Afvallen met Karin de Zoete

Afvallen in 2021

Medisch afvallen is niet erg populair. Toch ontdekken steeds meer mensen dat afvallen op een medische basis veel kans heeft op een blijvend resultaat. Karin de Zoete heeft Karin de Zoete heeft drie vestigingen in Nederland. Deze zijn te vinden in Haarlem, Rotterdam en Arnhem. Bij een afslank-kliniek van Karin de Zoete kun je afvallen door middel van Diëten, drainage, voedingssupplementen en plaatselijk afvallen met behulp van Lipolyse.

Volgens Karin de Zoetehaar gaat het niet alleen om snel afvallen, maar om medisch verantwoord afvallen met blijvend resultaat. En dat is iets wat na de feestdagen goed van pas kan komen.

Diëten

U krijgt een suikerarm en vetvrij dieet voor een snelle gewichtsreductie en figuurcorrectie. Een suikervrij dieet is nodig om uw insulinespiegel laag te houden. Door een suikervrij dieet heeft u minder trek om te eten en worden uw vetreserves niet verder uitgebreid. Doordat het dieet ook vetarm is, geven de vetreserves hun inhoud als voeding aan u terug. De vetten worden omgezet in energie die u dagelijks verbrandt. Hierdoor nemen uw vetreserves bij ons dieet snel af, met andere woorden: u valt af en werkt hierdoor tevens aan figuurcorrectie!

Voedingssupplementen

De voedingssupplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit die elkaars werking optimaliseren. Redulon, de nieuwe ontdekking op het gebied van vetverlies en gewichtsreductie en verminderen van de vetmassa, zorgt er samen met onze vernieuwde Amitron voor dat uw spiermassa in tact blijft en dat uw weerstand verhoogt: u blijft gezond en energiek terwijl u alsmaar slanker wordt!

Drainage

Uw start uw dieet met een grondige drainage behandeling om er voor te zorgen dat alle afval- en gifstoffen uw lichaam zo snel mogelijk verlaten. Via milieu, voeding, maar ook door stress komen er veel schadelijke stoffen binnen. Het menselijk organisme probeert deze afvalstoffen onschadelijk te maken door ze op te slaan in vocht- en vetdepots.

Lipolyse

Door middel van een speciale Lipolyse crème of gel, of met een paar Lipolyse mini-injecties, wordt de werkzame stof Lipodyl tot in de plaatselijke vetlaag gebracht. Lipodyl maakt uw plaatselijke vetreserves zacht en beschikbaar als noodvoeding. Zo valt u plaatselijk af. Bij gewoon lijnen, valt u meestal het eerst af in het gezicht en decolleté. Oorzaak daarvan is dat de onderhuidse vetreserves op deze plaatsen het zachtst zijn en door het lichaam het eerste als noodvoeding worden aangesproken.

Karin de Zoete op TV

Karin is door de redactie van het tv programma 4ME (RTL4) benaderd om als deskundige op het gebied van gewichtsbeheersing in zeven afleveringen antwoord te geven op diverse vragen die kijkers bezighouden. Bovendien heeft 4ME vier kandidaten geselecteerd die bij Karin afvallen. Zij komen met regelmaat terug in het programma om hun vorderingen te laten zien.

Persoonlijke begeleiding

Op basis van haar jarenlange ervaring met voedings- en gewichtsregulatie heeft Karin de Zoete een unieke formule op het gebied van gewichtsreductie ontwikkeld. In een samenwerkingsverband met gecertificeerde farmaceuten, klinisch psychologen en gedragsdeskundigen kan Karin de Zoete een op uw situatie afgestemd gewichtsreductieprogramma aanbieden

meer informatie: karindezoete.nl