twee weken voor de operatie voor het laatst op dieet. Dit moet met shakes of kha. Een proefpakket zou heel goed uitkomen, omdat ik dan 100% voor de operatie kan gaan met het juiste middel

 72. ik zou graag een keer een dieet willen proberen.
  Ik zie altijd iedereen jojoen. daarom nooit gedaan. Was ook niet nodig.
  maar nu inmiddels 2 kinderen verder moet het er nu toch maar een keer gebeuren.
  Ik weet niet wat ik moet kiezen, en vind ze allemaal op elkaar lijken.
  Als jullie mij deze laten winnen kan ik er eindelijk 1 uitproberen en hopelijk bevalt hij zodat ik hem iedereen aan kan bevelen.

 73. Hallo,
  Eind van dit jaar krijg ik een maagverkleining (Gastric Bypass).
  Voor die tijd moet ik dmv shakes nog wat afvallen.
  De eerste weken daarna zijn shakes ook nog het beste.
  Dit is mijn reden om een pakket te winnen.

 74. Wil graag 7 kilo afvallen. Deze kilo’s zijn erbij gekomen nadatik gestopt ben met roken.
  Wist wel dat er kilo’s bij zouden komen, maar nu moet het er weer af. Voel mij net een dikke oliebol en dat moet dus anders. Ben er aan toe om daarmee aan de slag tegaan.

 75. ik ben een vrouw van 72 jaar.en heb best wel veel overgewicht.voor mijn gezondheid moet ik minstens 20 kilo afvallen.maar heb geen geld voor de skakes.dus dit zou een heel goed begin zijn voor mij.

 76. Natuurlijk wil ook ik kans maken op een pakket shakes… ik probeer regelmatig te sporten, let op mijn eten met de hoop dat ook ik kilo’s kwijt raak. Toch doe ik wat fout… resultaat… overgewicht…
  Ik ben het zat! Die kilo’s kunnen mijn gestolen worden… maar werken die shakes bij mij? Overtuig mij maar, dan ga ik lekker shaken..?

 77. Ik ben bezig met yokebe en ben 2kilo afgevallen op 3 weken wat ik niet zo veel vind zou graag wat vlugger en meer afvallen maar weet niet goed wat ik moet gebruiken die goed is en gemakkelijk. Ik hoop dan toch eens kans te maken dan kan ik het verschil vergelijken.

 78. Ik wil graag starten met een shake dieet, omdat het makkelijk mee te nemen is. Tijdens mijn werk komt het wel eens voor, dat uitgebreid lunchen er niet in zit, vandaar ik dan een lekkere shake mee kan nemen en zo toch nog een maaltijd naar binnen krijg en daarbij ook nog eens mee kan afvallen.

 79. Ik ben van 105 naar 85 kilo gegaan en sta nu al lang stil, over een maand wordt ik aan mijn knie geopereerd en kan ik een half jaar niet sporten. Ik moet dan dus erg goed op mijn voeding letten. Dit lijkt mij een ideaal moment om een shake dieet te doen. Ik zou dit pakket heel graag winnen omdat ik niet veel geld heb maar wel heel graag de hulp van een dieet wil bij de laatste loodjes van het afvallen.

 80. Ik heb altijd geleefd voor mijn sport maar enkele maanden geleden ben ik zwaar geblesseerd geraakt waardoor ik amper uit mijn bed geraakte met gevold dat ik 14kilo,verdikte. Ik ben sinds kort terug weer beginnen revalideren en ik voel toch dat het moeilijker gaat zijn door deze extra kilo’s. Daarom,wil ik die snel mogelijk terug kwijt om er terug klaar voor te zijn !
  Alvast bedankt

 81. Ik heb altijd geleefd voor mijn sport maar enkele maanden geleden ben ik zwaar geblesseerd geraakt waardoor ik amper uit mijn bed geraakte met gevold dat ik 14kilo,verdikte. Ik ben sinds kort terug weer beginnen revalideren en ik voel toch dat het moeilijker gaat zijn door deze extra kilo’s. Daarom,wil ik die snel mogelijk terug kwijt om er terug klaar voor te zijn !
  Alvast bedankt

 82. Tijdens de zwangerschap van mijn tweeling ben ik 40 kilo aangekomen. De eerste 20 vlogen er af, maar die laatste 20… Inmiddels wil ik na 8 maanden al mijn leuke jurkjes wel weer eens aan kunnen, maar met 2 baby’s is het niet te doen om de hele dag door uitgebalanceerd te eten. Misschien bieden shakes de uitkomst?

 83. Ik wil heel graag dat pakket winnen omdat ik hoop dat ik op die manier mijn overtollige kilo s kan kwijtraken. Ik heb zelf hetgeld er niet voor om de shakes te kopen.

 84. Mijn hoop. Ik heb last van een te traag werkende schildklier. Dus wat ik ook doe ik sport 6 dagen in de week een uur . Dit doe ik nu al een maand, echter ik ben pas 3 kg afgevallen.
  Dit is heel frustrerend.
  dus ik focus mijn hoop nu op uw product en als het werkt dan hebt uner een klant bij.
  Met vriendelijke groet Inge

 85. Mijn man en ik zijn nu 4 maanden gestopt met roken en beiden aangekomen, wat we vreselijk vinden en niet meer lekker in onze vel zitten. Ik wilde graag de shakes proberen om af te vallen, omdat je dan geen honger gevoel hebt.. Ik zou het super vinden om het te proberen.

 86. Heb al veel positieve reacties gelezen over eiwitshakes en zou super zijn om dit pakket te,kunnen ontvangen om zo zelf ook eens te proberen

 87. Ik heb al van alles geprobeerd. Dit is mijn laatste redmiddel. Hoop dat het werkt. Voel me niet lekker in mijn vel want ben 10kilo aangekomen. Dus zou zo graag kans maken op t pakket. Zodat ik me weer lekker in mijn vel kan voelen en weer kan gaan genieten.

 88. Ik wil heelgraag kans maken, doordat ik het nu goed kan gebruiken.
  Ik sport 5 dagen in week(3 x kracht en 2x cardio) en nu al 2-3 kledingmaten kleiner ben. Nu moeten er nog 2 maten af. En met dit pakket hou ik geld over om straks leuke nieuwe kleding te kopen

 89. Hallo ik zou het ook zo graag willen heb al van alles geprobeerd
  ik doe 2xin de week fitnisse en wandel 2x in de week dietiste geweest .
  een half jaar terug moest me baarmoeder eruit .
  Drink 2 liter water per dag en nog gaat er weinig van af
  Dus dan is dit misschien de kans dat dit helpt en en langs deze weg te proberen en hopelijk lukt het hier wel mee
  gr

 90. Hey! Ik ben Julian 20 jaar oud en ga vanaf volgende week weer bezig met serieus sporten. In de zomervakantie heb ik dat uiteraard niet gedaan dus er mag wel weer wat af van mij. Ik heb zitten kijken naar dieet pro, en als ik dat gebruik hoeveel shakes moet ik dan per dag nemen? En hoelaat moet ik ze drinken? En kan ik er serieus bij sporten? Of moet ik er ook een pot body whey bij halen om betere spiermassa te krijgen? Hoor graag van jullie weer.
  Groetjes, Julian.

 91. Ik heb waarschijnlijk altijd de verkeerde shakes gekocht, viel en niet tot nauwelijks mee af. Als dit de beste is…dan moet ik deze maar eens testen!
  Moet nog best viel kilo’s kwijt :(

 92. Ik zou heel graag willen afvallen omdat ik al heel men leven gepest wordt en venedert vanwege dat ik te dik ben ik heb alles al geprobeert om te vermageren maar niks helpt eigelijk en wil mij gwn is goed voelen in mijn vel

 93. Ik zou echt heel graag willen winnen omdat ik sinds mijn pms aan Kom aan het Jojo ben en ik uit Balans ben als ik wat Zou afvallen en alles weer in het Gereel kan houden en energie level weer op pijl is mijn lichaam heeft echt een reset nodig❤

 94. Hoi,
  Na mijn 2de zwangerschap begon ik dat diëten eindelijk onder de knie te krijgen. Maar mijn man kreeg 2 jaar geleden de diagnose van maagkanker. We waren er vast van overtuigd om ons niet te laten kennen! Dus naar aanleiding van de operatie en de “goede” dagen gingen we nog geregeld uit eten. Want dit zou namelijk tot het verleden horen voor zeker een jaar lang.
  Nu is mijn man volledig hersteld maar moet hij genoeg vetten, suikers en etc. binnen spelen. Dus dat koken voor een maatje minder mag ik op mijn buik schrijven.
  Tussen juist koken voor mijn man en de kids blijft er weinig tijd over om aan mezelf te denken.
  Speel al een tijdje met het idee om een shake-dieet te volgen maar heb nog steeds wat schrik. Het kost, volgens mij, allemaal een pak geld en dan nog geen zekerheid dat het werkt…

 95. Ik heb erg veel moeite met het verliezen van gewicht. Als mijn suiker spiegel onder een bepaald niveau komt wordt ik duizelig. Ik probeer suikers zoveel mogelijk te vermijden. Daar krijg ik namelijk hoofdpijn van. Ik ben op zoek naar iets wat mij kan helpen afvallen maar wat me wel voldoende heeft dat ik niet naar een uur al duizelig wordt. Ik vind de producten erg duur en de informatie erg vaag. Misschien kan een pakket me op gang helpen en vind ik iets dat wel bij me past.

 96. Dit pakket komt hopelijk toe aan deze “lijner” in spé, hahaha.
  Mijn heel leven ben ik nog nooit echt serieus aan een dieet begonnen omdat ik een te grote lekkerbek ben. Echter de laatste jaren blijf ik bij komen, echt zorgelijk, en best wel fors bijkomen. Op den duur zie je het zelf niet meer en ik dacht nog iedere keer, “het valt wel mee”, maarrrrrrrrrrrrr ik kan je vertellen het valt heel vies tegen :-( En ik moet dus dringend gaan afvallen (zo’n 20 kilo) en daar wil ik nu 100% voor gaan. Het zou fantantisch zijn als ik dankzij jullie cadeaupakket mijn serieuze poging mag gaan waarmaken :-) :-) :-) Ik ben er klaar voor, lieve groetjes van Claudia

 97. Ik wil 8 kilo kwijt, ik sport al 3x in de week en let op wat ik eet…maar het lukt niet. Ik wil het nu gaan proberen met de shake, mede door het succes verhaal van Lisa Hordijk. zinnin!

 98. Goedemorgen, ik ben vorig jaar 20 kilo afgevallen, en ben nu gestopt met roken en nu weer 10 kilo aangekomen, wil het nu voor het eerst met shakes proberen. Wil die 10 kilo er af hebben en dat zonder dat ik weer ga roken!!
  Groet Anita

 99. Ik zou graag kans maken op hetpakket. Waarom, ik doe aan Taekwondo en fitness. Ik wil me lichaam verbeteren afvallen en me fitter voelen als ik nu doe. Hierbij kan ik natuurlijk heel goed zo’n pakket bij gebruiken. En daarbij kan ik natuurlijk dit doorgeven aan mensen op mijn werk (fitness) en het hun aanraden om ookte gebruiken.
  Hopelijk maak ik een kans! :)

 100. Ik wil graag 15-20 kilo kwijt zodat ik in een leuke jurk kan trouwen met mijn liefste vriendje. Nu heb ik steeds de boot afgehouden en gezien mijn leeftijd (50) en begin vd overgang is het zo erg zwaar voor me om een goed dieet te volgen..:(

 101. Hye ik wil dit pakket heel graag willen,
  Natuurlijk omdat ik graag zou willen vermageren maar dat is voor mij zeer moeilijk. Ik mag niet aan sport doen, tenzij het begeleid is en goedgekeurd door artsen. Ik heb namelijk spoelen ligamenten waardoor ik te vaak iets scheur of blesseer. Ik moet dan ook veel naar kinesisten en dat zorgt ervoor dat ik moeilijk kan afvallen
  Alvast bedankt

 102. Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik al zoveel soorten dieet geprobeerd heb maar helaas alweer alles bij gekomen ben.

 103. Ik wil heel graag voor de vakantie een paar kilo kwijt. Ik heb verschillende dingen geprobeerd, maar de shakes lijken mij op het lijf geschreven.

 104. Herbalife is geen proteineshake. Het is een maaltijdvervangende shake waar alle voedingsstoffen inzitten.
  Ik denk ook niet dat herbalife dat wil laten uitschijnen!!!
  Trouwens, de prijs is ook niet correct. De adviesverkoopprijs is €43.
  Beetje misleidende informatie !!!!

 105. Ik voel me niet meer goed in mijn vel.
  Ben al kilos kwijtgeraakt door op mijn voeding te letten, maar nu wil er niks meer afgaan. Integendeel… Komt enkel maar bij :(
  Ik ben nogal kritisch wat shakes betreft. Daarom zou het fijn zijn om te winnen, zodat ik misschien overtuigd geraak om bij te kopen…

 106. Ik wil het eiwitshake pakket graag winnen omdat ik verschoten ben vanmijn biologische leeftijd 69 ipv 54. was even schrikken en vijf voor twaalf om er eens iets aan te doen.

 107. Waarom ik wil afvallen. Een echt dieet is moeilijk vol te houden. Met een chake kan dat geen probleem zijn . Je hebt veschillende smaken en je moet niet moeilijk gaan doen met afwegen of punten tellen. Lekker en vooral makkelijk. En je kan het altijd en overal ongestoord gebruiken. Ideaal dus !!

 108. Hoi,
  ik ben een 56-jarige weduwe. Vorig jaar heb ik een beroerte gehad met als gevolg dat mijn eetlust, die al niet te best was, nu helemaal verdwenen is. Daar ik nog niet mag autorijden (boodschappen !) én totaal geen honger heb leef ik sindsdien van shakes en eiwitrijke repen. Deze bestel ik via internet, en het is nu eenmaal zo dat het meestal de goedkoopste zijn die ik koop.
  Ik zou het een reuze fijne verrassing vinden als ik eens mocht proeven van “kwaliteit”, want ik vrees dat de maaltijdvervangers mijn voornaamste voedselvorm gaan blijven.
  Vriendelijke groeten,
  monique

 109. Na 2,5 mnd rondvaren op de rivieren van België en Nederland moet er weer een kilo of 8 af. Dit pakket gaat mij daarbij grandioos helpen.

 110. Hallo, zou het eens heel graag hebben dat het me zou lukken , met dat ik met mijn gezondheid sukkel en niet veel beweging heb , is het moeilijk om af te vallen , en heb nu onlangst te horen gekregen dat ik suiker heb , en moet dus dringen afvallen , ik heb al zo veel geprobeerd meer niks dat mij tot nu toe geholpen heeft ,
  Nu heb ik al zo veel gehoord over afvallen door proteïne dieet te volgen , dus zou dit voor mij ideaal zijn denk ik om het langst deze weg te proberen .
  Gr

 111. Ik wil super graag het pakket winnen omdat ik 6 maanden geleden ben bevallen en het lastig heb om de extra kilo’s kwijt te raken. Er zijn er helaas zo’n 8 blijven zitten! Momenteel eet ik al super gezond en sport 2 keer in de week, het mag helaas niet baten en voel me er absoluut niet prettig bij. Hoop dat ik de eiwit shakes mag proberen!

 112. Ik ben erg ongelukkig en emotioneel over de immense gewichts toenname en zal er alles aan doen om terug de oude ikke te zijn !!

 113. Hallo redactie,

  Ik ben karin en ben 31 jaar. Een jonge vrouw nog zonder kinderen, maar met zoals vele vrouwen niet geheel content met mijn silhouet. Ik ben al jaren op zoek naar een dieet dat écht werkt en waardoor ik nodige kilo’s mee kan kwijtraken. Ik ben al jaren aan het jojo’en zou super graag het eiwitshake dieet proberen. Ik heb al goede reacties van anderen uit mijn omgeving gehoord, maar zou het dan nu eindelijk ook zelf graag willen proberen. Ik hoop dan eindelijk doormiddel van dit dieet de overtollige hardnekkige kilo’s kwijt te raken zodat ik weer lekker in m’n vel kom te zitten en trots kan zijn op mijn lijf. Kom maar op dus met de eiwitten, ik ben er helemaal klaar voor!

  Groeten, karin.

 114. ik probeer al zo lang om aftevallen maar het lukt me gewoon niet
  ikheb al veel gehoort van eiwitdieet en wou dat nu ook eens proberen

 115. Goede dag. Omdat ik meer dan 30 kg moet afvallen en wil genieten en leuke dingen doen met mijn 2 dochters en gezinder te gaan leven. Dank u

 116. 2 jaar geleden mooi af gevallen maar toch weer een paar kilo bij gekomen.dat moet dr gewoon weer af. .heb weer last van dikke enkels en dat kan niet gezond zijn.
  en betere reden Is er niet volgens mij.
  vr gr audrey willems

 117. Stel is een crash dieet samen voor mij.. nadat ik gestopt ben met roken (reeds twee jaar) ben ik enorm aangekomen.. kiezen tussen twee kwaden.. nu het andere kwaad.. ik moet snel veel afvallen zeker 30 kilo.. en dan stabiel blijven.. een leuke uitdaging lijkt mij..

 118. Hallo vervrij.com
  Dit pakket zou me heel goed van pas komen.
  Ik wil namelijk 20 tot 25 kilo willen afvallen.
  Ik ben mijn hele leven al aan het jojoën en probeer telkens weer op gewicht te blijven, maar helaas is mijn medicatie hierbij mijn grootste vijand.
  Nu heb ik nog nooit geprobeerd af te vallen met behulp van shakes maar wil dit wel heel erg graag gaan proberen.
  M.v.g.
  Roy.

 119. Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik 15kg moet afvallen. Ik zit door mijn aandoening ms in een rolstoel en kan daardoor niet meer hardlopen zoals vroeger ik sport nog wel maar aangepast.
  Ik heb een uitkering en kan dit niet zelf betalen.
  Grt, Enny

 120. ook ik zou het graag willen winnen ben ook al Jaren bezig met afvallen moet nu echt afvallen voor mijn hart heb 3 stens gekregen en 2 nieuwe heupen
  wwens iedereen heel veel success met winnen

 121. Graag zou ik een shakepakket willen winnen. Heb sinds jaren ernstige slaapapneu deze komt door een verkeerde aansturing vanuit mijn hersenen. In 4 jaar tijd ben ik ruim 20 kilo aangekomen. Het lukte me niet om af te vallen. Nu slaap ik met een apparaat en kan mijn lichaam weer tot rust komen. Ik hoop met deze shake weer te gaan afvallen. Zodat ik mijn ernstige overgewicht kwijt kan raken Ik ben 153 lang en weeg nu bijna 80 kilo wat veel te veel is. Kunnen jullie mij helpen? MVGR Anja

 122. Omdat ik éindelijk al twee weken standvastig tweemaal daags de yokebe skakes neem, maar nauwelijks afval en hier nu lees waardoor dat zou kunnen komen. Zo zonde!
  Dus duimen voor dat wél goede pakket…nog voor de vakantie?! ?

 123. Ik werk zelf bij een drogist, probeer producten graag uit, ben nu met Yokebe bezig en wil graag 6 kilo kwijt, be oom heel benieuwd naar deze!

 124. Omdat ik heel graag nog 15 kg kwijt wil maar niet echt kan gaan sporten ivm gezondheid. En ik heb nu al van alles geprobeerd maar niet wetkt nu meer helaas dit is het laatste wat ik wil proberen. Dus ga nu echt duimen.

 125. Hoi k ben Charissa
  Ik zou heel graag 10 kilo kwijt willen
  Ik worstel al heel lang met me gewicht
  Doordat ik heel lang depri was maar nu zou ik heel graag een extra steuntje in de rug willen. Hoop dat dit me kan helpen . Groetjes

 126. Beste, graag had ik geweten of de dieet shake,easy way, van de Action ook tot de groep van de betere shake behoort.

 127. hallo,
  ik zou t graag winnen en proberen.
  Ik ben voor 11 maanden gestopt met roken en zit diezelfde periode in de menopauze, ik ben een 7 kg verzwaard en wil die terug kwijt. K vind t triest dat ik moet vechten tegen de kilo s door te proberen gezonder te leven.. de rookstop. Ik probeerde al veel dingen de laatste 10 maanden en niets lukt…. :(

 128. Véél geprobeerd, maar mijn gewicht beweegt als een jojo. Heb ondertussen een knieprothese en een blijvend wegblijven van extra kolo’s zou uiteraard beter zijn voor een de levensduur van mijn prothese. Een extra duwtje in de rug zou welkom zijn ☺
  Grtjs

 129. Ik wil dit pakket graag winnen omdat; ik het nu doe al drie weken (- 5 kilo) mbv weight care en ik wel een ander merk graag wil proberen maar het zo moeilijk is in de winkel om te kiezen welke. En daar ik benieuwd ben hoeveel meerwaarde een ander merk mij geeft.

 130. Ik zou het heel graag winnen! Ik ben een jaar geleden bevallen van mijn zoontje daar bij ben ik enkele kilo’s (15) bijgekomen. Die zou ik heel graag terug verliezen. Maar het is niet eenvoudig. Mijn zoontje is vaak ziek en moet vaak bij dokters en ziekenhuizen dus altijd gezond koken lukt mij niet. Ik moet veel uitgeven aan zijn kleertjes en medicijntjes en dokters en dat vind ik belangrijker dan mezelf. Dus blijft er niet veel over voor mij en veel tijd heb ik niet om te gaan sporten want moet mijn werk combineren met het opvoeden van mijn kleine schat.

 131. Ik zou graag een pakket winnen omdat ik voldoende eiwit binnen wil krijgen en gezonde voedingstoffen wat me nu niet altijd lukt.

 132. Hallo, mijn naam is Sawelay en ben 33 jaar oud. Twee maanden geleden ben ik moeder geworden van een prachtig meisje. Tijdens de zwangerschap ben ik niet veel aangekomen maar de kilo’s die wel zijn aangekomen krijg ik heel mogelijk af. Op 6 augustus gaat mijn broertje trouwen en ik wil ongeveer 6 a 7 kilo kwijt. Ik heb dit afgelopen tijd geprobeerd door gezond te eten en minder koolhydraten maar het lukt maar niet. Daarom zou ik graag kan willen maken op een pakkertje met shakes zodat ik straks kan stralen op de bruiloft van mijn broer.

 133. Ik ben bijna 4 jaar geleden gestopt met roken en ben 10 kilo aangekomen, ondanks ik 5x per week aan cardio en 10km per week hardloop? Kom nu niks meer aan maar val ook geen gram af?
  Ik weet het even niet meer…dus misschien dat dit me verder op weg kan helpen?

 134. Hallo, ik heb shakes om af te vallen nog niet geprobeerd. Dus dit is een mooie kans om ermee in aanraking te komen. Zoals voor een ieder geldt is het doel: afvallen. En een ieder met een eigen reden. Zo ook voor mij. Maar uiteindelijk is het hoofddoel om gezond te zijn en na het afvallen niet meer aan te komen. Dit zou ik graag willen proberen met Dieet Pro.

 135. Al jaren ga ik de strijd aan tegen overgewicht. Soms win ik maar daarna verlies ik toch altijd weer. Nu op inmiddels 50 jarige leeftijd ben ik het zat. Ik wil voor eens en voor altijd naar een goed gewicht. Met een goede start en stok achter de deur hoop ik dat het met shakes gaat lukken. Maaltijden vervangen maar toch lekker blijven eten. Ik ben namelijk dol op eten maar wil deze strijd nu echt winnen!!

 136. Mijn man is ziek, darmkanker fase 4, en ik doe er alles aan om hem ervan af te helpen. Zo zet ik hem dagelijks: essiacthee, golden mix (kurkuma) en hennepolie voor. Ik zou graag uw mix willen winnen voor de broodnodige EIWITTEN!

  Met vriendelijke groet,
  Margreet

 137. Tja zou graag vele kilo’s kwijt willen Of dit gaat lukken wie zal het zeggen Het zou zeker beter voor mijn gezondheid zijn Weet zeker dat er ooit wel iemand is die mij een goede ondersteuning kan geven Ik gun het iedereen en ook mijzelf Dus laat de juiste persoon dit mogen ontvangen Wens ons allemaal succes

  • Beste Marian, ik wil je graag de juiste info geven. Ben zelf 20 kg afgeslankt en hou dit intussen al 13 jaar onder controle. Wat ik kan, kan jij zeker ook mits een goede gratis begeleiding. Je kan mij een berichtje sturen “info” op gsm 0484/307664. groetjes, EM

  • Beste Marian, ik wil je graag de juiste info geven. Ben zelf 20 kg afgeslankt en hou dit intussen al 13 jaar onder controle. Wat ik kan, kan jij zeker ook mits een goede gratis begeleiding. Je kan mij een berichtje sturen “info” op gsm 0484/307664. groetjes, EM

 138. Ik wil heel graag een pakket shakes winnen zodat ik eindelijk gewicht kan verliezeu en gezonder kan worden. Zelfs mer koolhydraatarm eten gedurende twee jaar lukte dit niet. Mijn gewicht moet omlaag vanwege diabetes, astma en meniere.

  • Beste Kitty, ik wil je graag de juiste info geven. Ben zelf 20 kg afgeslankt en hou dit intussen al 13 jaar onder controle. Wat ik kan, kan jij zeker ook mits een goede gratis begeleiding. Je kan mij een berichtje sturen “info” op gsm 0484/307664. groetjes, EM

 139. Ik heb jaren lang verschillende diëten gevolg. Ook eiwit waaronder dieet pro en powerslim. Ik wil graag nog zo’n 10 kilo kwijt en wil dit graag met jullie product bereiken. Ik kan daarna een objectieve beoordeling geven.

 140. ben al jaren bezig af te vallen.heb nooit shakes geprobeerd.
  Ik heb hier het gevoel bij dat het gaat werken als ik alles lees.
  heb weinig geld, vandaar dat ik het heel graag zou willen winnen.
  wellicht is dit de verlossende oplossing.
  met vriendelijke groet annq

 141. Ik wil, na een periode met een ander dieet, graag verder gaan met shakes. Mijn eetpatroon is anders geworden, maar verleiding ligt op de loer. Door verder te gaan met shakes hoop ik deze gezonde weg te blijven volgen.

 142. Graag ter aanvulling op mijn slim plus dieet!
  Na deze 3 weken wil ik geen nieuwe kuur bestellen, resultaat valt tegen. Het is wel zo dat het eetgedrag verandert, dat is fijn! Het lijkt nij goed om na deze 3 weken met shakes verder te gaan.

 143. Mijn laatste 5 kg, die er maar niet af willen, zou zo graag een bikini willen dragen! Ben zo benieuwd of dit gaat lukken met uw te winnen pakket!

 144. Hallo,
  Ik zou graag het pakket winnen omdat il dan reviews kan geven over het product en eens iets nieuws gebruiken

 145. Graag zou ik in aanmerking komen, om het startpakket te winnen. Ik ben na mijn 40ste behoorlijk aangekomen. Van 57 kg naar 85 kg. Ik Let zoveel mogelijk op mijn eten en ben hard gaan sporten. Ik heb verschillende diëten geprobeerd en de giedkopere shakes. Helaas heeft dat tot nu toe allemaal niet geholpen. Ik raak er moedeloos van en de toekomst lijkt op dat gebied uitzichtloos. Ik herken mezelf niet als ik in de spiegel kijk, of mezelf op foto’s zie. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Mensen zeggen…’Zeur niet! Je bent al 51. Waar maak jij je druk om.’ Betekent mijn leeftijd, dat het niet meer uitmaakt of je gezond bent en hoe je eruit ziet? Dat doet mij verdriet en ik wil deze mensen ‘ EEN POEPIE LATEN RUIKEN!’ Als het kan, heel graag met jullie hulp. Vriendelijke groetjes van Loraine……

 146. Of ik dit pakket zou willen winnen? Ja, graag omdat ik na medicijngebruik in drie maanden tijd 20 kilo ben aangekomen. En het maakt niet uit wat voor dieet ik doe en hoe vaak ik sport, de kilo’s blijven en ik wordt er moedeloos van. Ik moet blijven sporten ondanks de hernia waardoor ik soms helemaal niet kan sporten van de pijn. Ik ben wel toe aan een nieuwe uitdaging waarbij de ik eindelijk resultaat kan boeken en zie dat het wel lukt om af te vallen en zo mijn lichamelijke klachten onder controle kan krijgen. Ik kijk er in ieder geval naar uit naar de nieuwe uitdaging en impuls in mijn leven.

 147. Graag zou ik dit pakket willen winnen, omdat het me niet lukt om op eigen houtje genoeg af te vallen. Het jojo-effect eist zijn tol, na elke dieet eindig ik na enige tijd gewoon met 3 kg méér op de weegschaal. Misschien zijn de eiwitshakes wel dé oplossing?

 148. Ik heb 32% vet in mijn lichaam en ben 8 kilo te zwaar. Het overgewicht maakt me onzeker . Ik vind het spannend om met eiwitshakes te beginnen, maar ik denk dat ik dat nu toch moet starten. Een pakket cadeau krijgen is heel bijzonder en fijn.

 149. Ik zou heel graag een shake pakket willen winnen omdat ik dan eens iets anders kan uitproberen. Ik ben eigenlijk fan van body en fit eiwit Shakes en herbalife Shakes. Daarom spreken de andere merken mij ook ten zeerste aan. Verder houd ik me bezig met gezonde voeding en beperk ik de koolhydraten. Jasper Alblas en MA van Niels Bosman zijn ook mijn favorieten. De foodbox van Hello Fresh is eveneens gezonde voeding. Snoep probeer ik te vermijden hoewel het altijd niet even gemakkelijk is.

 150. Al verschillende diëten gevolgd, maar telkens hetzelfde resultaat … afvallen geen probleem (de ene keer al wat vlugger dan de andere keer), maar op gewicht blijven is nog héél wat anders ! Tot nog toe na het gewichtsverlies telkens opnieuw gewicht bij gekregen ; al eens 25 kg verloren, maar nadien er terug 15 kg bij. Zit met een BMI van
  31.72, wat te hoog is. Wil daar dolgraag iets BLIJVEND aan doen !

 151. Ik ben veel bijgekomen tijdens de zwangerschap en het is als alleenstaande moeder moeilijk om naar de fitness of dergelijke te gaan. Kan het niet betalen. Ook aangezien mijn familie veel te ver weg wonen voor iedere dag een uurke of 2 op m’n dochtertje te komen passen. Zou nog 10 kg moeten verliezen om terug in m’n oude kleren te kunnen passen. Zou dan ook heel blij zijn moest ik zo’niet pakket kunnen winnen.

 152. ik zou dolgraag ook zo een pakket willen heb er al veel van hoord maar financieel niet haalbaar voor mij het geeft vele gezondheidsvoordelen neemt de honger weg zit boordevol nodige bouwstoffen die het lichaam nodig heeft dat is informatie van mensen uit mijn omgeving

 153. Zeker in een haastig leven zijn shakes een makkelijke maier om af te vallen en daarna helpen ze om het gewicht stabiel te houden. Ze zijn bovendien vaak ook erg smakelijk.
  Voor mij dus de ideale manier van afslanken.

 154. Beste

  Begin juli stappen mijn vriend en ik in het huwelijksbootje. Graag zou ik voor die dag nog enkele kilootjes verliezen. Ik ben me al een paar weken aan het ‘uithongeren’, maar dit met zeer weinig resultaat. Zo eet ik enkel nog slaatjes met groeten en ga ik regelmatig fietsen… Dit heeft jammer genoeg enkel tot resultaat gehad dat ik slecht één kilo ben vermagerd. Dit is ontzettend deprimerend, waardoor ik me afvraag waarom ik mezelf nog uithonger… Een kennis van mij is 20kg afgevallen, door middel van het shake-dieet. Graag wil ik dit dan ook zelf proberen om die kilootjes te verliezen, zodat ik op onze dag kan schitteren.

  Met vriendelijke groeten

 155. zou het graag willen uitproberen moet zon 40 kg afvallen heb diabetes
  al 27 jaar heb veel dieten geprobeerd maar werkt niet
  en gebruik insuline pomp ben op dit moment resistent voor de insuline
  en gebruik nu boddy en fit werkt wel goed maar val er niet vanaf maar mijn bloedzuiker gaat er wel van naar beneden
  het probleem met suikerziekte is dat als je insuline gebruikt je groeit van de insuline waardoor zodra je meer moet spuiten en heb 3 soorten reuma die met ontstekingen gepaard gaan waardoor je suikerspiegel heel wisselvallig is maar kan niet eeuwig de chakes blijven gebruiken

 156. Na een gastric bypass heb ik moeite om voldoende eiwitten te eten. Ik zoek een oplossing hiervoor. Met het pakket kan ik kijken wat het beste bij mij past en ik kan kinken of ik dan wél aan voldoende eiwitten kom. Ben erg benieuwd.

 157. Waarom ik heel graag dit pakket zou willen winnen?
  Omdat ik bezig ben om voortaan ook meer aandacht aan mezelf te besteden. En daar hoort gewichtsvermindering ook bij!
  Na 4 verdrietige jaren na mijn scheiding , voel ik dat ik er weer ben. Gelukkig!!
  Ik ben yoga gaan doen en kom 1x per maand bij een coach. Gewichtsvermindering staat nu bovenaan mijn lijstje, zodat ik weer de “oude” Margot wordt!

 158. Door schildklierziekte heb ik lipoedeem die verergert bij inspanningen.
  Zes jaar terug al geopereerd aan beide polsen voor carpaal tunnensyndroom die druk zet op mijn zenuwen. Men kan echter niet opnieuw geopereerd worden bij toename druk.
  Door teveel oestrogeen ook last van aromatase. Ik weeg 80 kg bij 1,69 als vrouw 20 kg te zwaar.
  Indien ik met shakes en zachte sporten zoals zwemmen mijn vetcellen kan verminderen zullen hormonen meer in balans geraken.
  Daarom wil ik deze theorie uitproberen en het shakepakket winnen.
  Bedrukte groetjes Els

 159. Na het overlijden van mijn dochter ben ik verdikt. Ik greep naar zoet. Zocht er troost in. Ik wil de draad weer opnemen en terug opnmijn oude gewicht geraken

 160. Ik zou deze pakket graag willen winnen omdat ik door stress en problemen in me leven in 2 maanden tijd 8 kilo ben aangekomen waardoor ik verder minder lekker in me vel ben gaan zitten en zou dit gewicht graag weer willen kwijt raken

 161. Tja,ik zou het graag uit willen proberen en wel omdat ik net gestopt ben met een ander product en daarvan aan de diaree raakte.Terwijl ik het product in het verleden ook heb gebruikt en nergens last van had,misschien de samenstelling veranderd wie weet?dus ja ik zou wel een pakket willen winnen om te kijken of dit beter werkt.

 162. Na het opstarten van hydrocortisone ben ik zo’n 8 kg (van 72 naar 80 kg) aangekomen. Door gezondheidsproblemen mag ik geen fysieke inspanningen doen.
  Ik heb mijn hydrocortisone volgende week helemaal afgebouwd en wil nu terug naar een gezond BMI!
  Omdat ik -zoals vroeger in mijn fitte periode -geen sport kan combineren met gezonde voeding, zou ik graag een eiwitdieet volgen om weer op een ‘gewoon’ gewicht te komen om alles in stand te houden, met een gewoon gezond eetpatroon.
  Gen extreme toestanden dus voor mij, alles lijkt mij een haalbare kaart. Ik ben er helemaal klaar voor!

 163. Iedereen die te zwaar is wil graag wat kilos kwijt.zelf wil ik 40 kg afvallen.ik zou dit pakket wel willen winnen, omdat ik t niet kopen kan.ik heb daar nl het geld niet voor.aan allen veel succes.

 164. goede avond
  IK ben op zoek naar een manier om minimaal 20kilo aftevallen
  binnen een half jaar tijd
  dit omdat ik heel graag van de pijn af wil die ik in mijn rug heb
  er zitten 2 beklemmingen in mijn rug die uitstralen naar mijn benen
  ik kan geopereerd worden maar dan moet ik eerst dus 20kilo kwijt zijn anders heeft het geen zin en komt de pijn dubbel terug dus HELP mij AUB dit is anders voor mij niet te betalen groetjes Corrie Mol .

 165. goede avond
  IK ben op zoek naar een manier om minimaal 20kilo aftevallen
  binnen een half jaar tijd
  dit omdat ik heel graag van de pijn af wil die ik in mijn rug heb
  er zitten 2 beklemmingen in mijn rug die uitstralen naar mijn benen
  ik kan geopereerd worden maar dan moet ik eerst dus 20kilo kwijt zijn anders heeft het geen zin en komt de pijn dubbel terug dus HELP mij AUB dit is anders voor mij niet te betalen groetjes Corrie Mol

 166. ik zou dit pakket heel graag winnen omdat ik dringend 20 a 25 kg moet afvallen en niet alleen voor het oog maar vooral voor mijn gezondheid en mobiliteit
  dus ja zou het heel graag winnen dus duimen maar

 167. Ik trouw in augustus dit jaar en wil die dag op men mooist zijn.
  Ik ben dus aan het sporten geslagen (doe bodystyling, fietsen en hardlopen) maar de kilo’s zelf verdwijnen nog niet echt. Ik ben dus begonnen met shakes via men sportcentrum maar wil wat andere dingen uittesten. Zo hoop ik tegen augustus wat kilo’s kwijt te zijn. Ik zou er spijt van hebben dat ik die dag niet op men best ben, terwijl ik weet dat dat wel kan!

  Groetjes

 168. Door medicatie na behandeling aan mijn baarmoeder ben ik veel aangekomen.
  Ben nu 40 en vervroegd in de overgang dus de kilo’s gaan er ook niet af helaas.
  Zou graag shakes willen proberen maar lees zoveel verschillende verhalen.
  Weet ook niet welke de beste zijn en jullie wel dus…..

  Groet Saskia

 169. Ik zou dit heel graag willen winnen voor aftevallen en ik het geld niet heb om het zelf te betalen. Ik heb een goed doel voor -15kg.. Ik ga al 4x per week fitnesse maar met shakes gaat dit beter gaan en effectiever werken! Ik zou jullie heel dankbaar zijn

 170. Eind van de zomer ga ik met vrienden (die we niet vaak zien) naar Frankrijk. Zij gaan fietsen en ik ga natuurlijk mee voor de catering. Stiekum wil ik gaan trainen en afvallen. Zou t me lukken om ze te verbazen en met ze mee te kunnen? De combinatie van (eiwit) shakes en fietsen lijkt me de enige haalbare mogelijkheid.

 171. Graag zou ik dit pakket winnen omdat ik dan eindelijk eens kan beginnen. Met dit pakket kan ik een beetje leren over de shakes en proeven hoe ze zijn.

 172. Ik wil dit pakket graag winnen omdat het mij een goede start geeft om mezelf te hervinden, mijn lichaam gezond te maken daardoor mijn artrose beter beheersbaar te maken. Mijn eigenwaarde opkrikken en mij fitter ga voelen.

 173. Ik wil dit pakket graag winnen omdat het mij een goede start geeft om mezelf te hervinden, mijn lichaam gezond te maken daardoor mijn artrose beter beheersbaar te maken. Mijn eigenwaarde opkrikken en mij fitter ga voelen.

 174. ik zou graag 15kg willen afvallen, maar ik weet niet hoe ik het beste kan afvallen, omdat ik een traag werkende schildklier heb, weet ik niet wat zou werken bij mij.
  ik vind het echt zo fustrerend dat ik niet meer weet wat ik kan en moet doen, hoop echt dat iemand mij hierbij kan helpen.

 175. Ik wil graag in aanmerking komen voor eiwitshakepakket, omdat als je tot twee maal op een avond gevraagd wordt of je zwanger bent… Tja dan moet er zeker wel wat af!!!

 176. Anderhalf jaar geleden ben ik bij de crisisdienst beland en met een ernstige depressie gediagnosticeerd. Een opname, medicatie, en een hoop gedoe later begin ik mezelf eindelijk weer lekker te voelen. Helaas ben ik door de antidepressiva en antipsychotica (voor het slapen) ernstig aangekomen. Ik woog 80, in de kliniek ruim 110 kg, en nu val ik zeer langzaam weer af. Inmiddels ben ik gestopt met roken, gestopt met de medicatie en aan het sporten, maar het afvallen gaat mij te langzaam. Discipline om gezond te eten heb ik, en ik val wel wat af, maar het moet sneller. Ik wil de kleding uit die rotperiode letterlijk van me af kunnen schudden, en weer kunnen genieten van mijn lijf.

  Shakes zouden voor mij de ideale kickstart zijn!

  Een gezond eetpatroon heb ik inmiddels,

 177. Ik zou graag het pakket willen winnen om te kijken of het echt werrkt. Ben aangekomen na de zwangerscahp en het wil er maar niet af. Heb al veel geld aan telsel of afval producten uitgegeven, en niets werkt. Ook al veel dieetjes geprobeerd. In combinatie met sporten natuurlijk. Dus ik ben erg benieuwd of dit zal werken…

 178. ik had altijd een goed figuur, 1.76 en 58 kilo. Ik ben nu 50 en 95 kilo. Wat ik ook probeer, zelfs met coach ik val niet af. Nu wil ik het nog eenmaal proberen om met shakes af te vallen. Maar met welke, en bovenal voor ik de 100 kilo bereik, want dat is voor mij het toppunt van een horror scenario. Ik ben echt ten einde raad, hoe kom ik van mijn overgewicht af voor ik allerlei ernstige medische toestanden krijg.

 179. Ik wil zo graag voor de zoemer een paar kilo kwijt zijn. Ik kan door de bomen het bos niet meer zien. Zoveel producten en welke zijn nu goed? Ik heb nu een hele dure maar heb heel veel last van honger gevoel. Ik hou het vol dat wel, maar ben moe en slap. Ik hoop dat jullie mij een goed product kunnen laten testen zonder dat ik weer heel veel geld kwijt bent.

 180. Geachte Mnr/Mvr

  Ik ben Cindy en ik ben 20 jaar. Ik heb mijn hele leven al overgewicht gehad. Ik heb elk dieet al geprobeerd en geen 1 werkt. Door mijn overgewicht heb ik hele erge last van mijn rug en knieën waardoor ik dus vaker thuis zit. Ik verdien deze shakes omdat dit voor mij misschien mij doorbraak kan zijn naar mijn streef gewicht. Ik zou niks liever willen dan zonder pijnen door het leven te gaan en dan ook nog met het juiste gewicht.

  Vriendelijke groet,

  Cindy Edwards

 181. ik wil dit pakket wel winnen omdat ik toch echt deze zomer met een maatje minder en vnl een zwembandje minder op de boot wil liggen zonnen -;)

 182. Graag zou ik het pakket winnen ,ik ben de laaste jaren. Wat aangekomen ivb met atrose door mijn helle lichaam heb inmiddels twee nieuwe heupen en het valt niet mee om er wat af te krijgen , sporten gaat namelijk niet van wegen pijn klachten dus ik hoop dat ik dat dit voor mijn wel help.

 183. Ik ben al zes maanden aan de lijn bijna 15 kilo kwijt, aangezien ik nu al met minder eten de dag kan door komen, wil ik een shake dieet er achter aan doen.

 184. Beste mensen,

  Waarom? Eigenlijk gewoon omdat ik radeloos begin te worden. Twee jaar geleden ben ik gestopt met roken. Keurig gezond gegeten, niet gesnoept, enz. Echter, mijn metabolisme zakte naar nul volgens mij.
  Nu moet ik ruim 15 kilo afvallen. Ook al voor mijn gezondheid (cholesterol).
  Ik ben dus bij een diëtiste terecht gekomen. Inmiddels 5 maanden en er is nog geen grammetje af. Koolhydraat arm dieet. Leuk, maar het helpt me niet.
  Een kast vol leuke kleertjes, een portemonee die het me niet toestaat weer maar andere kleding te gaan kopen.
  Een vicieuze cirkel waar ik niet uit lijk te komen. Wat zou ik gelukkig zijn als ik een shake pakket zou winnen.
  Ik wacht (reuze benieuwd) af … en nu maar hopen dat het weer geen “nep” is.

  Met vriendelijke groet,
  Marjo Bruijnzeel …

  • op receptenafslankplan.nl staan heerlijke gerechten op, nee ik ben niet van de site , heb jaren met mijn gewicht in de knoop gezeten, ik woog 120 kilo het was een ramp, twee soorten medicijnen voor mijn bloeddruk slik ik,november 2015 begonnen met een eet dagboek en een knop omgezet nu ga ik ervoor,15 kilo lichter met koohlydraat arm eten, het werkt zeker wel mits je je er wel aan houd, dat is met een shake niet anders daar heb je nog veel meer discipline voor nodig

 185. Welke shake kun je het beste bij een lactose intolerantie nemen. Van modifast blaast mijn buik op en krijg ik krampen. Groetjes Vanessa

 186. Na een roerige en Stress volle periode van 3 jaar begint er rust in de tent te komen. Na heel wat geprobeerd te hebben wil ik het dit keer proberen met shakes. Dus zo’n pakketje winnen zou een hele goeie start zijn naar een nieuwe ik…

 187. na een ziekteperiode en het nemen van medicijnen ben ik 7 kg bijgekomen die ik er niet meer afkrijg, gelukkig ben ik nu genezen verklaard maar ik blijf wel met dit (kleine) overtollig gewicht zitten ik wil graag, en heb de toestemming van de dokter, op een gezonde manier deze 7 kg verliezen Alvast hartelijk dank ook in naam van mijn kleerkast dat al een poosje afgesloten staat

 188. Ik heb in 2 jaar tijd 2 prachtige dochters op de wereld gezet maar die kilo’s willen helaas niet meer weg. Ik probeer van alles maar op de een of andere manier lukt het niet om af te vallen. Ik wil heel erg graag de glijbaan afkunnen samen met mijn meiden. Zonder dat ik bang ben dat ik blijf hangen. Naja überhaupt ergens in kunnen met die meiden van de zomer.

 189. Omdat zoveel soort dieet heb gevolgd maar geen een heeft geholpen en ik sport heel veeeel maar toch val ik niet af ik weet het niet meer wat ik moet doen ik hoop dat ik een kans krijg om die shake te proberen…

 190. Graag zou ik het dieet pakket willen winnen , want zoals iedereen is het moeilijk zonder honger gevoel af te vallen ,en met een beetje steun zou het wat makkelijker gaan . Vrgr Dorien

 191. Bedankt voor dit duidelijke bericht! Ik zou graag het pakket willen winnen, omdat ik nog niet zo heel erg lang bezig ben met fitnessen en hardlopen en ik wel eens goed nodig kan hebben! Het zou mij er goed helpen! :)

  Btw Esther, in je ‘Over Mij’ staat in de laatste zin een spelfoutje! ;)

 192. ik ga over 3 maanden trouwen en heb last van overgewicht. Als dit mij helpt in combinatie met sporten om in vorm te raken, verspreid ik dat wereldwijd!

 193. Ik ben net begonnen met shake van body en fit crea and cooking.
  Ik ben Door spierziekte zeer beperkt in spirt en bewegen. Graag zou ik tien tot 15 kilo willen afvallen. Dus deze prijs zou zeer welkom zijn.

 194. geachte ,
  ik weeg 115 kg ben 56 jaar binnen kort 57 en zie er echt tegen op met dit gewicht , wil dolgraag vermageren ,maar zonder honger en toch gezond mooie kleren willen kopen en terwijl ik nu niks vind in de winkels
  Hopelijk maak ik kans om dit gratis te winnen .

  groetjes Anita

 195. Hoi,ik zou graag zo n shake proberen maar drink geen melk en met water vind ik t maar niks! Liefst fruitsap maar heeft t dan nog nut…..

  • He Kathleen ik lust ook geen melk maar amandel of speltmelk is wel lekker om je shake mee te make in plaats van water .

  • Ik heb de eiwit poeder van bruine rijst lekker en gezond met gezonde toevoegingen bestel ik bij superfood .nl

 196. Ik wil graag winnen omdat…..

  Ik heel erg graag wat aan mijn overgewicht wil doen.
  Er zijn echter zoveel soorten Shakes dat ik graag de keuze aan jullie overlaat.
  Verras me met dit prachtige pakket en help mij in de strijd tegen de kilos.

 197. Ik zou graag willen afvallen met shakes.
  Ik heb een tarweallergie erg lastig en moeilijk
  Dacht dat het misschien met shakes makkelijker wordt om af te vallen ,
  Dan ga je op internet kijken en dan zie je door de bomen het bos niet meer.
  Kan iemand mij helpen ..welk het beste is en Tarwevrij en een soort dagmenu
  Dank je wel
  Groetjes,
  Inez

 198. Ik wil het ook graag proberen. ben nu en jaar thuis en ben 15 aangekomen .doordat ik veel pijn heb voornamelijk mijn knieën en linkerarm en binnenkort een gehele knieprothese krijg,hierdoor heb ik heel weinig beweging en heb ook een koolhydraatarm dieet geprobeerd maar zonder resultaat waar mij ontzettend frustreert. Wil graag de shakes proberen om weer op en gezond gewicht te komen

 199. graag zou ik wat willen vermageren..ik ben een jaar geleden bevallen van een tweeling en krijg de zwangerschapskilo’s er niet af…ik ben militair en daardoor is het vrij belangrijk dat er kilo’s terug afgaan…ik ga terug lopen maar zelfs daarmee alleen gaat er niet veel af ..ik ben 37 jaar iedereen zegt dat het ook met de leeftijd te maken heeft IK HOOP VAN NIET WANT ER KOMEN NOG VERJAARDAGEN

  mvg
  nancy
  nancy

  • Ik snap jou helemaal! Zou ik inderdaad ook wel weer erg fijn vinden. Niet alleen maar mama zijn maar ook weer echt Michelle!

 200. Graag zou ik een pakket winnen, ik moet nog enkele kg kwijt maar blijf de laatste maanden steken en ik ben mijn motivatie aan het verliezen , ik ben zelfs terug bijgekomen . Een paket winnen zou wel leuk zijn en motiverend werken om er terug tegenaan te vliegen .

 201. Goed artikel! Ik ben zelf al een aantal weken bezig met DieetPro. Wat ik persoonlijk een ontzettend fijn product vind. Mijn hongergevoel is echt weg en ik vind de smaken ontzettend lekker. Wat ik een groot voordeel vind is dat er weinig kcal in zitten. Ik ben nu 3 weken bezig en ik ben ongeveer 3,5 kilo kwijt, behalve dat voel ik me ook een stuk energieker. Fantastisch! Voorlopig ga ik nog even door met DieetPro!

 202. Beste,
  Waarom ?
  Omdat ik alles gelezen heb over het dieet pro en ben overtuigd!
  Zit met 10 kilo overgewicht en zou mooi zijn om het eerst zo te kunnen testen ?Ik sportdokter shake , joga pillen , enz brrrrr dit na het lezen lijkt me toppie om terug te starten, ? dieet pro een kans geven
  Mvg
  Rita Frutos

 203. Ik wil heel graag het eiwitpakket winnen en hopen dat ik mijn 20 kg kwijtraak waarvan ik al zolang droom. Dan hoop ik dat mijn lichamelijke klachten ook minder worden Helaas is het voor mij te duur om te kopen.

 204. Hallo, ik ben 27 jaar, 1m67 en weeg al sinds 3 jaar 91 kg wat véél te veel is voor mij. Voor mijn zwangerschap vo d ik mij goed, toen woog ik 65kg maar sinds 3 jaar worstel ik met overgewicht… Ik wil mij terug goed in mijn vel voelen, zodat ik terug fit en gezond door het leven kan ?

 205. Ik gebruik de eiwitproducten van Vitadis en ben erg tevreden. Met name omdat je gratis online begeleiding en recepten krijgt.

 206. Voelde me al een tijdje niet meer zo goed ondanks het feit dat ik bewust probeer te eten en sport. BMI van 24. Ik jog 3 keer in de week 4 km. Na een val tijdens het lopen (door waarschijnlijk bloeddrukval) heb ik mijn bloed laten nakijken. Resultaat: algemeen eiwit tekort en te hoge beta eiwitten. Wat doe/probeer ik nu het beste ?

 207. Ik zou het willen proberen maar heb schrik dat het ook niet helpt en het kost toch allemaal wat geld ik sta op invaliditeit en niet veel centen moet een keuze maken. Zal er toch nog eens goed over nadenken.

 208. Het zou leuk zijn om een pakket te winnen, aangezien ik nog heel wat kilo’s kwijt moet. Ben begonnen met meer bewegen, minder eten, maar als dit beter werkt?

 209. oi, hier wordt diet pro aanbevolen, maar verder in het advies staat dat wanneer je een andere shake wiltgebruiken je whey isolaat moet nemen en geen whey concentraat. Maar herbalife bestaat uit whey concentraat.Hoe zit dat dan?

  • Beste Anna,

   In dag geval kun je een koolhydraatarm eetpatroon volgen. Ik kan je deze gratis koolhydraatarme weekmenu’s aanbevelen:

   Succes!

   Sanne

 210. Met het sana slank pakket ben ik week 1 2.5 kilo kwijt geraakt en week 2 1.5 kilo. Heb geen honger en eet gewoon groenten en fruit. Ben benieuwd hoeveel ik in week 3 afval.

  • Merken zoals Herbalife en Powerslim zijn niet meegenomen in deze test. De reden hiervan is dat deze producten uitsluitend via een consulent te koop zijn. Afgezien van de kwaliteit van deze producten maakt het afvallen (onnodig) duur.

 211. Hoi Annie,

  Ik wil hieronder kwijt waarom TIMFIT de BESTE SHAKE is en deze samenstelling absoluut niet gaat vinden bij andere Shakes:

  TimFit SX-5 maaltijdvervanger heeft een unieke mix van macro, micro en essentiële nutriënten met daarnaast toegevoegd L-Choline, L-Carnitine, Chroom en Groene thee.
  Ook zijn aan de SX-5 afslankformule vier soorten eiwitten en drie soorten vezels toegevoegd hetgeen echt uniek is.

  Uiteraard zijn aan de officiële TimFit maaltijdvervangers alle essentiële voedingsstoffen (macro, micro en essentiële nutriënten) toegevoegd waaronder 23 vitaminen en mineralen, linolzuur, koolhydraten en vetten.

  Maaltijdvervanger supermarkt.
  Een maaltijd(suiker)shake uit de supermarkt haalt haar energie voor het merendeel uit de “goedkope” koolhydraten (lees suiker).
  Bij TimFit SX-5 maaltijdvervanger wordt de energie i.p.v. uit de koolhydraten voor het grootste deel uit het dubbele portie proteïnen(=eiwitten) gehaald waardoor o.a. de stofwisseling gestimuleerd blijft. Uw lichaam gaat dus niet in de “spaarstand”.

  Verschil maaltijdvervanger en gewone shake.
  TimFit SX-5 is een echte maaltijd vervangende shake of reep. Het is namelijk van cruciaal belang dat u tijdens het afvallen, maar ook om op gewicht te blijven, alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.

  Er zijn namelijk ook genoeg eiwit/proteïne shakes verkrijgbaar die belangrijke vitaminen en mineralen of andere nutriënten missen (bijvoorbeeld het zeer essentiële mineraal kalium of linolzuur).

 212. Hi Annie,

  Ik ben zelf afgevallen met TimFit SX-5 dat is een wetenschappelijk bewezen manier van afvallen, op basis van maaltijdshakes; dus je komt geen voedingsstoffen tekort. Dit “probleem” van te weinig voedingsstoffen en teveel suikers hebben de andere genoemde shakes absoluut last van. Ik zweer bij TimFit zowel voor verantwoord afvallen maar juist ook op gewicht blijven!

  Daarnaast heeft TimFit een unieke samenstelling van ingrediënten; een absolute aanrader en de beste afslank-shake die er is!!!

  Groetjes Ellen

 213. Fijn dat je het zo uitlegd, maar eigenlijk wist ik dit allemaal al. Ik mis in je artikel dan ook juist voorbeelden van de goeie shakes en wil graag weten welke merk shake nu eigenlijk het beste is.

  Zelf houd ik niet van al die (zoete) smaken. Na lang zoeken heb ik de naturelle smaak van Whey Isolaat Perfection van Body & Fit gevonden. Laag in kh, vet, kcal, geen zoetstoffen, maltodextrine,fructose, dextrose met hoge natuurlijke eiwit gehalte. Welliswaar wei eiwit, maar volgens de website ook geschikt voor dieet. Wat vind jij hier van?

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
De beste eiwitshake is
Esther Otten
Mijn naam is Ester Otten en ik ben afgestudeerd aan Hogeschool van Amsterdam. Ik heb gekozen voor de richting Voeding & Diëtetiek en mag mijzelf officieel diëtiste noemen. Via vetvrij.com wil ik je graag informeren over een gezonde en verantwoorde mogelijkheden om af te vallen. Heb je vragen naar aanleiding van mijn columns? Of wil je meer weten over voeding en gezondheid? Dan help je graag. Samen op weg naar een gezonde toekomst!