Afvallen met De Vacustep

Start met KetoX

Dachten we dat we met het afvallen in een warmtecabine iets aparts hadden blijkt het nog gekker te kunnen. Wat dacht je van afvallen met behulp van een Vacustep? Een wat? Een Vacustep, dit is een futuristische hometrainer waar je lichaam tijdens het trainen vacuüm wordt gezogen. Plaatselijk afvallen en vetverbrander voor billen, buik en benen zou tot de mogelijkheden behoren.

De combinatie van beweging en vacuüm zorgt voor een optimale doorbloeding en een betere circulatie. Door middel van een rustige en lichte beweging in de vacuüm ruimte, wordt de doorbloeding gestimuleerd en de vetverbranding direct geactiveerd.

Daarbij wordt de hartslag nauwkeurig in de gaten gehouden Een kuur van 20 sessies van 30 minuten zorgt ervoor dat de vetcellen geheel leeg gezogen worden, waardoor men gemiddeld tussen de 10 en 30 cm afvalt, de cellulitis verminderd of verdwijnt . De bijgeleverde voedingssupplementen zorgen ervoor dat het proces sneller verloopt en dat het behaalde resultaat langer vastgehouden wordt. Ook geschikt voor mensen zonder enige conditie. Wanneer u vele kilo’s kwijt wilt, kunt u in overleg met de voedingsadviseuse van Body Result kiezen voor één van de dieten.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.