Afvallen met geluidsgolven is niet gevaarlijk

Afvallen met geluidsgolven is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Dat heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg vastgesteld naar aanleiding van een onderzoek.

Sinds ruim een half jaar biedt het bedrijf Slimshapers in Schiedam een uit Israël afkomstige methode aan om te vermageren. De methode werkt met ultrasone geluidsgolven die vetcellen vernietigen. De cellen worden uiteindelijk via de lever afgevoerd.

De Inspectie voor de Gezondheidszorg wilde weten of er gevaren aan de methode verbonden zijn en stelde een onderzoek in. Gebleken is dat de vermageringsmethode geen vervelende bijwerkingen of neveneffecten met zich meebrengt.

Maar of ie ook werkt?

bron: gezondheid.blog.nl

2 Reacties

  1. Is allemaal bullshit! ben er helaas ingetrapt, na tig behandelingen geen resultaat. behalve mijn portemonee, die is wel afgevallen :-(
    Trap er niet in, je moet namelijk daarnaast aan de lijn doen om het resultaat te krijgen…..oftewel om hun resultaat te verbloemen.

    • Me too.. 1500 euro lichter en vrijwel 0 resultaat….ja, hetgeen van wekenlang geen koolhydraten eten.. 1 oplichterij!!!! Dus doe het niet…

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.