Afvallen in Twente doe je zo

Start met KetoX

Woon je in twenteland en wil je afvallen? Dan is de de cursus ‘bewegend afvallen’ misschien wel wat voor jou.
Een geleidelijk verandering van het eetgedrag in combinatie met bewegen is het doel van de cursus ‘Bewegend afvallen’, waarmee Thuiszorg Noord West Twente in samenwerking met het Gezondheidscentrum Maarijk op 14 februari begint.

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten die op dinsdag plaatsvinden van 19.30 tot 21.30 uur in Almelo.

Het eerste gedeelte van de avond wordt verzorgd door een diëtiste en het tweede gedeelte van de avond wordt verzorgd door Gezondheidscentrum Maardijk.

Het doel van van het eerste deel van de avond is dat men zich bewust wordt van het eetgedrag en tegelijkertijd gezonde leefgewoontes naleeft. In het tweede deel van de avond wordt actief aan cardio en krachttraining in combinatie met buikspieroefening gedaan. De verschillende spiergroepen worden getraind om een correcte houding te bevorderen.

De kosten voor de cursus bedragen 52,50 euro voor leden of 70 euro voor niet leden.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij het cursusbureau van Thuiszorg Noord West Twente.

Succes en houdt ons op de hoogte!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.